51 Απ: Το Χάπι Της Επόμενης Μέρας.. Πεμ Ιουλ 14, 2011 12:57 am
cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Vivian έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:
ποιος ειναι επιθετικος τωρα???
Εγω για να καταλαβεις πως νιωθουν οι αλλοι που 2 μερες τωρα τους επιτίθεσαι! Ειναι λαθος ολο αυτο μπουμπουκιτσα!
tatijana έγραψε:Φονος ειναι ρε η απολεπιση....Θα ερθω να σε κρεμασω αναποδα και θα σε μαστιγωνω αλυπητα κοριτσακι...
Athin@ έγραψε:tatijana έγραψε:Φονος ειναι ρε η απολεπιση....Θα ερθω να σε κρεμασω αναποδα και θα σε μαστιγωνω αλυπητα κοριτσακι...
bou-boukitsa έγραψε:Vivian έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:
Εγω για να καταλαβεις πως νιωθουν οι αλλοι που 2 μερες τωρα τους επιτίθεσαι! Ειναι λαθος ολο αυτο μπουμπουκιτσα!
δεν επιτεθηκα σε κανεναν προσωπικα...απο την αρχη του θεματος απλα απανταω γιατι πεσαν ολοι να με φανε....καποιες κοπελες επειδη το εχουν χεησιμοποιησει το πηραν πολυ προσωπικα...δεν φταιω εγω για αυτο...
bou-boukitsa έγραψε:δεν απαντησα στην ερωτηση σου αλλά στο μαλλον που ειχα γραψει και το ειχες πατησει με κοκκινο πανω απο τα λεγομενα σου...
bou-boukitsa έγραψε:Vivian έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:
δεν επιτεθηκα σε κανεναν προσωπικα...απο την αρχη του θεματος απλα απανταω γιατι πεσαν ολοι να με φανε....καποιες κοπελες επειδη το εχουν χεησιμοποιησει το πηραν πολυ προσωπικα...δεν φταιω εγω για αυτο...
grammatiki έγραψε:σοβαρευτειτε μεγαλες γυναικες
grammatiki έγραψε:ενα εχω μονο να πω μπουμπουκιτσα μηπως να το παρεις το πραγμα ολο απο την αρχη;απο τη μελισσουλα και το λουλουδακι;ρε δεν παμε καλα μου φαινεται καθολου.σοβαρευτειτε μεγαλες γυναικες να λετε οτι το χαπι της επομενης ημερας και το σπυραλ ειναι εκτρωτικο.οσο για τον γιατρο σου που λες οτι λεει κατι τετοιο μαλλον πρεπει ή να ξαναπαει πανεπιστημιο ή να σκισει τα πτυχια του ολα.ημαρτον!!!!
Athin@ έγραψε:grammatiki έγραψε:σοβαρευτειτε μεγαλες γυναικες
Να μιλάς για τον εαυτό σου σε παρακαλώ πολύ!!!
florentiab έγραψε:grammatiki έγραψε:ενα εχω μονο να πω μπουμπουκιτσα μηπως να το παρεις το πραγμα ολο απο την αρχη;απο τη μελισσουλα και το λουλουδακι;ρε δεν παμε καλα μου φαινεται καθολου.σοβαρευτειτε μεγαλες γυναικες να λετε οτι το χαπι της επομενης ημερας και το σπυραλ ειναι εκτρωτικο.οσο για τον γιατρο σου που λες οτι λεει κατι τετοιο μαλλον πρεπει ή να ξαναπαει πανεπιστημιο ή να σκισει τα πτυχια του ολα.ημαρτον!!!!
συμφωνώ!!!!
grammatiki έγραψε:Athin@ έγραψε:grammatiki έγραψε:σοβαρευτειτε μεγαλες γυναικες
οποτε εσυ απο την απαντηση που εδωσες καταλαβαινω οτι ακομη εχεις μεινει στην ηλικια των 8 που ακομη μαθαινεις πως γινεται η αναπαραγωγη του ειδους.οκ θα το μαθεις καποια στιγμη και εσυ μην αγχωνεσαι.
grammatiki έγραψε:ακομη μαθαινεις πως γινεται η αναπαραγωγη του ειδους.
Athin@ έγραψε:grammatiki έγραψε:ακομη μαθαινεις πως γινεται η αναπαραγωγη του ειδους.
Η αλήθεια είναι οτι προσπαθώ να ασχοληθώ με την πρακτική του θέματος όσο πιο συχνά μπορώ...αλλά τώρα τελευταία υπάρχει μία αποχή απο το σπορ, μιας και έχω αναπαράγει μια φορά το είδος μου...και το συγκεκριμένο είδος κοιμάται αργά...επίσης αυτό το είδος μόλις με έριξε απ'το κρεβάτι που χοροπηδάγαμε...ποιά απο εδώ την πλήρωσε;;;;;;;;;;;;εε;;;;;;;;;
Athin@ έγραψε:tatijana έγραψε:Φονος ειναι ρε η απολεπιση....Θα ερθω να σε κρεμασω αναποδα και θα σε μαστιγωνω αλυπητα κοριτσακι...
Athin@ έγραψε:ποιά απο εδώ την πλήρωσε;;;;;;;;;;;;εε;;;;;;;;;
bou-boukitsa έγραψε:florentiab έγραψε:grammatiki έγραψε:ενα εχω μονο να πω μπουμπουκιτσα μηπως να το παρεις το πραγμα ολο απο την αρχη;απο τη μελισσουλα και το λουλουδακι;ρε δεν παμε καλα μου φαινεται καθολου.σοβαρευτειτε μεγαλες γυναικες να λετε οτι το χαπι της επομενης ημερας και το σπυραλ ειναι εκτρωτικο.οσο για τον γιατρο σου που λες οτι λεει κατι τετοιο μαλλον πρεπει ή να ξαναπαει πανεπιστημιο ή να σκισει τα πτυχια του ολα.ημαρτον!!!!
συμφωνώ!!!!
κοριτσια για να τελειωσει το θεμα εδω σταματηστε και εσεις να προσπαθησετε να αποδειξετε πως εχω λαθος ..και εγω και ο γιατρος μου..κλπ...
ενα θεμα σταματαει και ο καθενας κραταει τις αποψεις του...δεν καταλαβαινω γιατι για να σταματησουμε τη λογομαχια πρεπει σονι και καλα να βγω εγω λαθος...οτι ειστε περισσοτερες δεν σημαινει πως πρεπει να το εκμεταλευτειτε ...ας λειξει το θεμα εδω..
Athin@ έγραψε:Athin@ έγραψε:grammatiki έγραψε:σοβαρευτειτε μεγαλες γυναικες
Γραμματική...παρεξηγήθηκες με αυτό που έγραψα; Έφαγα φλασιά τώρα. Αλήθεια σε ρωτάω και δεν έχω τόνο ειρωνίας. Είναι γραπτό και δεν μπορώ να καταλάβω.
αγαπη 25 έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:florentiab έγραψε:grammatiki έγραψε:ενα εχω μονο να πω μπουμπουκιτσα μηπως να το παρεις το πραγμα ολο απο την αρχη;απο τη μελισσουλα και το λουλουδακι;ρε δεν παμε καλα μου φαινεται καθολου.σοβαρευτειτε μεγαλες γυναικες να λετε οτι το χαπι της επομενης ημερας και το σπυραλ ειναι εκτρωτικο.οσο για τον γιατρο σου που λες οτι λεει κατι τετοιο μαλλον πρεπει ή να ξαναπαει πανεπιστημιο ή να σκισει τα πτυχια του ολα.ημαρτον!!!!
συμφωνώ!!!!
κοριτσια για να τελειωσει το θεμα εδω σταματηστε και εσεις να προσπαθησετε να αποδειξετε πως εχω λαθος ..και εγω και ο γιατρος μου..κλπ...
ενα θεμα σταματαει και ο καθενας κραταει τις αποψεις του...δεν καταλαβαινω γιατι για να σταματησουμε τη λογομαχια πρεπει σονι και καλα να βγω εγω λαθος...οτι ειστε περισσοτερες δεν σημαινει πως πρεπει να το εκμεταλευτειτε ...ας λειξει το θεμα εδω..
μπουμπουκιτσα πραγματικα με εχεις εκνευρισει τοσο πολυ απο εχθες γιατι ενω ειχαμε κουβεντα για το αλλο θεμα πηγες και ανοιξες αυτο θελοντας με το ζορι να μας πεισεις οτι εχουμε κανει εκτρωση επειδη εχουμε παρει το χαπι..μα εισαι σοβαρη κοπελα μου??ειμαστε 100 γυναικες εδω μεσα που εχουμε παρει χαπι δηλαδη τι προσπαθεις να κανεις να μας γεμισεις με τυψεις επειδη διαβασες ενα κειμενο απο καποιον που ουτε καν γιατρος δεν ειναι?? παμε καλα??οπως εσυ εχεις την γνωμη σου ασε και τις υπολοιπες να την εχουν και να την υποστηριζουν!!αφου σε οποιον το ειπα αυτο εχθες γελουσε!!ημαρτον πια!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης