501 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? Τρι Ιουν 21, 2011 9:42 am
ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Lilliput έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:Lilliput έγραψε:ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:Lilliput έγραψε:Vivian έγραψε:Lilliput έγραψε:ότι πρέπει να έχω κατάθλιψη..
Ελα Λιακι μου! Μην ακουω τετοια!!!
δυστυχώς προσπαθούσα να το κρύψω στο μυαλό μου αλλά τα σημάδια γίνονται όλο και εντονότερα τελαυταία.
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ?ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΗΛΙΚΙΑ..ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ?
πολλά δεν είναι, ένα είναι και εξαιτίας του είμαι πολύ χάλια.πέρυσι τον αύγουστο είχε γίνει κάτι πολύ σημαντικό και για να μην λέω πολλά,ήταν και η αφορμή που και μέχρι τον οκτώβρη δεν βγήκα απο το σπίτι,ούτε στο μπαλκονι,έχασα 15 κιλά,περνούσαν μέρες που δεν έτρωγα καν.. το θέμα τώρα ποιο είναι? είμαι στην αρχή και προσπαθώ να το αποβάλλω πριν σοβαρέψει..
ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ?Κ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΤΙ Κ ΕΛΕΓΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΩ Κ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Κ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ..ΕΚΛΑΙΓΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ ΤΠΤ.ΟΥΤΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ Τ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΝΕΙ Κ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..
δεν έχω παιδάκι καλή μου. τα σημάδια που έχω αρχίσει να έχω είναι ότι κλαίω συνεχώς, όπου κι αν είμαι ό,τι κι αν κάνω, ξεχνάω να φάω, νιώθω απαρατήρητη γενικά, και μόνη.. ενώ δεν είμαι και το ξέρω, κάποιες φορές νιώθω τόοοοσο μόνη που φοβάμαι.
ΜΗΠΩΣ ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΠΩΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ..ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ.ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΗ ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕΣΑ Κ ΚΛΑΙΣ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΒΑΛΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ Κ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΕΓΩ.ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ?ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ Κ ΑΥΤΟ..