Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
61 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 61 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Εγώ εδώ χαζολογάω! Χτες χάθηκα λίγο! Ήρθαν τα κουμπαράκια μας από τις 5 το απόγευμα και έφυγαν 3 η ώρα το πρωί! Φάση είχε! Ωραία περάσαμε!!!
Σήμερα 6 η ώρα έχουν γιατρό να δούμε την μπεμπούλα μας και μετά θα πάμε στην ξαδέρφη του άντρα μου που θα κάνει την περπατόπιτα απότε τα νέα μας θα τα μάθετε βραδάκι! Άντε να δούμε πόσο θα ζυγίζει η μπεμπούλα μας....!!! Την υπολογίζω γύρω στα 2450 μπορεί και λίγο λιγότερο! Θα δείξει...!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε Δεσποινάκι μου όλα καλά με την μπεμπούλα σας! Περιμένουμε νέα! Η περπατόπιτα πώς είναι??

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σταυρούλα μου αυτά βρηκα βασικα! Για το Kiddo δεν βρήκα πολλά! Για το άλλο της peg perego εσείς κοιτάτε το switch που λένε ότι είναι λίγο βαρύτερο από το απλό, αλλά εχει το πλεονεκτημα να γυρνα και να βλέπεις το παιδί! Είναι λέει πολύ γερο σε πεζοδρόμια και τέτοια, αλλά πιάνει αρκετο χώρο π.χ. σε ασανσέρ κλπ! Οπωσδήποτε να τα δείτε από κοντά πριν αποφασίσετε!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΠΑΤΟΠΙΤΑ??
ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ?? ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ? ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??? confused confused confused

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
IreneM έγραψε:Καλημέρα κορίτσια. έχει μέρες να γράψω γιατί και εγώ είχα αρκετές δουλίττσες να τελειώσω πριν να γεννήσω. Μου έμεινα κάτι ψευτοπράγματα να κάνω και λογαριάζω να τελειώσω αυτή την εβδομάδα για να έχω την άλλη να είμαι ήρεμη και να προετοιμάσω τα αγόρια μου για την καινούργια άφιξη.

Έπλυνα και καθάρισα τα παρκοκρέβατα μου, το καρότσι μας, το ρηλάξ και όλα όσα χρειάζεται η μπέμπα μου. Φοβάμαι λίγο τον μικρό μου ότι θα άρχήσει να θέλει να τα χρησιμοποιά αλλά μέχρι τώρα όλα καλά!!!!!

Σήμερα πήρα και τα πράγματα που παράγγειλα απο το amazon. Είναι τέλεια και ήρθαν ακριβως την μέρα που μου είπαν ότι θα έρθουν.

Αυτά είναι τα πράγματά μας:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51MpaawR4IL._SL500_AA300_.jpg

http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B003QTCA7S/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=59624031&s=baby

http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B004E9SWQ2/ref=dp_image_z_0?ie=UTF8&n=59624031&s=baby

http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B0036TGYP2/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=11052681&s=kitchen

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41PG4NXjFBL._SL500_AA300_.jpg

Με γεια σας Irene μου!
Το τελευταίο τι είναι?
Οι σαλιάρες πολύ πλάκα έχουν πάντως!
Και τα αυτοκολλητάκια σας τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!

Το τελευταίο είναι κουβερτούλα. Εμένα με ενθουσίασε πολύ αυτά που θα ακούω και θα βλέπω το μωρό. Λέω απόψε να το δοκιμάσω αν δουλεύειι στους μεγάλους. έχει και μια πλάκα που την βάζει κάτω απο το στρώμα του μωρού και αν δεν αναπνέει το μωρο για 20 δευτερολεπτα αρχηζει και κάνει θορυβο

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evvi έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!
απ το αγχος μου δε κοιμηθηκα καθολου καλα.

και το καλυτερο ειναι πως ενω μου εδωσε την προηγουμενη βδομαδα θεραπεια με daktarin για να καθαρισω τωρα το πρωι ειδα οτι εχω παλι υγρα.
σκεφτηκα μηπως ειναι αυτο που λενε σου σπανε τα νερα λιγο λιγο αλλα αυτα ειναι κιτρινωπα λιγο. δε θα το αντεξω να εχω παλι υγρα!!!!!!!

και εγω εκανα θεραπεια με ντακταριν...κολπικα...μια κρεμα με κατι σωλανιρια που ειναι!! πηγες στον γιατρο σου ειπε ποτε θα σε βαλει?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
swsw έγραψε:ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΠΑΤΟΠΙΤΑ??
ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ?? ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ? ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??? confused confused confused

αχ οντως αυτα τα ρουχα ειναι απελπισια!
σωσω μου εγω σκεφτομαι τον χειμωνα που 2 παιδακια θα πανε σχολειο και εξωσχολικες δραστιριοτητες ο μικρος μου συνεχεια ειναι λερωμενος(τον αφηνω και εγω βεβαια)πχ οταν τρωει παντα γινεται χαλια αλλα δεν με πειραζει ετσι μαθαινει να τρωει!και η μπεμπα που θα θελει αλλαγμα καθε 3 ωρες! ευτηχως δηλαδη που πηρα και το στεγνωτηριο να πουλαγαν και ενα ρομποτ να σιδερωνε ε??? καλα θα ηταν! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 215994 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 215994

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια! Τι κάνετε? Εγώ εδώ χαζολογάω! Χτες χάθηκα λίγο! Ήρθαν τα κουμπαράκια μας από τις 5 το απόγευμα και έφυγαν 3 η ώρα το πρωί! Φάση είχε! Ωραία περάσαμε!!!
Σήμερα 6 η ώρα έχουν γιατρό να δούμε την μπεμπούλα μας και μετά θα πάμε στην ξαδέρφη του άντρα μου που θα κάνει την περπατόπιτα απότε τα νέα μας θα τα μάθετε βραδάκι! Άντε να δούμε πόσο θα ζυγίζει η μπεμπούλα μας....!!! Την υπολογίζω γύρω στα 2450 μπορεί και λίγο λιγότερο! Θα δείξει...!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε Δεσποινάκι μου όλα καλά με την μπεμπούλα σας! Περιμένουμε νέα! Η περπατόπιτα πώς είναι??

Hλιάννα μου ούτε ξέρω!
Λογικά θα κάνεις μια πίτα (όποια σου αρέσει) την βαπτίζεις περπατόπιτα, βάζεις ένα πανάκι πάνω και κάνει κάτι βηματάκια το μπεμπάκι και μετά κερνάς τον κόσμο που ήρθε σπίτι!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΧΑΣΑ!!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 567772 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 49454 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 337404 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 386913
ΧΘΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ Η ΑΤΙΜΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ Mad
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΗ Rolling Eyes

ΓΙΑΤΡΟ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΧΟ Η ΜΟΝΟ ΔΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΟ.

ΤΗΝ ΠΕΡΠΑΤΟΠΙΤΑ Κ ΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.
ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝΕ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΠΑΤΟΠΙΤΑ Κ ΚΑΛΟΥΝΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Κ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝΕ Κ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ!!!
ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΙΡΟΣΚΙ(ΣΑ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΥΡΑΚΙ ΜΕΣΑ) ΤΕΛΕΙΑ Very Happy

ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 654316
ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΡΟΜΠΟΤ ΠΟΥ ΣΙΔΕΡΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ Ε????? Laughing Laughing Laughing Laughing

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!
SWSW ΑΣΕ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΟ ΕΠΗΞΕ ΜΕΧΡΙ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΡΟΥΧΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑ.

ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ CINEMA ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ BARBIE ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ.Η ΜΙΚΡΗ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ BARBIE.KAI OLO NA ME RVTAEI MAMA ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ(ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΟΡΟΣ) ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΦΟΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΞΕΡΗ ΓΙΑ ΥΠΝΟ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια!
Ερώτηση...!!!
Έχει πάρει καμιά το βαλιτσάκι libero?
Το ζητήσατε στην τηλεφωνική γραμμή τους ή τους στείλατε e-mail ότι επιθυμείτε να σας το στείλουν?
Ήρθε σχετικά γρήγορα? Τι περιέχει?

http://www.liberoclub.gr/Community/Forum/Room/Topic/?topicId=46286&p=1

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki σου παραθετω ενα μην απο κατω απο αλλο φορουμ,η κοπελα το εγραψε σημερα!!! εγω εστειλα e-mail αλλα καμια απαντηση....μαλλον πρεπει να παρουμε τηλ!!!!

εχθες μου ηρθε πακετο απο την libero.. μπλε ομως αλλα δεν πειραζει.. ειχε ενα πακετο πανες, μωρομαντηλα με κουτι αποθηκευσης Johnson, ενα φακελακι απορρυπαντικο persil, δειγματακια κρεμες Johnson , 2σε1 σαμπουαν αφρολουτρο Johnson, και εκπτωτικα κουπονια Johnson, persil, libero.. ααα και ενα ματακι σε μια παραμανα!! ειναι τελειο..

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΑΙΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ-ΑΦΑΝΤΟ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ....
Κ ΤΟ ΤΗΛ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!!!
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΟΧΙ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://forum.eimaimama.gr/t7359p400-topic

Eίδα εδώ ότι το έστειλαν χτες σε μια κοπέλα...!!!
Στο μήνυμα της lamproulas το λέει!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κοριτσάκια!
Και εγώ μηνυματάκι τους έστειλα σήμερα, δεν πήρα τηλέφωνο!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εγω ειχα στειλει e-mail αλλα ακομα τιποτα

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια!!!!τελειωσα με τη δουλεια και τωρα καταφερα να διαβασω οοοολα τα ποστ.(ειχα να μπω πανω απο μηνα!)μπηκε ο σεπτεμβρης!τον φαγαμε τον γαιδαρο!!!!!με το καλο σε οσες γεννανε τωρα και καλη υπομονη σε εμας τις υπολοιπες που εχουμε ακομα καμποσες μερουλες!!!!εχω τοοοοοοση λαχταρα να δω τον πριγκιπα μου!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 417472

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΟ lIBERO ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΣΑΣ...εΙΔΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΑΜΠΠΡΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ! ΛΟΙΠΟΝ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ -45%. ΟΤΑΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΩΡΕ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ...ΓΙΆΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 80011542376 ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ Η ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΞΕΡΩ ΓΩ...ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΒΗΝΩ ΤΩΡΑ!!!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tha ginw mama έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΣΤΟ lIBERO ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΣΑΣ...εΙΔΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΑΜΠΠΡΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ! ΛΟΙΠΟΝ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ -45%. ΟΤΑΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΩΡΕ? ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ...ΓΙΆΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ 80011542376 ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ Η ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΞΕΡΩ ΓΩ...ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΟΜΩΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΒΗΝΩ ΤΩΡΑ!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ LEBERO K PAMPERS ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ!!!
ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ....
ΕΓΩ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΡΕ ΣΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Κ ΜΕ ΓΕΙΩΝΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ..ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ!!!

ΑΠΟ 13/9 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ. ΕΣΥ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ???

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
steef έγραψε:γεια σας κοριτσια!!!!τελειωσα με τη δουλεια και τωρα καταφερα να διαβασω οοοολα τα ποστ.(ειχα να μπω πανω απο μηνα!)μπηκε ο σεπτεμβρης!τον φαγαμε τον γαιδαρο!!!!!με το καλο σε οσες γεννανε τωρα και καλη υπομονη σε εμας τις υπολοιπες που εχουμε ακομα καμποσες μερουλες!!!!εχω τοοοοοοση λαχταρα να δω τον πριγκιπα μου!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 417472

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΚΟΣ king
ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 328109

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Ναι,μωρε η βλακεία μου δεν με έκοψε εκείνη την ώρα να πώ δεν ξέρω που θα γεννήσω,δεν έχω γιατρό κτλ...Σαν το χαζό,είπα την αλήθεια!!! Με αυτό το τηλ δεν είχα πρόβλημα,απάντησε κατευθείαν η κοπέλα και πριν λίγο παρά το μεσημέρι...Στα παμπερς είναι που έχει πρόβλημα η γραμμή και δεν καλεί καν(8001123000). Αλλά απο όσα διάβασα σε άλλο λινκ η εταιρία έχει το τηλ ανοιχτό μόνο κάθε 1 του μηνός και πρωί και τότε-λέει- γίνεται χαμός απο τηλεφωνήματα.......τον άλλο μήνα τώρα... Mad Mad Mad
Εγώ έχω ραντεβού απο βδομάδα τώρα και λέω να τον πω τον γιατρό να συντομεύσει λίγο την διαδικασία, ωσ΄τε να γεννήσω μέσα στην εβδομάδα...Κουράστηκα μωρέ,ασε που φοβάμαι,οπως σου είχα πει, τα έκτακτα. Τι μια βδομάδα πριν -τι μετά ,ήδη είμαι 37!!!Βέβαια,τον τελικό λογο τον έχει ο γιατρός!! Εσένα σου έκλεισε ημερομηνία? Άκουσες για την πανελλάδικη απεργία των γιατρών 8-9 Σεπτέμβρη?

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tha ginw mama έγραψε:
Ναι,μωρε η βλακεία μου δεν με έκοψε εκείνη την ώρα να πώ δεν ξέρω που θα γεννήσω,δεν έχω γιατρό κτλ...Σαν το χαζό,είπα την αλήθεια!!! Με αυτό το τηλ δεν είχα πρόβλημα,απάντησε κατευθείαν η κοπέλα και πριν λίγο παρά το μεσημέρι...Στα παμπερς είναι που έχει πρόβλημα η γραμμή και δεν καλεί καν(8001123000). Αλλά απο όσα διάβασα σε άλλο λινκ η εταιρία έχει το τηλ ανοιχτό μόνο κάθε 1 του μηνός και πρωί και τότε-λέει- γίνεται χαμός απο τηλεφωνήματα.......τον άλλο μήνα τώρα... Mad Mad Mad
Εγώ έχω ραντεβού απο βδομάδα τώρα και λέω να τον πω τον γιατρό να συντομεύσει λίγο την διαδικασία, ωσ΄τε να γεννήσω μέσα στην εβδομάδα...Κουράστηκα μωρέ,ασε που φοβάμαι,οπως σου είχα πει, τα έκτακτα. Τι μια βδομάδα πριν -τι μετά ,ήδη είμαι 37!!!Βέβαια,τον τελικό λογο τον έχει ο γιατρός!! Εσένα σου έκλεισε ημερομηνία? Άκουσες για την πανελλάδικη απεργία των γιατρών 8-9 Σεπτέμβρη?

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΓΙΑ 13/9 ΘΑ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ 38Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!! ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ..
ΚΑΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ!! ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΗ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ Κ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!
ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ....

tha ginw mama

tha ginw mama
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ!!!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ....

Έτσι,έτσι!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσακια μου! Very Happy τι κανετε? σημερα η μικρη μου χτυπαει αλλα οχι με πολυ δυναμη!!! δεν εχει πλεον χωρο και οι κινησουλες τησ ειναι πολυ απαλες!!! I love you I love you θα παω βολτα τα μικρα μου στον παιδοτοπο γιατι εχουν βαρεθει εδω μεσα και τα καταλαβαινω απολυτα!!! ευτηχως ο αντρας μου εχει αδεια μεχρι να σαραντησω και 10 μερες ακομα οποτε θα τα πηγαινει βολτα και σχολειο αλιως θα ειχαμε προβλημα!σασ φιλω για την ωρα και τα λεμε το βραδακι να παω να ντυθω!!!!! ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 417472 ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.2  - Σελίδα 37 417472

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Φτουουουουου δεν εχει υπερηχο σημερα...εχει γεννα ο γιατρος κ θα παω αυριο με τον κουμπαρο μου στο Γαια να με δει!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:
candy έγραψε:
stav2007 έγραψε:candy ΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝΜ ΗΜΕΡΑ.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΤΩΝΩ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΑΝΩ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΣΥ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜ.ΤΑ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΤΖΑΜΠΟ ΚΑΙ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ
ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΨΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
Αν θυμάμαι Σταυρούλα και εσύ στον Ααναγνώστου πας. Τις ξεκινήσαμε προληπτικά και τελικά με τις διάφορες εξετάσεις είδαμε πως όντως υπάρχει πηκτικότητα στο αίμα, η οποία αυξανόταν. Τώρα κάνω τις 0,5ml αλλά από το 0,3 και μετά. Αυτές μέχρι να γεννήσω/ Μου είπε βέβαια 1 μέρα πριν την καισαρική να μην την κάνω. Μετά τη γέννα να συνεχίσω με τις 0,45 για 25 μέρες. Και να πάω πάλι για εξέταση μετά από 6 μήνες. Εσένα γιατί? (με λένε Τζένη αν θέλετε να με λέτε με το όνομα μου)
ΤΖΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΩ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΚΑΝΩ,ΤΙΣ 0,5 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ 0,3.ΕΓΩ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙΣ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΕΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ
Σταυρουλίτσα μου και εγώ προληπτικά τις ξεκίνησα, αλλά με τα θρομβοελαστογραφήματα που μου έκανε, έπιζε συνέχεια το αίμα μου με τον καιρό και έτσι μου ανέβαζε συνέχεια τη δόση. Εμένα ως οδηγίες μου έδωσε τις εξής. Αφού θα κάνω καισαρική με επισκληρίδιο λέει να σταματήσω 48 ώρες πριν την ένεση. Του είπα ότι με έχει βάλει για 23 Σεπτεμβρίου και την ένεση την κάνω πάντα το βράδυ (γύρω στις 11). Μου είπε λοιπόν την τελευταία να την κάνω στις 21 (άντε βγάλε άκρη-δεν είναι 48 ώρες) Διευκρίνησε το ασύ αυτό μαζζί του! Αν προκύψει λέει κάτι ααπρόοπτα και πρέπει να μπω εκτάκτως και δεν έχω σταματήσει την ένεση νωρίτερα πρέπει να γίνει με ολική νάρκωσση. Θα τα πω όλα αυτά στο γιατρό μου και ας συννενοηθούν καλύτερα μεταξύ τους, μην γίνει κανένα λάθος

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
έκανα και εγώ επιτέλους το doppler σήμερα. Όλα καλά φαίνονται. Και αυτός μου είπε ότι το αμνιακό υγρό είναι στα ανώτερα φυσιολογικά όρια. Επίσης ο ομφάλιος λώρος ήταν μια φορά τυλιγμένος στον αυχένα του. Ζυγίζει 2393 γρ....Σε 10 μέρες πήρε 250 γρ. Καλά είναι ή παίρνουν παραπάνω κανονικά?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις