Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
745 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 745 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 17]

????????

Επισκέπτης
Carrie έγραψε:
etoile! έγραψε:Για αρχη να σου πω οτι το μωρο παιρνει οσο χρειαζεται απο εσενα. Εγω πριν μεινω εγκυος νομιζα οτι θα γινω σα γουρουνακι... Ελα ομως που οταν εμεινα, ανακατευομουν ολη μερα και ετρωγα πολυ λιγο... Το παιδι μου ειναι μια χαρα στις μετρησεις,εγω ειμαι στον 6ο και δεν εχω παρει ουτε 1 κιλο(!!!) και εχω και στιγμα μεσογειακης, που σημαινει χαμηλο αιματοκριτη... Το παιδακι μου ομως ειναι μια χαρα...
Σε λιγες μερες θα κανω και εγω καμπυλη και εχω λιγο αγχος!!
Μου εχουν πει οτι εχει στο Ελενα πολυ καλο διαβητολογο για εγκυους και οτι αν πας εκει και πεις οτι εισαι εγκυος θα σου κλεισουν αμεσα ραντεβου. Γιατι δε το δοκιμαζεις;;;
Οσο για τα τροφιμα που ''απαγορευονται'' ειναι τα ασπρα ψωμια, ασπρα μακαρονια, φρουτα,γλυκα,μελι,και τα οσπρια ειναι αμφιλεγομενα...! Αλλα καλυτερα να πας στο γιατρο, θα στα πει καλυτερα, ισως για εγκυμοσυνη να ισχυουν αλλα.

Μην αγχωνεσαι!!!! Ολα καλα θα πανε!!! Very Happy

etoile η ενδοκρινολόγος που είδα ήτανε μία στο Ρέα που έτυχε να είναι εκείνη τη μέρα εκεί και να μπορώ να κλείσω άμεσα ραντεβού. Την ερχόμενη εβδομάδα θα πάω σε μία διαβητολόγο στο Ιπποκράτειο να πάρω και μία δεύτερη γνώμη στην οποία θα πάω συστημένη. Επειδή θα με παρακολουθεί ως το τέλος της εγκυμοσύνης κάποιος έτσι και αλλιώς τώρα, θέλω να βρω κάποιον να με "εμπνέει" τουλάχιστον. Μπορεί να είμαι παράξενη δεν ξέρω αλλά δεν μπορώ να πάω σε γιατρούς στα τυφλά..

Όσο για σένα, μην ανυσηχείς καθόλου για την καμπύλη ζαχάρου!Γιατί να μην πάνε όλα καλά στο κάτω κάτω? Εμένα αυτό που με παρηγορεί κάπως είναι ότι τουλάχιστον ο διαβήτης αντιμετωπίζεται. Είναι λίγο ταλαιπωρία αλλά αντιμετωπίζεται και είναι προσωρινό γενικώς!Κάνω την διατροφή 3 μέρες και έχασα ήδη 1 κιλό σήμερα που ζυγίστηκα (είχα πάρει ως τώρα 4)!!

Καλα κανεις κοριτσακι μου και θα πας σε διαβητολογο!!!
Ναι, ευτυχως αντιμετωπιζεται... Very Happy
Εγω φοβαμαι γιατι τις τελευταιες 2 εβδομαδες με εχει πιασει λαιμαργια και τρωω καθε μερα γλυκο, ενω ετρωγα 1-2 το πολυ την εβδομαδα!!! Αλλα καλοκαιρακι χωρις παγωτακι γινεται;;;
Και εχω ταραξει και τα φρουτα, που παλι δε κανει καλο...

Παντως και εμενα δε μ αρεσε να πηγαινω στα τυφλα σε γιατρους, αλλα τελικα οσες φορες πηγα και συστημενη στο τελος μου βγηκε χαλια!!!Οπότε πλεον ψαχνω και μονη μου. Τον γυναικολογο μου τον ανακαλυψα κατα τυχη, πηγαινοντας σε τμημα αποβολων σε δημοσιο νοσοκομειο... Μεχρι τοτε πηγαινα συστημενη και κατεληγα απο αποβολη σε αποβολη!!!Και για διαβητολογο θα πηγαινα με κλειστα ματια στο Ελενα, γιατι ειναι μαιευτηριο και νομιζω οτι θα ειναι εξειδικευμενοι στην εγκυμοσυνη και αυτο νομιζω ειναι πολυ καλο. Μακαρι να μη χρειαστει βεβαια!!!! Δεν ειμαστε για διαιτες τωρα!!! Μιαμ μιαμ Laughing Laughing Laughing

tinacorfu

tinacorfu
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="Carrie"]Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί πριν δύο μέρες μου βρήκανε όπως κάποιες ξέρετε πιθανόν υψηλά επίπεδα σακχάρου και έχω μπει σε πρόγραμμα..Έχω όμως ένα σωρό απορίες και ανησυχίες και η γιατρός (ενδοκρινολόγος) δεν φαίνεται πρόθυμη να με καθησυχάσει-συζητήσει μαζί μου.. Εσείς πως το αντιμετωπίσατε το θέμα?Με την διατροφή πως τα πήγατε? Και μετά την εγκυμοσύνη ..?[

/quote]

Αχ Carrie μου τελικα ολες τα ιδια αγχη περναμε κι εγω εχω διαβητη κυησεως και πανω κατω στις ιδιες τιμες με εσενα.Ο γυναικολογος μου με εστειλε σε ενδοκρινολογο και ακολουθω ειδικη διατροφη δεν μπορω να πω οτι πειναω απλα ζηλευω αυτα που δεν μπορω να φαω το ακολουθω πιστα και ειμαι καθε μερα στις μετρησεις μου πολυ χαμηλα.Δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσε και το βαρος της μπεμπας μου φυσιολογικοτατο αν κρατας τις τιμες σου σταθερες μια χαρα θα ειναι το μωρακι σου δεν θα εππηρεαστει καθολου .φιλακια καλη επιτυχια

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Etoile και εγώ έτσι έλεγα ,καλοκαίρι χωρίς παγωτό γίνεται??Έλα όμως που γίνεται όταν πρέπει..και όχι μόνο χωρίς παγωτό αλλά και χωρίς πολλάααα άλλα.. Sad Sad Sad Sad

Τίνα πως πας με την διατροφή? Υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να μου την στείλεις για να την συγκρίνω με την δική μου? Τι να σου πω..εγώ πεινάω κάποιες φορές,μου φαίνεται εντελώς..λειψή!Τουλάχιστον με ρυθμίζεται έτσι κάπως αν και σήμερα το πρωί που έφαγα μία διαφορετική επιλογή πρωϊνου (1 ποτήρι γάλα + 1/2 φλ. βρώμη) πήγε πάλι στο 130 χωρίς λόγο..!!

tinacorfu

tinacorfu
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Carrie έγραψε:Etoile και εγώ έτσι έλεγα ,καλοκαίρι χωρίς παγωτό γίνεται??Έλα όμως που γίνεται όταν πρέπει..και όχι μόνο χωρίς παγωτό αλλά και χωρίς πολλάααα άλλα.. Sad Sad Sad Sad

Τίνα πως πας με την διατροφή? Υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να μου την στείλεις για να την συγκρίνω με την δική μου? Τι να σου πω..εγώ πεινάω κάποιες φορές,μου φαίνεται εντελώς..λειψή!Τουλάχιστον με ρυθμίζεται έτσι κάπως αν και σήμερα το πρωί που έφαγα μία διαφορετική επιλογή πρωϊνου (1 ποτήρι γάλα + 1/2 φλ. βρώμη) πήγε πάλι στο 130 χωρίς λόγο..!!

Ναι το πρωι εχω κι εγω παντα υψηλο και πινω μονο ενα ποτηρι γαλα σκετο μετα ομως φτιαχνει.Εχω καθε δυο ωρες μικρο κολατσιο
ή μισο τοστ
ή ενα φρουτο και μια χουφτα ξηρους καρπους
ή 2 παξιμαδακια ολικης με τυρακι
ή γιαουρτι με φρουτο
ή γιαουρτι με κορν φλεικς
τα ιδια και για απογευματινα
και στα μεσημεριανα γευματα εχω σαλατα κρεας ή ψαρι με μια φετα ψωμι και αναλογως οτι θελω ρυζι μακαρονια ή πατατες και τα παντα ολικης οχι ασπρα μπορω αν θελω κατι σε λαδερο με μια φετα ψωμι και ενα αβγο,μακαρονια με κιμα χωρις ψωμι ομως ή γεμιστα με κιμα και τυρακι
οσο για τα βραδινα σαλατα με κρεας ή ψαρι και μια φετα ψωμι δεν μπορω να πω οτι πειναω αλλα ζηλευωωω ευτυχως ο αντρας μου δεν φερνει τιποτα σπιτι για να τσιμπαω αυτη η τηλεοραση ομως με εκδικειτε ολη μερα φαγητα δειχνουν
φιλακιαααα

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinacorfu έγραψε:
Ναι το πρωι εχω κι εγω παντα υψηλο και πινω μονο ενα ποτηρι γαλα σκετο μετα ομως φτιαχνει.Εχω καθε δυο ωρες μικρο κολατσιο
ή μισο τοστ
ή γιαουρτι με φρουτο
και στα μεσημεριανα γευματα εχω σαλατα κρεας ή ψαρι με μια φετα ψωμι και αναλογως οτι θελω ρυζι μακαρονια ή πατατες και τα παντα ολικης οχι ασπρα μπορω αν θελω κατι σε λαδερο με μια φετα ψωμι και ενα αβγο,μακαρονια με κιμα χωρις ψωμι ομως ή γεμιστα με κιμα και τυρακι
οσο για τα βραδινα σαλατα με κρεας ή ψαρι και μια φετα ψωμι δεν μπορω να πω οτι πειναω αλλα ζηλευωωω ευτυχως ο αντρας μου δεν φερνει τιποτα σπιτι για να τσιμπαω αυτη η τηλεοραση ομως με εκδικειτε ολη μερα φαγητα δειχνουν
φιλακιαααα

Νομίζω πως το πρόγραμμα σου είναι καλύτερο από το δικό μου.. Crying or Very sad Crying or Very sad Εγώ σκέψου για πρωινό έχω 1 φλ. γάλα & 2 φρυγανιές, για δεκατιανό και απογευματινό μόνο 1 φρούτο και για μεσημέρι 150γρ κρέας ή κοτόπουλο ή ψάρι με μπόλικη σαλάτα ΟΧΙ ψωμία (σχεδόν καμία μέρα) με 1/2 φλ μπαμιες ή καλαμπόκι.Και το βράδυ μισό τοστ με ένα ασπάδι και ένα ποτήρι γάλα και ένα φρούτο..Αλλά αν σκεφτείς ότι τρώω πρωινό στις 7.30 και μεσημεριανό στις 2 ,τις υπόλοιπες 7 ώρες με ένα φρούτο μόνο κουτουλάω κυριολεκτικά..

tinacorfu

tinacorfu
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Carrie έγραψε:
tinacorfu έγραψε:
ή μισο τοστ
ή γιαουρτι με φρουτο
φιλακιαααα

Νομίζω πως το πρόγραμμα σου είναι καλύτερο από το δικό μου.. Crying or Very sad Crying or Very sad Εγώ σκέψου για πρωινό έχω 1 φλ. γάλα & 2 φρυγανιές, για δεκατιανό και απογευματινό μόνο 1 φρούτο και για μεσημέρι 150γρ κρέας ή κοτόπουλο ή ψάρι με μπόλικη σαλάτα ΟΧΙ ψωμία (σχεδόν καμία μέρα) με 1/2 φλ μπαμιες ή καλαμπόκι.Και το βράδυ μισό τοστ με ένα ασπάδι και ένα ποτήρι γάλα και ένα φρούτο..Αλλά αν σκεφτείς ότι τρώω πρωινό στις 7.30 και μεσημεριανό στις 2 ,τις υπόλοιπες 7 ώρες με ένα φρούτο μόνο κουτουλάω κυριολεκτικά..

Βρε Carrie μου χωρις να θελω να σε παρω στον λαιμο μου δεν νομιζω οτι αυτο το προγραμμα σε βοηθαει.Μιλησα με τρεις γιατρους γιατι ειχα αγχωθει πολυ και ενα απο τα σημαντικα σημεια που μου εθηξαν ηταν μικρα και συνεχη γευματα και ισα ισα οταν αργω να φαω καποιο δεκατιανο το σακχαρο μου ανεβαινει εχω το αντιθετο αποτελεσμα.Δεν παιρνεις και μια δευτερη γνωμη και αν θες μπορω να σου πω σε ποιον γιατρο κατεληξα αν μενεις Αθηνα εχουν και εξιδηκευμενο τμημα με διατροφολογους

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinacorfu έγραψε:
Βρε Carrie μου χωρις να θελω να σε παρω στον λαιμο μου δεν νομιζω οτι αυτο το προγραμμα σε βοηθαει.Μιλησα με τρεις γιατρους γιατι ειχα αγχωθει πολυ και ενα απο τα σημαντικα σημεια που μου εθηξαν ηταν μικρα και συνεχη γευματα και ισα ισα οταν αργω να φαω καποιο δεκατιανο το σακχαρο μου ανεβαινει εχω το αντιθετο αποτελεσμα.Δεν παιρνεις και μια δευτερη γνωμη και αν θες μπορω να σου πω σε ποιον γιατρο κατεληξα αν μενεις Αθηνα εχουν και εξιδηκευμενο τμημα με διατροφολογους

Τίνα μου αυτό έχω σκοπό να κάνω.Σήμερα θα πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού σε έναν άλλο διαβητολόγο στο Ιπποκράτειο και να πάρω μία δεύτερη γνώμη αλλά αν δεν με καλύψει και αυτός θα πάρω και τρίτη και τέταρτη και όσες χρειαστεί..Γιατί και εγώ αυτό αισθάνομαι ότι δεν με καλύπτει..Μπορείς ωστόσο να μου δώσεις τα στοιχεία και του δικού σου γιατρού??

tinacorfu

tinacorfu
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Carrie έγραψε:
tinacorfu έγραψε:

Τίνα μου αυτό έχω σκοπό να κάνω.Σήμερα θα πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού σε έναν άλλο διαβητολόγο στο Ιπποκράτειο και να πάρω μία δεύτερη γνώμη αλλά αν δεν με καλύψει και αυτός θα πάρω και τρίτη και τέταρτη και όσες χρειαστεί..Γιατί και εγώ αυτό αισθάνομαι ότι δεν με καλύπτει..Μπορείς ωστόσο να μου δώσεις τα στοιχεία και του δικού σου γιατρού??

Carrie μου τι εκανες τελικα βρηκες ακρη ή θες ακομη να σου στειλω τα στοιχεια του γιατρου;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinacorfu έγραψε:
Carrie μου τι εκανες τελικα βρηκες ακρη ή θες ακομη να σου στειλω τα στοιχεια του γιατρου;

Όχι Τίνα μου ακόμη δεν έχω βρει άκρη.Είδα μία δεύτερη γιατρό αλλά είναι στο Ιπποκράτειο και δεν μπορεί να με αναλάβει αφενός γιατί πρέπει να είναι κάποιος που συνεργάζεται με την κλινική μου είπε για να είναι εκεί την ώρα του τοκετού και αφετέρου πρέπει να με βλέπει το πολύ μία φορά στις 10 μέρες ο γιατρός (και όχι 1 φορά τον μήνα όπως μου είπε η πρώτη) και έφευγε με άδεια. Σήμερα θα πάω να δω έναν τρίτο γιατρό που συνεργάζεται με την κλινική αλλά δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει και με αυτόν..Αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία του γιατρού σου όμως..

Εν τω μεταξύ μετρήθηκα τώρα το πρωί νηστική και ήμουν στο 89 Shocked Shocked Shocked (με όριο το 85)!!!Πως έγινε αυτό τώρα??Και τι στο καλό να κάνω?Να φάω πρωινό ή να το παρακάμψω???Δεν θέλω να πάρω την 1η γιατρό τηλέφωνο γιατί δεν θα βγάλω άκρη με τίποτα..

tinacorfu

tinacorfu
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Carrie έγραψε:
tinacorfu έγραψε:

Όχι Τίνα μου ακόμη δεν έχω βρει άκρη.Είδα μία δεύτερη γιατρό αλλά είναι στο Ιπποκράτειο και δεν μπορεί να με αναλάβει αφενός γιατί πρέπει να είναι κάποιος που συνεργάζεται με την κλινική μου είπε για να είναι εκεί την ώρα του τοκετού και αφετέρου πρέπει να με βλέπει το πολύ μία φορά στις 10 μέρες ο γιατρός (και όχι 1 φορά τον μήνα όπως μου είπε η πρώτη) και έφευγε με άδεια. Σήμερα θα πάω να δω έναν τρίτο γιατρό που συνεργάζεται με την κλινική αλλά δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει και με αυτόν..Αν θέλεις στείλε μου τα στοιχεία του γιατρού σου όμως..

Εν τω μεταξύ μετρήθηκα τώρα το πρωί νηστική και ήμουν στο 89 Shocked Shocked Shocked (με όριο το 85)!!!Πως έγινε αυτό τώρα??Και τι στο καλό να κάνω?Να φάω πρωινό ή να το παρακάμψω???Δεν θέλω να πάρω την 1η γιατρό τηλέφωνο γιατί δεν θα βγάλω άκρη με τίποτα..

Tι να σου πω κι εγω βρε Carrie μου τα πρωινα εγω εχω με ενα ποτηρι γαλα 110.Οσο γι'αυτο που ειπες με τον τοκετο γιατι να ειναι εκει πρωτη φορα το ακουω αυτο και καθε δεκα μερες που λες τι να σε δει να σε κανει εγω ενα τηλεφωνο επαιρνα της ελεγα τις τιμες και ολα καλα ουτε καν ξαναπηγα απο τις 20 Ιουνιου δεν χρειαζετε αν το ελεγχω
Τελος παντων ο καθε γιατρος εχει τα δικα του ο δικος μου λεγετε Παυλου εχει τα endocrine clinics και εχεις και δικο σου διατροφολογο που σε ελεγχει εχει δυο ιατρεια ενα Βασ.Σοφιας 98 απογευματινο τηλ 210 7485500 και ενα Κηφισιας 326 πρωινο 210 6837300 μπορεις να ψαξεις γι'αυτον αν θες στο ιντερνετ γραφει πολλα εχει ερθει απο το Χαρβαρντ αν θυμαμαι καλα και για να χεις μια ιδεα πληρωσα 120 ευρω οτι αλλο θες τα λεμε
φιλιαα

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinacorfu έγραψε:
Tι να σου πω κι εγω βρε Carrie μου τα πρωινα εγω εχω με ενα ποτηρι γαλα 110.Οσο γι'αυτο που ειπες με τον τοκετο γιατι να ειναι εκει πρωτη φορα το ακουω αυτο και καθε δεκα μερες που λες τι να σε δει να σε κανει εγω ενα τηλεφωνο επαιρνα της ελεγα τις τιμες και ολα καλα ουτε καν ξαναπηγα απο τις 20 Ιουνιου δεν χρειαζετε αν το ελεγχω
Τελος παντων ο καθε γιατρος εχει τα δικα του ο δικος μου λεγετε Παυλου εχει τα endocrine clinics και εχεις και δικο σου διατροφολογο που σε ελεγχει εχει δυο ιατρεια ενα Βασ.Σοφιας 98 απογευματινο τηλ 210 7485500 και ενα Κηφισιας 326 πρωινο 210 6837300 μπορεις να ψαξεις γι'αυτον αν θες στο ιντερνετ γραφει πολλα εχει ερθει απο το Χαρβαρντ αν θυμαμαι καλα και για να χεις μια ιδεα πληρωσα 120 ευρω οτι αλλο θες τα λεμε
φιλιαα

Το 89 όμως εμένα δεν ήτανε δυστυχώς μετά το πρωινό αλλά πριν.. Απλώς η δεύτερη γιατρός που είδα στο Ιπποκράτειο μου είπε πρέπει να με βλέπει κάθε βδομάδα γιατί αν τύχει και κάτι αλλάξει να ξεκινήσω την ισνουλίνη εγκαίρως. Δεν ξέρω και εγώ τι να σου πω, είμαι λίγο πελαγωμένη.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Σ'ευχαριστώ πολύ για τα τηλέφωνα, θα δω τι θα γίνει το απόγευμα και αν δεν ,θα μιλήσω μαζί του.
Τα 120Ε που μου λες ότι πλήρωσες για τι είναι?

tinacorfu

tinacorfu
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ηταν η επισκεψη μαζι με την διατροφη που μου εδωσε δεν ξερω αν ειναι πολλα παντως στην προηγουμενη που πηγα μου πηρε 150 λες και μου βγαλε δοντι

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinacorfu έγραψε:Ηταν η επισκεψη μαζι με την διατροφη που μου εδωσε δεν ξερω αν ειναι πολλα παντως στην προηγουμενη που πηγα μου πηρε 150 λες και μου βγαλε δοντι

Shocked Shocked Shocked Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 2 911307 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 2 911307 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 2 911307 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 2 911307 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 2 585182 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 2 585182 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 2 585182 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 2 585182 ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ?????Εγώ στην επίσκεψη στην κλινική πλήρωσα 70Ε και μου φάνηκαν πολλά!!!Σήμερα δηλ που είπα να πάω στο ιατρείο του πόσα θα μου πάρει αυτός?????

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τελικά χθες που πήγαμε στον τρίτο γιατρό μου εδωσε καινούρια δίαιτα όχι πολύ διαφορετική από την ήδη υπάρχουσα αλλά μου είπε πως είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην μένω νηστική για ώρες (κάτι που μάλλον δεν υποστήριζε η προηγούμενη γιατρός).Αν μπορώ να τρώω 6-8 γεύματα (εντάξει όχι γεύματα τύπου μεσημεριανό) είναι ότι καλύτερο,ακόμη και αν σηκώνομαι το βράδυ για νερό να τρώω μία φρυγανιά. Στην έγκυο είπε δεν μπορείς να κάνεις δίαιτα ,μάλλον φρίκαρε γιατί του είπα ότι έχω πάρει 4 κιλά και έχασα ήδη το 1,5. Μου είπε πως θα προσαρμόσω την διατροφή στα μέτρα μου, να δω εγώ τι με πειράζει και τι όχι και να πορεύομαι έτσι. Και επίσης μου είπε πως το πρωί νηστική πρέπει να μετράω μία άλλη ουσία, την κετόνη που δείχνει αν ο οργανισμός καίει λίπος αντί για υδατάνθρακες. Αυτή, λέει, πρέπει να είναι μέχρι 0,2 διαφορετικά υπάρχει πρόβλημα και η τιμή της ανεβαίνει όταν μένει κανείς πολλές ώρες νηστικός (γιατί του είπα ότι μετά τις 8 το βράδυ δεν τρώω ξανά ως τις 7 το πρωί και πάλι τον φρίκαρα-δεν φταίω εγώ το πρόγραμμα έφταιγε!!).Μου είπε πως και αυτή κάνει πρόβλημα στο μωρό και δεν είναι τόσο το σάκχαρο. Και φυσικά είπε πως είναι και θέμα οργανισμού γιατί μπορεί πχ εσύ και εγώ να έχουμε σάκχαρο και πχ το δικό σου μωρό να είναι εντάξει ενώ το δικό μου να έχει πρόβλημα με τις ίδιες τιμές (φτου φτου φτου!). Επίσης μου είπε πως οι εβδομάδες σταθμός είναι η 28η και η 32η που παχαίνει ο πλακούντας και θα με δει λοιπόν ξανά σε 10 μέρες που θα είμαι στην 28η και αν όλα είναι οκ τότε απευθείας στην 32η. Και μου είπε να μετριέμαι στην 1 ώρα μετά το φαγητό και όχι στην 1,5 και να έχω σαν όριο το 130 και όχι το 125 (σήμερα πχ είχα 127 στην 1 ώρα Rolling Eyes που είναι εκτός ορίου με την προηγούμενη γιατρό αλλά εντός με τον χθεσινό).Μου είπε πως τα όριο παίζουν από γιατρό σε γιατρό γενικώς, μάλλον ήτανε κάπως αυστηρή η άλλη..Και επίσης να προσέχω και το άγχος μου γιατί δυστυχώς και από αυτό ανεβαίνει και αν δω κάποια μέρα ανεβασμένη τιμή να μην πανικοβληθώ αλλά να μετρηθώ και στις 2 ώρες μετά και να περπατήσω στον ενδιάμεσο λιγάκι. Οι παθολογικές τιμές (για ινσουλίνη μάλλον) είναι να πάει 150-160..Θα δούμε πως θα πάειSmile Ηρέμησα τουλάχιστον γιατί αυτός ήτανε πιο αναλυτικός και πιο συζητήσιμος γενικώς..Α!Και τον πλήρωσα 100Ε επίσκεψη..Τώρα θα δούμε πως θα πάει, αύριο θα παραλάβω και τις καινούριες ταινίες μέτρησης κετόνης και 28η βδομάδα θα δούμε αν θα με δει ή αν θα πάμε απευθείας για την 32η αν όλα πάνε καλά

tinacorfu

tinacorfu
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Carrie μου πολυ καλυτερος μου φανηκε αυτος ο γιατρος ειδες που σου ειπα οτι δεν κανεις να μενεις τοσες ωρες νηστικη και αυτο με τις κετονες μου το εδωσαν κι εμενα καμια φορα που δεν εχω διαθεση για φαγητο μου γινετε λιγο μωβ αλλα σε γενικες γραμμες μενει αχρωμο ευτυχως.Καλη επιτυχια με την καινουργια διατροφη

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tinacorfu έγραψε:Carrie μου πολυ καλυτερος μου φανηκε αυτος ο γιατρος ειδες που σου ειπα οτι δεν κανεις να μενεις τοσες ωρες νηστικη και αυτο με τις κετονες μου το εδωσαν κι εμενα καμια φορα που δεν εχω διαθεση για φαγητο μου γινετε λιγο μωβ αλλα σε γενικες γραμμες μενει αχρωμο ευτυχως.Καλη επιτυχια με την καινουργια διατροφη

Εμένα μου είπε να πάρω αυτό το μηχανάκι που είναι παρόμοιο με αυτό που έχω του σακχάρου απλώς βάζεις ειδικές ταινίες για την κετόνη. Αλλά δεν ξέρω αν χρωματίζεται confused confused Μου είπε πως θα δείχνει τιμή..Smile Προς το παρόν πάμε καλά με την διατροφή,το μεσημέρι έφαγα και φρυγανιές και φρούτο και ήτανε μία χαρά το σάκχαρο μου και τώρα δοκίμασα τουρλού τουρλου!!Ελπίζω να μην εκτιναχθεί στα ύψη!!!! Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 2 911307 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 2 911307

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να ρωτήσω τώρα και κάτι άλλο?Το γάλα μου πάει το πρωί το σάκχαρο ψηλά (όχι εκτός ορίου -ακόμη) αλλά παρόλα αυτά ψηλά.Μου είπε ο γιατρός ότι είναι καλύτερα να το πίνω το βράδυ γιατί μεταβολλίζεται καλύτερα confused confused Εσείς το ξέρετε αυτό?Και τι στο καλό να πίνω το πρωί αφού δεν μπορώ να πιω καφέ σκέτο ούτε χυμό?? scratch scratch

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πήγαμε χθες στον γιατρό και το αμνιακό υγρό είναι στο ανω΄τατο φυσιολογικό όριο και είναι ένδειξη ότι ο διαβήτης μπορεί και να μην ρυθμίζεται με την διατροφή τελικά.. Crying or Very sad Crying or Very sad

#sofia#

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Carrie διαβάζω τα post σου και θυμηθηκα τις δικές μου ανησυχίες και τα δικά μου άγχη στην εγκυμοσύνη.
Έτσι κι εγώ έκανα την καμπύλη σακχάρου η οποία δεν ήταν καλή! Με παρακολουθούσε ένας διαβητολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου ο οποίος είνα εξειδικευμένος στο διαβήτη κύησης.Δεν μου είχε δώσει κάποια αυστηρή δίαιτα απλά μου είχε πει τι πρέπει να προσέχω και με έβαλε να μετριέμαι τρεις φορές τη μέρα.Υψηλή ήταν μόνο η πρωινή τιμή νηστείας.Όλες΄οι υπόλοιπες ήταν μια χαρά παρόλο που έκανα που και που μικρές παρασπονδίες.
Το νηστείας όμως ήταν πάντα πάνω από τα όρια.
Βέβαια οι μετρήσεις του μωρού ήταν πολύ καλές και έδειχναν ότι δεν είχε επηρεαστεί καθόλου από το σάκχαρο.
Τελικά λίγο πριν μπω στον μήνα μου μου έδωσε να κάνω ινσουλίνη.Δεν είναι τίποτα.Μια ιδέα είναι όλα.Ίσα ίσα που ηρέμησα γιατί ρυθμίστηκε και το νηστείας.
Τελικά γέννησα με καισαρική την τελευταία ημέρα που είχα ΠΗΤ προγραμματισμένα την κουκλίτσα μου 3400.Μια χαρά.
Το μόνο κακό ήταν ότι το πρώτο 24ωρο κάθε τρεις ώρες τις τρυπούσαν την πατουσίτσα για να της μετρήσουν το σάκχαρο μην τυχον και κάνει υπογλυκαιμία αλλά ευτυχώς όλα οκ! Very Happy Αφού σαράντισα έκανα μια καμπύλη σακχάρου η οποία ευτυχώε ήταν τέλεια.
Τώρα θα πρέπει μια φορά το χρόνο να κάνω μια μέτρηση, όπως όλοι μας, και κάθε τρία χρόνια μια καμπύλη.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
#sofia# έγραψε:Carrie διαβάζω τα post σου και θυμηθηκα τις δικές μου ανησυχίες και τα δικά μου άγχη στην εγκυμοσύνη.
Έτσι κι εγώ έκανα την καμπύλη σακχάρου η οποία δεν ήταν καλή! Με παρακολουθούσε ένας διαβητολόγος σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου ο οποίος είνα εξειδικευμένος στο διαβήτη κύησης.Δεν μου είχε δώσει κάποια αυστηρή δίαιτα απλά μου είχε πει τι πρέπει να προσέχω και με έβαλε να μετριέμαι τρεις φορές τη μέρα.Υψηλή ήταν μόνο η πρωινή τιμή νηστείας.Όλες΄οι υπόλοιπες ήταν μια χαρά παρόλο που έκανα που και που μικρές παρασπονδίες.
Το νηστείας όμως ήταν πάντα πάνω από τα όρια.
Βέβαια οι μετρήσεις του μωρού ήταν πολύ καλές και έδειχναν ότι δεν είχε επηρεαστεί καθόλου από το σάκχαρο.
Τελικά λίγο πριν μπω στον μήνα μου μου έδωσε να κάνω ινσουλίνη.Δεν είναι τίποτα.Μια ιδέα είναι όλα.Ίσα ίσα που ηρέμησα γιατί ρυθμίστηκε και το νηστείας.
Τελικά γέννησα με καισαρική την τελευταία ημέρα που είχα ΠΗΤ προγραμματισμένα την κουκλίτσα μου 3400.Μια χαρά.
Το μόνο κακό ήταν ότι το πρώτο 24ωρο κάθε τρεις ώρες τις τρυπούσαν την πατουσίτσα για να της μετρήσουν το σάκχαρο μην τυχον και κάνει υπογλυκαιμία αλλά ευτυχώς όλα οκ! Very Happy Αφού σαράντισα έκανα μια καμπύλη σακχάρου η οποία ευτυχώε ήταν τέλεια.
Τώρα θα πρέπει μια φορά το χρόνο να κάνω μια μέτρηση, όπως όλοι μας, και κάθε τρία χρόνια μια καμπύλη.

Σοφία να σου ζήσει η μπουμπούκα σου!!Smile Η αλήθεια είναι όπως έχεις καταλάβει ότι έχω αγχωθεί λίγο..Σε άφησαν λοιπόν και πήγες όσο πήγαινε έ? Αν πρόκειται να ρυθμιστεί με την ινσουλίνη και να το αφήσουμε και σε μένα να αποφασίσει ο μπέμπης πότε θα βγει το προτιμώ..Σ'ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα σου γιατί η αλήθεια είναι πως έρχονται μέρες που πελαγώνω.. Rolling Eyes Rolling Eyes

#sofia#

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Δεν υπάρχει λόγος να στο πάρουν νωρίτερα εκτος κι αν το παιδι είναι πολύ μεγάλο,πράγμα που συμβαίνει όταν ο διαβήτης δεν ρυθμιστεί.Όμως μην αγχώνεσαι αν δεν καταφέρεις να τον ρυθμίσεις με την διατροφή θα τον ρυθμίσεις με ινσουλίνη.Όπως και να 'χει θα ρυθμιστεί.Δεν είναι στο χέρι του Wink

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θα το παρακολουθούμε Σοφία μου φαντάζομαι..Απλώς αυτό με το αμνιακό υγρό με αγχώνει λίγο γιατί μέσα στο σοκ μου προχθές με όσα άκουσα ,δεν ρώτησα τον γιατρό για το αν πχ μπορεί με την διατροφή να έρθει στα φυσιολογικά του ή αν εφόσον είναι ήδη στο ανώτατο φυσιολογικό όριο θα παραμείνει εκεί..

#sofia#

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σχετικά με το αμνιακό δεν ξέρω να σε βοηθήσω γιατί εμένα δεν ξέφυγε ποτέ από τα όρια του φυσιολογικού ούτε το αμνιακό ούτε το βάρος της μικρής.
Πάντως για να σε καθησυχάσω εμένα ο γιατρός μου είχε πει ότι ο διαβήτης κύησης δεν είναι κάγτι φοβερό και τρομερό.Πολλές γυναίκες,ιδιαίτερα παλαιοτερα,που γεννούν παιδιά με μεγάλο βάρος π.χ.4κιλά,κατά πάσα πιθανότητα έχουν διαβήτη κύησης και δεν το κατάλαβαν.
Είναι κάτι που πρέπει να ρυθμιστεί αλλά δεν είναι κάτι φοβερό και τρομερό.Δεν πρόκειται ένα παιδί από αρύθμιστο διαβήτη να πάθει κάτι σοβαρό.Απλά μπορεί να βγει μεγάλο ή να πάθει υπογλυκαιμία αφού γεννηθεί αλλά γι'αυτό όπως σου είπα το πρώτο 24ωρο του μετρούν κάθε τρεις ώρες το σάκχαρο.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι έχεις δίκιο.Ο άνδρας μου γεννήθηκε 4+ κιλά οπότε πιθανόν να είχε και η πεθερά μου διαβήτη αλλά ποιος ψαχνόταν τότε?Smile Μας τρομοκρατούν με όλα πλέον..αυτό γίνεται!!Smile

????????

Επισκέπτης
Κουκλα ηρθα και εγω στο κλαμπ.. οπως φοβομουν.. την Τριτη θα παω στο Αττικο σε μια πολυ καλη ενδοκρινολογο (με εστειλε ο γυναικολογος μου)...
Για να δουμε...
Μου ειπε οτι θα πεινασω!!! Καλα, δε με νοιαζει αυτο, πιο πολυ με αγχωνει το μετρημα (τα τσιμπηματα δηλαδη.......... Laughing )...

Παντως ξαφνικα εμαθα οτι ολες σχεδον γυρω μου επαθαν το ιδιο, οποτε ειναι μαλλον της ''μοδας'' , τι να πω...
Τουλαχιστον το βρηκαμε και δε θα κινδυνευει το τσιπουρινι μου!! I love you I love you I love you I love you

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις