Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 8]

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα ρε παιδια γινεται να πιασεις τα χερια του αλλουνου και να τον εμποδισεις να γραφει??? καθε λεπτο μπορει καποιος να κανει εγγραφη και να ποσταρει τετοιες ιστοριες αφου σας αρεσει εσας να ασχολειστε και να δινετε τροφη για να ανοιγει καθε μερα τετοιο θεμα οκ δημοκρατια εχουμε
καντε οτι καταλαβαινετε...και μονο που μας βαζουνε να το συζηταμε συνεχεια τους κανουμε τη χαρη ...κανουν κακο σε ενα τοσο ομορφο φορουμ και τους αφηνουμε..τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε????
Σαφώς και δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον να κάνει εγγραφή και ούτε βέβαια να γράφει ελευθερία λόγου έχουμε .Τώρα αν μας αρέσεινα απαντάμε η όχι αυτό είναι άλλο έρωτημα ; εμένα με ενοχλεί να κλείνω το στόμα μου στα κακώς κείμενα και δεν νομίχω να δίνω τροφή για να βγαίνει το κάθε τυχάρπαστο και να λεει ιστορίες αλλά δεν θα τους κάνω και τη χάρη να το παίξω θεατής . Αν ήθελα να το έπαιζα θεατής δεν θα έπαιρνα καμιά θέση δεν θα έλεγα τη γνώμη μου . Αναφέρεις Κατερίνα ότι εμείς δίνουμε τροφή -εσυ τι κάνεις; δεν συνεχίζεις να απαντάς; αν χαλάω εγώ την εικόνα του φόρουμ δεν μπορώ να κάνω κάτι αυτή είμαι και σε όποιον αρέσουν οι ιδέες μου και οι σκέψεις μου δεν ,με απασχολεί αν εσύ η οποιοδήποτε άλλο μέλος έχει άλλη εικόνα για τα λεγομένα μου γιατί σαν άνθρωπο δεν με ξέρουν .
Το αν είναι ωραίο το φόρουμ η όχι σε κάποιους άρέσει και εγω καλο το βρισκω για να είμαι ενεργό μέλος και σε κάποιους άλλους φάινετε αδιάφορο .
Τώρα είναι άλλο θέμα αν εσυ η εγω πιστεύουμε κάποια ιστορία η όχι μπορεί και εγω κάποια στιγμή να είμαι καλόπιστη αυτό δεν με κάνει να νιώθω άσχημα κάποιες άλλες μπορεί ναι.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε: καλα ρε παιδια γινεται να πιασεις τα χερια του αλλουνου και να τον εμποδισεις να γραφει??? καθε λεπτο μπορει καποιος να κανει εγγραφη και να ποσταρει τετοιες ιστοριες αφου σας αρεσει εσας να ασχολειστε και να δινετε τροφη για να ανοιγει καθε μερα τετοιο θεμα οκ δημοκρατια εχουμε
καντε οτι καταλαβαινετε...και μονο που μας βαζουνε να το συζηταμε συνεχεια τους κανουμε τη χαρη ...κανουν κακο σε ενα τοσο ομορφο φορουμ και τους αφηνουμε..τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε????
Σαφώς και δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε κάποιον να κάνει εγγραφή και ούτε βέβαια να γράφει ελευθερία λόγου έχουμε .Τώρα αν μας αρέσεινα απαντάμε η όχι αυτό είναι άλλο έρωτημα ; εμένα με ενοχλεί να κλείνω το στόμα μου στα κακώς κείμενα και δεν νομίχω να δίνω τροφή για να βγαίνει το κάθε τυχάρπαστο και να λεει ιστορίες αλλά δεν θα τους κάνω και τη χάρη να το παίξω θεατής . Αν ήθελα να το έπαιζα θεατής δεν θα έπαιρνα καμιά θέση δεν θα έλεγα τη γνώμη μου . Αναφέρεις Κατερίνα ότι εμείς δίνουμε τροφή -εσυ τι κάνεις; δεν συνεχίζεις να απαντάς; αν χαλάω εγώ την εικόνα του φόρουμ δεν μπορώ να κάνω κάτι αυτή είμαι και σε όποιον αρέσουν οι ιδέες μου και οι σκέψεις μου δεν ,με απασχολεί αν εσύ η οποιοδήποτε άλλο μέλος έχει άλλη εικόνα για τα λεγομένα μου γιατί σαν άνθρωπο δεν με ξέρουν .
Το αν είναι ωραίο το φόρουμ η όχι σε κάποιους άρέσει και εγω καλο το βρισκω για να είμαι ενεργό μέλος και σε κάποιους άλλους φάινετε αδιάφορο .
Τώρα είναι άλλο θέμα αν εσυ η εγω πιστεύουμε κάποια ιστορία η όχι μπορεί και εγω κάποια στιγμή να είμαι καλόπιστη αυτό δεν με κάνει να νιώθω άσχημα κάποιες άλλες μπορεί ναι.

βανια δεν ξερω γιατι αλλα νομιζεις οτι εγω ειμαι απο την αντιθετη πλευρα! δεν ειπα οτι εχετε αδικο ειπα να μην ασχολουμαστε για να μη δινουμε τροφη σε αυτα τα ατομα να χαλανε μια ομορφη ατμοσφαιρα νομιζω πως δεν ειμαι η μονη που ειπα κατι τετοιο υπαρχουνε κι αλλες κοπελες που συμφωνουνε μαζι μου μονο και μονο για να μην βρισκουνε πατημα αυτα τα ατομα..επισης απανταω σε θεμα που ειναι ανοιγμενο γιαυτο το λογο και οχι στα αλλα θεματα τωρα εσυ αν νομιζεις πως εχω κατι μαζι σου (επειδη σε βλεπω πολυ θερμη και παιρνεις καθε απαντηση μου και τη σχολιαζεις) τοτε τι να σου πω παλι στη παγιδα τους πεσαμε! δεν εχω με κανεναν τιποτα απλα ειπα να αδιαφορησουμε και ναι κακως που το γραφω παλι γιατι εσυ παλι θα μου απαντησεις κ.ο.κ

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
geia sou baby...xaxa ase san bourla thn patisame mia fora me tin yperoxh dhmhtroula k skasame emeis poio poly apo aythn k auth to mono pou elege itan ti tha kanw dn exw kanenan emeis san ilithies ths dwsame symboules akoma k gia xrhmata k stegh tis eipame ....opote einai dyskolo na thn patisoume k alli fora...oso gia thn roumouna mirizei apo xiliometra.....k alithia na nai dn tin pisteye kanenas edwse polles leptomeries poios o logos akoma exeis ellinhka onomata gia roumouna..........

ολγα μ

ολγα μ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ευάκι έγραψε:κοριτσια καλησπερα!διαβαζω καιρο το φορουμ σας και ειναι τελειο!ειμαι η ευα 16 χρονων ενα μοντελο απο την ρωσια και σε μια επιδειξη στην σαμοθρακη μεθυσα και εκανα ερωτα με εναν νεαρο στο κλαμπ "μυθος" στην τριτη τουαλετα δεξια ετσι στο ορθιο.ειναι τωρα 2 μερες που εχω καθυστερηση και σκεφτομαι λες να ειμαι εγκυος?ο νεαρος ειναι αφαντος,δε καλοθυμαμαι και τα χαρακτηριστικα του και δε ξερω πως να το πω στον ατζεντη μου που ειναι και γκομενος μου γιατι θα καταλαβει οτι πηγα με αλλον.δε θελω να το ριξω αλλα θελω να με παρει και η victoria secret και με ενα παιδι θα ειναι δυσκολο.δε ξερω τι να κανω...βοηθηστε με! Shocked
χαχαχαχαχαχαχα
για σου ευακι εγω ειμαι ο νεαρος της τουαλετας ειμαι τοσο χαρουμενος εψαχνα να σε βρω αλλα βρε παιδι μου ολες οι ρωσιδες τα μοντελα μοιαζετε τοσο πολυ που μπερδευτικα Razz Razz Razz

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας, είμαι κι εγω ένα κατατρεγμένο μέλος και είπα να σας γράψω την ιστοριούλα μου διότι θα μπορέσετε να με βοηθησετε σαν πιο έμπειρες που είστε.
Είμαι ο Γιώργος, 20 χρονών, γκόμενος της Ιωάννας και της Μάρως που σας έγραψαν στο θέμα http://forum.eimaimama.gr/t6729p20-topic#161794 . Το πρόβλημά μου είναι το εξής: τα έχω και με την Ιωάννα και με τη Μάρω, και όπως σας έγραψε είναι έγκυος 4 μηνών στο παιδί που πιάσαμε πριν ένα μήνα. Το κακό είναι ότι δε γουστάρω καμιά τους - αντίθετα είμαι κρυφά ερωτευμένος με τον παγωτατζή της γειτονιάς, τον Χαρίλαο, 25 χρονών, ο οποίος και με μύησε στο σεξ για πρωτη φορά πριν 2 χρόνια. Τον γουστάρω τρελλά και το ίδιο κι εκείνος. Οι γονεις μου το έχουν καταλάβει, αλλά προτιμούν να μεγαλώσουν το παιδί μου από τη Ρουμάνα-υιοθετημένη-από-Έλληνες ανήλικη, παρά να με δουν στην Ολλανδία να παντρεύομαι τον Χαρίλαο. Λεφτά δεν έχω, δουλειά δεν έχω, μυαλό δεν διαθέτω και πολύ όπως καταλάβατε.. Τι να κάνω??? Τον αγαπώ και θέλω να υιοθετήσω παιδάκια μαζί του. Εσείς που είστε μανούλες με καταλαβαίνετε, ε? Βοηθήστε με!
Wink Wink Wink Wink Wink Wink
ΥΓ - Εύα, χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω, η βραδιά μας θα μου μείνει αξέχαστη. αν τελικά γεννήσεις το παιδί, αν είναι αγόρι να το βγάλεις Μανούσο, όπως και τον πατέρα μου, αν είναι κορίτσι Κανέλλα, της μάνας μου. Αλλιώς δεν θα έρθουν στα βαφτίσια.. Όσο για μένα, με καταλαβαίνεις ε???

Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 2 215994 Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 2 215994 Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 2 215994 Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 2 215994

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ήθελα κι εγώ να γράψω την πονεμένη ιστορία μου αλλά νυστάζω λίγο και δεν θα σας έδινα να καταλάβετε. Γιώργο αγόρι μου να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου. Μήπως να πάρεις τον Χαρίλαο να ζήσετε στην Ολλανδία? Γιατί στην Ελλάδα δεν βλέπω να έχουμε μέλλον. Πάρε και τις Ρουμάνες μαζί κάπου θα φανούν χρήσιμες.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
βανια έγραψε: καλα ρε παιδια γινεται να πιασεις τα χερια του αλλουνου και να τον εμποδισεις να γραφει??? καθε λεπτο μπορει καποιος να κανει εγγραφη και να ποσταρει τετοιες ιστοριες αφου σας αρεσει εσας να ασχολειστε και να δινετε τροφη για να ανοιγει καθε μερα τετοιο θεμα οκ δημοκρατια εχουμε

βανια δεν ξερω γιατι αλλα νομιζεις οτι εγω ειμαι απο την αντιθετη πλευρα! δεν ειπα οτι εχετε αδικο ειπα να μην ασχολουμαστε για να μη δινουμε τροφη σε αυτα τα ατομα να χαλανε μια ομορφη ατμοσφαιρα νομιζω πως δεν ειμαι η μονη που ειπα κατι τετοιο υπαρχουνε κι αλλες κοπελες που συμφωνουνε μαζι μου μονο και μονο για να μην βρισκουνε πατημα αυτα τα ατομα..επισης απανταω σε θεμα που ειναι ανοιγμενο γιαυτο το λογο και οχι στα αλλα θεματα τωρα εσυ αν νομιζεις πως εχω κατι μαζι σου (επειδη σε βλεπω πολυ θερμη και παιρνεις καθε απαντηση μου και τη σχολιαζεις) τοτε τι να σου πω παλι στη παγιδα τους πεσαμε! δεν εχω με κανεναν τιποτα απλα ειπα να αδιαφορησουμε και ναι κακως που το γραφω παλι γιατι εσυ παλι θα μου απαντησεις κ.ο.κ
Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι είσαι απο την αντίθετη μεριά σε ξέρουμε έχεις εκφράσει τις απόψεις σου σε πολλά θέματα σε κάποια απο αυτά τυχαίνει να συμφωνούμε σε κάποια άλλη όχι αυτό είναι λογικό. Η διαφορά μας είναι ότι εγω δεν δέχομαι να εισβάλουν κάποιοι σε ένα χωρο που περνάω καλά και να τον διαλύουν και κάνω ότι μπορώ γοα να τους διώξω ενω εσυ λες άστους να βαρεθούν και θα φύγουν -μα να που έμενα μου αρέσει να τους σπρώχνω δεν είμαι και τόσο ευγενική. Laughing

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι είσαι απο την αντίθετη μεριά σε ξέρουμε έχεις εκφράσει τις απόψεις σου σε πολλά θέματα σε κάποια απο αυτά τυχαίνει να συμφωνούμε σε κάποια άλλη όχι αυτό είναι λογικό. Η διαφορά μας είναι ότι εγω δεν δέχομαι να εισβάλουν κάποιοι σε ένα χωρο που περνάω καλά και να τον διαλύουν και κάνω ότι μπορώ γοα να τους διώξω ενω εσυ λες άστους να βαρεθούν και θα φύγουν -μα να που έμενα μου αρέσει να τους σπρώχνω δεν είμαι και τόσο ευγενική. Laughing

ενταξει λοιπον εσυ θα μιλας εγω θα αδιαφορω ελπιζω μονο με τον εναν η τον αλλον τροπο να μη μας ζαλιζουν το κεφαλι!!! χαχαχα! Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 2 417472

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Γεια σας, είμαι κι εγω ένα κατατρεγμένο μέλος και είπα να σας γράψω την ιστοριούλα μου διότι θα μπορέσετε να με βοηθησετε σαν πιο έμπειρες που είστε.
Είμαι ο Γιώργος, 20 χρονών, γκόμενος της Ιωάννας και της Μάρως που σας έγραψαν στο θέμα http://forum.eimaimama.gr/t6729p20-topic#161794 . Το πρόβλημά μου είναι το εξής: τα έχω και με την Ιωάννα και με τη Μάρω, και όπως σας έγραψε είναι έγκυος 4 μηνών στο παιδί που πιάσαμε πριν ένα μήνα. Το κακό είναι ότι δε γουστάρω καμιά τους - αντίθετα είμαι κρυφά ερωτευμένος με τον παγωτατζή της γειτονιάς, τον Χαρίλαο, 25 χρονών, ο οποίος και με μύησε στο σεξ για πρωτη φορά πριν 2 χρόνια. Τον γουστάρω τρελλά και το ίδιο κι εκείνος. Οι γονεις μου το έχουν καταλάβει, αλλά προτιμούν να μεγαλώσουν το παιδί μου από τη Ρουμάνα-υιοθετημένη-από-Έλληνες ανήλικη, παρά να με δουν στην Ολλανδία να παντρεύομαι τον Χαρίλαο. Λεφτά δεν έχω, δουλειά δεν έχω, μυαλό δεν διαθέτω και πολύ όπως καταλάβατε.. Τι να κάνω??? Τον αγαπώ και θέλω να υιοθετήσω παιδάκια μαζί του. Εσείς που είστε μανούλες με καταλαβαίνετε, ε? Βοηθήστε με!
ΥΓ - Εύα, χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω, η βραδιά μας θα μου μείνει αξέχαστη. αν τελικά γεννήσεις το παιδί, αν είναι αγόρι να το βγάλεις Μανούσο, όπως και τον πατέρα μου, αν είναι κορίτσι Κανέλλα, της μάνας μου. Αλλιώς δεν θα έρθουν στα βαφτίσια.. Όσο για μένα, με καταλαβαίνεις ε???

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

giouli73 έγραψε:Ήθελα κι εγώ να γράψω την πονεμένη ιστορία μου αλλά νυστάζω λίγο και δεν θα σας έδινα να καταλάβετε. Γιώργο αγόρι μου να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου. Μήπως να πάρεις τον Χαρίλαο να ζήσετε στην Ολλανδία? Γιατί στην Ελλάδα δεν βλέπω να έχουμε μέλλον. Πάρε και τις Ρουμάνες μαζί κάπου θα φανούν χρήσιμες.

γιουλη με πληγωνεις...πανω που βρηκα τον γιωργο τον διωχνεις μακρυα μου....εγω θα συνεχισω να ειμαι μονη και κατατρεγμενη δηλαδη?!?!?!?!!?!?!!? Razz

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
βανια έγραψε:
mama katerina έγραψε:

ενταξει λοιπον εσυ θα μιλας εγω θα αδιαφορω ελπιζω μονο με τον εναν η τον αλλον τροπο να μη μας ζαλιζουν το κεφαλι!!! χαχαχα! Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 2 417472

Κορίτσια συμφωνώ και με τις 2 σας σε αυτά που λέτε και έχετε δίκιο. Θεωρώ πως από την εμπειρία μας μέσα σε αυτό το φόρουμ έχουμε δει τι συμβαίνει όταν σε ένα θέμα αυξάνονται τα ποστ και οι σελίδες... Δυστυχώς η μαμά κατερίνα έχει δίκιο. Ο μόνος τρόπος να διώξεις ένα τέτοιο μέλος είναι να αδιαφορήσεις. Όσο σχολιάζεις το θέμα ανεβαίνει ψηλά ενώ αν πραγματικά δεν θέλουμε να το βλέπουμε πρέπει να το αφήσουμε να πέσει και να εξαφανιστεί. Οι οδηγίες της Ολίβιας είναι σαφείς. Και επειδή είμαστε γυναίκες και μας αρέσει να κάνουμε πλάκα, μπορούμε αντί στο θέμα που θέλουμε στην ουσία να διώξουμε, να σχολιάζουμε εδώ, ή στο πάρτυ της Νάταλι, ή στο τσατ! Νομίζω ότι είναι το ίδιο ή περισσότερο διασκεδαστικό γιατί αυτά τα 2 θέματα μας εμπνέουν αρκετά, χαχα! Στο πάρτυ κάνουμε τις αφιερωσούλες μας... και εδώ γράφουμε και τις δικές μας αληθινές ιστορίες... Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 2 4872

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Μαρία . Αυτό που μάλλον δε κατάλαβες είναι ότι εγώ δεν κάνω επίθεση στην μαμά Κατερίνα αυτό το κάνω μόνο σε άτομα τα οποία πρώτον μπαίνουν με ένα υφάκι και μας τη λένε και βέβαια δεν γουστάρω να κάνω ντουμπεκί ψιλοκόμμενο Wink όταν αντιλαμβάνομαι ότι κάποιο άτομο πάει να παίξει με την νοημοσύνη μου του τα χώνω . Αλήθεια αναρωτηθήκατε που είναι όλες αυτές τις ημέρες όλες αυτές που γράφουν δήθεν κάποιες ιστορίες ; είδαν ότι δνε της παίρνει και όπως βλέπετε η σελίδες αυξήθηκαν άρα αυτά περί οδηγιών δεν είναι πάντα έτσι .Δεν περιμένω να μου δώσει κάποιος οδηγίες για το τρόπο που θα μιλήσω τα λέω και το ξαναλέω δεν γίνετε να είσαι αρεστοί σε όλα τα μέλη και αυτό είναι κάτι που κάνει τη διαφορά . Δηλαδή κάτσε ρε Μαράκι και αν θέλεις πες μου λες έχετε και οι 2 δίκιο και συμφωνείς μαζί μας αλλά η μαμά Κατερίνα έχει δίκιο.... άρα αμέσως αναιρείς ότι εγω έχω την δική μου σωστή -λάθος άποψη δεν έχει να κάνει . Με το να βγαίνει κάποιο μέλος να λεει και καλά την άποψη του αλλά να μην θέλει να έρθει και σε κόντρα με κάποιο άλλο δνε νομίζω ότι είναι και το πιο ωραίο. Πες Βάνια η μαμά Κατερίνα έχει δίκιο γιατί έτσι και έτσι όλα τα άλλα δεν χρειάζονται προς Θεού αν η γνώμη μου για ένα άτομο καθορίζετε απο το αν έχει διαφορετική άποψη.Με την Άννα 1975 είμαστε φίλες 18 χρόνια και έχουμε μεταξύ μας διαφορά απόψεων αλλά αυτό έχει κάνει τη σχέση μας ποιο δυνατή

baby-m

baby-m
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΟΤΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΝΟΟΥΝ ΦΑΡΣΟΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΝΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ
ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΩΡΟ!!!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΤ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

" ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ "

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ...ΑΗΔΕΙΑΣΑ!!!!

ΕΛΕΗΝΑ ΠΟΡΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΞΕΚΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΠΟΛΟΓΑΚΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ...ΠΟΣΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΠΟΣΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ....ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΞΩ ...ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΘΙ ΑΑΑΑΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!

ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ,ΝΤΡΟΠΗ,ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ωΣ ΤΟΤΕ ΑΣ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ!

ουφ τα πα και ξαλαφροσα απλα ετυχα να καθομαι πισω απο δυο κοπελεσ στο λεωφορειο χτεσ και ακουσα πολλες μλκιες γιαυτο και μπηκα λιγο γκαζωμενη!!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΜΑΜΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την baby-m στις Κυρ Ιουλ 03, 2011 6:38 am, 2 φορές συνολικά

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Καλημέρα Μαρία . Αυτό που μάλλον δε κατάλαβες είναι ότι εγώ δεν κάνω επίθεση στην μαμά Κατερίνα αυτό το κάνω μόνο σε άτομα τα οποία πρώτον μπαίνουν με ένα υφάκι και μας τη λένε και βέβαια δεν γουστάρω να κάνω ντουμπεκί ψιλοκόμμενο Wink όταν αντιλαμβάνομαι ότι κάποιο άτομο πάει να παίξει με την νοημοσύνη μου του τα χώνω . Αλήθεια αναρωτηθήκατε που είναι όλες αυτές τις ημέρες όλες αυτές που γράφουν δήθεν κάποιες ιστορίες ; είδαν ότι δνε της παίρνει και όπως βλέπετε η σελίδες αυξήθηκαν άρα αυτά περί οδηγιών δεν είναι πάντα έτσι .Δεν περιμένω να μου δώσει κάποιος οδηγίες για το τρόπο που θα μιλήσω τα λέω και το ξαναλέω δεν γίνετε να είσαι αρεστοί σε όλα τα μέλη και αυτό είναι κάτι που κάνει τη διαφορά . Δηλαδή κάτσε ρε Μαράκι και αν θέλεις πες μου λες έχετε και οι 2 δίκιο και συμφωνείς μαζί μας αλλά η μαμά Κατερίνα έχει δίκιο.... άρα αμέσως αναιρείς ότι εγω έχω την δική μου σωστή -λάθος άποψη δεν έχει να κάνει . Με το να βγαίνει κάποιο μέλος να λεει και καλά την άποψη του αλλά να μην θέλει να έρθει και σε κόντρα με κάποιο άλλο δνε νομίζω ότι είναι και το πιο ωραίο. Πες Βάνια η μαμά Κατερίνα έχει δίκιο γιατί έτσι και έτσι όλα τα άλλα δεν χρειάζονται προς Θεού αν η γνώμη μου για ένα άτομο καθορίζετε απο το αν έχει διαφορετική άποψη.Με την Άννα 1975 είμαστε φίλες 18 χρόνια και έχουμε μεταξύ μας διαφορά απόψεων αλλά αυτό έχει κάνει τη σχέση μας ποιο δυνατή

βανια καταρχας εγω αστειευτηκα και προσπαθησα να ληξει ολο αυτο αλλα εσυ μαλλον δεν θελεις..απαντω αυτη τη στιγμη γιατι αναφερεται το ονομα μου και γιατι ακομη μια φορα δεν καταλαβαινεις..ποιος σου επεβαλε να μην μιλας? εμεις απλα λεμε τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις με βασει τις οδηγιες της ολιβιας που ειναι ιδιοκτητρια του φορουμ απο κει κ περα εσυ κανε οτι θες και αν καποιος θελει να εχει ενσταση σε αυτο αυτη ειναι η ολιβια.. Η Μαρια απο οτι καταλαβα ειπε τη γνωμη της και αυτα που γνωριζει σαν πιο παλιο μελος .. συμφωνει και με τις 2 για την κοροιδια που παιζεται και πως ειναι ασχημο ολο αυτο με τις ψευτικες ιστοριες...

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια εγω συμφωνο με την βανια και με αλλες κοπελες .δεν μπορουμε να αφησουμε κανενα να προσβαλει την εννοια της μητροτητας .και την δικη μας νοημοσυνη .και αδιαφορια να δειξεις .θα βγει καποια αλλη ιστορια .μετα την δημητρουλινι εχουν ξεπαχτει αλλες δυο ιστοριες με το ιδιο υφος και μπηκαν και στο τσαρτ .οχι πιστευω οτι πρεπει να αντριδαμε δεν παμε σαν προβατα στο μαντρι.θα εναντιωθουμε και οπιοες κοπελες ειναι ανιθετες μπορει να μην απανταμε .αλλο εγω βλεπω και αυτες που λενε θα αδιαφορησω μπαινουν και γραφουν .ετσι ειχα πει και εγω καπιοια στιγμη αλλα δεν αντεξα να βλεπω να διαωνιζονται συνεχεια τετοιες ιστοριες

lenaki1982

Nena έγραψε:Γεια σας, είμαι κι εγω ένα κατατρεγμένο μέλος και είπα να σας γράψω την ιστοριούλα μου διότι θα μπορέσετε να με βοηθησετε σαν πιο έμπειρες που είστε.

Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 2 215994 Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 2 215994 Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 2 215994 Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 2 215994

ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:κοριτσια καλησπερα!διαβαζω καιρο το φορουμ σας και ειναι τελειο!ειμαι η ευα 16 χρονων ενα μοντελο απο την ρωσια και σε μια επιδειξη στην σαμοθρακη μεθυσα και εκανα ερωτα με εναν νεαρο στο κλαμπ "μυθος" στην τριτη τουαλετα δεξια ετσι στο ορθιο.ειναι τωρα 2 μερες που εχω καθυστερηση και σκεφτομαι λες να ειμαι εγκυος?ο νεαρος ειναι αφαντος,δε καλοθυμαμαι και τα χαρακτηριστικα του και δε ξερω πως να το πω στον ατζεντη μου που ειναι και γκομενος μου γιατι θα καταλαβει οτι πηγα με αλλον.δε θελω να το ριξω αλλα θελω να με παρει και η victoria secret και με ενα παιδι θα ειναι δυσκολο.δε ξερω τι να κανω...βοηθηστε με! Shocked
χαχαχαχαχαχαχα

''εκανα ερωτα με εναν νεαρο στο κλαμπ "μυθος" στην τριτη τουαλετα δεξια ετσι στο ορθιο.''

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Συμπεθερα δεν υπαρχεις!!!!!!!!!!

lenaki1982

χαχαχαχαχαχαχα

Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 2 215994 Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 2 215994

markellajohny

markellajohny
Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

baby-m

baby-m
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και τωρα πια που ηρεμισα θελω να σας πω κι εγω την ιστορια μου!!

Με λενε Λίνα (απο το Τσουλίνα) είμαι απο Ρωσία και δουλευω σε ενα τυροπιταδικο στην οδο Γκαστροπουλου 46 στο κεντο της Αθηνας.
Ειμαι πολυ μικρη αλλα μεγαλοδειχνω.Μια μερα φασωθηκα με αυτον που μας προμηθευει τυροπιτες.Το καναμε δυο τρεις φορες αλλα καταλαβαινεται οχι κανονικα γιατι ειμαι και παρθενα πανω απο ολα!
Το καναμε και αλλες δυο τρεις φορες αλλα εγω ήμουν σκημενη στα χαμηλα του καταλαβαινετε.Το θεμα ειναι οτι ολες τις φορες τελειωσε μεσα μου. Επισης προχθες που γυριζα σπιτι τη νυχτα το αμαξι του διπλανου σηκωθηκε ορθιο και αφου τρανσφορμαριστηκε με βιασε επανειλημενα με την εξατμιση του.
Τωρα πια μετα και απο αυτο ειμαι σιγουρη πως ειμαι εγκυος και θελω να κρατησω το παιδι αλλα δεν ξερω ποιανου ειναι.
Το κακο ειναι οτι ο τυροπιτας με θελει αλλα ο πατερας μου δεν θα δεχτει αυτο το γαμο γιατι ειναι ο πλανηταρχης.
Αχ σας παρακαλω βοηθηστε..ειμαι σε αδιεξοδο.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καποιοες εχετε παρεξηγησει πολυ τα πραγματα δεν κανει επιθεση κανενας ουτε επεσε να φαει κανεις καποιον γιατι θελει να μιλαει .. απλα οπως λετε εσεις πως θα μιλατε ετσι ειπαμε κ μεις ποιοι ειναι οι κανονες του φορουμ βασει της ιδιοκτητριας δεν ειπαμε σε κανεναν να τους ακολουθησει..που πεσαμε να φαμε καποιον???? πιστεψτε με ειμαι ενα χρονο εδω μεσα εχω βαλει φωτο τα παιδια μου και εχω το θαρρος της γνωμης μου δεν προσβαλλα ουτε επιτεθηκα σε κανεναν ...δικαιωμα του να κανει ο καθενας οτι θελει...κι αυτες που λενε πως αδιαφορουν και γραφουν δεν γραφουν σε εκεινο το θεμα αλλα σε αυτο εδω που ανοιχτηκε γιαυτο το λογο ..επισης οποιος θελει να πει σε καποιον συγκεκριμενα κατι ας μην τον φωτογραφιζει λεγοντας γιαυτον αλλα να του απευθυνει κατευθειαν το λογο γιατι οπως βλεπετε μπορουμε ολοι να το κανουμε...ωραια να υποστηριζουμε τους κολλητους μας κι εγω θα το εκανα...

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:καποιοες εχετε παρεξηγησει πολυ τα πραγματα δεν κανει επιθεση κανενας ουτε επεσε να φαει κανεις καποιον γιατι θελει να μιλαει .. απλα οπως λετε εσεις πως θα μιλατε ετσι ειπαμε κ μεις ποιοι ειναι οι κανονες του φορουμ βασει της ιδιοκτητριας δεν ειπαμε σε κανεναν να τους ακολουθησει..που πεσαμε να φαμε καποιον???? πιστεψτε με ειμαι ενα χρονο εδω μεσα εχω βαλει φωτο τα παιδια μου και εχω το θαρρος της γνωμης μου δεν προσβαλλα ουτε επιτεθηκα σε κανεναν ...δικαιωμα του να κανει ο καθενας οτι θελει...κι αυτες που λενε πως αδιαφορουν και γραφουν δεν γραφουν σε εκεινο το θεμα αλλα σε αυτο εδω που ανοιχτηκε γιαυτο το λογο ..επισης οποιος θελει να πει σε καποιον συγκεκριμενα κατι ας μην τον φωτογραφιζει λεγοντας γιαυτον αλλα να του απευθυνει κατευθειαν το λογο γιατι οπως βλεπετε μπορουμε ολοι να το κανουμε...ωραια να υποστηριζουμε τους κολλητους μας κι εγω θα το εκανα...

Τι εγινε βρε Κατερινα μου;;

Γιατι τους κανετε την χαρη;

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
baby-m έγραψε:και τωρα πια που ηρεμισα θελω να σας πω κι εγω την ιστορια μου!!

Με λενε Λίνα (απο το Τσουλίνα) είμαι απο Ρωσία και δουλευω σε ενα τυροπιταδικο στην οδο Γκαστροπουλου 46 στο κεντο της Αθηνας.
Ειμαι πολυ μικρη αλλα μεγαλοδειχνω.Μια μερα φασωθηκα με αυτον που μας προμηθευει τυροπιτες.Το καναμε δυο τρεις φορες αλλα καταλαβαινεται οχι κανονικα γιατι ειμαι και παρθενα πανω απο ολα!
Το καναμε και αλλες δυο τρεις φορες αλλα εγω ήμουν σκημενη στα χαμηλα του καταλαβαινετε.Το θεμα ειναι οτι ολες τις φορες τελειωσε μεσα μου. Επισης προχθες που γυριζα σπιτι τη νυχτα το αμαξι του διπλανου σηκωθηκε ορθιο και αφου τρανσφορμαριστηκε με βιασε επανειλημενα με την εξατμιση του.
Τωρα πια μετα και απο αυτο ειμαι σιγουρη πως ειμαι εγκυος και θελω να κρατησω το παιδι αλλα δεν ξερω ποιανου ειναι.
Το κακο ειναι οτι ο τυροπιτας με θελει αλλα ο πατερας μου δεν θα δεχτει αυτο το γαμο γιατι ειναι ο πλανηταρχης.

ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΟΛΟΥΣ...ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ???

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Αγαπητή Λίνα κατα πάσα πιθανότητα το παιδί που περιμένεις να είναι του αυτοκινήτου αφου σε βίασε επανειλημμένα όπως μας λες.Είσαι πολύ τυχερή θα φέρεις στο κόσμο το πρώτο παιδί που θα είναι μισό αυτοκίνητο(λογικά).Θα γίνεις διάσημη με αυτό το παιδί θα βγάλεις τρελά λεφτά!!!!!!!!Όσο για τον τυροπιτά αν σε θέλει τόσο πολύ και μετά την γέννηση αυτού του φοβερού παιδιού να το πάρεις.Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία θα είσαι που θα κάνει ένα γάμο παρα τη θέληση του πατέρα της..

http://changedyourlife.blogspot.com/

baby-m

baby-m
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenalamprini έγραψε:

Αγαπητή Λίνα κατα πάσα πιθανότητα το παιδί που περιμένεις να είναι του αυτοκινήτου αφου σε βίασε επανειλημμένα όπως μας λες.Είσαι πολύ τυχερή θα φέρεις στο κόσμο το πρώτο παιδί που θα είναι μισό αυτοκίνητο(λογικά).Θα γίνεις διάσημη με αυτό το παιδί θα βγάλεις τρελά λεφτά!!!!!!!!Όσο για τον τυροπιτά αν σε θέλει τόσο πολύ και μετά την γέννηση αυτού του φοβερού παιδιού να το πάρεις.Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία θα είσαι που θα κάνει ένα γάμο παρα τη θέληση του πατέρα της..

αχ τι καλη μανουλα ποσο με συμπονα ?
αλλα να ειμαιηθικη κοπελα δεν θελω να εκμεταλευτο το μωρο μου για δικο μου ωφελος απλα θελω να ελπιζω οτι θα ειναι τουλαχιστον ενα μωρο Porche Για ναμπορω να κανω και το κομματι σε κανα αλλο γκομενακι γιατι εεε τωρα να βαζω και στην porche τον τυροπιτα δεν λεει ...λεει??
Αχ μακαρι να ειναι του τρανσφορμουλη το παιδι.
Να ρωτησω ποσο διαστημα διαρκει αραγε μια τετοια κυηση μηπως αντι για γυναικολογο να περασω το απ'αυτο μου κτεο???

@at 5:41 pm
ΜΙΝΑ+μπεμπα

μα γιατι το λες αυτο φιλη μου εγω την αληθεια λεω!!!! Rolling Eyes

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
baby-m έγραψε:
elenalamprini έγραψε:

αχ τι καλη μανουλα ποσο με συμπονα ?
αλλα να ειμαιηθικη κοπελα δεν θελω να εκμεταλευτο το μωρο μου για δικο μου ωφελος απλα θελω να ελπιζω οτι θα ειναι τουλαχιστον ενα μωρο Porche Για ναμπορω να κανω και το κομματι σε κανα αλλο γκομενακι γιατι εεε τωρα να βαζω και στην porche τον τυροπιτα δεν λεει ...λεει??
Αχ μακαρι να ειναι του τρανσφορμουλη το παιδι.
Να ρωτησω ποσο διαστημα διαρκει αραγε μια τετοια κυηση μηπως αντι για γυναικολογο να περασω το απ'αυτο μου κτεο???

@at 5:41 pm
ΜΙΝΑ+μπεμπα

μα γιατι το λες αυτο φιλη μου εγω την αληθεια λεω!!!! Rolling Eyes

Σωστά ο τυροπιτάς μέσα σε ενα porche δεν λέει με τίποτα.Για γυναικολόγο ή κτεο θα ρωτήσω και θα σου πω...μέχρι τότε να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη

http://changedyourlife.blogspot.com/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις