276 Απ: Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης Δευ Οκτ 17, 2011 6:06 am
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Mariori έγραψε: Το μωρό πάντως είναι καλά. Αυτά από μένα....
Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα όμως
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Mariori έγραψε: Το μωρό πάντως είναι καλά. Αυτά από μένα....
Mariori έγραψε:Αχ, κορίτσια! Τζάμπα η χαρά! Το ίδο βράδυ πήγαμε στα επείγοντα, αρχικά γιατί είχα κάτι σαν γρατσουνιά που έτσουζε κι ανησυχούσα. Εμένα βέβαια κάτι με έτρωγε μέσα μου... Ε, τελικά με κρατήσαν μέσα! Δεν έχω διαστολή αλλά το μωρό έχει κατέβει πολύ. 12mm έχουν απομείνει στον κόλπο!!! Ορό για τις συσπάσεις και κορτιζόνη για τα πνευμόνια! Το ζάχαρο χτες το βράδυ 223!!!!!!! Έφριξα! Ευτυχώς ήρθε η μαία και με καθησύχασε ότι είναι από την ένεση και θυμήθηκα ότι το συζητούσαμε με την Καρρυ. Σήμερα ευτυχώς είμαι σα φυσιολογικά όριο πάλι.Τέλοσπάντων...τουρτίτσα δε το βλέπω να τρωω!!!! Ελπίζω να τα καταφέρουμε να κρατηθούμε 4 βδομάδες ακόμα τουλάχιστον! Δε θέλω να βγει το παιδακι μου τόσο μικρό!!!!Ευχηθείτε μας καλή επιτυχία!!!
etoile! έγραψε:Mariori έγραψε:Αχ, κορίτσια! Τζάμπα η χαρά! Το ίδο βράδυ πήγαμε στα επείγοντα, αρχικά γιατί είχα κάτι σαν γρατσουνιά που έτσουζε κι ανησυχούσα. Εμένα βέβαια κάτι με έτρωγε μέσα μου... Ε, τελικά με κρατήσαν μέσα! Δεν έχω διαστολή αλλά το μωρό έχει κατέβει πολύ. 12mm έχουν απομείνει στον κόλπο!!! Ορό για τις συσπάσεις και κορτιζόνη για τα πνευμόνια! Το ζάχαρο χτες το βράδυ 223!!!!!!! Έφριξα! Ευτυχώς ήρθε η μαία και με καθησύχασε ότι είναι από την ένεση και θυμήθηκα ότι το συζητούσαμε με την Καρρυ. Σήμερα ευτυχώς είμαι σα φυσιολογικά όριο πάλι.Τέλοσπάντων...τουρτίτσα δε το βλέπω να τρωω!!!! Ελπίζω να τα καταφέρουμε να κρατηθούμε 4 βδομάδες ακόμα τουλάχιστον! Δε θέλω να βγει το παιδακι μου τόσο μικρό!!!!Ευχηθείτε μας καλή επιτυχία!!!
Βασικα δε καταλαβα αυτο με τη γρατζουνια,γιατι ανησυχησες;;;
Ευχομαι να πανε ολα καλα, αν και ειμαι σιγουρη οτι θα πανε!!! Αλλωστε το μωρακι σου ειναι μεγαλο πλεον !!!
Αντε,η ουρα μας εμεινε...
Carrie έγραψε:Εμείς πήγαμε σήμερα για υπέρηχο και το αμνιακό πάλι αυξήθηκε κάπως λόγω τυ ξερυθμισμένου σακχάρου αυτές τις μέρες Και όχι τίποτα αλλά ο γιατρός μου έλειπε και δεν μπορούσα να τον δω και μου έκλεισε ραντεβού για την τρίτη τώρα αλλά ως την τρίτη βλέπω να γίνονται τα νερά καταρράκτης!!!Τουλάχιστον ο μπέμπης είναι μια χαρά
etoile! έγραψε:
Περα απο τα ''ψιλοδυσαρεστα''... Carrie εχεις συνειδητοποιησει οτι σε σχεδον ενα μηνα θα εχουμε ενα μικρο πλασματακι στο σπιτι ;;; Εγω οχι!!!
Carrie έγραψε:etoile! έγραψε:
Περα απο τα ''ψιλοδυσαρεστα''... Carrie εχεις συνειδητοποιησει οτι σε σχεδον ενα μηνα θα εχουμε ενα μικρο πλασματακι στο σπιτι ;;; Εγω οχι!!!
Η αλήθεια είναι πως όχι Σαν ψέμματα μου φαίνεται!!!
etoile! έγραψε:Carrie έγραψε:etoile! έγραψε:
Εχεις αγχος για τη γεννα;; Εγω τα εχω κανει πανω μου!!!!
etoile! έγραψε:Carrie έγραψε:Εμείς πήγαμε σήμερα για υπέρηχο και το αμνιακό πάλι αυξήθηκε κάπως λόγω τυ ξερυθμισμένου σακχάρου αυτές τις μέρες Και όχι τίποτα αλλά ο γιατρός μου έλειπε και δεν μπορούσα να τον δω και μου έκλεισε ραντεβού για την τρίτη τώρα αλλά ως την τρίτη βλέπω να γίνονται τα νερά καταρράκτης!!!Τουλάχιστον ο μπέμπης είναι μια χαρά
Εμενα παλι που ειναι λιγο μειωμενο;;;; Στα κατωτερα φυσιολογικα!!! Ειλικρινα, αμφιβάλλω αν τελικα εχω σακχαρο. Μαλλον τσαμπα παιδευομαι!!!
etoile! έγραψε:Carrie έγραψε:etoile! έγραψε:
Εχεις αγχος για τη γεννα;; Εγω τα εχω κανει πανω μου!!!!
Carrie έγραψε:Εγώ σε αντίθεση με εσάς είμαι σε κατάσταση να χτυπήσω αλύπητα τον γιατρό μου σήμερα που θα πάω γιατί σηκώθηκε και έφυγε 10 μέρες και το ζάχαρο μου πήγε στον Θεό!!Χθες έφαγα 1 μικρό μήλο και ένα τοστ και είχα κάνει και ινσουλίνη και πήγε 170!!!!!!!!!!
naysika έγραψε:εγω οταν εκανα ινσουλινη εκανα πρωι βραδυ απο 8 μοναδες την καφε φορα!!Carrie ποσες μοναδες κανεις τωρα;
etoile! έγραψε:Mariori έγραψε:etoile! έγραψε:Mariori έγραψε:Κορίτσια εχτές έφαγα κι εγώ πίτσα! 300γρ, δηλαδή 4 μεγάλα κομμάτια. Μετρηθηκα και ως δια μαγείας....130!!! (Δεν ήταν χοντρή όμως η ζύμη και είχε πάνω μονο ντομάτα και μοτσαρέλα) Ο άντρας μου με έπεισε να κάνουμε το πείραμα γιατί εγώ προκεμένου να μην δω τίποτα τρελές τιμές την είχα διαγράψει τελείως την πίτσα! Με 300 γρ περίμενα από 160 και πάνω...
Καλά, όχι ότι 130 είναι τελειο αλλά τουλάχιστον είμαι στο όριο..και με τα λεγόμενα του γιατρού το 130 θεωρείται νορμάλ, δε μπορείς με όλα τα φαγητά να έχεις τις ίδιες τιμές, έτσι είπε. Οπότε πιστεύω ότι μπορώ να χαρώ....
Ναι, και σε εμενα που ηταν τιγκα στη ψωμουκλα και εδειξε 140, μια χαρα ηταν. Αμα ετρωγα λιγοτερο, δε θα εδειχνε τοσο...
Τωρα να δειτε τι επαθα... Επαθα ουρολοιμωξη, πινω αντιβιωση και μου λεει η φαρμακοποιος ''πολυ φαγητο''. Τι να κανω τωρα;;;; Απλα προσπαθω να τρωω λιγο μεγαλυτερη μεριδα στο βραδινο ή στα ενδιαμεσα (πχ παραπανω σαλατουλα ή κρεατακι). Δε ξερω πια, κουραστηκα!!!!Ολο κατι βγαινει!!!
Α,ωραία! Έχουμε συγχρονιστεί μου φαίνεται! Έχω κι εγώ ένα θεματάκι... μήκυτες Από σήμερα ξεκινάω κολπικά υπόθετα για 6 μέρες! Στην αρχή φοβηθηκα κι εγώ για ουρολοιμωξη.. Χτες μ'έιχε πιασει αυτό το ''αμαν πια, τι θα γινει; όλο κάτι καινούριο βγαίνει'' που λες κι εσύ. Μετά το παιδάκι μου με κλώτσησε τόσο δυνατά που επανήλθα στα φυσιολογικά μου. Λέω άλλες περνάνε 9 μήνες ξάπλα και θα παραπονεθώ εγώ;
Άσχετο, το χθεσινό μου όνειρο: έχουμε πάει σε κάτι γεννέθλια κι έχουν φέρει ένα ψυγείο γεμάτο γλυκά (κοκάκια, κορνεδάκια, παστάκια..όλα τα καλά) και τρεις διαφορετικές τούρτες. Πήγαινε ο κοσμος και του γέμιζε ο σερβιτόρος το πιάτο τιγκα! Εγώ έλεγα στον σύντροφό μου να πάει κι αυτός, να μην ανησυχεί για μένα που δε μπορώ να φάω...Ε, μετά πήγα κι εγώ να παρω ένα κομματάκι και λέω στο σερβιτόρο, θα πάρω μονο ένα γλυκό από το κάθε κουτί κι ένα κομματάκι από κάθε την τούρτα γιατί δεν μπορώ να φάω πολύ...
Ε, ρε δε θα γεννήσω!!!! θα δεις τι έχει να γίνει!!!!
Χαχαχα,τσιμπησες λιγο εεε;;;
Μυκητες εχουμε ολες στην εγκυμοσυνη , απ οτι μου ειπε ο γυναικολογος!!!
Μολις γεννησουμε να μαζευτουμε ολες μαζι να ρημαξουμε ο,τι γλυκο υπαρχει!!!
Carrie έγραψε:naysika έγραψε:εγω οταν εκανα ινσουλινη εκανα πρωι βραδυ απο 8 μοναδες την καφε φορα!!Carrie ποσες μοναδες κανεις τωρα;
Μου ξεκίνησε με 6 πρωί 6 βράδυ και τώρα κάνω 12 πρωί και 10 βράδυ (από την Παρασκευή και μετά) ενώ πριν έκανα 10 πρωί 8 βράδυ..
Carrie έγραψε:Αυτές τις μέρες πάνω από 130..έχω φτάσει και 150!με ένα φλιτζάνι γάλα και ένα τοστ!Σου λέω κάτι έχει απορρυθμιστεί εντελώς όμως Και δεν ξέρω βασικά,πως καθορίζονται τι μονάδες θα κάνεις?Παίζει ρόλο πχ το βάρος?Η εβδομάδα κύησης?
Carrie έγραψε:Όχι ήτανε μετά. Το θέμα είναι ότι έχω παρατηρήσει όμως ότι κάνω σάκχαρο νηστείας πλέον!Δηλ το πρωί χωρίς να φάω τίποτα έχει τύχει να είμαι στο 105 και επίσης κάποιες φορές που μετρήθηκα 4 ώρες μετά το μεσημεριανό έχει τύχει να είμαι στο 122 που δεν γίνεται αν σκεφτείς ότι ήμουν 4 ώρες με ένα μήλο πχ!Εσένα δεν σου αύξανε τις δόσεις δηλαδή?Εμένα ίσως το έκανε γιατί έκανα και ενέσεις κορτιζόνης στο ενδιάμεσο αλλά τώρα ειλικρινά δεν ξέρω τι έχει γίνει..
naysika έγραψε:Carrie έγραψε:Όχι ήτανε μετά. Το θέμα είναι ότι έχω παρατηρήσει όμως ότι κάνω σάκχαρο νηστείας πλέον!Δηλ το πρωί χωρίς να φάω τίποτα έχει τύχει να είμαι στο 105 και επίσης κάποιες φορές που μετρήθηκα 4 ώρες μετά το μεσημεριανό έχει τύχει να είμαι στο 122 που δεν γίνεται αν σκεφτείς ότι ήμουν 4 ώρες με ένα μήλο πχ!Εσένα δεν σου αύξανε τις δόσεις δηλαδή?Εμένα ίσως το έκανε γιατί έκανα και ενέσεις κορτιζόνης στο ενδιάμεσο αλλά τώρα ειλικρινά δεν ξέρω τι έχει γίνει..
οχι ξεκινησα με 8 πρωι και 6 βραδυ και μετα πηγε 8 και 8 πρωι -βραδυ.
δεν θημαμαι μωρε να σου πω και ποσο ειχα και εγω στην εγκυμοσυνη!!
κορτιζονη γιατι εκανες;
Mariori έγραψε:etoile! έγραψε:Carrie έγραψε:Εμείς πήγαμε σήμερα για υπέρηχο και το αμνιακό πάλι αυξήθηκε κάπως λόγω τυ ξερυθμισμένου σακχάρου αυτές τις μέρες Και όχι τίποτα αλλά ο γιατρός μου έλειπε και δεν μπορούσα να τον δω και μου έκλεισε ραντεβού για την τρίτη τώρα αλλά ως την τρίτη βλέπω να γίνονται τα νερά καταρράκτης!!!Τουλάχιστον ο μπέμπης είναι μια χαρά
Εμενα παλι που ειναι λιγο μειωμενο;;;; Στα κατωτερα φυσιολογικα!!! Ειλικρινα, αμφιβάλλω αν τελικα εχω σακχαρο. Μαλλον τσαμπα παιδευομαι!!!
Κι έμενα είναι στα κατώτερα φυσιολογικά το αμνιακό υγρό!!!! Τι σύμπτωση είναι αυτή βρε etoile! Βρε μήπως είσαι εγω;;; Αλλά γιατί αμφιβάλλεις αν έχεις ζάχαρο; Είχα διαβάσει στο ίντερνετ ότι ο διαβήτης κύησης μπορεί να αυξήσει το υγρό αλλά μπορεί και να το μειώσει. Άκουσες κάτι άλλο ίσως, το αντιθετο από αυτό; Να σου πω την αλήθεια κι εγώ άρχισα να αμφιβάλλω για το ζάχαρό μου γιατί τρωω παγωτό, 95..τρωω 20γρ σοκολάτα 80..τρωω 300γρ πιτσα με σαλάτα αυτή τη φορά όπως με συμβούλεψε η κάρρυ 103!!!! Λέω τι στο καλό! Μπας και δε δουλευει το μηχάνημα; Αλλά και στο νοσοκομείο 6 μερες οι τιμές ήταν πολύ καλές. Νομίζω τελικά ότι με τη δίαιτα το πάγκρεας πήρε τα πάνω του και καταφέρνει να ανταπεξέλθει καλύτερα από ότι πριν για αυτό και οι χαμηλές τιμές...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης