Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
263 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 263 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 5]

αγαπη 25

αγαπη 25
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας και απο μενα!!εγω απλα θα ηθελα να πω οτι δεν υπαρχεο λογος να ερχομαστε σε αντιπαραθεση μεταξυ μας ειδικα για θεματα που δεν μας αφορουν!μια παρεα ειμαστε βρε κοριτσια ας μην χαλαμε τις καρδιες μας!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zwitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:
zwitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:
zwitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:
zwitsa έγραψε:paidia lete aidies k mia zwi oloi gineste kaxupoptoi anthrwpoi..an diavasate tin kopela exoun perasei 8 mines kai.....ksanameine egkuos......pou to parakseno..?kgw meta t gio mou toso ksanameina egkuos...k malista xwris periodo oso gia tin xoriaki pate rwtiste se kana giatro prin grafete edw....se allous anevainei polu grigora k se allous oxi...egw me 124.15 se autin tin egkumosuni eidame to sako ton lekithiako pws to lene telos pantwn....mono auto vevaia meta apo kana duo vdomades an thumamai kala akousa k kardoula sti 6 evdomada k 1 imera..sto gio mou i xoriaki itan 350...me t kalo k euxomai ola n s pane kala..t mono pou den katalava egw k afou mas egrapses tin istoria sou kalo tha itan na mas enimerwseis ...epeidi k meis agxwnomste me auta genika...egw ton gio mou ton gennisa stin 36 vdomada....esena pws apo poio mikrovio eixe sumvei auto prepei n xes kanei oles tis eksetaseis gia n deis ti ftaei...???egw ta xa ola etoima tetoia evdomada k einai tragiko auto........

Εγώ δεν θα σχολιάσω το θέμα. Θα σου πω μονο απο εδώ και πέρα καλο θα ήταν να προσέχεις πως εκφράζεσαι.

egw mia xara kserw na ekfrazomai alles den kseroun kai stenaxwroun tis kopeles tou forum...arketa omws...edw upotithetai oti les auta pou se provlimatizoun gia na se voithane oxi gia na se kanoun anw katw....prwti fora milaw etsi alla ti na kanw neuriasa arketa...koitakse esu pws grafeis edw kai egw den thelw upodeikseis apo kanenan anti na asxoleisai mazi mou kalo tha itan na grafes kai esu na stamatisoun na uparxoun kakies edw mesa kai kaxupopsies....edw eimaste parea gia na leme ta dika mas gia na kanoume ti plaka mas kai na xoume i mia tin alli se oti mas provlimatizei ozxi gia na leme sunexeia kakies.....

Και εσύ κακίες λες αυτή την στιγμη. Όσο νωρίτερα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο για εσένα. Εγώ σου μίλησα πολύ όμορφα. Τα νεύρα σου κράτα τα για τον εαυτό σου λοιπον. Smile Πες την γνώμη σου και μην προσπαθείς να κατευθύνεις τις γνώμες των άλλων.

esu amkari na kseres ti les kai ti grafeis kai oso poio grigora to katalaveis toso to kalutero den tha asxolithw allo mazi sou giati opoios den exei douleia auta leei...den prospathw na kateuthinw kamia gnwmi kai aporw pws sou rthe auto pou les lew edw mesa na uprxei sevasmos i mia stin alli kai na min kanoun kanena anw katw kaneis den kserei an einai alitheia i psemata gia ola auta pou grafoume edw mesa kai ti htq ginei tha arxisei na prosvalei i mia tin alli na leei oti einai psemata einai dunaton..??? opote se parakalw skepsou prwta ti les kai meta na to grafeis arketa asxolithika kai eimai ston 5..den tha me kaneis anw katw den mporeis na ta katafereis an einai auto pou les asxolisou kalutera me kapoies alles...mazi mou telos..kai ektos auto katalave oti den eipa tipota kako oute etheiksa kanenan me onomata kai tetoia ksanalew oti deneinai wraio auto pou ginetai edw mesa mp0orei na tan lathos o tropos ekeini tin stigmi pou to grapsa alla as anoixtoun ta themata edw na doume ti grafoun k alles geia s..!

Κοριτσάκι μου δεν σε παρεξηγώ και μονο επειδή είσαι έγκυος θα σου εξηγήσω. Διαφορετικά δεν θα το έκανα πίστεψέ με. Καταρχάς ηρέμισε. Είσαι λιγο καιρό εδώ μεσα και δεν είναι πολύ νωρίς για να καταλάβεις κάποια πράγματα. Διάβασε πρώτα τους κανονες. Μέσα σε ένα φόρουμ δεν μπορείς να κάνεις χαρακτηρισμούς και να λες στους υπόλοιπους ότι λένε αηδίες. Εφόσον παραδέχεσαι ότι ο τρόπος σου ήταν λαθος τότε οκ. Εδώ μέσα είμαστε μια μεγάλη παρεα και η καθεμια έχει τον δικό της χαρακτήρα, είτε μας αρέσει είτε όχι. Μετά από τόσο καιρό που είμαι εδώ, έχω καταλαβει πως απαντούν κάποιες κοπέλες σε συγκεκριμένα θέματα. Έχω αντιδράσει και εγώ στο παρελθόν όπως εσύ αλλά τελικά το λάθος ήταν δικό μου. Αν έχεις μπει εδώ μέσα για να ανταλλάξεις αποψεις για την μητρότητα είσαι στο σωστό μέρος αλλά σε λάθος θέμα. Γιατί εδώ μέσα χάνεις την ουσία, τον σκοπό σου και τον χρόνο σου. Και την ψυχραιμία σου όπως είδες. Καταλαβαίνεις τι σου λέω; Όταν αναλώνεσαι με το να προκαλείς τους άλλους σε τσακωμό δεν πετυχαίνεις τίποτα. Μόνο η γνώμη σου μετράει! Αν κατανοήσεις και σεβσστείς την διαφορετικότητα των πολλών χαρακτήρων σε αυτή την μεγάλη παρέα θα είσαι πιο ήρεμη! Μην παίρνεις τίποτα προσωπικά. Σεβασμός στην διαφορετικότητα λοιπόν. Εγώ δεν θα σου πω και πάλι αν συμφωνώ μαζί σου ή με την Βάνια στον συγκεκριμένο θέμα. Ακόμα κι αν συμφωνουσα με την Βάνια, πιθανόν θα σχολίαζα διαφορετικά ή δεν θα σχολίαζα καθόλου. Το λάθος θα ήταν να σχολιάσω την γνώμη της Βάνιας. Μας αρέσει ή όχι, αυτή είναι η γνώμη της και έχει την πλήρη ευθύνη για ότι λέει. Και στο κάτω-κάτω όταν επιλέγεις να μοιραστείς κάτι προσωπικό, είναι πολυ πιθανόν να υπάρξουν και γνώμες που δεν θα αρέσουν. Όλα αυτά στα λέω φιλικά πάντα και ελπίζω να κατάλαβες τι σου λέω από την αρχή. Μην συνεχίσεις λοιπόν να μου κάνεις επίθεση.
\

εισαι η μονη που με διαφωτισες και σε ευχαριστω πολυ αν μου το εστελνες απο τηνν αρχη δεν θα συνεχιζα..!συγνωμη και παλι σε σενα απλα σπαστικα πολυ και λεω γιατι να γινονται αυτα εδω μεσα και να μην πιστευουμε την κοπελα τι λογο εχει να λεει ψεματα...αλλα τι να πω...δεν ασχολουμαι αλλο και μαρεσει που ολεσ πεσανε πανω μου δηλαδη...δεν προσβαλαβιβιαν καμια κοπελα συγκεκριμενα ειπα την αποψη μου με λαθοσ τροπο ναι μεν αλλα σκεψου να στο εκανν και σε σενα πως θα ησουνα...αυτα μαριαμ σε αυχαριστω παρα πολυ...

Είναι οι ορμόνες που κάνουν τα πάντα να φαίνονται μεγαλύτερα, χαχα! Το έχουν κάνει και στην Βίβιαν και σε εμένα παλιά! Είναι ο παρορμητισμός της στιγμής που λειτούργησε και σε εσένα. Εγώ μπορεί να διαφωνω με κάποιες αποψεις αλλά αν εκφράζονται κόσμια είναι απόλυτα σεβαστές. Κάποιοι θα συμφωνήσουν και κάποιοι άλλοι όχι. Και οι κοπέλες που διαφώνησαν δεν νομίζω ότι έχουν κάτι προσωπικό μαζί σου. Αυτές αμφισβήτησαν την κοπέλα που άνοιξε το θέμα, εσύ τους είπες έμμεσα ότι λενε αηδίες και θίχτηκαν επειδή μπορεί να μην ανεφερες ονόματα αλλα είναι κατανοητό σε ποιες απευθυνόσουν. Όλα καλά λοιπόν! Δεν αξίζει να το συνεχίζουμε γιατί το έχω ζήσει άπειρες φορες εδώ μεσα και πίστεψέ με δεν βγάζει πουθενά. Εσύ θα λες ότι η κοπέλα λεει αλήθεια, οι άλλες θα επιμένουν οτι λέει ψέματα, και δεν θα υπαρχει σημειο επικοινωνίας. Απλά θα προσπαθεί η μία να αποδείξει στην άλλη αυτά που λέει και δεν είναι το ζητούμενο αυτό. Χαλάμε και το θέμα της κοπέλας στο κάτω-κάτω αμα τσακωνόμαστε μεταξύ μας, έτσι δεν είναι; Δεν έχει νόημα πραγματικά και είναι μεγάααλο χάσιμο χρόνου. Και δεν τον έχω και άφθονο (αυτό για κάτι που μου είπες πριν πάνω στα νεύρα σου) Wink

Peace! ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 3 688264

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια εγω πιστευω πως επαναλμαβανομαστε.εχουμε δει πως οι ιστοριες πολλες φορες που εχουν κενα αποδεικνυονται στην τελικη ψεμματα .επειδη εισαι κιανουργια ζωιτσα .θα δεις πως ολες οι κοπελες αγκαλιαζουν ενα ατομο που πραγμματικα του συμβαινει κατι .και στην κοπελα καταρχην απαντησαμε ολες πολυ θετικα .οταν ομως μετα βλεπεις πως τα πραγματα δεν ευσταθουν ετσι οπως τα γραφει .δεν μπορεις να μην το πεις .γιατι υπαρχουν κοπελες που το βιωνουν πραγματικα .εδω μεσα εχουν πεταχτει πολλα ψευτικα προφιλ και οι ιστοριες που μπαζουν απο παντου και εχει γινει χαμος .δικαιωμα του στο καθενα να πιστευει οτι θελει .και ο καθενας μπορει να υπερασπιστει τον ευατο του .

zwitsa

zwitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:
zwitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:
zwitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:
zwitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:
zwitsa έγραψε:paidia lete aidies k mia zwi oloi gineste kaxupoptoi anthrwpoi..an diavasate tin kopela exoun perasei 8 mines kai.....ksanameine egkuos......pou to parakseno..?kgw meta t gio mou toso ksanameina egkuos...k malista xwris periodo oso gia tin xoriaki pate rwtiste se kana giatro prin grafete edw....se allous anevainei polu grigora k se allous oxi...egw me 124.15 se autin tin egkumosuni eidame to sako ton lekithiako pws to lene telos pantwn....mono auto vevaia meta apo kana duo vdomades an thumamai kala akousa k kardoula sti 6 evdomada k 1 imera..sto gio mou i xoriaki itan 350...me t kalo k euxomai ola n s pane kala..t mono pou den katalava egw k afou mas egrapses tin istoria sou kalo tha itan na mas enimerwseis ...epeidi k meis agxwnomste me auta genika...egw ton gio mou ton gennisa stin 36 vdomada....esena pws apo poio mikrovio eixe sumvei auto prepei n xes kanei oles tis eksetaseis gia n deis ti ftaei...???egw ta xa ola etoima tetoia evdomada k einai tragiko auto........

Εγώ δεν θα σχολιάσω το θέμα. Θα σου πω μονο απο εδώ και πέρα καλο θα ήταν να προσέχεις πως εκφράζεσαι.

egw mia xara kserw na ekfrazomai alles den kseroun kai stenaxwroun tis kopeles tou forum...arketa omws...edw upotithetai oti les auta pou se provlimatizoun gia na se voithane oxi gia na se kanoun anw katw....prwti fora milaw etsi alla ti na kanw neuriasa arketa...koitakse esu pws grafeis edw kai egw den thelw upodeikseis apo kanenan anti na asxoleisai mazi mou kalo tha itan na grafes kai esu na stamatisoun na uparxoun kakies edw mesa kai kaxupopsies....edw eimaste parea gia na leme ta dika mas gia na kanoume ti plaka mas kai na xoume i mia tin alli se oti mas provlimatizei ozxi gia na leme sunexeia kakies.....

Και εσύ κακίες λες αυτή την στιγμη. Όσο νωρίτερα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο για εσένα. Εγώ σου μίλησα πολύ όμορφα. Τα νεύρα σου κράτα τα για τον εαυτό σου λοιπον. Smile Πες την γνώμη σου και μην προσπαθείς να κατευθύνεις τις γνώμες των άλλων.

esu amkari na kseres ti les kai ti grafeis kai oso poio grigora to katalaveis toso to kalutero den tha asxolithw allo mazi sou giati opoios den exei douleia auta leei...den prospathw na kateuthinw kamia gnwmi kai aporw pws sou rthe auto pou les lew edw mesa na uprxei sevasmos i mia stin alli kai na min kanoun kanena anw katw kaneis den kserei an einai alitheia i psemata gia ola auta pou grafoume edw mesa kai ti htq ginei tha arxisei na prosvalei i mia tin alli na leei oti einai psemata einai dunaton..??? opote se parakalw skepsou prwta ti les kai meta na to grafeis arketa asxolithika kai eimai ston 5..den tha me kaneis anw katw den mporeis na ta katafereis an einai auto pou les asxolisou kalutera me kapoies alles...mazi mou telos..kai ektos auto katalave oti den eipa tipota kako oute etheiksa kanenan me onomata kai tetoia ksanalew oti deneinai wraio auto pou ginetai edw mesa mp0orei na tan lathos o tropos ekeini tin stigmi pou to grapsa alla as anoixtoun ta themata edw na doume ti grafoun k alles geia s..!

Κοριτσάκι μου δεν σε παρεξηγώ και μονο επειδή είσαι έγκυος θα σου εξηγήσω. Διαφορετικά δεν θα το έκανα πίστεψέ με. Καταρχάς ηρέμισε. Είσαι λιγο καιρό εδώ μεσα και δεν είναι πολύ νωρίς για να καταλάβεις κάποια πράγματα. Διάβασε πρώτα τους κανονες. Μέσα σε ένα φόρουμ δεν μπορείς να κάνεις χαρακτηρισμούς και να λες στους υπόλοιπους ότι λένε αηδίες. Εφόσον παραδέχεσαι ότι ο τρόπος σου ήταν λαθος τότε οκ. Εδώ μέσα είμαστε μια μεγάλη παρεα και η καθεμια έχει τον δικό της χαρακτήρα, είτε μας αρέσει είτε όχι. Μετά από τόσο καιρό που είμαι εδώ, έχω καταλαβει πως απαντούν κάποιες κοπέλες σε συγκεκριμένα θέματα. Έχω αντιδράσει και εγώ στο παρελθόν όπως εσύ αλλά τελικά το λάθος ήταν δικό μου. Αν έχεις μπει εδώ μέσα για να ανταλλάξεις αποψεις για την μητρότητα είσαι στο σωστό μέρος αλλά σε λάθος θέμα. Γιατί εδώ μέσα χάνεις την ουσία, τον σκοπό σου και τον χρόνο σου. Και την ψυχραιμία σου όπως είδες. Καταλαβαίνεις τι σου λέω; Όταν αναλώνεσαι με το να προκαλείς τους άλλους σε τσακωμό δεν πετυχαίνεις τίποτα. Μόνο η γνώμη σου μετράει! Αν κατανοήσεις και σεβσστείς την διαφορετικότητα των πολλών χαρακτήρων σε αυτή την μεγάλη παρέα θα είσαι πιο ήρεμη! Μην παίρνεις τίποτα προσωπικά. Σεβασμός στην διαφορετικότητα λοιπόν. Εγώ δεν θα σου πω και πάλι αν συμφωνώ μαζί σου ή με την Βάνια στον συγκεκριμένο θέμα. Ακόμα κι αν συμφωνουσα με την Βάνια, πιθανόν θα σχολίαζα διαφορετικά ή δεν θα σχολίαζα καθόλου. Το λάθος θα ήταν να σχολιάσω την γνώμη της Βάνιας. Μας αρέσει ή όχι, αυτή είναι η γνώμη της και έχει την πλήρη ευθύνη για ότι λέει. Και στο κάτω-κάτω όταν επιλέγεις να μοιραστείς κάτι προσωπικό, είναι πολυ πιθανόν να υπάρξουν και γνώμες που δεν θα αρέσουν. Όλα αυτά στα λέω φιλικά πάντα και ελπίζω να κατάλαβες τι σου λέω από την αρχή. Μην συνεχίσεις λοιπόν να μου κάνεις επίθεση.
\

εισαι η μονη που με διαφωτισες και σε ευχαριστω πολυ αν μου το εστελνες απο τηνν αρχη δεν θα συνεχιζα..!συγνωμη και παλι σε σενα απλα σπαστικα πολυ και λεω γιατι να γινονται αυτα εδω μεσα και να μην πιστευουμε την κοπελα τι λογο εχει να λεει ψεματα...αλλα τι να πω...δεν ασχολουμαι αλλο και μαρεσει που ολεσ πεσανε πανω μου δηλαδη...δεν προσβαλαβιβιαν καμια κοπελα συγκεκριμενα ειπα την αποψη μου με λαθοσ τροπο ναι μεν αλλα σκεψου να στο εκανν και σε σενα πως θα ησουνα...αυτα μαριαμ σε αυχαριστω παρα πολυ...

Είναι οι ορμόνες που κάνουν τα πάντα να φαίνονται μεγαλύτερα, χαχα! Το έχουν κάνει και στην Βίβιαν και σε εμένα παλιά! Είναι ο παρορμητισμός της στιγμής που λειτούργησε και σε εσένα. Εγώ μπορεί να διαφωνω με κάποιες αποψεις αλλά αν εκφράζονται κόσμια είναι απόλυτα σεβαστές. Κάποιοι θα συμφωνήσουν και κάποιοι άλλοι όχι. Και οι κοπέλες που διαφώνησαν δεν νομίζω ότι έχουν κάτι προσωπικό μαζί σου. Αυτές αμφισβήτησαν την κοπέλα που άνοιξε το θέμα, εσύ τους είπες έμμεσα ότι λενε αηδίες και θίχτηκαν επειδή μπορεί να μην ανεφερες ονόματα αλλα είναι κατανοητό σε ποιες απευθυνόσουν. Όλα καλά λοιπόν! Δεν αξίζει να το συνεχίζουμε γιατί το έχω ζήσει άπειρες φορες εδώ μεσα και πίστεψέ με δεν βγάζει πουθενά. Εσύ θα λες ότι η κοπέλα λεει αλήθεια, οι άλλες θα επιμένουν οτι λέει ψέματα, και δεν θα υπαρχει σημειο επικοινωνίας. Απλά θα προσπαθεί η μία να αποδείξει στην άλλη αυτά που λέει και δεν είναι το ζητούμενο αυτό. Χαλάμε και το θέμα της κοπέλας στο κάτω-κάτω αμα τσακωνόμαστε μεταξύ μας, έτσι δεν είναι; Δεν έχει νόημα πραγματικά και είναι μεγάααλο χάσιμο χρόνου. Και δεν τον έχω και άφθονο (αυτό για κάτι που μου είπες πριν πάνω στα νεύρα σου) Wink

χαχα σου ξαναζηταω συγνωμη πραγματικα βρε πραγματικααααα..!!!μπορει να ναι και αυτο που λες αχ παναγια μου τι επαθα..!!θα το πω του αντρα μου και δεν θα με πιστευει συνηθως ποτε δεν ειμαιετσι με πιασανε οι ευαισθησιεσ μου σημερα επειδη δεν πιστευαν την κοπελα ξερω εγω...!!!τωρα εχω τον γιο μου στην κουνια που παιζει και με ηρεμησε..!!τελοσπαντων συμπερασμα δεν ξανασχολουμαι πηρα και εγω το μαθηματακι μου σιγα να μην χαλιεμαι και για αλλους αυτο μου ελειπε τωρα ε..??τελοσπαντων σε ευχαριστω και παλι που μου μιλησες ωραια και με κανες να καταλαβω..!! Wink να χαιρεσαι το παιδακι σου..!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zwitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:
zwitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:
zwitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:
zwitsa έγραψε:
MariaM έγραψε:

\

χαχα σου ξαναζηταω συγνωμη πραγματικα βρε πραγματικααααα..!!!μπορει να ναι και αυτο που λες αχ παναγια μου τι επαθα..!!θα το πω του αντρα μου και δεν θα με πιστευει συνηθως ποτε δεν ειμαιετσι με πιασανε οι ευαισθησιεσ μου σημερα επειδη δεν πιστευαν την κοπελα ξερω εγω...!!!τωρα εχω τον γιο μου στην κουνια που παιζει και με ηρεμησε..!!τελοσπαντων συμπερασμα δεν ξανασχολουμαι πηρα και εγω το μαθηματακι μου σιγα να μην χαλιεμαι και για αλλους αυτο μου ελειπε τωρα ε..??τελοσπαντων σε ευχαριστω και παλι που μου μιλησες ωραια και με κανες να καταλαβω..!! Wink να χαιρεσαι το παιδακι σου..!!

Ευχαριστώ!Και εσύ το δικο σου και πρόσεχε και αυτο που έχεις στην κοιλίτσα! Μην ταράζεσαι και στεναχωριέται! Με το καλό να γεννηθεί! (άκουσες για εγκυμοσύνη και ταυτίστηκες, λογικό στην κατάστασή σου). Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης και με ενα γερό μωράκι!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε για "ψευτιές" και τα λοιπά. Και δε με νοιάζει.
Βγάλτε τα μάτια σας.

Εγώ θέλω να πω στην κοπέλα που άνοιξε το ποστ, να έχει μια καλή εγκυμοσύνη και με το καλό το νέο της μωράκι.
Κι αν ακόμα δεν είναι σίγουρο, τότε να γίνει!
Αισιοδοξία!

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είπα ότι δε θα ασχοληθώ αλλά ΜΕ ΣΚΑΣΑΤΕ ΠΙΑ!!

ΑΜΑΝ!!!

Είχα την τύχη να είμαι από τις πρώτες που γράφτηκαν στο φόρουμ κι ειλικρινά πίστευα πως βρήκα φίλες εδώ μέσα!!

Ειλικρινά ώρες ώρες ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΤΕΧΩ!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗ ΖΩΙΤΣΑ 100% !!!

Κάποιες "πιαστήκατε" από τη λέξη "αηδίες" την οποία χρησιμοποίησε, για να βγάλετε καβγά!
Σταματήστε να τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς πια!
Συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη της Ζωίτσας. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ να είμαστε καχύποπτες προς έναν άνθρωπο.
Αν σας φαίνεται πως είναι ψεύτης ή μυθομανής ΜΗΝ απαντήσετε! ΑΜΑΝ!

Βάνια έγινες πολύ επιθετική με το ποστ σου. Κι εσύ Μαρία.
Ναι, η κοπέλα μπορεί να είχε από πριν την υποψία ότι είναι έγκυος κι επειδή της συνέβη αυτό την προηγούμενη φορά να είχε φοβίες και να το σκεφτόταν όλον αυτόν τον καιρό και γιαυτό να αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή!
Τι πάει να πει, σήμερα, χθες και πριν 10 μήνες???
Είμαστε ντετέκτιβς?????
Ή μήπως πληρώνεστε για να τον παριστάνετε?

Βίβιαν, η Ζωίτσα ειλικρινά δε νομίζω ότι πρόσβαλε κανέναν.
Η λέξη "αηδίες" δεν είναι βρισιά κι όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...
Μίλησε πολύ ωραία η κοπέλα, αλλά επαναλαμβάνω πως κάποιες "αρπάχτηκαν" χωρίς λόγο.
Γιατί να κατηγορήσεις κάποιον και μετά να του ζητάς συγνώμη???

Μην το κάνεις καθόλου και αν έχεις άδικο, θα μείνεις με το κεφάλι ψηλά. Αν έχεις δίκιο, τότε βγες και πες "το είχα καταλάβει".

Πραγματικά όμως δε σας αντέχω ώρες ώρες!
Πάω να κάνω τα ναυλοσύμφωνά μου!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να έχεις μία όμορφη εγκυμοσύνη κοπέλα μου! Smile

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Είπα ότι δε θα ασχοληθώ αλλά ΜΕ ΣΚΑΣΑΤΕ ΠΙΑ!!

ΑΜΑΝ!!!

Είχα την τύχη να είμαι από τις πρώτες που γράφτηκαν στο φόρουμ κι ειλικρινά πίστευα πως βρήκα φίλες εδώ μέσα!!

Κάποιες "πιαστήκατε" από τη λέξη "αηδίες" την οποία χρησιμοποίησε, για να βγάλετε καβγά!
Συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη της Ζωίτσας. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ να είμαστε καχύποπτες προς έναν άνθρωπο.

Ναι, η κοπέλα μπορεί να είχε από πριν την υποψία ότι είναι έγκυος κι επειδή της συνέβη αυτό την προηγούμενη φορά να είχε φοβίες και να το σκεφτόταν όλον αυτόν τον καιρό και γιαυτό να αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή!
Είμαστε ντετέκτιβς?????

Μίλησε πολύ ωραία η κοπέλα, αλλά επαναλαμβάνω πως κάποιες "αρπάχτηκαν" χωρίς λόγο.

Μην το κάνεις καθόλου και αν έχεις άδικο, θα μείνεις με το κεφάλι ψηλά. Αν έχεις δίκιο, τότε βγες και πες "το είχα καταλάβει".

Όταν λες Μαρία; Εννοείς εμένα; Αν ναι πραγματικά δεν σε καταλαβαίνω. Εγώ απλά ήθελα να καταλάβει η Ζωίτσα ότι η κάθεμιά μας έχει την γνώμη της και είναι ασκοπο να σχολιάζουμε η μια την άποψη της άλλης. Και εφόσον έισαι καιρό εδω μεσα θα έπρεπε να ξέρεις πως καποια στιγμή αν συνεχιστεί όλο αυτό, το θέμα θα αποπροσανατολιστεί, και θα κλειδωθεί. Μπορεί η Ζωίτσα να έχει δίκιο. Μπορεί να έχει η Βάνια. Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά; Και να σου πω και κάτι; Δεν με ενδιαφέρει τελικά. Περισσότερο με ενδιαφέρει να μην ξεκινουν και να μην συντηρούνται εντάσεις μεταξύ μας που δεν οδηγούν ΠΟΥΘΕΝΑ. Λέμε λοιπον την γνωμη μας, κόσμια, χωρίς χαρακτηρισμούς και ως εκεί. Καλό είναι να μην εκμεταλλευόμαστε την ελευθερία του λόγου που μας δίνεται.
Συμφωνώ μαζί σας ότι όταν δεν πιστεύουμε κάτι το καλύτερο θα ήταν να μην το σχολιάσουμε και να το προσπεράσουμε αλλά δυστυχώς έχουμε δει ότι δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο εδώ μέσα. Γιατί θα πρέπει κάθε φορά να επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MariaM στις Πεμ Σεπ 01, 2011 3:09 am, 1 φορά

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Είπα ότι δε θα ασχοληθώ αλλά ΜΕ ΣΚΑΣΑΤΕ ΠΙΑ!!

ΑΜΑΝ!!!

Είμαστε ντετέκτιβς?????

Αγγελικη μου αρχικα δεν εχω εκφέρει γνωμη για τον αν συμφωνω η διαφωνω με την Ζωη οπως επισης δεν ειπα οτι δεν πιστευω την κοπελα που αμοιξε το θεμα! Ειπα απλα να μην λεμε κουνεντες που μπορει να προσβαλλουν καποια αλλη κοπελα οπως και εγινε! Γιατι ειναι κριμα να εχουμε παλι αντιπαραθεσεις !Απο κει και περα ο καθενας μπορει να εχει οποια αποψη θελει!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ όχι βρε κορίτσια...
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

PINAKIII

PINAKIII
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ.ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΔΙΣΠΙΣΤΙΕΣ ΣΑΣ...ΠΕΡΑΣΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ Κ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΧΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΠΤ.ΟΣΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΠΗΓΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ Κ ΝΑ ΜΟΥ ΓΝΕΦΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΣΠΡΙΛΑ ΕΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΚΟΣ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΟΣΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ....Κ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Κ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΙ..ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ
ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι Μαρία μου εσένα εννοούσα, γιατί στο αρχικό ποστ σου προς τη Ζωίτσα ήταν κι εσένα λίγο έντονο το "ύφος".
Μπορεί κάποιες να μη βρίζουνε ή χρησιμοποιούν άσχημες εκφράσεις, αλλά τα κάνουν όλα "με το γάντι" που λένε.
Τι πάει να πει? Πως εκείνες είναι καλές κι οι υπόλοιπες που εκφραζόμαστε έτσι λίγο πιο, αυθόρμητα να το πω?, πρέπει να μας λιθοβολάτε?

Και πού καταλήγουμε? Στο να στεναχωρούμε και να αγχώνουμε μία -όντως- έγκυο γυναίκα...

Έχεις δίκιο στο ότι η Ζωίτσα σχολίασε τις απόψεις τις δικές σας κι όχι το ποστ της κοπέλας, αλλά ειλικρινά δεν ήξερα ότι απαγορεύεται να διαφωνούμε!

Αν απαγορεύεται, τότε να μη διαφωνούν και οι υπόλοιπες με τα θέματα που ανοίγει η κάθε μια εδώ μέσα!
Και να είμαστε όλες : Ναι! Μπράβο! Μάλιστα!

Κι αντί να χαιρόμαστε με ένα χαρμόσυνο γεγονός (που δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι όντως γεγονός), κοιτάμε να το "θάψουμε"!

Ειλικρινά δεν αντέχω!
Θα έχεις παρατηρήσει ότι έχω κόψει να μπαίνω τόσο συχνά, γιατί πάντα κάποιος καλοθελητής θα βρεθεί να με σκάσει!

Τέλος -και συγνώμη που καταχράζομαι το θέμα- κι εγώ γιαυτό σταμάτησα να λέω και για την πεθερά μου και για όλα, γιατί με αυτές τις αντιδράσεις που έχουν (κάποιες μαρουλοκατινουλίτες) τι να πεις?
Κοντεύουμε να λογοκριθούμε!
Μας λένε και μυθομανείς!
Δεν πάει έτσι όμως Μαράκι μου...
Δεν είναι σωστό, όταν ΔΕΝ γνωρίζεις τον άλλο.
Κι αυτά που λέτε και υποδεικνύετε στους άλλους να τα τηρείτε εσείς πρώτοι! (κάποιοι/ες τέλος πάντων...)

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με το καλό κορίτσι μου!

Βρε κορίτσια όχι πάλι αντιπαραθέσεις!! Calm [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η επιθετικότητα που είναι ; στο γεγονός ότι αμφισβητώ τα λεγόμενα κάποιας ιστορίας; και ξαναλέω στο πρωτο ποστ γράφει για την απώλεια της εκεί λες ναι είναι νέο μέλος και μας εξομολογείτε την απώλεια της .Ξαφνικά την επόμενη μέρα μας γράφει ότι είναι έγκυος και μάλιστα είδε και σάκο... όλα αυτά μέσα σε λιγότερο απο 24 ώρες;
Αν είμαι επιθετική μπορείς να το χαρακτηρίσεις και έτσι είναι μόνο στα λεγόμενα της ρηνούλας πως τη λένε δεν θυμάμαι απο εκεί και πέρα σε καμιά άλλη ακόμα και στη Ζωή δεν νομίζω να είδες πουθενά κάποια επιθετικότητα;
Τζιζ θα ήθελα να μου πεις κάτι :σε υποχρεώνει κανείς να μας ανεχτείς ; σε πληρώνουν; θέλεις να σχολιάσεις σχολίασε αλλά μην λες ότι δεν μας αντέχεις αλλωστε θα σου προτείνω κάτι πολύ απλό :δεν μας αντέχεις μην ασχοληθείς μόνη σου το είπες άλλωστε αν πιστεύουμε ότι κάποια ιστορία είναι μούφα να μην απαντάμε θα επαναλάβω λοιπόν τα λόγια σου :αν δνε μας αντέχεις και αν σε χαλάει το γεγονός ότι κάποια άτομα έχουν το θάρρος την γνώμης τους και μιλάνε χωρίς να γλύφουν κανέναν μην δίνεις σημασία .

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ Βάνια μπαίνω να ΔΙΑΒΑΣΩ.
Κι όταν διαβάζω δεν περνάω τα ποστ κάνοντας scrolling με το ποντίκι ρίχνοντας απλά μια ματιά.
Διάβασα όλες τις απαντήσεις, πριν γράψω τη δική μου.
Και δυστυχώς έπεσα πάνω στην αντιπαράθεση.

Κι ύστερα το γεγονός ότι κάποιες φορές δε σας αντέχω δε σημαίνει ότι δε σας θέλω!
Απλά με στεναχωρείτε!

Αν δεν ήθελα απλά δε θα ήμουν "εδώ"!

Τες πα, όπως είπα πριν έχω ναυλοσύμφωνα να κάνω -γιατί είμαι στη δουλειά.

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βανια έγραψε:Η επιθετικότητα που είναι ; στο γεγονός ότι αμφισβητώ τα λεγόμενα κάποιας ιστορίας; και ξαναλέω στο πρωτο ποστ γράφει για την απώλεια της εκεί λες ναι είναι νέο μέλος και μας εξομολογείτε την απώλεια της .Ξαφνικά την επόμενη μέρα μας γράφει ότι είναι έγκυος και μάλιστα είδε και σάκο... όλα αυτά μέσα σε λιγότερο απο 24 ώρες;
Αν είμαι επιθετική μπορείς να το χαρακτηρίσεις και έτσι είναι μόνο στα λεγόμενα της ρηνούλας πως τη λένε δεν θυμάμαι απο εκεί και πέρα σε καμιά άλλη ακόμα και στη Ζωή δεν νομίζω να είδες πουθενά κάποια επιθετικότητα;
Τζιζ θα ήθελα να μου πεις κάτι :σε υποχρεώνει κανείς να μας ανεχτείς ; σε πληρώνουν; θέλεις να σχολιάσεις σχολίασε αλλά μην λες ότι δεν μας αντέχεις αλλωστε θα σου προτείνω κάτι πολύ απλό :δεν μας αντέχεις μην ασχοληθείς μόνη σου το είπες άλλωστε αν πιστεύουμε ότι κάποια ιστορία είναι μούφα να μην απαντάμε θα επαναλάβω λοιπόν τα λόγια σου :αν δνε μας αντέχεις και αν σε χαλάει το γεγονός ότι κάποια άτομα έχουν το θάρρος την γνώμης τους και μιλάνε χωρίς να γλύφουν κανέναν μην δίνεις σημασία .

τι να πω μας καλυψες Respect Respect Respect Respect

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:Ναι Μαρία μου εσένα εννοούσα, γιατί στο αρχικό ποστ σου προς τη Ζωίτσα ήταν κι εσένα λίγο έντονο το "ύφος".

Έντονο υφος δεν είχα αλλά ο γραπτός λόγος παρεξηγείται. Στο κάτω κάτω μετά εξήγησα τι έννοώ στην Ζωίτσα παρά την επίθεση που μου έκανε εκείνη επειδή ήταν ήδη φορτωμένη και θα μπορούσα να μην της εξηγήσω καθόλου. Το λύσαμε μεταξύ μας και δεν υπάρχει πρόβλημα. Εσύ τι ακριβώς ζητάς;

Μπορεί κάποιες να μη βρίζουνε ή χρησιμοποιούν άσχημες εκφράσεις, αλλά τα κάνουν όλα "με το γάντι" που λένε.
Τι πάει να πει? Πως εκείνες είναι καλές κι οι υπόλοιπες που εκφραζόμαστε έτσι λίγο πιο, αυθόρμητα να το πω?, πρέπει να μας λιθοβολάτε?

Δεν νομίζω να λιθοβόλησα καμία. Όπως είπα έχω πρόβλημα με τους χαρακτηρισμούς. Αν σου ελεγα τώρα ότι λες αηδιες δεν νομίζω να σου άρεσε. Και δεν στο λέω, απλά παράδειγμα σου φέρνω. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται εντασεις σου ξαναλέω και τέτοιες εκφράσεις δημιουργούν γιατί πολλές θα κολλήσουν σε αυτή την λέξη. Καλό είναι να προσέχουμε όταν γράφουμε. Όταν μιλάμε είναι πιο εύκολο να συνεννοηθούμε αλλά όταν διαβάζουμε κάτι, το μάτι κολλάει στην λέξη.

Και πού καταλήγουμε? Στο να στεναχωρούμε και να αγχώνουμε μία -όντως- έγκυο γυναίκα...

Δεν νομίζω να την στεναχώρησα εγώ προσωπικά. Μια χαρά εξηγηθήκαμε. Και στο κάτω-κάτω να την προστατεύσω ήθελα με το να της δώσω να καταλάβει πως εδώ μέσα υπάρχει μεγάλη πικοιλία χαρακτήρων.

Έχεις δίκιο στο ότι η Ζωίτσα σχολίασε τις απόψεις τις δικές σας κι όχι το ποστ της κοπέλας, αλλά ειλικρινά δεν ήξερα ότι απαγορεύεται να διαφωνούμε!

Όταν λες 'τις απόψεις τις δικές σας' βάζεις και εμένα μέσα μάλλον, ε; Μόνο που εγώ δεν έχω εκφέρει άποψη για το συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά επιτρέπεται να διαφωνούμε αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να προσβάλουμε.

Αν απαγορεύεται, τότε να μη διαφωνούν και οι υπόλοιπες με τα θέματα που ανοίγει η κάθε μια εδώ μέσα!
Και να είμαστε όλες : Ναι! Μπράβο! Μάλιστα!

Δεν απαγορεύεται αλλά και εμένα θα με βόλευε να μην διαφωνούν οι υπόλοιπες με τα θέματα που ανοίγονται εδώ μέσα! Wink

Κι αντί να χαιρόμαστε με ένα χαρμόσυνο γεγονός (που δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι όντως γεγονός), κοιτάμε να το "θάψουμε"!

Ειλικρινά δεν αντέχω!
Θα έχεις παρατηρήσει ότι έχω κόψει να μπαίνω τόσο συχνά, γιατί πάντα κάποιος καλοθελητής θα βρεθεί να με σκάσει!

Τέλος -και συγνώμη που καταχράζομαι το θέμα- κι εγώ γιαυτό σταμάτησα να λέω και για την πεθερά μου και για όλα, γιατί με αυτές τις αντιδράσεις που έχουν (κάποιες μαρουλοκατινουλίτες) τι να πεις?
Κοντεύουμε να λογοκριθούμε!
Μας λένε και μυθομανείς!
Δεν πάει έτσι όμως Μαράκι μου...
Δεν είναι σωστό, όταν ΔΕΝ γνωρίζεις τον άλλο.
Κι αυτά που λέτε και υποδεικνύετε στους άλλους να τα τηρείτε εσείς πρώτοι! (κάποιοι/ες τέλος πάντων...)

Και εγώ έχω θυμώσει παλιά άπειρες φορές με υπαρκτά και ενεργά μέλη για τον ίδιο λόγο. Όμως το πρόβλημα είναι δικό μου Αγγελική μου γιατί εγώ χαλιέμαι, κατάλαβες; Εδώ μέσα ο κόσμος δεν ειναι τέλειος γιατί είναι μικρόκοσμος αντιγραφο του έξω κόσμου, με τα καλά του και τα κακά του. Εμείς επιλέγουμε αν θα μας επηρεάσει ή όχι όμως και αυτή είναι η διαφορά. Όσο για την Μαρουλοκατινουλίτα, ξέρεις και εσύ που έγινε μέλος μόνο και μόνο για να σου κάνει επίθεση και όλες τότε σε υπερασπιστήκαμε. Και το κάναμε γιατί έτσι νιώσαμε. Σαν απειλη βλέπουν πολλές κοπέλες και αυτή την ιστορία τώρα. Δεν τις δικαιολογώ, απλά κατανοώ τις αντιδράσεις τους γιατί είχαμε πολλά κρουσματα απο κακόβουλους χρήστες στο παρελθόν. Αυτό που θέλω να διαφέρει από εδώ και πέρα είναι ένα πράγμα. Να μην γίνονται καβγάδες. Δεν λέω πως αυτή η ιστορία είναι ψευδής, πως θα μπορούσα να ξέρω άλλωστε; Απλά δεν μου αρέσουν οι κόντρες. Γιατί ακόμα και αν είναι αληθινή αυτη η ιστορία, θα χαλάσει με τους τσακωμους και θα είναι κρίμα. Με καταλαβαίνεις;

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαλαρά ρε κορίτσια ξαφνικά όλες οι ευαίσθητες μαζευτήκαμε εδώ ; και βάζω και τον εαυτό μου μέσα ;αν είναι δυνατόν να στεναχωρηθώ για ποιό λόγο επειδή θα έχει αντίθετη γνώμη η Άννα με το Νενάκι ; (βάζω αυτά τα ονόματα επειδή είναι φίλες) σαφώς και όχι δεν έχουμε αλλά προβλήματα; ας πει η κάθε μια ότι θέλει ελευθερία λόγου έχουμε άλλωστε καμιά δεν έχει βρίσει . Επίσης να πω και κάτι ακόμα αυτό με την καραμέλα μην στενχωρήσουμε την τάδε είναι έγκυος καλά οι περισσότερες περάσαμε απο εγκυμοσύνη αλλά όχι ότι θα χαλαστεί τώρα η οποιαδήποτε έγκυος απο την αντιπαράθεση τη δική μας (βάζω εμένα και εσένα τζιζ προς αποφυγη παρεξηγησεων )
Αν κάποια που είναι έγκυος δεν αντέχει ας μην συμμετέχει . Τόσο απλά

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:τι να πω μας καλυψες Respect Respect Respect Respect

Σε τι ακριβώς σε κάλυψε?
Στο πρώτο ή στο 2ο σκέλος?

Μην το κάνουμε προσωπικό κορίτσια γιατί δε θέλω...
Η αγαπητή Άννα τώρα δεν κάνει αυτό που κατηγορείτε???

Αν είναι να συμφωνούμε δεν πειράζει, αλλά αν διαφωνούμε πειράζει??
Αν ήταν να μη μπορούμε να σχολιάζουμε τα λεγόμενα η μία της άλλης, τότε δε θα υπήρχε ούτε το quote.

Επίσης ξέρω πολύ καλά ποιος είναι "επιθετικός", ποιος "χιουμορίστας", ποιος "ευγενικός", ποιος "ειλικρινής" και ποιος "ψεύτης"...
Φαίνεται από τον τρόπο γραφής του καθενός.

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
Αnna1975 έγραψε:τι να πω μας καλυψες Respect Respect Respect Respect

Σε τι ακριβώς σε κάλυψε?
Στο πρώτο ή στο 2ο σκέλος?

Μην το κάνουμε προσωπικό κορίτσια γιατί δε θέλω...
Η αγαπητή Άννα τώρα δεν κάνει αυτό που κατηγορείτε???

Αν είναι να συμφωνούμε δεν πειράζει, αλλά αν διαφωνούμε πειράζει??
Αν ήταν να μη μπορούμε να σχολιάζουμε τα λεγόμενα η μία της άλλης, τότε δε θα υπήρχε ούτε το quote.

Επίσης ξέρω πολύ καλά ποιος είναι "επιθετικός", ποιος "χιουμορίστας", ποιος "ευγενικός", ποιος "ειλικρινής" και ποιος "ψεύτης"...
Φαίνεται από τον τρόπο γραφής του καθενός.

Άρα υποθέτω πως δεν με πιστεύεις. Οκ, κανενα πρόβλημα. Επίσης, κανείς δεν είπε να μην διαφωνούμε. Αυτό που είπα εγώ είναι να μην θίγουμε η μία την άλλη. Αυτό μόνο. Εγώ διαφωνώ με την Βάνια και τον τρόπο που απαντάει αλλά δικαίωμά της. Έτσι δεν είναι; Και εμένα θα μου άρεσε όσοι δεν πιστεύουν να μην απαντούν αλλα δεν γίνεται. Γίνεται; Αν μπορείς να το καταφέρεις κάνε το.

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τζιζ εγω είμαι υπερ των διαφορετικών απόψεων είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε όλα χρειάζονται με μέτρο και σοβαρότητα . Μέχρι σήμερα με ελάχιστα άτομα έχω κοντραριστεί εδώ μέσα και μετά απο κουβέντα έχουμε καταλήξει στο ότι απλά βλέπουμε τα θέματα κάτω απο διαφορετικό πρίσμα . Δεν σημαίνει ότι επειδή εδω διαφωνούμε θα διαφωνούμε σε όλα .Αλλο΄μονο τη ενδιάφερον θα είχε το φόρουμ αν όλες είχμα ετην ίδια άποψη ;

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγαπητη τζιζ απο την στιγμη που λες οτι εισαι απο την αρχη στο φορουμ θα ξερεις οτι το qouote επιτρεπεται .και το να συμφωνησα με καποιον ειναι δικαιωμα μου .ναι με καλυψε στα παντα που ειπε .εσενα πριν που την καλυψες την μαμα κατερινα δεν βλεπω να σε περιραξε .να βγηκες να πεις τιποτα .νομιζω ξυνεις τα νυχια σου για καβγα .δεν ασχοληθηκα μαζι σου .νομιζω οτι σε κουρασε το φορουμ .ισως χρειαζεσαι διακοπουλες ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 3 654316 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 3 654316

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αnna1975 έγραψε:αγαπητη τζιζ απο την στιγμη που λες οτι εισαι απο την αρχη στο φορουμ θα ξερεις οτι το qouote επιτρεπεται .και το να συμφωνησα με καποιον ειναι δικαιωμα μου .ναι με καλυψε στα παντα που ειπε .εσενα πριν που την καλυψες την μαμα κατερινα δεν βλεπω να σε περιραξε .να βγηκες να πεις τιποτα .νομιζω ξυνεις τα νυχια σου για καβγα .δεν ασχοληθηκα μαζι σου .νομιζω οτι σε κουρασε το φορουμ .ισως χρειαζεσαι διακοπουλες ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 3 654316 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 3 654316

και κατι τελευταιο κανενας δεν ειπε πως απογορευεται να λεει την αποψη του ομως πως την λεει εγω συμφωνησα δεν εβρισα ουτε εχω βρισει ποτε

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ διαφωνώ με την Βάνια και τον τρόπο που απαντάει αλλά δικαίωμά της. Έτσι δεν είναι;
Αυτό εννούσα ότι διαφωνούμε αλλά αυτό δνε μας απαγορεύει να έχουμε ένα νορμάλ διάλογο . Ενδεχομένως να κάτσουμε κάποια στιγμή και να μιλήσουμε απο κοντά (να δω και τα νερά της χαλκίδας χαχα)και να βρούμε κάποια κοινά σημεία .Η διαφωνία είναι σεβαστή εδω μεγάλοι άντρες διαφωνούν αλλά μαζί τρώνε τα λεφτά της Ελλάδας μας Twisted Evil

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις