Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
610 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 610 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 14]

Mammy in love

Mammy in love
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Διάβασα όλα τα μηνύματα και πραγματικά πολλές οι σκέψεις...Ο άντρας σου απαράδεκτος και συγνώμη αν ανάβω φωτιές.Εσύ στο νοσοκομείο και εκείνος κουβεντούλα στις ερημιές Mad ;Και αν δεν έγινε τίποτα το πολύ σοβαρό γιατί ήταν κάπως;Επειδή ένιωθε τύψεις;Η αλήθεια είναι πως αυτό που έκανε με το μωρό με συγκίνησε πολύ αλλά βρε κοριτσάκι μου μία πισινή θα την κράταγα Rolling Eyes ...Όσο για την μαλάμο θα της έδειχνα με όνομα τρόπο μου ότι κάτι ξέρω χωρίς όμως να κάνω θέμα στη δουλειά...Κουράγιο κοριτσάκι για το μωράκι σου.

dora74

dora74
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mammy in love έγραψε:Διάβασα όλα τα μηνύματα και πραγματικά πολλές οι σκέψεις...Ο άντρας σου απαράδεκτος και συγνώμη αν ανάβω φωτιές.Εσύ στο νοσοκομείο και εκείνος κουβεντούλα στις ερημιές Mad ;Και αν δεν έγινε τίποτα το πολύ σοβαρό γιατί ήταν κάπως;Επειδή ένιωθε τύψεις;Η αλήθεια είναι πως αυτό που έκανε με το μωρό με συγκίνησε πολύ αλλά βρε κοριτσάκι μου μία πισινή θα την κράταγα Rolling Eyes ...Όσο για την μαλάμο θα της έδειχνα με όνομα τρόπο μου ότι κάτι ξέρω χωρίς όμως να κάνω θέμα στη δουλειά...Κουράγιο κοριτσάκι για το μωράκι σου.

Συμφωνώ κι εγώ. Συγνώμη γιαυτό που θα πω αλλά είναι η γνώμη μου χωρίς να σημαίνει ότι έτσι είναι τα πράγματα. Προσωπικά πιστεύω πως αν δεν υπήρχε τίποτα το πονηρό θα έκανε την κουβέντα αυτή κάπου αλλού και όχι στις ερημιές. Η ατάκα "δεν στο είπα γιατί ήξερα πως θα σε πειράξει" δεν παίζει. Έπρεπε να στο πει από πριν και όχι εκ των υστέρων. Έχει κι εκείνος το μερίδιο ευθύνης τους σε όλα αυτά. Αυτή προφανώς αρέσκεται στο να δημιουργεί προβλήματα, είτε γιατί ζηλεύει που εσείς είστε καλά είτε απλά γιατί έχει σάπια ψυχή. Όσον αφορά αυτήν καλό θα ήταν να της δώσεις να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό χωρίς να δώσεις δικαίωμα στον εργασιακό σου χώρο.. καταλαβαίνεις τι εννοώ...

Mammy in love

Mammy in love
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ρε κορίτσια δεν ξέρω δεν έχω εμπιστοσύνη σε κάποιον που κρύβει πράγματα.Όσο για κάποιες που μπαίνουν μέσα στα σπίτια μας τι να πω Mad .Τους εύχομαι να την πατήσουν ,να πάθουν τα ίδια και χειρότερα να δουν την γλύκα...Είχα φίλη που ο άντρας της προσπαθούσε να τα φτιάξει στον κολλητό του και μία κοπέλα.Τους έβαζε μέσα στο σπίτι της και εκείνη κοίταγε τον άντρα της φίλης μου Mad ...Το αποτέλεσμα;Το ζευγάρι χώρισε.Ο ¨κύριος¨ αργού σε να γυρίσει στο σπίτι και καλά έβγαινε να ξεσκάσει γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας.Όταν τον πίεσε πολύ της είπε τελικά ότι είχε κάνει κάτι με μία κοπέλα που γνώρισε εκεί που πήγαινε για θεραπεία.Εν το μεταξύ η ¨άλλη¨ κοπέλα που τα είχε με τον φίλο του ζευγαριού τον χώρισε τον νεαρό.Αφού το ζευγάρι το παντρεμένο χώρισε μετά απο κάνα 3άρη μήνες είδαμε τον πρώην ¨παντρεμένο¨και την πρώην ¨φιλενάδα¨ μαζί να κυκλοφορούν και καλά σαν φίλοι και όταν βγήκε το διαζύγιο του ζευγαριού παντρεύτηκαν Mad .Και να φανταστεί κανείς πως ο άντρας από το παντρεμένο ζευγάρι πριν παντρευτεί την φίλη μου είχε πάει να αυτοκτονήσει επειδή η φίλη μου τον είχε χωρίσει.Έτσι τα ξαναέφτιαξαν και παντρεύτηκαν και να τα αποτελέσματα...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με την καμία δε θα συγχωρούσα την απιστία αυτοί στο χώμα κ εγώ στη φυλακή ειλικρινά είμαι πολύ κάθετη!

Kat3rina

Kat3rina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Προσωπικά,με βάση πάντα τα μυαλά που κουβαλάω αυτη τη δεδομένη στιγμή,δε θα συγχωρούσα απιστία.
Το όποιο πρόβλημα,το όποιο κενό μου,θα φρόντιζα να το καταστήσω σαφές,και να δω αν λύνεται.Αν δε λυνόταν και ήταν τόσο καίριο,θα χώριζα.Αν όχι,θα το έβαζα στην άκρη και θα επικεντρωνόμουν αλλού.
Αυτο όμως που θέλω να πω,όσο κουλό και άν ακούγεται,είναι το εξής:Αυτός που σκοπεύει να συγχωρέσει τον άπιστο σύντροφο,καλά θα κάνει να μην του πει ποτέ οτί το έμαθε.Είναι τόσα πολλά τα ζητήματα που ανοίγονται μετά (εμπιστοσύνης,τύψεων,αυτοεκτίμησης,) που καταλήγουν να είναι περισσότερο δυσεπίλητα από την απιστία την ίδια..

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kat3rina έγραψε:Προσωπικά,με βάση πάντα τα μυαλά που κουβαλάω αυτη τη δεδομένη στιγμή,δε θα συγχωρούσα απιστία.
Το όποιο πρόβλημα,το όποιο κενό μου,θα φρόντιζα να το καταστήσω σαφές,και να δω αν λύνεται.Αν δε λυνόταν και ήταν τόσο καίριο,θα χώριζα.Αν όχι,θα το έβαζα στην άκρη και θα επικεντρωνόμουν αλλού.
Αυτο όμως που θέλω να πω,όσο κουλό και άν ακούγεται,είναι το εξής:Αυτός που σκοπεύει να συγχωρέσει τον άπιστο σύντροφο,καλά θα κάνει να μην του πει ποτέ οτί το έμαθε.Είναι τόσα πολλά τα ζητήματα που ανοίγονται μετά (εμπιστοσύνης,τύψεων,αυτοεκτίμησης,) που καταλήγουν να είναι περισσότερο δυσεπίλητα από την απιστία την ίδια..

Συμφωνώ!

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Mammy in love έγραψε:Ρε κορίτσια δεν ξέρω δεν έχω εμπιστοσύνη σε κάποιον που κρύβει πράγματα.Όσο για κάποιες που μπαίνουν μέσα στα σπίτια μας τι να πω Mad .Τους εύχομαι να την πατήσουν ,να πάθουν τα ίδια και χειρότερα να δουν την γλύκα...Είχα φίλη που ο άντρας της προσπαθούσε να τα φτιάξει στον κολλητό του και μία κοπέλα.Τους έβαζε μέσα στο σπίτι της και εκείνη κοίταγε τον άντρα της φίλης μου Mad ...Το αποτέλεσμα;Το ζευγάρι χώρισε.Ο ¨κύριος¨ αργού σε να γυρίσει στο σπίτι και καλά έβγαινε να ξεσκάσει γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας.Όταν τον πίεσε πολύ της είπε τελικά ότι είχε κάνει κάτι με μία κοπέλα που γνώρισε εκεί που πήγαινε για θεραπεία.Εν το μεταξύ η ¨άλλη¨ κοπέλα που τα είχε με τον φίλο του ζευγαριού τον χώρισε τον νεαρό.Αφού το ζευγάρι το παντρεμένο χώρισε μετά απο κάνα 3άρη μήνες είδαμε τον πρώην ¨παντρεμένο¨και την πρώην ¨φιλενάδα¨ μαζί να κυκλοφορούν και καλά σαν φίλοι και όταν βγήκε το διαζύγιο του ζευγαριού παντρεύτηκαν Mad .Και να φανταστεί κανείς πως ο άντρας από το παντρεμένο ζευγάρι πριν παντρευτεί την φίλη μου είχε πάει να αυτοκτονήσει επειδή η φίλη μου τον είχε χωρίσει.Έτσι τα ξαναέφτιαξαν και παντρεύτηκαν και να τα αποτελέσματα...

Αυτο που λες ειναι κατι αλλο, δεν ειναι απλα ενα κερατο!τη παντρευτηκε την αλλη κοπελα αρα δεν αγαπησε πραγματικα την πρωτη γυναικα του και μπορει να τη παντρευτηκε και καθαρα απο εγωισμο!επισης εγω θεωρω οτι καμια κοπελα ή αντρας δεν μπορει να μπει αναμεσα σε ενα ζευγαρι αν δε βρει μια πορτα ανοιχτη!

andith

andith
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kat3rina έγραψε:Προσωπικά,με βάση πάντα τα μυαλά που κουβαλάω αυτη τη δεδομένη στιγμή,δε θα συγχωρούσα απιστία.

Ναι σε αυτο συμφωνω,αν ειναι να συγχωρεσεις καποιον να το κανεις οντως μεσα σου, γιατι διαφορετικα σε κατατρωει!

Mammy in love

Mammy in love
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
andith έγραψε:
Mammy in love έγραψε:Ρε κορίτσια δεν ξέρω δεν έχω εμπιστοσύνη σε κάποιον που κρύβει πράγματα.Όσο για κάποιες που μπαίνουν μέσα στα σπίτια μας τι να πω Mad .Τους εύχομαι να την πατήσουν ,να πάθουν τα ίδια και χειρότερα να δουν την γλύκα...Είχα φίλη που ο άντρας της προσπαθούσε να τα φτιάξει στον κολλητό του και μία κοπέλα.Τους έβαζε μέσα στο σπίτι της και εκείνη κοίταγε τον άντρα της φίλης μου Mad ...Το αποτέλεσμα;Το ζευγάρι χώρισε.Ο ¨κύριος¨ αργού σε να γυρίσει στο σπίτι και καλά έβγαινε να ξεσκάσει γιατί είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας.Όταν τον πίεσε πολύ της είπε τελικά ότι είχε κάνει κάτι με μία κοπέλα που γνώρισε εκεί που πήγαινε για θεραπεία.Εν το μεταξύ η ¨άλλη¨ κοπέλα που τα είχε με τον φίλο του ζευγαριού τον χώρισε τον νεαρό.Αφού το ζευγάρι το παντρεμένο χώρισε μετά απο κάνα 3άρη μήνες
είδαμε τον πρώην ¨παντρεμένο¨και την πρώην ¨φιλενάδα¨
μαζί να κυκλοφορούν και καλά σαν φίλοι και όταν βγήκε το
διαζύγιο του ζευγαριού παντρεύτηκαν Mad .Και να φανταστεί
κανείς πως ο άντρας από το παντρεμένο ζευγάρι πριν
παντρευτεί την φίλη μου είχε πάει να αυτοκτονήσει επειδή
η φίλη μου τον είχε χωρίσει.Έτσι τα ξαναέφτιαξαν και
παντρεύτηκαν και να τα αποτελέσματα...

Αυτο που λες ειναι κατι αλλο, δεν ειναι απλα ενα κερατο!τη παντρευτηκε την αλλη κοπελα αρα δεν αγαπησε πραγματικα την πρωτη γυναικα του και μπορει να τη παντρευτηκε και καθαρα απο εγωισμο!επισης εγω θεωρω
οτι καμια κοπελα ή αντρας δεν μπορει να μπει αναμεσα σε
ενα ζευγαρι αν δε βρει μια πορτα ανοιχτη!

Εννοείται.Η φίλη μου είπε κάτι σκηνικά που με καμία δύναμη δεν θα επετρεπα να συμβούν μέσα στο σπίτι μου Mad.Θα τους πέταγα κλωτσιδόν έξω και την τσουράπο και τον άντρα μου...Άφησε και εκείνη καταστάσεις που δεν έπρεπε είχαν και τα θέματα τους σαν ζευγάρι και έδεσε το γλυκό.Όμως ρε κορίτσια και στην περίπτωση του κοριτσιού μας εδώ πως να έχεις μετά εμπιστοσύνη Rolling Eyes ;Δύσκολο...

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε κουκλιτσα μου ειναι δυσκολη η κατασταση σου ειδικα οταν εισαστε μαζι με αυτην στον εργασιακο τομεα απο τα λεγομενα σου καταλαβα οτι αυτη πρεπει να ειναι πολυ ζηλιαρα και σκατανθρωπος που επειδη αυτη δεν καταφερε να ευτυχησει στην ζωη της θελει να κανει και τους αλλους να ειναι δυστυχισμενοι.δεν μπορω ομως να καταλαβω τον αντρα σου εκεινη την περιοδο θα επρεπε να τον νοιαζει μονο εσυ και το παιδι σας που εφερες στον κοσμο και οχι να ξεκαθαριζει καταστασεις

sofffy25

sofffy25
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
koritsakia mou ola auta skeftomai k ego alla otan antikrizo to paidaki mou leo na pane na oloi ston agiristo.den mporo na po pos exo kseperasei to themataki me ton antra mou alla ok to paleuoume k vlepoume.alla auti mou anevazei to aima sto kefali k prospatho na to paikso aneti alla den ksero an mporo na ta katafero k mexri pote alla uparxei k to adieksodo me ti douleia gt den mporo na vro tpt allo k otidipote k an ginei esto k ekso apo to magazi ksero pos tha einai eis varos mou logo tis sxeseis pou exei me ta afentika.den ksero an tous exei parei olous alla exo dei megaaaali anexeia pros autin k se faseis pou itan polu lathos.
oso gia ton antra mou mato theo den ksero pou k an tha mas vgalei.ton agapao nai alla exo xasei k tin empistosini pou tou eixa ma pano ap ola to sevasmo pros to prosopo tou k pisteuo pos auto einai to xeirotero...o theos na me fotisei na kano to pio sosto gia to paidaki mou tpt allo de me noiazei pleon...

ΑΝ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κι από εμένα!Είμαι με τον άντρα μου 3 χρόνια παντρεμένη, 10 στο σύνολο κι έχουμε ένα παιδάκι 16 μηνών. Στην εγκυμοσύνη ήμασταν χώρια, γιατί με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος ήρθε ο διορισμός του, οπότε εκείνος έμενε σε νησί κι εγώ στην Αθήνα. Όταν με το καλό ήρθε το παιδί στον κόσμο, έλαβε άδεια ανατροφής κι έτσι όλο τον χειμώνα που μας πέρασε, ήμασταν μαζί στην Αθήνα.
Τον Ιούνιο έλαβε τέλος η άδεια και επέστρεψε πίσω στο νησί, για ένα μήνα ουσιαστικά, μέχρι να κλείσουν τα σχολεία, μια και είναι εκπαιδευτικός.
Αποφασίσαμε να πάει αυτός πρώτος, να βρει ένα ωραίο σπίτι, να χαλαρώσει και καμιά εβδομάδα και μετά να έρθω κι εγώ με το παιδί, όπως και έγινε.
Περάσαμε ωραία, κάναμε βόλτες, μπάνια στην θάλασσα, γνώρισα τους καινούργιους του συναδέλφους...
Όταν γυρίσαμε μου είπε ότι αισθάνεται ερεθισμό στα γεννητικά όργανα και έκανε πλύσις με ειδικό σαπούνι. Μετά από λίγες μέρες, άρχισα να το αισθάνομαι κι εγώ και μάλιστα έβγαλα κι ένα σπυράκι που όπως όλα δείχνουν είναι κονδύλωμα, το οποίο μεταδίδεται μόνο με την σεξουαλική επαφή. Όταν το ανακάλυψα θορυβήθηκα, του είπα μα πως είναι δυνατόν... μετά από 10 χρόνια είμαι σε θέση να καταλάβω αν κάτι τον απασχολεί... τον ρώτησα πολλές φορές και τελικά μου είπε ότι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη μου και πήγε με μια συνάδελφό του(καινούρια) δυο φορές, μια πριν πάω εγώ με το μωρό και μια όταν ήμασταν κι εμείς στο νησί. Τελικά της το έκοψε λέει ...
Έχω τρελαθεί! Με έκανε βόλτες σε μια μικρή κοινωνία, συναναστράφηκα τόσες φορές με την ίδια και με τις φίλες της... ντρέπομαι. Και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν του έχω εμπιστοσύνη πια. Το έκανε άλλη μια φορά τον πρώτο καιρό της σχέσης μας, το έκανε τώρα, που είμαστε παντρεμένοι, που έχουμε ένα παιδί μαζί, που τόσο το ήθελε...Είναι σχεδόν 45, έχουμε 9 χρόνια διαφορά...αυτός με παρακαλούσε να παντρευτούμε, αυτός ήθελε σαν τρελός ένα παιδί, που με προσπάθεια ήρθε μετά από 1μιση χρόνο γάμου... Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...Και βέβαια όσο και να προσπαθεί να με πείσει ότι δεν το έχει ξανακάνει, πως μπορώ να είμαι σίγουρη ότι δεν έκανε τπτ την χρονιά που ήμουν έγκυος, όταν σαράντιζα μόνη στην Αθήνα κι αυτός ανεξέλεγκτος στο νησί...Τι να κάνω...

rouzaki

rouzaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πραγματικά δεν ξέρω ούτε τι να σε συμβουλέψω, ούτε τι να σου πω!

Προσπάθησε να ηρεμήσεις μόνο και να δεις τα πράγματα καθαρά γιατί υπάρχει κι ένα μωρό στη μέση.

http://www.lovelyday.gr

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γλυκεια μου ΑΝ δεν μπορω να καταλαβω το εξης τοσο χρονων αντρας (φαντασου οτι ο πατερας μου ειναι 49 οποτε τον θεωρω μεγαλο αντρα) και αντε σου εκανε την απιστια πραγμα αδιανοητο για εμενα σημαινει ελλειψη σεβασμου προς το προσωπο σου αλλα να μην παρει και προφυλαξεις ειναι δυνατον?τι του χρωστας τωρα εσυ να παιδευεσαι με κονδυλωματα επειδη αυτος δεν ειχε μυαλο ετσι την ειχε παθει μια γνωστη μου και ετρεχε η κοπελα την ειχε κολλησει ο αντρας της αστα να πανε

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγώ μπορώ να σε συμβοπυλέψω επειδή μου έχει τύχει.
Εγώ τον συγχώρησα. Αλλά έκανα λάθος.
κακώς συγχωρούμε απιστίες και ας υπάρχουν 67 παιδιά στην μέση όχι ένα.

Ειδικά εσύ που από ότι κατάλαβα δεν χρησιμοποιούσε καν προφυλάξεις??? έβαλε σε τέτοιο κίνδυνο την γυναίκα που αγαπάει?

οχι καλή μου. Εγώ δεν θα συγχωρούσα ξανά. Αποψή μου και μόνο.

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντως και εγω το μονο που δεν συγχωρω ειναι η απιστια....Και ποσο μαλλον που εβαλε σε κυνδινο την ζωη σου..Αν αυτη η αλλη μακρυα απο εμας ειχε κατι πιο σοβαρο ακομα οπως AIDS.....Φτου φτου και μονο που το σκεφτομαι νευριαζω

goldy213

goldy213
τίποτα απολύτως να μην κάνεις όσον αφορά τον γάμο σου.Τους πιάνει τους άντρες έτσι είναι τι να κάνουμε,αυτό δεν σημαινει ότι δεν σε αγαπάει εσένα και το παιδί.Δωστου με τον τρόπο σου να καταλάβει ότι αυτό που έγινε σε έχει χαλάσει ιδιαίτερα απεναντί του και ότι δεν τον βλέπεις όπως τον έβλεπες,Για το αν θα επανέλθεις εξαρτάται μόνο απ΄αυτόν.Και σίγουρα ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που του δίνεις.

Το ξέρω ότι είναι δύσκολο για σένα τώρα πια έστω και να τον φιλήσεις.Θα σου έρχεται συνέχεια στο μυαλό.Αλλά προσπάθησε και να είσαι σίγουρη ότι ο χρονος θα σε βοηθήσει και εκείνος πιστεύω αν δεν θέλει να χαλάσει την οικογένεια του.

http://www.leptomeria.gr

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δστυχως διαφωνω....Δεν εγινε μια φορα πριν παει η κοπελα στο νησι γιατι στην τελικη ειχε και ορεξεις και δεν ηταν εκει οι γυναικα του (φυσικα και αυτο δεν θα ηταν δικαιολογια) αλλα εγινε και οταν ηδη ειχε παει...Και εγινε και στο παρελθον...Και πως μπορει να ειναι βεβαιη οτι δεν εγινε και αλλη φορα και δεν το καταλαβε?

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι και εγω το διαβασα αυτο οτι δηλαδη το ειχε ξανακανει και οταν ειχανε σχεση απαραδεκτος τον ειχες συχγωρησει ηδη μια φορα και το ξανακανε .

goldy213

goldy213
δεν μιλάω για αυτά που έγιναν.Έγιναν και δεν αλλάζουν.Φταίει και πολύ μάλιστα,έδειξε πολλά πράγματα.Ανευθυνότητα βασικά .Από εδώ και πέρα τι γίνεται ...Εκεινη μόνο μπορεί να κρίνει κατά πόσο το έχει μετανιώσει και κατά πόσο πιστεύει ότι δεν θα το ξανακάνει.Και το πιο σημαντικό πόσο θέλει να κρατήσει την οικογένεια της για το παιδί και μόνο.

Είναι πολύ δύσκολο να συγκρατηθεί ένας άντρας κορίτσια.

Είναι σαν να αφήνεις μία σοκολάτα μπροστά σε ένα παιδί να την κοιτάει,να του πεις "μην την φας" και να φύγεις.Τι λέτε ότι θα γίνει??

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω αυτο δεν το πιστευω και νομιζω πως ειναι κατι με το οποιο οι αντρες μας πιπιλουν το μυαλο για να τους συγχωρουμαι

goldy213

goldy213
μην το λες γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν συγχωρούν.Τα διαλύουν όλα με την πρώτη.Δεν ξέρω αυτή είναι η άποψη μου .Έχοντας παιδιά πάντα όμως το τονίζω.Αν δεν έχεις παιδιά δεν το συζητάω είσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις.Αν έχεις παιδιά όμως δεν έχεις δικαίωμα να τους στερήσεις τον πατέρα τους όσο μ@@@@@@ και να είναι.Τον έχουν ανάγκη όσο έχουν και εσένα.Μείνε μαζί του εικονικά

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ειναι αναγκη να στερηθουν τον μπαμπα τους.....Οπως δεν ειναι καμια γυναικα αναγκασμενη να ζει σε ενα σπιτι που δεν θελει....Δεν ξερω αν ειναι χειροτερα για ενα παιδι να μην μενουν οι γονεις του στο ιδιο σπιτι απο το να εχει γονεις που μαλωνουν και δεν θελουν ο ενας τον αλλον

ΑΝ

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου, την πληγωμένη... Crying or Very sad Την παρασκευή που θα πάω στον γυναικολόγο και θα έχουν βγει όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις, θα ξέρω σίγουρα, αν είναι κονδυλώματα. Απλά οι πρώτες ενδείξεις αυτό λένε... Το σουρεάλ της υπόθεσης είναι ότι λίγες μ΄έρες πριν με πίεζε να ανοίξω τα πόδια (συγνώμη για την έκφραση), να με εξετάσει η μητέρα του, που είναι παθολόγος. Δεν το δέχτηκα βέβαια αυτό.
Είναι το παιδάκι στην μέση και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...
Οι δικοί μου μένουν στην Θεσσαλονίκη και είχα βγάλει ήδη αεροπορικό για το Σάββατο, να πάω Χαλκιδική με το παιδί, να αφήσω τον κύριο εδώ, να ηρεμήσει λίγο.
Τώρα όπως όλα δείχνουν, θα καθίσω πολύ παραπάνω από όσο υπολόγιζα και μετά βλέπουμε...
Δεν εργάζομαι αυτή την στιγμή, τα άφησα βλέπετε όλα για χάρη του παιδιού, αλλά ευτυχώς έχω δικό μου σπίτι στην Αθήνα και δεν έχουμε κανένα δάνειο ή άλλα χρέη...
Τώρα μένουμε στο δικό του με την αδερφή του και την μάνα του στους άλλους ορόφους, οπότε καταλαβαίνετε την θέση μου, είμαι σε μια σφηκοφωλιά...και δεν έχω και μητέρα... είμαι τόσο μόνη...

souzan

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
goldy213 έγραψε:μην το λες γιατί υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν συγχωρούν.Τα διαλύουν όλα με την πρώτη.Δεν ξέρω αυτή είναι η άποψη μου .Έχοντας παιδιά πάντα όμως το τονίζω.Αν δεν έχεις παιδιά δεν το συζητάω είσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις.Αν έχεις παιδιά όμως δεν έχεις δικαίωμα να τους στερήσεις τον πατέρα τους όσο μ@@@@@@ και να είναι.Τον έχουν ανάγκη όσο έχουν και εσένα.Μείνε μαζί του εικονικά
γλυκια μου δεν μπορεις να μεινεις εικονικα μαζι του αν δεν εισαι ευτυχισμενη γιατι να καταστρεψεις την ζωη σου?το παιδι θα βλεπει τον πατερα απλα δεν θα ειναι παντρεμενοι και δεν θα ζουν στο ιδιο σπιτι εμενα αν μου κανει κατι τετοιο ο αντρας μου σημαινει τελος δηλαδη θα με εχει ξεφτιλισει τοσο πολυ και εγω θα ειμαι εικονικα μαζι του επειδη εχουμε 2 παιδια που στην ουσια δεν με σεβαστηκε εφοσον με απατησε το ιδιο ισχυει και για εμενα αν τον απατησω σημαινει τελος αυτα τα εχουμε θεσει ως ορους στον γαμο μας οσο και να αγαπιομαστε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 14]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις