Πρωτον, ακομα και να μην ειχε παιδια, νομιζω οτι εχει αρκετο μυαλο για να καταλαβει οτι δεν εχει καμια δουλεια να βαλει τα μικροβια της στο στομα του παιδιου σου!!! Ελεος!!!!!!!
Δευτερον, ουτε να του βαψει τα νυχια ειχε δικαιωμα!! Μικρο κοριτσακι ειναι.. ελεος!!
Ετσι μια θεια του αντρα μου βαζει αυτη που της κανει μανικιουρ να βαψει κοκκινα (!!!) τα νυχια της ανηψιας μας, απο τα 4-5 της!!! Ε,εχω εχω φρικαρει... Οι υπολοιποι το βλεπουν φυσιολογικο, τι να πω!!!
Τριτον, ακομα δεν εχω γεννησει και ο,τι και να πω, βαρεθηκα να ακουω τους ξερολες να εχουν αποψη... Ειδικα αυτη η ατακα ''ε,καλα,εσεις πως μεγαλωσατε;;;'' μου τρυπαει τα νευρα.. Πρεπει να κανω ο,τι εκαναν οι μαναδες μας πριν 800 χρονια!!!!
Ειδικα η μανα μου και ο πατερας μου ειναι οι χειροτεροι!!!!
Και ειλικρινα, πως τους τα κοβετε χωρις καβγαδες;;; Εγω δε το εχω καταφερει... Τσακωνομαι, βραζω και φυσικα ακρη δε βγαζω!!! Παλι τις ιδιες μ@@@@@ες ακουω!!!!
Σας γραφω μια προσφατη συζητηση με μια φιλη μου.... Απλα για να καταλαβετε... Η κοπελα εχει 2 παιδια 3 ετων και εσκασε 500 ευρω για τα σεντονια της κουνιας και ηθελε καρεκλακι με 60 ευρω, γιατι ειναι αχρηστη αγορα...
Λοιπον, γραφω τη συζητηση...
Φ - η φιλη μου και ο αντρας της
Ε - εγω
Φ- Σκεφτομαι να παρω ενα καθισματακι στα παιδια με 60 ευρω απο το jumbo, αλλα παλι να σκασω και αλλα λεφτα;
Ε- Θες να σου πω ποσα θα σκασω εγω για καθισματακι;; 450 ευρω.. Θελω να παρω ενα που κοιταει αναποδα το παιδι μεχρι τα 4, γιατι ειναι πιο ασφαλες.
Φ- Τι βλακειες ειναι αυτες; Που το ακουσες;Αποκλειεται να κατσει το παιδι.
Ε- Το εψαξα στο ιντερνετ και ειδα και crash test. Βαλε να δεις και θα καταλαβεις τι εννοω. Ο αυχενας του παιδιου μεχρι τα 3 ειναι ευαισθητος και ακομα και με 50 να παθεις καποιο ατυχημα, μπορει να μεινει αναπηρο. Στις Σκανδιναβικες χωρες χρησιμοποιουν τετοια και μια χαρα καθεται το παιδι μεχρι τα 4.
Φ- Ε, καλα, τοσα λεφτα μονο για ταξιδια που και που;
Ε- Οχι μονο για ταξιδια, ισα ισα που μεσα στη πολη ειναι πιο πιθανο να γινει το κακο. Ειδικα στην Ελλαδα.. Ενας παππους ειχε το εγγονι του βολτα, τρακαρε με 50 και το παιδακι εμεινε αναπηρο επειδη επαθε ζημια στον αυχενα.
Φ- Ε, αμα ειναι να πιανουμε μεμονωμενες περιπτωσεις... Και εγω ξερω ανθρωπο που πεθανε στα 30 με μηχανη..
Ε- Τι μεμομωμενη περιπτωση;;; Ετσι οπως οδηγουν ολοι εδω, ξερεις ποσο πιθανο ειναι το παιδι να παθει ζημια;;;
Φ- Ε, αμαν, μη κοιτας τα παντα στο ιντερνετ, ουτε τι γινεται στις αλλες χωρες, δες με βαση την Ελλαδα και τους δρομους μας!!!
Ε- Ε, μα ακομα χειροτερα, με βαση την Ελλαδα ειναι που πρεπει να χρυσοπληρωσω το καρεκλακι, στις αλλες χωρες προσεχουν και εχεις λιγοτερες πιθανοτητες για κακο..
Αφου ειδαν οτι φουντωσα, μου λεει ο αντρας της ''ε, ενταξει, ο καθε γονιος κανει ο,τι θεωρει καλυτερο, αλλος παιρνει ακριβη σιφινιερα,αλλος καρεκλακι'' (αυτο ηταν μπιχτη γιατι ειπα οτι θα παρω σιφινιερα απο το ΙΚΕΑ, αφου δεν επηρεαζει καπου το παιδι και την υγεια του, ολα τα αλλα θα τα παρω καλα και ακριβα!!)
Αμα τους ελεγα, εσεις δωσατε 500 ευρω για σεντονια και μου τα χωνετε για το καρεκλακι, θα ημουν κακια;;;
Αλλα εγω η αθλια μανα κοιταω στο ιντερνετ βλακειες.... Εκεινοι επειδη μεγαλωσαν 2 παιδια τα ξερουν ολα, οπως και ολοι γυρω μου εννοειται!!!
Πως να με παρατησουν μου λετε;; Δε θελω κανενος τη γνωμη!!! Θελω να κανω ο,τι γουσταρω στο παιδι μου και ας ειναι λαθος!!!!!