26 Απ: Μεγάλες κουβέντες Γυναικες vs Αντρες Παρ Αυγ 12, 2011 1:38 pm
Tziz
Πρωταγωνιστής!!
στο τι χρώμα έχει αυτό που αρχίζει από "Π"...
Πιάσ'τ'αβγό και κούρευτο....
Πιάσ'τ'αβγό και κούρευτο....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Tziz έγραψε:Nena έγραψε:Δεχομαι το οτι διαφωνεις, αλλα ενίσταμαι στο να με αποκαλεις λαοπλάνα!Tziz έγραψε:Λοιπον Νένα,
Η οθόνη μου το δείχνει μοβ βιολετί.
Ροζ δεν το βλέπω σε καμία περίπτωση.
Διαφωνώ κάθετα με την άποψή σου.
Καθώς επίσης πιστεύω πως προσπαθείς να κατευθύνεις τα πλήθη και να τα κάνεις να βλέπουν ροζ συννεφάκια....
Εγω βλέπω όλα τα χρωματα από απαλό ροζ μέχρι μωβ... Νομίζω ότι παιζει στους διαφορετικους υπολογιστες και αναλογα και με την εικόνα, και δυστυχως, δεν εχω και κανενα 500ευρω προχειρο να εξακριβωσω την απόχρωση.. (ειναι όλα στις καταθέσεις μου στην Ελβετια)
Αν και τείνω να πιστεψω ότι έχεις δίκιο, και η Νταλια στο "Παραπέντε" μωβ τα έλεγε.. Οπότε πάω πάσο.
Κι ετσι νομίζω ότι αποφύγαμε έναν απο τους χειρότερους καυγάδες που θα μπορουσαν ανετα να συμβούν στο φάρουμ..
Προτείνω να γίνει δημοψήφισμα, ώστε να λυθεί μια για πάντα το θέμα..
Όσο για τις γυναίκες και τους άντρες -για να είμαστε και στο θέμα- θα έπρεπε όντως τα 500ευρα να είναι ΡΟΖ μιας και είναι το αγαπημένο χρώμα των περισσοτέρων γυναικών...
if you know what I mean.....
Αχααααα!!! Καταλαβες Αγγελική???? Φαινεται ποιος χρησιμοποιεί πολύ τα 500ευρα και του ξεβαφουν σιγα σιγα, ε????αγγελικημαρια έγραψε:το φρεσκο , αχρησιμοποιητο 500ευρω, αυτο που στο δινει η τραπεζα και σπαρταραει στα χερια σου ειναι ροζ-μελιτζανι. απ τις πολλες χρησεις γινεται μοβ!
Athin@ έγραψε:Η τελευταία φορά που είδα ερικά πεντακοσάευρα μαζεμένα ήταν πριν λίγες μέρες που φεύγανε απο το χέρι του άντρα μου και πηγαίνανε στο χέρι του μηχανικού. Και αυτό που έχω να παρατηρήσω δεν είναι το χρώμα αλλά οτι το χέρι που του απομακρύνουν τα πεντακοσάευρα συνήθως είναι διστακτικό και τρέμει ενώ το χέρι που τα δέχεται είναι αποφασιστικό και σταθερό σαν βράχος.
Κι εδώ έρχεται η υποστήριξη της γυναίκας προς τον άντρα (για να μείνω και στο θέμα) που όταν γυρίσουν σπίτι προσπαθεί να τον παρηγορήσει λέγοντάς του πως φύγανε για καλό. Η μαμά μου μας λέει πως μπορεί ο άντρας να είναι η κολώνα του σπιτιού αλλά η γυναίκα είναι το θεμέλιο.
Α να απαντήσω και στην κουκίδα...αν δεν απευθύνεσαι στις Π-ατάταες τότε πιστεύω πως δεν μπορούμε να πούμε τι χρώμα έχει το άλλο Π γιατί βγαίνει σε εκατομμύρια αποχρώσεις!
αγγελικημαρια έγραψε:Athin@ έγραψε:Η τελευταία φορά που είδα ερικά πεντακοσάευρα μαζεμένα ήταν πριν λίγες μέρες που φεύγανε απο το χέρι του άντρα μου και πηγαίνανε στο χέρι του μηχανικού. Και αυτό που έχω να παρατηρήσω δεν είναι το χρώμα αλλά οτι το χέρι που του απομακρύνουν τα πεντακοσάευρα συνήθως είναι διστακτικό και τρέμει ενώ το χέρι που τα δέχεται είναι αποφασιστικό και σταθερό σαν βράχος.
Κι εδώ έρχεται η υποστήριξη της γυναίκας προς τον άντρα (για να μείνω και στο θέμα) που όταν γυρίσουν σπίτι προσπαθεί να τον παρηγορήσει λέγοντάς του πως φύγανε για καλό. Η μαμά μου μας λέει πως μπορεί ο άντρας να είναι η κολώνα του σπιτιού αλλά η γυναίκα είναι το θεμέλιο.
Α να απαντήσω και στην κουκίδα...αν δεν απευθύνεσαι στις Π-ατάταες τότε πιστεύω πως δεν μπορούμε να πούμε τι χρώμα έχει το άλλο Π γιατί βγαίνει σε εκατομμύρια αποχρώσεις!
ΟΤΑΝ ΛΕς ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙς??????????????????????????????????????????????????????????????????????τιποτα δεν εχουν δει τα ματια μου τελικα! εγω νομιζα οτι οι αποχρωσεις να ναι 4-5 το πολυ!!! κοιτα να δεις που ολη νυχτα θα σκεφτομαι τις αποχρωσεις...
Athin@ έγραψε:Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ δεν έχω δει όλες τις αποχρώσεις αλλά για σκεφτήτε το, κάτασπροι, άσπροι, ωχροί, κίτρινοι, κόκκινοι, κατακόκκινοι, μελαψοί, μιγάδες, μαύροι, κατάμαυροι και πόσοι άλλοι βασικοί χρωματισμοί του δέρματος, αν υπολογίσουμε σε κάθε κατηγορία τις αποχρώσεις της συν το ότι πολοί λίγοι άνθρωποι θα έχουν ακριβώς την ίδια απόχρωση...να τα εκατομμύρια. χαχαχαχα
Είμαστε εδώ και λίγες μέρες στο σπίτι των γονιών μου οπότε όπως καταλαβαίνετε μόνο αποχρώσεις σκέφτομαι..χαχαχα
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης