Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
297 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 297 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

76ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:22 pm

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:

Συμφωνώ Μαράκι...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 417472

77ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:26 pm

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω θα της απαντουσα "α γι'αυτο κι εσυ δεν εβαλες τον αντρα σου μεσα στον τοκετο ε???δεν ειναι δικο του το παιδι...." κι αστους να μαλωνουν ολη τη νυχτα!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 654316 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 654316 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529

78ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:26 pm

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:
kalliopitsa έγραψε:
Εγώ που είμαι 26 και κόβω τα δικά μου νύχια με ψαλιδάκι πειράζει πολύ, ε; Όχι καλή μάνα, ούτε καλή σύζυγος δεν πρέπει να είμαι μάλλον..ε; Mad

χαχαχαχα καλεεεεεεεεεε ακομη με ψαλιδακι?????????χαχαχαχα γελαω μονη μου στο σπιτι!!!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 215994

καλέ τί γελάς;;;; και ο άντρας μου έχει την συνήθεια του πατέρα σου με τον νυχοκόπτη και τα κόβει όπου να'ναι...αν και νομίζω ότι χθες πήγε στο μπάνιο.....

79ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:26 pm

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:εγω θα της απαντουσα "α γι'αυτο κι εσυ δεν εβαλες τον αντρα σου μεσα στον τοκετο ε???δεν ειναι δικο του το παιδι...." κι αστους να μαλωνουν ολη τη νυχτα!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 654316 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 654316 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529

τι ειπα παλι?!?!?!!? φτου μου να μη με ματιασω!!!!!!!!και παλι φτου μου!!!!! cyclops cyclops cyclops cyclops

80ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:26 pm

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:εγω θα της απαντουσα "α γι'αυτο κι εσυ δεν εβαλες τον αντρα σου μεσα στον τοκετο ε???δεν ειναι δικο του το παιδι...." κι αστους να μαλωνουν ολη τη νυχτα!!!!!!!!!!!!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 654316 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 654316 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 587529

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

81ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:27 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:
Nena έγραψε:
elena25 έγραψε:
kalliopitsa έγραψε:εκείνη την ώρα η απάντηση που θα δώσω θα είναι μια: με τον ΑΝΤΡΑ μου το έκανα το μωρό και όχι με την μάνα μου.

...Η απάντηση της κουνιάδας μου ξέρετε ποια ήταν;
-Ε αυτό μόνο εσύ θα το ξέρεις, εμείς δε θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι!
Shocked Shocked Shocked Shocked
affraid affraid affraid affraid
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αχ, απάντησα αλλά κάπου χάθηκε....
ΣΥΓΓΝΩΜΗ;;;;;;;; Δεν της είπες τίποτα μετά από αυτό;;;;;; Εγώ δε θα της ξαναμιλούσα αν δε ζητούσε συγγνώμη πρώτα. Αντε να πάει να (&^$^%#$@$#@$#@&%$%@^$#@%$#&@ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
άντε, γιατί οι ορμόνες μου δεν είναι καλά σήμερα.....

Χαχαχαχαχαχαχα! Δεν ξέρεις πόσο το ήθελα! Ό,τι και να έλεγα όμως δεν είναι από τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν! Γενικά, τους αφήνω να νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνω τις μπηχτές τους. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ καλά, πραγματικά! Το να μην πέφτω στο επίπεδο της συγκεκριμένης κοπέλας με κάνει να αισθάνομαι περήφανη για το iq μου! Χαχαχαχαχαχα!

82ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:30 pm

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:εγω θα της απαντουσα "α γι'αυτο κι εσυ δεν εβαλες τον αντρα σου μεσα στον τοκετο ε???δεν ειναι δικο του το παιδι...." κι αστους να μαλωνουν ολη τη νυχτα!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Καλέ, θα κατουρηθώ από το γέλιο!!!

83ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:30 pm

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elena25 έγραψε:

Χαχαχαχαχαχαχα! Δεν ξέρεις πόσο το ήθελα! Ό,τι και να έλεγα όμως δεν είναι από τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν! Γενικά, τους αφήνω να νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνω τις μπηχτές τους. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ καλά, πραγματικά! Το να μην πέφτω στο επίπεδο της συγκεκριμένης κοπέλας με κάνει να αισθάνομαι περήφανη για το iq μου! Χαχαχαχαχαχα!

μπράβο! μακάρι να κρατηθώ κι εγώ σε καμιά τέτοια περίπτωση! ευτυχώς δεν έχω τέτοια προβλήματα αλλά ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει η κοτρώνα.....

84ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:30 pm

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

επρεπε εδω και χρονια να δω αυτη την ενδειξη σεβασμου...δε βαριεσαι καλλιο αργα παρα ποτε!!!!! Razz Razz Razz Razz
ναι αλλα ο αντρας σου βαζει και καμια σκουπα που και που ανω ο πατερας σου ΟΧΙ!!!!!!ειδες βρε?πηρες πιο εξελλιγμενο μοντελο!!!!!!!!!χαχαχαχα

85ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:39 pm

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:αλλά ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει η κοτρώνα.....

εγω σου ειπα απο που θα σου ερθει η δικη σου κοτρωνα,σου εδωσα πληρεις συντεταγμενες,εκοψα αζιμουθιο κτλ κτλ...τωρα γιατι εσυ κοιτας απο την αντιθετη πλευρα δε ξερω... Rolling Eyes

86ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:51 pm

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:

εγω σου ειπα απο που θα σου ερθει η δικη σου κοτρωνα,σου εδωσα πληρεις συντεταγμενες,εκοψα αζιμουθιο κτλ κτλ...τωρα γιατι εσυ κοιτας απο την αντιθετη πλευρα δε ξερω... Rolling Eyes

καλέ γυρνώ γύρω γύρω σαν το φως του φάρου!!! καραδοκώ!!! γιατί από αλλού θα μου έρθει....νομίζω.... scratch scratch scratch

87ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Τρι Αυγ 30, 2011 12:48 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
Nena έγραψε:
elena25 έγραψε:
kalliopitsa έγραψε:εκείνη την ώρα η απάντηση που θα δώσω θα είναι μια: με τον ΑΝΤΡΑ μου το έκανα το μωρό και όχι με την μάνα μου.

Ω ναι! Αυτήν ακριβώς την έκφραση είχα κι εγώ μετά από αυτή τη δήλωση!

Να της πεις "την επόμενη φορα που θα είναι να κάνουμε παιδάκι θα σας προσκαλέσω να βλέπετε για να το ξέρετε και εσείς". Να δεις μετά το δικό της στόμα να φτάνει στα πατωματα, χαχαχα!

88ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Τρι Αυγ 30, 2011 2:24 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
elena25 έγραψε:
Nena έγραψε:
elena25 έγραψε:

Να της πεις "την επόμενη φορα που θα είναι να κάνουμε παιδάκι θα σας προσκαλέσω να βλέπετε για να το ξέρετε και εσείς". Να δεις μετά το δικό της στόμα να φτάνει στα πατωματα, χαχαχα!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Αχ βρε κορίτσια, να είστε καλά! Γέλασα πάρα πολύ!!!!! Αν και πρέπει να ομολογήσω πως τότε τα είχα πάρει πολύ άσχημα και είχα μαλώσει και με τον άντρα μου γιατί δεν της είχε πει τίποτα! Όπως μου εξήγησε βέβαια, δεν είχε ακούσει αυτό που είπε η αδερφούλα του... Κάνω πως το πιστεύω...

89ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Τρι Αυγ 30, 2011 3:16 am

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:
Ευάκι έγραψε:

καλέ γυρνώ γύρω γύρω σαν το φως του φάρου!!! καραδοκώ!!! γιατί από αλλού θα μου έρθει....νομίζω.... scratch scratch scratch

απο που λες εσυ????

90ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Τρι Αυγ 30, 2011 3:17 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
MariaM έγραψε:
elena25 έγραψε:
Nena έγραψε:
elena25 έγραψε:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Αχ βρε κορίτσια, να είστε καλά! Γέλασα πάρα πολύ!!!!! Αν και πρέπει να ομολογήσω πως τότε τα είχα πάρει πολύ άσχημα και είχα μαλώσει και με τον άντρα μου γιατί δεν της είχε πει τίποτα! Όπως μου εξήγησε βέβαια, δεν είχε ακούσει αυτό που είπε η αδερφούλα του... Κάνω πως το πιστεύω...

Ε, κοίτα τις απαντησεις που θα δίνεις και εσύ να μην τις ακούει ο άντρας σου! Μετά όταν θα του κάνουν παράπονα δεν θα έχει το δικαίωμα να σου πει κάτι εφόσον δεν θα σε έχει ακούσει να το λες! Wink Χαχαχαχαχα!

91ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Τρι Αυγ 30, 2011 3:43 am

????????

Επισκέπτης
didumomama έγραψε:
etoile! έγραψε:

Δεν παλεύετε η πεθερούλα σου.Αφήνεις καλέ μόνο του το παιδί και να κλείνεις και την πόρτα?Ή μόνα τους στο πεζοδρόμιο?Δεν μπορώ να τις καταλάβω.Πώς σκέφτονται αυτές οι γυναίκες?

Γιατι,που αφηνε τα μικρα απο μωρα να κοιμουνται στον καναπε και πηγαινε στην ταρατσα να απλωσει..............

92ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Τρι Αυγ 30, 2011 3:49 am

????????

Επισκέπτης
MariaM έγραψε:
elena25 έγραψε:
MariaM έγραψε:
elena25 έγραψε:
Nena έγραψε:
elena25 έγραψε:

Ε, κοίτα τις απαντησεις που θα δίνεις και εσύ να μην τις ακούει ο άντρας σου! Μετά όταν θα του κάνουν παράπονα δεν θα έχει το δικαίωμα να σου πει κάτι εφόσον δεν θα σε έχει ακούσει να το λες! Wink Χαχαχαχαχα!

Παντως πολυυυυ περιεργο... Οταν πουν καμια κακια η μαμα ή τα αδερφια, ο αντρας μας ποτε μα ποτε να μην εχει ακουσει. .Αλλα αμα πουμε εμεις κατι, να τα ακουνε ολα... Ειδατε;; Απιστευτο εεε;;; Θαυμα!!!! Laughing Laughing

93ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Τρι Αυγ 30, 2011 4:30 am

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευάκι έγραψε:

απο που λες εσυ????

θα σου πω το βράδυ από κοντά!!! Wink

94ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Τρι Αυγ 30, 2011 4:33 am

kalliopitsa

kalliopitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
etoile! έγραψε:

Παντως πολυυυυ περιεργο... Οταν πουν καμια κακια η μαμα ή τα αδερφια, ο αντρας μας ποτε μα ποτε να μην εχει ακουσει. .Αλλα αμα πουμε εμεις κατι, να τα ακουνε ολα... Ειδατε;; Απιστευτο εεε;;; Θαυμα!!!! Laughing Laughing

επιλεκτική ακοή θα το έλεγα και όντως ισχύει! απίστευτο;;;; καλέ και σε άλλες αισθήσεις ισχύει... όσφρηση, γεύση... Very Happy Very Happy Very Happy

95ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! - Σελίδα 4 Empty Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Τρι Αυγ 30, 2011 4:59 am

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:
etoile! έγραψε:

επιλεκτική ακοή θα το έλεγα και όντως ισχύει! απίστευτο;;;; καλέ και σε άλλες αισθήσεις ισχύει... όσφρηση, γεύση... Very Happy Very Happy Very Happy

Επίσης υπάρχει και η επιλεκτική μνήμη. Π.χ :

΄"Θυμάσαι αγάπη μου τότε που η αδερφούλα σου είχε πει αυτό και αυτό και μας είχε καραφλιάσει;;;"

"Είπε τέτοιο πράγμα;;; Σοβαρά μιλάς;;; Δεν το θυμάμαι.... Για να το λες όμως..."

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις