176 Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Πεμ Δεκ 29, 2011 2:32 pm
????????
Επισκέπτης
mama katerina έγραψε:etoile! έγραψε:mama katerina έγραψε:etoile! έγραψε:Χωρια οτι οι Γερμανοι ειναι πιο προσεκτικοί σε ελεγχους κτλ,οποτε το προιον πιθανο να ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα απο την Ελλαδα που δεν ελεγχει κανεις τιποτα..............ninaki. έγραψε:Και κατι αλλο βρε κοριτσια.. Διαβασα καποιες που εγαν για τα γαλατα απο το εξωτερικο οτι φοβαστε μην και δεν ειναι τα ιδια κτλ... Οκ γαλα ειναι! Οι Γερμανοι δηλαδη που δινουν εκεινο στα παιδια τους παθαν τα παιδακια τιποτα?
έτσι είναι κορίτσια! εγώ το πήγα και στον παιδιατρο και μου πε δώστο αφοβα!!! είναι το ίδιο με κάποιες απειροελάχιστες διαφορές...σας λέω 6 μήνες περάσαμε με αυτό και τώρα πινουμε το holle 2 πάλι απο κει...
και κατι άλλο κορίτσια! παρήγγειλα παμπερς απο το άμαζον της Αγγλιας και αυτή την εποχή δεν έχει μεταφορικά για Ελλάδα αρκεί να επιλέξετε στο τέλος for Free Super Saver Delivery.. εγώ παρηγγειλα προχτές και μου ήρθαν κι όλας... πήρα 150 πάνες το 4+ με 25 ευρω
Αααα,δε το ξερα...παω να δω!!!
Παντως πολλα λεφτα βρε κοριτσια... Τι κλεψιμο ειναι αυτο εδω!!!
πολύ κλέψιμο όμως.....
Ειδικα τωρα με την κριση.. Θα επρεπε να ντρεπονται!! Και πλεον καποιοι ειναι αξιοι της μοιρας τους που κλεινουν... Βγαινεις στα μαγαζια, ειναι αδεια αλλα οι τιμες στα υψη... Ντροπη πια..
Χωρια η ποιοτητα.. Οσες φορες ψωνισα απο εξωτερικο δεν ειχα ουτε ενα προβλημα. Οποτε εχω ψωνισει Ελλαδα μεσω ιντερνετ παντα μα παντα μου στελνουν λαθος πραγματα. Σημερα πχ μου εστειλαν το παρκοκρεβατο που παρηγγειλα απο μεγαλο ελληνικο μαγαζι και ηταν εκθεσιακο κομματι, βρωμικο, χωρις οδηγιες και ελειπαν και εξαρτηματα!!! Εννοειται το πηγα πισω και πηρα τα λεφτα μου!!! Σα δε ντρεπονται!!!Και σκεφτομαι σοβαρα να το παρω απο εξωτερικο αυτο!!!
Ειδικα με το ebay εχω σωθει!! Παιρνω ρουχα του μωρου με 8-10 ευρω και απο ποιοτητα κορυφαια!Δε παθαινουν τιποτα- ουτε καν στο στεγνωτηριο. Εδω στο Ελλαντα πηρα 2 φορμακια με 30 ευρω και σε ενα μηνα ξηλωθηκαν και μπηκαν στο πλυσιμο, οποτε δε τα ξαναφορεσε ο μικρος...