Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
565 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 565 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 11]

176ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Πεμ Δεκ 29, 2011 2:32 pm

????????

Επισκέπτης
mama katerina έγραψε:
etoile! έγραψε:
mama katerina έγραψε:
etoile! έγραψε:
ninaki. έγραψε:Και κατι αλλο βρε κοριτσια.. Διαβασα καποιες που εγαν για τα γαλατα απο το εξωτερικο οτι φοβαστε μην και δεν ειναι τα ιδια κτλ... Οκ γαλα ειναι! Οι Γερμανοι δηλαδη που δινουν εκεινο στα παιδια τους παθαν τα παιδακια τιποτα?
Χωρια οτι οι Γερμανοι ειναι πιο προσεκτικοί σε ελεγχους κτλ,οποτε το προιον πιθανο να ειναι πολυ καλυτερο ποιοτικα απο την Ελλαδα που δεν ελεγχει κανεις τιποτα.............. Mad

έτσι είναι κορίτσια! εγώ το πήγα και στον παιδιατρο και μου πε δώστο αφοβα!!! είναι το ίδιο με κάποιες απειροελάχιστες διαφορές...σας λέω 6 μήνες περάσαμε με αυτό και τώρα πινουμε το holle 2 πάλι απο κει...

και κατι άλλο κορίτσια! παρήγγειλα παμπερς απο το άμαζον της Αγγλιας και αυτή την εποχή δεν έχει μεταφορικά για Ελλάδα αρκεί να επιλέξετε στο τέλος for Free Super Saver Delivery.. εγώ παρηγγειλα προχτές και μου ήρθαν κι όλας... πήρα 150 πάνες το 4+ με 25 ευρω

Αααα,δε το ξερα...παω να δω!!!

Παντως πολλα λεφτα βρε κοριτσια... Τι κλεψιμο ειναι αυτο εδω!!! Shocked

πολύ κλέψιμο όμως.....

Ειδικα τωρα με την κριση.. Θα επρεπε να ντρεπονται!! Και πλεον καποιοι ειναι αξιοι της μοιρας τους που κλεινουν... Βγαινεις στα μαγαζια, ειναι αδεια αλλα οι τιμες στα υψη... Ντροπη πια..
Χωρια η ποιοτητα.. Οσες φορες ψωνισα απο εξωτερικο δεν ειχα ουτε ενα προβλημα. Οποτε εχω ψωνισει Ελλαδα μεσω ιντερνετ παντα μα παντα μου στελνουν λαθος πραγματα. Σημερα πχ μου εστειλαν το παρκοκρεβατο που παρηγγειλα απο μεγαλο ελληνικο μαγαζι και ηταν εκθεσιακο κομματι, βρωμικο, χωρις οδηγιες και ελειπαν και εξαρτηματα!!! Εννοειται το πηγα πισω και πηρα τα λεφτα μου!!! Σα δε ντρεπονται!!!Και σκεφτομαι σοβαρα να το παρω απο εξωτερικο αυτο!!!

Ειδικα με το ebay εχω σωθει!! Παιρνω ρουχα του μωρου με 8-10 ευρω και απο ποιοτητα κορυφαια!Δε παθαινουν τιποτα- ουτε καν στο στεγνωτηριο. Εδω στο Ελλαντα πηρα 2 φορμακια με 30 ευρω και σε ενα μηνα ξηλωθηκαν και μπηκαν στο πλυσιμο, οποτε δε τα ξαναφορεσε ο μικρος... Mad

177ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Πεμ Δεκ 29, 2011 2:37 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:

Ειδικα τωρα με την κριση.. Θα επρεπε να ντρεπονται!! Και πλεον καποιοι ειναι αξιοι της μοιρας τους που κλεινουν... Βγαινεις στα μαγαζια, ειναι αδεια αλλα οι τιμες στα υψη... Ντροπη πια..
Χωρια η ποιοτητα.. Οσες φορες ψωνισα απο εξωτερικο δεν ειχα ουτε ενα προβλημα. Οποτε εχω ψωνισει Ελλαδα μεσω ιντερνετ παντα μα παντα μου στελνουν λαθος πραγματα. Σημερα πχ μου εστειλαν το παρκοκρεβατο που παρηγγειλα απο μεγαλο ελληνικο μαγαζι και ηταν εκθεσιακο κομματι, βρωμικο, χωρις οδηγιες και ελειπαν και εξαρτηματα!!! Εννοειται το πηγα πισω και πηρα τα λεφτα μου!!! Σα δε ντρεπονται!!!Και σκεφτομαι σοβαρα να το παρω απο εξωτερικο αυτο!!!

Ειδικα με το ebay εχω σωθει!! Παιρνω ρουχα του μωρου με 8-10 ευρω και απο ποιοτητα κορυφαια!Δε παθαινουν τιποτα- ουτε καν στο στεγνωτηριο. Εδω στο Ελλαντα πηρα 2 φορμακια με 30 ευρω και σε ενα μηνα ξηλωθηκαν και μπηκαν στο πλυσιμο, οποτε δε τα ξαναφορεσε ο μικρος... Mad

έχεις δίκιο και μετά λένε βοηθήστε τους μαγαζάτορες ψωνίστε απο αυτούς.. εγώ να βοηθήσω μετά όμως ποιος θα βοηθήσει εμένα όταν όλοι κοπανάνε στις τιμές..θα ήθελα να ψωνίζω απο δω αλλά δυστυχώς δεν γίνεται πρέπει κι εγώ να κοιτάξω το συμφέρον της οικογένειας μου

178ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Παρ Δεκ 30, 2011 1:07 pm

mariela

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
etoile! έγραψε:
mama katerina έγραψε:
etoile! έγραψε:Μολις παρηγγειλα απο apo rot το humana ar στο 1/3 της τιμης!! Ελεος!!! Ελπιζω βεβαια να ειναι το ιδιο , αν και ειμαι σιγουρη...

Ειδα και τα weleda... 4 ευρω κρεμες που εδω εχουν 9........... Shocked Shocked Shocked Shocked

είδες πόσο μεγάλη διαφορά??? εμείς με αυτό περάσαμε 6 μήνες οπότε βάλε πόσα λεφτά γλυτώσαμε.. εγώ τωρα 2 μήνες σχεδόν δίνω το holle 2 πάλι απο κει! συμφέρει και αυτό!

Ηταν ιδιο ακριβως με το Ελληνικο;;;Γιατι ενα αγχος το εχω..... Very Happy

Να μην έχεις κανένα άγχος και εγώ το ΗUMANA AR έπαιρνα και όλα μια χαρά, μην σου πω διαλύεται και καλύτερα από το Ελληνικό! το έδειξα και στον παιδίατρο και εγώ ανυσηχούσα στην αρχή. Τώρα πήρα το HUMANA 2 από το apo-rot πάλι, απλά απ'ότι είδα δεν δέχονται πλεον πιστωτικές κάρτες

179ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Παρ Δεκ 30, 2011 2:10 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariela έγραψε:

απλά απ'ότι είδα δεν δέχονται πλεον πιστωτικές κάρτες

τι εννοεις? εγω προχτες τα πηρα με καρτα, αλλα προπληρωμενη οχι πιστωτικη

180ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Παρ Δεκ 30, 2011 2:10 pm

????????

Επισκέπτης
Μα εδω τον θηλαζω και δινω λιγο συμπληρωμα και θελω ενα κουτι την εβδομαδα.. Αμα δε θηλαζα θα ηθελα 3;; Φανταστειτε λεφτα!!! Shocked

Δε δεχεται πιστωτικη; Ισως επειδη εχει paypal,εμεις ετσι το καναμε και μας βολεψε παρα πολυ. Ελπιζω να ερθουν γρηγορα γιατι εκνευριζομαι να σκαω τα 16 ευρω στο φαρμακειο, ενω απο εκει τα πηρα σχεδον το 1/3 της τιμης.....

181ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Παρ Δεκ 30, 2011 2:13 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:Μα εδω τον θηλαζω και δινω λιγο συμπληρωμα και θελω ενα κουτι την εβδομαδα.. Αμα δε θηλαζα θα ηθελα 3;; Φανταστειτε λεφτα!!! Shocked

Δε δεχεται πιστωτικη; Ισως επειδη εχει paypal,εμεις ετσι το καναμε και μας βολεψε παρα πολυ. Ελπιζω να ερθουν γρηγορα γιατι εκνευριζομαι να σκαω τα 16 ευρω στο φαρμακειο, ενω απο εκει τα πηρα σχεδον το 1/3 της τιμης.....

μια εβδομαδα κανουν να ερθουν! δεν παρακολουθεις το πακετο μεσω λινκ? εγω βλεπω ποτε φτανουν αθηνα και την επομενη τα περιμενω στην πορτα μου.. Smile

182ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Παρ Δεκ 30, 2011 2:31 pm

mariela

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama katerina έγραψε:
etoile! έγραψε:Μα εδω τον θηλαζω και δινω λιγο συμπληρωμα και θελω ενα κουτι την εβδομαδα.. Αμα δε θηλαζα θα ηθελα 3;; Φανταστειτε λεφτα!!! Shocked

μια εβδομαδα κανουν να ερθουν! δεν παρακολουθεις το πακετο μεσω λινκ? εγω βλεπω ποτε φτανουν αθηνα και την επομενη τα περιμενω στην πορτα μου.. Smile

Ναι ναι και γω το ίδιο! Μια εβδομάδα και τα έχεις στην πόρτα σου στο 1/3 της τιμής!!

183ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Σαβ Δεκ 31, 2011 6:07 am

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γειά σας και Χρόνια Πολλά!!!!!

σας είπα πως αλλάξαμε γάλα έ? παίρνουμε τώρα το novalac AR digest το οποίο είναι πανάκριβο. Το συγκεκριμένο γάλα εντωμεταξι το φέρνει μια φαρμακευτική εταιρία η οποία είναι πελάτης μας. Ρώτησα λοιπόν πόσο θα μου στοιχίσει αν το παίρνω απευθείας από αυτούς και η τιμή χονδρικής με την τελική τιμή πώλησης είχε μια γελοία διαφορά 3 ευρώ!!!! 15 θα το έπαιρνα από τη φαρμακευτική και 18 το παίρνω από το φαρμακείο. Οπότε πάλι πιο πολύ με συμφέρει να το φέρνω απ΄έξω. Πάντως και στα σούπερ μάρκετ που θα γίνετε πώληση από 01/01/2012, δεν θα έχει διαφορά με τα φαρμακεία...Κρίμα γμτ που δεν μας βοηθάνε καθόλου...με στεναχωρεί πολύ που η αγορά μας είναι έτσι. Και εγώ προτιμώ να αγοράζω από εδώ και να στηρίζω τον έλληνα πωλητή, αλλά όπως λέτε και εσείς, πρέπει να δω και την τσέπη μου....

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία!!!!!!!!!!!!

184ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τρι Ιαν 03, 2012 3:30 am

????????

Επισκέπτης
Μου ηρθαν χθες!!! Τελικα ειναι σχεδον ιδιο στα χαρακτηριστικα με το Ελληνικο!!! Καταχαρηκα!!!Πηρα κ τις κρεμουλες weleda!!!Πολλα λεφτα βρε κοριτσια!!
Πηρα κ pampers απο το amazon ,μιση τιμη... 4 κουτες πηρα!!!

Να'στε καλα-μας ανοιξατε τα ματια!!! Shocked Laughing

185ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τρι Ιαν 03, 2012 4:01 am

mariela

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
etoile! έγραψε:Μου ηρθαν χθες!!! Τελικα ειναι σχεδον ιδιο στα χαρακτηριστικα με το Ελληνικο!!! Καταχαρηκα!!!Πηρα κ τις κρεμουλες weleda!!!Πολλα λεφτα βρε κοριτσια!!

Μπράβο ωραία!! είδες που ανυσυχούσες? Pampers πήρα και εγώ από το AMAZON τώρα πρώτη φορά και τις περιμένω.. σπίτι σου ήρθαν ή στο ταχυδρομείο?

186ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τρι Ιαν 03, 2012 4:11 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariela έγραψε:
etoile! έγραψε:Μου ηρθαν χθες!!! Τελικα ειναι σχεδον ιδιο στα χαρακτηριστικα με το Ελληνικο!!! Καταχαρηκα!!!Πηρα κ τις κρεμουλες weleda!!!Πολλα λεφτα βρε κοριτσια!!

Μπράβο ωραία!! είδες που ανυσυχούσες? Pampers πήρα και εγώ από το AMAZON τώρα πρώτη φορά και τις περιμένω.. σπίτι σου ήρθαν ή στο ταχυδρομείο?

τελεια κοριτσια μπραβοοο!!!!! εμενα τα παμπερς μαριελα μου ηρθαν σπιτι!!!!

187ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τρι Ιαν 03, 2012 4:13 am

mariela

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama katerina έγραψε:
mariela έγραψε:

Α ωραία γιατί είχα ένα αγχος ότι έπρεπε να τρέχω ταχυδρομεία και να κουβαλάω κούτες.. Σε ευχαριστώ!!

188ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τρι Ιαν 03, 2012 4:18 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariela έγραψε:
mama katerina έγραψε:
mariela έγραψε:

Α ωραία γιατί είχα ένα αγχος ότι έπρεπε να τρέχω ταχυδρομεία και να κουβαλάω κούτες.. Σε ευχαριστώ!!

κοριτσια απο που πηρατε παμπερς απο αμαζον Αγγλιας η απο Γερμανιας?

189ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τρι Ιαν 03, 2012 4:19 am

mariela

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama katerina έγραψε:
mariela έγραψε:
mama katerina έγραψε:
mariela έγραψε:

Από Αγγλία.

190ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τρι Ιαν 03, 2012 4:23 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariela έγραψε:
mama katerina έγραψε:
mariela έγραψε:
mama katerina έγραψε:
mariela έγραψε:

Από Αγγλία.

κι εγω ... δεν ειχε και μεταφορικα.. απλα ειπα μηπως συγκρινατε τιμες και με Γερμανια

191ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τρι Ιαν 03, 2012 4:31 am

mariela

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama katerina έγραψε:
mariela έγραψε:
mama katerina έγραψε:
mariela έγραψε:
mama katerina έγραψε:
mariela έγραψε:

Από Αγγλία.

κι εγω ... δεν ειχε και μεταφορικα.. απλα ειπα μηπως συγκρινατε τιμες και με Γερμανια

όχι αλλά τώρα που το είπες μπήκα έτσι στα γρήγορα και είχα ότι το Νο 4 που πήρα εγώ από Αγγλία το έχει πιο ακριβά και δεν ξέρω αν χρεώνουν μεταφορικά. Αλλά το Active Fit έχει 15% απο κεί οπότε μπορεί και να συμφέρει σε συγκεκριμένα προιόντα..

192ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τετ Ιαν 04, 2012 6:41 am

????????

Επισκέπτης
Εγω πηρα απο το Αγγλικο απο εναν που ειχε 1 προσφορα -7 λιρες και τελικα κοστιζε η πανα 10 λεπτα (χωρις τον φορο)... τιποτα!! Για τα νουμερα 3 και 4 λεω! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UU3C/ref=noref?ie=UTF8&s=drugstore&psc=1

Μιλαμε μιση τιμη!!!

193ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Τετ Ιαν 04, 2012 1:22 pm

mariela

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
etoile! έγραψε:Εγω πηρα απο το Αγγλικο απο εναν που ειχε 1 προσφορα -7 λιρες και τελικα κοστιζε η πανα 10 λεπτα (χωρις τον φορο)... τιποτα!! Για τα νουμερα 3 και 4 λεω! http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UU3C/ref=noref?ie=UTF8&s=drugstore&psc=1

Μιλαμε μιση τιμη!!!

Και γω από αυτόν πήρα το Νο 4. Οι 164 πάνες μου κόστισαν 30 ευρώ. Στα Carrefour με 32 ευρώ παίρνεις 112 πάνες στην mega συσκευασία!! Και γλυτώνεις και το κουβάλημα, παράδοση στην πόρτα σου!!

194ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Παρ Ιαν 06, 2012 10:55 pm

tatianoula

tatianoula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα χρονια πολλα κ να χερεστε τα παιδακια σας!!διαβαζα το θεμα σας αλλα δεν εμπαινα να γραψω ποτε!!

χτες πηγαμε Βουλγαρια για ψωνια ,,κ βρηκα το γαλα το Frisolac1 το οποιο στην ελλαδα το παιρνω 11Ε κ εκει το εχει 5Ε...Shocked Shocked Shocked τρελαθηκα ειναι μεγαλη η διαφορα μιση τιμη!!!

πηρα κ Παμπερς το νουμερο 3 που εχει 74τεμ μου βγηκε κοντα στα 10Ε...

195ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Σαβ Ιαν 14, 2012 12:21 pm

mama poppy

mama poppy
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπέρα και καλή χρονιά σας εύχομαι. Υγεία κ ευτυχία σε όλες σας και στις οικογένειές σας.Διάβαζα το θέμα και ήθελα να ρωτήσω αν έχει παραγείλλει καμία μανούλα γάλα almiron και συγκεκριμένα το almiron pepti allergy care από κάποιο site πιο φτηνά από ό,τι κάνει στην Ελλάδα; Εμείς σε αυτό καταλήξαμε τελικά μετά από αρκετές ταλαιπωρίες και αλλαγές. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

196ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Σαβ Ιαν 14, 2012 2:28 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama poppy έγραψε:καλησπέρα και καλή χρονιά σας εύχομαι. Υγεία κ ευτυχία σε όλες σας και στις οικογένειές σας.Διάβαζα το θέμα και ήθελα να ρωτήσω αν έχει παραγείλλει καμία μανούλα γάλα almiron και συγκεκριμένα το almiron pepti allergy care από κάποιο site πιο φτηνά από ό,τι κάνει στην Ελλάδα; Εμείς σε αυτό καταλήξαμε τελικά μετά από αρκετές ταλαιπωρίες και αλλαγές. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

καλη χρονια κοπελα μου στο απο ροτ δεν το εχει το γαλα σου αλλα ουτε και στο αμαζον που ειδα..δεν ξερω αν μπορει να σε βοηθησει καποια αλλη μανουλα

197ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Σαβ Ιαν 21, 2012 9:58 am

xrisi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koritsia kalispera!eimai nea sto forum epsaksa kapoia apo to site p grafetai alla ektos tou oti dn katalavainw tpt mallon to gala mas dn iparxei eksw i egw dn to vlepw.pinoume to frisolac to comfort.to exei vrei kapoia sto internet??einai poli kali fasi..makari na to vrw..giati dn vgainoume oikonomika me tpt..euxaristw

198ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Σαβ Ιαν 21, 2012 3:35 pm

mariela

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
xrisi έγραψε:koritsia kalispera!eimai nea sto forum epsaksa kapoia apo to site p grafetai alla ektos tou oti dn katalavainw tpt mallon to gala mas dn iparxei eksw i egw dn to vlepw.pinoume to frisolac to comfort.to exei vrei kapoia sto internet??einai poli kali fasi..makari na to vrw..giati dn vgainoume oikonomika me tpt..euxaristw
Εψαξα λίγο αλλά δεν το βρίσκω ούτε εγώ.. Για το πρώτο 6μηνο δεν είναι αυτό? αν θυμάμαι καλά μου το πρότεινε ο γιατρός μου είτε αυτό είτε το HUMANA AR (λόγω δυσκιλιότητας βασικά). Τυχαία τότε είχαμε διαλέξει το HUMANA με το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένη (τώρα παίρνουμε το ΝΟ 2). Αν δεν είσαι πολύ ικανοποιημένη με το Frisolac Comfort ρώτησε τον γιατρό σου αν το HUMANA AR είναι της ίδιας κατηγορίας και αν θα ήταν καλό για το μωράκι σου να το δοκιμάσεις. Αυτό το βρίσκεις κάτω από 5 ευρώ τα 400 γρ στο ίντερνετ.

199ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Σαβ Ιαν 21, 2012 11:42 pm

xrisi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nai gia to prwto eksamino einai.emeis logw palindromisis to pirame.megali diafora..tha rwtisw tn giatro.

200ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - Σελίδα 8 Empty Απ: ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Κυρ Ιαν 22, 2012 10:43 am

mariela

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
xrisi έγραψε:nai gia to prwto eksamino einai.emeis logw palindromisis to pirame.megali diafora..tha rwtisw tn giatro.

Σίγουρα είναι μεγάλη η διαφορά, ειδικά αν σκεφθείς ότι θέλεις τουλάχιστον 2 την εβδομάδα... Πρέπει να κάνει, για τον ίδιο σκοπό είναι και αυτό απλά πάρε το ΟΚ του γιατρού σου.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 11]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις