Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
156 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 156 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:

Θα ξαναβαλω αυτο που εγραψα χτες και τιποτα παραπανω! Για οποια απορια σου τι εκανα εγω σαν μοντερειτορ διαβασε τα προηγουμενα!

Καλημερα!

''Καταρχην θελω να πω οτι το μηνυμα της Κλειως τα λεει ολα! Ισως γιατι μονο εκεινη ξερει πραγματικα τι περασε και η ιδια αλλα και η κοπελα που ανοιξε το θεμα!

Το θεμα ξεφυγε για αλλη μια φορα και δυστυχως αυτην την φορα ειχαμε και προσωπικες αντιπαραθεσεις! Κοριτσα αυτο που γινετε ειναι λαθος και δεν ξερω ειλικρινα γιατι δεν το καταλαβαινετε ! Καθε φορα τον τελευταιο καιρο γινετε το ιδιο!

Αυτο λοιπον πρεπει να σταματησει εδω! Δεν θα επιτρεψω να συνεχιστει.. Φυσικα και η καθεμια εχει την αποψη της αυτο ομως δεν σημαινει οτι το φορουμ θα γινετε ''πεδιο μαχης'' καθε φορα που η αποψη μας ειναι αλλη απο του συνομιλητη μας!

Κουρασε ολο αυτο κοριτσια, καταλαβετε το! Θα φυγουν ατομα που ειναι καιρο στην παρεα μας και ειναι αδικο!Εδω ειμαστε για να λεμε οτι εχουμε στην ψυχη και στο μυαλο μας αν σε καποιον οι σκεψεις μας δεν αρεσουν ας μην μας απαντα!

Ακομα και αν πιστευουμε οτι κατι ειναι ''ψευτικο'' με το να το χλευαζουμε δεν κερδιζουμε τιποτα! Θα ενημερωνετε τους αρμοδιους και το θεμα θα τελειωνει εκει!

Το θεμα θα παραμεινει ανοιχτο γιατι ισως η κοπελα που το ανοιξε θελει κατι ακομα να μοιραστει μαζι μας! Ελπιζω αυτο να το σεβαστουμε ολες και το θεμα να ληξει εδω!''

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επειδή κάποια κοπέλα το ζήτησε..
Ρήξη των εμβρυϊκών υμένων μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε στιγμή κατά την διάρκεια της κύησης. Η ρήξη των υμένων έχει επιπτώσεις, όταν το έμβρυο είναι πρόωρο (ρήξη των υμένων πριν από την 37η εβδομάδα) ή σε περίπτωση που το έμβρυο είναι ώριμο (μετά την 37η εβδομάδα), εάν το διάστημα μεταξύ της ρήξης των υμένων και της έναρξης του τοκετού είναι παρατεταμένο.Η συχνότητα της πρόωρης ρήξης των εμβρυϊκών υμένων υπολογίζεται ότι είναι 10% περίπου στο σύνολο των κυήσεων.Η πρόωρη ρήξη των υμένων δυνατόν να έχει δυσμενείς επιπτώσεις τόσο στην μητέρα όσο και στο έμβρυο. Ανάλογα με την χρονική στιγμή που θα συμβεί (εβδομάδα της κύησης) αλλά και ανάλογα με το διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι τον τοκετό, μπορεί να αποτελέσει αιτία προώρου τοκετού, πρόπτωσης της ομφαλίδας ή και ανάπτυξης χοριοαμνιονίτιδας.Η αιτιολογία της πρόωρης ρήξης των υμένων δεν έχει διευκρινισθεί πλήρως. Φαίνεται, όμως, να σχετίζεται με αρκετές καταστάσεις, όπως με ανιούσες φλεγμονές των γεννητικών οργάνων, με γενικευμένες λοιμώξεις κλπ. Οι ανιούσες φλεγμονές του κατωτέρου γεννητικού συστήματος είναι η κύρια αιτία της πρόωρης ρήξης των υμένων λόγω ανάπτυξης τοπικής φλεγμονής και επακόλουθης μείωσης της αντίστασης των εμβρυϊκών υμένων.
Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί, που συνήθως απομονώνονται, είναι οι στρεπτόκοκκοι της ομάδας Β και D, κολοβακτηρίδια και αναερόβια μικρόβια.
Η κοπέλα τώρα δεν μας ανέφερε αν τελικά έγινε ταυτοποιήση του μικροβίου,αν αναπτύχθηκε φλεγμονή κλπ οπότε κάνουμε διάγνωση περίπου στα τυφλά.

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ο στρεπτόκοκκος ομάδας Β (GBS ) είναι ένα πολύ επικίνδυνο μικρόβιο που υπάρχει στο γαστρεντερικό και ουρογεννητικό σύστημα του ανθρώπου. Οι έγκυες είναι αποικισμένες με ο μικρόβιο αυτό σε ποσοστό 10-40%. Αν μεταδοθεί στο νεογνό μπορεί να προκαλέσει σοβαρές έως και δυνητικά θανατηφόρες λοιμώξεις.Παρόλο που υπάρχει θεραπεία για το μικρόβιο αυτό, καλύτερα είναι να γίνεται προφύλαξη. Έτσι αποφεύγονται σοβαρές συνέπειες.
Όλες οι έγκυες πρέπει να ελέγχονται την 35η έως 37η εβδομάδα κύησης για τυχόν αποικισμό τους με στρεπτόκοκκοκο ομάδας Β (GBS). Όσες είναι φορείς του παθογόνου θα πρέπει να λάβουν κατά την ώρα του τοκετού ή της ρήξης των μεμβρανών χημειοπροφύλαξη.Γυναίκες με απομόνωση GBS από τα ούρα σε οποιαδήποτε συγκέντρωση κατά τη διάρκεια τρέχουσας εγκυμοσύνης, πρέπει να λάβουν χημειοπροφύλαξη διότι είναι σε αυξημένο κίνδυνο να γεννήσουν παιδί με πρώιμη GBS νόσο. Γυναίκες με συμπτωματική ή ασυμπτωματική ουρολοίμωξη από GBS κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης θα πρέπει να θεραπεύονται σύμφωνα με τα τρέχοντα σχήματα θεραπείας ουρολοίμωξης.
Γυναίκες που στο παρελθόν γέννησαν παιδί με σοβαρή διεισδυτική λοίμωξη από GBS, πρέπει να λάβουν χημειοπροφύλαξη σε επόμενη κύηση. Δεν είναι αναγκαίος ο προγεννητικός έλεγχος με καλλιέργειες σε αυτές τις γυναίκες.

Και επιτέλους,τελείωσε αυτό το θέμα.Δεν έχετε καταλάβει ότι έχουμε κουραστεί???? Τα ίδια και τα ίδια!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν ξέρω,εγώ τώρα έχω αγχωθεί περισσότερο πάντως γιατί δεν έκανα ποτέ καλλιέργεια σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης.. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 534787 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 534787 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 534787

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:
βανια έγραψε:

Θα ξαναβαλω αυτο που εγραψα χτες και τιποτα παραπανω! Για οποια απορια σου τι εκανα εγω σαν μοντερειτορ διαβασε τα προηγουμενα!

Καλημερα!

''Καταρχην θελω να πω οτι το μηνυμα της Κλειως τα λεει ολα! Ισως γιατι μονο εκεινη ξερει πραγματικα τι περασε και η ιδια αλλα και η κοπελα που ανοιξε το θεμα!

Το θεμα ξεφυγε για αλλη μια φορα και δυστυχως αυτην την φορα ειχαμε και προσωπικες αντιπαραθεσεις! Κοριτσα αυτο που γινετε ειναι λαθος και δεν ξερω ειλικρινα γιατι δεν το καταλαβαινετε ! Καθε φορα τον τελευταιο καιρο γινετε το ιδιο!

Αυτο λοιπον πρεπει να σταματησει εδω! Δεν θα επιτρεψω να συνεχιστει.. Φυσικα και η καθεμια εχει την αποψη της αυτο ομως δεν σημαινει οτι το φορουμ θα γινετε ''πεδιο μαχης'' καθε φορα που η αποψη μας ειναι αλλη απο του συνομιλητη μας!

Κουρασε ολο αυτο κοριτσια, καταλαβετε το! Θα φυγουν ατομα που ειναι καιρο στην παρεα μας και ειναι αδικο!Εδω ειμαστε για να λεμε οτι εχουμε στην ψυχη και στο μυαλο μας αν σε καποιον οι σκεψεις μας δεν αρεσουν ας μην μας απαντα!

Ακομα και αν πιστευουμε οτι κατι ειναι ''ψευτικο'' με το να το χλευαζουμε δεν κερδιζουμε τιποτα! Θα ενημερωνετε τους αρμοδιους και το θεμα θα τελειωνει εκει!

Το θεμα θα παραμεινει ανοιχτο γιατι ισως η κοπελα που το ανοιξε θελει κατι ακομα να μοιραστει μαζι μας! Ελπιζω αυτο να το σεβαστουμε ολες και το θεμα να ληξει εδω!''

μπα δεν το βλεπω να ληγει εδω...
ανοιχτηκε καινουριο να συνεχιστει το ξεκατινιασμα Laughing Laughing
ε, ρε θεε Mad Mad Mad

https://www.youtube.com/cretanvenus

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Δεν ξέρω,εγώ τώρα έχω αγχωθεί περισσότερο πάντως γιατί δεν έκανα ποτέ καλλιέργεια σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης.. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 534787 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 534787 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 534787

Μην φοβάσαι κούκλα μου!Ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνεις! Smile Έκανα λάθος που το βαλα μάλλον! Δεν θέλω να αγχώνεσαι!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Δεν ξέρω,εγώ τώρα έχω αγχωθεί περισσότερο πάντως γιατί δεν έκανα ποτέ καλλιέργεια σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης.. ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 534787 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 534787 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 534787

Μην ανησυχείς κοπέλα μου όλοι κάτω απο το Θεό είμαστε. Έχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου από εκεί και πέρα και όλα καλά θα πάνε. Αυτά ειναι μεμονομένα περιστατικά! ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 417472

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Μην αγχώνεσαι για αυτό !

Η κολπική καλλιέργεια γίνεται συνήθως μεταξύ 35ης και 37ης εβδομάδας όπως ανέφερε και μια κοπέλα πιο πάνω χωρίς αυτό να είναι απόλυτο.

Ο γιατρός που σε εξετάζει θα κρίνει αν χρειάζεσαι ή όχι.
Δεν κάνουν όλες οι έγκυες.

Εμπιστοσύνη στο γιατρό και συζήτηση μαζί του για ότι σε προβληματίζει.

Very Happy

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι απλώς αρχικά όταν διάβασα το ποστ (άσχετα με όσα ακολούθησαν μετά) σοκαρίστηκα γιατί 2 μέρες πριν ο γιατρός μου είχε αναφέρει τον ενδομήτριο θάνατο σαν πιθανότητα στον διαβήτη μετά την 38η βδομάδα.Μετά έγινε όλο το μπάχαλο και απλώς διάβαζς χωρίς να συμμετέχω..Και δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο βασικά..Και δεν γίνεται να διαγνωστεί νωρίς?

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:Ναι απλώς αρχικά όταν διάβασα το ποστ (άσχετα με όσα ακολούθησαν μετά) σοκαρίστηκα γιατί 2 μέρες πριν ο γιατρός μου είχε αναφέρει τον ενδομήτριο θάνατο σαν πιθανότητα στον διαβήτη μετά την 38η βδομάδα.Μετά έγινε όλο το μπάχαλο και απλώς διάβαζς χωρίς να συμμετέχω..Και δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο βασικά..Και δεν γίνεται να διαγνωστεί νωρίς?

Κοίτα να δεις. Ο ενδομήτριος θάνατος δεν μπορεί να διαγνωστεί νωρίτερα όπως λες!Ο ενδομήτριος θάνατος του εμβρύου είναι ένα σχετικά σπάνιο γεγονός. (περίπου 1 στις 200 εγκυμοσύνες).Υπάρχει κάτι όμως που μπορεί να σε οδηγήσει στο γιατρό και να το προλάβεις έγκαιρα!Κι αυτό είναι όταν δεν <<ακούς>> το μωράκι σου καλά! Μην κάθεσαι και σκέφτεσαι αρνητικά πράγματα τώρα,σε παρακαλώ! Δεν πρέπει! Όλα καλά θα σου πάνε!

chrisg

chrisg
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lilliput έγραψε:
Carrie έγραψε:Ναι απλώς αρχικά όταν διάβασα το ποστ (άσχετα με όσα ακολούθησαν μετά) σοκαρίστηκα γιατί 2 μέρες πριν ο γιατρός μου είχε αναφέρει τον ενδομήτριο θάνατο σαν πιθανότητα στον διαβήτη μετά την 38η βδομάδα.Μετά έγινε όλο το μπάχαλο και απλώς διάβαζς χωρίς να συμμετέχω..Και δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο βασικά..Και δεν γίνεται να διαγνωστεί νωρίς?

Κοίτα να δεις. Ο ενδομήτριος θάνατος δεν μπορεί να διαγνωστεί νωρίτερα όπως λες!Ο ενδομήτριος θάνατος του εμβρύου είναι ένα σχετικά σπάνιο γεγονός. (περίπου 1 στις 200 εγκυμοσύνες).Υπάρχει κάτι όμως που μπορεί να σε οδηγήσει στο γιατρό και να το προλάβεις έγκαιρα!Κι αυτό είναι όταν δεν <<ακούς>> το μωράκι σου καλά! Μην κάθεσαι και σκέφτεσαι αρνητικά πράγματα τώρα,σε παρακαλώ! Δεν πρέπει! Όλα καλά θα σου πάνε!

Συμφωνώ απόλυτα !

Μην κάνεις τέτοιες σκέψεις. Το άγχος κάνει κακό στο μωρό. Μόνο αισιοδοξία ! Very Happy
Ζήσε την κάθε μέρα της εγκυμοσύνης γιατί κάθε μια είναι μοναδική!

Όλα θα σου πάνε καλά!

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Carrie μου με το συμπαθιο αλλα μην κολλας εδω.αλλαξε θεμα! Θα ερθει το μπεμπακι σου και ολα μια χαρα! Μην σκεφτεσαι ετσι και μην αγχωνεσαι! Σου το απαγορευω! Laughing

boulitsa

boulitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
απο χθες διαβαζω το θεμα κ δεν μπορω να πιστεψω ποσο ελειψη σεβασμου υπαρχει γυρω μας!με ποιο δικαιωμα αμβισβητειτε μια γυναικα που εχασε το παιδι της?ποια ειναι αυτη που ξερει κ μπορει να καταλαβει τι εχει περασει αυτη η γυναικα αν η ιδια δεν το εχει νιωσει?πως τοσο ευκολα σπερνετε αμφιβολιες για το μικροβιο κ αν φαινοταν κ αν το ειδε ο γιατρος κ αν εκανε εξεταση κ αν..κ αν...κ αν...το κακο εγινε!κ εγω γεννησα ενα κοριτσακι κ το εχασα με τα απο 3 χρονια..δεν βρεθηκε ποτε η αιτια..το αγαπησα,το λατρεψα,μες στην αγκαλια μου αφησε την τελευταια του πνοη..θα κατσω να μπω στην διαδικασια τι εφταιξε?ποιος εφταιξε?αν ο γιατρος εκανε λαθος?ε,,να ανοιξω κ εναν λακκο τοτε κ να μπω μεσα.!δεν βγαινει ακρη ετσι..ειναι να μην γινει κατι..τωρα η κοπελα ειναι εγκυος κ παλι μετα απο τοσο καιρο,κ αυτο αμβισβητειται..?για ποιον λογο?
κ το χειροτερο ειναι οτι εφερε κ ανησυχια αυτο με το μικροβιο σε αλλες κοπελες κ αναρωτιουνται τωρα κ ψαχνονται..αυτα δεν συμβαινουν καθε μερα!ειναι πολλες φορες κ θεμα ατυχιας που δεν μπορει να τα προβλεψει κανενας γιατρος!μονο ο θεος ξερει το γιατι!αν ακουγα κ εγω τους γιατρους δεν θα ειχα τωρα αλλο παιδι!
συγνωμη κ εγω για το μεγαλο μηνυμα αλλα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι γιατι τα εχω περασει κ εγω κ ευχομαι καμια μανα να μην βιωσει τον χαμο του παιδιου της!ειτε το γενναει ειτε οχι!δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα!πιστεψτε με!

τελος να ευχηθω κ εγω στην κοπελα να εχει μια καλη εγκυμοσυνη κ ειμαι σιγουρη οτι αυτη την φορα θα πανε ολα καλα!!!

blackrose

blackrose
ειλικρινα σε νιωθω..3 χρονων. . .ειναι συγκλονιστικο.ειναι απροσιτο στο μυαλο μου το ποσο πολυ πονεσες,αλλα σε νιωθω σε μεγαλο βαθμο.κι εγω εχασα! Ο θεος να μας εχει καλα και να μας δινει δυναμη μανουλες σαν εμας!την χρειαζομαστε!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η κάθε μια από εδώ έχει τις απόψεις της και επίσης όλες διαθέτουμε κρίση και μπορούμε να κρίνουμε τις καταστάσεις . Για μένα η ιστορία που έγραψε το Ρινάκι τη θεωρώ ψεύτικη ναι στο πρώτο σκέλος που έγραφε για την τραγική απώλεια την πίστεψα αλλά μετά όταν την επόμενη μας έγραψε ότι είναι έγκυος και είδε και σάκο όχι δεν τη πίστεψα . Ίσως να έχω δίκιο ίσως όχι . Αμφισβητώ την ιστορία επίσης επειδή όλα της τα ποστ είναι μόνο 3 και αυτά για το ίδιο θέμα αλλά και πάλι λέω ότι μπορεί να κάνω λάθος .Δεν χλεύασα καμιά απλά όταν νιώθω ότι κάποια πάει να "εκμεταλευτεί"τόσο ευαίσθητα θέματα όπως της εγκυμοσύνης και της μητρότητας εκεί μου βγαίνει η αντίδραση .
Κατανοώ απόλυτα την στάση της Κλειώ ακριβώς για αυτό και μόνο το λόγο έγραψα την άποψη μου και βέβαια επειδή δεν μου αρέσει να με δουλεύουν .
Πολύ συχνά στο φόρουμ έχουν μπει άτομα τρολ η όχι και κάποιες έχουμε διαφωνήσει , πρόσφατα στο θέμα "έτσι και αλλιώς "είδα πάλι κάποιες κοπέλες να μην την πιστεύουν αλλά εκεί δεν είδα καμιά να διαφωνεί .
Όσο αφορά αυτό με τις ομάδες το είπα γιατί αυτό φαινόταν ότι πάει να γίνει -σίγουρα θα υπάρχουν άτομα που θα δεθούν μεταξύ τους περισσότερο .
Επίσης να αναφέρω ότι πρώτη έστειλα πμ στην Βίβιαν και την ενημέρωσα , εμένα προσωπικά η στάση σου Βίβιαν σαν υπεύθυνη του φόρουμ στο συγκεκριμένο θέμα και μόνο δεν με κάλυψε (δεν έχει να κάνει με το άτο μο σου σε προσωπικό επίπεδο μου είσαι συμπαθής και το ξέρεις ) απλά περίμενα να δράσεις με διαφορετικό τρόπο αλλά έτσι έκρινες και έκανες οπότε όλα οκει .( αν θέλει το συζητάμε)
Επίσης να αναφέρω ότι επειδή κάποια στιγμή η μαμά κατερινα είπε ότι λογικό είναι να είμαστε ευαίσθητες αλλιώς θα πήγαινάμε σε ένα φορουμ με φαντάσματα -ότι συμφωνώ μαζί της αλλά αυτό που ήθελα να πω είναι μήπως τελικά κάποιες φορές με αφορμή αυτή τη κατάσταση κάποιες υπερβάλλουν ;
Αυτά ήθελα να παραθέσω εγώ .

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βιβιαν και λιλιπουτ σας ευχαριστω για την ενημερωση... Και οπως ξανα ειπα η γνωση ειναι δυναμη και περα απο τη δυναμη του ανθρωπου αποφασιζει ο Θεος... Εγκυουλες ολα καλα θα πανε μην αγχωνεστε η δικια μου εγκυμοσυνη πηγε καλα και ειμαι μια απο τις εκατομμυρια περιπτωσεις που ολα πανε καλα, αρα και σε εσας ολα θα πανε καλα...
Εγω μπαινω στο φορουμ οχι μονο για να γνωρισω και να συνομιλησω και να εκφρασω γνωμη αλλα και να μαθω πραγματα τα οποια δεν ηξερα... Ειναι καλο το να ξερω ... ειναι κακο το να ξερω.... δεν ξερω τι να πω... αλλα εγω ας πουμε οταν εμεινα εγκυος δεν ηξερα ουτε απο αμνιοπαρακεντηση ουτε απο τροφοβλαστη... αυτα τα εμαθα εδω μεσα απο εμπειριες δικες σας... Ισως επειδη δεν χρειαστηκε... ισως επειδη ημουν στο νησι... τι να πω δεν ξερω... Τελος παντων μην μαλωνετε... ειναι δικαιωμα του καθενος να πιστευει ή να μην πιστευει... Κι εγω πιστευω την μπλακροουζ, αν το λεει εκεινη εγω το πιστευω...

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η ενημέρωση και η πρόληψη θεωρώ ότι πρέπει να προηγούνται από τη θεραπεία . Με το να αναφέρει κάποια κοπέλα για κάποιο μικρόβιο η κάποια επιπλοκή που τυχόν είχε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μόνο καλό μπορεί να προσφέρει .Επιλογή της κάθε μιας είναι αν θέλει να ενημερωθεί η όχι αν κάποια κοπέλα νιώθει ότι θα επηρεαστεί με αυτά που γράφονται καλό είναι να αποφεύγει να μπαίνει σε αυτό το χώρο η να επιλέγει είναι λογικό η κάθε μια έχει και άλλες ανοχές .

βιολετα3

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
διαβασα ολες τ σελιδες.....ειχα πολυ καιρο ν γραψω κ ειναι κ η τελευταια φορα....απορω μια υπευθυνη δ υπαρχει να δει αυτα π γραφετε?να σταματηση την συζητηση?καθεστε κ σχολιαζετε αρνητικα μ κοπελα π σας ειπε ενα ασχημο γεγενος π τ συνεβει κ επειδη μετα σας ειπε οτι ειναι παλυ εγκυος σας φανηκε ψευτικη ιστορια?τι να πω ρε κοριτσια.....εφοσον καποιες κοπελες αλλα απο καταλαβα μια δυο ηταν γιατι καθησαν να σχολειασουν τ ποστ?απλα απο οτι καταλαβα τ αρεσει ο καβγας...τιποτα αλλο κ θ κοιταξω απο αυτην τ στιγμη ν διαγραφτω κιολας οποια κοπελα ξερει ας μ πει

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βιολετα3 έγραψε:διαβασα ολες τ σελιδες.....ειχα πολυ καιρο ν γραψω κ ειναι κ η τελευταια φορα....απορω μια υπευθυνη δ υπαρχει να δει αυτα π γραφετε?να σταματηση την συζητηση?καθεστε κ σχολιαζετε αρνητικα μ κοπελα π σας ειπε ενα ασχημο γεγενος π τ συνεβει κ επειδη μετα σας ειπε οτι ειναι παλυ εγκυος σας φανηκε ψευτικη ιστορια?τι να πω ρε κοριτσια.....εφοσον καποιες κοπελες αλλα απο καταλαβα μια δυο ηταν γιατι καθησαν να σχολειασουν τ ποστ?απλα απο οτι καταλαβα τ αρεσει ο καβγας...τιποτα αλλο κ θ κοιταξω απο αυτην τ στιγμη ν διαγραφτω κιολας οποια κοπελα ξερει ας μ πει

κοπέλα μου ζήτησε το από τους moderators. κι εμένα αυτό μου είπαν. φιλάκια πολλά.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βιολετα3 έγραψε:διαβασα ολες τ σελιδες.....ειχα πολυ καιρο ν γραψω κ ειναι κ η τελευταια φορα....απορω μια υπευθυνη δ υπαρχει να δει αυτα π γραφετε?να σταματηση την συζητηση?καθεστε κ σχολιαζετε αρνητικα μ κοπελα π σας ειπε ενα ασχημο γεγενος π τ συνεβει κ επειδη μετα σας ειπε οτι ειναι παλυ εγκυος σας φανηκε ψευτικη ιστορια?τι να πω ρε κοριτσια.....εφοσον καποιες κοπελες αλλα απο καταλαβα μια δυο ηταν γιατι καθησαν να σχολειασουν τ ποστ?απλα απο οτι καταλαβα τ αρεσει ο καβγας...τιποτα αλλο κ θ κοιταξω απο αυτην τ στιγμη ν διαγραφτω κιολας οποια κοπελα ξερει ας μ πει

Βιολεττα μου καταρχην καλησπερα! Υπαρχουν υπευθυνη για αυτο το φορουμ μια απο αυτες ειμαι και εγω! Αν διαβασες ολα τα ποστ θα ειδες οτι παρακαλεσα 2 φορες το θεμα να λειξει γιατι το νοημα του χαθηκε τελειος!

Θα μπορουσα να το κλειδωσβ αλλα δεν το εκανα γιατι ισως η κοπελα που το ανοιξε ηθελα να πει κατι ακομα! Εχει καθε δικαιωμα!

Μετα το τελευταιο μου ποστ το θεμα ηρεμησε αν δεν ειχε γινει θα το ειχαμε ηδη κλειδωσει!

Θα ηθελα να μεινεις εδω μαζι μας εχομε πολλα καλα να μοιραστουμε και πολλα που εχουμε ηδη μοιραστει!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια τι πάθατε πάλι τι είναι αυτά που διαβάζω;;;;

Κορίτσια μου μην μαλώνετε, υπάρχει πολυ πόνος στην ζωή σε μερικούς ανθρώπους πιστέψτε με ας περνάμε καλά εδω να λέμε τα νεα μας και αλλα πολλά..

Να σας πω τι αβαταρ είναι της blackrose???? Eνα τέστ εγκυμοσύνης είναι, γιατί το έχει βάλει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε: Κορίτσια τι πάθατε πάλι τι είναι αυτά που διαβάζω;;;;

Κορίτσια μου μην μαλώνετε, υπάρχει πολυ πόνος στην ζωή σε μερικούς ανθρώπους πιστέψτε με ας περνάμε καλά εδω να λέμε τα νεα μας και αλλα πολλά..

Να σας πω τι αβαταρ είναι της blackrose???? Eνα τέστ εγκυμοσύνης είναι, γιατί το έχει βάλει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Είναι έγκυος!!!!!!

vasoula

vasoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εεεεεεεε;;;;;; τι;;;;;;;;;; αλήθεια μου λές αχ την κουκλίτσα μαςςςςςςςςς πόσο χάρηκα!!!!!!!!!!! ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 328109 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 328109 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 328109

Αχ δεν μπαινω καθολου με τη δουλεια τρεχω και δεν φτανω και εχω χασει πολλα, γραφει κάπου για αυτό;;;;;;;;;;

Εσυ τι κάνεις;;;;;;; Ολα καλά θα πάνε μην μου ανυσηχείς για τίποτα!!!!!φιλια!!!!!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vasoula έγραψε:εεεεεεεε;;;;;; τι;;;;;;;;;; αλήθεια μου λές αχ την κουκλίτσα μαςςςςςςςςς πόσο χάρηκα!!!!!!!!!!! ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 328109 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 328109 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 5 328109

Αχ δεν μπαινω καθολου με τη δουλεια τρεχω και δεν φτανω και εχω χασει πολλα, γραφει κάπου για αυτό;;;;;;;;;;

Εσυ τι κάνεις;;;;;;; Ολα καλά θα πάνε μην μου ανυσηχείς για τίποτα!!!!!φιλια!!!!!

Καλά είμαι Βασούλα μου!!!Μεγαλώνω!!!Ναι αλήθεια, δες εδώ http://forum.eimaimama.gr/t7579p100-topic#193522

RITA2512

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΕΓΩ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΡΙΝΑΚΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ. Κ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΞΑΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ FORUM ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ....ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Κ ΟΤΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ Η ΝΕΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ......

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις