Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
537 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 537 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 17]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mariori έγραψε: Το μωρό πάντως είναι καλά. Αυτά από μένα....

Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα όμωςSmile

????????

Επισκέπτης
Mariori έγραψε:Αχ, κορίτσια! Τζάμπα η χαρά! Το ίδο βράδυ πήγαμε στα επείγοντα, αρχικά γιατί είχα κάτι σαν γρατσουνιά που έτσουζε κι ανησυχούσα. Εμένα βέβαια κάτι με έτρωγε μέσα μου... Ε, τελικά με κρατήσαν μέσα! Δεν έχω διαστολή αλλά το μωρό έχει κατέβει πολύ. 12mm έχουν απομείνει στον κόλπο!!! Ορό για τις συσπάσεις και κορτιζόνη για τα πνευμόνια! Το ζάχαρο χτες το βράδυ 223!!!!!!! Έφριξα! Ευτυχώς ήρθε η μαία και με καθησύχασε ότι είναι από την ένεση και θυμήθηκα ότι το συζητούσαμε με την Καρρυ. Σήμερα ευτυχώς είμαι σα φυσιολογικά όριο πάλι.Τέλοσπάντων...τουρτίτσα δε το βλέπω να τρωω!!!! Ελπίζω να τα καταφέρουμε να κρατηθούμε 4 βδομάδες ακόμα τουλάχιστον! Δε θέλω να βγει το παιδακι μου τόσο μικρό!!!!Ευχηθείτε μας καλή επιτυχία!!!

Βασικα δε καταλαβα αυτο με τη γρατζουνια,γιατι ανησυχησες;;;

Ευχομαι να πανε ολα καλα, αν και ειμαι σιγουρη οτι θα πανε!!! Αλλωστε το μωρακι σου ειναι μεγαλο πλεον !!! Very Happy
Αντε,η ουρα μας εμεινε... I love you

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
etoile! έγραψε:
Mariori έγραψε:Αχ, κορίτσια! Τζάμπα η χαρά! Το ίδο βράδυ πήγαμε στα επείγοντα, αρχικά γιατί είχα κάτι σαν γρατσουνιά που έτσουζε κι ανησυχούσα. Εμένα βέβαια κάτι με έτρωγε μέσα μου... Ε, τελικά με κρατήσαν μέσα! Δεν έχω διαστολή αλλά το μωρό έχει κατέβει πολύ. 12mm έχουν απομείνει στον κόλπο!!! Ορό για τις συσπάσεις και κορτιζόνη για τα πνευμόνια! Το ζάχαρο χτες το βράδυ 223!!!!!!! Έφριξα! Ευτυχώς ήρθε η μαία και με καθησύχασε ότι είναι από την ένεση και θυμήθηκα ότι το συζητούσαμε με την Καρρυ. Σήμερα ευτυχώς είμαι σα φυσιολογικά όριο πάλι.Τέλοσπάντων...τουρτίτσα δε το βλέπω να τρωω!!!! Ελπίζω να τα καταφέρουμε να κρατηθούμε 4 βδομάδες ακόμα τουλάχιστον! Δε θέλω να βγει το παιδακι μου τόσο μικρό!!!!Ευχηθείτε μας καλή επιτυχία!!!

Βασικα δε καταλαβα αυτο με τη γρατζουνια,γιατι ανησυχησες;;;

Ευχομαι να πανε ολα καλα, αν και ειμαι σιγουρη οτι θα πανε!!! Αλλωστε το μωρακι σου ειναι μεγαλο πλεον !!! Very Happy
Αντε,η ουρα μας εμεινε... I love you

Δε ξέρω ακριβώς γιατί ανησύχησα με τη γρατζουνιά... Απλά το βράδυ πήγαμε στα επείγοντα με την ιδέα να δούμε τι είναι γιατί με έτσουζε οταν πήγαινα στο μπάνιο και φοβόμουν μην πάθω καμιά μόλυνση, ή μη τυχόν και ήταν παρενέργεια από τα κολπικά που είχα βάλει τις προηγούμενες μέρες. Τώρα που το ξανασκέφτομαι λέω, κοίτα να δεις που ήταν ένστικτο τελικά. Έπρεπε να παω αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί... Η γρατζουνια δεν είναι τίποτα τελικά, μια απλή γρατσουνια που πέρασε κιόλας. Πάλι καλά όμως μου χρησιμεψε σαν δικαιολογία για να πάω! Εχτές να ξαναστείλαν σπίτι ευτυχώς. Κρεββατι, καναπές, κρεββάτι... Τώρα λέω να σηκωθώ να μετρήσω το ζάχαρο γιατί πριν μια ωρίτσα ήπια γάλα αλλά έλιωσα μέσα κι ένα μικρούτσικο κομματάκι μαυρη σοκολάτα. Στο νοσοκομείο το τι γλυκό έπεφτε ρε κορίτσια...πέντε γέννες κάθε βράδυ, πέντε κεράσματα! Εγώ βεβαια δεν έτρωγα αλλά το βράδυ τι να σας λέω τα όνειρα που έκανα, όλο κρέπες και παγωτά έτρωγα Laughing Laughing Laughing

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς πήγαμε σήμερα για υπέρηχο και το αμνιακό πάλι αυξήθηκε κάπως λόγω τυ ξερυθμισμένου σακχάρου αυτές τις μέρες Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 534787 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 534787 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 534787 Και όχι τίποτα αλλά ο γιατρός μου έλειπε και δεν μπορούσα να τον δω και μου έκλεισε ραντεβού για την τρίτη τώρα αλλά ως την τρίτη βλέπω να γίνονται τα νερά καταρράκτης!!!Τουλάχιστον ο μπέμπης είναι μια χαράSmile

????????

Επισκέπτης
Carrie έγραψε:Εμείς πήγαμε σήμερα για υπέρηχο και το αμνιακό πάλι αυξήθηκε κάπως λόγω τυ ξερυθμισμένου σακχάρου αυτές τις μέρες Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 534787 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 534787 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 534787 Και όχι τίποτα αλλά ο γιατρός μου έλειπε και δεν μπορούσα να τον δω και μου έκλεισε ραντεβού για την τρίτη τώρα αλλά ως την τρίτη βλέπω να γίνονται τα νερά καταρράκτης!!!Τουλάχιστον ο μπέμπης είναι μια χαράSmile

Εμενα παλι που ειναι λιγο μειωμενο;;;; Στα κατωτερα φυσιολογικα!!! Ειλικρινα, αμφιβάλλω αν τελικα εχω σακχαρο. Μαλλον τσαμπα παιδευομαι!!!

Περα απο τα ''ψιλοδυσαρεστα''... Carrie εχεις συνειδητοποιησει οτι σε σχεδον ενα μηνα θα εχουμε ενα μικρο πλασματακι στο σπιτι I love you ;;; Εγω οχι!!! Laughing

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
Περα απο τα ''ψιλοδυσαρεστα''... Carrie εχεις συνειδητοποιησει οτι σε σχεδον ενα μηνα θα εχουμε ενα μικρο πλασματακι στο σπιτι I love you ;;; Εγω οχι!!! Laughing

Η αλήθεια είναι πως όχι Very Happy Very Happy Very Happy Σαν ψέμματα μου φαίνεται!!!

????????

Επισκέπτης
Carrie έγραψε:
etoile! έγραψε:

Η αλήθεια είναι πως όχι Very Happy Very Happy Very Happy Σαν ψέμματα μου φαίνεται!!!

I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Εχεις αγχος για τη γεννα;; Εγω τα εχω κανει πανω μου!!!! Laughing Laughing Laughing

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσακια μου σας ευχομαι ολα να πανε καλα μεχρι το τελος και να μην γεννησετε ποιο νωρις παρα μονο στην ωρα σας!!!

εγω πριν μια εβδομαδα επαθα υπογλυκεμια και τα επαιξα για λιγακι αλλα επειδη ηξερα πως ειναι αυτο αφου το ειχα παθει και στην εγκυμοσυνη εδρασα γρηγορα και εφαγα μια κουταλια τις σουπας ζαχαρη ειπια ενα ποτηρι χυμο και εφαγα και ενα τοστακι και ηρθα και στανιαρα!!!49 μου εφτασε!! σταματησα και τρις μερες το ενα χαπακι που επερνα και μετριωνουν και ειχα πρωινο ζαχαρο 80 και κατι!

naysika

naysika
etoile! έγραψε:
Carrie έγραψε:
etoile! έγραψε:

Εχεις αγχος για τη γεννα;; Εγω τα εχω κανει πανω μου!!!! Laughing Laughing Laughing

γλυκιες μην αγχωνεστε ολα θα πανε καλα!οταν θα γεννησετε θα λετε αυτο ηταν;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Etoile η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν το σκέφτομαι τόσο.Ίσως γιατί αποφάσισε να είναι και ο καλός μου μαζί μου και νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια..Η φύση ξέρει καλύτερα μάλλον όταν έρθει εκείνη η ώρα..

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
etoile! έγραψε:
Carrie έγραψε:Εμείς πήγαμε σήμερα για υπέρηχο και το αμνιακό πάλι αυξήθηκε κάπως λόγω τυ ξερυθμισμένου σακχάρου αυτές τις μέρες Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 534787 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 534787 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 534787 Και όχι τίποτα αλλά ο γιατρός μου έλειπε και δεν μπορούσα να τον δω και μου έκλεισε ραντεβού για την τρίτη τώρα αλλά ως την τρίτη βλέπω να γίνονται τα νερά καταρράκτης!!!Τουλάχιστον ο μπέμπης είναι μια χαράSmile

Εμενα παλι που ειναι λιγο μειωμενο;;;; Στα κατωτερα φυσιολογικα!!! Ειλικρινα, αμφιβάλλω αν τελικα εχω σακχαρο. Μαλλον τσαμπα παιδευομαι!!!

Κι έμενα είναι στα κατώτερα φυσιολογικά το αμνιακό υγρό!!!! Τι σύμπτωση είναι αυτή βρε etoile! Βρε μήπως είσαι εγω;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Αλλά γιατί αμφιβάλλεις αν έχεις ζάχαρο; Είχα διαβάσει στο ίντερνετ ότι ο διαβήτης κύησης μπορεί να αυξήσει το υγρό αλλά μπορεί και να το μειώσει. Άκουσες κάτι άλλο ίσως, το αντιθετο από αυτό; Να σου πω την αλήθεια κι εγώ άρχισα να αμφιβάλλω για το ζάχαρό μου γιατί τρωω παγωτό, 95..τρωω 20γρ σοκολάτα 80..τρωω 300γρ πιτσα με σαλάτα αυτή τη φορά όπως με συμβούλεψε η κάρρυ 103!!!! Λέω τι στο καλό! Μπας και δε δουλευει το μηχάνημα; Αλλά και στο νοσοκομείο 6 μερες οι τιμές ήταν πολύ καλές. Νομίζω τελικά ότι με τη δίαιτα το πάγκρεας πήρε τα πάνω του και καταφέρνει να ανταπεξέλθει καλύτερα από ότι πριν για αυτό και οι χαμηλές τιμές...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ σε αντίθεση με εσάς είμαι σε κατάσταση να χτυπήσω αλύπητα τον γιατρό μου σήμερα που θα πάω γιατί σηκώθηκε και έφυγε 10 μέρες και το ζάχαρο μου πήγε στον Θεό!!Χθες έφαγα 1 μικρό μήλο και ένα τοστ και είχα κάνει και ινσουλίνη και πήγε 170!!!!!!!!!! Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 679259 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 679259 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 679259 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 679259 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 679259

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
etoile! έγραψε:
Carrie έγραψε:
etoile! έγραψε:

Κορίτσια στο νοσοκομείο ήμουνα 5 μέτρα από την αίθουσα τοκετού...(κι έλεγα στον σύντροφό μου να το περιμένει γιατί για να με φεραν με τις ετοιμόγεννες...)Το τελευταίο βράδυ πέντε γεννες έκαναν! Που και που ακουγόνταν οι φωνές. Δεν ήταν τρομακτικό όπως νόμιζα! Χρονομετρούσα κιόλας για να έχω μια ιδέα... το πολύ να ούρλιαζαν για κάνα πεντάλεπτο, δηλάδη τη στιγμή που έβγαινε το μωρό. Δυο φορές ήμουνα μπροστά όταν σπάσαν τα νερά, είμασταν στο ίδιο δωμάτιο με τις κοπέλες. Εντάξει, μετά από λίγο αρχίζουν οι ωδύνες, είσαι μεσα στο άγχος κυρίως αν είναι πρόωρο αλλά τελικά έχει τόση δύναμη η γυναίκα μέσα της εκείνη την ώρα...! Αυτές οι μέρες στο νοσοκομείο ήταν πολύ χρήσιμες και για αυτό το λόγο, γιατί είδα πως τελικά η γέννα είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Να φοβηθώ, δε φοβάμαι, λέω όπως τα κατάφεραν όλες αυτές οι μανούλες που γνώρισα εκεί μέσα θα τα καταφέρω κι εγώ. Ανησυχώ μονο μη βγει το παιδάκι μου νωρίτερα..
naysika σ'ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη ευχή σου! Very Happy

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Carrie έγραψε:Εγώ σε αντίθεση με εσάς είμαι σε κατάσταση να χτυπήσω αλύπητα τον γιατρό μου σήμερα που θα πάω γιατί σηκώθηκε και έφυγε 10 μέρες και το ζάχαρο μου πήγε στον Θεό!!Χθες έφαγα 1 μικρό μήλο και ένα τοστ και είχα κάνει και ινσουλίνη και πήγε 170!!!!!!!!!! Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 679259 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 679259 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 679259 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 679259 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 679259

Πωπω! Κι εγώ στα θέση σου θα ανησυχούσα πολύ! Γιατί όμως αυτό βρε Κάρρυ; Γιατί να ανεβηκε τόσο πολύ; Εμάς ο γιατρός εδώ έλεγε στις κοπέλες να αυξήσουν τη δόση ινσουλινης, δε ξέρω κατά πόσο,λίγο από ότι κατάλαβα, αν δουν ότι το ζάχαρο είναι υψηλό. εσύ δε μπορεις να το κάνεις μονη σου; Πρεπει να περιμένεις το γιατρό να σου πει πόσο και αν πρεπει να την αυξήσεις; Μήπως αυτό τώρα είναι κι από άγχος ή στεναχώρια;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την Παρασκευή που μίλησα μαζί του μέσω της γραμματέως του μου είπε να αυξήσω την δόση 2 μονάδες αλλά τζίφος!!Ούτε με την αυξημένη δόση έγινε τίποτα..Sad Δεν ξέρω πόσο πρέπει να την αυξήσω για να στρώσει τώρα.Φταίει που όσο προχωράει η εγκυμοσύνη ρυθμίζεται δυσκολότερα μάλλον και ίσως επειδή και το μωρό παίρνει βάρος να θέλει κάτι διαφορετικό?Δεν έχω ιδέα ,είμαι κυρίως συγχισμένη παρά στεναχωρημένη!!!Να δούμε τι θα μου πει σήμερα με αυτές τις τιμές!!

naysika

naysika
εγω οταν εκανα ινσουλινη εκανα πρωι βραδυ απο 8 μοναδες την καφε φορα!!Carrie ποσες μοναδες κανεις τωρα;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
naysika έγραψε:εγω οταν εκανα ινσουλινη εκανα πρωι βραδυ απο 8 μοναδες την καφε φορα!!Carrie ποσες μοναδες κανεις τωρα;

Μου ξεκίνησε με 6 πρωί 6 βράδυ και τώρα κάνω 12 πρωί και 10 βράδυ (από την Παρασκευή και μετά) ενώ πριν έκανα 10 πρωί 8 βράδυ..

naysika

naysika
etoile! έγραψε:
Mariori έγραψε:
etoile! έγραψε:
Mariori έγραψε:Κορίτσια εχτές έφαγα κι εγώ πίτσα! 300γρ, δηλαδή 4 μεγάλα κομμάτια. Μετρηθηκα και ως δια μαγείας....130!!! Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 215994 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 215994 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 215994 (Δεν ήταν χοντρή όμως η ζύμη και είχε πάνω μονο ντομάτα και μοτσαρέλα) Ο άντρας μου με έπεισε να κάνουμε το πείραμα γιατί εγώ προκεμένου να μην δω τίποτα τρελές τιμές την είχα διαγράψει τελείως την πίτσα! Με 300 γρ περίμενα από 160 και πάνω...
Καλά, όχι ότι 130 είναι τελειο αλλά τουλάχιστον είμαι στο όριο..και με τα λεγόμενα του γιατρού το 130 θεωρείται νορμάλ, δε μπορείς με όλα τα φαγητά να έχεις τις ίδιες τιμές, έτσι είπε. Οπότε πιστεύω ότι μπορώ να χαρώ.... Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 654316 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 654316 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 654316 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 654316

Ναι, και σε εμενα που ηταν τιγκα στη ψωμουκλα και εδειξε 140, μια χαρα ηταν. Αμα ετρωγα λιγοτερο, δε θα εδειχνε τοσο...
Τωρα να δειτε τι επαθα... Επαθα ουρολοιμωξη, πινω αντιβιωση και μου λεει η φαρμακοποιος ''πολυ φαγητο''. Τι να κανω τωρα;;;; Shocked Shocked Shocked Απλα προσπαθω να τρωω λιγο μεγαλυτερη μεριδα στο βραδινο ή στα ενδιαμεσα (πχ παραπανω σαλατουλα ή κρεατακι). Δε ξερω πια, κουραστηκα!!!!Ολο κατι βγαινει!!! Twisted Evil

Α,ωραία! Έχουμε συγχρονιστεί μου φαίνεται! Έχω κι εγώ ένα θεματάκι... μήκυτες Mad Από σήμερα ξεκινάω κολπικά υπόθετα για 6 μέρες! Στην αρχή φοβηθηκα κι εγώ για ουρολοιμωξη.. Χτες μ'έιχε πιασει αυτό το ''αμαν πια, τι θα γινει; όλο κάτι καινούριο βγαίνει'' που λες κι εσύ. Μετά το παιδάκι μου με κλώτσησε τόσο δυνατά που επανήλθα στα φυσιολογικά μου. Λέω άλλες περνάνε 9 μήνες ξάπλα και θα παραπονεθώ εγώ;
Άσχετο, το χθεσινό μου όνειρο: έχουμε πάει σε κάτι γεννέθλια κι έχουν φέρει ένα ψυγείο γεμάτο γλυκά (κοκάκια, κορνεδάκια, παστάκια..όλα τα καλά) και τρεις διαφορετικές τούρτες. Πήγαινε ο κοσμος και του γέμιζε ο σερβιτόρος το πιάτο τιγκα! Εγώ έλεγα στον σύντροφό μου να πάει κι αυτός, να μην ανησυχεί για μένα που δε μπορώ να φάω...Ε, μετά πήγα κι εγώ να παρω ένα κομματάκι και λέω στο σερβιτόρο, θα πάρω μονο ένα γλυκό από το κάθε κουτί κι ένα κομματάκι από κάθε την τούρτα γιατί δεν μπορώ να φάω πολύ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ε, ρε δε θα γεννήσω!!!! θα δεις τι έχει να γίνει!!!!

Χαχαχα,τσιμπησες λιγο εεε;;; Laughing Laughing Laughing Laughing

Μυκητες εχουμε ολες στην εγκυμοσυνη Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 534787 , απ οτι μου ειπε ο γυναικολογος!!!

Μολις γεννησουμε να μαζευτουμε ολες μαζι να ρημαξουμε ο,τι γλυκο υπαρχει!!! Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 654316 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 654316 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 654316 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 654316 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 654316 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 654316 Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 12 654316

μυκητες ειχα και εγω στην τελευταια εγκυμοσυνη .δεν ειναι τιποτα με τα υποθετα μια εβδομαδα μονο ειναι και μετα ολα καλα!

naysika

naysika
Carrie έγραψε:
naysika έγραψε:εγω οταν εκανα ινσουλινη εκανα πρωι βραδυ απο 8 μοναδες την καφε φορα!!Carrie ποσες μοναδες κανεις τωρα;

Μου ξεκίνησε με 6 πρωί 6 βράδυ και τώρα κάνω 12 πρωί και 10 βράδυ (από την Παρασκευή και μετά) ενώ πριν έκανα 10 πρωί 8 βράδυ..

κανεις αρκετες μοναδες!!!το πρωι που μετριεσαι ποσο εχεις;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτές τις μέρες πάνω από 130..έχω φτάσει και 150!με ένα φλιτζάνι γάλα και ένα τοστ!Σου λέω κάτι έχει απορρυθμιστεί εντελώς όμως Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Και δεν ξέρω βασικά,πως καθορίζονται τι μονάδες θα κάνεις?Παίζει ρόλο πχ το βάρος?Η εβδομάδα κύησης? Rolling Eyes Rolling Eyes confused confused

naysika

naysika
Carrie έγραψε:Αυτές τις μέρες πάνω από 130..έχω φτάσει και 150!με ένα φλιτζάνι γάλα και ένα τοστ!Σου λέω κάτι έχει απορρυθμιστεί εντελώς όμως Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Και δεν ξέρω βασικά,πως καθορίζονται τι μονάδες θα κάνεις?Παίζει ρόλο πχ το βάρος?Η εβδομάδα κύησης? Rolling Eyes Rolling Eyes confused confused

το 130 ειναι πριν ή μετα το γαλα και το τοστ;
οχι δεν παιξει ρολο σε ποιο μηνα εισαι εγω σε ολοι την εγκυμοσυνη εκανα 8 και 8 μοναδες εχεις ανχοθη τελευταια; γιατι να ξερεις οτι παιξει ρολο και αυτο!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όχι ήτανε μετά. Το θέμα είναι ότι έχω παρατηρήσει όμως ότι κάνω σάκχαρο νηστείας πλέον!Δηλ το πρωί χωρίς να φάω τίποτα έχει τύχει να είμαι στο 105 και επίσης κάποιες φορές που μετρήθηκα 4 ώρες μετά το μεσημεριανό έχει τύχει να είμαι στο 122 που δεν γίνεται αν σκεφτείς ότι ήμουν 4 ώρες με ένα μήλο πχ!Εσένα δεν σου αύξανε τις δόσεις δηλαδή?Εμένα ίσως το έκανε γιατί έκανα και ενέσεις κορτιζόνης στο ενδιάμεσο αλλά τώρα ειλικρινά δεν ξέρω τι έχει γίνει..

naysika

naysika
Carrie έγραψε:Όχι ήτανε μετά. Το θέμα είναι ότι έχω παρατηρήσει όμως ότι κάνω σάκχαρο νηστείας πλέον!Δηλ το πρωί χωρίς να φάω τίποτα έχει τύχει να είμαι στο 105 και επίσης κάποιες φορές που μετρήθηκα 4 ώρες μετά το μεσημεριανό έχει τύχει να είμαι στο 122 που δεν γίνεται αν σκεφτείς ότι ήμουν 4 ώρες με ένα μήλο πχ!Εσένα δεν σου αύξανε τις δόσεις δηλαδή?Εμένα ίσως το έκανε γιατί έκανα και ενέσεις κορτιζόνης στο ενδιάμεσο αλλά τώρα ειλικρινά δεν ξέρω τι έχει γίνει..

οχι ξεκινησα με 8 πρωι και 6 βραδυ και μετα πηγε 8 και 8 πρωι -βραδυ.
δεν θημαμαι μωρε να σου πω και ποσο ειχα και εγω στην εγκυμοσυνη!!
κορτιζονη γιατι εκανες;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
naysika έγραψε:
Carrie έγραψε:Όχι ήτανε μετά. Το θέμα είναι ότι έχω παρατηρήσει όμως ότι κάνω σάκχαρο νηστείας πλέον!Δηλ το πρωί χωρίς να φάω τίποτα έχει τύχει να είμαι στο 105 και επίσης κάποιες φορές που μετρήθηκα 4 ώρες μετά το μεσημεριανό έχει τύχει να είμαι στο 122 που δεν γίνεται αν σκεφτείς ότι ήμουν 4 ώρες με ένα μήλο πχ!Εσένα δεν σου αύξανε τις δόσεις δηλαδή?Εμένα ίσως το έκανε γιατί έκανα και ενέσεις κορτιζόνης στο ενδιάμεσο αλλά τώρα ειλικρινά δεν ξέρω τι έχει γίνει..

οχι ξεκινησα με 8 πρωι και 6 βραδυ και μετα πηγε 8 και 8 πρωι -βραδυ.
δεν θημαμαι μωρε να σου πω και ποσο ειχα και εγω στην εγκυμοσυνη!!
κορτιζονη γιατι εκανες;

Γιατί έκανα πρόωρες συσπάσεις από την 30η βδομάδα και έτσι έκανα μία κορτιζόνη αν θυμαμάι καλά 31 και 34η βδομάδα οπότε και προσαρμόστηκαν -προς τα πάνω- ανάλογα και οι δόσεις

????????

Επισκέπτης
Mariori έγραψε:
etoile! έγραψε:

Κι έμενα είναι στα κατώτερα φυσιολογικά το αμνιακό υγρό!!!! Τι σύμπτωση είναι αυτή βρε etoile! Βρε μήπως είσαι εγω;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Αλλά γιατί αμφιβάλλεις αν έχεις ζάχαρο; Είχα διαβάσει στο ίντερνετ ότι ο διαβήτης κύησης μπορεί να αυξήσει το υγρό αλλά μπορεί και να το μειώσει. Άκουσες κάτι άλλο ίσως, το αντιθετο από αυτό; Να σου πω την αλήθεια κι εγώ άρχισα να αμφιβάλλω για το ζάχαρό μου γιατί τρωω παγωτό, 95..τρωω 20γρ σοκολάτα 80..τρωω 300γρ πιτσα με σαλάτα αυτή τη φορά όπως με συμβούλεψε η κάρρυ 103!!!! Λέω τι στο καλό! Μπας και δε δουλευει το μηχάνημα; Αλλά και στο νοσοκομείο 6 μερες οι τιμές ήταν πολύ καλές. Νομίζω τελικά ότι με τη δίαιτα το πάγκρεας πήρε τα πάνω του και καταφέρνει να ανταπεξέλθει καλύτερα από ότι πριν για αυτό και οι χαμηλές τιμές...

Ακριβως το ιδιο παθαινω και εγω, γι αυτο αμφιβαλλω πλεον!! Και η ενδοκρινολογος μου ειπε να μη ξαναπαω γιατι ειναι χαμηλες οι τιμες, αυτο και αν μου φανηκε περιεργο!!!

Παντως τα αμνιακα ειναι φυσιολογικο να μειωνονται οσο πλησιαζουμε στο τελος... Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις