Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
442 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 442 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 11]

151ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Παρ Δεκ 16, 2011 9:33 am

Elena84

Elena84
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
kathrinkaterina έγραψε:τωρα εχω κανει κ ενγραφη εχω βρει τα γαλατα! παω να κανω παραγκελια εχω συμπηρωση την φορμα αλλα δεν μου το προχωραει οταν παταω επομενο! και δεν μπορω να βρω τι κανω λαθος!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ;;;

152ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Παρ Δεκ 16, 2011 11:42 am

φωτεινουλα

φωτεινουλα
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια μια ερωτηση μπηκα σαυτο το σαιτ που λετε κ επειδη εμεις πεινουμε ΑΠΤΑΜΙΛ η τιμη που ειχε ηταν κατα 60 λεπτα πιο ακριβη απο την ελλαδα !!!!!!!!υπαρχει περιπτωση να υπαρχει καπου αλλου φτηνοτερο???????

153ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Παρ Δεκ 16, 2011 12:18 pm

tomtount

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
H τελευταία φορά που το γράφω.Δεν στέλνει πια στην Ελλάδα.Δέν είπα οτι δεν έστελνε λέω απλώς ότι δεν στέλνει πία εδώ και 15 μέρες περίπου.Δεν επανέρχομαι γιατί μπορεί να έγινα ήδη κουραστικός.Προσπαθώ απλώς να βοηθήσω τους υπόλοιπους γονείς για να μην παιδεύονται άδικα.

154ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Παρ Δεκ 16, 2011 12:25 pm

Elena84

Elena84
tomtount έγραψε:H τελευταία φορά που το γράφω.Δεν στέλνει πια στην Ελλάδα.Δέν είπα οτι δεν έστελνε λέω απλώς ότι δεν στέλνει πία εδώ και 15 μέρες περίπου.Δεν επανέρχομαι γιατί μπορεί να έγινα ήδη κουραστικός.Προσπαθώ απλώς να βοηθήσω τους υπόλοιπους γονείς για να μην παιδεύονται άδικα.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 6 ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ, ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΗΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ… ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ….
ΓΙΑ ΤΟ eu-versandapotheke.de ΛΕΩ…
ΔΕΣ ΕΔΩ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΖΩΝΗ 1

http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=de&u=http://www.eu-versandapotheke.com/&ei=pqjrTrS5Io2HhQfQ88XJCA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&sqi=2&ved=0CCAQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Deu%2Bversandapotheke%26hl%3Del%26biw%3D1280%26bih%3D601%26prmd%3Dimvns

155ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Παρ Δεκ 16, 2011 12:41 pm

tomtount

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ok θα το τσεκάρω πάλι. Ευχαριστώ. Καληνύχτα.

156ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Σαβ Δεκ 17, 2011 10:53 am

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φωτεινουλα έγραψε:κοριτσια μια ερωτηση μπηκα σαυτο το σαιτ που λετε κ επειδη εμεις πεινουμε ΑΠΤΑΜΙΛ η τιμη που ειχε ηταν κατα 60 λεπτα πιο ακριβη απο την ελλαδα !!!!!!!!υπαρχει περιπτωση να υπαρχει καπου αλλου φτηνοτερο???????
Και εμείς αυτό πίνουμε. δες εδώ www.babyneo.de
τα μεταφορικά τους είναι ακριβά. αν έχεις δικά σου άτομα στη γερμανία συμφέρει από www.rossmann.de αλλά δεν στέλνουν ελλάδα. θα πρέπει κάποιος να σου τα αγοράζει και να στα στέλνει

157ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τετ Δεκ 21, 2011 1:52 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εγω εχτες παρηγγειλα γαλατα απο το apo-rot οποτε στελνει κανονικα! μολις ελαβα και το email της παραγγελιας......

158ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Σαβ Δεκ 24, 2011 2:37 pm

????????

Επισκέπτης
Μολις παρηγγειλα απο apo rot το humana ar στο 1/3 της τιμης!! Ελεος!!! Ελπιζω βεβαια να ειναι το ιδιο , αν και ειμαι σιγουρη...

Ειδα και τα weleda... 4 ευρω κρεμες που εδω εχουν 9........... Shocked Shocked Shocked Shocked

159ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τρι Δεκ 27, 2011 3:59 am

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
είναι καμιά σας που παίρνει το novalac? Επειδή εμείς μάλλον αυτό θα πίνουμε από εδώ και πέρα (το AR Digest συγκεκριμένα), ψάχτικα στο internet. Επειδή είναι γαλλικό το βρήκα σε γαλλικό site. www.paraleader.com

160ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τρι Δεκ 27, 2011 9:02 am

martina2010

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγγελικημαρια έγραψε:αγοραζει καμια το frisolac απο το εξωτερικο? μηπως εχει αλλη ονομασια? αν ξερετε βοηθηστε! μεγαλη διαφορα βρε κοριτσια στις τιμες!

egw xrhsimopio to antistoixo frisolac tis elladas(to opoio einai ollandiko proion) edw sthn ollandia me thn eponymia FRISO... einai se xartini syskeyasia me 2 fakelakia x400gr mesa kai analogos to katasthma h s/m exei apo 7.50-9 eyrw... kai fysika exei gia oles tis peristaseis... pantws plyroforiaka sas lew oti h agora tis germanias DEN PEZETE STIS TIMES SE OLA TA PROIONTA... thelei mono ligo psaksimo me ta site pou kanoun apostoles ellada opws lete... apo ekei kai pera oi times ante na pezoun me diafora 1-3 eyrw analogos to e-katasthma.. egw eimai konta kai psonizo apo magazia sthn germania analogos pio exw pio konta thn kathe fora... apo ekei kai pera gia oses manoules den mporoun na broun eykola thn antisthxh onomasia sto eksoteriko tou galakros pou thelounn (mias kai ta pampers exoun diethnos thn idia onomasia) pistevo oti mpenontas sto site tis kathe etereias kai stelnontas ena mhnhma sthn eksyphretish pelaton tha mporesoun na sas ekshpirethsoun....

161ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τετ Δεκ 28, 2011 5:24 am

mama poppy

mama poppy
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη

Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά! Εύχομαι σε σας και στις οικογένειές σας και στα ζουζούνια σας πάντα υγεία και ευτυχία! Ήθελα να σας ρωτήσω, αγοράζει καμιά σας το ΝΑΝ ΗΑ από το internet? Μήπως ξέρετε ποιά είναι η ονομασία ου στο εξωτερικό? Σας ευχαριστώ πολύ!!

162ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τετ Δεκ 28, 2011 5:37 am

martina2010

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
me ayto eixa ksekinhsh thn mikrh mou san prwto kseno gala meta to thylasmo sthn ollandia..
ap oti blepw exei me thn ellada thn idia onomasia kai edw kai sthn germania... mono h syskebasia alazh se merika...

des edw kai elpizw na breis ayto pou akribos thes..

http://www.farmaline.de/gesund/bestellen/nan-ha-1-pro-1-alter-750-g/

http://www.farmaline.nl/drogisterij/bestellen/nan-ha-1-pro-1ste-leeftijd-350-g/

163ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τετ Δεκ 28, 2011 6:05 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:Μολις παρηγγειλα απο apo rot το humana ar στο 1/3 της τιμης!! Ελεος!!! Ελπιζω βεβαια να ειναι το ιδιο , αν και ειμαι σιγουρη...

Ειδα και τα weleda... 4 ευρω κρεμες που εδω εχουν 9........... Shocked Shocked Shocked Shocked

είδες πόσο μεγάλη διαφορά??? εμείς με αυτό περάσαμε 6 μήνες οπότε βάλε πόσα λεφτά γλυτώσαμε.. εγώ τωρα 2 μήνες σχεδόν δίνω το holle 2 πάλι απο κει! συμφέρει και αυτό!

164ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τετ Δεκ 28, 2011 6:55 am

mama poppy

mama poppy
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μήπως ξέρετε το γάλα BEBA της NESTLE ποιο δικό μας είναι;

165ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τετ Δεκ 28, 2011 9:54 am

Tina_1982

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σούλα έγραψε:Γειά σας κορίτσια,εγώ γάλατα και πάμπερς τα αγοράζω από την βουλγαρία στην μισή τιμή...
είναι τα ίδια ακριβώς και αμα σας πω για τα μωρομάντηλα: τα 7 πακέτα 7,50Ε...

Υπάρχει κάποιο site που μπορούμε να τα παραγγείλουμε; Ενδιαφέρομαι κι εγώ. Πολλά τα έξοδα ρε κορίτσια.....

166ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τετ Δεκ 28, 2011 10:40 am

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mama poppy έγραψε:Μήπως ξέρετε το γάλα BEBA της NESTLE ποιο δικό μας είναι;

Το ΝΑΝ.. Αυτο κοιταζα και εγω τωρα αλλα ρε κοριτσια η τιμη ιδια μου φανηκε να μην πω και πιο ακριβο! Το παιρνω 7,15 τα 400γρ και το εχει 14,93 δυο συσκευασιες των 300γρ.. να οριστε.. http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&rurl=translate.google.gr&sl=de&tl=el&twu=1&u=http://www.apo-rot.de/indexlogin.html%3Bjsessionid%3D9C79CE6454CB0981A2675AE39D98CAAB%3F_random%3D-462510674&usg=ALkJrhglp1-9wFIj3FhenV4aWAxXfQQEDA
Δε κατααβαινω που συμφερει.. και τα παμπερς τα εχει γυρω στα 15 ευρω το πακετο ενω εδω εχει 18, και εχω παρει σε προσφορα που ειχε -4 ευρω και με κουπονι που ειχα -6 ευρω βαλτε 18-4-6=8 ευρω το οικονομικο πακετο.. εγω παιρνω βασικα babylino που ειναι και ελληνικα (μενουν τα λεφτα μεσα στη χωρα) κανουν 16 ευρω -4 ευρω κουπονια που μου στελνουν παει 12 ευρω και αν εχει και προσφορα παλι δεχονται τα κοπουνια και μπορει να μου βγουν μεχρι και 5 ευρω η οικονομικη συσκευασια! και τα nannys (παλι ελληνικα) 7,5 ευρω ειναι η μονιμη τιμη της οικονομικης συσκευασιας.. μωρο μαντηλα υπαρχουν και απο 1,80 το πακετο αλλα και πολυσυσκευασιες με 4-6 ευρω τα 3-4 πακετα..

167ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τετ Δεκ 28, 2011 11:23 am

ninaki.

ninaki.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και κατι αλλο βρε κοριτσια.. Διαβασα καποιες που εγαν για τα γαλατα απο το εξωτερικο οτι φοβαστε μην και δεν ειναι τα ιδια κτλ... Οκ γαλα ειναι! Οι Γερμανοι δηλαδη που δινουν εκεινο στα παιδια τους παθαν τα παιδακια τιποτα?

168ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Πεμ Δεκ 29, 2011 7:29 am

xanthip

xanthip
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
candy έγραψε:είναι καμιά σας που παίρνει το novalac? Επειδή εμείς μάλλον αυτό θα πίνουμε από εδώ και πέρα (το AR Digest συγκεκριμένα), ψάχτικα στο internet. Επειδή είναι γαλλικό το βρήκα σε γαλλικό site. www.paraleader.com

εγω παιρνω τωρα πια το novalac 2 απο το apo-rot.de 10.80 ta 800gr οπως κ το 1 κ τα μεταφορικα μονο 10 ευρω οσα κ αν παρεις. κοταξε το συμφερει.

169ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Πεμ Δεκ 29, 2011 8:12 am

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
xanthip έγραψε:
candy έγραψε:είναι καμιά σας που παίρνει το novalac? Επειδή εμείς μάλλον αυτό θα πίνουμε από εδώ και πέρα (το AR Digest συγκεκριμένα), ψάχτικα στο internet. Επειδή είναι γαλλικό το βρήκα σε γαλλικό site. www.paraleader.com

εγω παιρνω τωρα πια το novalac 2 απο το apo-rot.de 10.80 ta 800gr οπως κ το 1 κ τα μεταφορικα μονο 10 ευρω οσα κ αν παρεις. κοταξε το συμφερει.
ναι, αλλά δεν υπάρχει το digest

170ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Πεμ Δεκ 29, 2011 8:32 am

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
candy έγραψε:
xanthip έγραψε:

ναι, αλλά δεν υπάρχει το digest
και αυτό που βρήκα εγώ έχει ακριβά μεταφορικά, αλλά πάλι συμφέρει

171ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Πεμ Δεκ 29, 2011 1:28 pm

????????

Επισκέπτης
mama katerina έγραψε:
etoile! έγραψε:Μολις παρηγγειλα απο apo rot το humana ar στο 1/3 της τιμης!! Ελεος!!! Ελπιζω βεβαια να ειναι το ιδιο , αν και ειμαι σιγουρη...

είδες πόσο μεγάλη διαφορά??? εμείς με αυτό περάσαμε 6 μήνες οπότε βάλε πόσα λεφτά γλυτώσαμε.. εγώ τωρα 2 μήνες σχεδόν δίνω το holle 2 πάλι απο κει! συμφέρει και αυτό!

Ηταν ιδιο ακριβως με το Ελληνικο;;;Γιατι ενα αγχος το εχω..... Very Happy

172ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Πεμ Δεκ 29, 2011 1:30 pm

????????

Επισκέπτης
ninaki. έγραψε:Και κατι αλλο βρε κοριτσια.. Διαβασα καποιες που εγαν για τα γαλατα απο το εξωτερικο οτι φοβαστε μην και δεν ειναι τα ιδια κτλ... Οκ γαλα ειναι! Οι Γερμανοι δηλαδη που δινουν εκεινο στα παιδια τους παθαν τα παιδακια τιποτα?
Χωρια οτι οι Γερμανοι ειναι πιο προσεκτικοί σε ελεγχους κτλ,οποτε το προιον πιθανο να ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα απο την Ελλαδα που δεν ελεγχει κανεις τιποτα.............. Mad

173ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Πεμ Δεκ 29, 2011 1:43 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
ninaki. έγραψε:Και κατι αλλο βρε κοριτσια.. Διαβασα καποιες που εγαν για τα γαλατα απο το εξωτερικο οτι φοβαστε μην και δεν ειναι τα ιδια κτλ... Οκ γαλα ειναι! Οι Γερμανοι δηλαδη που δινουν εκεινο στα παιδια τους παθαν τα παιδακια τιποτα?
Χωρια οτι οι Γερμανοι ειναι πιο προσεκτικοί σε ελεγχους κτλ,οποτε το προιον πιθανο να ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα απο την Ελλαδα που δεν ελεγχει κανεις τιποτα.............. Mad

έτσι είναι κορίτσια! εγώ το πήγα και στον παιδιατρο και μου πε δώστο αφοβα!!! είναι το ίδιο με κάποιες απειροελάχιστες διαφορές...σας λέω 6 μήνες περάσαμε με αυτό και τώρα πινουμε το holle 2 πάλι απο κει...

και κατι άλλο κορίτσια! παρήγγειλα παμπερς απο το άμαζον της Αγγλιας και αυτή την εποχή δεν έχει μεταφορικά για Ελλάδα αρκεί να επιλέξετε στο τέλος for Free Super Saver Delivery.. εγώ παρηγγειλα προχτές και μου ήρθαν κι όλας... πήρα 150 πάνες το 4+ με 25 ευρω

174ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Πεμ Δεκ 29, 2011 1:46 pm

????????

Επισκέπτης
mama katerina έγραψε:
etoile! έγραψε:

έτσι είναι κορίτσια! εγώ το πήγα και στον παιδιατρο και μου πε δώστο αφοβα!!! είναι το ίδιο με κάποιες απειροελάχιστες διαφορές...σας λέω 6 μήνες περάσαμε με αυτό και τώρα πινουμε το holle 2 πάλι απο κει...

και κατι άλλο κορίτσια! παρήγγειλα παμπερς απο το άμαζον της Αγγλιας και αυτή την εποχή δεν έχει μεταφορικά για Ελλάδα αρκεί να επιλέξετε στο τέλος for Free Super Saver Delivery.. εγώ παρηγγειλα προχτές και μου ήρθαν κι όλας... πήρα 150 πάνες το 4+ με 25 ευρω

Αααα,δε το ξερα...παω να δω!!!

Παντως πολλα λεφτα βρε κοριτσια... Τι κλεψιμο ειναι αυτο εδω!!! Shocked

175ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 7 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Πεμ Δεκ 29, 2011 1:48 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
mama katerina έγραψε:
etoile! έγραψε:

Αααα,δε το ξερα...παω να δω!!!

Παντως πολλα λεφτα βρε κοριτσια... Τι κλεψιμο ειναι αυτο εδω!!! Shocked

πολύ κλέψιμο όμως.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις