Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
22 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 22 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 39  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 39]

χρυσα.κου.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κοριτσια ειμαι και εγω μια απο τις μανουλες με πητ 25/11.και εχω κοριτσακι και το περιμενουμε πως και πως και εγω και ο αντρας μου αλλα εχουμε δρομο ακομα..........προς το παρον αναρωτικες απο την δουλεια και ξεκουραση με μπανια.........

mora

mora
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΧΡΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ DIONIKOY.

ΣΤΙΣ 3 ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΩ ΓΙΑ Β'ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!!! ΝΙΩΘΩ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 911307 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 911307

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

χρυσα.κου.

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αχ καλη επιτυχια mora σε καταλαβαινω και εγω στις 27 θα παω αλλα να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε πολλυ καλα θα δεις να μας πεις νεα σου ολοψυχα καλη επιτυχια.......... ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 654316

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Dionikou και Μόρα με το καλό οι εξετάσεις σας!

Αλεξία που είσαι???Περιμένουμε νέα σου!!Πήγαν όλα καλά??

Γενικώς δεν γράφω πολύ γιατί δύο μέρες τώρα η ψυζολογία μου είναι στα τάρταρα
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 534787 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 534787 Χαίρομαι που είστε όλες καλά..Εγώ σήμερα έκανα γενικές αίματος και ούρων και Τετάρτη θα πάω στον γιατρό να κλεισω την β επιπέδου και να του δείξω τις εξετάσεις..Να προσέχετε τις κοιλίτσες σας! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 417472

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ARDO ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΕΧΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ GELLINO ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ 300Ε ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ! ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΜΕ ΟΜΠΡΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 3 ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ! ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ! ΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΠΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ;;; ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ!ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΕΧΩ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!
ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Kαλημερα κ απο εμενα κοριτσια!!! Τελικα ολα πηγαν καλα με τον υπερηχο β επιπεδου!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 215994 Ο μπεμπης ειναι υγιεστατος, ειναι 530 γραμμαρια κ 26 εκατοστα.Ολα πανε καλα,μου ειπε οτι η εγκυμοσυνη μου ειναι φυσιολογικη κ ομαλη.Δεν χορταινα να τον βλεπω τον μπεμπακο μου κοριτσια...Μας κοιταζε συνεχεια (το καλο μου,ποτε δεν πηγα για υπερηχο κ να εχει πλατη γυρισμενη..) κ εκτος απο το dvd ο γιατρος το εβγαλε κ αρκετες 3d φωτο....Ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 654316 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 654316

tatianoula

tatianoula
καλημερα μανουλες,,τι μου κανετε?????
καλως ηρθες στην παρεα μας Χρυσα.κου,,
Dionikou και Μόρα καλη επιτυχια με της εξετασεις σας ολα θα πανε τελεια [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
εγω πεμπτη παω για Β επιπεδου αντε τεταρτη αυριο σαν φανταρος μετραω της μερες αντε να περασουν η ατιμες....σημερα πολυ ζεστη ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα οποτε cheers cheers αραχτη θα την βγαλω!!!

alexia-marinos

alexia-marinos
Χρυσα καλοσωρισες στην παρεα μας,με το καλο να εχεις κ εσυ μια υπεροχη εγκυμοσυνη!!! Dionikoy καλα αποτελεσματα να εχεις με την αυχενικη. Mora ολα θα πανε καλα,θα τον ευχαριστηθεις τον υπερηχο-περιμενουμε νεα σου!!! Carrie γιατι τετοια ψυχολογια κοριτσακι?

tatianoula

tatianoula
μπραβο alexia-marinos ειδες ολα πηγαν καλα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] για πες για πες εντυπωσεις??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ποση ωρα σου εκανε ???

alexia-marinos

alexia-marinos
tatianoula έγραψε:μπραβο alexia-marinos ειδες ολα πηγαν καλα... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] για πες για πες εντυπωσεις??? [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ποση ωρα σου εκανε ???
Ο υπερηχος κρατησε μιση ωρα.Ειδαμε αναλυτικα ολα τα οργανα του μωρου,τον τραχηλο,την μητρα,την ροη του αιματος στην μητρα,τον ομφαλιο λωρο,τα οστα κ φυσικα αυτακια,μυτουλα,δαχτυλακια,πατουσακια κλπ.Ηταν ξυπνιος κ ο γιατρος μπορεσε να κανει τις μετρησεις πολυ ευκολα γιατι το μωρακι ειχε κανονικη σταση....Τατιανουλα σου ευχομαι κ εσενα ολα να πανε καλα κ θα δεις οτι ειναι απο τις καλυτερες επισκεψεις στον γιατρο μεχρι στιγμης!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανούλα με το καλό σου εύχομαι και σένα,να πάνε όλα καλά!

Τι να σου πω βρε Αλεξάκι μου,έπεσαν όλα μαζεμένα..πρώτα οι διάφορες ιστορίες που άκουσα τελευταία, μετά η δουλειά στο γραφείο που δεν έχει τελειωμό και προσπαθώ στο ενδιάμεσο να στριμώχνω εξετάσεις και γιατρό και το αποκορύφωμα ήτανε ένα σχολείο που πρέπει να περάσει ο άνδρας μου Χαλκίδα και ενώ ήτανε να γίνει τον Μάιο του χρόνου (φέτος λόγω υπηρεσιακών αναγκών δεν πήγε) ξαφνικά αποφάσισαν να κάνουν μία φουρνιά που ξεκινάει 5 Σεμπτεμβρίου και φυσικά είναι μέσα..και τελειώνει 9 Γενάρη..
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

tatianoula

tatianoula
κοριτσια την προηγουμενη βδομαδα με πηρανε τηλεφωνο για να μου στειλουν ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ εγω το ειχα ακουσει απο γνωστες κ ειπα τι εχω να χασω εαν θελετε
8001182800
2109287700
και απο κινητοSMS 6948820400 γραφεις ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ κ σταθερο τηλεφωνο για να σε παρουν αυτοι πισω...θα σε παρουν σε 3-4 μερες...
με ρωτησαν επισης που ακουσα για αυτους κ ειπα σε σαιτ που μαζευονται μανουλες κ εγκυμονουσες...με ρωτησαν ΠΗΤ που θα γεννησω, εαν ειναι πρωτο η οχι και ειπαν θα μου το στειλουν σε 40 εργασιμες!!!για να δουμε!!!

tatianoula

tatianoula
Carrie σ΄''ευχαριστω πολυυυυυυυυυ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:Τατιανούλα με το καλό σου εύχομαι και σένα,να πάνε όλα καλά!

Τι να σου πω βρε Αλεξάκι μου,έπεσαν όλα μαζεμένα..πρώτα οι διάφορες ιστορίες που άκουσα τελευταία, μετά η δουλειά στο γραφείο που δεν έχει τελειωμό και προσπαθώ στο ενδιάμεσο να στριμώχνω εξετάσεις και γιατρό και το αποκορύφωμα ήτανε ένα σχολείο που πρέπει να περάσει ο άνδρας μου Χαλκίδα και ενώ ήτανε να γίνει τον Μάιο του χρόνου (φέτος λόγω υπηρεσιακών αναγκών δεν πήγε) ξαφνικά αποφάσισαν να κάνουν μία φουρνιά που ξεκινάει 5 Σεμπτεμβρίου και φυσικά είναι μέσα..και τελειώνει 9 Γενάρη..
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Δεν μπορει να παρει μια αναβολη κ να παει του χρονου...?Οσο μπορεις μην στενοχωριεσαι..Το ξερω οτι ειναι ευκολο για μενα να το λεω ομως σκεψου κ το μωρακι...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alexia-marinos έγραψε: Δεν μπορει να παρει μια αναβολη κ να παει του χρονου...?Οσο μπορεις μην στενοχωριεσαι..Το ξερω οτι ειναι ευκολο για μενα να το λεω ομως σκεψου κ το μωρακι...

Δεν ξέρω, αυτό θα προσπαθήσει να κάνει..Θα ξέρουμε εντός του μήνα.Δεν θέλω να σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο να φύγει..Όχι τίποτα αλλά δεν μπορώ να πάω και μαζί του γιατί θα μένει κάπου σε κάτι κοιτώνες με συγκάτοικο..Από χθες είμαι χάλια πραγματικά..Ξέρω πως δεν πρέπει να στεναχωριέμαι γιατί δεν είναι στο χέρι του αλλά τον έχω τόσο ανάγκη να είναι μαζί μου περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο αυτό τον καιρό και δεν θέλω να μένω καθόλου μόνη μου.. Sad Sad Sad Sad

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΓΧΟΣ!
CARRIE ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ!ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ SITE BABYSPACE ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ; ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ;;;;

alexia-marinos

alexia-marinos
Carrie έγραψε:
alexia-marinos έγραψε: Δεν μπορει να παρει μια αναβολη κ να παει του χρονου...?Οσο μπορεις μην στενοχωριεσαι..Το ξερω οτι ειναι ευκολο για μενα να το λεω ομως σκεψου κ το μωρακι...

Δεν ξέρω, αυτό θα προσπαθήσει να κάνει..Θα ξέρουμε εντός του μήνα.Δεν θέλω να σκέφτομαι καν το ενδεχόμενο να φύγει..Όχι τίποτα αλλά δεν μπορώ να πάω και μαζί του γιατί θα μένει κάπου σε κάτι κοιτώνες με συγκάτοικο..Από χθες είμαι χάλια πραγματικά..Ξέρω πως δεν πρέπει να στεναχωριέμαι γιατί δεν είναι στο χέρι του αλλά τον έχω τόσο ανάγκη να είναι μαζί μου περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο αυτό τον καιρό και δεν θέλω να μένω καθόλου μόνη μου.. Sad Sad Sad Sad
Λογικο ειναι να τον θελεις κοντα σου αυτην την περιοδο κοριτσι μου...Ελπιζω τελικα να μπορεσει να παρει την αναβολη κ να ειναι στο πλαι σου αυτο το διαστημα που τον εχεις αναγκη πιο πολυ απο ποτε....

tatianoula

tatianoula
kikitso αλλο ειναι αυτο,,,περιμενω και απο''κει.....οποτε παρε και εδω

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλως το Αλεξακι μας το χαροπο! τι ανακουφιση! σε ειχα στο μυαλο μου απο χθες το απογευμα ολη μερα! μαλλον πιασαν οι ευχες χαχαχα,και σε ολες τις κοπελες εννοειτε οτι οποια παει για εξεταση την εχω στο μυαλο μου, ολα οκ λοιπον προχωραμε ακαθεκτοι και με ψηλα το κεφαλι, ολες!
Carrie μου υπομονη ετυχε και αυτο, να περασει ο καιρος να φυγει γρηγορα γρηγορα και ολα να ειναι τελεια μετα!
Αrdo MOY ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ παρα πολυ για τις πληροφοριες της κουνιας! πραγματικα με βοηθησες τοσο πολυ που δεν φανταζεσαι!
γιατι ειδα κατι τιμες απο κουνιες απ τον καταλογο που εφερε ο αντρας και πηγα να παθω εγγεφαλικο!
τατιανουλα αυριο β επιπεδου? η καταλαβα λαθος?
με το καλο κοριτσι μου! αντε να τελιωνουμε μια μια, να πανε ολα καλα και μετα να κουτιζουμε με τα ψωνια και ευχομαι καμια αλλη εγνοια στο κεφαλι μας...
τωρα που ειπα κεφαλι... πωπω κατι πονοκεφαλοι κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααα Shocked Razz

mamita

mamita
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσακια!
ειχα να γραψω αρκετο καιρο γιατι βρισκομαι αναμεσα σε δουλεια και σε δουλεια. Η ζεστη ειναι αποπνικτικη και ακομη δεν συνδεσαμε το air condition στο καινουργιο σπιτι και νιωθω διαρκως σαν αυγοταραχο με αυτη τη ζεστη. Εγω 20 Ιουλιου παω για β επιπεδου και ελπιζω όλα να πανε καλα. δουλευω στισ 4 και κλαιω τη μοιρα μου απο τωρα..

tatianoula

tatianoula
χιονατουλα ΠΕΜΠΤΗ θα παω για Β επιπεδου......

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμιτα καλως την! καλο κουραγιο με τη ζεστη! Shocked

τατιανουλα μου τελεια! μεθαυριο δηλαδη! να πανε ολα κατ'ευχην κοριτσακι Very Happy Very Happy

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:έπεσαν όλα μαζεμένα..πρώτα οι διάφορες ιστορίες που άκουσα τελευταία, μετά η δουλειά στο γραφείο που δεν έχει τελειωμό και προσπαθώ στο ενδιάμεσο να στριμώχνω εξετάσεις και γιατρό και το αποκορύφωμα ήτανε ένα σχολείο που πρέπει να περάσει ο άνδρας μου Χαλκίδα και ενώ ήτανε να γίνει τον Μάιο του χρόνου (φέτος λόγω υπηρεσιακών αναγκών δεν πήγε) ξαφνικά αποφάσισαν να κάνουν μία φουρνιά που ξεκινάει 5 Σεμπτεμβρίου και φυσικά είναι μέσα..και τελειώνει 9 Γενάρη.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Carrie μου,υπομονη...να δεις που θα καταφερει να παρει αδεια εκεινο το διαστημα και θα ειναι διπλα σου.Μπορει επισης να το αναβαλλει,μην κανεις αρνητικες σκεψεις.Κι εμενα ο αντρας μου εχει πολλα επαγγελματικα ταξιδια και 1-2 φορες το μηνα λειπει για εξωτερικους ελεγχους μακρια(Θεσσαλονικη,Αλεξανδρουπολη κτλ)...δεν μου αρεσει καθολου να μενω μονη μου,νιωθω ευαλωτη πλεον αλλα δεν υπαρχει και αλλη λυση.Παντως το καλυτερο που εχει να κανει -και σιγουρα θα εχετε κανει- ειναι να τους πει οτι εχει εγκυο γυναικα και δεν μπορει να παει τοτε.

tatianoula έγραψε:κοριτσια την προηγουμενη βδομαδα με πηρανε τηλεφωνο για να μου στειλουν ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ εγω το ειχα ακουσει απο γνωστες κ ειπα τι εχω να χασω εαν θελετε
8001182800
2109287700
και απο κινητοSMS 6948820400 γραφεις ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ κ σταθερο τηλεφωνο για να σε παρουν αυτοι πισω...θα σε παρουν σε 3-4 μερες...
με ρωτησαν επισης που ακουσα για αυτους κ ειπα σε σαιτ που μαζευονται μανουλες κ εγκυμονουσες...με ρωτησαν ΠΗΤ που θα γεννησω, εαν ειναι πρωτο η οχι και ειπαν θα μου το στειλουν σε 40 εργασιμες!!!για να δουμε!!!

tatianoula,ποια εταιρεια ειναι αυτη?τι βαλιτσακι στελνουν?εγω εχω ζητησει απο την babylino να μου στειλουν δειγματα κτλ αλλα ακομα δεν εχουν επικοινωνησει μαζι μου.Πολλα νινια επεσαν μαζεμενα!

Ευχομαι ολοψυχα σε ολα τα κοριτσακια που πανε για β' επιπεδου ολα να πανε καλα!!!μπραβο,αλεξια μου,για το καλο σου το μπεμπε!ετσι να ειναι γερο!ελπιζω ολα να ειναι μια χαρα για ολες μας.Εχω αργω ακομα,σχετικα...στις 25/7.Εχω μια αγωνια αλλα και τρεμη ανυπομονησια να δω το νινι λεπτομερως!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 328109 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 328109

παω να μαγειρεψω σιγα-σιγα...με την ζεστη δεν την παλευω,κατω απο το aircondition καθομαι ολη μερα. sunny sunny

pumpkin

pumpkin
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χρυσα.κου. έγραψε:καλημερα κοριτσια ειμαι και εγω μια απο τις μανουλες με πητ 25/11.και εχω κοριτσακι και το περιμενουμε πως και πως και εγω και ο αντρας μου αλλα εχουμε δρομο ακομα..........προς το παρον αναρωτικες απο την δουλεια και ξεκουραση με μπανια.........

Γεια σου Χρύσα είμαστε και συνονόματες και έχουμε και ίδια ΠΗΤ, καλώς ήρθες και με το καλό το κοριτσάκι σου! Very Happy

Μπράβο κορίτσια για τα αποτελέσματά σας Smile
Άντε με το καλό να παίρνουμε όλες σειρά!

Και εδώ ΠΑΡΑ πολύ ζέστη, έπαθε κάτι και το αμάξι μου και έτρεχα μες την ζέστη να βρώ συνεργείο, κόντεψα να μείνω!

Σας βάζω μια φωτογραφία απο αυτά που έκανα χτες για τον μπεμπάκο, τα μποτάκια μου έβγαλαν την πίστη, αλλά νομίζω οτι είναι τέλεια!!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλα εισαι ταλεντο ετσι??? εχω μεινει τωρα!
φανταστικα ειναι τα μποτακια!
τι αλλα ξερεις να φτιαχνεις?
ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 #3 - Σελίδα 5 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 39]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 39  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις