Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
561 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 561 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

76epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:00 am

marilou mou

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Παντως αν γινοταν κατι τετοιο και εγω τη ΜαριαΜ θα ψηφιζα γαιτι ενω δεν την γνωριζω προσωπικα οποτε διαβαζω την αποψη της σε καποιο θεμα σκεφτομαι: "Τι ωραια που τα λεει!" Δεν ειναι ενας λογος και αυτος?

77epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:06 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια είσαστε συνεννοημένες και μου κάνετε πλάκα;;;;;

78epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:09 am

marilou mou

ΑΑΑΑ εχω και συγγενεις στην Χαλκιδα οποτε απο μενα το χεις δαγκωτο!!!!

79epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:11 am

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:Και τι είναι το "μοδερατόρισα" (ούτε ξέρω αν το έγραψα καλά)...

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
ΝΑ ΨΗΦΊΣΩ ΚΙ ΕΓΏ?
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
είμαι άσχετη,είμαι άσχετη,είμαι άσχετη,είμαι άσχετη....
δεν εισαι η μονη η σουλα μου!το διαβαζω απο εχθες αλλα ντρεπομουν να ρωτησω τι σημαινει.ειναι γνωστο οτι ειμαι ασχετη αλλα ειπα να μην τους το θυμιζω9σε περιπτωση που το ξεχνανε) Very Happy

80epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:11 am

Σούλα

Σούλα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΘΑ ΠΟΥ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ???

81epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:14 am

Σούλα

Σούλα
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
ΝΑ ΨΗΦΊΣΩ ΚΙ ΕΓΏ?
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
δεν εισαι η μονη η σουλα μου!το διαβαζω απο εχθες αλλα ντρεπομουν να ρωτησω τι σημαινει.ειναι γνωστο οτι ειμαι ασχετη αλλα ειπα να μην τους το θυμιζω9σε περιπτωση που το ξεχνανε) Very Happy

Τουρτίτσα αλήθεια λές?
ούτε κι εσύ σκαμπάζεις από αυτά?

82epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:22 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σούλα έγραψε:ΘΑ ΠΟΥ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ???
Ο "πρόεδρος" μιας συζήτησης. Σαν συντονιστής.

83epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:22 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
moderator λεγεται ο, ας το πουμε, 'διαιτητής'....'επόπτης', στην προκειμενη περιπτωση σε ένα φορουμ. ειναι αυτος που φροντιζει για την σωστή και συμφωνη με τους κανονες λειτουργια του φορουμ.
επεμβαινει οταν δημιουργουνται 'θεματακια'- επαναφερει την ταξη.
Very Happy

84epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:30 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σούλα έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
ΝΑ ΨΗΦΊΣΩ ΚΙ ΕΓΏ?

Τουρτίτσα αλήθεια λές?

Σούλα: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
ΝΑ ΨΗΦΊΣΩ ΚΙ ΕΓΏ?

...Και κάπως έτσι ήρθε η Ελλαδίτσα μας στην σημερινή της κατάσταση Laughing

...Μαρή Σούλα... μάθε πρώτα τι πράμα είναι δαύτο που ζητά την ψήφο σου και μετά δηλώνεις ψηφοφόρος εν' ενεργεία... Laughing Razz

χαχαχαχα είναι ο διαμεσολαβητής μαρή τσούπρες ή στα αγγλικά Moderator, οπότε στα engreek Μοδερέιτορ χαχαχαχα

Τι είναι οι Διαμεσολαβητές;
Οι Διαμεσολαβητές είναι μέλη (ή μία ομάδα μελών).
Αυτά τα μέλη έχουν την δυνατότητα να επεξεργάζονται, να διαγράφουν, να κλειδώνουν, να διαχωρίζουν, τις αναρτήσεις που διακινούνται στην Θ. Ενότητα, στην οποία είναι υπεύθυνοι. Ο βασικός τους ρόλος είναι να διατηρούν την Θ. Ενότητα καθαρή από περιεχόμενο το οποίο παρεκτρέπεται από τους γενικούς όρους λειτουργίας της Δ. Συζήτησης και να φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του χώρου!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NeNaKi_Gr στις Δευ Ιουλ 18, 2011 6:33 am, 1 φορά

85epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:31 am

Σούλα

Σούλα
koukida έγραψε:moderator λεγεται ο, ας το πουμε, 'διαιτητής'....'επόπτης', στην προκειμενη περιπτωση σε ένα φορουμ. ειναι αυτος που φροντιζει για την σωστή και συμφωνη με τους κανονες λειτουργια του φορουμ.
Very Happy

Αχ σε ευχαριστώ κουκίδα μου....

το κατάλαβα και το βρίσκω πολύ καλό!!! epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 215994
να μην γίνετε της κολάσεως κάθε τόσο εδώ μέσα Twisted Evil

86epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:32 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koukida έγραψε:moderator λεγεται ο, ας το πουμε, 'διαιτητής'....'επόπτης', στην προκειμενη περιπτωση σε ένα φορουμ. ειναι αυτος που φροντιζει για την σωστή και συμφωνη με τους κανονες λειτουργια του φορουμ.
Very Happy

Κοινός... ο ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ της υπόθεσης, η τσουτσού που χώνεται παντού Laughing Laughing Laughing Razz

87epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:38 am

Σούλα

Σούλα
NeNaKi_Gr έγραψε:
Σούλα έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
ΝΑ ΨΗΦΊΣΩ ΚΙ ΕΓΏ?

Τουρτίτσα αλήθεια λές?

Σούλα: ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ?
ΝΑ ΨΗΦΊΣΩ ΚΙ ΕΓΏ?

...Και κάπως έτσι ήρθε η Ελλαδίτσα μας στην σημερινή της κατάσταση Laughing

...Μαρή Σούλα... μάθε πρώτα τι πράμα είναι δαύτο που ζητά την ψ'ηφο σου και μετά δηλώνεις ψηφοφόρος εν' ενεργεία... Laughing Razz

χαχαχαχα είναι ο διαμεσολαβητής μαρή τσούπρες ή στα αγγίκά Moderator και στα engreek Μοδερέιτορ χαχαχαχα

Τι είναι οι Διαμεσολαβητές;
Οι Διαμεσολαβητές είναι μέλη (ή μία ομάδα μελών).
Αυτά τα μέλη έχουν την δυνατότητα να επεξεργάζονται, να διαγράφουν, να κλειδώνουν, να διαχωρίζουν, τις αναρτήσεις που διακινούνται στην Θ. Ενότητα, στην οποία είναι υπεύθυνοι. Ο βασικός τους ρόλος είναι να διατηρούν την Θ. Ενότητα καθαρή από περιεχόμενο το οποίο παρεκτρέπεται από τους γενικούς όρους λειτουργίας της Δ. Συζήτησης και να φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του χώρου!

Και ΝΑΙ ...μετά την απάντηση την δική σου και της κουκίδας το κατάλαβα και μπορώ κι εγώ να δώσω την ψήφο μου......:
ΣΕ ΕΣΕΝΑ νενάκι....... cheers

ΠΑ ΠΑ ΠΑ τι στόμα είναι αυτό χρυσή μου?? Very Happy παρλαπίπα Very Happy
που να γλυτώσει από εσένα ένα αθώο troll Twisted Evil (αυτό το έμαθα)....

ΝΕΝΑΚΙ!
ΝΕΝΑΚΙ!
ΝΕΝΑΚΙ!

88epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:41 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχα

89epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 6:51 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
giouli73 έγραψε:Ψηφίζω λοιπόν κι εγώ νενάκι για τους λόγους που ανέφερες άννα αλλά και ναταλί για να κάνει τα πάνω κάτω της νένας. Εξάλλου είναι και φίλες μην τις βάλουμε να μαλώσουν.
Νόμιζες ότι δε θα το έβλεπα έ? Ότι θα το έθαβαν στις πίσω σελίδες με τις λογοδιάρροιες τους οι άλλες γλωσσούδες ε?
Ένα σε λέω εσένα... σε γράφω στο τεφτέρι τα βερεσέδια...
Χρρρρρρ Φτού! Έχομε και λέμε...
Γιούλη... ένα ban, θα σε το έκαμα ημερήσιο, αλλά μιας και είσαι μελλοντική ψηφοφόρος θα δείξω επιείκεια και θα αρκεστώ στη μια ώρα Cool Razz Laughing

Άννα μου!!! Ομορφιά μου! Πιστέ μου και παντοτινε μου υποστηρικτή... εσένα θα σου φτιάξω πισίνα στην αυλή! Cool Τι??? Δεν έχεις αυλή? affraid Ε θα σου φτιάξω και αυλή! Cool Laughing

Και επειδή εγώ είχα μείνει στην ψήφο εμπιστοσύνης απο την Βανιούλα μου και δεν είχα ιδέα το πόσο είδωλο έχω γίνει για μερικές... πσσσσσσσς Cool , όλα τα λεφτά έιμαι πάλι... Razz, σας μερσώ μαρή χαμουρίτσες όλες σας και παρ’ όλο που θέτω τον εαυτό μου εκτός ψηφοφορίας, σας αγαπώ όλες και συγκινούμε πάραυτα! epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 417472

...Και με το δάκρυ να κυλά απο τα πανέμορφα μπιρμπιλωτά ματάκια μου, να σας κάνω μια παράκληση... μιας και το έφερε η κουβέντα, για να μην πάει χαμένη τόση αγάπη και εμπιστοσύνη, γίνεται αντί για τους ψήφους να με δώκετε απο 10 ευρώ??? Twisted Evil Razz

90epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 7:01 am

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μιας και ετοιμαζόμαστε για εκλογές να ζητήσω κι εγώ μια χάρη σαν λαός απο τις υποψήφιες;;;;
Εκτος απο το να οργανώνετε τις συζητήσεις μπορείτε να επεμβαίνετε και όταν ανοίγει το ίδιο θέμα 451.985.325.841 φορές;;;;;
Δεν μπορώωωωω epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 585182 epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 585182 epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 585182 epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 585182

91epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 7:01 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σούλα έγραψε:ΠΑ ΠΑ ΠΑ τι στόμα είναι αυτό χρυσή μου?? Very Happy παρλαπίπα Very Happy
που να γλυτώσει από εσένα ένα αθώο troll Twisted Evil

Σούλα! Αυθαδιάζεις!
...θα μ' αναγκάσεις να ξαμολήσω απο το τσουβάλι όλες τις τρελές... Σοκοφρετούλες, Φούλες, Ριούλες, Τζενούλες, Δημητρούλες, Κούλες, Μούλες, Σούλες..... Shocked ... Επ! Καλέ Shocked ...
... Σούλα και συ Ουλίζεις!!!... ΣΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΛΛΛ????? affraid ΘΑ ΑΠΟΘΑΝΕΙΣ! epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 585182 epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 585182 epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 585182

92epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 7:03 am

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να ψηφισω????????????
ψηφιζω Μαρια και Νενα για ετσι μαρεσει Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

93epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 7:11 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Athin@ έγραψε:Μιας και ετοιμαζόμαστε για εκλογές να ζητήσω κι εγώ μια χάρη σαν λαός απο τις υποψήφιες;;;;
Εκτος απο το να οργανώνετε τις συζητήσεις μπορείτε να επεμβαίνετε και όταν ανοίγει το ίδιο θέμα 451.985.325.841 φορές;;;;;
Δεν μπορώωωωω epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 585182 epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 585182 epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 585182 epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 585182
Τέτοιου είδους αιτήσεις στην Ναταλί περικαλώ, που είναι και Κυρία επί των τιμών και των καλωσορισμάτων! Shocked affraid Laughing

Ζήτα της να αναλάβει μέσα σε όλα και δαύτη την αρμοδιότητα, αλλά να μην ξεχάσεις να φορέσεις στολή Δύτη και Κράνος, γιατί δεν ξέρεις πόσο μακριά μπορεί να σε διαολοστείλει... Twisted Evil Razz Laughing
Αν σε σιχτιρίσει και δεις ότι αγριεύει επικίνδυνα, απλά πες... "Ω με συγχωρείτε, λάθος... άλλον έψαχνα..." και φύγε τρέχοντας! Shocked Razz Laughing Laughing Laughing

94epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 7:18 am

Σούλα

Σούλα
koukida έγραψε:χαχαχα

NeNaKi_Gr έγραψε:
giouli73 έγραψε:Ψηφίζω λοιπόν κι εγώ νενάκι για τους λόγους που ανέφερες άννα αλλά και ναταλί για να κάνει τα πάνω κάτω της νένας. Εξάλλου είναι και φίλες μην τις βάλουμε να μαλώσουν.
Νόμιζες ότι δε θα το έβλεπα έ? Ότι θα το έθαβαν στις πίσω σελίδες με τις λογοδιάρροιες τους οι άλλες γλωσσούδες ε?
Γιούλη... ένα ban, θα σε το έκαμα ημερήσιο, αλλά μιας και είσαι μελλοντική ψηφοφόρος θα δείξω επιείκεια και θα αρκεστώ στη μια ώρα Cool Razz Laughing

Άννα μου!!! Ομορφιά μου! Πιστέ μου και παντοτινε μου υποστηρικτή... εσένα θα σου φτιάξω πισίνα στην αυλή! Cool Τι??? Δεν έχεις αυλή? affraid Ε θα σου φτιάξω και αυλή! Cool Laughing

Και επειδή εγώ είχα μείνει στην ψήφο εμπιστοσύνης απο την Βανιούλα μου και δεν είχα ιδέα το πόσο είδωλο έχω γίνει για μερικές... πσσσσσσσς Cool , όλα τα λεφτά έιμαι πάλι... Razz, σας μερσώ μαρή χαμουρίτσες όλες σας και παρ’ όλο που θέτω τον εαυτό μου εκτός ψηφοφορίας, σας αγαπώ όλες και συγκινούμε πάραυτα! epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 417472

...Και με το δάκρυ να κυλά απο τα πανέμορφα μπιρμπιλωτά ματάκια μου, να σας κάνω μια παράκληση... μιας και το έφερε η κουβέντα, για να μην πάει χαμένη τόση αγάπη και εμπιστοσύνη, γίνεται αντί για τους ψήφους να με δώκετε απο 10 ευρώ??? Twisted Evil Razz

NeNaKi_Gr έγραψε:
Σούλα έγραψε:ΠΑ ΠΑ ΠΑ τι στόμα είναι αυτό χρυσή μου?? Very Happy παρλαπίπα Very Happy
που να γλυτώσει από εσένα ένα αθώο troll Twisted Evil

Σούλα! Αυθαδιάζεις!
...θα μ' αναγκάσεις να ξαμολήσω απο το τσουβάλι όλες τις τρελές... Σοκοφρετούλες, Φούλες, Ριούλες, Τζενούλες, Δημητρούλες, Κούλες, Μούλες, Σούλες..... Shocked ... Επ! Καλέ Shocked ...
... Σούλα και συ Ουλίζεις!!!... ΣΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΛΛΛ????? affraid ΘΑ ΑΠΟΘΑΝΕΙΣ! epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 585182 epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 585182 epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 585182

ΑΑΑΑΑΑΑ...θα μου βγει κ άλλη ρετσινιά?

Αντί για το "κομμώσεις η ΣΟΥΛΑ"
τώρα "τρολλ ΣΟΥΛΑ" Very Happy Very Happy

95epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 7:50 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σούλα έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑ...θα μου βγει κ άλλη ρετσινιά?

Χαχαχαχαχαχα Razz

Σαν τρολλ πάντως θα σε προτιμήσω Razz
…σαν κομμώτρια όμως…. αααααα δεν μπορώ... είμαι πιστή στο ψαλίδι της Βάνιας και στο σερουάρ της Άννας... πελάτης! Razz Laughing

96epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 8:10 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, Νενάκι το κατέχεις! Έχεις και προϋπηρεσία! Προσλαμβάνεσαι για μοδερατόρισσα! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Τώρα το μονο που μένει είναι να συμφωνήσουν άλλα 2 άτομα. Το ένα είσαι εσυ και το άλλο η Ολίβια!

97epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 11:45 am

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι έγινε καλέ???Έχουμε εκλογές?????Γιούπιιιιιιι!!!!!!Μ'αρέσει!!!!!!!!!!!!!
Λοιπόν εγώ ψηφίζω Μαράκι και Νενάκι.Και οι λόγοι είναι πάρα πολλοί,αλλά ο πιο σημαντικός είναι η συμπάθειά μου προς τις συγκεκριμένες που εύχομαι να είναι αμοιβαία,έτσι ώστε να πετύχω και κάνα ρουσφετάκι χιχι!!!!!!
Αν και δεν γίνεται πάντα ψηφοφορία,όχι σε όλα τα φόρουμς,ελπίζω οι ψήφοι να καταμετρηθούν σωστά και ο τίτλος να απονεμηθεί στην πιο άξια !!!!!!
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!!! epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 417472

98epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 11:50 am

Σούλα

Σούλα
NeNaKi_Gr έγραψε:
Σούλα έγραψε:ΑΑΑΑΑΑΑ...θα μου βγει κ άλλη ρετσινιά?

Χαχαχαχαχαχα Razz

Σαν τρολλ πάντως θα σε προτιμήσω Razz
…σαν κομμώτρια όμως…. αααααα δεν μπορώ... είμαι πιστή στο ψαλίδι της Βάνιας και στο σερουάρ της Άννας... πελάτης! Razz Laughing

αααααα Νενάκι βλέπω βρήκες ψαλίδι,βρήκες σεσουάρ....εεεεε έλα εγώ να σου κάνω το χρώμα!!!!!
χι χι χι
το πολύ πολύ να βγει ένα μπορντοροδοκόκκινο Shocked

99epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 12:00 pm

giouli73

giouli73
NeNaKi_Gr έγραψε:Νόμιζες ότι δε θα το έβλεπα έ? Ότι θα το έθαβαν στις πίσω σελίδες με τις λογοδιάρροιες τους οι άλλες γλωσσούδες ε?

Και επειδή εγώ είχα μείνει στην ψήφο εμπιστοσύνης απο την Βανιούλα μου και δεν είχα ιδέα το πόσο είδωλο έχω γίνει για μερικές... πσσσσσσσς Cool , όλα τα λεφτά έιμαι πάλι... Razz, σας μερσώ μαρή χαμουρίτσες όλες σας και παρ’ όλο που θέτω τον εαυτό μου εκτός ψηφοφορίας, σας αγαπώ όλες και συγκινούμε πάραυτα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Καλέ προς θεού εσένα να σου ξεφύγει? Εμένα ρε κορίτσι δεν μου φτιάξεις πισίνα και αυλή? Κι όταν τα κάνεις φτιάξε κι ένα σπίτι γιατί λέπια δεν έχουμε ακόμα να ζούμε στο νερό της πισίνας. Καλέ ψηφοφόρος είμαι κι εγώ. Δε γίνεται να κάνεις φανερά διακρίσεις. Φτου σου ακόμα δεν βγήκες στην εξουσία κι άρχισες τις σνομπαρίες. ΦΦΦΦΦΦΦΦτου σου...................

100epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... - Σελίδα 4 Empty Απ: epitelous to kleidwseeeeeeeeeeeee... Δευ Ιουλ 18, 2011 12:01 pm

cassiani

cassiani

όλα τα λεφτά έιμαι πάλι... Razz, σας μερσώ μαρή χαμουρίτσες όλες σας και παρ’ όλο που θέτω τον εαυτό μου εκτός ψηφοφορίας, σας αγαπώ όλες και συγκινούμε πάραυτα! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
mmmmm nai apo aftes eisai mori pou den thes tetoia.pou kanei kra o kolos sou.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις