226 Απ: Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης Κυρ Οκτ 02, 2011 10:49 am
stefaniandreas
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και μενα μου ειπε οχι φρουκτοζη και οχι αυτα τα γλυκα για διαβητικους.για αυτο τρωω κανονικα γλυκακια!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
etoile! έγραψε:Μετα απο 1 ωρα!
Εφαγα 1 κομματι πιτσα και 1 κομματι πεινιρλι. Μεγαλουτσικα βεβαια!!!
Δε πειραζει, απλα δε θα το ξανακανω...
Φανταστειτε ομως ποσο θα φτανει εκτος εγκυμοσυνης που θα πιω και την κοκα κολα μου, θα φαω και γλυκακι, 400 θα φτανει!!!!!
Carrie έγραψε:Εμείς παίρνουμε l'artigiano
Mariori έγραψε:Αααα και κάτι άλλο! Το άκουσα κι εγώ αυτό με τα προιόντα για διαβητικούς αλλά δεν προλάβα να ρωτήσω γιατί δεν κάνει; Ξέρει καμιά; Παίρνω κάτι μπισκότα ολικής που γράφουν πάνω ''χωρίς πρόσθετη ζάχαρη'' αυτό θεωρείται για διαβητικούς δηλαδή; Ή προιόντα για διαβητικούς εννοούμε αυτά με τα υποκατάστατα ζάχαρης;
Mariori έγραψε:Καλησπέρα! Είχα κανα δυο μέρες να μπω και είδα ολοκληρο κατεβατό!!!
Βασικά ήθελα να ρωτήσω την Ναυσικά που αν θυμάμαι καλά την λένε Ελένη, γιατί δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε πιο πριν... μήπως είχες ζάχαρο πριν από τις εγκυμοσύνες και δε το είχες ανακαλύψει; Ή μήπως ήσουνα ένα σταδιο πριν και με τις εγκυμοσύνες το πάγκρεας είδε κι αποείδε και έπαψε να λειτουργει; Όταν ήσουν έγκυος το ρυθμισες σωστά, πως ήταν οι τίμες σου; Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είσαι μια περίπτωση που ενδιαφέρει όλες νομίζω.
Ααα, μη ξεχάσω για την etoile που ρωτησε... 800 ευρώ είναι τελικά η επισκληρηδιος!!! Μένω στην Ιταλία όμως είπαμε
Mariori έγραψε:Αααα και κάτι άλλο! Το άκουσα κι εγώ αυτό με τα προιόντα για διαβητικούς αλλά δεν προλάβα να ρωτήσω γιατί δεν κάνει; Ξέρει καμιά; Παίρνω κάτι μπισκότα ολικής που γράφουν πάνω ''χωρίς πρόσθετη ζάχαρη'' αυτό θεωρείται για διαβητικούς δηλαδή; Ή προιόντα για διαβητικούς εννοούμε αυτά με τα υποκατάστατα ζάχαρης;
[b][i]Mariori έγραψε:Καλησπέρα! Είχα κανα δυο μέρες να μπω και είδα ολοκληρο κατεβατό!!!
Βασικά ήθελα να ρωτήσω την Ναυσικά που αν θυμάμαι καλά την λένε Ελένη, γιατί δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε πιο πριν... μήπως είχες ζάχαρο πριν από τις εγκυμοσύνες και δε το είχες ανακαλύψει; οχι πριν ημουν απολυτα φυσιολογικα ολα με το ζαχαρο μου!ξεκινησα ομως να το ψαχνω περισσοτερο οταν ποια τα παιδια που γεννουσα ηταν πανω απο 4 κιλα.και ετσι στην 3η εγκυμοσυνη και με τον καινουριο γυναικολο βρηκαμε οτι το ζαχαρο μου ανεβαινε αρκετα στην εγκυμοσυνη και εσυ ξεκινησα να εχω μια ειδικη διατροφη για να ρυθμιζω το ζαχαρο.
Ή μήπως ήσουνα ένα σταδιο πριν και με τις εγκυμοσύνες το πάγκρεας είδε κι αποείδε και έπαψε να λειτουργει; τη να σου πω οταν εκανα παντα εξετασεις ηταν στα φυσιολογικα επιπεδα παντα το ζαχαρο μου!
Όταν ήσουν έγκυος το ρυθμισες σωστά, πως ήταν οι τίμες σου;
η τιμες μεχρι και την 2η εγκυμοσυνη ηταν πολυ καλε με το αιμα που εκανα καθε μηνα στις πρωινες αιματολογικες εξετασεις ηταν τελεις ποτε δεν ξεπερναγαν το 80-85.
Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είσαι μια περίπτωση που ενδιαφέρει όλες νομίζω.
Ααα, μη ξεχάσω για την etoile που ρωτησε... 800 ευρώ είναι τελικά η επισκληρηδιος!!! Μένω στην Ιταλία όμως είπαμε
naysika έγραψε:[b][i]Mariori έγραψε:Καλησπέρα! Είχα κανα δυο μέρες να μπω και είδα ολοκληρο κατεβατό!!!
Βασικά ήθελα να ρωτήσω την Ναυσικά που αν θυμάμαι καλά την λένε Ελένη, γιατί δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε πιο πριν... μήπως είχες ζάχαρο πριν από τις εγκυμοσύνες και δε το είχες ανακαλύψει;
οχι πριν ημουν απολυτα φυσιολογικα ολα με το ζαχαρο μου!ξεκινησα ομως να το ψαχνω περισσοτερο οταν ποια τα παιδια που γεννουσα ηταν πανω απο 4 κιλα.και ετσι στην 3η εγκυμοσυνη και με τον καινουριο γυναικολο βρηκαμε οτι το ζαχαρο μου ανεβαινε αρκετα στην εγκυμοσυνη και εσυ ξεκινησα να εχω μια ειδικη διατροφη για να ρυθμιζω το ζαχαρο.
Ή μήπως ήσουνα ένα σταδιο πριν και με τις εγκυμοσύνες το πάγκρεας είδε κι αποείδε και έπαψε να λειτουργει;
τη να σου πω οταν εκανα παντα εξετασεις ηταν στα φυσιολογικα επιπεδα παντα το ζαχαρο μου!
η τιμες μεχρι και την 2η εγκυμοσυνη ηταν πολυ καλε με το αιμα που εκανα καθε μηνα στις πρωινες αιματολογικες εξετασεις ηταν τελεις ποτε δεν ξεπερναγαν το 80-85.
Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είσαι μια περίπτωση που ενδιαφέρει όλες νομίζω.
etoile! έγραψε:Mariori έγραψε:Καλησπέρα! Είχα κανα δυο μέρες να μπω και είδα ολοκληρο κατεβατό!!!
Βασικά ήθελα να ρωτήσω την Ναυσικά που αν θυμάμαι καλά την λένε Ελένη, γιατί δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε πιο πριν... μήπως είχες ζάχαρο πριν από τις εγκυμοσύνες και δε το είχες ανακαλύψει; Ή μήπως ήσουνα ένα σταδιο πριν και με τις εγκυμοσύνες το πάγκρεας είδε κι αποείδε και έπαψε να λειτουργει; Όταν ήσουν έγκυος το ρυθμισες σωστά, πως ήταν οι τίμες σου; Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά είσαι μια περίπτωση που ενδιαφέρει όλες νομίζω.
Και εγω που πιστευα οτι στο εξωτερικο ειναι ολα τα νοσοκομεια δημοσια/δωρεαν!!!! Τα ιδια χαλια με εδω εχετε και εκει;;;
stefaniandreas έγραψε:σε ποια περιοχη της ιταλιας?
ηρθα φετος στις θαλασσες σας.ο ανδρας μου ειναι απο ενα χωριο κοντα στην καλαβριαMariori έγραψε:stefaniandreas έγραψε:σε ποια περιοχη της ιταλιας?
Στο Κάλιαρι μένω, στη Σαρδηνία... Αν καμιά θελήσει να κάνει διακοπές στην Ιταλία να το έχει στα υπόψην γιατί είναι πολύ ωραίο νησί!
naysika έγραψε:naysika έγραψε:[b][i]Mariori έγραψε:Καλησπέρα! Είχα κανα δυο μέρες να μπω και είδα ολοκληρο κατεβατό!!!
Βασικά ήθελα να ρωτήσω την Ναυσικά που αν θυμάμαι καλά την λένε Ελένη, γιατί δεν θυμάμαι αν αναφέρθηκε πιο πριν... μήπως είχες ζάχαρο πριν από τις εγκυμοσύνες και δε το είχες ανακαλύψει;
οχι πριν ημουν απολυτα φυσιολογικα ολα με το ζαχαρο μου!ξεκινησα ομως να το ψαχνω περισσοτερο οταν ποια τα παιδια που γεννουσα ηταν πανω απο 4 κιλα.και ετσι στην 3η εγκυμοσυνη και με τον καινουριο γυναικολο βρηκαμε οτι το ζαχαρο μου ανεβαινε αρκετα στην εγκυμοσυνη και εσυ ξεκινησα να εχω μια ειδικη διατροφη για να ρυθμιζω το ζαχαρο.
Ή μήπως ήσουνα ένα σταδιο πριν και με τις εγκυμοσύνες το πάγκρεας είδε κι αποείδε και έπαψε να λειτουργει;
τη να σου πω οταν εκανα παντα εξετασεις ηταν στα φυσιολογικα επιπεδα παντα το ζαχαρο μου!
stefaniandreas έγραψε:ηρθα φετος στις θαλασσες σας.ο ανδρας μου ειναι απο ενα χωριο κοντα στην καλαβριαMariori έγραψε:stefaniandreas έγραψε:σε ποια περιοχη της ιταλιας?
Στο Κάλιαρι μένω, στη Σαρδηνία... Αν καμιά θελήσει να κάνει διακοπές στην Ιταλία να το έχει στα υπόψην γιατί είναι πολύ ωραίο νησί!
ο μπαμπας του ειναι απο εκει.τα παιδια γεννηθηκαν στη γερμανια και μεγαλωσαν εδω οποτε εκει παμε για καμια βολτα.Mariori έγραψε:stefaniandreas έγραψε:ηρθα φετος στις θαλασσες σας.ο ανδρας μου ειναι απο ενα χωριο κοντα στην καλαβριαMariori έγραψε:stefaniandreas έγραψε:σε ποια περιοχη της ιταλιας?
Άρα ξέρεις κι από Ιταλία αλλά κι από Ιταλούς Εγώ δεν έχω πάει ποτέ προς τα μέρη του άντρα σου αλλά είμαι σίγουρη ότι κι εκεί πρεπει να είναι πολύ ωραία! Ειδικά το καλοκαίρι!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης