Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
536 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 536 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

51epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 3:53 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:Εγω παλι να ψηφίσω Μαράκι που είναι ηρεμη δυναμη? Very Happy
οχι οτι εχω θεμα με τις υπολοιπες υποψηφιότητες! Very Happy

παντως σιγουρα χρειαζεται...

Ωχ, όχι Κουκίδα μη μου το κάνεις αυτό! Δεν έχει πλάκα να είσαι moderator! Laughing Γενικά η εξουσία δεν έχει καθόλου πλάκα!

52epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 3:54 am

giouli73

giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γιατί υπάρχουν κι άλλες υποψιφιότητες? Μόνο την ναταλί είδα να το γράφει. Για ανοίξτε κανά θέμα οι υποψήφιες να έχουμε να διαλέξουμε. Αλλά εγώ λέω να το κάνει μόνη της η Ολίβια αν θέλει γιατί όπως σε κάθε εκλογές έχουμε γλέντια έτσι θα γίνει κι εδώ.

53epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:00 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχα Γιουλη δικιο εχεις- αλλα ενα θεματακι ανοιξτε το αν θετε!

54epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:02 am

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω ψηφιζω νενακι γιατι παντα ειναι ανοιχτομυαλη παντα επιγχειρηματα γιαυτα που λεει .παντα εξακριβωμενα .ειναι ψυχραιμει και μιλαει ομορφα .αρα νενα δαγκωτο χαχα epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 328109 epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 328109

55epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:07 am

giouli73

giouli73
Λοιπόν η Μαρία από ότι είπε δεν θέλει. Η ναταλί προσφέρθηκε μόνη της, το νενάκι έθεσε το ζήτημα ίσως και να θέλει να βάλει υποψηφιότητα. Ψηφίζω λοιπόν κι εγώ νενάκι για τους λόγους που ανέφερες άννα αλλά και ναταλί για να κάνει τα πάνω κάτω της νένας. Εξάλλου είναι και φίλες μην τις βάλουμε να μαλώσουν.

56epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:07 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για να μην κάνω αντιγραφή και επανάληψη στα μηνύματα της μαμάς Κατερίνας -της Κουκίδας αλλά και της Γιούλης να σας πω .
Κατερίνα προσωπικά μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα μαζί μου και όχι εγώ είπα να διαγράφονται τα μηνύματα όλα όσα προσβάλουν τον οποιοδήποτε στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισε μόνο η Τζένη αλλά και η Εύα και δεν θυμάμαι πια άλλα άτομα μπορείς να το δεις -για τη κάθε μια η προσβολή μπορεί να είναι διαφορετική βέβαια της ύβρεις της καταλαβαίνουμε και στο συγκερκίμενο θέμα που κλείδωθηκε δες πόσες έβρισαν . Τώρα αν θες να συζητήσουμε το θέμα μεταξύ μας ας το κάνουμε με πμ. δεν νομίζω να αφορεί κανένα άλλο μέλος αυτή η αντιπαράθεση. Κουκίδα δεν μου αρέσει το λεγόμενο τσίγλισμα τόσο σε βαθμό να δημιουργούνται καταστάσεις αν βέβαια η προσωπική γνώμη θεωρείτε έτσι και το γεγονός ότι ανοίχτηκε το θέμα αυτό πως μπορεί να το πάρει κάποιος άρα σε όλες όσες απαντάμε μας αρέσει...
Η βίβιαν δεν είναι καμιά ανήλικη για να επηρεαστεί απο το κάθε κακό σχόλιο και στόμα έχει και φωνή όταν της μίλησε άσχηα η Τζένη μπορούσε να απαντήσει.
Τέλος επείδη πρέπει να την κάνω και θα ξαναμπώ αργότερα θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Γιούλη είπα τη γνώμη μου δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσετε μια γνώμη είναι αν κλειδώνονται τα θέματα πως θα εκφράζονται οι απόψεις δεν είναι καλύτερα να διαγράφονται τα κείμενα με τις ύβρεις ;

57epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:10 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:
Η βίβιαν δεν είναι καμιά ανήλικη για να επηρεαστεί απο το κάθε κακό σχόλιο και στόμα έχει και φωνή όταν της μίλησε άσχηα η Τζένη μπορούσε να απαντήσει.

Τωρα αυτο τι ειναι;

Δεν θα ασχοληθω ειλικρινα!

58epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:13 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Γιατί υπάρχουν κι άλλες υποψιφιότητες? Μόνο την ναταλί είδα να το γράφει. Για ανοίξτε κανά θέμα οι υποψήφιες να έχουμε να διαλέξουμε. Αλλά εγώ λέω να το κάνει μόνη της η Ολίβια αν θέλει γιατί όπως σε κάθε εκλογές έχουμε γλέντια έτσι θα γίνει κι εδώ.

Χαχαχαχα, λες; Πλάκα θα έχει! Να δηλώσουν κάποιες υποψηφιότητα και έπειτα να ανοιχτεί νέο θέμα και να κάνουμε μυστικη ψηφοφορία και να σχολιάζουμε και από κάτω άμα θέλουμε! Και για πλάκα να γίνει θα είναι πολύ αστείο!

Γιούλη για το άλλο θέμα επειδή δεν θέλω να δώσω άλλη έκταση σου έχω στείλει πμ.

59epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:15 am

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Βιβιανάκι αν κι έχουμε διαφωνίσει σε άλλο θέμα εγώ σε συμπαθώ. Κοιτάζω και την φώτο κι έχεις ήρεμο βλέμμα. Εγώ γενικά μπορώ να καταλάβω πολλά από τα μάτια του άλλου. Όπως είπα δεν ξέρω τι γίνεται στα φόρουμ γιατί πάντα τα βαριόμουν. Δεν ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος. Αν εγώ έκανα ένα πάρτυ για τα γενέθλια μου σπίτι μου και είχα ένα άτομο που το χάλαγε θα έδιωχνα το άτομο δεν χαλούσα τα γενέθλια μου. Κάπως έτσι το λέω και για το φορουμ. Ανοίγει κάποια ένα θέμα. Μπαίνει κάποια μέσα και το χαλάει γιατί να κλείσει το θέμα της κοπέλας? Δεν ξέρω αν είναι σωστό μπορεί να λέω και χαζομάρες.

Το οτι εχουμε διαφωνησει δεν σημαινει κατι εχουμε συμφωνησει κιολας!
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Η κοπελα αυτη εβριζε χυδαια και η Ολιβια διαβασε πολυ προσεκτικα τα παντα πριν το κλειδωσει! Ολο αυτο ηταν τραγικο γιαυτο και μονο πιστευω πως ηταν καλο που κλειδωθηκε!

Ελαχιστα θεματα εχουν κλειδωθει εξαλλου! Μονο οσα πηραν λαθος τροπη!

60epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:16 am

maroulaki13

maroulaki13
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα σε όλες,είμαι καινούρια στο φόρουμ αλλά σας παρακολουθώ αρκετούς μήνες.Ήθελα μονο να πώ ότι από τη στιγμή που κλειδώθηκε το θέμα δεν χρειαζεται να δώσουμε παραπάνω έκταση,συγνώμη κιόλας που επεμβαίνω,εσείς γνωρίζεστε καλύτερα αλλά επειδη υπάρχουν έγκυες κοπέλες εδω ειναι κρίμα να ταράζονται.Και πάλι ζητάω συγνώμη ελπίζω να μην στεναχώρησα καμία epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 667478

61epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:22 am

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι η χαζη ξανθια που παντα χανει επεισοδια θα ρωτησω σε ποιο θεμα αναφερομαστε οτι κλειδωθηκε;

62epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:26 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:εγω παλι η χαζη ξανθια που παντα χανει επεισοδια θα ρωτησω σε ποιο θεμα αναφερομαστε οτι κλειδωθηκε;

Το θαύμα της ζωής... λάθος της στιγμής.

Συμφωνώ και εγώ ότι το θέμα πρέπει επιτέλους να λήξει. Μπορούμε να το αφήσουμε ωραία-ωραία να πέσει. (Βέβαια αυτό που κάνω εγώ τώρα θα το αναβάσει πάνω-πάνω). Νομίζω όμως ότι το εξαντλήσαμε πια. Οπότε ελάτε να πάμε γι' άλλα! Very Happy

63epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:31 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν ξέρω σε τι να πρώτ’ απαντήσω Razz Λοιπόν...
θέμα πρώτο... Δημοψήφισμα moderator!

Φαντάζομαι ότι όλες πλέον γνωρίζεται ότι είναι εικονικό, μιας και αποτελεί πρόταση δική μου και όχι της Ολίβιας, η οποία φυσικά δεν έχει ιδέα για το ‘πανηγύρι’ που ετοιμάζουμε και στην τελική για να μην το έχει ήδη προτείνει μέχρι τώρα, προφανώς δεν θέλει να έχει το ‘μαγαζί’ της διαμεσολαβητές... πάντως και για μια φορά ακόμα, θα την παρότρυνα να το σκεφτεί σοβαρά!

Η κλασική διαδικασία που λαμβάνει χώρα συνήθως στα φόρουμς έχει ως εξής:
Από τον διαχειριστή του φόρουμ...
-Ανοίγεται ένα θέμα που δηλώνουν τις συμμετοχές τους όσοι θέλουν να πάρουν μέρος ως υποψήφιοι. Αυτό κρατάει 2-3 μέρες, για να το δουν όλοι και να συμμετάσχουν αν θέλουν.
Δεν μπορούμε εμείς να προτείνουμε άτομα, αν δεν γνωρίζουμε ότι τα ίδια το επιθυμούν, γιατί πχ. εμένα που η Βάνια με προτίμησε, δεν το επιθυμώ να γίνω, τουλάχιστον εφ’ όσον υπάρχουν άλλα άτομα που θέλουν να αναλάβουν.
Ξέρετε, δεν είναι εύκολο πράμα και ούτε ξεκούραστο και πόσο μάλλον όταν έχεις να κάνεις με ‘γνωστά’ άτομα... καλείσαι να είσαι άκρως αντικειμενικός, ψύχραιμος και σωστός κριτής.
-Στη συνέχεια, ανοίγεται ένα νέο θέμα, όπου μετά από την σούμα των ονομάτων που δήλωσαν συμμετοχή, περιέχει ένα και μοναδικό δημοψήφισμα με τα ονόματα αυτά, στο οποίο καλούνται να ψηφίσουν όσοι θέλουν και αυτό κρατάει 2-3 μέρες, για να μπορέσουν να ψηφίσουν όλοι!
-Τέλος, οι 2 πρώτοι που θα ψηφιστούν γίνονται Moderators και οι υπόλοιποι με τη σειρά που ψηφίστηκαν, καταγράφονται ως αναπληρωματικοί, σε περίπτωση που οι πρώτοι ή ο ένας εξ’ αυτών, είτε δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, είτε δεν τηρούν τους κανόνες ή θελήσουν κάποια στιγμή να αποχωρήσουν.

Τόσο απλά!
Αρκεί βέβαια να το προτείνει ο ίδιος ο διαχειριστής και όχι τα δικά μου λόγια του αέρα! Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi_Gr στις Δευ Ιουλ 18, 2011 4:33 am, 1 φορά

64epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:33 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε πως να μην σε προτεινω ρε Μαρια για moderator. εισαι γεννημενη!! (δεν σε πιεζω όμως. απλά μαρεσει η σταση σου σε τετοια θεματα Very Happy)

65epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:34 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οντως Νενακι καλά τα λες- αλλα την Ολίβια την ρωτήσαμε?χαχα
λογαριαζουμε χωρις τον ξενοδόχο! Very Happy

66epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:39 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:ε πως να μην σε προτεινω ρε Μαρια για moderator. εισαι γεννημενη!! (δεν σε πιεζω όμως. απλά μαρεσει η σταση σου σε τετοια θεματα Very Happy)

Ευχαριστώ και πάλι Κουκίδα μου για την προτίμηση αλλά δεν το χω! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Μετά δεν θα έχει πλάκα. Θα πρεπει να γίνω πολύ σοβαρή... pale Άσε που με αγχώνει να νιώθω ότι με χρειάζονται... Απαπαπαπαπα, δεν είμαι εγώ για τέτοια! Εσύ;;;

67epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:44 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koukida έγραψε:οντως Νενακι καλά τα λες- αλλα την Ολίβια την ρωτήσαμε?χαχα
λογαριαζουμε χωρις τον ξενοδόχο! Very Happy

Εμ... ακόμα και τον Πρωθυπουργό τον ρωτάνε πρώτα πριν κάμουν εκλογές... Εκτός και αν μπουκάρει η Ναταλί με το τάνκερ... Πραξικόπημα! Laughing

Πάντως, αν με ρωτήσεις, αν και έχω και γω τις αδυναμίες μου περισσότερο σε κάποια πρόσωπα ανάμεσα σας, δεν υπάρχει λόγος να το κρύβω, είναι λογικό και συμβαίνει στις περισσότερες μας... παρ' όλα αυτά για να είμαι ακριβοδίκαιη, θα προτιμούσα για μια απο τις 2 θέσεις την Μαρία, αν θα επιθυμούσε και η ίδια να γίνει Moderator φυσικά!
Είναι κυρίως ήρεμη και απαντάει με την ίδια ακριβώς ηρεμία, ανα πάσα στιγμή, ψύχραιμη για να αντιμετωπίσει τα σούργελα που κατα καιρούς μας επισκέπτονται και απο ότι έχω καταλάβει... σωστός κριτής, άσχετα με τις συμπάθειες που και η ίδια λίγο πολύ θα έχει αναπτύξει σε κάποια πρόσωπα... αντιμετωπίζει με ειλικρίνεια τα πράματα σε όποιον και αν αναφέρονται οι απαντήσεις της Very Happy

Και προχωράω στο δεύτερο θέμα... Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi_Gr στις Δευ Ιουλ 18, 2011 4:45 am, 1 φορά

68epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 4:45 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
απαπαααααα.....
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

(αυτο παει στο 'Εσυ?' της Μαρίας!!!) Very Happy

69epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 5:14 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θέμα Δεύτερο... Κλείδωμα Θεμάτων!

Κανονικά, το να κλειδώνεται ένα θέμα ακόμα και αν ο ίδιος ο δημιουργός του το απαιτήσει, δεν είναι σύμφωνο με τους πραγματικούς και κλασικότατους κανόνες ενός φόρουμ.
Το ότι αυτός που το δημιούργησε το ζητάεί, δε σημαίνει ότι έχει και το δικαίωμα να το κλειδώσει, μιας και μέσα σε αυτό κλήθηκαν και κάποιοι άλλοι να απαντήσουν... αυτό δεν είναι ούτε δίκαιο, ούτε σωστό. Απόδειξη ότι, η αρχιτεκτονική του συγκεκριμένου φόρουμ και το οποίο έχει τις κλασικές ιδιότητες του κάθε φόρουμ, δεν σου επιτρέπει να διαγράψεις εσύ ένα θέμα που δημιούργησες, αν αυτό έχει ήδη απαντηθεί έστω και μια φορά.
Αν για παράδειγμα, δοκιμάσετε να δημιουργήσετε ένα θέμα, θα δείτε ότι όσο αυτό παραμένει αναπάντητο, υπάρχει δίπλα στο 'Quote' το tag 'Χ' για διαγραφή, το οποίο και εξαφανίζεται με το που κάποιος σας απαντήσει!
Αυτό δείχνει ότι, δεν είναι σωστό να διαγραφεί ούτε απο τον ίδιο τον δημιουργό του, απο τη στιγμή που κάποιοι έκαναν τον κόπο και απάντησαν σε αυτό, γιατί αυτομάτως γίνεται και δικό τους θέμα!

Η σωστή διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί δεν είναι το άμεσο κλείδωμα του!
Πρώτα ο διαχειριστής του ή ο διαμεσολαβητής, θα πρέπει να μπει στο υβριστικό μήνυμα και να το επεξεργαστεί, γιατί μπορεί να το κάνει, να σβήσει το υβριστικό περιεχόμενο και στο σημείο ακριβώς απο κάτω του πλαισίου που γράφουμε το μήνυμα, υπάρχει ένα πλαίσιο που λέει <Λόγοι Επεξεργασίας>, σε αυτό με κόκκινο να γράψει την παρατήρησή του και σαφώς την προειδοποίηση του!
Αυτό πρέπει να γίνει το πολύ 2 φορές για το ίδιο πρόσωπο και στο ίδιο θέμα, στην Τρίτη δε, καίγεται και του απαγορεύεται προσωρινά η είσοδος ή αν το φόρουμ δεν διαθέτει αυτή την ιδιότητα, τότε ναι, το θέμα κλειδώνεται.
Αν το ίδιο άτομο, επαναλάβει την ίδια συμπεριφορά στο μέλλον και σε άλλα θέματα, τότε και μετά πάντα από μια προειδοποίηση, διαγράφεται οριστικά!
Όπως και να’ χει όμως, δεν κλειδώνεις με την μια και κατευθείαν ένα θέμα, ούτε διαγράφεις ένα προφίλ, ότι και αν έχει κάνει το άτομο αυτό, χωρίς τις απαραίτητες επισημάνσεις και προειδοποιήσεις.... για να χρησιμοποιούμε και σωστά τους κανόνες και να έχουμε και το δικαίωμα να απαιτούμε από τον κάθε ένα άλλον, να τους σέβεται και να μην βρίζει, γιατί τους καταπατεί!

Από την όλη ιστορία, εξαιρούνται φυσικά τα θέματα όπου δημιουργήθηκαν εξ’ αρχής για να προβάλουν προσβλητικό περιεχόμενο, όποιο και αν είναι αυτό... αυτά διαγράφονται βολίδα και χωρίς πολλά πολλά!

Και άλλα πολλά, που φροντίζουν στην καλή λειτουργία ενός φόρουμ, αλλά δεν είναι της παρούσης... Smile

Πάντως, σε έναν φόρουμ και ειδικά σε τέτοιου είδους που συζητιούνται ‘λεπτά’ ζητήματα και υπάρχουν ευαισθησίες, θα ήθελα τουλάχιστον να υπάρχουν σε φανερό μέρος, οι στοιχειώδεις κανόνες που κοσμούν συνήθως, αλλά μεγάλα φόρουμς!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi_Gr στις Δευ Ιουλ 18, 2011 5:19 am, 3 φορές συνολικά

70epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 5:15 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νενάκι όταν λες Μαρία ελπίζω να μην εννοείς και εσύ εμένα! Τόσες Μαρίες έχουμε εδώ εξάλλου! Και εσύ τέκνον Βρούτε... Αχ... Εκτιμώ την προτίμησή σας κορίτσια και με συγκινείτε, αλλά προτιμώ να είμαι μία από τους πολλούς! Very Happy
ΥΓ: Τελικά κοίτα που αρχίζει να μου αρέσει η ιδέα να είναι το Ναταλάκι μας μοδερατόρισσα, χαχαχα! Ναταλάκι σε πειράζω πάλι, γιατί σ' αρέσει! Razz

71epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 5:19 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nενακι με τρομάζει( Very Happy )η ταχύτητα που απαντας και μάλιστα τόσο ευστοχα και εμπεριστατωμένα σε καθε θεμα...τι οξυ πνευμα εισαι ρε κοπέλα μου!! μπραβο σου! cheers

72epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 5:35 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
βανια έγραψε:
επειδή Βιβίαν το πήρες λάθος εννοώ ότι έχεις τα κότσια να βάλεις την οποιαδήποτε στη θέση της -έχεις τις ικανότητες να αποστομόσεις την οποιαδήποτε σου τη λεει η σε ενοχλεί η σε βρίζει .Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανακατευτεί καμιά άλλη εκτός απο σένα εκτός και αν εσυ δεν είσαι παρούσα και ενημερωμένη.Δεν χρειάζεται η κάθε μια να παίρνουμε προσωπικά το οτιδήποτε λέγετε σίγουρα ο τρόπος έκφρασης ποικίλλει αλλά αν το θέμα έμενε μεταξύ της κουκίδας και της Τζένης ειλικρινά η κουκίδα δεν ξέρω για ποιό λόγο άκουσε όσα άκουσε άσχετο το θέμα θα είχε τελειώσει πολύ νωρίς . Βίβιαν κάνε τον κόπο και δες πόσες έβρισαν μετά τη Τζένη και τι άκρινβς ειπώθηκε . Για ποιό λόγο λοιπόν κάποιο μέλος που μπαίνει μέσα να διαβάσει το θέμα καινα απαντήσει να πρέπει να βλέπει όλα αυτά τα κοσμητικά; γιατί πρέπει δηλαδή να αναλονόμαστε σε τέτοια ; μπορούμε να τη λέμε και με το γάντι .

Τωρα αυτο τι ειναι;

Δεν θα ασχοληθω ειλικρινα!

73epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 5:53 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koukida έγραψε:Nενακι με τρομάζει( Very Happy )η ταχύτητα που απαντας και μάλιστα τόσο ευστοχα και εμπεριστατωμένα σε καθε θεμα...τι οξυ πνευμα εισαι ρε κοπέλα μου!! μπραβο σου! cheers
Χαχαχαχαχα σ' ευχαριστώ κουκίδα μου... όπως πάντα με τον καλό λόγο στο στόμα για να γραμμένα μου Very Happy epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 417472

Δεν είμαι οξύ πνεύμα καλό μου παιδί... πονεμένη ιστορία είμαι χαχαχα... παθούσα και μαθούσα σε πολλά, γι΄ αυτό και μοιάζει να έχω σχεδόν γι' όλα άποψη... μπορεί και να' χω κατά μια έννοια, αλλά... την απέκτησα αφού πρώτα τον... ήπια Rolling Eyes χαχαχα αυτό το τελευταίο δεν ακούστηκε και πολύ ποιητικό Razz

MariaM έγραψε:Νενάκι όταν λες Μαρία ελπίζω να μην εννοείς και εσύ εμένα! Τόσες Μαρίες έχουμε εδώ εξάλλου! Και εσύ τέκνον Βρούτε... Αχ... Εκτιμώ την προτίμησή σας κορίτσια και με συγκινείτε, αλλά προτιμώ να είμαι μία από τους πολλούς!
Ναι! ΕΣΕΝΑ ΕΝΝΟΩ! Laughing
Άλλο το ότι δεν το επιθυμείς... με δυσαρεστεί, όμως ως πολύ πρώην μοδερατόρισσα Razz καταλαβαίνω τους λόγους και τους σέβομαι απόλυτα!
Αυτό δεν σημαίνει όμως, πως δεν θα δώκω την ψήφο μου και με την κατάλληλη επιχειρηματολογία πάντα, έστω και στην γιαλαντζί ψηφοφορία Razz Laughing

Είσαι η καταλληλότερη... ΤΕΛΟΣ! Very Happy epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 417472

Το τρίτο θέμα και τελευταίο, θα σας το επισημάνω λίγο αργότερα, μιας και έχω να πάω να κόψω την αγγουροντομάτα χαχαχαχαχα Γιατί μην ξεχνιόμαστε, είμαστε και φόρουμ με νοικοκυρές, εκτός απο μαμάδες Razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi_Gr στις Δευ Ιουλ 18, 2011 6:20 am, 1 φορά

74epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 5:55 am

Σούλα

Σούλα
Καλέ κοπελιές τι ψηφίζετε εδώ???

αχ ας μου πει κάποια να καταλάβω....

75epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 3 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:00 am

Σούλα

Σούλα
Και τι είναι το "μοδερατόρισα" (ούτε ξέρω αν το έγραψα καλά)...

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
ΝΑ ΨΗΦΊΣΩ ΚΙ ΕΓΏ?
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
είμαι άσχετη,είμαι άσχετη,είμαι άσχετη,είμαι άσχετη....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις