26 Απ: Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης Κυρ Αυγ 14, 2011 6:00 am
????????
Επισκέπτης
Carrie έγραψε:etoile! έγραψε:Για αρχη να σου πω οτι το μωρο παιρνει οσο χρειαζεται απο εσενα. Εγω πριν μεινω εγκυος νομιζα οτι θα γινω σα γουρουνακι... Ελα ομως που οταν εμεινα, ανακατευομουν ολη μερα και ετρωγα πολυ λιγο... Το παιδι μου ειναι μια χαρα στις μετρησεις,εγω ειμαι στον 6ο και δεν εχω παρει ουτε 1 κιλο(!!!) και εχω και στιγμα μεσογειακης, που σημαινει χαμηλο αιματοκριτη... Το παιδακι μου ομως ειναι μια χαρα...
Σε λιγες μερες θα κανω και εγω καμπυλη και εχω λιγο αγχος!!
Μου εχουν πει οτι εχει στο Ελενα πολυ καλο διαβητολογο για εγκυους και οτι αν πας εκει και πεις οτι εισαι εγκυος θα σου κλεισουν αμεσα ραντεβου. Γιατι δε το δοκιμαζεις;;;
Οσο για τα τροφιμα που ''απαγορευονται'' ειναι τα ασπρα ψωμια, ασπρα μακαρονια, φρουτα,γλυκα,μελι,και τα οσπρια ειναι αμφιλεγομενα...! Αλλα καλυτερα να πας στο γιατρο, θα στα πει καλυτερα, ισως για εγκυμοσυνη να ισχυουν αλλα.
Μην αγχωνεσαι!!!! Ολα καλα θα πανε!!!
etoile η ενδοκρινολόγος που είδα ήτανε μία στο Ρέα που έτυχε να είναι εκείνη τη μέρα εκεί και να μπορώ να κλείσω άμεσα ραντεβού. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πάω σε μία διαβητολόγο στο Ιπποκράτειο να πάρω και μία δεύτερη γνώμη στην οποία θα πάω συστημένη. Επειδή θα με παρακολουθεί ως το τέλος της εγκυμοσύνης κάποιος έτσι και αλλιώς τώρα, θέλω να βρω κάποιον να με "εμπνέει" τουλάχιστον. Μπορεί να είμαι παράξενη δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να πάω σε γιατρούς στα τυφλά..
Όσο για σένα, μην ανυσηχείς καθόλου για την καμπύλη ζαχάρου!Γιατί να μην πάνε όλα καλά στο κάτω κάτω? Εμένα αυτό που με παρηγορεί κάπως είναι ότι τουλάχιστον ο διαβήτης αντιμετωπίζεται. Είναι λίγο ταλαιπωρία αλλά αντιμετωπίζεται και είναι προσωρινό γενικώς!Κάνω την διατροφή 3 μέρες και έχασα ήδη 1 κιλό σήμερα που ζυγίστηκα (είχα πάρει ως τώρα 4)!!
Καλα κανεις κοριτσακι μου και θα πας σε διαβητολογο!!!
Ναι, ευτυχως αντιμετωπιζεται...
Εγω φοβαμαι γιατι τις τελευταιες 2 εβδομαδες με εχει πιασει λαιμαργια και τρωω καθε μερα γλυκο, ενω ετρωγα 1-2 το πολυ την εβδομαδα!!! Αλλα καλοκαιρακι χωρις παγωτακι γινεται;;;
Και εχω ταραξει και τα φρουτα, που παλι δε κανει καλο...
Παντως και εμενα δε μ αρεσε να πηγαινω στα τυφλα σε γιατρους, αλλα τελικα οσες φορες πηγα και συστημενη στο τελος μου βγηκε χαλια!!!Οπότε πλεον ψαχνω και μονη μου. Τον γυναικολογο μου τον ανακαλυψα κατα τυχη, πηγαινοντας σε τμημα αποβολων σε δημοσιο νοσοκομειο... Μεχρι τοτε πηγαινα συστημενη και κατεληγα απο αποβολη σε αποβολη!!!Και για διαβητολογο θα πηγαινα με κλειστα ματια στο Ελενα, γιατι ειναι μαιευτηριο και νομιζω οτι θα ειναι εξειδικευμενοι στην εγκυμοσυνη και αυτο νομιζω ειναι πολυ καλο. Μακαρι να μη χρειαστει βεβαια!!!! Δεν ειμαστε για διαιτες τωρα!!! Μιαμ μιαμ