276 Απ: θα συγχωρουσατε την απιστια??? Τετ Ιουλ 11, 2012 7:03 am
goldy213
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ok μπορεί και να έχετε δικιο αλλά εγώ έτσι το βλέπω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
οτι χρειαστεις θα ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε εστω και απο μακρια καλα κανεις και φευγεις να ηρεμησεις λιγο ευχομαι να βρεις την γαληνη μεσα σου και να αποφασισεις το καλυτερο αλλα να ξερεις οτι κανενας ανθρωπος δεν αξιζει την προδοσια ειδικα οταν του εχεις προσφερει τοσα εκτος απο το παιδι και μονο οτι εφυγες απο την πολη σου και την δουλεια σου για να εισαι μαζι του αυτο ειναι θυσια αγαπης απο μερος σουΑΝ έγραψε:Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου, την πληγωμένη... Την παρασκευή που θα πάω στον γυναικολόγο και θα έχουν βγει όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις, θα ξέρω σίγουρα, αν είναι κονδυλώματα. Απλά οι πρώτες ενδείξεις αυτό λένε... Το σουρεάλ της υπόθεσης είναι ότι λίγες μ΄έρες πριν με πίεζε να ανοίξω τα πόδια (συγνώμη για την έκφραση), να με εξετάσει η μητέρα του, που είναι παθολόγος. Δεν το δέχτηκα βέβαια αυτό.
Είναι το παιδάκι στην μέση και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...
Οι δικοί μου μένουν στην Θεσσαλονίκη και είχα βγάλει ήδη αεροπορικό για το Σάββατο, να πάω Χαλκιδική με το παιδί, να αφήσω τον κύριο εδώ, να ηρεμήσει λίγο.
Τώρα όπως όλα δείχνουν, θα καθίσω πολύ παραπάνω από όσο υπολόγιζα και μετά βλέπουμε...
Δεν εργάζομαι αυτή την στιγμή, τα άφησα βλέπετε όλα για χάρη του παιδιού, αλλά ευτυχώς έχω δικό μου σπίτι στην Αθήνα και δεν έχουμε κανένα δάνειο ή άλλα χρέη...
Τώρα μένουμε στο δικό του με την αδερφή του και την μάνα του στους άλλους ορόφους, οπότε καταλαβαίνετε την θέση μου, είμαι σε μια σφηκοφωλιά...και δεν έχω και μητέρα... είμαι τόσο μόνη...
καλα κανεις ο καθενας εχει την αποψη του και την μοιραζομαστε ο καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστοςgoldy213 έγραψε:ok μπορεί και να έχετε δικιο αλλά εγώ έτσι το βλέπω.
ΑΝ έγραψε:Σας ευχαριστώ όλες μέσα από την καρδιά μου, την πληγωμένη... Την παρασκευή που θα πάω στον γυναικολόγο και θα έχουν βγει όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις, θα ξέρω σίγουρα, αν είναι κονδυλώματα. Απλά οι πρώτες ενδείξεις αυτό λένε... Το σουρεάλ της υπόθεσης είναι ότι λίγες μ΄έρες πριν με πίεζε να ανοίξω τα πόδια (συγνώμη για την έκφραση), να με εξετάσει η μητέρα του, που είναι παθολόγος. Δεν το δέχτηκα βέβαια αυτό.
Είναι το παιδάκι στην μέση και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω...
Οι δικοί μου μένουν στην Θεσσαλονίκη και είχα βγάλει ήδη αεροπορικό για το Σάββατο, να πάω Χαλκιδική με το παιδί, να αφήσω τον κύριο εδώ, να ηρεμήσει λίγο.
Τώρα όπως όλα δείχνουν, θα καθίσω πολύ παραπάνω από όσο υπολόγιζα και μετά βλέπουμε...
Δεν εργάζομαι αυτή την στιγμή, τα άφησα βλέπετε όλα για χάρη του παιδιού, αλλά ευτυχώς έχω δικό μου σπίτι στην Αθήνα και δεν έχουμε κανένα δάνειο ή άλλα χρέη...
Τώρα μένουμε στο δικό του με την αδερφή του και την μάνα του στους άλλους ορόφους, οπότε καταλαβαίνετε την θέση μου, είμαι σε μια σφηκοφωλιά...και δεν έχω και μητέρα... είμαι τόσο μόνη...
goldy213 έγραψε:τίποτα απολύτως να μην κάνεις όσον αφορά τον γάμο σου.Τους πιάνει τους άντρες έτσι είναι τι να κάνουμε,αυτό δεν σημαινει ότι δεν σε αγαπάει εσένα και το παιδί.Δωστου με τον τρόπο σου να καταλάβει ότι αυτό που έγινε σε έχει χαλάσει ιδιαίτερα απεναντί του και ότι δεν τον βλέπεις όπως τον έβλεπες,Για το αν θα επανέλθεις εξαρτάται μόνο απ΄αυτόν.Και σίγουρα ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που του δίνεις.
Το ξέρω ότι είναι δύσκολο για σένα τώρα πια έστω και να τον φιλήσεις.Θα σου έρχεται συνέχεια στο μυαλό.Αλλά προσπάθησε και να είσαι σίγουρη ότι ο χρονος θα σε βοηθήσει και εκείνος πιστεύω αν δεν θέλει να χαλάσει την οικογένεια του.
ποσο συμφωνω!!!και εγω το εχω πει στον αντρα μου.εστω και μιση φορα να μου την κανει,με ξεχασε!!!οσο και να τον αγαπαω!!!Maryanastasia έγραψε:και να προσθέσω πως εικονικά δεν θα μείνω ποτέ και με κανέναν.
Το παιδί μου είναι καλύτερο να έχει μια μαμά ανεξάρτητη και δυναμική παρά μία μαμά που θα τρώει κέρατα για να κρατήσει την οικογένεια.
και βέβαια να μην στερήσει το μπαμπά απο το παιδί. Αλλο το ένα αλλο το άλλο.
Ελεος με την καραμέλα. Ορμές έχω και εγώ. Αλλά εγώ έχω και τσίπα. τα μπογαλάκια του και χαίρετε.
Maryanastasia έγραψε:και να προσθέσω πως εικονικά δεν θα μείνω ποτέ και με κανέναν.
Το παιδί μου είναι καλύτερο να έχει μια μαμά ανεξάρτητη και δυναμική παρά μία μαμά που θα τρώει κέρατα για να κρατήσει την οικογένεια.
Ελεος με την καραμέλα. Ορμές έχω και εγώ. Αλλά εγώ έχω και τσίπα. τα μπογαλάκια του και χαίρετε.
markella01 έγραψε:Maryanastasia έγραψε:και να προσθέσω πως εικονικά δεν θα μείνω ποτέ και με κανέναν.
Συμφωνώ απόλυτα. Δηλαδή κι εγώ που είχε πάθει ο άντρας μου ένα κάτι ψυχολογικό και ενώ εγώ ήθελα κάθε μέρα αυτός δε μου καθόταν , μπορούσα να πάω να βγάλω τα μάτια μου και να πω μετά , ε , κάτι με έπιασε?
Να μην ξεχωρίζουμε τους άντρες από εμάς. Είπαμε δεν είμαστε ΙΔΙΟΙ, άλλα είμαστε ΙΣΟΙ. Και σε μια σχέση έχουμε τα ίδια ακριβώς δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Μωρέ κάτσε να μου κάνει καμιά κουτσουκέλα ο προκομμένος μου και μαύρο φίδι που τον έφαγε. Το μπαμπάς είναι άλλο. Το παιδί δεν μπαίνει στη μέση. Το κέρατο είναι ανάμεσα στο ζευγάρι. Κι εκεί πρέπει να μείνει.
Προσωπικά δε θα το συγχωρούσα ούτε στη σχεση , ούτε μέσα στο γάμο. Η αυτοεκτίμησή μου χρειάζεται πολύ περισσότερα από έναν μοιχό για να παραμένει στα ύψη κι εγώ δεν πρόκειται να συμβιβαστώ με το να την καταρρακώσω για να μην χαλάσω την οικογένειά μου. Δεν τη χαλάει η γυναίκα την οικογένεια παρεπιπτόντως, ο κύριος τη χάλασε που απάτησε.
goldy213 έγραψε:τίποτα απολύτως να μην κάνεις όσον αφορά τον γάμο σου.Τους πιάνει τους άντρες έτσι είναι τι να κάνουμε,αυτό δεν σημαινει ότι δεν σε αγαπάει εσένα και το παιδί.
Διαφωνω καθέτως, οριζοντιως,διαγωνίως και σε κάθε δυνατο επίπεδο με την άποψη οτι ετσι ειναι οι άντρες. Αν δεν μπορουν να κρατηθουν στη θεα μιας σεξυ γυναικας, να πανε σπιτι τους να ριξουν λιγο κρυο νερο, και να τραβηξουν μια παχια, να ξεδωσουν. Ειναι θεμα χαρακτηρα, και οχι φυσης.goldy213 έγραψε:Είναι πολύ δύσκολο να συγκρατηθεί ένας άντρας κορίτσια.
Δεν ειναι η πρωτη φορα ομως, αυτο ειπε η κοπέλα.goldy213 έγραψε:...Τα διαλύουν όλα με την πρώτη.Δεν ξέρω αυτή είναι η άποψη μου ....
Το "εικονικα" δεν νομιζω να εξυπηρετει κανεναν. Αν μεινει μαζι του θα μεινει επειδη τον αγαπαει κι επειδη πιστευει οτι ο γαμος τους εχει μελλον. Το να πιστευει οτι ο γαμος τους εχει τελειωσει αλλα να μενουν μαζι για το παιδι,νομιζω οτι ειναι απο τις πιο δυσκολες και αδικες καταστασεις που μπορει να βιωσει κάποιος.goldy213 έγραψε:Μείνε μαζί του εικονικά
Ειναι δυσκολη η φαση που περνας. Ουτε εγω ξερω τι ακριβως θα έκανα στη θεση σου - δεν θα ηθελα να χωρισω απο καποιον που αγαπω, αλλά απο την άλλη εχει καταχραστει την εμπιστοσυνη σου πολλές φορες. Ο,τι και να αποφασισεις όμως, μη σκεφτεις οτι το αξιζες ή οτι ειναι φυσιολογικο ή οτι ειναι στη φυση του αντρα και δεν πειραζει. Οι άντρες εκτος απο λιλι εχουν και μυαλο. Και το λιλι μεσω του μυαλου λειτουργει.ΑΝ έγραψε:Καλησπέρα κι από εμένα!Είμαι με τον άντρα μου 3 χρόνια παντρεμένη, 10 στο σύνολο κι έχουμε ένα παιδάκι 16 μηνών...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης