76 Απ: Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! Κυρ Ιουλ 03, 2011 11:19 am
Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Ειστε ελεεινεεεεες...Χαχαχαχα!!!!
ευχαριστουμε!!!!χαχαχαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευάκι έγραψε:
αγαπητη καλλιοπιτσα αμα κρινω απο το δικο σου πεισμα μια που του πατερα δεν εχω ανακαλυψει προς ωρας το μεγαλειο του πεισματος θα μπορουσε να μεινει μεσα μεχρι το 2764μΧ το νωριτερο... απο την αλλη εχω να σου πω οτι 1,5 λιτρο νερο σημαινει και το αναλογο κατουρημα οποτε ελοχευει ο κινδυνος ο αντρας σου να σε θεωρει κατρουλου και γι'αυτο να σου την εκανε για μυτιληνη
τελειωνοντας θα πω μονο πως αν ενα καλαμποκι σε εφερε σε αυτη την παρακρουση ερχομαι τωρα να στο φερω!!!!!
markellajohny έγραψε:και τρισαθλιες!!!!
καλε λες να μην ξερω τι ειναι τα σιαμαια?
markellajohny έγραψε:και τρισαθλιες!!!!
Ευάκι έγραψε:markellajohny έγραψε:και τρισαθλιες!!!!
αγαπητη κουλα στα πλαισια της ειλικρινειας παντα εσυ δεν ηξερες οτι ο γκομενος σου κοιμοταν με την θεια,την κολλητη και την ξαδερφη σου και θα ηξερες τα σιαμαια???
παρολα αυτα οφειλω να αναγνωρισω την προσπαθεια σου να βοηθησεις την τσου-λι παρα το δικο σου προβλημα!!!!!!!!!!!!!!
kalliopitsa έγραψε:markellajohny έγραψε:και τρισαθλιες!!!!
μπλε ματάκια κα μαύρη μουσουδίτσα... δε λέμε για γατάκια, έτσι;;;;
έχει μια φυλή που είναι μαυράκια αλλά με ξανθά μαλλιά!!!νόμιζα εκείνα εννοούσες!!!!
kalliopitsa έγραψε:Ευάκι έγραψε:markellajohny έγραψε:και τρισαθλιες!!!!
αγαπητη κουλα στα πλαισια της ειλικρινειας παντα εσυ δεν ηξερες οτι ο γκομενος σου κοιμοταν με την θεια,την κολλητη και την ξαδερφη σου και θα ηξερες τα σιαμαια???
παρολα αυτα οφειλω να αναγνωρισω την προσπαθεια σου να βοηθησεις την τσου-λι παρα το δικο σου προβλημα!!!!!!!!!!!!!!
σωστή!όχι, σωστή!!! δε μπορώ να το αρνηθώ!! αλλά αυτά φέρνουν οι τραβηγμένες ιστορίες! δε ξέρεις τί έχεις πει και έρχονται οι αντιφάσεις μετά!!!!
ευτυχώς όμως γιατί καταλαβαίνουν όλες την απάτη και δε χωρούν αμφιβολίες!!!!!!
MariaM έγραψε:Ego timia kopela tha kano kali timi.
Ευάκι έγραψε:markellajohny έγραψε:και τρισαθλιες!!!!
Athin@ έγραψε:MariaM έγραψε:Ego timia kopela tha kano kali timi.
Αγαπητή Τσού-Λι διάβασα με προσοχή το πρόβλημά σου. Θα ήθελα πραγματικά να σε βοηθήσω αλλά η οικονομική μου κατάσταση δεν μου επιτρέπει να συντηρήσω τρίδυμα σιαμαία. Λες πως δεν μπορείς να τα χωρίσεις.
Μα γιατί;
Εγώ όταν πάω στον χασάπη και αγοράζω κοτόπουλο με ρωτάει:"Ολόκληρο στα τέσσερα ή στα οχτώ;".
Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι ανάλογο στην περίπτωσή σου; Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου!
Οπότε να σε χαιρετήσουμε γιατί απο αύριο θα σου κλειδώσει τον υπολογιστή ε;Ευάκι έγραψε:την ωρα που εγραφα αυτη την απαντηση στην markellajohny ηρθε ο αντρας μου διπλα μου,μου λεει να διαβασω?λεω ναι δεν υπαρχει προβλημα και διαβαζει και του πεταχτηκαν τα ματια εξω!!!τι ειναι αυτα που γραφεις στην κοπελα και τετοια!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι είναι κι αυτό. Θα τα κόψει όπως να΄ναι και άντε τώρα να δεις πιό κομμάτι θα σου τύχει..ΟΥΦ πας να βοηθήσεις και όλο προβλήματα δημιουργούνται.ΟΥΦ.kalliopitsa έγραψε:Ας μην ξεχνάμε πως δεν βλέπει πια!!!!
Athin@ έγραψε:MariaM έγραψε:Ego timia kopela tha kano kali timi.
Αγαπητή Τσού-Λι διάβασα με προσοχή το πρόβλημά σου. Θα ήθελα πραγματικά να σε βοηθήσω αλλά η οικονομική μου κατάσταση δεν μου επιτρέπει να συντηρήσω τρίδυμα σιαμαία. Λες πως δεν μπορείς να τα χωρίσεις.
Μα γιατί;
Εγώ όταν πάω στον χασάπη και αγοράζω κοτόπουλο με ρωτάει:"Ολόκληρο στα τέσσερα ή στα οχτώ;".
Δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι ανάλογο στην περίπτωσή σου; Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου!
Athin@ έγραψε:Οπότε να σε χαιρετήσουμε γιατί απο αύριο θα σου κλειδώσει τον υπολογιστή ε;Ευάκι έγραψε:την ωρα που εγραφα αυτη την απαντηση στην markellajohny ηρθε ο αντρας μου διπλα μου,μου λεει να διαβασω?λεω ναι δεν υπαρχει προβλημα και διαβαζει και του πεταχτηκαν τα ματια εξω!!!τι ειναι αυτα που γραφεις στην κοπελα και τετοια!!!!!!!!!!!!!!!Ναι είναι κι αυτό. Θα τα κόψει όπως να΄ναι και άντε τώρα να δεις πιό κομμάτι θα σου τύχει..ΟΥΦ πας να βοηθήσεις και όλο προβλήματα δημιουργούνται.ΟΥΦ.kalliopitsa έγραψε:Ας μην ξεχνάμε πως δεν βλέπει πια!!!!
kalliopitsa έγραψε:Athin@ έγραψε:Οπότε να σε χαιρετήσουμε γιατί απο αύριο θα σου κλειδώσει τον υπολογιστή ε;Ευάκι έγραψε:την ωρα που εγραφα αυτη την απαντηση στην markellajohny ηρθε ο αντρας μου διπλα μου,μου λεει να διαβασω?λεω ναι δεν υπαρχει προβλημα και διαβαζει και του πεταχτηκαν τα ματια εξω!!!τι ειναι αυτα που γραφεις στην κοπελα και τετοια!!!!!!!!!!!!!!!Ναι είναι κι αυτό. Θα τα κόψει όπως να΄ναι και άντε τώρα να δεις πιό κομμάτι θα σου τύχει..ΟΥΦ πας να βοηθήσεις και όλο προβλήματα δημιουργούνται.ΟΥΦ.kalliopitsa έγραψε:Ας μην ξεχνάμε πως δεν βλέπει πια!!!!
αυτό δεν το είχα σκεφτεί...και να πάρεις 3 χέρια, ένα πόδι και κανένα κεφάλι με 2,5 αυτιά;;;; τραγικό!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
markellajohny έγραψε:χαχαχχαχαχαχαχαχα!!!!!!!ελεος πια!!!Ας σοβαρευτουμε επιτελους!!!!!εδω εχουμε σοβαρα προβληματα!!!!!
markellajohny έγραψε:χαχαχχαχαχαχαχαχα!!!!!!!ελεος πια!!!Ας σοβαρευτουμε επιτελους!!!!!εδω εχουμε σοβαρα προβληματα!!!!!
Vivian έγραψε:θελουν να με παντρευτον και οι 5! Μ ε ποιον να παω;;;; Soooooooooooos
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης