Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
647 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 647 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Κυρ Αυγ 28, 2011 7:17 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σημερα γειτονισσα που μενει απέναντι απο το πατρικό του αντρα μου ρωτάει τον άντρα μου: 'Χαρη γιατί δεν αφήνεις τον Γιαννάκη στον παππού να τον προσέχει;;;;;;;;;" Εδώ, να αναφέρω ότι εγώ αφενώς δεν εργάζομαι και αφετέρου είμαι της αποψης να πηγαίνω παντού μαζί με το παιδί σαν οικογένεια, (εκτος αν μεγαλώσει και μου ζητήσει το ιδιο να μείνει με την γιαγιά και τον παππού γιατί ίσως να βαριέται να ερθει εκει που θέλουμε να πάμε). Και απαντάει ο άντρας μου: "γιατί δεν υπάρχει λογος και γιατί θέλω να βλέπω το παιδί μου συνέχεια'. Και του λέω εγώ μετά, 'γιατί δίνεις λογαριασμό σε άσχετους αδιάκριτους ανθρώπους που φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν και ξαφνικά αποκτούν άποψη για εσένα για το παιδί σου και για την οικογένειά σου;" Με λίγα λόγια νομίζω πως της απάντησε πολύ αναλυτικά και εκτενως. Εγώ θα της απαντούσα απλά: "ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ"! Και τέλος η συζητηση! Βέβαια θα μπορούσα να της απαντησω με άλλη ερώτηση λιγο ειρωνικα όπως "γιατί ο ουρανός την νυχτα έχει άστρα;" ή "γιατί τα τζιτζίκια δεν νιαουρίζουν εφόσον ανεβαίνουν στα δέντρα;"... Πολλά μπορώ να σκεφτώ. Θα το έπιανε το νόημα σίγουρα.

27ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Κυρ Αυγ 28, 2011 8:29 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι, αυτο το κάνει η μάνα μου, νιώθει ότι πρέπει να δικαιολογείται κάθε φορά για τις δικές μου επιλογές. Δεν υπάρχει η φράση "δεν μου αρέσει" ή "έτσι θέλω" όλα πρεπει να τα εξηγούμε μέχρι να είναι ο άλλος ικανοποιημένος... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259

28ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Κυρ Αυγ 28, 2011 8:41 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Μαρακι, αυτο το κάνει η μάνα μου, νιώθει ότι πρέπει να δικαιολογείται κάθε φορά για τις δικές μου επιλογές. Δεν υπάρχει η φράση "δεν μου αρέσει" ή "έτσι θέλω" όλα πρεπει να τα εξηγούμε μέχρι να είναι ο άλλος ικανοποιημένος... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259

Χαχαχα! Όχι δα! Χαχαχαχαχαχα!

29ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Κυρ Αυγ 28, 2011 11:14 am

????????

Επισκέπτης
Πρωτον, ακομα και να μην ειχε παιδια, νομιζω οτι εχει αρκετο μυαλο για να καταλαβει οτι δεν εχει καμια δουλεια να βαλει τα μικροβια της στο στομα του παιδιου σου!!! Ελεος!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994

Δευτερον, ουτε να του βαψει τα νυχια ειχε δικαιωμα!! Μικρο κοριτσακι ειναι.. ελεος!!
Ετσι μια θεια του αντρα μου βαζει αυτη που της κανει μανικιουρ να βαψει κοκκινα (!!!) τα νυχια της ανηψιας μας, απο τα 4-5 της!!! Ε,εχω εχω φρικαρει... Οι υπολοιποι το βλεπουν φυσιολογικο, τι να πω!!! scratch

Τριτον, ακομα δεν εχω γεννησει και ο,τι και να πω, βαρεθηκα να ακουω τους ξερολες να εχουν αποψη... Ειδικα αυτη η ατακα ''ε,καλα,εσεις πως μεγαλωσατε;;;'' μου τρυπαει τα νευρα.. Πρεπει να κανω ο,τι εκαναν οι μαναδες μας πριν 800 χρονια!!!!
Ειδικα η μανα μου και ο πατερας μου ειναι οι χειροτεροι!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Και ειλικρινα, πως τους τα κοβετε χωρις καβγαδες;;; Εγω δε το εχω καταφερει... Τσακωνομαι, βραζω και φυσικα ακρη δε βγαζω!!! Παλι τις ιδιες μ@@@@@ες ακουω!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Σας γραφω μια προσφατη συζητηση με μια φιλη μου.... Απλα για να καταλαβετε... Η κοπελα εχει 2 παιδια 3 ετων και εσκασε 500 ευρω για τα σεντονια της κουνιας και ηθελε καρεκλακι με 60 ευρω, γιατι ειναι αχρηστη αγορα...
Λοιπον, γραφω τη συζητηση...
Φ - η φιλη μου και ο αντρας της
Ε - εγω

Φ- Σκεφτομαι να παρω ενα καθισματακι στα παιδια με 60 ευρω απο το jumbo, αλλα παλι να σκασω και αλλα λεφτα;
Ε- Θες να σου πω ποσα θα σκασω εγω για καθισματακι;; 450 ευρω.. Θελω να παρω ενα που κοιταει αναποδα το παιδι μεχρι τα 4, γιατι ειναι πιο ασφαλες.
Φ- Τι βλακειες ειναι αυτες; Που το ακουσες;Αποκλειεται να κατσει το παιδι.
Ε- Το εψαξα στο ιντερνετ και ειδα και crash test. Βαλε να δεις και θα καταλαβεις τι εννοω. Ο αυχενας του παιδιου μεχρι τα 3 ειναι ευαισθητος και ακομα και με 50 να παθεις καποιο ατυχημα, μπορει να μεινει αναπηρο. Στις Σκανδιναβικες χωρες χρησιμοποιουν τετοια και μια χαρα καθεται το παιδι μεχρι τα 4.
Φ- Ε, καλα, τοσα λεφτα μονο για ταξιδια που και που;
Ε- Οχι μονο για ταξιδια, ισα ισα που μεσα στη πολη ειναι πιο πιθανο να γινει το κακο. Ειδικα στην Ελλαδα.. Ενας παππους ειχε το εγγονι του βολτα, τρακαρε με 50 και το παιδακι εμεινε αναπηρο επειδη επαθε ζημια στον αυχενα.
Φ- Ε, αμα ειναι να πιανουμε μεμονωμενες περιπτωσεις... Και εγω ξερω ανθρωπο που πεθανε στα 30 με μηχανη..
Ε- Τι μεμομωμενη περιπτωση;;; Ετσι οπως οδηγουν ολοι εδω, ξερεις ποσο πιθανο ειναι το παιδι να παθει ζημια;;;
Φ- Ε, αμαν, μη κοιτας τα παντα στο ιντερνετ, ουτε τι γινεται στις αλλες χωρες, δες με βαση την Ελλαδα και τους δρομους μας!!!
Ε- Ε, μα ακομα χειροτερα, με βαση την Ελλαδα ειναι που πρεπει να χρυσοπληρωσω το καρεκλακι, στις αλλες χωρες προσεχουν και εχεις λιγοτερες πιθανοτητες για κακο..

Αφου ειδαν οτι φουντωσα, μου λεει ο αντρας της ''ε, ενταξει, ο καθε γονιος κανει ο,τι θεωρει καλυτερο, αλλος παιρνει ακριβη σιφινιερα,αλλος καρεκλακι'' (αυτο ηταν μπιχτη γιατι ειπα οτι θα παρω σιφινιερα απο το ΙΚΕΑ, αφου δεν επηρεαζει καπου το παιδι και την υγεια του, ολα τα αλλα θα τα παρω καλα και ακριβα!!)
Αμα τους ελεγα, εσεις δωσατε 500 ευρω για σεντονια και μου τα χωνετε για το καρεκλακι, θα ημουν κακια;;;

Αλλα εγω η αθλια μανα κοιταω στο ιντερνετ βλακειες.... Εκεινοι επειδη μεγαλωσαν 2 παιδια τα ξερουν ολα, οπως και ολοι γυρω μου εννοειται!!!

Πως να με παρατησουν μου λετε;; Δε θελω κανενος τη γνωμη!!! Θελω να κανω ο,τι γουσταρω στο παιδι μου και ας ειναι λαθος!!!!! alien

30ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Κυρ Αυγ 28, 2011 11:38 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:Πρωτον, ακομα και να μην ειχε παιδια, νομιζω οτι εχει αρκετο μυαλο για να καταλαβει οτι δεν εχει καμια δουλεια να βαλει τα μικροβια της στο στομα του παιδιου σου!!! Ελεος!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994

Δευτερον, ουτε να του βαψει τα νυχια ειχε δικαιωμα!! Μικρο κοριτσακι ειναι.. ελεος!!
Ετσι μια θεια του αντρα μου βαζει αυτη που της κανει μανικιουρ να βαψει κοκκινα (!!!) τα νυχια της ανηψιας μας, απο τα 4-5 της!!! Ε,εχω εχω φρικαρει... Οι υπολοιποι το βλεπουν φυσιολογικο, τι να πω!!! scratch

Τριτον, ακομα δεν εχω γεννησει και ο,τι και να πω, βαρεθηκα να ακουω τους ξερολες να εχουν αποψη... Ειδικα αυτη η ατακα ''ε,καλα,εσεις πως μεγαλωσατε;;;'' μου τρυπαει τα νευρα.. Πρεπει να κανω ο,τι εκαναν οι μαναδες μας πριν 800 χρονια!!!!
Ειδικα η μανα μου και ο πατερας μου ειναι οι χειροτεροι!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Και ειλικρινα, πως τους τα κοβετε χωρις καβγαδες;;; Εγω δε το εχω καταφερει... Τσακωνομαι, βραζω και φυσικα ακρη δε βγαζω!!! Παλι τις ιδιες μ@@@@@ες ακουω!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Σας γραφω μια προσφατη συζητηση με μια φιλη μου.... Απλα για να καταλαβετε... Η κοπελα εχει 2 παιδια 3 ετων και εσκασε 500 ευρω για τα σεντονια της κουνιας και ηθελε καρεκλακι με 60 ευρω, γιατι ειναι αχρηστη αγορα...
Ε - εγω

Φ- Σκεφτομαι να παρω ενα καθισματακι στα παιδια με 60 ευρω απο το jumbo, αλλα παλι να σκασω και αλλα λεφτα;
Ε- Θες να σου πω ποσα θα σκασω εγω για καθισματακι;; 450 ευρω.. Θελω να παρω ενα που κοιταει αναποδα το παιδι μεχρι τα 4, γιατι ειναι πιο ασφαλες.
Ε- Το εψαξα στο ιντερνετ και ειδα και crash test. Βαλε να δεις και θα καταλαβεις τι εννοω. Ο αυχενας του παιδιου μεχρι τα 3 ειναι ευαισθητος και ακομα και με 50 να παθεις καποιο ατυχημα, μπορει να μεινει αναπηρο. Στις Σκανδιναβικες χωρες χρησιμοποιουν τετοια και μια χαρα καθεται το παιδι μεχρι τα 4.
Ε- Οχι μονο για ταξιδια, ισα ισα που μεσα στη πολη ειναι πιο πιθανο να γινει το κακο. Ειδικα στην Ελλαδα.. Ενας παππους ειχε το εγγονι του βολτα, τρακαρε με 50 και το παιδακι εμεινε αναπηρο επειδη επαθε ζημια στον αυχενα.
Φ- Ε, αμα ειναι να πιανουμε μεμονωμενες περιπτωσεις... Και εγω ξερω ανθρωπο που πεθανε στα 30 με μηχανη..
Ε- Τι μεμομωμενη περιπτωση;;; Ετσι οπως οδηγουν ολοι εδω, ξερεις ποσο πιθανο ειναι το παιδι να παθει ζημια;;;
Φ- Ε, αμαν, μη κοιτας τα παντα στο ιντερνετ, ουτε τι γινεται στις αλλες χωρες, δες με βαση την Ελλαδα και τους δρομους μας!!!
Ε- Ε, μα ακομα χειροτερα, με βαση την Ελλαδα ειναι που πρεπει να χρυσοπληρωσω το καρεκλακι, στις αλλες χωρες προσεχουν και εχεις λιγοτερες πιθανοτητες για κακο..

Αφου ειδαν οτι φουντωσα, μου λεει ο αντρας της ''ε, ενταξει, ο καθε γονιος κανει ο,τι θεωρει καλυτερο, αλλος παιρνει ακριβη σιφινιερα,αλλος καρεκλακι'' (αυτο ηταν μπιχτη γιατι ειπα οτι θα παρω σιφινιερα απο το ΙΚΕΑ, αφου δεν επηρεαζει καπου το παιδι και την υγεια του, ολα τα αλλα θα τα παρω καλα και ακριβα!!)
Αμα τους ελεγα, εσεις δωσατε 500 ευρω για σεντονια και μου τα χωνετε για το καρεκλακι, θα ημουν κακια;;;

Αλλα εγω η αθλια μανα κοιταω στο ιντερνετ βλακειες.... Εκεινοι επειδη μεγαλωσαν 2 παιδια τα ξερουν ολα, οπως και ολοι γυρω μου εννοειται!!!

Πως να με παρατησουν μου λετε;; Δε θελω κανενος τη γνωμη!!! Θελω να κανω ο,τι γουσταρω στο παιδι μου και ας ειναι λαθος!!!!! alien

Καλά η φίλη σου και ο αντρας της είναι περιορισμένης ευθύνης και άξιοι της μοίρας τους. Εύχομαι για το καλό των παιδιών να είναι τυχεροί γιατί μονο στην τύχη βασίζονται. Και να δεις που το καθισματάκι απο τα jumbo θα το θελουν για να μην φάνε κλήση γιατί τώρα έχουν αρχίσει και να 'γραφουν" όσους έχουν τα παιδιά χύμα. Τι στενόμυαλοι άνθρωποι υπάρχουν ομως ε; Να μην καταλαβαίνουν πως σε τόσο μεγαλες ταχύτητες, ώντας χύμα μέσα σε "κουτιά" γινόμαστε έρμαια των νόμων της φύσης... Είμαστε σαν τα σπίρτα στο σπιρτόκουτο και τίποτα άλλο... Αλλά ο μικρόμυαλος άνθρωπος νομίζει πως είναι μεγάλος και τρανός. Καλά αυτό το "σιγά μην κάτσει στο κάθισμα' το άκουγα και εγώ και τώρα έχει αντικατασταθεί απο το 'όταν μεγαλώσει λίγο δεν θα θέλει να κάτσει'... Μα το παιδί δεν έχει μπει ποτέ στο αυτοκίνητο χωρίς να κάτσει σε ειδικό κάθισμα, ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ! Δεν έχει επιλογή λοιπόν, οπότε είναι αυτονόητο ότι θα κάτσει και θα του αρέσει κιόλας και θα συνηθίσει και μετα δεν θα λύνεται. Ας γεμίσουν τα μάτια τους από καλαίσθητα έπιπλα λοιπόν. Δικιο έχει ο κύριος. Κάνε εσύ το καλύτερο που μπορείς για το παιδί σου και μην συζητάς γιατι δεν θέλουν να καταλάβουν. Γενικά μην δίνεις λογαριασμο και αν σε ρωτάνε απάντησε μονολεκτικά έτσι ώστε να κόβεις την συζήτηση. Λέει σήμερα ο πεθερός μου στο τραπεζι την ώρα που τρώγαμε χοιρινες και λουκάνικα... "Α, ρε Γιάννη δε θα μεγαλώσεις; Όλα θα τα τρως". Και λέω εγώ "όταν μεγαλώσει, φυσικά και θα τρώει. Εκεί είναι το θέμα, οτι είναι μικρός'. Ο γιος μου είναι 1,5. Κάθε φορά με ρωτάει αν τρώει διαφορα που έχει πάνω το τραπεζι όπως κρέατα, καρμπονάρα, μπιφτέκι, έτοιμο πουρέ κτλ. Μεγάλος καημός το φαγητό...

31ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Κυρ Αυγ 28, 2011 1:24 pm

????????

Επισκέπτης
MariaM έγραψε:Σημερα γειτονισσα που μενει απέναντι απο το πατρικό του αντρα μου ρωτάει τον άντρα μου: 'Χαρη γιατί δεν αφήνεις τον Γιαννάκη στον παππού να τον προσέχει;;;;;;;;;" Εδώ, να αναφέρω ότι εγώ αφενώς δεν εργάζομαι και αφετέρου είμαι της αποψης να πηγαίνω παντού μαζί με το παιδί σαν οικογένεια, (εκτος αν μεγαλώσει και μου ζητήσει το ιδιο να μείνει με την γιαγιά και τον παππού γιατί ίσως να βαριέται να ερθει εκει που θέλουμε να πάμε). Και απαντάει ο άντρας μου: "γιατί δεν υπάρχει λογος και γιατί θέλω να βλέπω το παιδί μου συνέχεια'. Και του λέω εγώ μετά, 'γιατί δίνεις λογαριασμό σε άσχετους αδιάκριτους ανθρώπους που φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν και ξαφνικά αποκτούν άποψη για εσένα για το παιδί σου και για την οικογένειά σου;" Με λίγα λόγια νομίζω πως της απάντησε πολύ αναλυτικά και εκτενως. Εγώ θα της απαντούσα απλά: "ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ"! Και τέλος η συζητηση! Βέβαια θα μπορούσα να της απαντησω με άλλη ερώτηση λιγο ειρωνικα όπως "γιατί ο ουρανός την νυχτα έχει άστρα;" ή "γιατί τα τζιτζίκια δεν νιαουρίζουν εφόσον ανεβαίνουν στα δέντρα;"... Πολλά μπορώ να σκεφτώ. Θα το έπιανε το νόημα σίγουρα.

Αχ κοριτσακι μου αυτες τις βλακειες ακουω και εγω... Ειμαι ανεργη και θα ειμαι σιγουρα μεχρι του χρονου τον Σεπτεμβρη που ανοιγουν τα φροντιστηρια... Γενναω σε 3 μηνες και οποτε ειμαι στη πεθερα μου και ερχεται καμια κυρατσα, απο αυτες που πετανε ολο εξυπναδες, εχω βαρεθει να ακουω ''αχ,κυρα Μαρια, θα μεγαλωσεις και αλλο εγγονι,αχ τυχερη''. Μεχρι στιγμης απλα τις αγνοω για να μη συγχιζομαι... Δε σχολιαζω το οτι εχω και εγω μανα την οποια ολες ξεχνουν... Θα σχολιασω οτι εχουν δεσει οτι το παιδι μου θα το μεγαλωσει η πεθερα μου, ενω θα ειμαι εγω σπιτι!!! Shocked Shocked Shocked
Μεχρι σεντονια της πανε απο τα εγγονια τους, για να τα εχει για το δικο μου!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259
Και εν τω μεταξυ εχει καθε μερα του κουνιαδου μεχρι τις 8-9 το βραδυ... Αλλα τι να πεις... Απλα τις αγνοεις... Και δε σκεφτομαι τιποτα αλλο... οταν γεννησω... τρελο γελιο... που θα με πρηζουν να το αφηνω στη πεθερα (ενω εγω θελω να το εχω μονο εγω!!)... Ηδη μια ξαδερφη του αντρα μου μου πεταξε το θεϊκο.. ''αμα γεννησεις και θες βοηθεια, να μην εισαι ακαταδεκτη, να αφηνεις το παιδι στην πεθερα σου''. Τι να της απαντησω;;; Οχι, πες μου... αμα την εβριζα θα εφταιγα;;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655

32ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Κυρ Αυγ 28, 2011 1:27 pm

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι λετε ρε παιδια; εδω μαλωνω το παιδι η το βαζω τιμωρια και αρχιζουν (την ωρα που μαλωνω)

ελα μωρε παιζει, δεν το ηθελε,ελα να σε παρω αγκαλια...

Το ειπα μια, δυο τρεις...οταν μαλωνουμε το παιδι δεν μιλαει κανεις..Τιποτα αυτοι...

Σημερα δεν αντεξα..με το που αρχισα να του λεω οτι δεν τρωμε το γκαζον, πεταγεται (ακουσον ακουσον) η πεθερα της πεθερας μου και λεει ελα να σε παρω αγκαλιτσα που σε μαλωνει η μαμα

Την επομενη φορα που θα μιλαω στο παιδι ΜΟΥ και θα ακουσω ανθρωπο να πει κουβεντα θα το δειτε το παιδι τα Χριστουγεννα. Οτι θα λεω σχετικα με το παιδι ΜΟΥ ειναι νομος Θεου.

τον βουτηξα κ φυγαμε απο τα νευρα μου!

33ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Κυρ Αυγ 28, 2011 1:31 pm

????????

Επισκέπτης
MariaM έγραψε:
etoile! έγραψε:Πρωτον, ακομα και να μην ειχε παιδια, νομιζω οτι εχει αρκετο μυαλο για να καταλαβει οτι δεν εχει καμια δουλεια να βαλει τα μικροβια της στο στομα του παιδιου σου!!! Ελεος!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994

Ε - εγω

Καλά η φίλη σου και ο αντρας της είναι περιορισμένης ευθύνης και άξιοι της μοίρας τους. Εύχομαι για το καλό των παιδιών να είναι τυχεροί γιατί μονο στην τύχη βασίζονται. Και να δεις που το καθισματάκι απο τα jumbo θα το θελουν για να μην φάνε κλήση γιατί τώρα έχουν αρχίσει και να 'γραφουν" όσους έχουν τα παιδιά χύμα. Τι στενόμυαλοι άνθρωποι υπάρχουν ομως ε; Να μην καταλαβαίνουν πως σε τόσο μεγαλες ταχύτητες, ώντας χύμα μέσα σε "κουτιά" γινόμαστε έρμαια των νόμων της φύσης... Είμαστε σαν τα σπίρτα στο σπιρτόκουτο και τίποτα άλλο... Αλλά ο μικρόμυαλος άνθρωπος νομίζει πως είναι μεγάλος και τρανός. Καλά αυτό το "σιγά μην κάτσει στο κάθισμα' το άκουγα και εγώ και τώρα έχει αντικατασταθεί απο το 'όταν μεγαλώσει λίγο δεν θα θέλει να κάτσει'... Μα το παιδί δεν έχει μπει ποτέ στο αυτοκίνητο χωρίς να κάτσει σε ειδικό κάθισμα, ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ! Δεν έχει επιλογή λοιπόν, οπότε είναι αυτονόητο ότι θα κάτσει και θα του αρέσει κιόλας και θα συνηθίσει και μετα δεν θα λύνεται. Ας γεμίσουν τα μάτια τους από καλαίσθητα έπιπλα λοιπόν. Δικιο έχει ο κύριος. Κάνε εσύ το καλύτερο που μπορείς για το παιδί σου και μην συζητάς γιατι δεν θέλουν να καταλάβουν. Γενικά μην δίνεις λογαριασμο και αν σε ρωτάνε απάντησε μονολεκτικά έτσι ώστε να κόβεις την συζήτηση. Λέει σήμερα ο πεθερός μου στο τραπεζι την ώρα που τρώγαμε χοιρινες και λουκάνικα... "Α, ρε Γιάννη δε θα μεγαλώσεις; Όλα θα τα τρως". Και λέω εγώ "όταν μεγαλώσει, φυσικά και θα τρώει. Εκεί είναι το θέμα, οτι είναι μικρός'. Ο γιος μου είναι 1,5. Κάθε φορά με ρωτάει αν τρώει διαφορα που έχει πάνω το τραπεζι όπως κρέατα, καρμπονάρα, μπιφτέκι, έτοιμο πουρέ κτλ. Μεγάλος καημός το φαγητό...

Επρεπε να ησουν μπροστα να δεις... Σχεδον μου επιτεθηκαν (φραστικα)!!! Και τι να τους πω;;; Ειδικα οταν μου ειπαν να μην διαβαζω βλακειες στο ιντερνετ, ετοιμη ημουν να τους πω ''δηλαση τι να κανω;; Να παιρνω συμβουλες απο καποιον που δε θελει να δωσει ουτε 60 ευρω για το καθισματακι αυτοκινητου γιατι το θεωρει περιττο;;''... Αλλα μετα θα ημουν κακια...
Και βαρεθηκα να ακουω την ατακα ''αποκλειεται το παιδι να...'' λες και ολα τα παιδια ειναι ιδια. Αλλα ειπαμε, τα ξερουν ολα!!! Εγω η κακια η μανα διαβαζω στο ιντερνετ. Εκεινη ομως δε θηλασε γιατι ο γιατρος της ειπε να μη κουραστει και τον ακουσε.. Εγω που θελω να θηλασω ειμαι παλι κακια και παιρνω πληροφοριες απο το ιντερνετ, ειμαι παλι κακια μανα;;; Laughing

Οσο για το φαγητο και τους παππουδες... εχουν το συνδρομο της κατοχης παιδι μου!!! Laughing

34ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Κυρ Αυγ 28, 2011 8:31 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
Μερικοί το καταλαβαίνουν, αλλα μερικοί είναι ντιπ γαϊδουρια...

ντιπ για ντιπ φιλεναδα! Κυκλοφορουν αναμεσα μας!

καλα αυτο με το λιπ γκλος (που ηταν κ χρησιμοποιημενο..)....θα ελεγα τωρα κατι για το που ακουμπανε τα χειλια της "γκομενιτσας" κ τι μπορει να μεταφερουν Laughing Cool αλλα εχε χαρη τωρα.
Αυτο που σπανε πλακα κανοντας μακακιες με τα παιδια των αλλων πολυ μου την δινει!

35ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Κυρ Αυγ 28, 2011 11:19 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:
Αχ κοριτσακι μου αυτες τις βλακειες ακουω και εγω... Ειμαι ανεργη και θα ειμαι σιγουρα μεχρι του χρονου τον Σεπτεμβρη που ανοιγουν τα φροντιστηρια... Γενναω σε 3 μηνες και οποτε ειμαι στη πεθερα μου και ερχεται καμια κυρατσα, απο αυτες που πετανε ολο εξυπναδες, εχω βαρεθει να ακουω ''αχ,κυρα Μαρια, θα μεγαλωσεις και αλλο εγγονι,αχ τυχερη''. Μεχρι στιγμης απλα τις αγνοω για να μη συγχιζομαι... Δε σχολιαζω το οτι εχω και εγω μανα την οποια ολες ξεχνουν... Θα σχολιασω οτι εχουν δεσει οτι το παιδι μου θα το μεγαλωσει η πεθερα μου, ενω θα ειμαι εγω σπιτι!!! Shocked Shocked Shocked
Μεχρι σεντονια της πανε απο τα εγγονια τους, για να τα εχει για το δικο μου!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259
Και εν τω μεταξυ εχει καθε μερα του κουνιαδου μεχρι τις 8-9 το βραδυ... Αλλα τι να πεις... Απλα τις αγνοεις... Και δε σκεφτομαι τιποτα αλλο... οταν γεννησω... τρελο γελιο... που θα με πρηζουν να το αφηνω στη πεθερα (ενω εγω θελω να το εχω μονο εγω!!)... Ηδη μια ξαδερφη του αντρα μου μου πεταξε το θεϊκο.. ''αμα γεννησεις και θες βοηθεια, να μην εισαι ακαταδεκτη, να αφηνεις το παιδι στην πεθερα σου''. Τι να της απαντησω;;; Οχι, πες μου... αμα την εβριζα θα εφταιγα;;;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και έχεις να ρίξεις πολύ γέλιο! Wink Εμενα από προσωπική πείρα θα σου πω που όπως είπα δεν εργάζομαι, το παιδί δεν με κούρασε ποτέ στο ελάχιστο και ποτε δεν ένιωσα την ανάγκη να το αφήσω κάπου για λίγο έστω για να πάω μια βόλτα μόνη μου! Αντίθετα απο τότε που ηρθε στην ζωή μας έχουμε ξαναγίνει παιδιά! Και εννοείται πως ποτε δεν κλειστήκαμε μέσα για χάρη του παιδιου! Πηγαίνουμε παντού μαζί και διασκεδάζουμε απίστευτα! Είναι σαν να ανακαλύπτεις τον κόσμο απο την αρχή μέσα απο τα παιδικά μάτια του που είναι γεμάτα περιέργεια για τα πάντα! Δεν μου πάει καθόλου να αφήσω το παιδι στην μαμά μου ή στην πεθερά μου και να βγω έστω για έναν καφέ... Καθόλου όμως! Άμα μεγαλώσει και θέλει ο ίδιος να κάτσει ευχαρίστως θα τον αφήσω, τώρα όμως το βλέπω πως διασκεδάζει καλύτερα όταν έρχεται μαζί βόλτα. Άσε λοιπόν την πεθερά σου να ονειρεύεται. Μάλλον εβαλε την ξαδέρφη να σου τα πει αυτά γιατί την εχει ψιλιαστεί την δουλειά, χαχα!

jojo_mama έγραψε:...
Σημερα δεν αντεξα..με το που αρχισα να του λεω οτι δεν τρωμε το γκαζον, πεταγεται (ακουσον ακουσον) η πεθερα της πεθερας μου και λεει ελα να σε παρω αγκαλιτσα που σε μαλωνει η μαμα

Την επομενη φορα που θα μιλαω στο παιδι ΜΟΥ και θα ακουσω ανθρωπο να πει κουβεντα θα το δειτε το παιδι τα Χριστουγεννα. Οτι θα λεω σχετικα με το παιδι ΜΟΥ ειναι νομος Θεου.

Μπράβο κορίτσι μου ν' αγιάσει το στόμα σου! Καλά έκανες!

etoile! έγραψε:
Επρεπε να ησουν μπροστα να δεις... Σχεδον μου επιτεθηκαν (φραστικα)!!! Και τι να τους πω;;; Ειδικα οταν μου ειπαν να μην διαβαζω βλακειες στο ιντερνετ, ετοιμη ημουν να τους πω ''δηλαση τι να κανω;; Να παιρνω συμβουλες απο καποιον που δε θελει να δωσει ουτε 60 ευρω για το καθισματακι αυτοκινητου γιατι το θεωρει περιττο;;''... Αλλα μετα θα ημουν κακια...
Και βαρεθηκα να ακουω την ατακα ''αποκλειεται το παιδι να...'' λες και ολα τα παιδια ειναι ιδια. Αλλα ειπαμε, τα ξερουν ολα!!! Εγω η κακια η μανα διαβαζω στο ιντερνετ. Εκεινη ομως δε θηλασε γιατι ο γιατρος της ειπε να μη κουραστει και τον ακουσε.. Εγω που θελω να θηλασω ειμαι παλι κακια και παιρνω πληροφοριες απο το ιντερνετ, ειμαι παλι κακια μανα;;; Laughing

Οσο για το φαγητο και τους παππουδες... εχουν το συνδρομο της κατοχης παιδι μου!!! Laughing

Καλά ειδικά με τον θηλασμό είναι όλοι γνώστες, δεν το ξέρεις;;; Χαχαχαχα! Έχεις ν' ακούσεις... Ένα θα σου πω. Το μεγαλύτερο ψέμα που λέγεται είναι ότι το μπιμπερό είναι ξεκούραστο! "Η ευκολία του μπιμπερό", μεγάλος μύθος!!! Ειδικά το βράδυ! Δηλαδή τι είναι πιο εύκολο; Φαντάσου σκηνικό. Κλαίει το μωρο το βράδυ και ζητάει να φάει; Θηλαζεις αποκλειστικά οπότε απλά το τραβας κοντά σου και το βάζεις στο στήθος. Το άλλο σενάριο τώρα. Κλαίει το μωρό το βράδυ. Προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου να σηκωθεί και πασχίζεις να ανοίξεις τα μάτια σου από εναν γλυκό ύπνο που έχεις τόσο ανάγκη να συνεχίσεις. Καταφέρνεις και σηκώνεσαι. Πας γρήγορα να σηκώσεις το μωρο για να το παρηγορήσεις που κλαίει αλλά εκείνο συνεχίζει επειδή πεινάει. Με το ένα χέρι λοιπόν να κρατας το μωρό πατε στην κουζίνα και με το άλλο χέρι και το μάτι θολό από την τσίμπλα, προσπαθείς να κεντράρεις και να ρίξεις το νερό από το θερμό και την σκόνη μέσα στο μπιμπερό... Διάλεξε! Μπορεί ο θηλασμός να είναι δύσκολος στην αρχή αλλά αυτό που κάνεις είναι να μην κάνεις τιποτα άλλο εκτός απο το να ασχολείσαι ολημερίς και οληνυχτίς με το μωρό και να είσαι στην διάθεσή του 100% για να θηλάζει όποτε και όσο θέλει. Με απόλυτη ελευθερία και χωρίς κανενα περιορισμο. Και το αλλο που λένε (και θα το ακουσεις στάνταρ) πως το μωρό θα κοιμάται σερι με το ξένο το βράδυ... ακόμα μεγαλύτερη χαζομάρα!

ΥΓ: Λίτσα πολύ γέλασα με το σχόλιό σου για το λιπ-γκλος, χαχαχα!

36ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Κυρ Αυγ 28, 2011 11:22 pm

Rwxanh

Rwxanh
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ακούς εκεί χρησιμοποιημένο λιπ γκλος στο μωρό? Μα τι κάνουν ορισμένοι άνθρωποι? Κουκλίτσες τα έχουν περάσει τα μωράκια μας?

37ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Κυρ Αυγ 28, 2011 11:41 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ειναι η άποψη του καθενός που είναι ενοχλητική, οκ, εσυ θες να δωσεις σοκολάτα στο παιδί σου, ή δεν θες να το βάζεις τιμωρια, ή δεν θεωρεις το καθισματάκι σημαντικό. Δικαίωμά σου. Το να επεμβαίνεις στον δικό μου τρόπο ανατροφής είναι που με κάνει έξαλλη...
Ειδικά η φάση που περιέγραψε η jojomama με την τιμωρία, τη βιώνω καθημερινά, και ενω γενικά στα άλλα θεματα είμαι λίγο κότα, σε αυτο το θέμα συνεχώς μαλώνω. Συνεχώς!!!!

38ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 1:07 am

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαμακα μου έγραψε:ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ? ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΠΕΘΕΡΑΣ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΔΟΥ ΜΟΥ. Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ. ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑ-ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΛΟΥ-. ΟΚ ΚΑΝΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΩΣ ΕΚΕΙ. ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝΕ. ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ. 'ΑΣΕ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΑ ΒΑΨΩ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΜΆ'. ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΡΕΜΑ ΟΤΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΑΨΙΜΟ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ? ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑ ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ -ΔΙΚΟ ΤΗΣ- Twisted Evil ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΨΕΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ. ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ -ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΡΕΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ-ΟΧΙ. 'ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΟΧΙ? ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ' . Ε Η ΠΙΕΣΗ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ... ΑΦΟΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΑΚΑΗΔΟΝΑ Η ΜΑΝΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ? ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΝΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ 2 ΠΑΓΩΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΦΟΥΜΕ ΝΥΧΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Π Ρ Ε Π Ε Ι ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΛΙΠ ΓΚΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ????? ΤΟ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΚΥΛΑ. ΘΑ ΛΕΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ....
Μαζί σου! Βαρεθηκα να λεω οτι ο μικρος ΔΕΝ τρωει γλυκα! Δεν πινει ανθρακικο, δεν παιζει με οπλα! Ειμαι υπερβολικη ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΝΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΑ!

39ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 1:43 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
momirene έγραψε:
Μαζί σου! Βαρεθηκα να λεω οτι ο μικρος ΔΕΝ τρωει γλυκα! Δεν πινει ανθρακικο, δεν παιζει με οπλα! Ειμαι υπερβολικη ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΝΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΑ!

Απαντησέ τους και εσυ "θα δειξει..."

Λογική τετράγωνη. Έχουν πέσει άνθρωποι απο μπαλκόνια και δεν έχουν παθει τιποτα. Με αυτή την λογική πάμε όλοι να πέσουμε.
Αυτοι που έπαθαν όμως;; Γιατί να στηριζόμαστε στην τύχη και να γινόμαστε μοιρολάτρες; Ειδικά με το φαγητό νευριάζω απίστευτα!

40ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 2:50 am

????????

Επισκέπτης
MariaM έγραψε:
etoile! έγραψε:

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος και έχεις να ρίξεις πολύ γέλιο! Wink Εμενα από προσωπική πείρα θα σου πω που όπως είπα δεν εργάζομαι, το παιδί δεν με κούρασε ποτέ στο ελάχιστο και ποτε δεν ένιωσα την ανάγκη να το αφήσω κάπου για λίγο έστω για να πάω μια βόλτα μόνη μου! Αντίθετα απο τότε που ηρθε στην ζωή μας έχουμε ξαναγίνει παιδιά! Και εννοείται πως ποτε δεν κλειστήκαμε μέσα για χάρη του παιδιου! Πηγαίνουμε παντού μαζί και διασκεδάζουμε απίστευτα! Είναι σαν να ανακαλύπτεις τον κόσμο απο την αρχή μέσα απο τα παιδικά μάτια του που είναι γεμάτα περιέργεια για τα πάντα! Δεν μου πάει καθόλου να αφήσω το παιδι στην μαμά μου ή στην πεθερά μου και να βγω έστω για έναν καφέ... Καθόλου όμως! Άμα μεγαλώσει και θέλει ο ίδιος να κάτσει ευχαρίστως θα τον αφήσω, τώρα όμως το βλέπω πως διασκεδάζει καλύτερα όταν έρχεται μαζί βόλτα. Άσε λοιπόν την πεθερά σου να ονειρεύεται. Μάλλον εβαλε την ξαδέρφη να σου τα πει αυτά γιατί την εχει ψιλιαστεί την δουλειά, χαχα!

Και εγω αυτο πιστευω, εκεινη τους φυτιλιαζει ολους και μου πετανε καρφακια και φαινονται κακοι!!!Αλλα δε καταλαβαινουν οτι ηθελα τοσο να κανω παιδι, περασα τοσα 3 χρονια, εχω τρελαθει που τελικα θα κανω, ειναι δυνατον να το αφηνω αλλου;;; Εχουν μαθει απο τη συνυφαδα που τα εχει μονιμα εδω γιατι δε τα αντεχει!!! Εγω και ο αντρας μου εχουμε τρελα με τα παιδια.. Μακαρι να ειχαμε πολλα λεφτα, θα εκανα 4-5!!!
Αλλα, δε ξερω, νοιωθω οτι θα εχω μεγαλο πανηγυρι οταν γεννησω!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 215994

etoile! έγραψε:

Καλά ειδικά με τον θηλασμό είναι όλοι γνώστες, δεν το ξέρεις;;; Χαχαχαχα! Έχεις ν' ακούσεις... Ένα θα σου πω. Το μεγαλύτερο ψέμα που λέγεται είναι ότι το μπιμπερό είναι ξεκούραστο! "Η ευκολία του μπιμπερό", μεγάλος μύθος!!! Ειδικά το βράδυ! Δηλαδή τι είναι πιο εύκολο; Φαντάσου σκηνικό. Κλαίει το μωρο το βράδυ και ζητάει να φάει; Θηλαζεις αποκλειστικά οπότε απλά το τραβας κοντά σου και το βάζεις στο στήθος. Το άλλο σενάριο τώρα. Κλαίει το μωρό το βράδυ. Προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου να σηκωθεί και πασχίζεις να ανοίξεις τα μάτια σου από εναν γλυκό ύπνο που έχεις τόσο ανάγκη να συνεχίσεις. Καταφέρνεις και σηκώνεσαι. Πας γρήγορα να σηκώσεις το μωρο για να το παρηγορήσεις που κλαίει αλλά εκείνο συνεχίζει επειδή πεινάει. Με το ένα χέρι λοιπόν να κρατας το μωρό πατε στην κουζίνα και με το άλλο χέρι και το μάτι θολό από την τσίμπλα, προσπαθείς να κεντράρεις και να ρίξεις το νερό από το θερμό και την σκόνη μέσα στο μπιμπερό... Διάλεξε! Μπορεί ο θηλασμός να είναι δύσκολος στην αρχή αλλά αυτό που κάνεις είναι να μην κάνεις τιποτα άλλο εκτός απο το να ασχολείσαι ολημερίς και οληνυχτίς με το μωρό και να είσαι στην διάθεσή του 100% για να θηλάζει όποτε και όσο θέλει. Με απόλυτη ελευθερία και χωρίς κανενα περιορισμο. Και το αλλο που λένε (και θα το ακουσεις στάνταρ) πως το μωρό θα κοιμάται σερι με το ξένο το βράδυ... ακόμα μεγαλύτερη χαζομάρα!

ΥΓ: Λίτσα πολύ γέλασα με το σχόλιό σου για το λιπ-γκλος, χαχαχα!

Προχθες με ρωτησε ο γυναικολογος αν θα θηλασω. Του λεω ναι, φανατικα, θελω σαν τρελη να θηλασω το παιδι μου για χρονια. Μου λεει λοιπον οτι πολλες κοπελες δε θελουν. Και ειλικρινα απορρησα... Περα απο το καλο που κανεις στο παιδι, δεν ειναι πιο δυσκολο μεσα στα αγρια χαραματα να φτιαχνεις γαλα;;; Πολυ αγριο μου ακουγεται!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 Και ο ιδιος ο γιατρος το ιδιο μου εξηγησε, το ποση ευκολια ειναι!! Δε καταλαβαινω, γιατι δε θελουμε την ευκολια μας;;; Και την οικονομια στη τσεπη!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 875502

Το σχολιο με το λιπ γκλος κορυφαιο!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 875502 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 875502 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 875502 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 875502

41ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 2:53 am

????????

Επισκέπτης
Nena έγραψε:Δεν ειναι η άποψη του καθενός που είναι ενοχλητική, οκ, εσυ θες να δωσεις σοκολάτα στο παιδί σου, ή δεν θες να το βάζεις τιμωρια, ή δεν θεωρεις το καθισματάκι σημαντικό. Δικαίωμά σου. Το να επεμβαίνεις στον δικό μου τρόπο ανατροφής είναι που με κάνει έξαλλη...
Ειδικά η φάση που περιέγραψε η jojomama με την τιμωρία, τη βιώνω καθημερινά, και ενω γενικά στα άλλα θεματα είμαι λίγο κότα, σε αυτο το θέμα συνεχώς μαλώνω. Συνεχώς!!!!

Και εμενα μου τη δινει αυτο!! Βλεπω ζευγαρια να μαλωνουν το παιδι και ολοι οι καλοθελητες να πεταγονται να πουν τη βλακεια τους!!! Εγω αμα ειμαι μπροστα σε κατι τετοιο, δε μιλαω, προσπαθω να μη γελασω και με τις αντιδρασεις του παιδιου (εχουν πλακα που παιρνουν ενα υφος λες και τα βασανιζεις τα σκατουλια Laughing ). Οταν το μαλωνουν οι γονεις οι υπολοιποι πρεπει να το βουλωνουμε!!!!

42ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 2:59 am

????????

Επισκέπτης
[/quote]
Μαζί σου! Βαρεθηκα να λεω οτι ο μικρος ΔΕΝ τρωει γλυκα! Δεν πινει ανθρακικο, δεν παιζει με οπλα! Ειμαι υπερβολικη ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΝΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΑ![/quote]

Αχ,αυτο με τα οπλα, το σκεφτομαι και εγω. Το ειπα και στον αντρα μου και του φανηκε περιεργο, αλλα οντως ετσι ξεκινουν τα παιδακια να θεωρουν τη βια κατι φυσιολογικο!!!

[/quote]

Απαντησέ τους και εσυ "θα δειξει..."

Λογική τετράγωνη. Έχουν πέσει άνθρωποι απο μπαλκόνια και δεν έχουν παθει τιποτα. Με αυτή την λογική πάμε όλοι να πέσουμε.
Αυτοι που έπαθαν όμως;; Γιατί να στηριζόμαστε στην τύχη και να γινόμαστε μοιρολάτρες; Ειδικά με το φαγητό νευριάζω απίστευτα![/quote]

Να δεις προχθες... Μιλουσα με τον πατερα μου για το τσιγαρο, οτι το παιδι δε πρεπει να ειναι σε σπιτια που καπνιζουν,ακομα και αν τα εχουν αερισει (τριτογενες καπνισμα-χημικα παντου) και μου λεει ''ε,εσεις πως μεγαλωσατε;'' Twisted Evil Με εβγαλε απο τα ρουχα μου και του λεω ''το δικο μου το παιδι θα το μεγαλωσω οπως θελω εγω, οχι οπως μεγαλωσατε εσεις εμας, νομιζω εχω το δικαιωμα εεε;;''. Δε μιλησε αλλα με ειχε σαλταρει. Μετα του λεω ''δε θελω το παιδι μου να πεθανει στα 30 του, οπως αλλοι,απο το τσιγαρο'' και μου λεει ''δε πεθαναν απο αυτο'' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655

43ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 3:13 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
etoile! έγραψε:

Να δεις προχθες... Μιλουσα με τον πατερα μου για το τσιγαρο, οτι το παιδι δε πρεπει να ειναι σε σπιτια που καπνιζουν,ακομα και αν τα εχουν αερισει (τριτογενες καπνισμα-χημικα παντου) και μου λεει ''ε,εσεις πως μεγαλωσατε;'' Twisted Evil Με εβγαλε απο τα ρουχα μου και του λεω ''το δικο μου το παιδι θα το μεγαλωσω οπως θελω εγω, οχι οπως μεγαλωσατε εσεις εμας, νομιζω εχω το δικαιωμα εεε;;''. Δε μιλησε αλλα με ειχε σαλταρει. Μετα του λεω ''δε θελω το παιδι μου να πεθανει στα 30 του, οπως αλλοι,απο το τσιγαρο'' και μου λεει ''δε πεθαναν απο αυτο'' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 654655

Και απο τι πέθαναν δηλαδή; Ακόμα και τα πακέτα των τσιγαρων το γράφουν πάνω ότι το κάπνισμα σκοτώνει! Αλλά εκείνος σίγουρα ξερει καλύτερα... scratch

44ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 3:15 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμάς, σε μια συζήτηση που είχαμε μια μέρα κόντεψαν να βγάλουν από τα ρούχα μας!

Λέγαμε με τον άντρα μου πως αν με το καλό μείνω έγκυος και έρθει η στιγμή να γεννήσω θα θέλαμε και οι δυο μας να είναι ο άντρας μου παρών στον τοκετό αν αυτός είναι φυσιολογικός (αν και τώρα ακούω πως και σε περιπτώσεις καισαρικής μπορεί να είναι παρών). Τι θέλαμε και το λέγαμε;;;;;;;;;; Πέσανε οι κουνιάδες να μας φάνε!

Και τι χαζομάρες είναι αυτές; Και μόνο εμπόδιο στον γιατρό θα είναι; Και η μάνα πρέπει να είναι μαζί, τον άντρα τι να τον κάνεις; (εδώ απάντησε ο άντρας μου το θεϊκό "μα θα υποδεχτώ το παιδί μου φυσικά!") και διάφορα τέτοια ωραία!

Το θέμα ήταν ότι έπρεπε να απολογηθούμε με τις ώρες για κάτι που θέλουμε να κάνουμε! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

45ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 3:28 am

????????

Επισκέπτης
MariaM έγραψε:
etoile! έγραψε:

Και απο τι πέθαναν δηλαδή; Ακόμα και τα πακέτα των τσιγαρων το γράφουν πάνω ότι το κάπνισμα σκοτώνει! Αλλά εκείνος σίγουρα ξερει καλύτερα... scratch

Ε,ειπαμε,μεγαλωσαν 2 παιδια.... Ξερουν... Laughing

46ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 3:30 am

????????

Επισκέπτης
elena25 έγραψε:Εμάς, σε μια συζήτηση που είχαμε μια μέρα κόντεψαν να βγάλουν από τα ρούχα μας!

Λέγαμε με τον άντρα μου πως αν με το καλό μείνω έγκυος και έρθει η στιγμή να γεννήσω θα θέλαμε και οι δυο μας να είναι ο άντρας μου παρών στον τοκετό αν αυτός είναι φυσιολογικός (αν και τώρα ακούω πως και σε περιπτώσεις καισαρικής μπορεί να είναι παρών). Τι θέλαμε και το λέγαμε;;;;;;;;;; Πέσανε οι κουνιάδες να μας φάνε!

Και τι χαζομάρες είναι αυτές; Και μόνο εμπόδιο στον γιατρό θα είναι; Και η μάνα πρέπει να είναι μαζί, τον άντρα τι να τον κάνεις; (εδώ απάντησε ο άντρας μου το θεϊκό "μα θα υποδεχτώ το παιδί μου φυσικά!") και διάφορα τέτοια ωραία!

Το θέμα ήταν ότι έπρεπε να απολογηθούμε με τις ώρες για κάτι που θέλουμε να κάνουμε! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Σε τετοιες περιπτωσεις μου φαινεται χρειαζεται αυτο που κανει ο αντρας μου... τους αφηνει να μιλανε... μπιρι μπιρι.. δε λεει τιποτα και στο τελος κανουμε αυτο που θελουμε εμεις!!! Very Happy

Τελικα ειναι η καλυτερη τακτικη!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 328109

47ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty egw exasa ton mpampa mou Δευ Αυγ 29, 2011 3:32 am

aggelina25

aggelina25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xtipeise to thl prin k mou to eipe h theia mou oti ton xasane,egw den ton kserw k toso kala giati xwrisan h goneis mou otan hmoyna vrethos, Sad Sad Sad Sad Sad

48ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 3:36 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συλλυπητήρια καλή μου...

49ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 4:08 am

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
jojo_mama έγραψε:Τι λετε ρε παιδια; εδω μαλωνω το παιδι η το βαζω τιμωρια και αρχιζουν (την ωρα που μαλωνω)

ελα μωρε παιζει, δεν το ηθελε,ελα να σε παρω αγκαλια...

Το ειπα μια, δυο τρεις...οταν μαλωνουμε το παιδι δεν μιλαει κανεις..Τιποτα αυτοι...

πωπω αυτο και αν ειναι σπασιμο!μονιμως γινεται...να κανω παρατηρηση στον μεγαλο ο οποιος φυσικα δεν την δεχεται κ αρχιζει τις φωνες κ να εχοω το στρουμφ (πεθερα) απο πισω να μας ακολουθει κ να λεει οτι της κατεβει για το ποσο καλη μανα ειναι εκεινη κ εγω οχι,πως δεν εχω βρει το κουμπι του παιδιου (το οποιο ειναι να δινω σοκολατα για να μην φωναξει ο μικρος... scratch ) κ πολλα αλλα...την κοπανας μετα στο κεφαλι??

Ρε παιδια εγω εχω και το αλλο,τα μικρα μου τα εχω σχετικα ελευθερα,τρεχουν πηδανε καναπεδες κτλ οποτε οι μελανιες ειναι καθημερινες.Με ρωτανε συνεχως κ πρεπει να απανταω αναλυτικα που εγινε καθε μελανια.Απο την ψιλικατζου στην πολυκατοικια μεχρι την μαναβισα της γειτονιας.Υπαρχει παιδι που δεν εχει μελανιες???

Nena έγραψε:Δεν ειναι η άποψη του καθενός που είναι ενοχλητική, οκ, εσυ θες να δωσεις σοκολάτα στο παιδί σου, ή δεν θες να το βάζεις τιμωρια, ή δεν θεωρεις το καθισματάκι σημαντικό. Δικαίωμά σου. Το να επεμβαίνεις στον δικό μου τρόπο ανατροφής είναι που με κάνει έξαλλη...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259

50ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 4:27 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:...Υπαρχει παιδι που δεν εχει μελανιες???....
Εγω εχω την εντυπωση οτι αν τα δερναμε και τα χτυπούσαμε θα είχαν λιγότερες μελανιές... Και πρέπει να δίνεις εξήγηση για την καθεμια, πού έγινε, πώς έγινε, τι άντίδραση είχες, γιατί έκανες αυτο κι όχι εκείνο, κακώς αντέδρασες έτσι, εγω αντιδρώ έτσι και τα παιδιά μου κάνουν αυτο, ααα, δεν τα πρόσεχες εεε??? εμένα τα παιδιά μου δε χτύπησαν ούτε μια φορά, τα πρόσεχα πάρα πολύ, ήμουν πολύ καλή μάνα, όλοι μου το λένε... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 2 679259
Ειδικά όταν ηταν βρέφη, γρατζουνιζόντουσαν συνεχώς στο προσωπο, και δεν γούσταραν καθόλου τα γαντάκια στα χέρια. Ε, μόλις το έβλεπαν αυτο οι γνωστοι και οι άσχετοι άρχιζαν (η συγκεκριμένη συζήτηση μεταφέρεται αυτούσια, αλλά έχω κάνει άπειρες παρόμοιες για όλα τα θέματα που απασχολούν το μωρό):
-Αχου, πού χτύπησε καλέ?
-Δε χτύπησε, γρατζουνίστηκε.
-Γιατί?? Δεν του κόβεις τα νύχια???
-Του τα κόβω αλλά πάλι γρατζουνιέται.
-Δεν θα του τα κόβεις καλά, να κόβεις και τις γωνίες.
-Τις κόβω.
-Μπά, δεν τις κόβεις.
-Τις κόβω, και το προσέχω ιδιαίτερα να μην έχει γωνίες.
-Ε, δεν θα έχεις καλό νυχοκόπτη.
-Με ψαλιδάκι τα κόβω.
-Ααααα, γιατί??? Να πάρεις νυχοκόπτη.
-Δε με βολεύει.
-Να σε βολέψει, εγω 3 παιδιά με νυχοκόπτη τους έκοβα τα νύχια.
-Μπράβο (εκεί εχω αρχισει να γίνομαι ειρωνική αλλα δυστυχώς η ειρωνία πάει άκλαφτη...)..

κτλ κτλ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις