Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
577 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 577 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

tomaraki

tomaraki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
zwitsa έγραψε:koritsia kalispera ti kanete..??egw asta leme kala....ti ton ithela ton geniko sto spiti..???twra exw suspaseis entones kai ksekourasi mou pe o giatros i mikri itan 534 grammaria....aytaaaaaaa.....kanw upomoni....exw kai ton mikrouli mou....filia se oles sas.......... Crying or Very sad Sad

Ax ποσο σε νιωθω και εγω το εκανα αλλα οχι μονη μου ...με βοηθησε η μανουλιτσα !!!! Να ξεκουραστεις αρκετα και να προσεχεις !!!!!

tomaraki

tomaraki
ΓΚΑΣΤΡΟΥΛΟΛΙΣΤΑ
[/color]

sunny vasoulaki ΠΗΤ 04/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower souzan ΠΗΤ 08/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny tomaraki ΠΗΤ 13/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

sunny crazymama27 ΠΗΤ 17/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

flower maria p. ΠΗΤ 18/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

flower joannaki99 ΠΗΤ 29/1/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny Elbar ΠΗΤ 29/01/12 ΑΓΟΡΑΚΙ sunny

sunny amalia28 ΠΗΤ 02/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower zwitsa ΠΗΤ 08/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ flower

sunny ΝΙΚΗ990990 ΠΗΤ 13/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

sunny xrisa ΠΗΤ 15/02/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

flower manoula_24xr ΠΗΤ 22/2/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙflower

flower Soudi ΠΗΤ 22/02/12 flower

sunny markellajohny ΠΗΤ 07/03/12 sunny

flower fatsoulinaki ΠΗΤ 08/03/12 flower

flower Olga_A ΠΗΤ 08/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower

sunny paparouna ΠΗΤ 13/03/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ sunny

sunny lady_in_red ΠΗΤ 21/03/12 sunny

flower marinaki <3 <3 ΠΗΤ 26/03/12 ΑΓΟΡΑΚΙ flower
[/quote]

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tomaraki στις Πεμ Οκτ 27, 2011 2:41 am, 1 φορά

tomaraki

tomaraki
Που εισαστε χαμενες???????? τι κανετε ??????????????????? δεν βλεπω νεα ....!!!!

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tomaraki έγραψε:Που εισαστε χαμενες???????? τι κανετε ??????????????????? δεν βλεπω νεα ....!!!!

τομαρακι μου τι κανειςςςςςςςς..???πως παει η κοιλιτσα φουσκωνει......??εγω εδω σπιτι......χαλαρωνω στο καναπε διπλα το τζακι και πινω καφεδακι.....ποναω λιγο αλλα θα περασει τωρα που ξεκουραζομαι.........!!αυτα........

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ?ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ???
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΕΙΧΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Very Happy ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ...ΤΙ ΛΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ,ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ε???ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ Κ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ.

tomaraki

tomaraki
zwitsa έγραψε:
tomaraki έγραψε:Που εισαστε χαμενες???????? τι κανετε ??????????????????? δεν βλεπω νεα ....!!!!

τομαρακι μου τι κανειςςςςςςςς..???πως παει η κοιλιτσα φουσκωνει......??εγω εδω σπιτι......χαλαρωνω στο καναπε διπλα το τζακι και πινω καφεδακι.....ποναω λιγο αλλα θα περασει τωρα που ξεκουραζομαι.........!!αυτα........

Γεια σου zwitsa καλα ειμαι ...η κοιλιτσα φουσκωνει και ο μπεμπης αλλωνιζει εκει μεσα!!!
Τωρα ειμαι καλητερα ...που ερχεται και ο αντρουλης μου την αλλη εβδομαδα και ειμαι χαρουμενη !!!!!Μου ελειψε ...εχω να τον δω κοντα μηνα ....!!!!!!Ζηλευω για το τζακακι !!!!

paparouna έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ?ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ???
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΕΙΧΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΟΥ Very Happy ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ...ΤΙ ΛΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ,ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ε???ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ Κ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ.

Δεν νομιζω να σου πει οχι ..αλλα καλο ειναι να τον ρωτησεις ...α!!! Με το αμαξι πολλες στασεις γιατι πιανεσαι !!!!!

paparouna

paparouna
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΠΟΥ Κ ΠΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΠΟΣ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ Embarassed ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994
ΑΑΑΑ ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΤΖΑΚΑΚΙ!!!!ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΗΛ Κ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΑ!
ΑΑΑΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΜΕΤΑΚΟΜΗΣΗ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 534787
ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ Κ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ Κ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΕΚΕΙ!!!Ο ΤΡΟΜΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑΑΑΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ 3 ΣΚΑΛΙΑ ΓΙΑ 1!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 654316

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994 χαθηκατε κοριτσακια μου τι κανετε!!!απο τι βλεπω ειδτε σουπερ εγω ειμουν λιγο αρρωστουλα αλλα τωρα ειμαι καλα λιγο μπουκομα μοθ εμεινε!!!!!!το μπεμπουλη μου στο α τεστ φενοταν οτι θα γινει πολυ ψηλο χαχαχαχα κ ειδαμε κ το τσουτσουνη του τι ωραια!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994 σας φιλω ολες ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 215994 επισεις ρε κοριτσια εχω στεναχωρεθη παρατηρησα μαγαλη πτωση τον μαλλων μου γτ ρε γαμωτο!!!στο λουσιμο κ χτενισμα κ ειμαι καπως,σκευτομαι την μαμα μου οταν εκανε εμενα της επεσαν αρκετα κ δεν της ξαναβγηκαν ποτε!!!πφφφφ τι να κανωωω

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsia ti kanete?oute mia den exei emfanistei simera Crying or Very sad
pos ta perasate to savatokiriako sas?

marinaki ta mallia mallon peftoun apo ton xamilo aimatokriti.logika tha exeis k xamilo sidiro.tros kokkino kreas pou voithaei poli?kai an mporeis ena potiri fisiko ximo me ton proino sidiro voithaei stin kaliteri aporofisi tou.

tomaraki pos pas?oi emetoi sinexizoun na se vasanizoun?emena me ponaei poli to deksi mou plevro,san na mou to piezei mallon to podaraki tou.kai poli sixnoouria vre koritsia,oli nixta trexo toualeta.

kata ta alla kala!!! Very Happy sinexeia tou psonizo pragmatakia kai xairome ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 536304
anipomono gia tin megali stigmi,thelo na agialiaso to agoraki mou ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 654316

manoula 24xr pou xathikes?ola kala?kapou diavasa oti egrafes pos anisixeis gia ton adra sou pou paei gia douleia k exeis sinexeia tetiou eidous anisixies.exo akrivos to idio Rolling Eyes proti fora stin zoi mou exo toses anisixies k sinexeia leo "mono tin ygeia mas na exoume k tipota allo"!!!min vlepeis pragmata pou se stenaxoroun,mono omorfes sizitiseis Very Happy

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εδω ειμαι.
Γενικως αυτες τις μερες μεχει πιασεει μια μελαγχολια μια μαυριλα μια αρνητικοτητα.Δν ξερωτι απολα φταιει.
Αλλα ωρες ωρες με παιρνει απο κατω.
Κ γω πολυ συχνοουρια ρ κοριτσια,ελεος.το βραδυ πανω που βολευομαι κ κοιμαμαι θελω να σηκωθω.
Κ μενα μου πεφτουν τα μαλλια μου,κι δν εχω κανει γενικη τελευταια.
Ισως κανω αυτο το μηνα.Επισης με τις λιγες δουλειες με πιανει η μεση μου.Ισως απο το βαρος γτημουνα πολλα κιλα οταν εμεινα εγκυος κ δν ζυγιστηκα αυτο το μηνα.Ουφ,φοβαμαι να δω ποσα πηρα.
Ακομα ψωνια δν καναμε γτ δν ξεραμε το φυλο,τωρα που θα πληρωθει θα παρουμε το κατιτις,αν κ δυσκολα μεχρι τα Χριστουγεννα.Ευτυχως εχω απο την κορη μου πολλα πραγματα,κι θα βολευει το μωρο πολυ.Τωρα μαζευω ιδεες για το παιδικο δωματιο.Εχω καποιες κ περιμενω ναρθει η ωρα να το κανω πραξη.Θελω να το κανω πριγκιπικο,αλλα οχι κιτσαριες,απλα κ λιγα πραγματα.Αυτο που ηθελα ηταν να αλλαζα τις πορτες στις ντουλαπες κι να κανω το καινουριο της κρεβατι λευκο κι ναναι ολα τα επιπλα πλην της κουνιας λευκα.Αλλα χλωμο.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν εχεις δει το φυλο του μωρου σου ακομα μανουλα χρη!!!εγω το ειδα δεν πιστευω να μου αλλαξη!!οσο για τα μαλλια πινω κ χυμουλη οχι παντα βεβαια βαριεμαι,εχω κ αιματοκριτη χαμηλο κ την φαιρετινη

DDK

DDK
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣΧΕΤΟ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΓΕΝΝΑΩ?

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
DDK έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣΧΕΤΟ
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΓΕΝΝΑΩ?
οταν λες εδω που εγραψες τωρα!!αν ναι δεν γινεσαι μελλος απλα γραφεις εδω κ στυλε πμ της τομαρακη με την πητ σου να σε βαλει οπως εμας γαστροκοιλιτσα με το καλο το μωρακη σου

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marinaki <3 <3 έγραψε:δεν εχεις δει το φυλο του μωρου σου ακομα μανουλα χρη!!!εγω το ειδα δεν πιστευω να μου αλλαξη!!οσο για τα μαλλια πινω κ χυμουλη οχι παντα βεβαια βαριεμαι,εχω κ αιματοκριτη χαμηλο κ την φαιρετινη

Οχι καλε το ειδαμε το φυλο,στην απαντηση μου γραφω δν ψωνισαμε ακομα γτ δν ειχαμε δει το φυλο..Κι απο τοτε ακομα δν πληρωθηκε να παμε.
Εξαλλου δν θελω να κανω περιττα εξοδα,θα παρω μερικα φορμακια,2-3 καινουριες σαλιαρες κι τα εσωτερικα ζιπουνακια,1 καινουρια πετσετα,1 καινουρια κουβερτα κι ενα καινουριο σετ σεντονια γτ εχω της μεγαλης απο τετοια,κι 1 μπανιερα με τα ψιλολογια τα βοηθητικα κι το καροτσι.Ριλαξ εχω,μαλιστα 2 κ κουνιστο κ σταθερο,κουνια εχουμε,καλαθουνα εχουμε,παρκο εχουμε,οποτε δοξα το Θεο λιγα τα εξοδα μας.

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
συγνωμη διαβασα λαθος μαλλον θα με κολισε η ναταλι!!!με το καλα να ερθει κ να μας ερθουν!!

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tomaraki έγραψε:
souzan έγραψε:
tomaraki έγραψε:
souzan έγραψε:τι κανετε κοριτσια?εγω πηγα την δευτερα στο γιατρο και ολα ειναι καλα ο μπεμπης πηγε 1 κιλο και κατι γραμμαρια και εγω εφτασα τα 57 κιλα,παντως στο πρωτο παιδι μου με ειχε βολεψει πολυ το relax που ειναι κουνια και τωρα στο δευτερο παλι αυτο θα χρησιμοποιησω

Αχ και εγω θα παω την αλλη εβδομαδα !!!Τελη του προηγουμενου ο δικος μου ηταν ηδη 806γρ λες τωρα να το εχουμε περασει και εμεις το 1κ ??????? Θα τρελλαθω !!!
Ποσα εχεις παρει ??? εγω μονο 5 αλλα εχω και τους εμμετους που δεν με αφηνουν ...
καλημερα εχουμε μια εβδομαδα διαφορα οποτε σιγουρα το μωρακι σου θα ειναι ενα κιλο εγω εχω παρει 7 κιλα μεχρι στιγμης οταν ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου ημουν 50 κιλα.Εχεις ακομα εμετους?καλο κουραγιο σου ευχομαι δυσκολο πραγμα εγω ειχα μεχρι τον 3 μηνα,τωρα βεβαια εχψω καουρες αστα καθε μηνα και διαφορετικα συπτωματα.Να σε ρωτησω εσενα η μεση σου και η πλατη σου σε ποναει?εμενα αρκετα

Καλημερα ...εννοειται οτι εχω πονους στη μεση και στη πλατη αλλα και καουρες!!!!!!!!!! Τρελλο πραγμα ...αφου φαντασου οτι εγω επαιζα μπασκετ πριν την εγκυμοσυνη και τωρα το βαρος που νιωθω ειναι απιστευτο ...νομιζω οτι κουβαλαω και αλλον ανθρωπο !!! Οταν πας να σηκωθεις πως σηκωνεσαι ?????????? Εγω τωρα πια δυσκολευομαι και σε αυτο !!!!
καλημερα τι κανεις?αργησα να σου απαντησω γιατι ελειπα ταξιδακι για σαββατοκυριακο.Οταν θελω να σηκωθω γυριζω πλαγια και μετα σηκωνομαι τι να κανω δεν μπορω αλλιως αστα υπομονη εχουμε ακομα λιγους μηνες μπροστα μας

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε..........???!!!εγω σημερα πηγα στο γιατρο και ολα καλα..η μικρη μας πιπιλιζε τα χερια της την εχω σε φωτο αχχαχαχαχ..!!!!ειναι 627 γραμμαρια και ολα καλα με τις συσπασεις..!!! Razz

vasoulaki

vasoulaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zwitsa orea pou eine otan vlepeis to moro sou!!! Very Happy
eftixos pou sou perasan oi sispaseis!prosoxi tora Wink

tomaraki pou xathikes?ola kala???

na rotiso k kati vre koritsia?isos viazome ligo alla psaxno sinexeia pragmatakia gia to pedi mou k thelo na rotiso tis manoules pou exoun eidi pedakia ti pipila tous xrisimopoiisan?kaoutsouk i silikoni?merikoi lene kaliteri i kaoutsouk giati eine fisiko proion,alloi pali lene kolaei to kaoutsouk.
kai kati allo...emeis pou tha genisoume xeimona mesa apo ta formakia tous tha tous foresoume kontomanika i makrimanika fanelakia?

min xaneste vre koritsia pale
afta apo emena,ola kala! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 417472

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι κανετε κοριτσια εγω ειμαι πτωμα ολο τρεχω για χαρτια ειμαι τοσο γκαντεμο που γενναω μαρτιο κ το βιβλιαριο μου μου λυγει 29-2 οχου εχω σκασει κ τωρα τρεχω να βγαλω καρτα ανεργιας για να με ασφαλισει ο οαεδ πφ,πως ειναι τα μωρακια σας εγω ακομα δεν το εχω καταλαβειιιιι γτ δεν κλοτσαειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Sad Sad

xrisa

xrisa
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vasoulaki έγραψε:zwitsa orea pou eine otan vlepeis to moro sou!!! Very Happy

na rotiso k kati vre koritsia?isos viazome ligo alla psaxno sinexeia pragmatakia gia to pedi mou k thelo na rotiso tis manoules pou exoun eidi pedakia ti pipila tous xrisimopoiisan?kaoutsouk i silikoni?merikoi lene kaliteri i kaoutsouk giati eine fisiko proion,alloi pali lene kolaei to kaoutsouk.
kai kati allo...emeis pou tha genisoume xeimona mesa apo ta formakia tous tha tous foresoume kontomanika i makrimanika fanelakia?

afta apo emena,ola kala! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 417472

Καλησπερα!!με το καλοκαι με ενα πονο.εγω εχω αλλη μια κορουλα και τη γεννησα απριλη.τησ φοραγα μακρυμανικο εσωρουχακι απο μεσα και μακρυμανικο φορμακι απεξω.Αυτα για μεσα στο σπιτι.οταν τηνεβγαλα απτο νοσοκομειο τησ φοραγα και ζακετουλα.τωρα αυτη τη φορα γενναω γενναρη με φλεβαρη οποτε παλι μακρυμανικα και ΣΙΓΟΥΡΑ ζακετακι!!θα κανει κρυο!!

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα.Εγω την πρωτη την γεννησα Νοεμβριο κ της φορουσα μακρυμανικο απο μεσα ζιπουνακι κ μακρυμανικο ψιλο φορμακι απεξω μες το σπιτι.Οταν βγαιναμε εξω πιο χοντρο φορμακι κι αναλογως το κρυο βαζαμε το ολοσωμο μπουφαν η κοντο μπουφανακι.Φυσικα γαντακια κ σκουφακι.εσεις που εχετε πιο κρυα πανω σιγουρα σκουφακια κτλ.Κ παντα στο καροτσακι ειχα κουβερτουλα να το σκεπαζω αν κοιμηθει.
Οσο για τις πιπιλες δν ξερω να σ πω,δν της εδωσα καθολου.

tomaraki

tomaraki
vasoulaki έγραψε:zwitsa orea pou eine otan vlepeis to moro sou!!! Very Happy

Εδω ειμαι καλε ....απλα ειχα ενα τρεξιμο αυτη την εβδομαδα μια στο ΙΚΑ μια στον ΟΑΕΔ ..δουλειες στο σπιτι και δεν προλαβαινα ...ασε οι εμμετοι συνεχιζουν και μαλιστα τωρα πρεπει να εχουν δηνιουργησει προβλημα στο στομαχι μου γιατι μαζι με τον εμμετο βγαινει και λιγο αιμα και με εχει πιασει πανικος ...θα παω στο γιατρο την Δευτερα μηπως μου δωσει κατι ...οσο για την συχνοουρια δεν το συζητω κοιμαμαι στην τουαλετα ανετα ...αλλα εκτος απο αυτο εχουμε και καουρες !!!!!!!!!!!! Ωστοσο βρε κοριτσια μετα τις 8 το βραδυ η κοιλιτσα μου ανεβαινει στο θεο και νιωθω αρκετη πιεση κατω ....δεν ξερω τι παθανει ο νεαρος εκει μεσα !!!!Αλλα μαλλον το εχει δει γηπεδο!!!!!

723ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 Empty αχχχ Τετ Οκτ 26, 2011 2:26 am

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τομαρακι, καταλαβαινω απολυτα αυτο που περιεγραψες με το μπομπιρα κ το γηπεδο . Κ μενα ειναι πολυ ζωηρος οσο περνανε οι μερες κ με πιεζει σε διαφορα σημεια, αλλα οταν με πιεζει απο κατω ειναι πολυ ενοχλητικο.
Οσο γι αυτο που περιεγραψες με τον εμετο κ το αιμα, ρωτησε το γιατρο σου. Παντως η αδερφη μου στη δικη της εγκυμοσυνη το χε παθει κ της ειχε πει ο γιατρος οτι απο τα οξινα υγρα του στομαχου ειχε τραυματιστει ο οισοφαγος αν τα λεω σωστα κ γι αυτο εβγαινε το λιγο αιματακι.

Αχ κοριτσια, ωρες ωρες εχω τρελη δυσφορια. Παιρνω κ ξαναπαιρνω ανασα κ νομιζω οτι δε μπορω να παρω βαθια...μετα απο λιγη ωρα περναει.
Μαλιστα συμβαινει κυριως οταν ειμαι ξαπλωμενη..
Τι συμπτωματα εχετε οταν ειιστε κοντα στην εβδομαδα μου? ειμαι 25εβδ κ 4 ημερων.

elbar

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
επισης θελω τη γνωμη σαςγια τη μπουκωμενη μυτη διαρκως, οχι απο κρυωμα εννοειται...το εχετε κ εσεις αυτο το συμπτωμα? εφτιαξα κ νεο θεμα μηπως με βοηθησει κανεις...
Εγω πια χωρις ρο ronal δεν ανασαινω απο τη μυτη καθολου τον τελευταιο μηνα...

tomaraki

tomaraki
elbar έγραψε:τομαρακι, καταλαβαινω απολυτα αυτο που περιεγραψες με το μπομπιρα κ το γηπεδο . Κ μενα ειναι πολυ ζωηρος οσο περνανε οι μερες κ με πιεζει σε διαφορα σημεια, αλλα οταν με πιεζει απο κατω ειναι πολυ ενοχλητικο.
Οσο γι αυτο που περιεγραψες με τον εμετο κ το αιμα, ρωτησε το γιατρο σου. Παντως η αδερφη μου στη δικη της εγκυμοσυνη το χε παθει κ της ειχε πει ο γιατρος οτι απο τα οξινα υγρα του στομαχου ειχε τραυματιστει ο οισοφαγος αν τα λεω σωστα κ γι αυτο εβγαινε το λιγο αιματακι.

Αχ κοριτσια, ωρες ωρες εχω τρελη δυσφορια. Παιρνω κ ξαναπαιρνω ανασα κ νομιζω οτι δε μπορω να παρω βαθια...μετα απο λιγη ωρα περναει.
Μαλιστα συμβαινει κυριως οταν ειμαι ξαπλωμενη..
Τι συμπτωματα εχετε οταν ειιστε κοντα στην εβδομαδα μου? ειμαι 25εβδ κ 4 ημερων.

Αυτη την δυσφορια με την μυτη την εχω απο την αρχη της εγκυμοσυνης αλλα εγω εχω αλλεργικη ρινιτιδα ...δεν ξερω εαν βοηθαει το ροναλ δεν το εχω χρησιμοποιησει αλλα χρησιμοποιω φυσιολογικο ορο και βοηθα αρκετα!!!! Εννοειται οτι θα ρωτησω των γιατρο μου !!!!!Εμενα τα συπτωματα που αρχισα να εχω εκεινη την περιοδο ηταν οι καουρες....και το βαρος χαμηλα καθως και οι πιο εντονες κλωτσιες του νεαρου ....τα υπολοιπα δηλαδη οι εμμετοι τα ειχα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεχρι τωρα !!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ- ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ- ΜΑΡΤΙΟΥ 2012!!! - Σελίδα 29 654316

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις