26 Απ: τελος στους στολισμους βαφτησης???ΕΞΑΛΛΗ Παρ Αυγ 19, 2011 9:55 am
cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Lilliput έγραψε:εγώ θα στολίσω όπου θέλω, επιτρέπεται-δεν επιτρέπεται, άιντε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Lilliput έγραψε:εγώ θα στολίσω όπου θέλω, επιτρέπεται-δεν επιτρέπεται, άιντε
Lilliput έγραψε: ε μα!! αυτό τους πείραξε πια?
δεν βλέπουν τι μπουρδ**ο έχουμε γίνει γενικότερα? άντε με τα καραγκιοζάκια, και τα πυροτεχνήματα θα κάνουν την νύχτα μέρα,και οι συγγενείς μου από κρήτη θα έρθουν και θα γεμίσω την εκκλησία με τριαντάφυλλα και κορδέλες.. όλα έτσι όπως τα έχω ονειρευτεί..
cinderella έγραψε:από Κρήτη είσαι????
ortikaki έγραψε:ρε κοριτσια μαλλον δε καταλαβατε το τροπο που εθεσα το θεμα.ναι το παιδι μου θα παω να το βαλω στο δρομο του Θεου που αυτο ειναι και το ζητουμενο.αλλα εφοσον στους αλλους επιτρεποταν μεχρι και χθες γιατι οχι και σε μενα αυριο?δλδ αυτο το γαμωτο ειναι που με τρελαινει και το ειπα νομιζω και πιο πανω πως ετσι και αλλιως λουλουδια μεσα στην εκκλησια υπαρχουν τι πειραζει να προστεθουν ακομη λιγα στη κολυμπηθρα? αυτο μονο θελω να κανω ουτε το μπομπ σφουγγαρακι ειπα πως θελω να βαλω ουτε τη ντορα,απλα ενα διακριτικο στολισμο με λουλουδακια στη κολυμπηθρα.και ναι θα το απαιτησω γιατι το εκαναν ολοι δεν ειναι κατι που θελω ξαφνικα να το κανω για πρωτη φορα μονο εγω.
ortikaki έγραψε:ηταν πολυ βιαστικος και μιλησαμε πολυ λιγο και αυτο στο ποδι μου ειπε να διαβασω τις χαρτουρες και να ξαναπερασω τη κυριακη μετα τη λειτουργια.τωρα για το τι λενε τα χαρτια πραγματικα δε μπορω να τα διαβασω τα βλεπω και νευριαζω.καποιοα στιγμη που θα τα διαβασω θα σας τα πω.
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:τωρα παμε σε αλλο θεμα,αστο καλυτερα.και αυτοι δεν ειναι σωστοι τις περισσοτερες φορες.
koukida έγραψε:ναι τα λουλουδακια δεν πειραζουν- ομορφα ειναι.
αλλα εχω παει σε βαφτιση που στο προαυλιο στησαν παγκο με μπουφε- δεν λεω ωραια ηταν, αλλα στην εκκλησια απ'εξω...? καπως μου'ρθε..
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης