Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
189 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 189 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:
Tziz έγραψε:Ναι Μαρία μου εσένα εννοούσα, γιατί στο αρχικό ποστ σου προς τη Ζωίτσα ήταν κι εσένα λίγο έντονο το "ύφος".

Έντονο υφος δεν είχα αλλά ο γραπτός λόγος παρεξηγείται. Στο κάτω κάτω μετά εξήγησα τι έννοώ στην Ζωίτσα παρά την επίθεση που μου έκανε εκείνη επειδή ήταν ήδη φορτωμένη και θα μπορούσα να μην της εξηγήσω καθόλου. Το λύσαμε μεταξύ μας και δεν υπάρχει πρόβλημα. Εσύ τι ακριβώς ζητάς;

-Δε ζητάω τίποτα βρε Μαρία. Απλά πέσατε πάνω στην κοπέλα να τη φάτε!
-Το είδα ότι το λύσατε.

Μπορεί κάποιες να μη βρίζουνε ή χρησιμοποιούν άσχημες εκφράσεις, αλλά τα κάνουν όλα "με το γάντι" που λένε.
Τι πάει να πει? Πως εκείνες είναι καλές κι οι υπόλοιπες που εκφραζόμαστε έτσι λίγο πιο, αυθόρμητα να το πω?, πρέπει να μας λιθοβολάτε?

Δεν νομίζω να λιθοβόλησα καμία. Όπως είπα έχω πρόβλημα με τους χαρακτηρισμούς. Αν σου ελεγα τώρα ότι λες αηδιες δεν νομίζω να σου άρεσε. Και δεν στο λέω, απλά παράδειγμα σου φέρνω. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται εντασεις σου ξαναλέω και τέτοιες εκφράσεις δημιουργούν γιατί πολλές θα κολλήσουν σε αυτή την λέξη. Καλό είναι να προσέχουμε όταν γράφουμε. Όταν μιλάμε είναι πιο εύκολο να συνεννοηθούμε αλλά όταν διαβάζουμε κάτι, το μάτι κολλάει στην λέξη.

Κατανοητό, αλλά δε μίλησα για σένα προσωπικά. Η λέξη "κολλάει" σε αυτούς που έχουν τη μύγα...(όπως είπα και πριν)

Και πού καταλήγουμε? Στο να στεναχωρούμε και να αγχώνουμε μία -όντως- έγκυο γυναίκα...

Δεν νομίζω να την στεναχώρησα εγώ προσωπικά. Μια χαρά εξηγηθήκαμε. Και στο κάτω-κάτω να την προστατεύσω ήθελα με το να της δώσω να καταλάβει πως εδώ μέσα υπάρχει μεγάλη πικοιλία χαρακτήρων.

Επαναλαμβάνω πως δε μιλάω για σένα...

Έχεις δίκιο στο ότι η Ζωίτσα σχολίασε τις απόψεις τις δικές σας κι όχι το ποστ της κοπέλας, αλλά ειλικρινά δεν ήξερα ότι απαγορεύεται να διαφωνούμε!

Όταν λες 'τις απόψεις τις δικές σας' βάζεις και εμένα μέσα μάλλον, ε; Μόνο που εγώ δεν έχω εκφέρει άποψη για το συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά επιτρέπεται να διαφωνούμε αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να προσβάλουμε.

Δε θυμάμαι ποιος έχει απαντήσει και ποιος όχι... Γενικά μιλούσα με το "εσείς". Είναι β' γενικό...

Αν απαγορεύεται, τότε να μη διαφωνούν και οι υπόλοιπες με τα θέματα που ανοίγει η κάθε μια εδώ μέσα!
Και να είμαστε όλες : Ναι! Μπράβο! Μάλιστα!

Δεν απαγορεύεται αλλά και εμένα θα με βόλευε να μην διαφωνούν οι υπόλοιπες με τα θέματα που ανοίγονται εδώ μέσα! Wink

Κι αντί να χαιρόμαστε με ένα χαρμόσυνο γεγονός (που δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι όντως γεγονός), κοιτάμε να το "θάψουμε"!

Ειλικρινά δεν αντέχω!
Θα έχεις παρατηρήσει ότι έχω κόψει να μπαίνω τόσο συχνά, γιατί πάντα κάποιος καλοθελητής θα βρεθεί να με σκάσει!

Τέλος -και συγνώμη που καταχράζομαι το θέμα- κι εγώ γιαυτό σταμάτησα να λέω και για την πεθερά μου και για όλα, γιατί με αυτές τις αντιδράσεις που έχουν (κάποιες μαρουλοκατινουλίτες) τι να πεις?
Κοντεύουμε να λογοκριθούμε!
Μας λένε και μυθομανείς!
Δεν πάει έτσι όμως Μαράκι μου...
Δεν είναι σωστό, όταν ΔΕΝ γνωρίζεις τον άλλο.
Κι αυτά που λέτε και υποδεικνύετε στους άλλους να τα τηρείτε εσείς πρώτοι! (κάποιοι/ες τέλος πάντων...)

Και εγώ έχω θυμώσει παλιά άπειρες φορές με υπαρκτά και ενεργά μέλη για τον ίδιο λόγο. Όμως το πρόβλημα είναι δικό μου Αγγελική μου γιατί εγώ χαλιέμαι, κατάλαβες; Εδώ μέσα ο κόσμος δεν ειναι τέλειος γιατί είναι μικρόκοσμος αντιγραφο του έξω κόσμου, με τα καλά του και τα κακά του. Εμείς επιλέγουμε αν θα μας επηρεάσει ή όχι όμως και αυτή είναι η διαφορά. Όσο για την Μαρουλοκατινουλίτα, ξέρεις και εσύ που έγινε μέλος μόνο και μόνο για να σου κάνει επίθεση και όλες τότε σε υπερασπιστήκαμε. Και το κάναμε γιατί έτσι νιώσαμε. Σαν απειλη βλέπουν πολλές κοπέλες και αυτή την ιστορία τώρα. Δεν τις δικαιολογώ, απλά κατανοώ τις αντιδράσεις τους γιατί είχαμε πολλά κρουσματα απο κακόβουλους χρήστες στο παρελθόν. Αυτό που θέλω να διαφέρει από εδώ και πέρα είναι ένα πράγμα. Να μην γίνονται καβγάδες. Δεν λέω πως αυτή η ιστορία είναι ψευδής, πως θα μπορούσα να ξέρω άλλωστε; Απλά δεν μου αρέσουν οι κόντρες. Γιατί ακόμα και αν είναι αληθινή αυτη η ιστορία, θα χαλάσει με τους τσακωμους και θα είναι κρίμα. Με καταλαβαίνεις;
[left]

Η διαφορά της Μαρουλοκατινουλίτας με τη φίλη Ρινούλα είναι ότι η πρώτη ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ σε εμένα προσωπικά -και μάλιστα χωρίς να με γνωρίζει. Μίλησε άσχημα και με πρόσβαλε.
Η φίλη Ρινούλα δε νομίζω να "ενόχλησε" κανέναν...
Ούτε πρόσβαλλε, ούτε μίλησε άσχημα, ούτε τίποτα. Οπότε είναι ανόμοια πράγματα για να τα συγκρίνουμε...

Γιατί το συνεχίζω και δεν κάνω ναυλοσύμφωνα άραγε?
Μήπως γιατί δε θέλω να μείνουμε "τσακωμένες"?

Ρε κορίτσια, ας το κόψουμε... δε μπορώ... σας παρακαλώ...

chicken

chicken
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Tziz έγραψε:
Αnna1975 έγραψε:τι να πω μας καλυψες Respect Respect Respect Respect

Σε τι ακριβώς σε κάλυψε?
Στο πρώτο ή στο 2ο σκέλος?

Μην το κάνουμε προσωπικό κορίτσια γιατί δε θέλω...
Η αγαπητή Άννα τώρα δεν κάνει αυτό που κατηγορείτε???

Αν είναι να συμφωνούμε δεν πειράζει, αλλά αν διαφωνούμε πειράζει??
Αν ήταν να μη μπορούμε να σχολιάζουμε τα λεγόμενα η μία της άλλης, τότε δε θα υπήρχε ούτε το quote.

Επίσης ξέρω πολύ καλά ποιος είναι "επιθετικός", ποιος "χιουμορίστας", ποιος "ευγενικός", ποιος "ειλικρινής" και ποιος "ψεύτης"...
Φαίνεται από τον τρόπο γραφής του καθενός.

Καταρχήν να ευχηθώ στην κοπέλα να έχει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη & όλα να της πάνε καλά αυτή τη φορά!

tziz μου, δεν έχουμε ξαναμιλήσει, κάνω quote στα δικά σου λεγόμενα για να πω κατι αν μου επιτρέπεις.
Φυσικά και φαίνεται ο καθένας με τι ύφος γράφει. Όλες ξέρουμε ποιές γράφουν για να γράψουν, ποιές λένε κάτι απλά για να δημιουργήσουν εντυπώσεις, ποιές προσπαθούν να κρατήσουν το επίπεδο, ποιές το καταβαραθρώνουν για να είναι άξιό τους να μπορέσουν να καταλάβουν τι λέμε...
Δυστυχώς σε ένα άλλο θέμα μόνο που δεν λιθοβολήθηκα απο μια φράση μου...
Τελικά κατέληξα στο ότι δεν αξίζει απλά να ασχολούμαστε με αυτές που αναλώνωνται στο να κατεβάζουν το επίπεδο. Απλά διαβάζεις και αδιαφορείς!
Βέβαια εμένα οι συγκεκριμένες με είχαν βγάλει απο τα ρούχα μου, αλλά τι να κάνεις... Ψηλά το κεφάλι, σημεία στήξης & χαμόγελο Very Happy Very Happy Very Happy

Α! Παρακολουθώ το blog και το forum απο την αρχή της δημιουργίας τους & τώρα αποφάσισα οτι έχω χρόνο & διάθεση να γράψω. Που λέει το χρονικό περιθώριο που έχουμε στην διάθεσή μας απο την εγγραφή μέχρι το πρώτο post?..... ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 4 679259

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε κοριτσια σας παρακαλω! Χασαμε τελείως το θεμα! Μην με στεναχωρητε!

Αννουλα το αν καποιος χρειαζεται διακοπες απο καπου το ξερει μονο ο ιδιος! ''Ακουστηκε'' ασχημα αυτο που ειπες!

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:Βρε κοριτσια σας παρακαλω! Χασαμε τελείως το θεμα! Μην με στεναχωρητε!

Αννουλα το αν καποιος χρειαζεται διακοπες απο καπου το ξερει μονο ο ιδιος! ''Ακουστηκε'' ασχημα αυτο που ειπες!

βιβιαν εγω της ειπα οτι χρειαζεται διακοπες αν διαβασες πιο πανω επειδη ειπε οτι με εχετε κουρασει και δεν σας ανεχομαι αλλο αυτο δεν σε πειραζει .εγω διακοπες της ειπα δεν την εβρισα να μην κανουμε διακρισεις .να τα διαβαζουμε ολα πρωτα πριν απαντησουμε .μπορει να σου ξεφυγε .εγω δεν απαντησα στην τζιζ .αυτη ειπε για μενα .

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tziz έγραψε:
MariaM έγραψε:
Tziz έγραψε:Ναι Μαρία μου εσένα εννοούσα, γιατί στο αρχικό ποστ σου προς τη Ζωίτσα ήταν κι εσένα λίγο έντονο το "ύφος".

Έντονο υφος δεν είχα αλλά ο γραπτός λόγος παρεξηγείται. Στο κάτω κάτω μετά εξήγησα τι έννοώ στην Ζωίτσα παρά την επίθεση που μου έκανε εκείνη επειδή ήταν ήδη φορτωμένη και θα μπορούσα να μην της εξηγήσω καθόλου. Το λύσαμε μεταξύ μας και δεν υπάρχει πρόβλημα. Εσύ τι ακριβώς ζητάς;

-Δε ζητάω τίποτα βρε Μαρία. Απλά πέσατε πάνω στην κοπέλα να τη φάτε!
-Το είδα ότι το λύσατε.

Μπορεί κάποιες να μη βρίζουνε ή χρησιμοποιούν άσχημες εκφράσεις, αλλά τα κάνουν όλα "με το γάντι" που λένε.
Τι πάει να πει? Πως εκείνες είναι καλές κι οι υπόλοιπες που εκφραζόμαστε έτσι λίγο πιο, αυθόρμητα να το πω?, πρέπει να μας λιθοβολάτε?

Δεν νομίζω να λιθοβόλησα καμία. Όπως είπα έχω πρόβλημα με τους χαρακτηρισμούς. Αν σου ελεγα τώρα ότι λες αηδιες δεν νομίζω να σου άρεσε. Και δεν στο λέω, απλά παράδειγμα σου φέρνω. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται εντασεις σου ξαναλέω και τέτοιες εκφράσεις δημιουργούν γιατί πολλές θα κολλήσουν σε αυτή την λέξη. Καλό είναι να προσέχουμε όταν γράφουμε. Όταν μιλάμε είναι πιο εύκολο να συνεννοηθούμε αλλά όταν διαβάζουμε κάτι, το μάτι κολλάει στην λέξη.

Κατανοητό, αλλά δε μίλησα για σένα προσωπικά. Η λέξη "κολλάει" σε αυτούς που έχουν τη μύγα...(όπως είπα και πριν)

Και πού καταλήγουμε? Στο να στεναχωρούμε και να αγχώνουμε μία -όντως- έγκυο γυναίκα...

Δεν νομίζω να την στεναχώρησα εγώ προσωπικά. Μια χαρά εξηγηθήκαμε. Και στο κάτω-κάτω να την προστατεύσω ήθελα με το να της δώσω να καταλάβει πως εδώ μέσα υπάρχει μεγάλη πικοιλία χαρακτήρων.

Επαναλαμβάνω πως δε μιλάω για σένα...

Έχεις δίκιο στο ότι η Ζωίτσα σχολίασε τις απόψεις τις δικές σας κι όχι το ποστ της κοπέλας, αλλά ειλικρινά δεν ήξερα ότι απαγορεύεται να διαφωνούμε!

Όταν λες 'τις απόψεις τις δικές σας' βάζεις και εμένα μέσα μάλλον, ε; Μόνο που εγώ δεν έχω εκφέρει άποψη για το συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά επιτρέπεται να διαφωνούμε αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να προσβάλουμε.

Δε θυμάμαι ποιος έχει απαντήσει και ποιος όχι... Γενικά μιλούσα με το "εσείς". Είναι β' γενικό...

Αν απαγορεύεται, τότε να μη διαφωνούν και οι υπόλοιπες με τα θέματα που ανοίγει η κάθε μια εδώ μέσα!
Και να είμαστε όλες : Ναι! Μπράβο! Μάλιστα!

Δεν απαγορεύεται αλλά και εμένα θα με βόλευε να μην διαφωνούν οι υπόλοιπες με τα θέματα που ανοίγονται εδώ μέσα! Wink

Κι αντί να χαιρόμαστε με ένα χαρμόσυνο γεγονός (που δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι όντως γεγονός), κοιτάμε να το "θάψουμε"!

Ειλικρινά δεν αντέχω!
Θα έχεις παρατηρήσει ότι έχω κόψει να μπαίνω τόσο συχνά, γιατί πάντα κάποιος καλοθελητής θα βρεθεί να με σκάσει!

Τέλος -και συγνώμη που καταχράζομαι το θέμα- κι εγώ γιαυτό σταμάτησα να λέω και για την πεθερά μου και για όλα, γιατί με αυτές τις αντιδράσεις που έχουν (κάποιες μαρουλοκατινουλίτες) τι να πεις?
Κοντεύουμε να λογοκριθούμε!
Μας λένε και μυθομανείς!
Δεν πάει έτσι όμως Μαράκι μου...
Δεν είναι σωστό, όταν ΔΕΝ γνωρίζεις τον άλλο.
Κι αυτά που λέτε και υποδεικνύετε στους άλλους να τα τηρείτε εσείς πρώτοι! (κάποιοι/ες τέλος πάντων...)

Και εγώ έχω θυμώσει παλιά άπειρες φορές με υπαρκτά και ενεργά μέλη για τον ίδιο λόγο. Όμως το πρόβλημα είναι δικό μου Αγγελική μου γιατί εγώ χαλιέμαι, κατάλαβες; Εδώ μέσα ο κόσμος δεν ειναι τέλειος γιατί είναι μικρόκοσμος αντιγραφο του έξω κόσμου, με τα καλά του και τα κακά του. Εμείς επιλέγουμε αν θα μας επηρεάσει ή όχι όμως και αυτή είναι η διαφορά. Όσο για την Μαρουλοκατινουλίτα, ξέρεις και εσύ που έγινε μέλος μόνο και μόνο για να σου κάνει επίθεση και όλες τότε σε υπερασπιστήκαμε. Και το κάναμε γιατί έτσι νιώσαμε. Σαν απειλη βλέπουν πολλές κοπέλες και αυτή την ιστορία τώρα. Δεν τις δικαιολογώ, απλά κατανοώ τις αντιδράσεις τους γιατί είχαμε πολλά κρουσματα απο κακόβουλους χρήστες στο παρελθόν. Αυτό που θέλω να διαφέρει από εδώ και πέρα είναι ένα πράγμα. Να μην γίνονται καβγάδες. Δεν λέω πως αυτή η ιστορία είναι ψευδής, πως θα μπορούσα να ξέρω άλλωστε; Απλά δεν μου αρέσουν οι κόντρες. Γιατί ακόμα και αν είναι αληθινή αυτη η ιστορία, θα χαλάσει με τους τσακωμους και θα είναι κρίμα. Με καταλαβαίνεις;
[left]

Η διαφορά της Μαρουλοκατινουλίτας με τη φίλη Ρινούλα είναι ότι η πρώτη ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ σε εμένα προσωπικά -και μάλιστα χωρίς να με γνωρίζει. Μίλησε άσχημα και με πρόσβαλε.
Η φίλη Ρινούλα δε νομίζω να "ενόχλησε" κανέναν...
Ούτε πρόσβαλλε, ούτε μίλησε άσχημα, ούτε τίποτα. Οπότε είναι ανόμοια πράγματα για να τα συγκρίνουμε...

Γιατί το συνεχίζω και δεν κάνω ναυλοσύμφωνα άραγε?
Μήπως γιατί δε θέλω να μείνουμε "τσακωμένες"?

Ρε κορίτσια, ας το κόψουμε... δε μπορώ... σας παρακαλώ...

Αγγελικούλα δεν θα σε καθυστερήσω αλλο για να κάνεις την δουλειά σου. Ελπίζω να μην πω πολλά λοιπόν γιατί συνηθίζω γενικά να φλυαρώ, χαχα!

Η Μαρουλοκατινουλιτα έκανε ΜΠΑΜ ότι ήταν κακόβουλος χρήστης και ότι είχε γραφτεί για να προκαλέσει. Άρα ήταν ξεκάθαρο και όλες όπως ήταν φυσικό πέσαμε να την φάμε και καλή μας χώνεψη!
Εδώ κάποιες κοπέλες βλέπουν έναν κακόβουλο χρήστη κρυμμένο πίσω από μια ευαίσθητη ιστορία. Έχει συμβεί και στο παρελθόν. Τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις;
1) Υπάρχουν οι κοπέλες που θα πιστέψουν την ιστορία.
2) Υπάρχουν κοπέλες που δεν θα πιστέψουν την ιστορία και θα αδιαφορήσουν.
3) Υπάρχουν κοπέλες που δεν θα πιστέψουν την ιστορία αλλά τους είναι αδύνατο να αδιαφορήσουν γιατί καλώς ή κακώς θίγονται. Όπως είπα δεν πιστεύουν την ιστορία και έτσι νομίζουν πως βλέπουν ένα πολύ ευαίσθητο θέμα να λεηλατείται. Έτσι απαντούν και εκφράζουν ανοιχτά το ότι δεν πιστεύουν. Τώρα, κάποιες κοπέλες που πιστεύουν θίγονται γιατί νομίζουν πως οι πρώτες, είναι ειρωνικές, σκληρές και κακές. Το πρόβλημα είναι ένα. Το θέμα αυτο αγγιζει ευαίσθητες χορδές και στις μεν και στις δε. Όμως, αυτές που δεν πιστεύουν θεωρούν πως ο κακός της υπόθεσης είναι αυτός που άνοιξε το θέμα ενώ αυτές που πιστεύουν, θεωρούν πως ο κακός είναι αυτός που αμφισβητεί. Είναι πασιφανές ότι όταν πιστεύεις κάτι 100% σοκάρεσαι όταν βλέπεις κάποιον να το αμφισβητεί έντονα. Επίσης, από την άλλη πλευρά, όταν πιστεύεις πως κάτι είναι ψεύτικο 100%, σοκάρεσαι όταν βλέπεις κάποιον να παίζει με τόσο ευαίσθητα θέματα.
Από την πλευρά μου δεν υπάρχει παρεξήγηση, να το ξέρεις. Καλή συνεχεια!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλό μου κοτοπουλάκι, κι όμως, νομίζω ότι έχουμε ξαναμιλήσει. Smile

Τα ξέρω όλα αυτά που λες και γιαυτό κι εγώ "θύμωσα" με την αντίδραση αυτή...
Μα για μια λέξη...
Να μην "γνωριζόμασταν" να πω εντάξει..
Αλλά συγκεκριμένα η Μαρία, η Βάνια και άλλες κοπέλες, είναι όλη μέρα μέσα εδώ και "ξερενόμαστε"....
Κρίμα δεν είναι να πιανόμαστε από το τίποτα?

Ξέρω πως αν δε βλέπεις τη μούρη του άλλου και τις εκφράσεις του, είναι δύσκολο να καταλάβεις τι εννοεί, αλλά να σου πω εγώ που έχω δει υποκριτές και ψεύτες να μου μιλάνε και να μην παίρνω χαμπάρι ότι λένε μπαρούφες...
Οπότε δεν έχει και μεγάλη διαφορά...

Τες πα.
Κουράστηκα... κι έχω στεναχωρηθεί...

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:
Vivian έγραψε:Βρε κοριτσια σας παρακαλω! Χασαμε τελείως το θεμα! Μην με στεναχωρητε!

βιβιαν εγω της ειπα οτι χρειαζεται διακοπες αν διαβασες πιο πανω επειδη ειπε οτι με εχετε κουρασει και δεν σας ανεχομαι αλλο αυτο δεν σε πειραζει .εγω διακοπες της ειπα δεν την εβρισα να μην κανουμε διακρισεις .να τα διαβαζουμε ολα πρωτα πριν απαντησουμε .μπορει να σου ξεφυγε .εγω δεν απαντησα στην τζιζ .αυτη ειπε για μενα .

Αννουλα οτι σου εγραψα στο εγραψα για καλο! Αλλα δεν το καταλαβες!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρία έχεις πμ

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:

Δεν ανέφερα ΠΟΥΘΕΝΑ τη λέξη "ανοχή"
Είπα ότι δεν σας αντέχω.
Έχει διαφορά.

Εσύ είσαι από αυτές που λέμε "με το γάντι"...
Με κάνεις και το προσωποποιώ τώρα και δε μου αρέσει...
Θα με αναγκάσεις να γίνω κακιά, κάτι που καμία άλλη δεν έχει καταφέρει να κάνει εδώ και πάνω από 1,5 χρόνο....

Και είπα για σένα με αφορμή το quote που έκανες. Δεν έχω κάτι μαζί σου.

Και ποιος κάνει διακρίσεις?

chicken

chicken
Tziz έγραψε:Καλό μου κοτοπουλάκι, κι όμως, νομίζω ότι έχουμε ξαναμιλήσει. Smile

Δε θυμάμαι..... καταραμμένα γηρατειά Razz Very Happy Very Happy

Τα ξέρω όλα αυτά που λες και γιαυτό κι εγώ "θύμωσα" με την αντίδραση αυτή...
Μα για μια λέξη...
Να μην "γνωριζόμασταν" να πω εντάξει..
Αλλά συγκεκριμένα η Μαρία, η Βάνια και άλλες κοπέλες, είναι όλη μέρα μέσα εδώ και "ξερενόμαστε"....
Κρίμα δεν είναι να πιανόμαστε από το τίποτα?

Ξέρω πως αν δε βλέπεις τη μούρη του άλλου και τις εκφράσεις του, είναι δύσκολο να καταλάβεις τι εννοεί, αλλά να σου πω εγώ που έχω δει υποκριτές και ψεύτες να μου μιλάνε και να μην παίρνω χαμπάρι ότι λένε μπαρούφες...
Οπότε δεν έχει και μεγάλη διαφορά...

Τες πα.
Κουράστηκα... κι έχω στεναχωρηθεί...

όχι όχι, μη κουράζεσαι, μη στεναχωριέσαι, είναι κρίμα. Πραγματικά κρίμα Very Happy Very Happy
heads up!

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 4 40746

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Chicken μια και ανέφερες το άλλο θέμα που συζητούσαμε (μια χαρά μεταξύ μας Wink ) θέλω να σου προτείνω κάτι. Σε λίγο θα έχεις πμ. Very Happy

Κορίτσια καλό θα είναι, όταν έχουμε να πούμε κάτι άσχετο με το αρχικό θέμα να απανταμε η μία στην άλλη με πμ. Μην φτάσουμε πάλι σοτ σημειο να γίνει πανικός όπως στο παρελθον. Ας πούμε οτι έχουμε σε προσωπικό επίπεδο.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 4 688264 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 4 688264 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 4 688264 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! - Σελίδα 4 688264

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:
Αnna1975 έγραψε:

Δεν ανέφερα ΠΟΥΘΕΝΑ τη λέξη "ανοχή"
Είπα ότι δεν σας αντέχω.
Έχει διαφορά.

Θα με αναγκάσεις να γίνω κακιά, κάτι που καμία άλλη δεν έχει καταφέρει να κάνει εδώ και πάνω από 1,5 χρόνο....

εσυ ασχοληθηκες μαζι μου εγω εκανα quote στην bania μαλλον εισαι κακια γιατι αυτη την στιγμη αυτο κανεις .δεν με ξερεις και δεν σου επιτρεπω να λες οτι ειμαι απο αυτες που τα λενε με το γαντι . .εδω μεσα εχω βρει πολυ καλες κοπελες και κανω παρεα .δεν εχω βρισει ποτε .δεν θελω να ξανασχοληθεις μαζι μου .

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:
Tziz έγραψε:Δεν ανέφερα ΠΟΥΘΕΝΑ τη λέξη "ανοχή"
Είπα ότι δεν σας αντέχω.
Έχει διαφορά.

εσυ ασχοληθηκες μαζι μου εγω εκανα quote στην bania μαλλον εισαι κακια γιατι αυτη την στιγμη αυτο κανεις .δεν με ξερεις και δεν σου επιτρεπω να λες οτι ειμαι απο αυτες που τα λενε με το γαντι . .εδω μεσα εχω βρει πολυ καλες κοπελες και κανω παρεα .δεν εχω βρισει ποτε .δεν θελω να ξανασχοληθεις μαζι μου .

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Να μη με κάνεις παρέα κι εγώ θα βάλω το σκύλο μου να κλαίει!

Και δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλείς/συνεχίζεις καβγά...
Ξέρουμε όλες...

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tziz έγραψε:
Αnna1975 έγραψε:
Tziz έγραψε:Δεν ανέφερα ΠΟΥΘΕΝΑ τη λέξη "ανοχή"
Είπα ότι δεν σας αντέχω.
Έχει διαφορά.

ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Να μη με κάνεις παρέα κι εγώ θα βάλω το σκύλο μου να κλαίει!

Και δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλείς/συνεχίζεις καβγά...
Ξέρουμε όλες...

δειξε μου σε ποιον σημειο προκαλω εγω καβγα που λες οτι το ξερουν ολες .για πες ποιες ολες .εγω δεν εχω προβλημα με καμια κοπελα εγω διαφωνησει μεχρι εκει .εσυ ειπες για μενα οτι τα λεω με το γαντι .δεν θα σου απαντουσα .εσυ με ανακαταψες οχι εγω .και αλλη φορα εισαι πολυ εριστικη στις απαντησεις σου ,μαλλον εσυ εχεις το προβλημα .στην ουσια ανακατευεις και αλλα ατομα .πες με ονοματα να δουμε .

markellajohny

markellajohny
Εγω απλα θα ευχηθω στην κοπελα να εχει μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να ερθει ενα υγιεστατο μωρακι να καταλαγιασει τον πονο της. ολα τα υπολοιπα τα θεωρω μικροτητες.εστω και οτι ειναι ψευτικη η ιστορια της, αυτο ειναι δικο της προβλημα, οχι δικο μας.

mylife

mylife
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
markellajohny έγραψε:Εγω απλα θα ευχηθω στην κοπελα να εχει μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να ερθει ενα υγιεστατο μωρακι να καταλαγιασει τον πονο της. ολα τα υπολοιπα τα θεωρω μικροτητες.εστω και οτι ειναι ψευτικη η ιστορια της, αυτο ειναι δικο της προβλημα, οχι δικο μας.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΕΜΕΙΣ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια ας γινει αυτο το θεμα αφορμη για να μαθουμε περισσοτερα για αυτα τα μικροβια που προκαλουν αυτη την απωλεια... Αν καποια κοπελα γνωριζει λεπτομερεις για το πως μπορουμε να προφυλαχτουμε ας μας ενημερωσει...
Εμενα προσωπικα δεν με επεισε η γραφη της κοπελας αλλα ευχομαι να ξεγελαστηκα και πραγματικα να ειναι εγκυος και ολα να της πανε καλα... Embarassed
Εγω προσωπικα κανω μια εκληση σε οσες κοπελες γνωριζουν να μας πουν...
Δεν ειχα αναλογη εμπειρια και δεν ειχα ξανακουσει κατι τετοιο... Απο το περιστατικο της Μπλακροουζ και μετα με βασανιζει στο μυαλο ολο αυτο κι ας μην ειμαι εγκυος...
Αλλα οπως λενε "η γνωση ειναι δυναμη"...

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νόπη δεν χρειάζεται να χαλάς τον εαυτό σου και να σκέφτεσαι αρνητικά δεν πρέπει να επηρεάζεσαι ειδικά εσύ που ακόμα δεν έχεις μπει σε αυτή την διαδικασία . Ξέρεις με αφορμή την τελευταία φράση σου επιβεβαιώνεις αυτό που έλεγα ότι όταν κάποια άτομα λένε ψέματα δεν είναι ότι κάνουν κακό στον εαυτό τους αλλά και σε άλλες να τώρα εσύ δεν επηρεάστηκες ;
Τώρα όσο αφορά τα μικρόβια με μια καλλιέργεια κολπικού υγρού όλα βρίσκονται η μητέρα παίρνει την κατάλληλη αγωγή και όλα πάνε καλά . Μετά ξανακάνουν άλλη μια καλλιέργεια και αν δεν υπάρχει αποχώρηση του μικροβίου τότε κάνουν καισαρική επειδή τα περισσότερα μικρόβια προέρχονται με την εξώθηση. Μικρόβια όπως η απλή μύκητες στρεπτόκοκος - και πολλά άλλα

blackrose

blackrose
ειναι η πρωτη φορα που μπαινω να διαβασω στο φορουμ και ειλικρινα εχω στεναχωρηθει.πολυ.
Δεν ξερω γιατι,η μαλλον ξερω,καθησα και σκεφτηκα τι πονο εχω στην ψυχη μου γιατι εχασα ενα μωρο.ενα τελειομηνο μωρο..
Απο τοτε λοιπον που το εχασα το αγγελουδι μου,η καλυτερα πριν το χασω και οσο ημουν εγκυος <<συναναστρεφουν>> με πολλα προσωπα σε φορουμ για μωρα,οπως κ εδω.Μοιραστηκα την απωλεια μου,ηταν ενα ειδος φαρμακου αυτο,μοιραστηκα τη λυπη μου κ ενιωσα πλουσια γυρω απο ευχες αγαπης,απο λογια παρηγοριας κ συμπαραστασης. Εγω επελεξα να κοινοποιησω την απωλεια μου,αλλα οχι για να τραβηξω βλεμματα.
Μεσα στα προσωπα που μου σταθηκαν στο χαμο μου ,ηταν και η κοπελα που γραφει το θεμα.μου ειπε την ιστορια της.μιλησαμε κ σε αλλο φορουμ.και μου σταθηκε..μου ειπε λογια παρηγοριας.,με αγγιξε.
Εγω δε θα πεισω κανεναν. Σεβομαι τις αποψεις ολων.τις ΜΕΛΕΤΑΩ..Και απλα παραμεριζω την διαφωνια μου για τν εαυτο μου.ετσι θεωρω εγω για μενα οτι πρεπει να κανω.οχι για να τα εχω καλα με ολους,αλλα για να ειμαι καλα και να μπορω να νιωθω ομορφα εδω μεσα με ολους.

Ετσι λοιπον εγραψε για την εγκυμοσυνη της!και τωρα που το γραφω δακριζω.γιατι νιωθω ποσο μα ποσο πολυ ευτυχισμενη νιωθει!ποσο λαχταραει!ποσο αδυμωνει!ποσο θελει ολα να της πανε καλα ως το τελος!ποσο πολυ ευχαριστα το θεο που ζει ξανα!
Ποσο πολυ θα θελα να το ζησω ολο αυτο!και ποσο χαιρομαι για εκεινη!!

Ομως λυπαμαι που βλεπω το γκριζο τοπιο,γιατι για μενα γκριζο ειναι ,ολοι αυτοι οι διαλογοι να κρυβουν ενα τοσο ομορφο γεγονος!
Δεν νομιζω επισης τοσους μηνες να με κοροιδευει ενα τρολ και να μου δωσε δυναμη και συμπονοια..

Ειναι απλα κριμα.κριμα γιατι επισκιαστηκαν τα παντα.σαν να μου κοπηκε η χαρα μου.γιατι την νιωθω την κοπελα..
Εγω ξερω κατι.Κανεις δεν θα μπορεσει να νιωσει τι εχω μεσα μου.ποσο αντεχω να χασω το παιδι μου.ποσο ποναω.και ποσο περισσοτερο το λαχταραω να ξαναρθει.κανεις!μονο δυστηχως οσες το εζησαν...και δεν ειναι λιγες..

Οπως και να χει κοπελες μου.οτι γραφτηκε δεν σβηνεται.αλλα θελω τουλαχιστον να ευχηθω να πανε Ολα μα Ολα τελεια στο κοριτσι μεχρι το τελος !!και να μη το βαζει κατω.οπως κι εγω.
Καληνυχτα σε ολους.

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καταρχην θελω να πω οτι το μηνυμα της Κλειως τα λεει ολα! Ισως γιατι μονο εκεινη ξερει πραγματικα τι περασε και η ιδια αλλα και η κοπελα που ανοιξε το θεμα!

Το θεμα ξεφυγε για αλλη μια φορα και δυστυχως αυτην την φορα ειχαμε και προσωπικες αντιπαραθεσεις! Κοριτσα αυτο που γινετε ειναι λαθος και δεν ξερω ειλικρινα γιατι δεν το καταλαβαινετε ! Καθε φορα τον τελευταιο καιρο γινετε το ιδιο!

Αυτο λοιπον πρεπει να σταματησει εδω! Δεν θα επιτρεψω να συνεχιστει.. Φυσικα και η καθεμια εχει την αποψη της αυτο ομως δεν σημαινει οτι το φορουμ θα γινετε ''πεδιο μαχης'' καθε φορα που η αποψη μας ειναι αλλη απο του συνομιλητη μας!

Κουρασε ολο αυτο κοριτσια, καταλαβετε το! Θα φυγουν ατομα που ειναι καιρο στην παρεα μας και ειναι αδικο!Εδω ειμαστε για να λεμε οτι εχουμε στην ψυχη και στο μυαλο μας αν σε καποιον οι σκεψεις μας δεν αρεσουν ας μην μας απαντα!

Ακομα και αν πιστευουμε οτι κατι ειναι ''ψευτικο'' με το να το χλευαζουμε δεν κερδιζουμε τιποτα! Θα ενημερωνετε τους αρμοδιους και το θεμα θα τελειωνει εκει!

Το θεμα θα παραμεινει ανοιχτο γιατι ισως η κοπελα που το ανοιξε θελει κατι ακομα να μοιραστει μαζι μας! Ελπιζω αυτο να το σεβαστουμε ολες και το θεμα να ληξει εδω!

Καλο βραδυ!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βίβιαν δεν είχα σκοπό να το συνεχίσω αλλά θα ήθελα να μου πεις σε ποιο σημείο υπήρχε χλευασμός και σε ποια άτομα αναφέρεσαι; γιατί εδώ βλέπουμε ότι ένα μέλος έστησε στο τοίχο ένα άλλο μέλος , και η προσωπική επίθεση ήταν φανερότατη και το μοναδικό μέλος που εσύ έκανες παρατήρηση σαν μοντερειτορ ήταν η Άννα η οποία το μόνο που έκανε ήταν να συμφωνήσει μαζί μου .
Δηλαδή εσένα σε ενόχλησε εσένα αυτό κια δεν σε ενόχλησε το ότι εδω μέσα έχουν δημιουργηθεί "ομάδες"; τουλάχιστον αυτό φάνηκε απο τα τελευταία μηνύματα να ενοηθεί . Τώρα όσο για το γεγονός ότι κάποια μέλη θα φύγουν δεν κατάλαβα θα αποχώρησουν οικιοθελώς ή θα φάνε πόρτα απο το φόρουμ; όπως και να έχει τα άτομα σε ένα φορουμ δεν αποχωρούν όταν οι απόψεις είναι διαφορετικές η αντίθετες αλλά φεύγουν όταν καταλάβουν ότι έχουν δημιουργηθεί ομάδες και αυτή η φράση που ανάφερεται στην Άννα "και δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλείς συνεχίζεις καβγά ....ξέρουμε όλες ......"μάλλον αυτό εννοεί αλλά δεν είδα να το θίγεις .

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειχα σκοπο να μην μιλησω αλλα δεν αντεχω αλλο! τι ειναι αυτα ρε παιδια? σεβασμος μηδεν??? δηλαδη τι θα μπορουσε η κοπελα να καταφερει με το να πει ψεμματα πως εχασε ενα μωρο??? μιλαμε για μια απωλεια που κανενας ποτε δεν θα μπορεσει να κατανοησει αν δεν το περασει!! δηλαδη τι θα γινει θα περναμε απο κοσκινο ολο τον κοσμο για να δουμε αν λεει αληθεια?? και μπηκε η κοπελα μετα να μας απολογηθει κι ολας? γιατι? γιατι μας ανοιξε την καρδια της??? σε λιγο θα της ζητησουμε και τον υπερηχο!!!! ελεος πραγματικα ελεος δεν το πιστευω πως κατεληξε το θεμα της σε πανηγυρι!!! πραγματικα και λιγα ειπε η Ζωιτσα και η Αγγελικη !! συμφωνω μαζι τους οπως και με την Κλειω που κι αυτη λιγα ειπε!!! ειπαμε να λεμε τη γνωμη μας αλλα λιγο φρενο δεν βλαπτει αλλο το να εχεις το θαρρος της γνωμης σου και να μιλας και αλλο να μπαινεις σε τοσο σοβαρα θεματα και να προσβαλεις απροκαλυπτα τον αλλον λες και τον ξερεις απο εχτες!!!!!και βεβαια υπηρχε χλευασμος οταν ειπωνονται κουβεντες του στυλ χτες έβαλες μήνυμα ότι έχασες το μωράκι σου οκέι μπορώ να καταλάβω την απώλεια μια μάνας η οποία ακόμα δεν έχει καταλάβει απο πιο μικρόβιο έχασε το μωρό της οκει πάω πάσο αλλά ξαφνικά μέσα σε λιγότερο 24 ωρών να μείνεις έγκυος ; καλά έλα μετά απο 2 μέρες και πες μας ότι γέννησες και μάλιστα δίδυμα.... αυτο δεν ειναι χλευασμος??? οσο για ομαδες που αναφερθηκε αυτα ειναι για τα 15χρονα! μονο αυτες οι ηλικιες ψαχνουν για ομαδες και συνομωσιες ειμαι σιγουρη πως καμια κοπελα δεν εχει την ορεξη να να ανοιξει "ομαδα" με αλλες κοπελες αυτα ειναι στη φαντασια σας και απορω πως καθεστε και τα συζητατε κι ολας υποτιθεται ειμαστε μεγαλες γυναικες με λογικη!!! εδω ξεγυμνωθηκε ενας ανθρωπος που ανοιξε την καρδια του σε εμας και εμεις μιλαμε για ομαδες δεν παιζει αυτο που ζω ειναι πραγματικα απιστευτο και δεν το περιμενα.. τελος θα κλεισω και θα πω μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα στην κοπελα και της ζητω συγνωμη αν κι εγω καταχραστηκα το θεμα της που για μενα ειναι περα για περα αληθινο...

Υ.Γ επισης να επισημανω πως φυσικα και ολες οι ευαισθητες μαζευτηκαμε εδω αφου ειναι φορουμ για μαμαδες και θα πρεπει να υπαρχει ευαισθησια αλλιως θα γραφομασταν σε φορουμ για βρυκολακες και φαντασματα...

aggeliki5579

aggeliki5579
Καλημερα κοριτσια.Αφησα το θεμα στην 1η σελιδα και βλεπω οτι η συζητηση εξελιχθηκε αρκετα και μαλιστα με πολλες αντιπαραθεσεις...Κριμα δεν ειναι βρε κοριτσια να τσακωνεται η μια με την αλλη? Εγω απο την πλευρα μου θα πω οτι αν το θεμα δεν ισχυει τοτε ειναι κριμα για την ιδια την κοπελα και πραγματικα δεν μας αφορα,αν παλι ειναι αληθινο,τοτε κοριτσι μου να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και αυτη την φορα να πανε ολα καλα...φιλια σε ολες..

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βανια η Βιβιαν ειχε κανει παρατηρηση και στην Ζωιτσα στην αρχη.

Δεν το σταματαμε;

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!
σταματήστε πια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις