Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
401 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 401 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 13]

????????

Επισκέπτης
mama rias έγραψε:
etoile! έγραψε:
mama katerina έγραψε:
etoile! έγραψε:

Ασχετο, η φωτο στο προφιλ σου με τρελαινει....... Τρελο μωρο.... Laughing

και λιγα λες Razz Razz Razz

Ντροπή μας παντρεμένες γυναίκες και μάνες!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

χαχαχα το φατε ματια ψαρια..... το ξερεις;

Μα εισαι και εσυ μια σουσουραδα!!! Ειναι αυτη φωτο;;; Μας πεθανες!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Razz Razz Razz Razz

valia 32

valia 32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamamatina έγραψε:Κοριτσάκια, μολις ανακάληψα ότι το amazon το αγγλικό στέλνει πλέον πάνες στην Ελλάδα και έχει και free super saver delivery δλδ 0 μεταφορικά.
Μπορεις να γραψεις το site που το βρηκες?

mariela

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
valia 32 έγραψε:
mamamatina έγραψε:Κοριτσάκια, μολις ανακάληψα ότι το amazon το αγγλικό στέλνει πλέον πάνες στην Ελλάδα και έχει και free super saver delivery δλδ 0 μεταφορικά.

Κοπελιά το site είναι www.amazon.co.uk σου στέλλω το link να μπεις απ' ευθείας. http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_c_1_7?url=search-alias%3Dbaby&field-keywords=pampers&sprefix=pampers

valia 32

valia 32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariela έγραψε:
valia 32 έγραψε:

Κοπελιά το site είναι www.amazon.co.uk σου στέλλω το link να μπεις απ' ευθείας. http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_c_1_7?url=search-alias%3Dbaby&field-keywords=pampers&sprefix=pampers
Σευχαριστω πολυ

105site για αγορα pampers απο εξωτερικό - Σελίδα 5 Empty πανες λιντλ Παρ Ιαν 06, 2012 2:54 am

maira1980

maira1980
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εμενα οι πανες του λιντλ με εχουν βολεψει παρα πολυ ειναι συσκευασια των 50 και εχουν 8.96 συμφερει αυτες χρησιμοποιω απο νεογεννητο και δεν εχει κανει καμμια αλλεργια ουτε συγκαμμα

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τα γερμανικα τα πουλανε σχεδον διπλασια χρηματα εδω απο οτι σε αλλες χωρες τα προιοντα τους..και υπαρχουν και προιοντα..ελληνικα???? που χρησιμοποιουν π.χ. ξενα γαλατα στα γιαουρτακια τους την ιδια στιγμη που οι ελληνες παραγωγη χυνουν στο δρομο το γαλα γιατι τους εμεινε απουλητο....
Γιατι σκεφτομαστε ατομικα-κοντοφθαλμα σε αυτη τη χωρα κ στο τελος θα τον πληρωσουμε ολοι μαζι τον λογαριασμο..που δεν αργει το μεγαλο μπαμ....εγω παντως ψαχνω κ αγοραζω μαζικα οταν κανουν τα babylino προσφορες, γιατι κανονικα, δε λεω,ειναι ακριβα....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cal στις Κυρ Ιαν 08, 2012 6:53 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
να πω κι εγω.......ρε παιδια μετραω μετραω και με τους φορους που βαζουνε δεν ειναι και τοοοοοσο φθηνα πια....οι πανες λεω....δυο κουτια πανες με τους φορους και μηδεν μεταφορικα γυρω στα 50κατι ευρω........25 ευρω εχει και εδω η κουτα......μηπως κοιταω σε λαθος μερος? εκει που λετε ειδα......17 και κατι η κουτα easy up.....35 σχεδον οι δυο κουτες, με τους φορους και την εναλλαγη σε ευρω σχεδον 50.....
εγω δεν εχω κανενα προβλημα να αγοραζω απ εξω......οτι ειναι καλυτερο για την τσεπη μου.....

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cal έγραψε:εγω το ειπα κ θα το ξαναπω...μηπως να αγοραζουμε ελληνικα προιοντα σιγα σιγα???ειδαμε τι γινεται ειδικα με τα γερμανικα: τα πουλανε σχεδον διπλασια χρηματα εδω απο οτι σε αλλες χωρες τα προιοντα τους..ε μας ρουφανε το αιμα κ μας βριζουν και απο πανω???και υπαρχουν και προιοντα..ελληνικα???? που χρησιμοποιουν π.χ. ξενα γαλατα στα γιαουρτακια τους την ιδια στιγμη που οι ελληνες παραγωγη χυνουν στο δρομο το γαλα γιατι τους εμεινε απουλητο....
Γιατι σκεφτομαστε ατομικα-κοντοφθαλμα σε αυτη τη χωρα κ στο τελος θα τον πληρωσουμε ολοι μαζι τον λογαριασμο..που δεν αργει το μεγαλο μπαμ....εγω παντως ψαχνω κ αγοραζω μαζικα οταν κανουν τα babylino προσφορες, γιατι κανονικα, δε λεω,ειναι ακριβα....

σοβαρα το λες τωρα αυτο??? δεν ξερω την οικονομικη ανεση που εχεις αλλα εγω δεν εχω να δινω 17 ευρω το γαλα καθε 3 μερες...το βρηκα με 5 ευρω και δεν θα το παρω??? πεσμου ποτε με βοηθησε αυτη η χωρα για να βοηθησω κι εγω? τι εκανε για μενα και τι θα κανει για τα παιδια μου αργοτερα??? οχι με συγχωρεις και με ολη την καλη διαθεση που εχω θα παιρνω αυτο που με συμφερει για να μπορω να ζω αξιοπρεπως! ας ταρακουνηθουνε και ας κατεβασουν τις τιμες να παρω απο δω γιατι πιστεψε με θα το ηθελα κι εγω!!! οσο για τις πανες δεν κανουν ολες οι μαρκες σε ενα παιδι και ποιοτικα για μενα τα παμπερς ειναι τα καλυτερα!

stella7778 έγραψε:να πω κι εγω.......ρε παιδια μετραω μετραω και με τους φορους που βαζουνε δεν ειναι και τοοοοοσο φθηνα πια....οι πανες λεω....δυο κουτια πανες με τους φορους και μηδεν μεταφορικα γυρω στα 50κατι ευρω........25 ευρω εχει και εδω η κουτα......μηπως κοιταω σε λαθος μερος? εκει που λετε ειδα......17 και κατι η κουτα easy up.....35 σχεδον οι δυο κουτες, με τους φορους και την εναλλαγη σε ευρω σχεδον 50.....
εγω δεν εχω κανενα προβλημα να αγοραζω απ εξω......οτι ειναι καλυτερο για την τσεπη μου.....

δεν ξερω που κοιταξες εγω παντως πηρα 164 πανες 4+ 30 ευρω περιπου κι εδω το τζαμπο μεγεθος που εχει πιο λιγες μεσα εχει 35 ευρω! συμφερει!!!!!!

eva25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Για τις πάνες του LIDL έχω ακούσει από πολλές φίλες μου τα καλύτερα. Εμάς δυστυχώς μας έκαναν ερεθισμό και παραμένουμε σταθεροί στα babylino.

Το άμαζον αγγλίας στέλνει κανονικά πια πάνες ελλάδα απλά στο ταμείο αλλάζει ελαφρως η τιμή γιατί έχουμε μεγαλύτερο ΦΠΑ. Οι αποδείεις περνάνε κανονικά στην εφορία γιατί το άμαζον έχει δηλωθεί στην ελλάδα και έχει και ελληνικό ΑΦΜ οπότε πληρώνεις μεν υψηλότερο ΦΠΑ από τους άγγλους αλλά η τιμή και πάλι είναι χαμηλότερη των εδω παμερσ και βάζεις και την απόδειξη στην εφορια.

Γάλατα δεν ήξερα ότι μπορείς να πάρεις απέξω, ελπίζω να μην μας χρειαστουν ούτε στο δεύτερο μωρό μας αλλά αν χρειαστούν συμφέρει απέξω πολύ.

valia 32

valia 32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια μπορεις να αγορασεις απτο αμαζον χωρις πιστωτικη?

eva25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δεν ξερω αν γίνεται γιατί πληρώνω με paypal εχοντας προπληρωμένη κάρτα (όχι πιστωτικη). Αλλά εχεις την δυνατότητα νομίζω να μιλήσεις με τον πωλητη και να ρωτάς (ισως δίνουν την δυνατότητα μεσω καταθεσης). Αλλά ο πιο ασφαλής τρόπος είναι με paypal και προπληρωμένη κάρτα. Ακόμα και αν σου κάνει "λαδια" ο πωλητής ή κάτι γίνει με την παραγγελια σου με το paypal είναι πιο σίγουρο να πάρεις πίσω τα λεφτά σου. 3 φορες εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα και μου επεστρεψαν τα χρηματα!

valia 32

valia 32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eva25 έγραψε:Δεν ξερω αν γίνεται γιατί πληρώνω με paypal εχοντας προπληρωμένη κάρτα (όχι πιστωτικη). Αλλά εχεις την δυνατότητα νομίζω να μιλήσεις με τον πωλητη και να ρωτάς (ισως δίνουν την δυνατότητα μεσω καταθεσης). Αλλά ο πιο ασφαλής τρόπος είναι με paypal και προπληρωμένη κάρτα. Ακόμα και αν σου κάνει "λαδια" ο πωλητής ή κάτι γίνει με την παραγγελια σου με το paypal είναι πιο σίγουρο να πάρεις πίσω τα λεφτά σου. 3 φορες εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα και μου επεστρεψαν τα χρηματα!
Πως γινεται η πληρωμη με paypal μπορεις να μου εξηγησεις τη διαδικασια?

????????

Επισκέπτης
εγω τα easy up no 6 που θελω δε βλεπω μεγαλες διαφορες......θα το ξανακοιταξω εννοειται...και συμφωνω με τα χιλια με την mama katerina που λεει οτι αφου δεν κατεβαζουν τις τιμες, μας αναγκαζουν να ψωνιζουμε απο αλλου!

να το ρε κοριτσια!
http://www.amazon.co.uk/Pampers-Easy-Giant-Training-Pants/dp/B003P2UTWO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1325882006&sr=8-1

βγαινουν δυο κουτες τζαμπο 51 ευρω....δλδ 208 πανες....εχω βρει απειρες φορες κι εδω κουτα τζαμπο με 23, 24 και 25.....

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου αυτο που λεω ειναι οτι η οικονομια ειναι κυκλος κ αν δεν στηριξουμε τα ελληνικα προιοντα στο τελος θα χρυσοπληρωνουμε τα ξενα, ως μονοπωλια..εγω αυτο που κανω ειναι να συνδυαζω προσφορες με κουπονια κ μου βγαινει φθηνα, κοντα στο 10ε το πακετο που θεωρω οτι ειναι οκ...

????????

Επισκέπτης
cal έγραψε:κοριτσακια μου αυτο που λεω ειναι οτι η οικονομια ειναι κυκλος κ αν δεν στηριξουμε τα ελληνικα προιοντα στο τελος θα χρυσοπληρωνουμε τα ξενα, ως μονοπωλια..εγω αυτο που κανω ειναι να συνδυαζω προσφορες με κουπονια κ μου βγαινει φθηνα, κοντα στο 10ε το πακετο που θεωρω οτι ειναι οκ...

πως γινεται αυτο οταν εχει το πακετο 21, 22, και το μεγαλυτερο κουπονι που υπαρχει ειναι -5 ευρω???

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stella7778 έγραψε:εγω τα easy up no 6 που θελω δε βλεπω μεγαλες διαφορες......θα το ξανακοιταξω εννοειται...και συμφωνω με τα χιλια με την mama katerina που λεει οτι αφου δεν κατεβαζουν τις τιμες, μας αναγκαζουν να ψωνιζουμε απο αλλου!

να το ρε κοριτσια!
http://www.amazon.co.uk/Pampers-Easy-Giant-Training-Pants/dp/B003P2UTWO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1325882006&sr=8-1

βγαινουν δυο κουτες τζαμπο 51 ευρω....δλδ 208 πανες....εχω βρει απειρες φορες κι εδω κουτα τζαμπο με 23, 24 και 25.....

Καλημερα Στελλα! Στο link που εβαλες εγω βλεπω πως τα 2 πακετα jumbo κανουν 17.19 λιρες δηλαδη 20.80 ευρω. Δεν ξερω ποσος ειναι ο φορος που προσθετει μετα αλλα πως γινεται να βγαινει 50 ευρω;; 30 ευρω ειναι ο φορος;;; Shocked Διορθωσε με αν κανω λαθος, δεν ξερω κι εγω, το ψαχνω καθως περιμενω κι εγω το μωρακι μου σε λιγο καιρο και ψαχνω οικονομικες λυσεις...

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stella7778 έγραψε:

πως γινεται αυτο οταν εχει το πακετο 21, 22, και το μεγαλυτερο κουπονι που υπαρχει ειναι -5 ευρω???

οταν εχει παει με προσφορα 15, βαζεις και το κουπονι των -5 και να΄σαι...

????????

Επισκέπτης
cal έγραψε:
stella7778 έγραψε:

οταν εχει παει με προσφορα 15, βαζεις και το κουπονι των -5 και να΄σαι...

τωρα καταλαβα........καλο κι αυτο
εγω τελικα πηρα χτες 312 πανες με 70 ευρω ολα μαζι......

eva25

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
valia 32 έγραψε:
Πως γινεται η πληρωμη με paypal μπορεις να μου εξηγησεις τη διαδικασια?

Μπαίνεις στο σαιτ της paypal κάνεις εγγραφη δηλώνοντας μια κάρτα που θες να χρησιμοποιεις για αγορες (εμεις δεν έχουμε πιστωτική μόνο μια προπληρωμένη που χρησιμοποιούμαι για αυτόν τον λόγο και αυτήν έχουμε δηλώσει)
Μετά έχοντας τον λογαριασμό σου κανεις την αγορά που επιθυμείς και όταν σε ρωτάνε να επιλέξεις τρόπο πληρωμής πατας το paypal και αυτόματα μεταφέρεσαι στο σαιτι του. Βάζεις τους κωδικούς σου και ολοκληρώνεις τα στάδια για να πληρώσεις.
Ειναι ο πιο ασφαλής τρόπος πληρωμής ειδικά αν συνδυάζεται με προπληρωμένη κάρτα.

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια! Τώρα μπήκα και σας διάβασα. Με χίλια συμφαίρει. Και συμφωνώ απόλυτα με την Κατερίνα. Κι εγώ έχω κάνει τρία παιδιά και περιμένω τέταρτο. Και τα τρία μου παιδιά με τα οικονομικότερα πάμπερς πχ babylino έκαναν ατοπική.΄Παρόλα αυτά το προσπάθησα. Επίσης έβρισκα προσφορες στο Σκλαβενίτη με κουπόνια αλλά όχι πάντα. Όταν οι τιμές είναι φυσιολογικές εδώ πληρώνω τα 96 παμπερς 33 ευρώ και εκεί παρήγγειλα προχθές τα 164 πάμπερς 24 ευρώ μαζί με το φόρο. Ε όχι ρε κορίτσια! Κοροιδία δεν είναι! Στο κάτω κάτω εμένα με τρία παιδιά με στηρίζει το κράτος? Που έχω καταθέσει τα χαρτια για το επίδομα από τον Απρίλιο και ακόμη περιμένω και στο τέλος μου λένε να τους στείλω αποδεικτικά ότι είμαι 10 χρονια στη χώρα λες και είμαι αλλοδάπή! Ε δεν θα τους το κάνω το χατίρι! Mad

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια! Τώρα μπήκα και σας διάβασα. Με χίλια συμφαίρει. Και συμφωνώ απόλυτα με την Κατερίνα. Κι εγώ έχω κάνει τρία παιδιά και περιμένω τέταρτο. Και τα τρία μου παιδιά με τα οικονομικότερα πάμπερς πχ babylino έκαναν ατοπική.΄Παρόλα αυτά το προσπάθησα. Επίσης έβρισκα προσφορες στο Σκλαβενίτη με κουπόνια αλλά όχι πάντα. Όταν οι τιμές είναι φυσιολογικές εδώ πληρώνω τα 96 παμπερς 33 ευρώ και εκεί παρήγγειλα προχθές τα 164 πάμπερς 24 ευρώ μαζί με το φόρο. Ε όχι ρε κορίτσια! Κοροιδία δεν είναι! Στο κάτω κάτω εμένα με τρία παιδιά με στηρίζει το κράτος? Που έχω καταθέσει τα χαρτια για το επίδομα από τον Απρίλιο και ακόμη περιμένω και στο τέλος μου λένε να τους στείλω αποδεικτικά ότι είμαι 10 χρονια στη χώρα λες και είμαι αλλοδάπή! Ε δεν θα τους το κάνω το χατίρι! Mad

Respect Respect Respect

????????

Επισκέπτης
συμφωνω με τα χιλια....μεχρι περυσι κι εγω ελεγα κριμα ειναι, ας αγοραζω απο δω, να στηριξουμε την οικονομια....τριχες....εμας ποιος θα μας στηριξει?? με δυο παιδια εγω και δουλευει μονο ο συζυγος...ως ποτε θα τσονταρει η γιαγια της εκοψαν και τη συνταξη της δινουν 400 ευρω....πλακα ΜΕ κανετε??? δε βγαινει ρε παιδια... τωρα ολα απο το ιντερνετ, και πανες και μωρομαντηλα και παιχνιδια....ενδεικτικα θα σας πω, πανες και μωρομαντηλα τα ξερετε....πηρα παιχνιδια με 12 ευρω που το τζαμπο τα ειχε 25.....και απο την ελληνικη αγορα ακομα απ το ιντερνετ ειναι πιο φθηνα, πχ το υγρο φακων επαφης μου απ το φαρμακειο εχει 12.70 και απ το parapharmacie.gr ουτε 8.....δλδ γιατι το κανουν αυτο???? μας εχουν κατακλεψει.....και θα τους λυπηθω??? συγνωμη αλλα θελω να μεγαλωσω τα παιδια μου οσο μπορω καλυτερα.....

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στελλιτσα συμφωνωωωω

????????

Επισκέπτης
μα δεν το θεωρω καν θεμα προς συζητηση ρε παιδια...αν ειναι δυνατον!μας εχουν φερει σε μια κατασταση, μας ριξαν και το μπαλακι οτι ετσι θα πανε τα επομενα 15 χρονια και βαλε.....και τι θα κατσω να σκεφτω τον καθε μαπα που θελει να πληρωσει το ρευμα του στην τσιμισκη απ την τσεπη μου??? και δε μιλαω μονο για ιντερνετ αλλα γενικα για καλο ψαξιμο....εγω εδω που μενω το κρεας το χρυσοπληρωνουμε γιατι ειναι και καλα χαι κλας περιοχη, λες και το ηξερε η γιαγια μου οταν ηρθε οτι θα γινοταν χαι και μη χεσω....παραγγειλα κρεατα απ τη γειτονια της πεθερας μου που ειναι και γνωστος της και τα πηρα μιση τιμη παιδια!!!!!τιποτα ρε, μας κλεβουν με καθε τροπο!!!!!!!

cal

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
δεν εγινε αναφορα στην αγορα ελληνικων προιοντων ανεξαρτητου τιμης...μιλαμε για λογικες αποκλισεις. Ολοι ψαχνουμε σημερα για προσφορες αλλα αν ειναι ενα ελληνικο με προσφορα κ ΕΛΑΧΙΣΤΑ πιο φθηνο το ξενο γιατι να μην παρω το ελληνικο???
εγω τα εχω παρει με τα γερμανικα συγκεκριμενα. ακουστε ενα περιστατικο: φιλη μου ηθελε να παραγγειλει μεσω amazon μια συσκευη της braun, αλλα το amazon δεν την αφηνε. εστειλε λοιπον μαιλ ρωτωντας το λογο κα αυτοι της απαντησαν οτι θελουν παντα να εξυπηρετουν τους πελατες αλλα η συγκεκριμενη εταιρεια, τη συγκεκριμενη στιγμη δεν επετρεπε να πωληθουν προιοντα της στην Ελλαδα φθηνοτερα...αναφερθηκα λοιπον σε αυτο ακριβως, οτι αλλου δεν εχουν προβλημα να πωλουν πιο φθηνα, εμας εχουν βρει κοροιδα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις