301 Απ: θα συγχωρουσατε την απιστια??? Πεμ Ιουλ 12, 2012 2:54 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
goldy213 έγραψε:Moυ την πέσατε όλες βλέπω.
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα.Δεν είπα ότι αυτό που έκανε δεν είναι πολύ άσχημο,ότι δεν ταπείνωσε την γυναίκα του απανωτά,δεν τις έθιξε την αξιοπρέπεια και γενικά όλα αυτά που είπατε πιο πάνω.
ΕΓΩ δεν θα στερούσα ποτέ την χαρά στα παιδιά μου να έχουν το βράδυ πριν κοιμηθούν τον πατέρα τους αγκαλιά να τους λέει παραμύθια,την χαρά να παίξουν όποτε είναι σπίτι,όχι ΣΚ παρά ΣΚ που ίσως να τα βλέπει αν χωρίσει,να τον περιμένουν να γυρίσει από την δουλειά και όταν ακούνε το κλειδί στην πόρτα να τρέχουν να τον αγκαλιάσουν.Τα γέλια, οι χαρές τα κλάματα, οι καθημερινές στιγμές που περνάμε όλοι μαζί.Μην μπερδεύεται την σχέση που έχετε με τον άντρα σας με την σχέση που έχετε όλοι μαζί.Είναι τρομερό να μεγαλώνει το παιδί σε δύο σπίτια,να περνάει ξεχωριστές ώρες με τους γονείς,να βλέπει πάντα μόνο τον έναν.Να ζει με ώρες και με μέρες.Σήμερα θα κοιμηθείς εδώ αλλά αύριο θα είσαι εκεί.Δεν είναι και το πιο νορμάλ.Άσε που εγώ τα παιδιά μου δεν θέλω να τα αποχωρίζομαι ούτε λεπτό.
Τα συναισθήματα σίγουρα έχουν αλλάξει ανάμεσα στο ζευγάρι δεν το συζητάω,και αμφιβάλλω αν θα γίνουν ποτέ τα πράγματα όπως πριν.Μάλλον ποτέ δεν θα γίνουν.
Σας λέω και πάλι ότι μιλάω για τον εαυτό μου και μόνο, πως βλέπω εγώ τα πράγματα.
Η ζωή μου είναι τα παιδιά μου και κανένας άλλος .Όλοι οι άλλοι ερχονται σε δεύτερη μοίρα ακόμα και ο άντρας μου σε αυτές τις περιπτώσεις.Ακόμα και η δικιά μου η ζωή.
Είμαι λίγο ψυχρή σε αυτά τα θέματα.Τον άντρα μου τον λατρεύω στον κυριολεξία.Αλλά αν γινόταν κάτι τέτοιο θα τον διέγραφα από την ζωή μου αλλά όχι από πατέρα των παιδιών μου.Και εννοώ όχι τα τυπικά που γίνονται αν χωρίζεις ,εννοώ τα πάντα.Δεν θέλω να χάνουν ούτε μία στιγμή μαζί του .Το τι θα έκανε εκείνος δεν θα με ένοιαζε καθόλου.
Δλδ θα εμενες με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ στο σπιτι σου?και θα ησουν μελι γαλα για τα παιδια σου?αυτο εννοεις?
και νομιζεις οτι τα παιδια δεν θα το καταλαβουν?
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ