126 Απ: Το Χάπι Της Επόμενης Μέρας.. Πεμ Ιουλ 14, 2011 7:58 am
markellajohny
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλε τι εγινε εδω????απαπααααααα!!!!!!μαλιοτραβηχτειτε!!!!!!χχαχαχαχαχαχχα!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μισό ερχομαι τη στο καλό κομμώτρια είμαι ....και προσέχτε μην μπαίνετε στο χώρο μου ...φιλούσκιαmarkellajohny έγραψε:καλε τι εγινε εδω????απαπααααααα!!!!!!μαλιοτραβηχτειτε!!!!!!χχαχαχαχαχαχχα!!!!!!!
βανια έγραψε:ρο .
Μπουμπουκίτσα καλά έκανες και έβαλες το άθρο αν και εγω αμφιβάλλω αν ο γιατρός σου πιστεύει κάτι τέτοιο -ήταν αφορμή να αναλύσουμε το θέμα .
.
athina24 έγραψε:μηπως να χαλαρωσουμε λιγο?δεν υπαρχει λογος για αντιπαραθεσεις!η καθε μια μας εχει την αποψη της στηριζομενη καπου,ερευνες,εμπειριες,γιατροι καπου!απλα δεν υπαρχει λογος να ειμαστε τοσο απολυτες και να προσπαθουμε να επιβληθουμε!
βανια έγραψε:Μάλλον έχεις την μύγα και μυγιάζεσαι δεν σε πρόσβαλλα ούτε είπα ότι λες ψέματα όταν αντιλαμβάνομαι κάτι τέτοιο ξέρεις καλά ότι την λέω ανοιχτά και δεν κρύβομαι πίσω από καμιά βιτρίνα . Είπα αμφιβάλλω αν ο γιατρός σου σου είπε κάτι τέτοιο -σκέφτηκες ότι ενδεχομένως να έχει δει πόσο πωρωμένη είσαι οπότε δεν μπαίνει στο κόπο να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη και στο κάτω -κάτω γιατί να το κάνει; αν εσύ θέλεις να πιστεύεις αυτές τις ανακρίβειες κάνε το . Είδες εγώ δεν έδωσα καμία σημασία ούτε στο υφάκι :έλα βρε βάνια γιατί το θεωρώ φυσιολογικό μέσα σε ένα διαλόγο -αντίλογο να μιλάμε και να εκφραζόμαστε με κάποιο τρόπο.
Κάτσε ρε μπουμπουκίτσα και σκέψου όλα όσα σου έχουμε πει προσωπικά εγω και όχι μόνο που ακριβώς έχουμε προσβάλει το άτομο σου ; Ναι το να μην συμφωνώ με αυτά που λες δεν σημαίνει ότι έχω κάτι προσωπικό και επίσης τι μένος υπάρχει να κλέισει το θέμα ; το άνοιξες και καλά έκανες δηλαδή αν συμφωνούσαν και άλλες κοπέλες θα έλεγες τα ίδια ;
Προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι μια κοπέλα σήμερα δεν πρέπει να έχει αυτές τις ιδέες σήμερα το κουβέβτιαζα με κάποια άτομα και έμειναν αν θέλεις βέβαια εσυ να το πιστεύεις καλά κάνεις και το κάνεις,
βανια έγραψε:Μάλλον έχεις την μύγα και μυγιάζεσαι δεν σε πρόσβαλλα ούτε είπα ότι λες ψέματα όταν αντιλαμβάνομαι κάτι τέτοιο ξέρεις καλά ότι την λέω ανοιχτά και δεν κρύβομαι πίσω από καμιά βιτρίνα . Είπα αμφιβάλλω αν ο γιατρός σου σου είπε κάτι τέτοιο -σκέφτηκες ότι ενδεχομένως να έχει δει πόσο πωρωμένη είσαι οπότε δεν μπαίνει στο κόπο να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη και στο κάτω -κάτω γιατί να το κάνει; αν εσύ θέλεις να πιστεύεις αυτές τις ανακρίβειες κάνε το . Είδες εγώ δεν έδωσα καμία σημασία ούτε στο υφάκι :έλα βρε βάνια γιατί το θεωρώ φυσιολογικό μέσα σε ένα διαλόγο -αντίλογο να μιλάμε και να εκφραζόμαστε με κάποιο τρόπο.
Κάτσε ρε μπουμπουκίτσα και σκέψου όλα όσα σου έχουμε πει προσωπικά εγω και όχι μόνο που ακριβώς έχουμε προσβάλει το άτομο σου ; Ναι το να μην συμφωνώ με αυτά που λες δεν σημαίνει ότι έχω κάτι προσωπικό και επίσης τι μένος υπάρχει να κλέισει το θέμα ; το άνοιξες και καλά έκανες δηλαδή αν συμφωνούσαν και άλλες κοπέλες θα έλεγες τα ίδια ;
Προσπαθώ να σου δώσω να καταλάβεις ότι μια κοπέλα σήμερα δεν πρέπει να έχει αυτές τις ιδέες σήμερα το κουβέβτιαζα με κάποια άτομα και έμειναν αν θέλεις βέβαια εσυ να το πιστεύεις καλά κάνεις και το κάνεις,
βανια έγραψε:όχι δεν τη τσιγκλάω δεν έχω μάθει στη ζωή μου να σταματάω κάπου που ξέρω ότι έχω δίκιο δεν την έθιξα δεν τη έβρισα δεν την μείωσα σε τίποτα . Μήπως επειδή είδε ότι τα επειχείρηματά της καταρίπτονται το ένα μετά το άλλο δεν έχει άλλο τρόπο ; Δεν υπάρχει περίπτωση να σταματησω όσο το συνεχίζει και απευθυνετε σε μένα θα κάνω το ίδιο .
βανια έγραψε:καλημέρα κορίτσια .
Γραμματική μου δεν προσπαθώ να αλλάξω γνώμη είναι κάποια πράγματα που δεν τα λέω εγώ αλλά επιστήμονες και πάνω από όλους ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας .
Δεν μπορούμε να λέμε ότι πιστεύουμε τον παγκόσμιο οργανισμό σε άλλα θέματα όπως του θηλασμού η των εμβολίων και να αναιρούμε αυτό.
όπως πολυ καλά γράφει και η Νένα νομίζω στο άλλο θέμα είναι πως η κάθε μια βλέπει τη ζωή αν δηλαδή πιστεύει ότι με το που γονιμοποιείται το ωάριο έχουμε και εγκυμοσύνη η όχι .
Σύμφωνα με το παγκόσμιο οργανισμό υγείας και μόνο το σπιράλ δεν θεωρείτε εκτρωτικό μέσο -και το χάπι της επόμενης μέρας ούτε αυτό θεωρείτε επείγουσα αντισύλληψη και πρέπει όπως είπα πολλές φορές να γίνετε μόνο όταν υπάρχει ανάγκη όπως όταν σπάσει το προφυλακτικό και βέβαια καλό είναι να ενημερώνετε ο γυναικολόγος . όποια θέλει να δει την πλήρη αναφορά επάνω στο θέμα με επίσημα στοιχεία ας πάει να δει στο θεμα :Το θαύμα της ζωής ...λάθος της στιγμής είναι κουραστικό να ξαναγάφω τα ίδια .
grammatiki έγραψε:εγω παλι θα πω οτι μου φαινεται τουλαχιστον αστειο να ακουω το 2011 απο κοπελες οτι το χαπι ειναι εκτρωτικο ο χριστος και η παναγια.απο την αλλη παλι ας πιστευει η καθεμια οτι θελει δε θα βαλω εγω μυαλο σε κανεναν δεν ειμαι ο θεος αλλωστε.
sasanath έγραψε:Πιστευω οτι και οι δυο πλευρες εχετε δίκιο ! Στην μια περίπτωση οταν έχει γίνει η σύλληψη και το χάπι εμποδίζει την εμφύτευση ναι θεωρω οτι είναι εκτρωτικό αλλά σε περίπτωση που απλά εμποδίζει να γίνει η γονιμοποίηση του ωαρίου απο το σπερματοζωάριο δημιουργώντας αφιλόξενο περιβάλλον ,τοτε δεν ειναι εκτρωτικό!
Λυπάμαι που θα το πω ,σας συμπαθώ όλες αλλά με εχει κουράσει που η καθεμία δεν σέβεται την άλλη και είστε έτοιμες να βγάλετε τα μαχαίρια κάθε φορα που εχετε αντίθετη γνωμη! Αν δεν σέβεσαι τον άλλον δεν σέβεσαι ούτε τον εαυτό σου! Και εδώ είμαστε να διευρύνουμε το πνεύμα μας! Να μάθουμε πως σκέφτονται και άλλοι ανθρωποι και όχι να επιβάλουμε την γνώμη μας ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης