Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 8]

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="βανια"]"Καλημέρα Μαρία . Αυτό που μάλλον δε κατάλαβες είναι ότι εγώ δεν κάνω επίθεση στην μαμά Κατερίνα"

Καταρχάς ποιος σου είπε ότι δεν το καταλαβαίνω; Διάβασα στο σύνολο αυτά που γράψατε και οι δύο.

"αυτό το κάνω μόνο σε άτομα τα οποία πρώτον μπαίνουν με ένα υφάκι και μας τη λένε και βέβαια δεν γουστάρω να κάνω ντουμπεκί ψιλοκόμμενο Wink όταν αντιλαμβάνομαι ότι κάποιο άτομο πάει να παίξει με την νοημοσύνη μου του τα χώνω ."

Καταλαβαίνω την στάση σου αυτή και σε δικαιολογώ που θυμώνεις. Γι' αυτό είπα ότι έχετε δίκιο και οι δύο. Διαφωνώ για την αντιμετώπιση.

"Αλήθεια αναρωτηθήκατε που είναι όλες αυτές τις ημέρες όλες αυτές που γράφουν δήθεν κάποιες ιστορίες ;"

Γιατί να το αναρωτηθούμε αυτό, από την στιγμή που δεν την πιστεύουμε; Φαντάζομαι πως θα είναι στην θάλασσα...

"είδαν ότι δνε της παίρνει και όπως βλέπετε η σελίδες αυξήθηκαν άρα αυτά περί οδηγιών δεν είναι πάντα έτσι ."

Οι σελίδες αυξήθηκαν γιατί οι οδηγίες δεν ακολουθήθηκαν Βάνια μου.

"Δεν περιμένω να μου δώσει κάποιος οδηγίες για το τρόπο που θα μιλήσω τα λέω και το ξαναλέω δεν γίνετε να είσαι αρεστοί σε όλα τα μέλη και αυτό είναι κάτι που κάνει τη διαφορά . "

Σεβαστός ο τρόπος που επιλέγεις να αντιδράσεις. Όμως το αποτέλεσμα είναι ότι το θέμα ανεβαίνει ψηλα΄. Για το αρεστή σε όλα τα μέλη κατάλαβα πως μάλλον σπόντα για μένα ηταν με βάση τα όσα γράφεις παρακάτω...

"Δηλαδή κάτσε ρε Μαράκι και αν θέλεις πες μου λες έχετε και οι 2 δίκιο και συμφωνείς μαζί μας αλλά η μαμά Κατερίνα έχει δίκιο.... άρα αμέσως αναιρείς ότι εγω έχω την δική μου σωστή -λάθος άποψη δεν έχει να κάνει . Με το να βγαίνει κάποιο μέλος να λεει και καλά την άποψη του αλλά να μην θέλει να έρθει και σε κόντρα με κάποιο άλλο δνε νομίζω ότι είναι και το πιο ωραίο. Πες Βάνια η μαμά Κατερίνα έχει δίκιο γιατί έτσι και έτσι όλα τα άλλα δεν χρειάζονται προς Θεού αν η γνώμη μου για ένα άτομο καθορίζετε απο το αν έχει διαφορετική άποψη.Με την Άννα 1975 είμαστε φίλες 18 χρόνια και έχουμε μεταξύ μας διαφορά απόψεων αλλά αυτό έχει κάνει τη σχέση μας ποιο δυνατή

Δεν φοβάμαι να διαφωνήσω Βάνια. Το έχω κανει άπειρες φορές εδώ μέσα. Και σου εξηγώ λοιπόν ότι δεν διαφωνώ ουσιαστικά ούτε με εσένα ούτε με την Μαμά Κατερίνα (με την οποία περεπιπτόντως θυμάμαι ότι έχω διαφωνήσει στο παρελθόν αλλά μου διαφεύγει το θέμα). Εγώ είδα ότι δεν λέτε κάτι διαφορετικό στην ουσία. Δεν διαφώνω που θυμώνεις και σου δίνω δίκιο εννοείται που θίγεσαι κάθε φορά με κάθε νέο κρούσμα. Διαφωνώ μόνο στο κομμάτι που θες να τσακωθείς για να διώξεις κάποιον που θέλει να μας κοροιδέψει και έτσι με το να απαντάς του δίνεις κίνητρα να συνεχίσει. Με καταλαβαίνεις; Και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει τελικά να συμφωνώ μόνο με μία από της δύο! Θες να σου πω αναλυτικά σε ποια από αυτά που είπες συμφωνώ για να πειστείς;

ΥΓ: Ήταν επίθεση όλο αυτό που μου έκανες ή δεν ήταν;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MariaM στις Κυρ Ιουλ 03, 2011 7:26 am, 1 φορά

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:κοριτσια εγω συμφωνο με την βανια και με αλλες κοπελες .δεν μπορουμε να αφησουμε κανενα να προσβαλει την εννοια της μητροτητας .και την δικη μας νοημοσυνη .και αδιαφορια να δειξεις .θα βγει καποια αλλη ιστορια .μετα την δημητρουλινι εχουν ξεπαχτει αλλες δυο ιστοριες με το ιδιο υφος και μπηκαν και στο τσαρτ .οχι πιστευω οτι πρεπει να αντριδαμε δεν παμε σαν προβατα στο μαντρι.θα εναντιωθουμε και οπιοες κοπελες ειναι ανιθετες μπορει να μην απανταμε .αλλο εγω βλεπω και αυτες που λενε θα αδιαφορησω μπαινουν και γραφουν .ετσι ειχα πει και εγω καπιοια στιγμη αλλα δεν αντεξα να βλεπω να διαωνιζονται συνεχεια τετοιες ιστοριες

Μα τα σχόλια στο θέμα της Δημητρας έφτασαν πάνω από 1000 μέχρι που κλειδώθηκε... Γιατί να μην ξαναμπεί αυτός που το έκανε με ένα νέο συνταρρακτικό θέμα για να το ξανακάνει; Πρέπει να ήταν πολύ διασκεδαστικό και οσο δίνουμε σημασία τον διασκεδάζουμε. Έχεις δει σε πρόσφατο θέμα -άκυρο και αυτό- που το τρολάκι έγραφε σε κάθεμια που το απαντούσε "ευχαριστώ που μου απάντησες"; Αυτό θέλει. Εγώ αυτό κατάλαβα πάντως γι' αυτό το μοιράζομαι.

ΥΓ: Και μόλις είδα ότι και το νέο θεματάκι κλειδώθηκε και πολύ χαίρομαι. Απλά πίστευα πως θα μπορούσαμε να το έχουμε αποδυναμώσει εμείς πριν συμβεί αυτό, όπως κάναμε και με 2 ακόμα παρόμοια θέματα που εμφανίστηκαν μετά το θέμα της Δήμητρας. Βέβαια ξερω ότι σύντομα θα έχουμε επισκέψεις παλι...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MariaM στις Κυρ Ιουλ 03, 2011 7:19 am, 2 φορές συνολικά

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
mama katerina έγραψε:καποιοες εχετε παρεξηγησει πολυ τα πραγματα δεν κανει επιθεση κανενας ουτε επεσε να φαει κανεις καποιον γιατι θελει να μιλαει .. απλα οπως λετε εσεις πως θα μιλατε ετσι ειπαμε κ μεις ποιοι ειναι οι κανονες του φορουμ βασει της ιδιοκτητριας δεν ειπαμε σε κανεναν να τους ακολουθησει..που πεσαμε να φαμε καποιον???? πιστεψτε με ειμαι ενα χρονο εδω μεσα εχω βαλει φωτο τα παιδια μου και εχω το θαρρος της γνωμης μου δεν προσβαλλα ουτε επιτεθηκα σε κανεναν ...δικαιωμα του να κανει ο καθενας οτι θελει...κι αυτες που λενε πως αδιαφορουν και γραφουν δεν γραφουν σε εκεινο το θεμα αλλα σε αυτο εδω που ανοιχτηκε γιαυτο το λογο ..επισης οποιος θελει να πει σε καποιον συγκεκριμενα κατι ας μην τον φωτογραφιζει λεγοντας γιαυτον αλλα να του απευθυνει κατευθειαν το λογο γιατι οπως βλεπετε μπορουμε ολοι να το κανουμε...ωραια να υποστηριζουμε τους κολλητους μας κι εγω θα το εκανα...

Τι εγινε βρε Κατερινα μου;;

Γιατι τους κανετε την χαρη;

Βιβιανακι τιποτα κοπελα μου απλα λεγονται πραγματα που δεν ισχυουν...εχεις δικιο τους κανουμε τη χαρη και γιαυτο τρελαινομαι αλλα οταν απευθυνονται σε μενα δεν μπορω να μην απαντησω..ειδικα οταν με φωτογραφιζουν χωρις να μιλανε σε μενα κατευθειαν!

baby-m

baby-m
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elenalamprini έγραψε:
baby-m έγραψε:
elenalamprini έγραψε:
baby-m έγραψε:και τωρα πια που ηρεμισα θελω να σας πω κι εγω την ιστορια μου!!

Με λενε Λίνα (απο το Τσουλίνα) είμαι απο Ρωσία και δουλευω σε ενα τυροπιταδικο στην οδο Γκαστροπουλου 46 στο κεντο της Αθηνας.
Ειμαι πολυ μικρη αλλα μεγαλοδειχνω.Μια μερα φασωθηκα με αυτον που μας προμηθευει τυροπιτες.Το καναμε δυο τρεις φορες αλλα καταλαβαινεται οχι κανονικα γιατι ειμαι και παρθενα πανω απο ολα!
Το καναμε και αλλες δυο τρεις φορες αλλα εγω ήμουν σκημενη στα χαμηλα του καταλαβαινετε.Το θεμα ειναι οτι ολες τις φορες τελειωσε μεσα μου. Επισης προχθες που γυριζα σπιτι τη νυχτα το αμαξι του διπλανου σηκωθηκε ορθιο και αφου τρανσφορμαριστηκε με βιασε επανειλημενα με την εξατμιση του.
Τωρα πια μετα και απο αυτο ειμαι σιγουρη πως ειμαι εγκυος και θελω να κρατησω το παιδι αλλα δεν ξερω ποιανου ειναι.
Το κακο ειναι οτι ο τυροπιτας με θελει αλλα ο πατερας μου δεν θα δεχτει αυτο το γαμο γιατι ειναι ο πλανηταρχης.
Αχ σας παρακαλω βοηθηστε..ειμαι σε αδιεξοδο.

Αγαπητή Λίνα κατα πάσα πιθανότητα το παιδί που περιμένεις να είναι του αυτοκινήτου αφου σε βίασε επανειλημμένα όπως μας λες.Είσαι πολύ τυχερή θα φέρεις στο κόσμο το πρώτο παιδί που θα είναι μισό αυτοκίνητο(λογικά).Θα γίνεις διάσημη με αυτό το παιδί θα βγάλεις τρελά λεφτά!!!!!!!!Όσο για τον τυροπιτά αν σε θέλει τόσο πολύ και μετά την γέννηση αυτού του φοβερού παιδιού να το πάρεις.Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία θα είσαι που θα κάνει ένα γάμο παρα τη θέληση του πατέρα της..

αχ τι καλη μανουλα ποσο με συμπονα ?
αλλα να ειμαιηθικη κοπελα δεν θελω να εκμεταλευτο το μωρο μου για δικο μου ωφελος απλα θελω να ελπιζω οτι θα ειναι τουλαχιστον ενα μωρο Porche Για ναμπορω να κανω και το κομματι σε κανα αλλο γκομενακι γιατι εεε τωρα να βαζω και στην porche τον τυροπιτα δεν λεει ...λεει??
Αχ μακαρι να ειναι του τρανσφορμουλη το παιδι.
Να ρωτησω ποσο διαστημα διαρκει αραγε μια τετοια κυηση μηπως αντι για γυναικολογο να περασω το απ'αυτο μου κτεο???

@at 5:41 pm
ΜΙΝΑ+μπεμπα

μα γιατι το λες αυτο φιλη μου εγω την αληθεια λεω!!!! Rolling Eyes

Σωστά ο τυροπιτάς μέσα σε ενα porche δεν λέει με τίποτα.Για γυναικολόγο ή κτεο θα ρωτήσω και θα σου πω...μέχρι τότε να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη

ευχαριστω αν και ειμαι κιολας εξι μηνων αντε δεν εμεινε πολυ!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
ΥΓ: Και μόλις είδα ότι και το νέο θεματάκι κλειδώθηκε και πολύ χαίρομαι. Απλά πίστευα πως θα μπορούσαμε να το έχουμε αποδυναμώσει εμείς πριν συμβεί αυτό, όπως κάναμε και με 2 ακόμα παρόμοια θέματα που εμφανίστηκαν μετά το θέμα της Δήμητρας. Βέβαια ξερω ότι σύντομα θα έχουμε επισκέψεις παλι...

Εγω ζητησα και παλι να κειδωθει!!! Ας σταματησουμε ποια να τους αφηνουμε να αμς χαλανε την παρεα!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
MariaM έγραψε:

Εγω ζητησα και παλι να κειδωθει!!! Ας σταματησουμε ποια να τους αφηνουμε να αμς χαλανε την παρεα!

Το φαντάστηκα Βιβιανάκι! I love you

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
MariaM έγραψε:

μπραβο Βιβιαν καλα εκανες ετσι ειναι χαλιομαστε τζαμπα..αυτο λεγαμε κι εμεις αλλα...

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
έλατε ρε κορίτσια είμαι επίσκεψη τώρα μπήκα στα κλεφτά . Λοιπόν Μαμα Κατερίνα ποτέ εγω δεν σε έχω φωτογραφίσει ότι θέλω στο λέω απευθείας και μάλιστα μπορώ να πω ότι μου αρέσει ο διάλογος που γίνετε μεταξύ μας ούτε μια στιγμή δεν το πήρα σαν επίθεση απέναντι μου ούτε εγω έχω το λόγο να κάνω επίθεση σε σένα αλλά ούτε σε σένα Μαρία . άλλο διαφωνώ και αλλο 'εχω κάτι μαζί σου δεν με έχεις πειράξει .
όσο για τους όρους του φόρουμ τους ξέρω καλά δεν είμαι νέο μέλος ούτε είναι η π΄ρωτη φορά που μπαίνω σε ανάλογα site η εκαστοτε διαχειριστρια λεει καποιες συμβουλές αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να της ακολουθούμαι αν είμαστε αντίθετες απο τη στιγμή που δνε ξεφευγει το πράγμα (να βρίσω να προσβάλω ακόμα και να ειρωνευτώ.)Εμένα προσωπικα δεν με χάλαγε αν έμενε ανοιχτό ούτε κρύο ούτε ζέστη .Αν κλειδωνόταν αυτό ναι θα με ενοχλούσε γιατί εδω εκφράζουμε τις άποψεις μας και τις διαφωνίες μας. affraid affraid

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
Ευάκι έγραψε:κοριτσια καλησπερα!διαβαζω καιρο το φορουμ σας και ειναι τελειο!ειμαι η ευα 16 χρονων ενα μοντελο απο την ρωσια και σε μια επιδειξη στην σαμοθρακη μεθυσα και εκανα ερωτα με εναν νεαρο στο κλαμπ "μυθος" στην τριτη τουαλετα δεξια ετσι στο ορθιο.ειναι τωρα 2 μερες που εχω καθυστερηση και σκεφτομαι λες να ειμαι εγκυος?ο νεαρος ειναι αφαντος,δε καλοθυμαμαι και τα χαρακτηριστικα του και δε ξερω πως να το πω στον ατζεντη μου που ειναι και γκομενος μου γιατι θα καταλαβει οτι πηγα με αλλον.δε θελω να το ριξω αλλα θελω να με παρει και η victoria secret και με ενα παιδι θα ειναι δυσκολο.δε ξερω τι να κανω...βοηθηστε με! Shocked
χαχαχαχαχαχαχα

''εκανα ερωτα με εναν νεαρο στο κλαμπ "μυθος" στην τριτη τουαλετα δεξια ετσι στο ορθιο.''

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Συμπεθερα δεν υπαρχεις!!!!!!!!!!

μου ειπαν οτι στο ορθιο το σπερμα δεν ανεβαινει αλλα λογω βαρυτητας πεφτει και θεωρησα ικανη αυτη τη μορφη αντισυλληψης.συναντηθηκα ομως με τους γονεις του γιωργου,πολυ χαρουμενοι ανθρωποι που θα γινουν παππουδες απο τον γιο που τελικα το γυρισε σε κορη και αποφασισαμε το παιδι να το πουμε ΚΑΝΟΥΣΟ αν ειναι αγορι και ΜΑΝΕΛΛΑ αν ειναι κοριτσι ετσι ωστε να περιεχονται και τα 2 ονοματα των πεθερικων (μανουσο και κανελλα)μιας που με τον χαριλαο ο γιωργος παιδι δε θα κανει και για να προλαβουμε και τυχον μισοκαταστασεις στην σεξουαλικη προτιμηση του παιδιου,πραγμα διολου απιθανο αφου ο πατερας του ειναι αναποφασιστος!!!..............!!!!!!!
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και την υποστηριξη σας!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:έλατε ρε κορίτσια είμαι επίσκεψη τώρα μπήκα στα κλεφτά . Λοιπόν Μαμα Κατερίνα ποτέ εγω δεν σε έχω φωτογραφίσει ότι θέλω στο λέω απευθείας και μάλιστα μπορώ να πω ότι μου αρέσει ο διάλογος που γίνετε μεταξύ μας ούτε μια στιγμή δεν το πήρα σαν επίθεση απέναντι μου ούτε εγω έχω το λόγο να κάνω επίθεση σε σένα αλλά ούτε σε σένα Μαρία . άλλο διαφωνώ και αλλο 'εχω κάτι μαζί σου δεν με έχεις πειράξει .
όσο για τους όρους του φόρουμ τους ξέρω καλά δεν είμαι νέο μέλος ούτε είναι η π΄ρωτη φορά που μπαίνω σε ανάλογα site η εκαστοτε διαχειριστρια λεει καποιες συμβουλές αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να της ακολουθούμαι αν είμαστε αντίθετες απο τη στιγμή που δνε ξεφευγει το πράγμα (να βρίσω να προσβάλω ακόμα και να ειρωνευτώ.)Εμένα προσωπικα δεν με χάλαγε αν έμενε ανοιχτό ούτε κρύο ούτε ζέστη .Αν κλειδωνόταν αυτό ναι θα με ενοχλούσε γιατί εδω εκφράζουμε τις άποψεις μας και τις διαφωνίες μας. affraid affraid

Εντάξει ο καθένας κάνει τις επιλογές του για το πως θα χειριστεί το κάθε θέμα. Και χαίρομαι που όλες θεωρούμε ότι είναι τουλάχιστον αστείο να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Ελπίζω σε μελλοντικό θέμα που σίγουρα θα υπάρξει να αποφύγουμε τουλάχιστον τις κόντρες μεταξύ μας (όπως στο χαμό που έγινε στο θέμα της Δήμητρας). Νομίζω ότι σε αυτό συμφωνούμε όλες. Α, επίσης Βάνια σε αυτό που είπες σε κάποιο ποστ για τα νέα μέλη που ξεπηδούν από το πουθενά δήθεν για να υποστηρίξουν και να συμβουλέψουν την κοπέλα που έχει το πρόβλημα, έχεις δίκιο γιατί την σκέψη αυτή την έχω κάνει και εγώ πολύ πρόσφατα...

Ας έρθουμε τώρα στο πραγματικό θέμα μας! Σύντομα θα σας πω και εγώ τον "πόνο" μου... Laughing Ελπίζω αυτό το θέμα να μας διασκεδάσει όλες και να μην έχουμε ευτράπελα γιατί και εγώ δεν θα ήθελα να κλειδωθεί. Με εμπνέει αρκετά, χαχα!

markellajohny

markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας, ειμαι η κουλα, 18 χρονων και φοιτητρια . με το αγορι μου τα ειχα τρια χρονια και εμεινα εγκυος. με το που το εμαθε με παρατησε και πηγε με την καλυτερη μου φιλη, την αδρφη μου και τη θεια μου. τωρα εγω τι θα κανω που δεν εχω στηριγμα απο πουθενα? η μανα μου δε θελει καν να ακουσει για το παιδι του, μιας και δεν πηγε και μαζι της λες και ειναι καμια στραβη. εγω τις σπουδες μου δεν τις αφηνω. θα το χαρισω στην κολλητη μου!!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markellajohny έγραψε:γεια σας, ειμαι η κουλα, 18 χρονων και φοιτητρια . με το αγορι μου τα ειχα τρια χρονια και εμεινα εγκυος. με το που το εμαθε με παρατησε και πηγε με την καλυτερη μου φιλη, την αδρφη μου και τη θεια μου. τωρα εγω τι θα κανω που δεν εχω στηριγμα απο πουθενα? η μανα μου δε θελει καν να ακουσει για το παιδι του, μιας και δεν πηγε και μαζι της λες και ειναι καμια στραβη. εγω τις σπουδες μου δεν τις αφηνω. θα το χαρισω στην κολλητη μου!!!

κουλα δε μπορω να κρατησω το παιδι γιατι κι εγω εμεινα εγκυος απο το αγορι σου!!!!η κολλητη σου!!!
υγ ρωτα τη γιαγια σου αν μπορει,ειναι η μονη που δεν εκανε ερωτα με το αγορι σου γιατι δε της αρεσει με προφυλακτικο αλλα ουτε και αντισυλληπτικα παιρνει και φοβαται μη μεινει εγκυος!!! Shocked Shocked Shocked Razz Razz Razz Razz

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:
markellajohny έγραψε:γεια σας, ειμαι η κουλα, 18 χρονων και φοιτητρια . με το αγορι μου τα ειχα τρια χρονια και εμεινα εγκυος. με το που το εμαθε με παρατησε και πηγε με την καλυτερη μου φιλη, την αδρφη μου και τη θεια μου. τωρα εγω τι θα κανω που δεν εχω στηριγμα απο πουθενα? η μανα μου δε θελει καν να ακουσει για το παιδι του, μιας και δεν πηγε και μαζι της λες και ειναι καμια στραβη. εγω τις σπουδες μου δεν τις αφηνω. θα το χαρισω στην κολλητη μου!!!

κουλα δε μπορω να κρατησω το παιδι γιατι κι εγω εμεινα εγκυος απο το αγορι σου!!!!η κολλητη σου!!!
υγ ρωτα τη γιαγια σου αν μπορει,ειναι η μονη που δεν εκανε ερωτα με το αγορι σου γιατι δε της αρεσει με προφυλακτικο αλλα ουτε και αντισυλληπτικα παιρνει και φοβαται μη μεινει εγκυος!!! Shocked Shocked Shocked Razz Razz Razz Razz

Κολλητουλες το περνω εγω το παιδι!!! Τι 3, τι 4!!!!!!!!!!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

Κολλητουλες το περνω εγω το παιδι!!! Τι 3, τι 4!!!!!!!!!!!!

Αχ, τέλος καλό όλα καλά! Τι ωραία που τα λύνουμε τα θέματα δεν συμφωνείτε; Χαχαχα!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω θα παω στην Αννιτα Πανια να μου βρει κανα γκομενακι ωραιο να με στηριξει οικονομικα μιας κι εχω 5διμα,και ισως να μου βγαλει και κανα δισκο ο Καρβελας και χεστω στο ταλαρο....

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
tatijana έγραψε:Εγω θα παω στην Αννιτα Πανια να μου βρει κανα γκομενακι ωραιο να με στηριξει οικονομικα μιας κι εχω 5διμα,και ισως να μου βγαλει και κανα δισκο ο Καρβελας και χεστω στο ταλαρο....

ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΟΟΟΟ

markellajohny

markellajohny
α θελω κι εγω δισκο!!!!επαργυρο θα σου βγαλει?

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Geia sas koritsia, as po kai ego to problima mou.
Eimai h Tsu-lee, mia 12xroni kinezoula. Den ksero ellhnika.. Alla h metafrasi tou google kanei thaumata.
To problhma mou einai oti ena bradu o aderfos mou mperdeuthke kai anti na mpei sto domatio me thn arraboniastikia tou mphke sto diko mou... Ego de milisa katolou giati mou areze...
Tora pou fouskonei h koilia mou,katalabane oi goneis mou oti eimai eguos. Eimai 5 mhnon.
-H mama mou rotaei poios einai o pateras. Ego opos katalabenete den mporo na po.
-O aderfos mou leei oti ama ton anakalupsei tha ton skotosei sto ksilo...
-O mpampas otan me eide epeidi den marturousa ton patera me tuflose... Eutuxos ksero tuflo susthma.
-H arraboniastikia tou aderfou mou mou ftiaxnei ta nixia.
Episis na sas po oti eimai eguos se 3dima siamea. Leo na ta pouliso alla den mporo ksexorista. Etsi dino 3 stin timi tou 1. Poia tuxeri ta thelei? Tha sas enhmeroso gia eksoda apostolis molis genniso kai ta zugiso.

Sas iketevo na mou apanthsete!!! Please peite mou oti thelete arkei na mou apanthsete!!!

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
βρε κορίτσια, έλεος πια!!!! οι ιστορίες σας είναι ελάχιστα πειστικές γιατί τις φορτώνετε με πολλά γυναικεία πρόσωπα.... τα θέματα λύνονται με 2 μόνο απαντήσεις, οπότε τί νόημα έχει;
ακούστε την δικιά μου και βοηθήστε με σας παρακαλώ.

είμαι η Καλλιόπη και είμαι 4 μηνών έγκυος. ήρθα σε επαφή με τον άντρα μου...κάποιες φορές τελοσπάντων και έμεινα έγκυος τον μάρτιο. (μάρτιος-ιούνιο=4 μήνες, για τις αδύναμες στα μαθηματικά και για του λόγου το αληθές...)
ο άντρας μου με παράτησε σήμερα και έφυγε στην Μυτιλήνη. για ένα γάμο είπε θα πάει... με πήρε πριν από λίγο τηλέφωνο και μου είπε "και στα δικά σου". επίσης με ρώτησε αν γεννήθηκε το παιδί κι εκείνη τη στιγμή το μωράκι κλώτσησε σαν να μου έλεγε: μην ανησυχείς μανούλα. θα περιμένω τον μπαμπά μέχρι να γυρίσει και τότε θα γεννηθώ...
πόσο καιρό μπορώ να περιμένω;; μπορεί ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι να πεισμώσει και να μείνει στην κοιλιά μου για πάντα;;; τί θα κάνω; ειδικά αν έχει πάρει το πείσμα του πατέρα του.... Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 3 534787
και όλη μέρα, βρε κορίτσια, έχω φάει πάρα πολύ. ήθελα και παγωτό και δεν είχα έναν άνθρωπο να μου φέρει... το έριξα και στο ποτό. 1,5 λίτρο νερό ήπια...
με πήρε και η αδερφή μου και μου άνοιξε την όρεξη με τα καλαμπόκια που έφτιαξε. και δεν είπε "βρε αδερφή, να σου φέρω ένα να σου περάσει η στεναχώρια;;;"
όχι, πείτε μου τί να κάνω... και μην με αμφισβητήσετε σας παρακαλώ. μπορεί η ιστορία μου να μην ήταν και πολύ κατατρεγμένη, άλλωστε τον απαυτό μου δεν τον πολυκούνησα από τον καναπέ όλη μέρα, αλλά δεν παύει να ήταν μόνη και απροστάτευτη...
θα ευχαριστήσω προσωπικά όποια κάνει τον κόπο και μου απαντήσει... ευχαριστώ!
Smile Smile Very Happy Very Happy Very Happy

markellajohny

markellajohny
MariaM έγραψε:Geia sas koritsia, as po kai ego to problima mou.
Eimai h Tsu-lee, mia 12xroni kinezoula. Den ksero ellhnika.. Alla h metafrasi tou google kanei thaumata.
To problhma mou einai oti ena bradu o aderfos mou mperdeuthke kai anti na mpei sto domatio me thn arraboniastikia tou mphke sto diko mou... Ego de milisa katolou giati mou areze...
Tora pou fouskonei h koilia mou,katalabane oi goneis mou oti eimai eguos. Eimai 5 mhnon.
-H mama mou rotaei poios einai o pateras. Ego opos katalabenete den mporo na po.
-O mpampas otan me eide epeidi den marturousa ton patera me tuflose... Eutuxos ksero tuflo susthma.
Episis na sas po oti eimai eguos se 3dima siamea. Leo na ta pouliso alla den mporo ksexorista. Etsi dino 3 stin timi tou 1. Poia tuxeri ta thelei? Tha sas enhmeroso gia eksoda apostolis molis genniso kai ta zugiso.

Sas iketevo na mou apanthsete!!! Please peite mou oti thelete arkei na mou apanthsete!!!
οταν λες σιαμαια εννοεις με τα μπλε ματακια και τη μαυρη μουσουδιτσα?τα θελω εγω!!!

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markellajohny έγραψε:

οταν λες σιαμαια εννοεις με τα μπλε ματακια και τη μαυρη μουσουδιτσα?τα θελω εγω!!!

καλέ, σιαμαία είναι αυτά που είναι κολλημένα μεταξύ τους! Tsu-lee, λυπάμαι αλλά δυσκολεύομαι πολύ. Δε θα τολμούσα να στα ζητήσω. Βρες κανέναν που τα θέλει εκεί κοντά γιατί μπορεί να ζοριστούν στην αποστολή. Άσε που μπορεί να στα ζητήσει κανένα νοσοκομείο για το εξαιρετικά σπάνιο της περίπτωσής σου..... Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 3 417472 Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 3 417472

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:βρε κορίτσια, έλεος πια!!!! οι ιστορίες σας είναι ελάχιστα πειστικές γιατί τις φορτώνετε με πολλά γυναικεία πρόσωπα.... τα θέματα λύνονται με 2 μόνο απαντήσεις, οπότε τί νόημα έχει;

είμαι η Καλλιόπη και είμαι 4 μηνών έγκυος. ήρθα σε επαφή με τον άντρα μου...κάποιες φορές τελοσπάντων και έμεινα έγκυος τον μάρτιο. (μάρτιος-ιούνιο=4 μήνες, για τις αδύναμες στα μαθηματικά και για του λόγου το αληθές...)
ο άντρας μου με παράτησε σήμερα και έφυγε στην Μυτιλήνη. για ένα γάμο είπε θα πάει... με πήρε πριν από λίγο τηλέφωνο και μου είπε "και στα δικά σου". επίσης με ρώτησε αν γεννήθηκε το παιδί κι εκείνη τη στιγμή το μωράκι κλώτσησε σαν να μου έλεγε: μην ανησυχείς μανούλα. θα περιμένω τον μπαμπά μέχρι να γυρίσει και τότε θα γεννηθώ...
πόσο καιρό μπορώ να περιμένω;; μπορεί ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι να πεισμώσει και να μείνει στην κοιλιά μου για πάντα;;; τί θα κάνω; ειδικά αν έχει πάρει το πείσμα του πατέρα του.... Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 3 534787
και όλη μέρα, βρε κορίτσια, έχω φάει πάρα πολύ. ήθελα και παγωτό και δεν είχα έναν άνθρωπο να μου φέρει... το έριξα και στο ποτό. 1,5 λίτρο νερό ήπια...
με πήρε και η αδερφή μου και μου άνοιξε την όρεξη με τα καλαμπόκια που έφτιαξε. και δεν είπε "βρε αδερφή, να σου φέρω ένα να σου περάσει η στεναχώρια;;;"
όχι, πείτε μου τί να κάνω... και μην με αμφισβητήσετε σας παρακαλώ. μπορεί η ιστορία μου να μην ήταν και πολύ κατατρεγμένη, άλλωστε τον απαυτό μου δεν τον πολυκούνησα από τον καναπέ όλη μέρα, αλλά δεν παύει να ήταν μόνη και απροστάτευτη...

ΤΈΛΕΙΟ χαχαχαχα!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:βρε κορίτσια, έλεος πια!!!! οι ιστορίες σας είναι ελάχιστα πειστικές γιατί τις φορτώνετε με πολλά γυναικεία πρόσωπα.... τα θέματα λύνονται με 2 μόνο απαντήσεις, οπότε τί νόημα έχει;

πόσο καιρό μπορώ να περιμένω;; μπορεί ένα τόσο μικρό ανθρωπάκι να πεισμώσει και να μείνει στην κοιλιά μου για πάντα;;; τί θα κάνω; ειδικά αν έχει πάρει το πείσμα του πατέρα του.... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αγαπητη καλλιοπιτσα αμα κρινω απο το δικο σου πεισμα μια που του πατερα δεν εχω ανακαλυψει προς ωρας το μεγαλειο του πεισματος θα μπορουσε να μεινει μεσα μεχρι το 2764μΧ το νωριτερο... Shocked απο την αλλη εχω να σου πω οτι 1,5 λιτρο νερο σημαινει και το αναλογο κατουρημα οποτε ελοχευει ο κινδυνος ο αντρας σου να σε θεωρει κατρουλου και γι'αυτο να σου την εκανε για μυτιληνη Razz
τελειωνοντας θα πω μονο πως αν ενα καλαμποκι σε εφερε σε αυτη την παρακρουση ερχομαι τωρα να στο φερω!!!!! Laughing

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:
markellajohny έγραψε:

καλέ, σιαμαία είναι αυτά που είναι κολλημένα μεταξύ τους! Tsu-lee, λυπάμαι αλλά δυσκολεύομαι πολύ. Δε θα τολμούσα να στα ζητήσω. Βρες κανέναν που τα θέλει εκεί κοντά γιατί μπορεί να ζοριστούν στην αποστολή. Άσε που μπορεί να στα ζητήσει κανένα νοσοκομείο για το εξαιρετικά σπάνιο της περίπτωσής σου..... Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 3 417472 Κατατρεγμένες ,μόνες και απροστάτευτες ιστοριούλες!! - Σελίδα 3 417472

1000 eukaristo koritsia!!!!!!!!! markellajohny einai ligo diaforetika. tha anebaso photo apo uperixo na ta deis kai otan afiso ki alla sxolia kai gino palio melos tha steilo tin prosfora me pm!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ειστε ελεεινεεεεες...Χαχαχαχα!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 8]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις