Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
644 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 644 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
crazymamma makari na gnoriza k na sou edeina mia apadisi pou tha se kathisixaza.distixos den ksero alla katalaveno apolita tin anisixia soy.ego trelenome me to paramikro pale sou efxome na pane ola kala k pistevo pos an itan kati anisixitiko tha fenotan stin β epipedou.fadazome oti aftes tis 2 evdomades tha exeis anisixia alla tha deis poy ola tha pane kala!!!! Wink

crazymama27

crazymama27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ κοριτσακια μου σας ευχαριστω για τις απαντησεις!μα δεν μπορω να μην ανχονομαι....εν τω μεταξυ επεσε και οτι ο πατερας μου εδω και 10 μερες ειναι στην εντατικη (εσπασε αρτηρια και ειμαι 2 φορες τη μερα εκει!) και εχω σκασει..ειναι ολα μαζι!!!!η δυσκολοτερη φαση της ζωης μου .αφου η γυναικολογος μου εκεινη την ωρα αφου μου ειπε για το μωρακι μου μου μετρησε 16 πιεση την παρακολουθω οπως μου ειπε και ειναι στα φυσιολογικα...τωρα.η στιγμη ηταν εκεινη που ανχοθηκα και για το μωρακι μου.ευχομαι τα καλυτερα κοριτσακια μου για ολες μας!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994

NIKH990990

NIKH990990
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="_kathy_"]kalimera se oles!eimai kainouria sto forum!egw eimai stin 21h evdomada k exw pht stis 14/2..[/quot

καλημερααα...εχουμε πητ μια μερα διαφορα εμενα μου εχει δωσει μεχρι 13 /02..και ανυπομονω καθως τωρα εχω κορη και ειμαι περιεργη πως ναναι!

NIKH990990

NIKH990990
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="tomaraki"]
tomaraki έγραψε:
tomaraki έγραψε:
ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΟΛΙΣΤΑ

sunny vasoulaki ΠΗΤ 04/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower souzan ΠΗΤ 08/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny tomaraki ΠΗΤ 13/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

sunny crazymama27 ΠΗΤ 17/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower maria p. ΠΗΤ 18/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

flower joannaki99 ΠΗΤ 29/1/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny Elbar ΠΗΤ 29/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

sunny amalia28 ΠΗΤ 02/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower zwitsa ΠΗΤ 08/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny ΝΙΚΗ990990 ΠΗΤ 13/02/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

sunny xrisa ΠΗΤ 15/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower manoula_24xr ΠΗΤ 22/2/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙflower

sunny markellajohny ΠΗΤ 07/03/12 sunny

flower fatsoulinaki ΠΗΤ 08/03/12 flower

flower Olga_A ΠΗΤ 08/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny paparouna ΠΗΤ 13/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

sunny lady_in_red ΠΗΤ 21/03/12 sunny

flower marinaki <3 <3 ΠΗΤ 26/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

Και ναι η λιστα μεγαλωνει !!!!!!!!!!!

εγω περιμενω κοριτσακι αυτη τη φορα,μαλλον σας μπερδεψα με την προηγουμενη μου γεννα που εκανα αγορακι...τωρα εχω κοριτσαρο χεχεχε....καποια μανουλα με ρωτησε σε ποσες ωρες γεννησα...σε 2 περιπου!!και πολυ ευκολα,ευχομαι να εχουμε παντα και ολες τετοιες γεννες

NIKH990990

NIKH990990
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
marinaki <3 <3 έγραψε:
vasoulaki έγραψε:joannaki99 kai nikh990990 me to kalo ta koritsakia sas!!!!! cheers
nikh mou ego gennao patra se mia kliniki,io legete k exo pithani imerominia 04/01.perimeno to proto mou pedaki k eine agoraki ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 536304 exo treles anisixies san protara,gia to katheti ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 534787 pes mas se poses ores ton gennises ton gio sou?

manoula 24xr se efxaristo poli gia tin simvouli sou me ta pastelia ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 417472
eftixos mou aresoun poli ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 875502

tomaraki eime stin 28 evdomada k tora mou ksekinisane alla apo extes eime kalitera.prosexo perisotero ti troo k me voithaei afto.prepei na eimaste koda se imerominies.esi pote me to kalo? I love you

marinaki me eixe piasei k emena kolikos nefrou.asta k ego ta exo perasi.ena mesimeri pou koimomouna enas sfaxtis pano deksia me trelane affraid pira tin giatro mou k me esteile stin kliniki,mou kanane enesi buskopan k mou eipe polla polla nera.pes mas ti ekanes telika???oposdipote tilefono ton giatro k tha se katefthini,eine allo ena sixno fenomeno.distixos Embarassed
etyxe thn peira k den to sikone,k ekana ena tsai k eixa tylixtei ston kanape k moy perase pros to paron..... Crying or Very sad exv kai tsimpimatakia elafriaaa,thn pempth tha paw k tha tis to pw.oso gia ta noshleia anebhkan para poly dhled apo 300 kserw eg se 900 ft k gia kt 1540 kati ase exv trelathi Sad Sad thn pempth tha matho sygoyra k tha sas po

τον γεννησα μεσα σε 2 ωρες απο την ωρα που σπασανε τα νερα..ουσιαστικα με επιασαν πονοι στο σπιτι στις 2 και μιση το βραδυ ,σπασανε τα νερα στις 3 και μιση και στις 6 γεννησα

orsalia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
kalispera k apo mena ego exo pit 9 fevrouariou eimai sto proto mou pedaki k anupomono
eutixos i egumosini paei mia xara mexri tora ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 850933

http://orsalia1@hotmail.com

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
orsalia έγραψε:kalispera k apo mena ego exo pit 9 fevrouariou eimai sto proto mou pedaki k anupomono
eutixos i egumosini paei mia xara mexri tora ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 850933
kalos irthes k me to kalo to mpempi soy

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ayrio paw gia ( a test)k exw foyl agwniaaaaaaa.ti kanete kortisa i koilitses pws einai!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsakia!!!! Very Happy
orsalia kalosirthes!!!me to kalo to moraki sou ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994 kai emena to proto mou eine k exo diafores anisixies alla ola kala ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 328109

marinaki pes mas ta nea sou apo tin eksetasi molis giriseis,perimenoume I love you

tomaraki pos eise me tous emetous?ligo kalitera?

koritsia me to thema rilax ti exete kanei?exete psaxei,exete vrei kati?ego akouo diafora k den mporo na katastalakso confused alloi mou lene kalitera tis fisher price giati eine ekpedeftika,alloi mou lene alla...afta pou eine kounia kai rilax mazi pos sas akougonte???filia se oles k kali mas mera!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 417472

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βασουλακι,εγω στην κορη μου ειχα αυτο που ειναι σαν κουνια.Βεβαια οχι καποιο επωνυμο.Τωρα εχω κ το ριλαξ κουνια αλλα κι το σταθερο της κικο.Πιστευω οτι πρωτιστως βολευει το σταθερο πρωτα,γτ το κουνια δν αντεχει να κουνα πολλα κιλα,αντε το πολυ μεχρι 7-8,μετα θα το κρυψεις.Ενω το σταθερο στο καναπε πανω βολευεσαι κι περισσοτερο.
Παντως αν εδινα λεφτα τωρα να παρω κουνια ριλαξ θα επαιρνα της φισερ πραις που εχει κ διαφορα σχεδια.
Επισης πιστευω οτι το να παρεις λικνο δν αξιζει.Πεταμενα λεφτα,καλυτερα να το κοιμηζεις διπλα σου σε καλαθουνα η πορτ μπεμπε η να βαλεις για 3-4 μηνες τη κουνια παρα να δωσες τοσα λεφτα για λιγο καιρο,γτ πανω απο 2-3 μηνες δν χρησιμοποιειται κι 2ρον τα λικνα θελουνε ειδικα σεντονια.Αλλα εξοδα κιαποκει.
Γνωμη δικια μου,απλα το λεω να το βλεπετε κι απο αλλες γωνιες κι να μην κανετε αδικα ψωνια.

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
orsalia καλως ηρθες στην παρεα μας και με το καλο το μωρακι σου!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 654316
vasoulaki την παλευουμε με τους εμμετους !!! Τρωμε ελαφρια αλλα δεν γινεται τιποτα !!! Οσο για το ριλαξ και εγω πιστευω και θα παρω σταθερο γιατι αντεχει !!! Οσο για λικνο εγω δεν θα βαλω γιατι δεν χωραει μεσα στην κρεββατοκαμαρα ...το βραδυ στο πορτ μπεμπε και το υπολοιπο στην κουνια !!!
marinaki περιμενουμε νεα απο την εξεταση!!!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι κανετε κοριτσια?εγω πηγα την δευτερα στο γιατρο και ολα ειναι καλα ο μπεμπης πηγε 1 κιλο και κατι γραμμαρια και εγω εφτασα τα 57 κιλα,παντως στο πρωτο παιδι μου με ειχε βολεψει πολυ το relax που ειναι κουνια και τωρα στο δευτερο παλι αυτο θα χρησιμοποιησω

tomaraki

tomaraki
souzan έγραψε:τι κανετε κοριτσια?εγω πηγα την δευτερα στο γιατρο και ολα ειναι καλα ο μπεμπης πηγε 1 κιλο και κατι γραμμαρια και εγω εφτασα τα 57 κιλα,παντως στο πρωτο παιδι μου με ειχε βολεψει πολυ το relax που ειναι κουνια και τωρα στο δευτερο παλι αυτο θα χρησιμοποιησω

Αχ και εγω θα παω την αλλη εβδομαδα !!!Τελη του προηγουμενου ο δικος μου ηταν ηδη 806γρ λες τωρα να το εχουμε περασει και εμεις το 1κ ??????? Θα τρελλαθω !!!
Ποσα εχεις παρει ??? εγω μονο 5 αλλα εχω και τους εμμετους που δεν με αφηνουν ...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου τι κανετε!!εκανα την α τεστ σημερα κ ναι ειναι αγοριιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994 αλλα επαθα σοκ με τις τιμες πηγα σε διαγνωστικο στην περιοχη μου,κ εκανε 105ε.κ ρωτησα για αυχενηκη απο περιεργια κ μου λεει 60ε επαθα σοκ εκεινη την στιγμη εγω την πληρωσα 140 ε στο ρεα!!!!!!!κ ρωτησα κ β επιπεδου για να ξερω αν ειναι να συγκρινω τιμες να την κανω εκει 100ε μου ειπε μεγαλη διαφορααααααα........ποσο κοστιζει μια β επιπεδου να μου πειτε γιατι δεν εχω ιδεα!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:
souzan έγραψε:τι κανετε κοριτσια?εγω πηγα την δευτερα στο γιατρο και ολα ειναι καλα ο μπεμπης πηγε 1 κιλο και κατι γραμμαρια και εγω εφτασα τα 57 κιλα,παντως στο πρωτο παιδι μου με ειχε βολεψει πολυ το relax που ειναι κουνια και τωρα στο δευτερο παλι αυτο θα χρησιμοποιησω

Αχ και εγω θα παω την αλλη εβδομαδα !!!Τελη του προηγουμενου ο δικος μου ηταν ηδη 806γρ λες τωρα να το εχουμε περασει και εμεις το 1κ ??????? Θα τρελλαθω !!!
Ποσα εχεις παρει ??? εγω μονο 5 αλλα εχω και τους εμμετους που δεν με αφηνουν ...
καλημερα εχουμε μια εβδομαδα διαφορα οποτε σιγουρα το μωρακι σου θα ειναι ενα κιλο εγω εχω παρει 7 κιλα μεχρι στιγμης οταν ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου ημουν 50 κιλα.Εχεις ακομα εμετους?καλο κουραγιο σου ευχομαι δυσκολο πραγμα εγω ειχα μεχρι τον 3 μηνα,τωρα βεβαια εχψω καουρες αστα καθε μηνα και διαφορετικα συπτωματα.Να σε ρωτησω εσενα η μεση σου και η πλατη σου σε ποναει?εμενα αρκετα

tomaraki

tomaraki
souzan έγραψε:
tomaraki έγραψε:

καλημερα εχουμε μια εβδομαδα διαφορα οποτε σιγουρα το μωρακι σου θα ειναι ενα κιλο εγω εχω παρει 7 κιλα μεχρι στιγμης οταν ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου ημουν 50 κιλα.Εχεις ακομα εμετους?καλο κουραγιο σου ευχομαι δυσκολο πραγμα εγω ειχα μεχρι τον 3 μηνα,τωρα βεβαια εχψω καουρες αστα καθε μηνα και διαφορετικα συπτωματα.Να σε ρωτησω εσενα η μεση σου και η πλατη σου σε ποναει?εμενα αρκετα

Καλημερα ...εννοειται οτι εχω πονους στη μεση και στη πλατη αλλα και καουρες!!!!!!!!!! Τρελλο πραγμα ...αφου φαντασου οτι εγω επαιζα μπασκετ πριν την εγκυμοσυνη και τωρα το βαρος που νιωθω ειναι απιστευτο ...νομιζω οτι κουβαλαω και αλλον ανθρωπο !!! Οταν πας να σηκωθεις πως σηκωνεσαι ?????????? Εγω τωρα πια δυσκολευομαι και σε αυτο !!!!

tomaraki

tomaraki
marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε!!εκανα την α τεστ σημερα κ ναι ειναι αγοριιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994 αλλα επαθα σοκ με τις τιμες πηγα σε διαγνωστικο στην περιοχη μου,κ εκανε 105ε.κ ρωτησα για αυχενηκη απο περιεργια κ μου λεει 60ε επαθα σοκ εκεινη την στιγμη εγω την πληρωσα 140 ε στο ρεα!!!!!!!κ ρωτησα κ β επιπεδου για να ξερω αν ειναι να συγκρινω τιμες να την κανω εκει 100ε μου ειπε μεγαλη διαφορααααααα........ποσο κοστιζει μια β επιπεδου να μου πειτε γιατι δεν εχω ιδεα!!

Μαρινακι η τιμες ειναι ενδεικτικες ...για την Αtest δεν ξερω γιατι δεν την εχω κανει , αλλα για αυχενικη και β επιπεδου πληρωσα και στις δυο 150ευρω ...αλλα ο ανθρωπος δεν κανει καμια αλλη εξεταση και ειναι μονο πανω σε αυτο ...και οτι σου πει ειναι εγγυηση ....αλλα γνωμη μου ειναι οτι δεν θα πηγαινα σε ενα διαγνωστικο απλο της γειτονιας μου ...καλο ειναι να το ψαξεις μαζι με τον γιατρο σου ..

markellajohny

markellajohny
marinaki <3 <3 έγραψε:κοριτσια μου τι κανετε!!εκανα την α τεστ σημερα κ ναι ειναι αγοριιιιιιιιιιιιιιιιιιι ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994 αλλα επαθα σοκ με τις τιμες πηγα σε διαγνωστικο στην περιοχη μου,κ εκανε 105ε.κ ρωτησα για αυχενηκη απο περιεργια κ μου λεει 60ε επαθα σοκ εκεινη την στιγμη εγω την πληρωσα 140 ε στο ρεα!!!!!!!κ ρωτησα κ β επιπεδου για να ξερω αν ειναι να συγκρινω τιμες να την κανω εκει 100ε μου ειπε μεγαλη διαφορααααααα........ποσο κοστιζει μια β επιπεδου να μου πειτε γιατι δεν εχω ιδεα!!
marinaki καταρχην θα πρεπει να ελεγξεις εαν ειναι εγκεκριμενο ιατρειο και εαν εχει πιστοποιηση στον προγεννετικο ελεγχο. δεν μπορει ο καθενας να κανει αυτες τις εξετασεις!!!μου φαινονται παρα πολυ χαμηλες οι τιμες!!!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
geia sas koritsakia!pos eiste simera? Wink

prota apo ola na sas efxaristiso gia tis apadiseis sas gia ta rilax,mallon tha paro ena stathero rilax ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 215994 ennoite manoula xr pos i dikia sas empeiria se emas tis protares eine politimi k tin xreiazomeste!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 417472

marinaki ego eixa plirosei 140 stin afxeniki kai 160 stin β epipedou kai ego se eidiko giatro emvriologo pou kanei mono tetoies eksetaseis.

chicken

chicken
manoula_24xr έγραψε:
Επισης πιστευω οτι το να παρεις λικνο δν αξιζει.Πεταμενα λεφτα,καλυτερα να το κοιμηζεις διπλα σου σε καλαθουνα η πορτ μπεμπε η να βαλεις για 3-4 μηνες τη κουνια παρα να δωσες τοσα λεφτα για λιγο καιρο,γτ πανω απο 2-3 μηνες δν χρησιμοποιειται κι 2ρον τα λικνα θελουνε ειδικα σεντονια.Αλλα εξοδα κιαποκει.
Γνωμη δικια μου,απλα το λεω να το βλεπετε κι απο αλλες γωνιες κι να μην κανετε αδικα ψωνια.

Γειά σας εγκυούλες!
καλό υπόλοιπο & με ένα πόνο σας εύχομαι!
Είδα αυτό που είπε η κοπέλα παραπάνω και επειδή εγώ πήρα λίκνο είπα να σας πω την εμπειρία μου Very Happy Very Happy
Γέννησα μεγαλούτσικο παιδάκι και πάντα είχε καλή ανάπτυξη, οπότε το λίκνο το χρησιμοποίησα μέχρι 6 μηνών. Μετά δεν χωρούσε, φοβόμουν κιόλας γιατί το κουνούσε μόνη της και την έβγαλα.
Σεντόνια δεν πήρα έξτρα, έβαζα αυτά της κούνιας. Ήταν λίγο πιο μεγάλα αλλά αφου τα έπιανα κάτω απο το στρώμα δε φαινόταν τίποτα!
Εμένα με βόλεψε πάρα πολύ και τώρα το έχω δανείσει και στην κουμπάρα μου που και εκείνη είναι πολύ ευχαριστημένη.
Το δικό μας λίκνο το πήραμε απο Mothercare 130ευρώ & το στρώμα 40ευρώ πριν 1,5 χρόνο.
Αυτά Very Happy Very Happy Very Happy

καλή συνέχεια εγκυμοσύνης χωρίς καθόλου άγχος σε όλες!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 417472

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia kalispera ti kanete..??egw asta leme kala....ti ton ithela ton geniko sto spiti..???twra exw suspaseis entones kai ksekourasi mou pe o giatros i mikri itan 534 grammaria....aytaaaaaaa.....kanw upomoni....exw kai ton mikrouli mou....filia se oles sas.......... Crying or Very sad Sad

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koritsiaaa den mporw na anoikso apo ti selida 35 moy leei kati gia io

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markellajohny έγραψε:
marinaki καταρχην θα πρεπει να ελεγξεις εαν ειναι εγκεκριμενο ιατρειο και εαν εχει πιστοποιηση στον προγεννετικο ελεγχο. δεν μπορει ο καθενας να κανει αυτες τις εξετασεις!!!μου φαινονται παρα πολυ χαμηλες οι τιμες!!!
ειναι διαγνωστικοοο κεντρο,ακουστο εδω που μενω,κ η καρτα γραφει γτ ειδους εξετασεις κανει κ εχει παρα πολυ κοσμο ειδα κ αλλες εγκυες που εκαναν της εξετασεις αλλα ναι μια ερωτησει θα την κανω

markellajohny

markellajohny
marinaki <3 <3 έγραψε:
markellajohny έγραψε:
ειναι διαγνωστικοοο κεντρο,ακουστο εδω που μενω,κ η καρτα γραφει γτ ειδους εξετασεις κανει κ εχει παρα πολυ κοσμο ειδα κ αλλες εγκυες που εκαναν της εξετασεις αλλα ναι μια ερωτησει θα την κανω
πρεπει να ειναι ειδικευμενοι στην εμβρυολογια!

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia pou eiste? ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 893968

zwitsa ksekourasi tora kai ipomoni!!!koita min nioseis kalitera k arxiseis pali ta idia ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 93981
i egimosini thelei kaloperasei Wink

ego koritsia se 12 meres mpeno ston ogdoo k oso nane oi anisixies gia tin stigmi tis gennas fountonoun Shocked
eine stigmes pou niotho dinati oti tha ta katafero mia xara k eine stigmes pou me pianei panikos ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 534787
extes to vradi eixa ponakia kato deksia,poli apala ponakia.mallon eine kati fisiologiko mia pou megalonei to pedi k i mitra.eseis exete ponakia?mesi kai plati eime mia xara,pou k pou ponaei to deksi mou plevro.afta apo emena!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 28 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις