226 Απ: ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ- ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΜΕ- ΣΕΙΡΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ Κυρ Οκτ 16, 2011 6:25 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
......
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Κυρ Οκτ 16, 2011 6:27 am, 1 φορά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mama katerina στις Κυρ Οκτ 16, 2011 6:27 am, 1 φορά
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:Το haven τώρα το κατεβάζουμε για να το ξεκινήσουμε, έχουμε ακούσει καλά σχόλια.
Επίσης τώρα ανακαλύψαμε το how I met your mother και λιώνουμε στο γέλιο!
Και μια τελευταία σειρά που θα δούμε απόψε είναι το person of interest. Παίζει ο ben από το lost και λένε ότι είναι παρόμοια σειρά. Θα το δω και θα σας πω!
σειρες ειναι αυτες!!!????? ωραια εχουμε μπολικα να δουμε...χεχεχεantonia32 έγραψε:οχι απλα βγαινει η χαραυγη αλλα τη σπάνε και σε δυο κομματια. αν εχεις διαβασει τα βιβλια θα σπάσει εκει που γινεται η μεγαλη αλλαγη. δε λεω περισσοτερα αν δε τα χεις διαβασει μη στο χαλασω!
δεν εχω διαβασει το τελος μονο οποτε θα περιμενω να βγουνε και τα 2 να τα δω μαζι γιατι δεν θα μπορω να περιμενω το αλλο! ειμαι ανυπομονη!
4400, visitors και jeriho ειναι καλα??????
antonia32 έγραψε:πολυ καλα θα στα δωσω σε dvd οταν βρεθουμε. παω γτ ξυπνησε ο μπεμπης φιλιααααα
mommy12585 έγραψε:
Έβλεπα ψυχολογικά μέχρι πριν μείνω έγκυος, όπως τον εξορκιστη, τον εξορκισμό της εμιλι ροουζ και γενικά πολλά θρίλερ, αλλά τα έχω κόψει πια, μου χαλάνε τη διάθεση πολύ...
Το dogville τι ταινία είναι???ακουστά το έχω.....
elena25 έγραψε:Έχω μια απορία και αν μπορεί κάποια ας μου τη λύσει. Πώς μπορώ να γράψω σε dvd τις σειρές που έχω κατεβάσει αλλά να προσθέσω ΚΑΙ τους υπότιτλους;
chicken έγραψε:mommy12585 έγραψε:
Έβλεπα ψυχολογικά μέχρι πριν μείνω έγκυος, όπως τον εξορκιστη, τον εξορκισμό της εμιλι ροουζ και γενικά πολλά θρίλερ, αλλά τα έχω κόψει πια, μου χαλάνε τη διάθεση πολύ...
Το dogville τι ταινία είναι???ακουστά το έχω.....
Το Dogville για να σου δώσω εικόνα, φαντάσου πως είναι σαν θεατρικό. Δεν έχει σκηνικά (ναι ναι, και εκεί που θέλει να δείξει ας πούμε τα όρια ενός σπιτιού, είναι ζωγραφισμένα με κιμωλία στο πάτωμα) σαν τις ταινίες που έχουμε συνηθίσει, αλλά βασίζεται μόνο στις ερμηνίες για να περάσει τα μηνύματα που θέλει. Ασχολείται κυρίως με τα μυστικά που μπορεί να κρύβει ο κάθε άνθρωπος, τις σχέσεις των ανθρώπων όταν μεσολαβεί εξουσία. Είναι κατά την γνώμη μου πολύ δυνατή η ερμηνεία της Nicole Kidman (που δεν είναι άλλωστε? ) και το όλο έργο κρατάει το ενδιαφέρον σου σε όλη του τη διάρκεια.
Σου βάζω το link για το τρέιλερ, αλλά δεν νομίζω πως είναι αντιπροσωπευτικό, απλά για να πάρεις μια μικρή ιδέα
didumomama έγραψε:elena25 έγραψε:Έχω μια απορία και αν μπορεί κάποια ας μου τη λύσει. Πώς μπορώ να γράψω σε dvd τις σειρές που έχω κατεβάσει αλλά να προσθέσω ΚΑΙ τους υπότιτλους;
Βάζεις ακριβώς το ίδιο όνομα και στην ταινία και στους υπότιτλους και έτσι ανοίγει αυτόματα ακόμα και στον υπολογιστή σου.Αρκεί να είναι στον ίδιο φάκελο.
elena25 έγραψε:Χθες είδα το πρώτο επεισόδιο από τη σειρά The 4400. Φαίνεται φοβερή πάντως! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!
elena25 έγραψε:Το haven το έχω κατεβάσει κι εγώ (τα πρώτα επεισόδια δηλαδή) αλλά δεν το έχουμε δει ακόμα. Μόνο τις πρώτες σκηνές. Είναι καλό; Επίσης καλό είναι και το Person of interest. Είναι από τους δημιουργούς του lost και παίζει ο Ben.
Εύα, έχεις κατεβάσει το μTorrent;
mamavivo έγραψε:ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ mytog net.
ειναι ολα μεταγλωτισμενα .απο τα αλλα επιασα ιους και μου καταστραφηκε το pc.βεβαια μπαινεις με προσκληση μονο.αλλα αρκετοι ειναι γραμμενοι.για κοιτα το και αυτο.
elena25 έγραψε:mamavivo έγραψε:ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ mytog net.
ειναι ολα μεταγλωτισμενα .απο τα αλλα επιασα ιους και μου καταστραφηκε το pc.βεβαια μπαινεις με προσκληση μονο.αλλα αρκετοι ειναι γραμμενοι.για κοιτα το και αυτο.
Δεν το ήξερα αυτό. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ καθόλου τα μεταγλωτισμένα. Προτιμώ τους υπότιτλους.
mamavivo έγραψε:
αχ ελενα υποτιτλους εννοουσα sorry...
elena25 έγραψε:Έχω μια απορία και αν μπορεί κάποια ας μου τη λύσει. Πώς μπορώ να γράψω σε dvd τις σειρές που έχω κατεβάσει αλλά να προσθέσω ΚΑΙ τους υπότιτλους;
antzelinino έγραψε:elena25 έγραψε:Έχω μια απορία και αν μπορεί κάποια ας μου τη λύσει. Πώς μπορώ να γράψω σε dvd τις σειρές που έχω κατεβάσει αλλά να προσθέσω ΚΑΙ τους υπότιτλους;
λοιπον... εγω εχω κατεβασει ενα προγραμμα το οποιο λεγεται ConvertX... απο εκει τα γραφω σε dvd...
elena25 έγραψε:Υπάρχουν σελίδες που έχουν τα links (torrents) των ταινιών και των σειρών που θέλουμε. Εγώ π.χ χρησιμοποιώ πολύ τις σελίδες: www.thepiratebay.com και www.isohunt.com. Αυτές οι σελίδες πάνω έχουν μια αναζήτηση. Εκεί βάζεις αυτό που ψάχνεις και πατάς enter. Σου βγάζει μια λίστα με αποτελέσματα. Πατάς πάνω σε αυτό που σε ενδιαφέρει και ανοίγει μια άλλη σελίδα. Εκεί (καλό είναι να ελέγχεις τα σχόλια αν υπάρχουν) πατάς download torrent και μετά άνοιγμα. Εμφανίζεται στο μTorrent και ξεκινά το downloading. Αν για κάποιο λόγο δεν βγει αντίστροφη μέτρηση το torrent έχει κάποιο σφάλμα. Κατέβασέ το από άλλο link. Τώρα που θέλεις νοικοκυρές σε απόγνωση πήγαινε σε μια από τις σελίδες που σου είπα, βάλε στην αναζήτηση desperate housewives s07e01 (s=season, e=episode) και θα σου βγάλει μια λίστα. Δοκίμασέ το και αν δεν καταφέρεις κάτι πες μου. Τους υπότιτλους πρέπει να τους κατεβάσεις από άλλο site. Αν θέλεις μπορώ να σου πω πώς γίνεται αν δεν ξέρεις.
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ- ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΜΕ- ΣΕΙΡΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης