Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
257 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 257 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

51ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 4:35 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
litsakos έγραψε:...Υπαρχει παιδι που δεν εχει μελανιες???....
Εγω εχω την εντυπωση οτι αν τα δερναμε και τα χτυπούσαμε θα είχαν λιγότερες μελανιές... Και πρέπει να δίνεις εξήγηση για την καθεμια, πού έγινε, πώς έγινε, τι άντίδραση είχες, γιατί έκανες αυτο κι όχι εκείνο, κακώς αντέδρασες έτσι, εγω αντιδρώ έτσι και τα παιδιά μου κάνουν αυτο, ααα, δεν τα πρόσεχες εεε??? εμένα τα παιδιά μου δε χτύπησαν ούτε μια φορά, τα πρόσεχα πάρα πολύ, ήμουν πολύ καλή μάνα, όλοι μου το λένε... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 679259
Ειδικά όταν ηταν βρέφη, γρατζουνιζόντουσαν συνεχώς στο προσωπο, και δεν γούσταραν καθόλου τα γαντάκια στα χέρια. Ε, μόλις το έβλεπαν αυτο οι γνωστοι και οι άσχετοι άρχιζαν (η συγκεκριμένη συζήτηση μεταφέρεται αυτούσια, αλλά έχω κάνει άπειρες παρόμοιες για όλα τα θέματα που απασχολούν το μωρό):
-Αχου, πού χτύπησε καλέ?
-Δε χτύπησε, γρατζουνίστηκε.
-Γιατί?? Δεν του κόβεις τα νύχια???
-Του τα κόβω αλλά πάλι γρατζουνιέται.
-Δεν θα του τα κόβεις καλά, να κόβεις και τις γωνίες.
-Τις κόβω.
-Μπά, δεν τις κόβεις.
-Τις κόβω, και το προσέχω ιδιαίτερα να μην έχει γωνίες.
-Ε, δεν θα έχεις καλό νυχοκόπτη.
-Με ψαλιδάκι τα κόβω.
-Ααααα, γιατί??? Να πάρεις νυχοκόπτη.
-Δε με βολεύει.
-Να σε βολέψει, εγω 3 παιδιά με νυχοκόπτη τους έκοβα τα νύχια.
-Μπράβο (εκεί εχω αρχισει να γίνομαι ειρωνική αλλα δυστυχώς η ειρωνία πάει άκλαφτη...)..

κτλ κτλ

χαχαχαχα το απόλυτο παράλογο!

μαρεσει η σημειωση σου -όσον αφορα το τι ΔΕΝ κανουν οι μανες σωστα! cheers

52ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 4:40 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:...μαρεσει η σημειωση σου -όσον αφορα το τι ΔΕΝ κανουν οι μανες σωστα! cheers ...
Ναι, το είχα γράψει στο θέμα με τις προκαταλήψεις, πάνω σε μια στιγμή συγγραφικής φώτισης και γονεϊκού μπαφιάσματος και το ξαναθυμήθηκα τώρα που το θέμα ξαναβγήκε στην επιφάνεια..
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

53ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 4:41 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
-Με ψαλιδάκι τα κόβω.
-Δε με βολεύει.
κτλ κτλ[/quote]

Δε σε βολεύει;;;;;; Τι πάει να πει δε σε βολεύει;;;;;; Να σε βολέψει!!! Ακούς εκεί.... Τσ τσ τσ.... Και τώρα εσύ θες να λέγεσαι μάνα;;;;;; Ε;;;;;

54ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 4:41 am

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όσο για τις μελανιές...Η Άννα μου είναι λίγο απρόσεχτη παραπάνω, δηλαδή εκεί που περπατάει, πάρτην κάτω.Δεν έχει κάποιο πρόβλημα απλά ειναι πολύ στον κόσμο της (μου έμοιασε, χαχαχα)Περνάει από τις καρέκλες και θα χτυπήσει...ειλικρινά ώρες ώρες απορώ που το έχει το μυαλό της.Βέβαια, κάθε πότε λίγο είμαι κι εγώ με μελανιές που δεν θυμάμαι πως τις έκανα και ούτε κατάλαβα πως χτύπησα.Να γιατί λέω ότι μου μοιάζει.
Όσο και να τα προσέχεις τα παιδάκια, από πάνω τους να είσαι συνεχώς-που αυτό δεν γίνεται όσο και να προσπαθούμε- αυτά θα τα καταφέρουν να χτυπήσουν.
Και τελειώνοντας, όσοι έχουμε παιδιά ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται με τα παιδιά.Τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι.Απλά είναι κάποιες που απλά δεν τις νοιάζει για το τι θα πει η μαμά του κάθε παιδιού και κάνει βλακείες που και η ίδια δεν γούσταρε να κάνουν στα παιδια της.

55ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 4:46 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
elena25 έγραψε:-Με ψαλιδάκι τα κόβω.
-Δε με βολεύει.
κτλ κτλ

Δε σε βολεύει;;;;;; Τι πάει να πει δε σε βολεύει;;;;;; Να σε βολέψει!!! Ακούς εκεί.... Τσ τσ τσ.... Και τώρα εσύ θες να λέγεσαι μάνα;;;;;; Ε;;;;;Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Καλε ετσι μου ειπε, "να σε βολέψει"!!!! Σε λίγο θα μου πει να πάρω και ιδιαίτερα μαθήματα κοπής νυχιών!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nena στις Δευ Αυγ 29, 2011 4:47 am, 1 φορά

56ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 4:47 am

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Nena έγραψε:
-Δε με βολεύει.
κτλ κτλ

Δε σε βολεύει;;;;;; Τι πάει να πει δε σε βολεύει;;;;;; Να σε βολέψει!!! Ακούς εκεί.... Τσ τσ τσ.... Και τώρα εσύ θες να λέγεσαι μάνα;;;;;; Ε;;;;;
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Καλε ετσι μου ειπε, "να σε βολέψει"!!!! Σε λίγο θα μου πει να πάρω και ιδιαίτερα μαθήματα κοπής νυχιών!![/quote]

Άσχετο αλλά η υπογραφή σου είναι τέλεια!!!!

57ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 5:02 am

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
σε καταλαβαινω απολυτα!πλεων τους κανω τρικουβερτο καυγα ακομη και για μικροπραγματα,δεν χαμπαριαζω ακομη και αν εχει κοσμο,τους βαζω στην θεση τους!το τραβαω ως τα ακρα οπως και αυτοι.αν ανοιξω το στοματακι μου δεν τους ξεπλενει τιποτα...στο σημειο αυτο εφτασα,μετα απο πολλες υποχωρησεις,αλλα ειδα τις χειροτερες επιρροες στα παιδια μου,και το χειρωτερο΄΄ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΛΟΥΖΟΜΑΙ!γι αυτο εγινα σκυλα,με φοβουνται ,και δεν μου πανε κοντρα,γιατι τους ανεβαζω την πιεση σε καθε καυγα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 311356

58ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 5:07 am

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koukida έγραψε:
Nena έγραψε:
litsakos έγραψε:...Υπαρχει παιδι που δεν εχει μελανιες???....
Εγω εχω την εντυπωση οτι αν τα δερναμε και τα χτυπούσαμε θα είχαν λιγότερες μελανιές... Και πρέπει να δίνεις εξήγηση για την καθεμια, πού έγινε, πώς έγινε, τι άντίδραση είχες, γιατί έκανες αυτο κι όχι εκείνο, κακώς αντέδρασες έτσι, εγω αντιδρώ έτσι και τα παιδιά μου κάνουν αυτο, ααα, δεν τα πρόσεχες εεε??? εμένα τα παιδιά μου δε χτύπησαν ούτε μια φορά, τα πρόσεχα πάρα πολύ, ήμουν πολύ καλή μάνα, όλοι μου το λένε... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 679259 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 679259
Ειδικά όταν ηταν βρέφη, γρατζουνιζόντουσαν συνεχώς στο προσωπο, και δεν γούσταραν καθόλου τα γαντάκια στα χέρια. Ε, μόλις το έβλεπαν αυτο οι γνωστοι και οι άσχετοι άρχιζαν (η συγκεκριμένη συζήτηση μεταφέρεται αυτούσια, αλλά έχω κάνει άπειρες παρόμοιες για όλα τα θέματα που απασχολούν το μωρό):
-Αχου, πού χτύπησε καλέ?
-Δε χτύπησε, γρατζουνίστηκε.
-Γιατί?? Δεν του κόβεις τα νύχια???
-Του τα κόβω αλλά πάλι γρατζουνιέται.
-Δεν θα του τα κόβεις καλά, να κόβεις και τις γωνίες.
-Τις κόβω.
-Μπά, δεν τις κόβεις.
-Τις κόβω, και το προσέχω ιδιαίτερα να μην έχει γωνίες.
-Ε, δεν θα έχεις καλό νυχοκόπτη.
-Με ψαλιδάκι τα κόβω.
-Δε με βολεύει.
-Μπράβο (εκεί εχω αρχισει να γίνομαι ειρωνική αλλα δυστυχώς η ειρωνία πάει άκλαφτη...)..

κτλ κτλ

χαχαχαχα το απόλυτο παράλογο!

μαρεσει η σημειωση σου -όσον αφορα το τι ΔΕΝ κανουν οι μανες σωστα! cheers
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 186566 χαχαχα,μου αρεσε πολυ αυτο!σαν να διαβαζα τον διαλογο με την μανα μου!

59ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 5:14 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μελανιές να δουν τα μάτια σου! Αλλά δεν μιλάει κανείς για έναν και μονο λόγο! Οταν πάμε επίσκεψη στους γονείς με το παιδί, κάνω συνέχεια παρατηρήσεις στην μαμά μου γιατί το παιδί κινδυνεύει πραγματικά! Όχι να πέσει και να χτυπησει αλλά να πέσει και να ανοίξει το κεφάλι του πχ στα σκαλιά. Αφού λοιπον αποκρούσω το "και εμείς παιδιά μεγαλώσαμε" μου λέει το επόμενο που είναι το "προσέχω". Με το προσέχω φανταζεται ότι μπορεί να προλάβει... το κακό με τα μάτια! Δηλαδή φεύγει το παιδί 3 μέτρα μπροστά και τρεχει προς τα σκαλιά και αυτή προτιμάει να τακτοποιήσει το στραβό πετσετάκι στο τραπεζάκι του σαλονιού! Shocked Κάπου εκεί που φωναζω πετιέται που και που και ο πατέρας μου να μου πει ότι είμαι υπερβολική και ότι 'παιδί είναι θα πέσει και θα χτυπήσει, δεν πειράζει". Και αφού το απαντησω αν πέσει και αν ανοίξει το κεφάλι του μετά δεν θα τους πω κουβέντα... (όλα αυτά με νοημα), ερχόμαστε στις μελανιές!
Εκεί λοιπον απαντω 'παιδι είναι, πέφτει και χτυπάει!!" Αλλά είμαι υπερβολικη κατά τα λεγομενα τους που δεν αφήνω το παιδί μου να πέσει απο την σκάλα... Γι' αυτό λέει ο καιρος κάθε πράγμα στον καιρό του!! Φαντάζεστε τώρα τους γονείς μου να έκαναν μωρό;;; Απαπαπαπα! Η φύση ξέρει τι κάνει...

60ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 5:35 am

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:Μελανιές να δουν τα μάτια σου! Αλλά δεν μιλάει κανείς για έναν και μονο λόγο! Οταν πάμε επίσκεψη στους γονείς με το παιδί, κάνω συνέχεια παρατηρήσεις στην μαμά μου γιατί το παιδί κινδυνεύει πραγματικά! Όχι να πέσει και να χτυπησει αλλά να πέσει και να ανοίξει το κεφάλι του πχ στα σκαλιά. Αφού λοιπον αποκρούσω το "και εμείς παιδιά μεγαλώσαμε" μου λέει το επόμενο που είναι το "προσέχω". Με το προσέχω φανταζεται ότι μπορεί να προλάβει... το κακό με τα μάτια! Δηλαδή φεύγει το παιδί 3 μέτρα μπροστά και τρεχει προς τα σκαλιά και αυτή προτιμάει να τακτοποιήσει το στραβό πετσετάκι στο τραπεζάκι του σαλονιού! Shocked Κάπου εκεί που φωναζω πετιέται που και που και ο πατέρας μου να μου πει ότι είμαι υπερβολική και ότι 'παιδί είναι θα πέσει και θα χτυπήσει, δεν πειράζει". Και αφού το απαντησω αν πέσει και αν ανοίξει το κεφάλι του μετά δεν θα τους πω κουβέντα... (όλα αυτά με νοημα), ερχόμαστε στις μελανιές!
Εκεί λοιπον απαντω 'παιδι είναι, πέφτει και χτυπάει!!" Αλλά είμαι υπερβολικη κατά τα λεγομενα τους που δεν αφήνω το παιδί μου να πέσει απο την σκάλα... Γι' αυτό λέει ο καιρος κάθε πράγμα στον καιρό του!! Φαντάζεστε τώρα τους γονείς μου να έκαναν μωρό;;; Απαπαπαπα! Η φύση ξέρει τι κάνει...

Εξαρτάται από τους γονείς μας πιστεύω.Όταν ήμασταν μικρά με τον αδερφό μου, οι γονείς μας ήταν τελείως στον κόσμο τους.Ήταν βέβαια και οι εποχές διαφορετικές.Ούτε πολλοί ανώμαλοι υπήρχαν, ούτε αμάξια κτλ.Κάθονταν έξω στην αυλή τα καλοκαίρια με τους φίλους τους και εμείς πιάναμε τις γειτονιές (γύρω στα 4 εγώ και 7 ο αδερφός μου) μέχρι τη μία με 2 το πρωί.Είχε πολλά παιδιά η γειτονιά μου και έτσι είμασταν όλα μαζί.Στη θάλασσα πηγαίναμε και εκείνοι κάθονταν σε κάποιο παραλαλάσσιο σπίτι φίλων και τα πίνανε και εμείς στις ηλικίες που προανέφερα, να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα.Πιστεύω πως είμασταν όλοι πολλοί τυχεροί που δεν πάθαμε τίποτα.Τώρα να τους δεις με τα εγγόνια τους.Μην πέσει, μην απομακρυνθει, λέω πως θα πάμε πχ στη θάλασσα και με "πρίζει" να μην τα αφήνω από τα χέρια μου.Είμαι πολύ προστατευτική με τα παιδιά μου αλλά αν κάποια στιγμή χρειαστώ να μου τις κρατήσει, είμαι 100% σίγουρη πως δεν θα πάθουν ούτε γρατζουνιά.Ίσως όταν οι γονείς μας ήταν ανέμελοι στα νιάτα τους, τώρα γίνονται υπερπροστατευτικοί.Τι να πω?Τα πεθερικά μου πάλι είναι τελείως διαφορετικοί.Δεν ξέρω πως ήταν στα νιάτα τους.Αλλά τώρα δεν βλέπουν τον κίνδυνο όπως τον βλέπουμε εμείς.Για παράδειγμα η πεθερούλα μου (την οποία αγαπάω) δεν έχει πρόβλημα να αμολάει τα παιδιά στο δρόμο έξω από το σπίτι της να παίξουν και όταν εγώ διαμαρτύρομαι , όλοι μα όλοι με λένε παράξενη.Μπορεί να μένουν σε χωριό αλλά όταν κάποιο αμάξι περνάει από το σπίτι τους και παιδάκια να δει, δεν κόβει ταχύτητα.
Αχ να δούμε τι γιαγιάδες θα γίνουμε και εμείς... Smile

61ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 6:11 am

????????

Επισκέπτης
didumomama έγραψε:
MariaM έγραψε:Μελανιές να δουν τα μάτια σου! Αλλά δεν μιλάει κανείς για έναν και μονο λόγο! Οταν πάμε επίσκεψη στους γονείς με το παιδί, κάνω συνέχεια παρατηρήσεις στην μαμά μου γιατί το παιδί κινδυνεύει πραγματικά! Όχι να πέσει και να χτυπησει αλλά να πέσει και να ανοίξει το κεφάλι του πχ στα σκαλιά. Αφού λοιπον αποκρούσω το "και εμείς παιδιά μεγαλώσαμε" μου λέει το επόμενο που είναι το "προσέχω". Με το προσέχω φανταζεται ότι μπορεί να προλάβει... το κακό με τα μάτια! Δηλαδή φεύγει το παιδί 3 μέτρα μπροστά και τρεχει προς τα σκαλιά και αυτή προτιμάει να τακτοποιήσει το στραβό πετσετάκι στο τραπεζάκι του σαλονιού! Shocked Κάπου εκεί που φωναζω πετιέται που και που και ο πατέρας μου να μου πει ότι είμαι υπερβολική και ότι 'παιδί είναι θα πέσει και θα χτυπήσει, δεν πειράζει". Και αφού το απαντησω αν πέσει και αν ανοίξει το κεφάλι του μετά δεν θα τους πω κουβέντα... (όλα αυτά με νοημα), ερχόμαστε στις μελανιές!

Εξαρτάται από τους γονείς μας πιστεύω.Όταν ήμασταν μικρά με τον αδερφό μου, οι γονείς μας ήταν τελείως στον κόσμο τους.Ήταν βέβαια και οι εποχές διαφορετικές.Ούτε πολλοί ανώμαλοι υπήρχαν, ούτε αμάξια κτλ.Κάθονταν έξω στην αυλή τα καλοκαίρια με τους φίλους τους και εμείς πιάναμε τις γειτονιές (γύρω στα 4 εγώ και 7 ο αδερφός μου) μέχρι τη μία με 2 το πρωί.Είχε πολλά παιδιά η γειτονιά μου και έτσι είμασταν όλα μαζί.Στη θάλασσα πηγαίναμε και εκείνοι κάθονταν σε κάποιο παραλαλάσσιο σπίτι φίλων και τα πίνανε και εμείς στις ηλικίες που προανέφερα, να κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα.Πιστεύω πως είμασταν όλοι πολλοί τυχεροί που δεν πάθαμε τίποτα.Τώρα να τους δεις με τα εγγόνια τους.Μην πέσει, μην απομακρυνθει, λέω πως θα πάμε πχ στη θάλασσα και με "πρίζει" να μην τα αφήνω από τα χέρια μου.Είμαι πολύ προστατευτική με τα παιδιά μου αλλά αν κάποια στιγμή χρειαστώ να μου τις κρατήσει, είμαι 100% σίγουρη πως δεν θα πάθουν ούτε γρατζουνιά.Ίσως όταν οι γονείς μας ήταν ανέμελοι στα νιάτα τους, τώρα γίνονται υπερπροστατευτικοί.Τι να πω?Τα πεθερικά μου πάλι είναι τελείως διαφορετικοί.Δεν ξέρω πως ήταν στα νιάτα τους.Αλλά τώρα δεν βλέπουν τον κίνδυνο όπως τον βλέπουμε εμείς.Για παράδειγμα η πεθερούλα μου (την οποία αγαπάω) δεν έχει πρόβλημα να αμολάει τα παιδιά στο δρόμο έξω από το σπίτι της να παίξουν και όταν εγώ διαμαρτύρομαι , όλοι μα όλοι με λένε παράξενη.Μπορεί να μένουν σε χωριό αλλά όταν κάποιο αμάξι περνάει από το σπίτι τους και παιδάκια να δει, δεν κόβει ταχύτητα.

Α,πρεπει να δεις την πεθερα μου... Μενουμε σε κεντρικο δρομο, οχι λεωφορο, αλλα περνουν αυτοκινητα συχνα και λεωφορειο...
Ε, αφηνει τα εγγονια να τρεχουν στο πεζοδρομιο... Απο 4 ετων, μονα τους,μεχρι περα στη σταση.. Μια μερα δηθεν για να φοβησει την ανηψια μου, εκλεισε την πορτα και την αφησε μονη στο πεζοδρομιο για λιγο.. Εγω επαθα 10 εγκεφαλικα μεχρι να ανοιξει την πορτα... Ε,αμα ελεγα κατι θα μου ελεγε τη θεωρια... οτι μεγαλωσε 4 παιδια... Twisted Evil
Κατι αλλο που κανει και εγω τουλαχιστον το θεωρω επικινδυνο στην εποχη μας... Αφηνει στην εξωπορτα της (αυτη που ειναι απο τη μερια του δρομου) ανοιχτο ενα θηλακι στο παραθυρο και μπορει να μπει οποιος θελει, απο τα ξημερωματα μεχρι αργα το βραδυ. Το κανει για να μη χτυπανε κουδουνια οι φιλες της... Αλλα ειλικρινα, πεστε μου, δε παιζει να την δει καποιος και να μπει μεσα;; Και ειδικα οταν κραταει τα μικρα;;; Και οσο και να της το λεμε, δε καταλαβαινει... Ειμαι υπερβολικη, ειλικρινα;;;;

62ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 6:44 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
didumomama έγραψε:...

Εμένα με ενδιαφέρει τι μάνα θα είμαι. Για γιαγιά δεν με απασχολεί τόσο! Smile Αλλουνού το παιδί αλλουνού και η ευθύνη. Σεβασμός στις σχέσεις πρέπει να υπάρχει. Δεν εχω σκοπό να παρεμβαίνω επειδή θα έχω μεγαλώσει 2 παιδιά. Αυτό δεν λέει τίποτα! Εδώ που τα λέμε σε 30 χρόνια δεν θα ξέρω πως να μεγαλώσω παιδί! Wink

63ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 7:05 am

τζενη

τζενη
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Respect
MariaM έγραψε:

Εμένα με ενδιαφέρει τι μάνα θα είμαι. Για γιαγιά δεν με απασχολεί τόσο! Smile Αλλουνού το παιδί αλλουνού και η ευθύνη. Σεβασμός στις σχέσεις πρέπει να υπάρχει. Δεν εχω σκοπό να παρεμβαίνω επειδή θα έχω μεγαλώσει 2 παιδιά. Αυτό δεν λέει τίποτα! Εδώ που τα λέμε σε 30 χρόνια δεν θα ξέρω πως να μεγαλώσω παιδί! Wink
Respect Respect Respect

64ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 8:19 am

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:

Δεν το συζητώ αυτό...Κι εμένα το άγχος μου είναι να γίνω μια καλή μαμά.Δεν ξέρω αν μέχρι τώρα το έχω καταφέρει. Πιστεύω πως θα μου το πουν οι μικρές μου μεγαλώνοντας.Κάθε μέρα πρέπει να προσπαθούμε γι αυτό και δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερη προσπάθεια από αυτήν...Όσο για το τι γιαγιάδες θα γίνουμε το είπα χαριτολογώντας.Ούτε κι εγώ έχω σκοπό να ανακατεύομαι στη ζωή τους.Θέλω να έχω την υγειά μου για να τα στηρίζω και να τα βοηθάω εκεί που μου ζητάνε και θέλουν.

65ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 8:24 am

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
etoile! έγραψε:

Δεν παλεύετε η πεθερούλα σου.Αφήνεις καλέ μόνο του το παιδί και να κλείνεις και την πόρτα?Ή μόνα τους στο πεζοδρόμιο?Δεν μπορώ να τις καταλάβω.Πώς σκέφτονται αυτές οι γυναίκες?

66ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 11:25 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
didumomama έγραψε:
MariaM έγραψε:

Δεν το συζητώ αυτό...Κι εμένα το άγχος μου είναι να γίνω μια καλή μαμά.Δεν ξέρω αν μέχρι τώρα το έχω καταφέρει. Πιστεύω πως θα μου το πουν οι μικρές μου μεγαλώνοντας.Κάθε μέρα πρέπει να προσπαθούμε γι αυτό και δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερη προσπάθεια από αυτήν...Όσο για το τι γιαγιάδες θα γίνουμε το είπα χαριτολογώντας.Ούτε κι εγώ έχω σκοπό να ανακατεύομαι στη ζωή τους.Θέλω να έχω την υγειά μου για να τα στηρίζω και να τα βοηθάω εκεί που μου ζητάνε και θέλουν.

Το καταλαβα καλέ! Απλά ήθελα να τονίσω την αντίθεση των δύο ρόλων λίγο. Νομίζω παντως πως σαν γιαγιά ο μεγαλύτερός μου στόχος είναι να ειμαι ανοιχτόμυαλη και να δέχομαι νεες ιδεες. Αυτο που λέγεται χάσμα γενεών νομιζω πως εκει ωφείλεται. Και γενικά θα το δουλέψω μέσα μου να δίνω επιλογές στο παιδί μου μεγαλώνοντας και να το αφήνω να παίρνει τις δικές του αποφάσεις για να μαθαίνει να μην με χρειάζεται. Στην φύση τα πουλιά μαθαίνουν απο τους γονεις τους να πετανε. Κανενα ενηλικο πουλάκι δεν μενει κολλημενο στην ασφάλεια της φωλιάς. Εχω καταλαβει πως τελικά το μεγαλύτερο κακο που μπορω να κάνω μελλοντικά στο παιδι μου ειναι να καταλαμβανω ενα μεγαλο κομματι της ζωης του. Αν καταφέρω αυτο το πράγμα θα νιωσω πως εχω πετυχει σαν γονιος... Και να ειμαι γιαγια θα είναι παιχνιδακι, χαχα!

67ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 11:30 am

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elena25 έγραψε:Εμάς, σε μια συζήτηση που είχαμε μια μέρα κόντεψαν να βγάλουν από τα ρούχα μας!

Λέγαμε με τον άντρα μου πως αν με το καλό μείνω έγκυος και έρθει η στιγμή να γεννήσω θα θέλαμε και οι δυο μας να είναι ο άντρας μου παρών στον τοκετό αν αυτός είναι φυσιολογικός (αν και τώρα ακούω πως και σε περιπτώσεις καισαρικής μπορεί να είναι παρών). Τι θέλαμε και το λέγαμε;;;;;;;;;; Πέσανε οι κουνιάδες να μας φάνε!

Και τι χαζομάρες είναι αυτές; Και μόνο εμπόδιο στον γιατρό θα είναι; Και η μάνα πρέπει να είναι μαζί, τον άντρα τι να τον κάνεις; (εδώ απάντησε ο άντρας μου το θεϊκό "μα θα υποδεχτώ το παιδί μου φυσικά!") και διάφορα τέτοια ωραία!

Το θέμα ήταν ότι έπρεπε να απολογηθούμε με τις ώρες για κάτι που θέλουμε να κάνουμε! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

εκείνη την ώρα η απάντηση που θα δώσω θα είναι μια: με τον ΑΝΤΡΑ μου το έκανα το μωρό και όχι με την μάνα μου. Και να'σαι σίγουρη ότι η απάντηση αυτή κολλάει και σε πολλές άλλες περιπτώσεις........απλά όπου μάνα βάλε πεθερός-ά, κουνιάδος-α, αδερφός-ή, κλπ κλπ κλπ

68ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 11:35 am

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
-Δε με βολεύει.
κτλ κτλ

Δε σε βολεύει;;;;;; Τι πάει να πει δε σε βολεύει;;;;;; Να σε βολέψει!!! Ακούς εκεί.... Τσ τσ τσ.... Και τώρα εσύ θες να λέγεσαι μάνα;;;;;; Ε;;;;;[/quote]

Εγώ που είμαι 26 και κόβω τα δικά μου νύχια με ψαλιδάκι πειράζει πολύ, ε; Όχι καλή μάνα, ούτε καλή σύζυγος δεν πρέπει να είμαι μάλλον..ε; Mad

69ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 11:37 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:
elena25 έγραψε:Εμάς, σε μια συζήτηση που είχαμε μια μέρα κόντεψαν να βγάλουν από τα ρούχα μας!

Λέγαμε με τον άντρα μου πως αν με το καλό μείνω έγκυος και έρθει η στιγμή να γεννήσω θα θέλαμε και οι δυο μας να είναι ο άντρας μου παρών στον τοκετό αν αυτός είναι φυσιολογικός (αν και τώρα ακούω πως και σε περιπτώσεις καισαρικής μπορεί να είναι παρών). Τι θέλαμε και το λέγαμε;;;;;;;;;; Πέσανε οι κουνιάδες να μας φάνε!

Και τι χαζομάρες είναι αυτές; Και μόνο εμπόδιο στον γιατρό θα είναι; Και η μάνα πρέπει να είναι μαζί, τον άντρα τι να τον κάνεις; (εδώ απάντησε ο άντρας μου το θεϊκό "μα θα υποδεχτώ το παιδί μου φυσικά!") και διάφορα τέτοια ωραία!

Το θέμα ήταν ότι έπρεπε να απολογηθούμε με τις ώρες για κάτι που θέλουμε να κάνουμε! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

εκείνη την ώρα η απάντηση που θα δώσω θα είναι μια: με τον ΑΝΤΡΑ μου το έκανα το μωρό και όχι με την μάνα μου. Και να'σαι σίγουρη ότι η απάντηση αυτή κολλάει και σε πολλές άλλες περιπτώσεις........απλά όπου μάνα βάλε πεθερός-ά, κουνιάδος-α, αδερφός-ή, κλπ κλπ κλπ

Σωστη!

70ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:11 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:

Δε θα το πιστέψεις αλλά το είπα αυτό, απλά δεν ήθελα να τραβήξει τόσο πολύ η αφήγησή μου για να μη σας κουράσω. Η απάντηση της κουνιάδας μου ξέρετε ποια ήταν;

-Ε αυτό μόνο εσύ θα το ξέρεις, εμείς δε θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι!

71ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:16 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="kalliopitsa"]
-Δε με βολεύει.
κτλ κτλ

Εγώ που είμαι 26 και κόβω τα δικά μου νύχια με ψαλιδάκι πειράζει πολύ, ε; Όχι καλή μάνα, ούτε καλή σύζυγος δεν πρέπει να είμαι μάλλον..ε; Mad
Ουουου, δεν το συζητώ, η ανικανότητά σου να κόψεις τα νύχια σου με νυχοκόπτη υποδηλώνει ανεπάρκεια σε όλες τις πτυχές της ζωής σου.. τσ τσ τσ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Nena στις Δευ Αυγ 29, 2011 12:19 pm, 1 φορά

72ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:18 pm

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
kalliopitsa έγραψε:εκείνη την ώρα η απάντηση που θα δώσω θα είναι μια: με τον ΑΝΤΡΑ μου το έκανα το μωρό και όχι με την μάνα μου.

...Η απάντηση της κουνιάδας μου ξέρετε ποια ήταν;
Shocked Shocked Shocked Shocked
affraid affraid affraid affraid
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 606100 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 606100 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 606100 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 606100
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 966307 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 966307 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 966307 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 966307

73ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:21 pm

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:

χαχαχαχα καλεεεεεεεεεε ακομη με ψαλιδακι?????????χαχαχαχα γελαω μονη μου στο σπιτι!!!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 215994

74ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:22 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
elena25 έγραψε:
kalliopitsa έγραψε:εκείνη την ώρα η απάντηση που θα δώσω θα είναι μια: με τον ΑΝΤΡΑ μου το έκανα το μωρό και όχι με την μάνα μου.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ω ναι! Αυτήν ακριβώς την έκφραση είχα κι εγώ μετά από αυτή τη δήλωση!

75ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:22 pm

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Nena έγραψε:
elena25 έγραψε:

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 606100 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 606100 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 606100 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 606100
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 966307 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 966307 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 966307 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 966307

αχ, απάντησα αλλά κάπου χάθηκε....
ΣΥΓΓΝΩΜΗ;;;;;;;; Δεν της είπες τίποτα μετά από αυτό;;;;;; Εγώ δε θα της ξαναμιλούσα αν δε ζητούσε συγγνώμη πρώτα. Αντε να πάει να (&^$^%#$@$#@$#@&%$%@^$#@%$#&@ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 654655 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 3 654655
άντε, γιατί οι ορμόνες μου δεν είναι καλά σήμερα.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις