Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
620 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 620 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 15]

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kaatrin έγραψε:τα παγωτα ειναι η μεγαλυτερη παγιδα τελικα!!!γευστικα δροσερα και τοσο παχυντικα!!!!!!!!!!!!!

μια γνωστη μου εβαλε δαχτυλιδι πληρωσε 3000 ευρω και 3 χρονια δεν εχει χασει τιποτα επειδη σε αυτο απαγορευονται τα παγωτα και τα αναψυκτικα (επειδη κατεβαινουν ευκολα) και αυτη μονο αυτα τρωει!

εγω τωρα ξεκινησα τις λεκιθινες ξερετε αν βοηθανε βρε κοριτσια? τις παιρνω απο Γερμανια που παιρνω τα γαλατα πολυ φθηνα

aggelina25

aggelina25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ax egw eperna ta killo killer to 2009 einai xapia adynatismatos k sto telos mou ekanan provlhma me to sykwtaki mou k tin xolh mou k fovame na parw twra alla me vohtheisane arketa

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βαλτε με και εμενα στο club!θελω να χασω καμια 10αρια κιλακια,αλλα πως?εγω παντως κοριτσια μου προτιμω να τρωω τα παγωτακια μου οσο εχει ακομα ζεστουλα και ας μην τρωω τιποτα μετα.και τωρα που το ειπα ας παω να βαλω λιγο να φαω.μη με μαλωσετε.

alstxr

alstxr
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΩΧ!ΩΧ!ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕΕΕΕ!ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ,ΚΥΡΙΑ!8 ΚΙΛΑ ΣΤΗ ΜΙΑ,5 ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ;ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!ΑΦΡΑΤΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;ΓΕΜΑΤΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;ΚΙ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΡΩΩ ΚΑΤΙ ΠΑΧΥΝΤΙΚΟ. Embarassed ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΙΑ; Crying or Very sad

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alstxr έγραψε:ΩΧ!ΩΧ!ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕΕΕΕ!ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ,ΚΥΡΙΑ!8 ΚΙΛΑ ΣΤΗ ΜΙΑ,5 ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ;ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!ΑΦΡΑΤΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;ΓΕΜΑΤΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;ΚΙ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΡΩΩ ΚΑΤΙ ΠΑΧΥΝΤΙΚΟ. Embarassed ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΙΑ; Crying or Very sad

Έχει γραφτεί και ξαναγραφτεί τόσες φορές που τελικά το έχουμε αφομοιώσει εις βάθος. Σε αυτή τη ζωή, όλα τα ωραία, είτε παχαίνουν, είτε πονάνε, είτε είναι ανήθικα... Twisted Evil

alstxr

alstxr
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Lilliput έγραψε:
alstxr έγραψε:ΩΧ!ΩΧ!ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΝΟΙΞΑΤΕΕΕΕ!ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ,ΚΥΡΙΑ!8 ΚΙΛΑ ΣΤΗ ΜΙΑ,5 ΚΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ;ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!ΑΦΡΑΤΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;ΓΕΜΑΤΟΥΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;ΚΙ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΡΩΩ ΚΑΤΙ ΠΑΧΥΝΤΙΚΟ. Embarassed ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΙΑ; Crying or Very sad

Έχει γραφτεί και ξαναγραφτεί τόσες φορές που τελικά το έχουμε αφομοιώσει εις βάθος. Σε αυτή τη ζωή, όλα τα ωραία, είτε παχαίνουν, είτε πονάνε, είτε είναι ανήθικα... Twisted Evil
ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ!ΕΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ,ΝΑΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ(ΕΧΩ ΧΑΣΙΜΟΤΟ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ 2 ΜΕ 3 ΚΙΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ Η ΝΟΣΟΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alstxr έγραψε: ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ!ΕΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ,ΝΑΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ(ΕΧΩ ΧΑΣΙΜΟΤΟ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ 2 ΜΕ 3 ΚΙΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ Η ΝΟΣΟΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ!

ναι ,αυτό είναι σίγουρο απλά το πρόβλημα με το θυρεοειδή είναι ότι πολλές φορές ο δείκτης της ζυγαριάς μένει στάσιμος για κάποιο μεγάλο διάστημα! κάποτε μου χε δώσει μια καλή δίαιτα η ενδοκρινολόγος που τρως τα πάντα με έξυπνους συνδιασμούς και χάνεις έως 20 κιλά,μόλις γυρίσω πίσω θα την βρω να την βάλω εδώ!

alstxr

alstxr
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Lilliput έγραψε:
alstxr έγραψε: ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ!ΕΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ,ΝΑΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ(ΕΧΩ ΧΑΣΙΜΟΤΟ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ Η ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ 2 ΜΕ 3 ΚΙΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ Η ΝΟΣΟΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ!

ναι ,αυτό είναι σίγουρο απλά το πρόβλημα με το θυρεοειδή είναι ότι πολλές φορές ο δείκτης της ζυγαριάς μένει στάσιμος για κάποιο μεγάλο διάστημα! κάποτε μου χε δώσει μια καλή δίαιτα η ενδοκρινολόγος που τρως τα πάντα με έξυπνους συνδιασμούς και χάνεις έως 20 κιλά,μόλις γυρίσω πίσω θα την βρω να την βάλω εδώ!
ΓΙΑ ΒΑΛΤΗΝ ,ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ!!!(ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΝΝΟΩ!)ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ 8 ΚΙΛΑ ΜΕΙΟΝ,Η pig ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ...ΞΑΝΑΚΥΛΗΣΑ! Crying or Very sadΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΤΣΟΥΛΕΣ!!! Razz

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alstxr έγραψε:
Lilliput έγραψε:

ΓΙΑ ΒΑΛΤΗΝ ,ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ!!!(ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΝΝΟΩ!)ΠΕΡΣΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ 8 ΚΙΛΑ ΜΕΙΟΝ,Η pig ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ...ΞΑΝΑΚΥΛΗΣΑ! Crying or Very sadΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΤΣΟΥΛΕΣ!!! Razz

ναι βρε κοριτσια βαλτε οτι εχετε ευχαριστηση εγω προς το παρον τρωω ψητα με λιγο σαλατα καθολου ψωμι φρουτα κτλ ..επισης "προσπαθω" να πινω πολυ νερο γιατι χρειαζεται αλλα δεν το αντεχω να ειμαι αγκαζε με την τουαλετα! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 2 679259

για τη λεκιθινη ξερει καμια τελικα?

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
ναι βρε κοριτσια βαλτε οτι εχετε ευχαριστηση εγω προς το παρον τρωω ψητα με λιγο σαλατα καθολου ψωμι φρουτα κτλ ..επισης "προσπαθω" να πινω πολυ νερο γιατι χρειαζεται αλλα δεν το αντεχω να ειμαι αγκαζε με την τουαλετα! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 2 679259

έπαιρνα κάποιο διάστημα αλλά στο θέμα κιλών δεν έκανε απολύτως τίποτα! (με διατροφή εννοείται) στο μόνο που έκανε καλό ήταν τα μαλλιά μου! δεν μαδούσα τόσο όσο πριν!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:
mama katerina έγραψε:

έπαιρνα κάποιο διάστημα αλλά στο θέμα κιλών δεν έκανε απολύτως τίποτα! (με διατροφή εννοείται) στο μόνο που έκανε καλό ήταν τα μαλλιά μου! δεν μαδούσα τόσο όσο πριν!

ααα και με αυτο εχω θεμα οποτε καπου θα κανει δουλεια! χεχε

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κατερινάκι μόλις είδα το τικεράκι σου!! χαχα
άντε κι επισήμως,καλή αρχή και πάμε γερά με τσαμπουκά!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 2 13953

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:κατερινάκι μόλις είδα το τικεράκι σου!! χαχα
άντε κι επισήμως,καλή αρχή και πάμε γερά με τσαμπουκά!! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 2 13953

χαχα! ναι ειπα να το βαλω να το βλεπω και να συνεχιζω ακαθεκτη! ΔΙΑΙΤΑ!!! ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ # 2 - Σελίδα 2 215994

elenidek

elenidek
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
1) lilliput σορυ αλλα στη φωτο εισαι κορμαρα και κουκλαρα. τη διαιτα τη την θελεις κοπελα μου?
2) δε θυμαμαι ποια κοπελια ειπε οτι εκανε μια χημικη διαιτα. δεν μου τη λες και μενα να τη δοκιμασω γιατι εχω δοκιμασει μεχρι και τη διαιτα της σεληνης και τιποτα.

aggeliki5579

aggeliki5579
elenidek καλησπερα.
μαλλον αναφερεσαι σε μενα που εγραψα για την διαιτα που εκανα και εχασα 11 κιλα σε 23 ημερες.Θα σου την δωσω αλλα οπως σιγουρα θα ξερεις οι χημικες διαιτες εξαντλουν λιγο τον οργανισμο.Εγω βεβαια δεν αντιμετωπισα κανενα αλλο προβλημα κατα την διαρκεια της διαιτας,απλα λιγη ατονια τις πρωτες 2 με 3 μερες.

Η διαιτα διαρκει 23 μερες και ειναι η εξης:

1η μερα: μακαρονια ολικης αλεσεως,με 1 κ.γ λαδι και λιγο τυρι
2η μερα:ρυζι με 1 κ.γ λαδι και λιγο τυρι
3,4,5η μερα:μπιφτεκια μοσχαρισια(χωρις ψωμι ή φρυγανια)+σαλατα
6,7,8η μερα:κοτοπουλο ψητο(χωρις πετσα)+σαλατα
9,10,11η μερα:μπριζολα μοσχαρισια+σαλατα
12,13η μερα:πατατες τηγανητες+σαλατα
14,15η μερα:μπριζολα μοσχαρισια+σαλατα
16,17η μερα:βραστα λαχανικα(οτι προτιμας)
18,19η μερα:σαλατα
20,21η μερα:φρουτοσαλατα(χωρις μπανανα)
22η μερα:γιαουρτι με 2% λιπαρα
23η μερα:σαλατα

Σε ολα τα φαγητα μπορεις να βαζεις 1 κ.γ.λαδι.μυρωδικα.αφθονο λεμονι και ξυδι.
12 ποτηρια απαραιτητως νερο.Επισης καφε,πρασινο τσαι ή φυσικους χυμους.
Μπορεις να τρως οση ποσοτητα φαγητου θελεις.

Εγω αυτη εχω ξεκινησει παλι και ηδη στην 5η μερα εχω απωλεια 3,400

αν αποφασισεις να την κανεις,σου ευχομαι καλη δυναμη και υπομονη.

elenidek

elenidek
μια χαρα ακουγεται το φαγητακι. ερωτηση επειδη θηλαζω ακομη το γαλα επηρεαζεται? δε θα ηθελα να μου κοπει

aggeliki5579

aggeliki5579
Δεν νομιζω να σου κοπει απλα θεωρω οτι η μανουλα που θηλαζει καλο θα ειναι να τρωει υγιεινα και σωστα.αυτη η διατροφη που σου εγραψα ισως δεν κανει για σενα ακομη.Εσυ πρεπει να τρως τα παντα εφοσον θηλαζεις ακομη το μωρακι σου.

elenidek

elenidek
παντως καλου κακου εγω την κρατησα. καλη μου φανηκε. σιγουρα καλυτερη απο τη διαιτα της σεληνης η οποια ηταν χιτλερικη κανονικα. θα την δοκιμασω μολις ξεκινησουμε τις στερεες. ευχαριστω

aggeliki5579

aggeliki5579
Δεν ξερω ποσα κιλακια θελεις να χασεις παντως μην απογοητευτεις αν δεν χανεις με θεαματικο ρυθμο.Σε ατομα που εχουν να χασουν λιγα κιλα,το αποτελεσμα δεν ειναι τοσο γρηγορο ουτε τοσο θεαματικο.Παντως η αποτελεσματικοτητα της ειναι δεδομενη! ααααα...ξεχασα...να σου ζησει το μωρακι σου...

elenidek

elenidek
θελω να χασω αρκετα. δυστυχως ξεκινησα τηνεγκυμοσυνη στα 85 κιλα και πηρα στη διαρκεια της 9. τωρα μετα 6 μηνες που γεννησα εχω κολλησει στα 90. και 10 κιλα να χασω θα ειμαι ευτυχισμενη. δυστυχως δεν εχω τον χρονο να κανω αυτα που εκανα πριν. καποτε αν εξαιρεσουμε τη διαιτα πηγαινα και σε συλλογους χορου και 2 ωρες καθημερινα ξεπατωνομουν στους χορους. τωρα πια με το μωρο, απο το γραφειο γυρναω στο σπιτι και εχω να κανω με τον μπεμπη. μακαρι να πιασει. ευχαριστω για τις ευχες σου

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα την εχω υποψη μου Αγγελικη τη διαιτα σου αλλα να σε ρωτησω μετα τις 23 μερες τι γινεται κανεις καμια εβδομαδα παυση και μετα παλι απο την αρχη?

aggeliki5579

aggeliki5579
Εγω εκανα συντηρηση για 15 μερες και μετα μπορεις να την ξεκινησεις παλι.να αφησεις τον οργανισμο σου να ξεκουραστει λιγο

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aggeliki5579 έγραψε:Εγω εκανα συντηρηση για 15 μερες και μετα μπορεις να την ξεκινησεις παλι.να αφησεις τον οργανισμο σου να ξεκουραστει λιγο

θα την ξεκινουσα και αυριο αλλα ειναι που ειναι συγκεκριμενα τα φαγητα και θα πρεπει να μαγειρευω 2 και για τους υπολοιπους..καποια στιγμη ομως θα την δοκιμασω σιγουρα βεβαια τις ψιλοφοβαμαι κι ολας αυτες τις διαιτες φοβαμαι μην μου χαλασουν την περιοδο! θα δουμε ο χρονος θα δειξει!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aggeliki5579 έγραψε:elenidek καλησπερα.
μαλλον αναφερεσαι σε μενα που εγραψα για την διαιτα που εκανα και εχασα 11 κιλα σε 23 ημερες.Θα σου την δωσω αλλα οπως σιγουρα θα ξερεις οι χημικες διαιτες εξαντλουν λιγο τον οργανισμο.Εγω βεβαια δεν αντιμετωπισα κανενα αλλο προβλημα κατα την διαρκεια της διαιτας,απλα λιγη ατονια τις πρωτες 2 με 3 μερες.

την εχω κανει,εχω χασει,τα εχω ξαναβαλει,την ξανακανα και φυσικα τα ξαναβαλα.την συγκεκριμενη την εχω 24 μερες,την τελευταια τρως μονο γλυκο.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
aggeliki5579 έγραψε:elenidek καλησπερα.

την εχω κανει,εχω χασει,τα εχω ξαναβαλει,την ξανακανα και φυσικα τα ξαναβαλα.την συγκεκριμενη την εχω 24 μερες,την τελευταια τρως μονο γλυκο.

βρε Αγγελικη -το σημαντικοτερο- δεν μας ειπες για το γλυκο?????? αχχαχαχα

αγαπημενη τουρτιτσα οοοολες οι διαιτες θελουν συντηρηση κι εγω που ειχα χασει παλαιοτερα πολλα κιλα τα ξαναπηρα αφου παλι ετρωγα τις βλακειουλες μου γενικα θελει προσοχη!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 8 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις