Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
761 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 761 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 17]

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
etoile! έγραψε:
Carrie έγραψε:
Mariori έγραψε:Καλημέρα!!!!!
Ναυσικά κι εγώ δε το μετράω νηστική γιατί είναι χαμηλό..από 64 μεχρι 74 το πολύ. Εμένα το όριο που μου έχουν πει είναι λιγότερο από 95. Δηλαδή 95 μου επισημανε η νοσοκομα ότι είναι πολύ. Σορυ, δε θέλω να σε αγχώσω..
Carrie χαπάκι για το θυροειδή παίρνω κι εγώ, από τον 4ο, για υποθειροειδισμό. Αντί για 4,50 που είναι εδώ το όριο ήτανε 4, 57 και μου έιπε η ενδοκρινολόγος ότι ο θυροειδής μου δειχνει να κουράζεται οπότε καλύτερα να πάρω το χάπι.
Έχω μια ερώτηση να κάνω... τι θέμα παιζει με το διαβητη κύησης και τη γεννα; Μια φιλη μου πήγε με προκληση νωρίτερα και γεννησε με καισαρική, μου είπε εξαιτίας του ζαχαρου αλλά δεν προλαβα να μάθω λεπτομέρειες. Γιατί να πας με πρόκληση; Λιγοστεύει το αμνιακό υγρό; Και η καισαρική παιζει κανα ρόλο ή απλά ήταν συμπτωση που της έκατσαν και τα δυο μαζί;

Ο διαβήτης κύησης μπορεί να προκαλέσει είτε αυξημένο αμνιακό υγρό όταν δεν ρυθμίζεται σωστά είτε μεγάλα μωράκια!Εχθές μου τόνισε ο ενδοκρινολόγος ότι εφόσον έχει ρυθμιστεί ΔΕΝ είναι λόγος για καισαρική ΟΥΤΕ η χορήγηση ινσουλίνης που παίρνω είναι λόγος για καισαρική. Ο γιατρός μου μου ανέφερε και εμένα την πρόκληση σαν ενδεχόμενο στην περίπτωση που για παράδειγμα το μωρό είναι μεγάλο ή πχ δεν παίρνει βάρος. Μου είπε πως κάποιοι λένε πως πρέπει να γίνεται στις 38 βδομάδες γιατί αν πάει ως τέλους ίσως υπάρξει ενδομήτριος θάνατος (κάπου εκεί νομίζω λιποθύμησα και δεν άκουσα παρακάτω τι είπε Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 585182 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 585182 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 585182 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 585182 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 585182 )Τώρα η καισαρική είναι και α΄σχετη με την πρόκληση, μπορεί απλώς πχ να μην εξελισσόταν ο τοκετός και γι'αυτό να της έκαναν καισαρική.

Εμενα μου ειπε οτι δε θα με αφησει να περασω τις 40 εβδομαδες, γιατι δε το θεωρει σωστο παρολο που πολλοι γιατροι το κανουν... Αλλα δε μου ειπε για ενδομητριο θανατο!!! Ηταν πιο διακριτικος!!! Laughing Laughing
Μη σκεφτεσαι τετοια πραγματα καλε!!! Ολα καλα θα πανε!!! Πλησιαζει η ωρα μας!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing

στις δυο τελευταιες εγκυμοσυνες γεννησα στις 38 εβδομαδες γιατι δεν ηθελαν λογο ζαχαρου να με αφησουν μεχρι τελος και ποιο πολυ για το βαρος του μωρου το οποιο ομως ξεπερασε και παλι τα 4 κιλα!!

naysika

naysika
etoile! έγραψε:
naysika έγραψε:
Carrie έγραψε:
naysika έγραψε:καλησπεραα κοριτσια!!!δεν εχω διαβασει ολες τις δημοσιευσεις αλλα το θεμα με ενδιαφερει αμεσα!!!εγω αυτη τη στιγμη περνω δυο διαφορετινα φαρμακα για το ζαχαρο μου και αυτο επειδη μου εμεινε απο τις εγκυμοσυνες μου!!! στην τελευταια εγκυμοσυνη αρχισα και ενα απο την αρχη και ινσουλινη!

Καλώς μας ήρθες Ναυσικά!και εγώ αυτό πιστεύω,ότι αφού εμφάνισα τώρα θα εμφανίσω και στις επόμενες αλλά όλοι μου λένε -όχι οι γιατροί- ότι δεν είναι ίδια κάθε εγκυμοσύνη..Και υποτίθεται ότι μετά σου φεύγει..Εσένα πως το διακιολογούν ότι έμεινε?Και πέρα από τα φάρμακα τι άλλο κάνεις τώρα?

γεια σου carrie!!στην αρχη με ρωτησαν αν υπαρχει καποιος στην οικογενεια με ζαχαρο τους ειπα οχι και εκει σταματησε και απλα ολο αυτο ξεκινησε απο τις εγκυμοσυνες!
τα παιρνω δυο φαρμακα και συγκεκριμενα το ενα το εχω ξεκινηση εδω και μια εβδομαδα.
απλα μου ειπαν να προσεχω εννωειτε να μην τρωω γλυκα και αμυλο!!μου εδωσε και ενα καταλογο με ποιες τροφες εχουν υψυλο γλυκεμικο δικτη!

Αμα βρεις χρονο γραψε μας αυτες τις τροφες!! Βασικα εγω εχω δει με τις πιπεριες φλωρινης και με τη σαλτσα ντοματα (φυσικο χυμο) να ανεβαινει!!!

ναι θα σας στις γραψω!!! μαλλον το βραδακυ που θα ειμαι και ποιο ηρεμη με τα παιδια αφου θα τα βαλω για νανι!!!

naysika

naysika
Mariori έγραψε:Εμένα με έχει σώσει ο αρτοπαρασκευαστής γιατί το ψωμι εδώ κάνει από 3,50 μεχρι 4,80 affraid affraid affraid οπότε τον χρησιμοποιούσα σταθερά. Τώρα με το ζάχαρο θέλω να βρω μια συνταγή να μου το κάνει λίγο πιο αφράτο για να νομιζω ότι τρωω πιο πολύ Smile Προς το παρών αγοράζω μαυρό βιολογικό αλλά κάνει 3,80 το κιλό, δε λεει! Έχω δει κι εγώ έτοιμο μειγμα για μαύρο ψωμί, λες να το δοκιμάσω; Αυτό δεν θα έχει ήδη ζάχαρη μέσα;

το καλυτερο ψωμι και χαμηλο γλυκεμικο δικτη ειναι το σικαλεος και το πολυσπορω το οποιο και και πολυ καλυτερο!!

naysika

naysika
ααααα!!και κατι ασχετο με το θεμα!!!!!!χιχιχιχιχιχι!!
με λενε Ελενη Ναυσικα λενε την κουκλιτσα μου!!! Very Happy

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Carrie έγραψε:
Mariori έγραψε:Καλημέρα!!!!!
Ναυσικά κι εγώ δε το μετράω νηστική γιατί είναι χαμηλό..από 64 μεχρι 74 το πολύ. Εμένα το όριο που μου έχουν πει είναι λιγότερο από 95. Δηλαδή 95 μου επισημανε η νοσοκομα ότι είναι πολύ. Σορυ, δε θέλω να σε αγχώσω..
Carrie χαπάκι για το θυροειδή παίρνω κι εγώ, από τον 4ο, για υποθειροειδισμό. Αντί για 4,50 που είναι εδώ το όριο ήτανε 4, 57 και μου έιπε η ενδοκρινολόγος ότι ο θυροειδής μου δειχνει να κουράζεται οπότε καλύτερα να πάρω το χάπι.
Έχω μια ερώτηση να κάνω... τι θέμα παιζει με το διαβητη κύησης και τη γεννα; Μια φιλη μου πήγε με προκληση νωρίτερα και γεννησε με καισαρική, μου είπε εξαιτίας του ζαχαρου αλλά δεν προλαβα να μάθω λεπτομέρειες. Γιατί να πας με πρόκληση; Λιγοστεύει το αμνιακό υγρό; Και η καισαρική παιζει κανα ρόλο ή απλά ήταν συμπτωση που της έκατσαν και τα δυο μαζί;

Ο διαβήτης κύησης μπορεί να προκαλέσει είτε αυξημένο αμνιακό υγρό όταν δεν ρυθμίζεται σωστά είτε μεγάλα μωράκια!Εχθές μου τόνισε ο ενδοκρινολόγος ότι εφόσον έχει ρυθμιστεί ΔΕΝ είναι λόγος για καισαρική ΟΥΤΕ η χορήγηση ινσουλίνης που παίρνω είναι λόγος για καισαρική. Ο γιατρός μου μου ανέφερε και εμένα την πρόκληση σαν ενδεχόμενο στην περίπτωση που για παράδειγμα το μωρό είναι μεγάλο ή πχ δεν παίρνει βάρος. Μου είπε πως κάποιοι λένε πως πρέπει να γίνεται στις 38 βδομάδες γιατί αν πάει ως τέλους ίσως υπάρξει ενδομήτριος θάνατος (κάπου εκεί νομίζω λιποθύμησα και δεν άκουσα παρακάτω τι είπε Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 585182 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 585182 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 585182 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 585182 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 585182 )Τώρα η καισαρική είναι και α΄σχετη με την πρόκληση, μπορεί απλώς πχ να μην εξελισσόταν ο τοκετός και γι'αυτό να της έκαναν καισαρική.

Τι μου λες!!! Εμα, για λιποθυμία είναι! Άκου ''ενδομητριος θάνατος''! Δε τις λένε τετοιες φρασεις γιατρεεεεε! Πωπω, στο επόμενο ραντεβού πρεπει να την ρωτησω τη γιατρό τι παιζει ακριβώς, μεχρι τώρα δε μου είχε αναφέρει κανενας τίποτα...
Είναι εκτός θέματος αλλά...μόλις ανακάλυψα ότι στο νοσοκομείο που θέλω να γεννησω δεν κάνουν επισκληρίδιο Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 534787 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 534787 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 534787 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 534787 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 534787 Εκτός κι αν σκάσεις 1000ευρω!!! Δε θέλω να πάω αλλού γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα για το συγκεκριμένο μερος, όλες εκεί πάνε. Αλλά από την άλλη τόσα λεφτά δε λέει! Στο αλλο στην κάνουν τζάμπα..!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
1000Ε η επισκληρίδιος??? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Είναι με τα καλά τους???

????????

Επισκέπτης
Carrie έγραψε:1000Ε η επισκληρίδιος??? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Είναι με τα καλά τους???

Τι λες καλε;; Που;;;

stefaniandreas

stefaniandreas
καλησπερα!
σας διαβασα σημερα και τελικα βλεπω οτι πολλες εχουμε το ιδιο θεμα.βεβαια εμενα στο νοσοκομειο μου βγαλανε κατι τρελες τιμες και μετα που την εκανα εξω την καμπυλη βγηκε οριακα παθολογικη.δεν μπορω να πω οτι πειναω με τη διαιτα και τρωω και κανενα γλυκακι που και που.για οσες παντως ανησυχειτε για το βαρος το μωρο ειναι γενετικα προδιεγραμμενο ποσα κιλα θα βαλει ειτε παρει ειτε χασει η μαμα του.
1000 ευρω για επισκληριδιο?χρυσαφενια θα σου βαλουν???

http://stefxon@gmail.com

????????

Επισκέπτης
Βρε κοριτσια κατι μου βρωμαει με το σακχαρο. Ημουν χθες στο μικροβιολογικο. Ηταν 2 κοπελες που εκαναν καμπυλη. Ειχαν και οι 2 σακχαρο κυησης. Μια και εγω... συνολο 3. Μετα μιλουσαμε με τις 2 κοπελες που παιρνουν αιμα, και αυτες.... Ε μα γινεται απο τις 5 γυναικες εκει και οι 5 να εχουν;;; Και ολες ημασταν αδυνατες. Και εγω να εχω τελικα υπογλυκαιμιες στις μετρησεις,μου ειπαν να μη ξαναπαω και να τρωω και πιο πολυ και να κανω και ελαχιστες μετρησεις;;; Κατι δε μου κολλαει!! Twisted Evil

stefaniandreas

stefaniandreas
την ιδια απορια ειχα και εγω.και γω και η κολλητη μου σακχαρο.και στην αρχη εκανα τρελες υπογλυκαιμιες.με ζαλη κοπωση κλπ.για αυτο χτυπαω κανενα γλυκακι απο μονη μου

????????

Επισκέπτης
stefaniandreas έγραψε:την ιδια απορια ειχα και εγω.και γω και η κολλητη μου σακχαρο.και στην αρχη εκανα τρελες υπογλυκαιμιες.με ζαλη κοπωση κλπ.για αυτο χτυπαω κανενα γλυκακι απο μονη μου

Και εμενα (πριν λιγες μερες το εμαθα) ειχαν και αλλες γυρω μου, πολλες. Μηπως κανουν λαθος μετρησεις;;;Μηπως τσαμπα μας ταλαιπωρουν;; Ειλικρινα κατι δε κολλαει...
Εγω μια φορα εφαγα γλυκο και μου βγηκε ξινο,βρηκα μια τριχαρα μεσα!!! Laughing Laughing Laughing Αλλα η μετρηση ειχε δειξει πολυ λιγο. Πραγματικα κατι δε κολλαει....Θα ηθελα να μας πουν τη γνωμη τους και αλλες κοπελες!!!

Υ.Γ. Ενα σουβλακι μου εχει λειψει ρε γαμωτο!!!Και πιτσουλα!!! Μιαμ μιαμ

stefaniandreas

stefaniandreas
εμενα η διαβητολογος δε μου τα απαγορεψε αυτα.μου ειπε να αποφευγω τις πιτσες(που δε με τρελαινουν)αλλα αν θελω να φαω απο εξω κατι ψητο και με μετρο.μολις τσακισα goodys

????????

Επισκέπτης
stefaniandreas έγραψε:εμενα η διαβητολογος δε μου τα απαγορεψε αυτα.μου ειπε να αποφευγω τις πιτσες(που δε με τρελαινουν)αλλα αν θελω να φαω απο εξω κατι ψητο και με μετρο.μολις τσακισα goodys

Και εμενα μου ειπε που και που αμα θελω να φαω κατι, το εκανα μια φορα αλλα δε μου παει να το ξανακανω, φοβαμαι ρε γαμωτο (παρολο που πιστευω οτι τελικα δεν εχω κατι...)
Ακομα εχω τυψεις για τη μιση παστα,παρολο που εκεινη μου το επετρεψε!!! Laughing Laughing Laughing
Λες να φαω ενα ρημαδι σουβλακι, σε κανενα μηνα να μου φυγει;;; Laughing Laughing Laughing
Σε τι διαδικασια εχουμε μπει ετσι;;; Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 534787

Σημερα εφτιαξα και γλυκο σταφυλι τρομαρα μου!!! Και δε μπορω να το αγγιξω!!! Μαζοχα ειμαι;;;; Laughing Laughing Laughing

stefaniandreas

stefaniandreas
ελα ντε και συ!εγω δεν εχω τυψεις αφου ολες οι μετρησεις ειναι καλες.σε ποια βδομαδα εισαι?εμενα μου ειπε οταν μπω στο μηνα μου να φαω οτι θελω...

????????

Επισκέπτης
Α,δεν παιζω, εμενα δε μου ειπαν κατι τετοιο!!! Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 9 534787

Εχω μπει 32 εβδομαδα... Πλησιαζει η ωρα!!! Very Happy

Εσυ;;;

stefaniandreas

stefaniandreas
καλημερα!ξυπνησα ηδη ο βρυκολακας κυριακατικα.και γω στην 32η δευτερη ειμαι.ετσι μου ειπαν και περιμενω τελος του μηνα αρχες δεκεμβρη να τσακισω μια σοκολατοπιτα που εχω στο ματι.εμενα ομως ξαναλεω ηταν οριακα παθολογικη η καμπυλη

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚαλημέραSmile Δεν ξέρω τι να σας πω..Εγώ και πίτσα τρώω και σουβλάκια!Αλλά από γλυκά μακριά γιατί το σάκχαρο στα ύψη..Οπότε σίγουρα η δική μου καμπύλη δεν είναι ψευδώς παθολογική Rolling Eyes Rolling Eyes

naysika

naysika
καλησπερααα και εγω ολα τα ετρωγα αλλα με μετρο!!και αν ηθελα να φαω κατι το βραδυ ετρωγα ποιο ελαφρια το μεσημερι!!

εγω ποιο πολυ εχω παραξενευτη γιατι ενω ειμαι 55 κιλα εχω ζαχαρο και περνω και χαπια!!ελεος δηλαδη σε εμενα βρηκε να μινει; Sad

stefaniandreas

stefaniandreas
και γω αυτο ελεγα.λαθος θα ειναι.49 ξεκινησα και ημουν 55.ασε που τους 4 πρωτους μηνες αναγουλιαζα οτιδηποτε γλυκο...τωρα ομως το τρωω που και που

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγώ 49 ξεκίνησα και έφτασα ως 52,5 τώρα και όμως μου βρήκαν ζάχαροSmile ΚΑΙ θυροειδή..οπότε αφήστε,μην το ψάχνετε..

????????

Επισκέπτης
Εγω ενταξει δεν ειμαι τοοοοσο αδυνατη οσο εσεις,ειμαι 1.68 και ειμαι 72 κιλα, λιγα παραπανω απο το κανονικο δηλαδη...
Οταν πηγα στην ενδοκρινολογο με εβγαλαν 1.65 και 79 κιλα Shocked Shocked !!! Χαχαχα, ενω η ζυγαρια ολων (και του γιατρου) με δειχνει 72 και το υψος μου τοσα χρονια ειναι 1.68, ακομα και στην ταυτοτητα..
Αλλα τι να πεις;;; Laughing Laughing Laughing

Εμενα η καμπυλη ηταν 20 μοναδες πανω, αλλα πλεον οι μετρησεις ειναι σουπερ, οποτε δεν ασχολουμαι!!!!

naysika

naysika
Carrie έγραψε:Και εγώ 49 ξεκίνησα και έφτασα ως 52,5 τώρα και όμως μου βρήκαν ζάχαροSmile ΚΑΙ θυροειδή..οπότε αφήστε,μην το ψάχνετε..

και θυροειδη σου βρηκαν carrie μου;εγω θελω να κανω μια εξετασει θυροειδη .

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι σε μία εξέταση στον ενδοκρινολόγο τυπική που μου τον ψυλάφισε τον βρήκε πρησμένο, έκανα εξετάσεις και έχω λίγο.. Rolling Eyes Rolling Eyes

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επίσης δεν θυμάμαι αν το συζητούσαμε εδώ αλλά ρώτησα τον γιατρό και για τις γλυκαντικές -συγκεκριμένα του είπα αν θέλω να πιω ένα καφέ μπορώ να βάλω μέσα ζαχαρίνη πχ? Και μου είπε πως μπορώ να βάλω, αλλά καλύτερα να βάλω λίγη μαύρη ζάχαρη.Αλλα η φρουκτόζη απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη μου είπε..

????????

Επισκέπτης
Carrie έγραψε:Επίσης δεν θυμάμαι αν το συζητούσαμε εδώ αλλά ρώτησα τον γιατρό και για τις γλυκαντικές -συγκεκριμένα του είπα αν θέλω να πιω ένα καφέ μπορώ να βάλω μέσα ζαχαρίνη πχ? Και μου είπε πως μπορώ να βάλω, αλλά καλύτερα να βάλω λίγη μαύρη ζάχαρη.Αλλα η φρουκτόζη απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη μου είπε..

Καλα,κουφαθηκα!! Εγω αγοραζω γενικα φρουκτοζη χρονια ,γιατι πιστευα οτι ειναι πιο υγιεινη!!Η καστανη ζαχαρη δε μ αρεσει, μπλιαχ!!! No
Παντως εγω πλεον οταν πινω καφε (ντεκαφεινέ), μια φορα στο τοσο, δε βαζω καθολου ζαχαρη, αντε να βαλω λιγο γαλα (αφου ρωτησα βεβαια!!). Το συνηθισα πλεον και μ αρεσει πιο πολυ ετσι!!! Μια συνηθεια ειναι, μη νομιζεις!!

Λοιπον, εφαγα πιτσα σημερα... Σε λιγο θα κανω μετρηση...Ελπιζω να μη μου βγει ξινη!!! affraid affraid

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις