Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
446 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 446 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 17]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mariori έγραψε:
Ναι, ναι! Για πες μου λίγο την διατροφή σου..είμαι περίεργη να δω δηλαδή πόσο διαφορετική είναι. Εγώ πάντως είδα αυτές τις μερες ότι με 3 φρυγανιές το πρωί, δυο φέτες ψωμι το μεσημέρι και δύο το βράδυ μια χαρά το ελέγχω. Δηλαδή 130 γρ υδατάνθρακες την μέρα. Θα πάω κι αλλού ΒΕΒΑΙΑ! Όσο περνάνε οι μέρες τόσο πειθομαι ότι το κάνουν για πανεπιστημιακή έρευνα κι εκνευρίζομαι τόσο πολύ! Mad Mad Mad

Αν σε ενδιαφέρει πάντως η δική μου μοιάζει πολύ με αυτή εδώ http://www.matkarismiltiadis.gr/cms/?p=162&cat=6

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Carrie έγραψε:
Mariori έγραψε:
Ναι, ναι! Για πες μου λίγο την διατροφή σου..είμαι περίεργη να δω δηλαδή πόσο διαφορετική είναι. Εγώ πάντως είδα αυτές τις μερες ότι με 3 φρυγανιές το πρωί, δυο φέτες ψωμι το μεσημέρι και δύο το βράδυ μια χαρά το ελέγχω. Δηλαδή 130 γρ υδατάνθρακες την μέρα. Θα πάω κι αλλού ΒΕΒΑΙΑ! Όσο περνάνε οι μέρες τόσο πειθομαι ότι το κάνουν για πανεπιστημιακή έρευνα κι εκνευρίζομαι τόσο πολύ! Mad Mad Mad

Αν σε ενδιαφέρει πάντως η δική μου μοιάζει πολύ με αυτή εδώ http://www.matkarismiltiadis.gr/cms/?p=162&cat=6

Πωπω, δε ξερω! `Οσο το ψαχνω τοσο μπερδευομαι! Βλεπω οτι και αυτη η διαιτα εχει μπολικους υδατανθρακες..αν δεν εκανα λαθος μετρησα 360γρ συνολικα. Δεν ειναι πολλοι; Δηλαδη εσυ ακολουθεις μια παρομοια διαιτα με αυτη αλλα κανεις ινσουλινη ε; Μπορει να μας πει και καποια που δεν κανει ινσουλινη ποσα γρ υδατανθρακες τρωει την ημερα βαση διαιτας;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mariori έγραψε:
Carrie έγραψε:
Mariori έγραψε:

Πωπω, δε ξερω! `Οσο το ψαχνω τοσο μπερδευομαι! Βλεπω οτι και αυτη η διαιτα εχει μπολικους υδατανθρακες..αν δεν εκανα λαθος μετρησα 360γρ συνολικα. Δεν ειναι πολλοι; Δηλαδη εσυ ακολουθεις μια παρομοια διαιτα με αυτη αλλα κανεις ινσουλινη ε; Μπορει να μας πει και καποια που δεν κανει ινσουλινη ποσα γρ υδατανθρακες τρωει την ημερα βαση διαιτας;

Εμένα μου δώσανε ινσουλίνη γιατί έκανα ενέσεις κορτιζόνης λόγω των πρόωρων συσπάσεων όχι λόγω διατροφής αποκλειστικά.Την διατροφή την προσαρμόζεις στις ανάγκες σου, εγώ πχ δεν τρώω καθόλυο ψωμί,μόνο φρυγανίες αν θέλω.Δεν γίνεται μία διατροφή να καλύπτει όλες τις εγκύους,έτσι μου είπε ο γιατρός..

????????

Επισκέπτης
Mariori έγραψε:
etoile! έγραψε:
Mariori έγραψε:
etoile! έγραψε:
Mariori έγραψε:Ρε κορίτσια θα με τρελάνουν αυτοί! Παίρνω τηλέφωνο στο κέντρο για να ρωτήσω για πόσες μερες πρεπει να σημειώνω ακριβώς τι τρωω για να το δουνε μετά. 7 μέρες αναλυτικότα.. Πως πάει, μου λεει αυτή στο μεταξύ; Σχετικά καλά λέω, αλλά αν φάω όσο ψωμί λεει στο βιβλιαράκι ανεβαινει, ή μακαρόνια κτλ. Ναι, μου λεει αλλά εμάς δε μας ενδιαφέρει να κοψεις τους υδατάνθρακες για να δουμε πως πάει γιατί δε θα είναι ένα πραγματικό αποτέλεσμα. Εμείς θέλουμε να δούμε πως αντιδρά ο οργανισμός σου με βάση την δίαιτα που σου δώσαμε, δηλαδή τρωγοντας υδατάνθρακες, κι αν δεν αντιδράει σωστά να σου δώσουμε θεραπεια (ινσουλίνη δηλαδή). Βασικά τις λέω τόσους υδατάνθρακες δε τους έτρωγα ούτε πριν. Εντάξει, να ακολουθήσω αυτά που λεει στο βιβλιαράκι αλλά αφού 100γρ ψωμί το βραδυ δε τα έτρωγα ποτέ γιατί να τα φάω τώρα; Δηλαδή δεν είναι φυσιολογικό να προσαρμόσω την καινούρια διατροφή στις ποσότητες που έτρωγα πριν; Τέλοσπάντων μου λεει, κάνω έτσι, σταματα να το μετράς νηστική το πρωί γιατί το έχεις πάντα χαμηλό και να ξαναπάρεμε τη Δευτέρα να μου πεις τα αποτελέσματα.
Ρε κορίτσια, αν κάνω όπως λεν αυτοί θα πάω κατευθείαν για ινσουλινη!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω, πειράματα κάνουν...; Δεν πάω σε ιδιωτικό γιατρό, στο πανεπιστημιακό κέντρο διαβητολογίας με παρακολουθούν, γινεται να τα λεν τόσο πολύ άλλα αντί άλλων; Απ'τη μια λεω δεν εμπιστεύομαι κανεναν τους κι απ' την άλλη λέω και τι να κάνω; Η αλήθεια είναι πως όπου κι αν έψαξα στο ιντερνετ βρηκα τα ίδια με αυτά που μου λενε, στα ιταλικά βεβαια. Τι να κάνω;;;;; Σε μια βδομάδα πρεπει να πάω με τις φωτοτυπίες συμπληρωμένες για να δουνε τι ετρωγα και πως ήταν οι τιμές. Και θα είναι διαβητολογος, δυο διατροφολογοι και νοσοκόμα...δηλαδή κι αν δεν φάω ψωμιά κτλ θα το δούνε και θα μου πόυνε, ααα, δεν είναι πραγματικά αποτέλεσματα αυτά, έχεις αναγκη απο υδατανθρακες...κτλ...σορυ για το μεγάλο ποστ αλλά είμαι να σκάσω!

Ποσο ψωμι σου εχει;; Εμενα 2 φετες το μεσημερι ή μια πατατα και μια φετα ψωμι και 1 το βραδυ, ολικης αλεσης βεβαια.
Αυτο που αμεσως σου ειπε για ινσουλινη με προβληματιζει... Μηπως να πηγαινες και αλλου;;;;
Γενικα καποιοι σε χωνουν αμεσως σε ινσουλινη, για ευνοητους λογους...
Πηγαινε και αλλου!!

Λοιπόν, το πρωί 250 γρ γάλα και 3 φρυγανιές μαυρες. Διαφορετικά 30 γρ δημητριακά, 30 γρ μπισκοτα χωρίς ζαχαρη κτλ..Μεσημέρι: 80 γρ μακαρόνια ή 100γρ ψωμί ασπρο, 130 μαυρο, 350γρ πατατα Shocked Αυτά για πρώτο πιάτο, για δευτερο κρεας ή ψάρι με σαλάτα κι άλλα 50 γρ ψωμί Shocked Shocked Shocked Βράδυ: πάλι κρεας ή ψαρι, σαλάτα κιάλλα 100 γρ.... affraid affraid affraid affraid
Είμαι ή δεν είμαι για ινσουλινη μετά;
Καταρχην εγώ το βράδυ έτρωγα πάντα ένα τοστ, μια ντομάτα κι ένα αυγουλάκι πχ...ελαφρά πράγματα δηλαδή. Γιατί να αλλάξω τώρα; Εννοείται ότι έτσι όχι μονο το ζαχαρο θα μου ανέβει αλλά κι όλα τ'αλλα..

Χωρις παρεξηγηση, πιο πολυ μου κανει για διατροφη με σκοπο την ινσουλινη!!!!
Αντε κοριτσακι μου να ρωτησεις και αλλου... Θες να σου γραψω το προγραμμα μου να το δεις περιπου (οχι να το κανεις χωρις ιατρικη συμβουλη), απλα για να παρεις μια ιδεα πως επεσε σε εμενα και σκαω στο φαγητο;;;

Επιλογές πρωινού
• 1 ποτήρι γάλα 1,5% νε 4 κ.σ. δημητριακά ολικής
• 1 ποτήρι γάλα 1,5% με 2 φρυγανιές ολικής ή σικάλεως με λίγο βιτάμ

Δεκατιανό
• 1 γιαούρτι 2% με 1 φρούτο ή με 1 φρυγανιά σικάλεως

Επιλογές μεσημεριανού
• Μπιφτέκι ή μπριζόλα μοσχαρίσια ψητά 150 γρ με 1 σαλάτα εποχής και με 2 φέτες ψωμί ή 1 πατάτα ψητή και 1 φέτα ψωμί μαύρο, 1 φρούτο
• Κοτόπουλο στήθος ή μπούτι χωρίς την πέτσα 150 γρ και 2 φέτες ψωμί ή 1 πατάτα ψητή και 1 φέτα ψωμί μαύρο ή ½ φλυτζάνι ρύζι και 1 φέτα ψωμί ολικής ή σικάλεως με 1 σαλάτα εποχής με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο , 1 φρούτο
• Ψάρι 150 γρ με 1 σαλάτα εποχής με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο και 2 φέτες ψωμί μαύρο ή 1 πατάτα ψητή και 1 φέτα ψωμί μαύρο ολικής ή σικάλεως, 1 φρούτο
• Λαδερό (φασολάκια,μπάμιες,γεμιστά,κ.α.) 2 φλυτζάνια μαγειρεμένα με 90 γρ τυρί (3 σπιρτόκουτα) και 2 φέτες ψωμί ολικής ή σικάλεως,σαλάτα εποχής, 1φρούτο
• Όσπρια 1 φλυτζάνι, 30 γρ. τυρί με σαλάτα εποχής με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο και 1 φέτα ψωμί μαύρο, 1 φρούτο
• Μοσχάρι κοκκινιστό 150 γρ με 1 φλυτζάνι ζυμαρικά και σαλάτα εποχής με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο, 1 φρούτο

Απογευματινό
• 1 γιαούρτι 2% με 1 φρούτο ή 1 ποτήρι γάλα 1,5% ή 2 φρούτα

Βραδινό
• 1 τοστ με 2 φέτες ψωμί ολικής ή σικάλεως, 1 φέτα τυρί χαμηλό σε λιπαρά και 1 φέτα γαλοπούλα και σαλάτα με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο
• 90γρ ψάρι ή κοτόπουλο με σαλάτα με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο και 1 φέτα ψωμί ολικής ή σικάλεως
• Σαλάτα με 2 αυγά βραστά, 30 γρ τυρί χαμηλό σε λιπαρά και 1 φέτα ψωμί ολικής ή σικάλεως
• Σαλάτα με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο με 90γρ τυρί χαμηλό σε λιπαρά και 1 φέτα ψωμί ολικής ή σικάλεως
• ½ μερίδα μεσημεριανό

Προ ύπνου
• 1 φρούτο

1. 8-10 ποτήρια νερό τη μέρα
2. Ψωμί και δημητριακά ολικής άλεσης
3. Γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά
4. Απαγορεύονται οι χυμοί
5. Ποικιλία φρούτων

Εγω με αυτη παθαινω και υπογλυκαιμια και μου ειπε να τρωω λιγο παραπανω!!!
Σημερα βγηκαμε εξω (μας ειχαν τραπεζι), με τη συμφωνη γνωμη των γιατρων βεβαια πηγα. Εφαγα κοτοπουλο φιλετο με λιγες πατατες τηγανιτες, 2-3 μπουκιες κοκκινιστο κρεας, 2-3 μπουκιες πατατα ψητη με μπέικον,μια φετουλα ψωμι και 2-3 μπουκιες παγωτο. Γυρναω σπιτι, μετριεμαι και βγαζει 108!!!! Επαθα πλακα γιατι περιμενα τουλαχιστον 140... Ειλικρινα πλεον πιστευω οτι μου εκαναν λαθος στη καμπυλη...
Ισως ,αν παιζει ρολο το αγχος, να ειχα ανεβαζει σακχαρο επειδη με παιδευαν που δεν εβρισκαν φλεβα!!! Δε ξερω τι αλλο να σκεφτω!! Βεβαια συνεχιζω τη διατροφη εννοειται,αλλα νοιωθω πολυ καλυτερα, γιατι στην αρχη ειχα παθει καταθλιψη!!! Very Happy

????????

Επισκέπτης
Carrie έγραψε:
Mariori έγραψε:
Carrie έγραψε:
Mariori έγραψε:

Εμένα μου δώσανε ινσουλίνη γιατί έκανα ενέσεις κορτιζόνης λόγω των πρόωρων συσπάσεων όχι λόγω διατροφής αποκλειστικά.Την διατροφή την προσαρμόζεις στις ανάγκες σου, εγώ πχ δεν τρώω καθόλυο ψωμί,μόνο φρυγανίες αν θέλω.Δεν γίνεται μία διατροφή να καλύπτει όλες τις εγκύους,έτσι μου είπε ο γιατρός..

Ναι, δε γινεται γιατι εμενα πχ τα μακαρονια μπορει να μη με πειραζουν, αλλα εσενα να σου ανεβαζουν στα υψη το σακχαρο. Γενικα απ οτι καταλαβα εγω το κολπο ειναι να δεις τι σε πειραζει και να το περιορισεις... Εμενα πχ μονο μια φορα εδειξε μεγαλη τιμη, οταν εφαγα σαλατα με καροτο και πιπερια φλωρινης... Ολα τα αλλα με το ζορι με πανε 100-110. Αφου συνεχεια ζαλιζομουν και εδειχνα 70-80 στις μετρησεις και μου ειπε να τρωω και αλλο!!!

naysika

naysika
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπεραα κοριτσια!!!δεν εχω διαβασει ολες τις δημοσιευσεις αλλα το θεμα με ενδιαφερει αμεσα!!!εγω αυτη τη στιγμη περνω δυο διαφορετινα φαρμακα για το ζαχαρο μου και αυτο επειδη μου εμεινε απο τις εγκυμοσυνες μου!!! στην τελευταια εγκυμοσυνη αρχισα και ενα απο την αρχη και ινσουλινη!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
naysika έγραψε:καλησπεραα κοριτσια!!!δεν εχω διαβασει ολες τις δημοσιευσεις αλλα το θεμα με ενδιαφερει αμεσα!!!εγω αυτη τη στιγμη περνω δυο διαφορετινα φαρμακα για το ζαχαρο μου και αυτο επειδη μου εμεινε απο τις εγκυμοσυνες μου!!! στην τελευταια εγκυμοσυνη αρχισα και ενα απο την αρχη και ινσουλινη!

Καλώς μας ήρθες Ναυσικά!και εγώ αυτό πιστεύω,ότι αφού εμφάνισα τώρα θα εμφανίσω και στις επόμενες αλλά όλοι μου λένε -όχι οι γιατροί- ότι δεν είναι ίδια κάθε εγκυμοσύνη..Και υποτίθεται ότι μετά σου φεύγει..Εσένα πως το διακιολογούν ότι έμεινε?Και πέρα από τα φάρμακα τι άλλο κάνεις τώρα?

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Carrie έγραψε:
Mariori έγραψε:
Carrie έγραψε:
Mariori έγραψε:

Αντε γειά σου! αυτό εννοώ κι εγώ, δε γίνεται για όλες μας να ισχύουν τα ίδια πράγματα! Κυρίως όταν μιλάμε για διατροφή κι εγκυμοσύνη! Ξερεις γιατί σε ρώτησα για την ινσουλινη; Γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα το εξής: αν κάνεις ινσουλίνη τρως κανονικά ή όπως αν δεν έκανες; Δηλαδή εσυ γιατι δεν τρως ψωμί; Λογικά θα πρεπει να έχεις χαμηλό ζαχαρο αφού κάνεις ινσουλινη, άρα γιατί να μην τρως κανονικά;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mariori έγραψε:
Αντε γειά σου! αυτό εννοώ κι εγώ, δε γίνεται για όλες μας να ισχύουν τα ίδια πράγματα! Κυρίως όταν μιλάμε για διατροφή κι εγκυμοσύνη! Ξερεις γιατί σε ρώτησα για την ινσουλινη; Γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα το εξής: αν κάνεις ινσουλίνη τρως κανονικά ή όπως αν δεν έκανες; Δηλαδή εσυ γιατι δεν τρως ψωμί; Λογικά θα πρεπει να έχεις χαμηλό ζαχαρο αφού κάνεις ινσουλινη, άρα γιατί να μην τρως κανονικά;

Ο γιατρός μου είπε πως παρόλο που παίρνω ινσουλίνη πρέπει να συνεχίσω κανονικά την διατροφή ΚΑΙ τις μετρήσεις!Οπότε πλέον αντί για 4 μτριπιέμαι 6 φορές τη μέρα!Απλώς τώρα αντί για 2 μήλα την μέρα μπορώ να τρώω πχ 5. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά εφόσον στην ιστορία εμπλέκεται και ένα παιδί δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ρωτήσω το γιατίSmile

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
etoile! έγραψε:
Carrie έγραψε:
Mariori έγραψε:
Carrie έγραψε:
Mariori έγραψε:

Ναι, δε γινεται γιατι εμενα πχ τα μακαρονια μπορει να μη με πειραζουν, αλλα εσενα να σου ανεβαζουν στα υψη το σακχαρο. Γενικα απ οτι καταλαβα εγω το κολπο ειναι να δεις τι σε πειραζει και να το περιορισεις... Εμενα πχ μονο μια φορα εδειξε μεγαλη τιμη, οταν εφαγα σαλατα με καροτο και πιπερια φλωρινης... Ολα τα αλλα με το ζορι με πανε 100-110. Αφου συνεχεια ζαλιζομουν και εδειχνα 70-80 στις μετρησεις και μου ειπε να τρωω και αλλο!!!

Συμφωνώ απόλυτα! Κι εγώ αυτό κατάλαβα! Ότι κάτι που πειράζει εμένα μπορεί να μην πειράζει εσενα αρα λογικό η καθεμιά να προσαρμόζει τη διαιτα στις ανάγκες της και στις συνήθειές της βέβαια! Η δίατα που μου έγραψες παραπάνω με αντιπροσωπεύει πλήρως!!!!!! Όχι να το παινευτώ αλλά ούτε διαιτολόγος να ήμουνα Smile Smile Smile
Κι εμένα είναι χαμηλό γενικά κυρίως με αδειο στομάχι, ανεβαινει όμως με τα ζυμαρικά όπως είπες και με τις φρυγανιές Shocked Αυτό είναι που μου φαινεται περίεργο. Δηλαδή καλύτερα δυο φετες ψωμί παρά φρυγανιές... θα έχουν ζάχαρη μέσα σίγουρα!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mariori έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα! Κι εγώ αυτό κατάλαβα! Ότι κάτι που πειράζει εμένα μπορεί να μην πειράζει εσενα αρα λογικό η καθεμιά να προσαρμόζει τη διαιτα στις ανάγκες της και στις συνήθειές της βέβαια! Η δίατα που μου έγραψες παραπάνω με αντιπροσωπεύει πλήρως!!!!!! Όχι να το παινευτώ αλλά ούτε διαιτολόγος να ήμουνα Smile Smile Smile
Κι εμένα είναι χαμηλό γενικά κυρίως με αδειο στομάχι, ανεβαινει όμως με τα ζυμαρικά όπως είπες και με τις φρυγανιές Shocked Αυτό είναι που μου φαινεται περίεργο. Δηλαδή καλύτερα δυο φετες ψωμί παρά φρυγανιές... θα έχουν ζάχαρη μέσα σίγουρα!

Επειδή τελευταία το ψάχνουμε περισσότερο το ψωμί έχει περισσότερη ζάχαρη από τις φρυγανιές..και δεν ξέρεις και πόσο στην πραγματικότητα, ενώ στις φρυγανιές γράφουν πάντα!Και μιλάμε πάντα για ολικής και τα δύο ε?

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Carrie έγραψε:
Mariori έγραψε:

Ο γιατρός μου είπε πως παρόλο που παίρνω ινσουλίνη πρέπει να συνεχίσω κανονικά την διατροφή ΚΑΙ τις μετρήσεις!Οπότε πλέον αντί για 4 μτριπιέμαι 6 φορές τη μέρα!Απλώς τώρα αντί για 2 μήλα την μέρα μπορώ να τρώω πχ 5. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά εφόσον στην ιστορία εμπλέκεται και ένα παιδί δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να ρωτήσω το γιατίSmile

Συγγνώμη κιόλας, δε θέλω να γινομαι αδιάκριτη και κουραστική αλλά γιατί τώρα τρυπιέσαι περίσσοτερο από ότι πριν; Με την ινσουλίνη το ζάχαρο δεν έρχεται στα κανονικά του;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mariori έγραψε:
Συγγνώμη κιόλας, δε θέλω να γινομαι αδιάκριτη και κουραστική αλλά γιατί τώρα τρυπιέσαι περίσσοτερο από ότι πριν; Με την ινσουλίνη το ζάχαρο δεν έρχεται στα κανονικά του;

Θεωρητικά ναι αλλα φαντάζομαι πως πρέπει να συνεχίσεις να το ελέγχεις σε περίπτωση πχ που η δόση δεν σου φτάνει και πρέπει να την αυξήσεις..

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Carrie έγραψε:
Mariori έγραψε:

Επειδή τελευταία το ψάχνουμε περισσότερο το ψωμί έχει περισσότερη ζάχαρη από τις φρυγανιές..και δεν ξέρεις και πόσο στην πραγματικότητα, ενώ στις φρυγανιές γράφουν πάντα!Και μιλάμε πάντα για ολικής και τα δύο ε?

Ναι για ολικής εννοείται! Παίρνω βιολογικό ψωμί (χωρίς ζάχαρη ή τουλάχιστον έτσι λεει στα συστατικά του)Για τις φρυγανιές δεν ξέρω τι να πω...δεν είναι ότι μου το ανεβάζουν στα ύψη αλλά σε σχεση το ψωμί μου το ανεβάζουν, όσο περιέργο κι αν ακούγεται..

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Carrie έγραψε:
naysika έγραψε:καλησπεραα κοριτσια!!!δεν εχω διαβασει ολες τις δημοσιευσεις αλλα το θεμα με ενδιαφερει αμεσα!!!εγω αυτη τη στιγμη περνω δυο διαφορετινα φαρμακα για το ζαχαρο μου και αυτο επειδη μου εμεινε απο τις εγκυμοσυνες μου!!! στην τελευταια εγκυμοσυνη αρχισα και ενα απο την αρχη και ινσουλινη!

Καλώς μας ήρθες Ναυσικά!και εγώ αυτό πιστεύω,ότι αφού εμφάνισα τώρα θα εμφανίσω και στις επόμενες αλλά όλοι μου λένε -όχι οι γιατροί- ότι δεν είναι ίδια κάθε εγκυμοσύνη..Και υποτίθεται ότι μετά σου φεύγει..Εσένα πως το διακιολογούν ότι έμεινε?Και πέρα από τα φάρμακα τι άλλο κάνεις τώρα?

Μια πολύ καλή μου φίλη πάντως στην πρώτη εγκυμοσύνη έκανε ινσουλίνη ενώ στην δευτερη όχι. Το μετρούσε βέβαια και στην δευτερη γιατί φοβόταν αλλά μου πε ότι οι τιμές της ήτανε κανονικότατες κι ο γιατρός της έλεγε τζάμπα ξοδευετις λεφτά για να το μετράς, δεν έχεις τίποτα!

Ναι, για πες Ναυσικά, τι σου έχουν πει για το γεγονός ότι σου έμεινε; Διάβασα ότι είναι σπάνια περίπτωση να σου μείνει, ενώ το 50 τοις εκατό ενδέχεται να εμφανίσει διαβήτη τυπου 2 μετά από 5,10 χρόνια...

Ιωαννα-Cookie

Ιωαννα-Cookie
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια καλησπερα!!!!!!
Να πω δυο πραγματα για το διαβητη κυησης σαν μαια για να γινουν λιγακι πιο κατανοητα????Οσων αφορα τα μωρακια σας το κυριο πρόβλημα με την υπαρξη υπερβολικης γλυκοζης στο αιμα σας ειναι οτι διασχιζει τον πλακουντα προς το μωρο σας,που σημαινει οτι μπορει να γινει πολυ μεγαλο,η λεγομενη μακροσωμια.Ενα μεγαλο μωρο μπορει να κανει τον τοκετο δυσκολοτερο και αυξανει σημαντικα τις πιθανοτητες τοκετου με καισαρικη τομη.Το κακο ομως ειναι οτι οπως υποστηριζουν αρκετοι ερευνητες τα μεγαλα μωρα ειναι περισσοτερο επιρρεπη στη παχυσαρκια αργοτερα στη ζωη τους και σαν ενηλικες, ειναι πιθανοτερο να εχουν και τα ιδια διαβητη.Επισης τα μωρακια που οι μητερες τους ηταν διαβητικες προτου μεινουν εγκυες εχουν περισσοτερους κινδυνους προβληματων υγειας, ειδικα αν ο διαβητης πριν απο την εγκυμοσυνη δεν ηταν καλα ελεγχομενος.Οι γυναικες που εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εμφανισουν διαβητη κυησης ειναι αυτες που ειχαν διαβητη κυησης σε καποια προηγουμενη εγκυμοσυνη τους η που εχουν γεννησει προηγουμενως ενα η και περισσοτερα υπερβαρα μωρα.Οι παχύσαρκες γυναίκες(με δεικτη BMI μεγαλύτερο από 27),οι μεγαλες σε ηλικια γυναικες (οσο αυξανεται η ηλικια τοσο αυξανονται και οι πιθανοτητες),οι γυναικες που εχουν εστω και ενα συγγενη πρωτου βαθμου που ειναι διαβητικος και ακολουθει θεραπεια με ινσουλινη και οι γυναικες που καταγονται από Ασια,Ινδια,Καραϊβικη(Αφρικανικης προελευσης)η απο τη Μεση Ανατολη.Συμπτωματα που βοηθανε να υποψιαστειτε υπαρξη διαβητη κυησης ειναι η μεγαλη διψα και η υπερβολικη κουραση.Εκτος απο τη διατροφη που θα πρεπει να ακολουθησετε καλο ειναι να γυμναζεστε οσο μπορειτε.Οσο για μετα το περας της εγκυμοσυνης,αφου δηλαδη γεννησετε θα πρεπει 6 εβδομαδες μετα τον τοκετο να επαναλαβετε τη <<καμπυλη γλυκοζης>>.Το πιθανοτερο ειναι τα επιπεδα της γλυκοζης σας να εχουν επανερθει στο φυσιολογικο.Ωστοσο αν ειχατε διαβητη κυησης ειναι πολυ πιθανο να αναπτυξετε διαβητη αργοτερα στη ζωη σας.Γυναικες που ηταν παχυσαρκες τοσο πριν οσο και κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης τους μερικες φορες παραμενουν διαβητικες και μετα τη γεννηση του μωρου τους.
Συγνωμη για το υπερβολικα μεγαλο κειμενο!!!! Embarassed

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Άκου συγγνώμη για υπερβολικά μεγάλο κείμενο...! Εμένα πάντως με τρωει η περίπτωση συγγενή με ζάχαρο...αν και εδώ που τα λέμε ο πατέρας μου δεν κάνει ινσουλίνη, δε ξέρω αν είναι το ίδιο. Να ρωτήσω κάτι κουλό; Μετά τη γέννα να χτυπήσω μια διπλή μακαρονάδα κι ένα προφιτερόλ ή είναι επικύνδινο; Πρέπει να περιμένω πρώτα να ξανακάνω την καμπύλη;

Ιωαννα-Cookie

Ιωαννα-Cookie
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Mariori έγραψε:Άκου συγγνώμη για υπερβολικά μεγάλο κείμενο...! Εμένα πάντως με τρωει η περίπτωση συγγενή με ζάχαρο...αν και εδώ που τα λέμε ο πατέρας μου δεν κάνει ινσουλίνη, δε ξέρω αν είναι το ίδιο. Να ρωτήσω κάτι κουλό; Μετά τη γέννα να χτυπήσω μια διπλή μακαρονάδα κι ένα προφιτερόλ ή είναι επικύνδινο; Πρέπει να περιμένω πρώτα να ξανακάνω την καμπύλη;
Γενικα οι συγγενεις πρωτου βαθμου με διαβητη αυξανουν τις πιθανοτητες σου απλα αν κανουν και ενεσεις ινσουλινης τις αυξανουν περισσοτερο γιατι σημαινει οτι τα επιπεδα της γλυκοζης τους ειναι υψηλοτερα.Δεν νομιζω οτι θα σου προκαλεσει καποιο προβλημα μετα τη γεννα παντα το να τσακισεις τη μακαροναδα και το προφιτερολ Razz Razz ,τουλαχιστον δεν αναφερεται κατι τετοιο στα βιβλια αλλα ουτε καποιος καθηγητης μας το εχει πει.Αλλα μπορω να το ψαξω και να σου πω...Το καλυτερο βεβαια ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου και να πραξεις αναλογως,αλλα δε νομιζω να στο απαγορευσει....Μαλλον θα σου δωσει και τις ευλογιες του!!!!! Razz Razz Razz Razz

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ιωαννα-Cookie έγραψε:
Mariori έγραψε:Άκου συγγνώμη για υπερβολικά μεγάλο κείμενο...! Εμένα πάντως με τρωει η περίπτωση συγγενή με ζάχαρο...αν και εδώ που τα λέμε ο πατέρας μου δεν κάνει ινσουλίνη, δε ξέρω αν είναι το ίδιο. Να ρωτήσω κάτι κουλό; Μετά τη γέννα να χτυπήσω μια διπλή μακαρονάδα κι ένα προφιτερόλ ή είναι επικύνδινο; Πρέπει να περιμένω πρώτα να ξανακάνω την καμπύλη;
Γενικα οι συγγενεις πρωτου βαθμου με διαβητη αυξανουν τις πιθανοτητες σου απλα αν κανουν και ενεσεις ινσουλινης τις αυξανουν περισσοτερο γιατι σημαινει οτι τα επιπεδα της γλυκοζης τους ειναι υψηλοτερα.Δεν νομιζω οτι θα σου προκαλεσει καποιο προβλημα το να τσακισεις τη μακαροναδα και το προφιτερολ Razz Razz ,τουλαχιστον δεν αναφερεται κατι τετοιο στα βιβλια αλλα ουτε καποιος καθηγητης μας το εχει πει.Αλλα μπορω να το ψαξω και να σου πω...Το καλυτερο βεβαια ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου και να πραξεις αναλογως,αλλα δε νομιζω να στο απαγορευσει....Μαλλον θα σου δωσει και τις ευλογιες του!!!!! Razz Razz Razz Razz

Αααα, σ'ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ διαφωτιστική! Έχω και μια άλλη έρωτηση που μου ήρθε απλώνοντας τη μπουγάδα... μου πε μια κοπέλα ότι το παιδί υποφέρει όταν ανεβαίνει το ζαχαρο. Δηλαδή αν φάω μακαρονια κι ανεβει, το μωρό εκεινη τη στιγμή νιώθει άσχημα; Βασικά δε το πολυπίστεψα γιατί δεν ανεφερε κάτι τετοιο ο γιατρός αλλά το 'χω και λίγο έννοια η αλήθεια είναι...

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωαννα-Cookie έγραψε:Επισης τα μωρακια που οι μητερες τους ηταν διαβητικες προτου μεινουν εγκυες εχουν περισσοτερους κινδυνους προβληματων υγειας, ειδικα αν ο διαβητης πριν απο την εγκυμοσυνη δεν ηταν καλα ελεγχομενος.Οι γυναικες που εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εμφανισουν διαβητη κυησης ειναι αυτες που ειχαν διαβητη κυησης σε καποια προηγουμενη εγκυμοσυνη τους η που εχουν γεννησει προηγουμενως ενα η και περισσοτερα υπερβαρα μωρα.Οι παχύσαρκες γυναίκες(με δεικτη BMI μεγαλύτερο από 27),οι μεγαλες σε ηλικια γυναικες (οσο αυξανεται η ηλικια τοσο αυξανονται και οι πιθανοτητες),οι γυναικες που εχουν εστω και ενα συγγενη πρωτου βαθμου που ειναι διαβητικος και ακολουθει θεραπεια με ινσουλινη και οι γυναικες που καταγονται από Ασια,Ινδια,Καραϊβικη(Αφρικανικης προελευσης)η απο τη Μεση Ανατολη.

Ιωάννα σ'ευχαριστούμε πολύ για το αναλυτικό κείμενο!Δυστυχώς εγώ δεν ανήκω σε καμία από αυτές τις κατηγορίες και μάλλον αυτό με κάνει την εξαίρεση στον κανόνα scratch scratch Ξεκίνησα την εγκυμοσύνη μου 49,5 κιλά και όταν έκανα την καμπύλη είχα φτάσει στα 53,5. Με την διατροφή έχασα το 1κιλό και από τότε δεν έχω βάλει ούτε γραμμάριο. Επίσης δεν έχω συγγενή πρώτου βαθμού με σάκχαρο και από όσο γνωρίζω δεν κατάγομαι από καμία εξωτική χωρα Razz Razz Θεωρώ πως δεν είχα σάκχαρο πριν γιατί σε ό,τι εξετάσεις είχα κάνει κατά καιρούς ήτανε εντάξει-τώρα θα μου πεις και στην εγκυμοσύνη οι εξετάσεις νηστείας μια χαρά ήτανε..Άμα είναι να σου τύχει..

Ιωαννα-Cookie

Ιωαννα-Cookie
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Mariori έγραψε:Αααα, σ'ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ διαφωτιστική! Έχω και μια άλλη έρωτηση που μου ήρθε απλώνοντας τη μπουγάδα... μου πε μια κοπέλα ότι το παιδί υποφέρει όταν ανεβαίνει το ζαχαρο. Δηλαδή αν φάω μακαρονια κι ανεβει, το μωρό εκεινη τη στιγμή νιώθει άσχημα; Βασικά δε το πολυπίστεψα γιατί δεν ανεφερε κάτι τετοιο ο γιατρός αλλά το 'χω και λίγο έννοια η αλήθεια είναι...
Αυτο πρωτη φορα το ακουω,οποτε η που θα γινω η χειροτερη μαια ever-μηπως να τα παρατησω καλυτερα? Razz Razz - η που η κοπελα αυτη λεει οτι θελει...Λογικα να το δεις παντως,αν αισθανοταν ασχημα θα κουνιοταν πολυ επομενως δε θα χρειαζοταν ουτε μετρητες ουτε τιποτα...Θα σου ελεγε ο γιατρος σου "μολις ανεβει θα καταλαβεις το μωρο να κουνιεται.".Στεκει κατι τετοιο?Η θα ρισκαρε κανενας γιατρος να υποφερει ενα εμβρυο ενω θα ρυθμιζατε το ζαχαρο με διατροφη???? Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 7 4872 Θα πηγαινε κατευθειαν σε ινσουλινη,ετσι δεν ειναι?Τελικα μερικοι ειναι απαραδεκτοι...Οταν εσενα σου λεει τετοια,λογικα σε αγχωνει και το αγχος δε κανει καλο ουτε στο ζαχαρο,ουτε σε εσενα και τελικα ουτε στο μωρο....Ετσι υποφερει το καημενουλι!!!!Και οταν γεννηθει γινεται τελικα νευρικο,γκρινιαρικο μπορει να μη τρωει και αλλα τετοια.Να ακους αυτα που σου λεει ο γιατρος σου και οχι τον καθε τυχοντα...Δε πρεπει να παιζουμε με την υγεια ουτε της εγκυμονουσας ουτε του μωρου γλυκια μου,οποτε μη σκας με τετοια...
Χαιρομαι που βοηθησα εστω και λιγο!!!! Very Happy
Carrie μου αυτες ειναι οι ομαδες υψηλου κινδυνου,ωστοσο σε καθε εγκυμοσυνη οι πιθανοτητες εμφανισης διαβητη αυξανονται κατακορυφα...Οποτε και σε καποια απο αυτες τις ομαδες να μην ανηκεις εχεις πολλες πιθανοτητες να εμφανισεις διαβητη,οπως αλλωστε συνεβει!!Παντως να μην ανησυχεις,οπως διαβασα σε προηγουμενα ποστ το ελεγχεις και αυτο ειναι πολυ καλο και για εσενα και για το μωρο σου!!!!Αλλωστε ο διαβητης κυησης δεν ειναι πολυ σοβαρη παθηση,σε σχεση ειδικα με αλλες....Φτου φτου μακρια απο ολες τις μελλουσες μανουλες!!!!!!
Τωρα οσο για τη διατροφη γενικα οι γιατροι συστηνουν να αποφευγονται τα πολυ λυπαρα φαγητα-τυπου πατατακια,σουβλακια κ.α. και η μεγαλη αυξηση βαρους,σε ολες τις εγκυους,ανεξαρτητα απο το αν εχουν διαβητη κυησης η οχι.Εξαλλου δε κανει καλο η μεγαλη προσληψη βαρους!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα έχεις απόλυτο δίκιο!!Smile Τώρα που εμφάνισαμε στην πρώτη εγκυμοσύνη διαβήτη είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε και στην επόμενη?? Crying or Very sad Crying or Very sad

Ιωαννα-Cookie

Ιωαννα-Cookie
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Carrie έγραψε:Ιωάννα έχεις απόλυτο δίκιο!!Smile Τώρα που εμφάνισαμε στην πρώτη εγκυμοσύνη διαβήτη είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε και στην επόμενη?? Crying or Very sad Crying or Very sad
Κοιτα θα πρεπει γενικα να το ελεγχεις και σε καποια επομενη εγκυμοσυνη με μετρησεις και αν δεις καποια αυξηση να ρωτησεις το γιατρο σου και λογικα να ακολουθησεις διατροφη,να εισαι γενικα δηλαδη υποψιασμενη...Αλλα δεν ειναι απαραιτητο να σου ξαναεμφανιστει...Και τωρα που σου ετυχε μη σκας αλλωστε σκεψου και το αλλο θα γεννησεις και δε θα χρειαζεσαι διαιτα για να επανερθεις στα κιλα σου!!!! Wink Razz
Με το καλο το μωρο σου!!!!!! Very Happy I love you I love you I love you I love you

Mariori

Mariori
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="Ιωαννα-Cookie"]
Mariori έγραψε:Αααα, σ'ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ διαφωτιστική! Έχω και μια άλλη έρωτηση που μου ήρθε απλώνοντας τη μπουγάδα... μου πε μια κοπέλα ότι το παιδί υποφέρει όταν ανεβαίνει το ζαχαρο. Δηλαδή αν φάω μακαρονια κι ανεβει, το μωρό εκεινη τη στιγμή νιώθει άσχημα; Βασικά δε το πολυπίστεψα γιατί δεν ανεφερε κάτι τετοιο ο γιατρός αλλά το 'χω και λίγο έννοια η αλήθεια είναι...
Αυτο πρωτη φορα το ακουω,οποτε η που θα γινω η χειροτερη μαια ever-μηπως να τα παρατησω καλυτερα? Razz Razz - η που η κοπελα αυτη λεει οτι θελει...Λογικα να το δεις παντως,αν αισθανοταν ασχημα θα κουνιοταν πολυ επομενως δε θα χρειαζοταν ουτε μετρητες ουτε τιποτα...Θα σου ελεγε ο γιατρος σου "μολις ανεβει θα καταλαβεις το μωρο να κουνιεται.".Στεκει κατι τετοιο?Η θα ρισκαρε κανενας γιατρος να υποφερει ενα εμβρυο ενω θα ρυθμιζατε το ζαχαρο με διατροφη???? Εγκυούλες-Μαμάδες με διαβήτη κύησης - Σελίδα 7 4872 Θα πηγαινε κατευθειαν σε ινσουλινη,ετσι δεν ειναι?Τελικα μερικοι ειναι απαραδεκτοι...Οταν εσενα σου λεει τετοια,λογικα σε αγχωνει και το αγχος δε κανει καλο ουτε στο ζαχαρο,ουτε σε εσενα και τελικα ουτε στο μωρο....Ετσι υποφερει το καημενουλι!!!!Και οταν γεννηθει γινεται τελικα νευρικο,γκρινιαρικο μπορει να μη τρωει και αλλα τετοια.Να ακους αυτα που σου λεει ο γιατρος σου και οχι τον καθε τυχοντα...Δε πρεπει να παιζουμε με την υγεια ουτε της εγκυμονουσας ουτε του μωρου γλυκια μου,οποτε μη σκας με τετοια...
Χαιρομαι που βοηθησα εστω και λιγο!!!! Very Happy

Βρε Ιωάννα έτσι που τα λες είσαι πολύ αγχολυτική!!!!!!! Και για μαια είναι μεγάλο προσόν αυτό!!! Εμ, βεβαια! Αν υπήρχε τετοιο ρίσκο θα δίνανε κατευθείαν ινσουλινη, δε θα κάναμε πειράματα με τη διατροφή!!!

Ιωαννα-Cookie

Ιωαννα-Cookie
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Mariori έγραψε:Βρε Ιωάννα έτσι που τα λες είσαι πολύ αγχολυτική!!!!!!! Και για μαια είναι μεγάλο προσόν αυτό!!! Εμ, βεβαια! Αν υπήρχε τετοιο ρίσκο θα δίνανε κατευθείαν ινσουλινη, δε θα κάναμε πειράματα με τη διατροφή!!!
Ακριβως! Wink Οποτε μην αγχωνεσαι καθολου καλη μου!!!!! Very Happy Χαιρομαι πολυ που μπορω να σε ηρεμησω!!!! I love you Ισως να εχω ελπιδες να γινω μαια τελικα Razz Razz
Με το καλο το μωρακι σου!!!!!!! Very Happy I love you I love you I love you I love you I love you I love you

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 17]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις