76 Απ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ?! Δευ Αυγ 29, 2011 12:22 pm
didumomama
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:
Συμφωνώ Μαράκι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
MariaM έγραψε:
Ευάκι έγραψε:kalliopitsa έγραψε:
Εγώ που είμαι 26 και κόβω τα δικά μου νύχια με ψαλιδάκι πειράζει πολύ, ε; Όχι καλή μάνα, ούτε καλή σύζυγος δεν πρέπει να είμαι μάλλον..ε;
χαχαχαχα καλεεεεεεεεεε ακομη με ψαλιδακι?????????χαχαχαχα γελαω μονη μου στο σπιτι!!!!!!!!!!!
Ευάκι έγραψε:εγω θα της απαντουσα "α γι'αυτο κι εσυ δεν εβαλες τον αντρα σου μεσα στον τοκετο ε???δεν ειναι δικο του το παιδι...." κι αστους να μαλωνουν ολη τη νυχτα!!!!!!!!!!!!!!
Ευάκι έγραψε:εγω θα της απαντουσα "α γι'αυτο κι εσυ δεν εβαλες τον αντρα σου μεσα στον τοκετο ε???δεν ειναι δικο του το παιδι...." κι αστους να μαλωνουν ολη τη νυχτα!!!!!!!!!!!!!!
kalliopitsa έγραψε:Nena έγραψε:elena25 έγραψε:kalliopitsa έγραψε:εκείνη την ώρα η απάντηση που θα δώσω θα είναι μια: με τον ΑΝΤΡΑ μου το έκανα το μωρό και όχι με την μάνα μου.
...Η απάντηση της κουνιάδας μου ξέρετε ποια ήταν;
-Ε αυτό μόνο εσύ θα το ξέρεις, εμείς δε θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
αχ, απάντησα αλλά κάπου χάθηκε....
ΣΥΓΓΝΩΜΗ;;;;;;;; Δεν της είπες τίποτα μετά από αυτό;;;;;; Εγώ δε θα της ξαναμιλούσα αν δε ζητούσε συγγνώμη πρώτα. Αντε να πάει να (&^$^%#$@$#@$#@&%$%@^$#@%$#&@ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
άντε, γιατί οι ορμόνες μου δεν είναι καλά σήμερα.....
Ευάκι έγραψε:εγω θα της απαντουσα "α γι'αυτο κι εσυ δεν εβαλες τον αντρα σου μεσα στον τοκετο ε???δεν ειναι δικο του το παιδι...." κι αστους να μαλωνουν ολη τη νυχτα!!!!!!!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
elena25 έγραψε:
Χαχαχαχαχαχαχα! Δεν ξέρεις πόσο το ήθελα! Ό,τι και να έλεγα όμως δεν είναι από τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν! Γενικά, τους αφήνω να νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνω τις μπηχτές τους. Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ καλά, πραγματικά! Το να μην πέφτω στο επίπεδο της συγκεκριμένης κοπέλας με κάνει να αισθάνομαι περήφανη για το iq μου! Χαχαχαχαχαχα!
kalliopitsa έγραψε:Ευάκι έγραψε:εγω θα της απαντουσα "α γι'αυτο κι εσυ δεν εβαλες τον αντρα σου μεσα στον τοκετο ε???δεν ειναι δικο του το παιδι...." κι αστους να μαλωνουν ολη τη νυχτα!!!!!!!!!!!!!!
ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kalliopitsa έγραψε:αλλά ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει η κοτρώνα.....
Ευάκι έγραψε:kalliopitsa έγραψε:αλλά ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει η κοτρώνα.....
εγω σου ειπα απο που θα σου ερθει η δικη σου κοτρωνα,σου εδωσα πληρεις συντεταγμενες,εκοψα αζιμουθιο κτλ κτλ...τωρα γιατι εσυ κοιτας απο την αντιθετη πλευρα δε ξερω...
elena25 έγραψε:Nena έγραψε:elena25 έγραψε:kalliopitsa έγραψε:εκείνη την ώρα η απάντηση που θα δώσω θα είναι μια: με τον ΑΝΤΡΑ μου το έκανα το μωρό και όχι με την μάνα μου.
Ω ναι! Αυτήν ακριβώς την έκφραση είχα κι εγώ μετά από αυτή τη δήλωση!
MariaM έγραψε:elena25 έγραψε:Nena έγραψε:elena25 έγραψε:kalliopitsa έγραψε:εκείνη την ώρα η απάντηση που θα δώσω θα είναι μια: με τον ΑΝΤΡΑ μου το έκανα το μωρό και όχι με την μάνα μου.
Να της πεις "την επόμενη φορα που θα είναι να κάνουμε παιδάκι θα σας προσκαλέσω να βλέπετε για να το ξέρετε και εσείς". Να δεις μετά το δικό της στόμα να φτάνει στα πατωματα, χαχαχα!
kalliopitsa έγραψε:Ευάκι έγραψε:kalliopitsa έγραψε:αλλά ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου έρθει η κοτρώνα.....
εγω σου ειπα απο που θα σου ερθει η δικη σου κοτρωνα,σου εδωσα πληρεις συντεταγμενες,εκοψα αζιμουθιο κτλ κτλ...τωρα γιατι εσυ κοιτας απο την αντιθετη πλευρα δε ξερω...
καλέ γυρνώ γύρω γύρω σαν το φως του φάρου!!! καραδοκώ!!! γιατί από αλλού θα μου έρθει....νομίζω....
elena25 έγραψε:MariaM έγραψε:elena25 έγραψε:Nena έγραψε:elena25 έγραψε:kalliopitsa έγραψε:εκείνη την ώρα η απάντηση που θα δώσω θα είναι μια: με τον ΑΝΤΡΑ μου το έκανα το μωρό και όχι με την μάνα μου.
Να της πεις "την επόμενη φορα που θα είναι να κάνουμε παιδάκι θα σας προσκαλέσω να βλέπετε για να το ξέρετε και εσείς". Να δεις μετά το δικό της στόμα να φτάνει στα πατωματα, χαχαχα!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Αχ βρε κορίτσια, να είστε καλά! Γέλασα πάρα πολύ!!!!! Αν και πρέπει να ομολογήσω πως τότε τα είχα πάρει πολύ άσχημα και είχα μαλώσει και με τον άντρα μου γιατί δεν της είχε πει τίποτα! Όπως μου εξήγησε βέβαια, δεν είχε ακούσει αυτό που είπε η αδερφούλα του... Κάνω πως το πιστεύω...
didumomama έγραψε:etoile! έγραψε:
Δεν παλεύετε η πεθερούλα σου.Αφήνεις καλέ μόνο του το παιδί και να κλείνεις και την πόρτα?Ή μόνα τους στο πεζοδρόμιο?Δεν μπορώ να τις καταλάβω.Πώς σκέφτονται αυτές οι γυναίκες?
MariaM έγραψε:elena25 έγραψε:MariaM έγραψε:elena25 έγραψε:Nena έγραψε:elena25 έγραψε:kalliopitsa έγραψε:εκείνη την ώρα η απάντηση που θα δώσω θα είναι μια: με τον ΑΝΤΡΑ μου το έκανα το μωρό και όχι με την μάνα μου.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Αχ βρε κορίτσια, να είστε καλά! Γέλασα πάρα πολύ!!!!! Αν και πρέπει να ομολογήσω πως τότε τα είχα πάρει πολύ άσχημα και είχα μαλώσει και με τον άντρα μου γιατί δεν της είχε πει τίποτα! Όπως μου εξήγησε βέβαια, δεν είχε ακούσει αυτό που είπε η αδερφούλα του... Κάνω πως το πιστεύω...
Ε, κοίτα τις απαντησεις που θα δίνεις και εσύ να μην τις ακούει ο άντρας σου! Μετά όταν θα του κάνουν παράπονα δεν θα έχει το δικαίωμα να σου πει κάτι εφόσον δεν θα σε έχει ακούσει να το λες! Χαχαχαχαχα!
Ευάκι έγραψε:
απο που λες εσυ????
etoile! έγραψε:
Παντως πολυυυυ περιεργο... Οταν πουν καμια κακια η μαμα ή τα αδερφια, ο αντρας μας ποτε μα ποτε να μην εχει ακουσει. .Αλλα αμα πουμε εμεις κατι, να τα ακουνε ολα... Ειδατε;; Απιστευτο εεε;;; Θαυμα!!!!
kalliopitsa έγραψε:etoile! έγραψε:
Παντως πολυυυυ περιεργο... Οταν πουν καμια κακια η μαμα ή τα αδερφια, ο αντρας μας ποτε μα ποτε να μην εχει ακουσει. .Αλλα αμα πουμε εμεις κατι, να τα ακουνε ολα... Ειδατε;; Απιστευτο εεε;;; Θαυμα!!!!
επιλεκτική ακοή θα το έλεγα και όντως ισχύει! απίστευτο;;;; καλέ και σε άλλες αισθήσεις ισχύει... όσφρηση, γεύση...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης