76 Απ: ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ! Πεμ Σεπ 01, 2011 3:51 am
Tziz
Πρωταγωνιστής!!
[left]MariaM έγραψε:Tziz έγραψε:Ναι Μαρία μου εσένα εννοούσα, γιατί στο αρχικό ποστ σου προς τη Ζωίτσα ήταν κι εσένα λίγο έντονο το "ύφος".
Έντονο υφος δεν είχα αλλά ο γραπτός λόγος παρεξηγείται. Στο κάτω κάτω μετά εξήγησα τι έννοώ στην Ζωίτσα παρά την επίθεση που μου έκανε εκείνη επειδή ήταν ήδη φορτωμένη και θα μπορούσα να μην της εξηγήσω καθόλου. Το λύσαμε μεταξύ μας και δεν υπάρχει πρόβλημα. Εσύ τι ακριβώς ζητάς;
-Δε ζητάω τίποτα βρε Μαρία. Απλά πέσατε πάνω στην κοπέλα να τη φάτε!
-Το είδα ότι το λύσατε.
Μπορεί κάποιες να μη βρίζουνε ή χρησιμοποιούν άσχημες εκφράσεις, αλλά τα κάνουν όλα "με το γάντι" που λένε.
Τι πάει να πει? Πως εκείνες είναι καλές κι οι υπόλοιπες που εκφραζόμαστε έτσι λίγο πιο, αυθόρμητα να το πω?, πρέπει να μας λιθοβολάτε?
Δεν νομίζω να λιθοβόλησα καμία. Όπως είπα έχω πρόβλημα με τους χαρακτηρισμούς. Αν σου ελεγα τώρα ότι λες αηδιες δεν νομίζω να σου άρεσε. Και δεν στο λέω, απλά παράδειγμα σου φέρνω. Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούνται εντασεις σου ξαναλέω και τέτοιες εκφράσεις δημιουργούν γιατί πολλές θα κολλήσουν σε αυτή την λέξη. Καλό είναι να προσέχουμε όταν γράφουμε. Όταν μιλάμε είναι πιο εύκολο να συνεννοηθούμε αλλά όταν διαβάζουμε κάτι, το μάτι κολλάει στην λέξη.
Κατανοητό, αλλά δε μίλησα για σένα προσωπικά. Η λέξη "κολλάει" σε αυτούς που έχουν τη μύγα...(όπως είπα και πριν)
Και πού καταλήγουμε? Στο να στεναχωρούμε και να αγχώνουμε μία -όντως- έγκυο γυναίκα...
Δεν νομίζω να την στεναχώρησα εγώ προσωπικά. Μια χαρά εξηγηθήκαμε. Και στο κάτω-κάτω να την προστατεύσω ήθελα με το να της δώσω να καταλάβει πως εδώ μέσα υπάρχει μεγάλη πικοιλία χαρακτήρων.
Επαναλαμβάνω πως δε μιλάω για σένα...
Έχεις δίκιο στο ότι η Ζωίτσα σχολίασε τις απόψεις τις δικές σας κι όχι το ποστ της κοπέλας, αλλά ειλικρινά δεν ήξερα ότι απαγορεύεται να διαφωνούμε!
Όταν λες 'τις απόψεις τις δικές σας' βάζεις και εμένα μέσα μάλλον, ε; Μόνο που εγώ δεν έχω εκφέρει άποψη για το συγκεκριμένο θέμα. Φυσικά επιτρέπεται να διαφωνούμε αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα να προσβάλουμε.
Δε θυμάμαι ποιος έχει απαντήσει και ποιος όχι... Γενικά μιλούσα με το "εσείς". Είναι β' γενικό...
Αν απαγορεύεται, τότε να μη διαφωνούν και οι υπόλοιπες με τα θέματα που ανοίγει η κάθε μια εδώ μέσα!
Και να είμαστε όλες : Ναι! Μπράβο! Μάλιστα!
Δεν απαγορεύεται αλλά και εμένα θα με βόλευε να μην διαφωνούν οι υπόλοιπες με τα θέματα που ανοίγονται εδώ μέσα!
Κι αντί να χαιρόμαστε με ένα χαρμόσυνο γεγονός (που δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι όντως γεγονός), κοιτάμε να το "θάψουμε"!
Ειλικρινά δεν αντέχω!
Θα έχεις παρατηρήσει ότι έχω κόψει να μπαίνω τόσο συχνά, γιατί πάντα κάποιος καλοθελητής θα βρεθεί να με σκάσει!
Τέλος -και συγνώμη που καταχράζομαι το θέμα- κι εγώ γιαυτό σταμάτησα να λέω και για την πεθερά μου και για όλα, γιατί με αυτές τις αντιδράσεις που έχουν (κάποιες μαρουλοκατινουλίτες) τι να πεις?
Κοντεύουμε να λογοκριθούμε!
Μας λένε και μυθομανείς!
Δεν πάει έτσι όμως Μαράκι μου...
Δεν είναι σωστό, όταν ΔΕΝ γνωρίζεις τον άλλο.
Κι αυτά που λέτε και υποδεικνύετε στους άλλους να τα τηρείτε εσείς πρώτοι! (κάποιοι/ες τέλος πάντων...)
Και εγώ έχω θυμώσει παλιά άπειρες φορές με υπαρκτά και ενεργά μέλη για τον ίδιο λόγο. Όμως το πρόβλημα είναι δικό μου Αγγελική μου γιατί εγώ χαλιέμαι, κατάλαβες; Εδώ μέσα ο κόσμος δεν ειναι τέλειος γιατί είναι μικρόκοσμος αντιγραφο του έξω κόσμου, με τα καλά του και τα κακά του. Εμείς επιλέγουμε αν θα μας επηρεάσει ή όχι όμως και αυτή είναι η διαφορά. Όσο για την Μαρουλοκατινουλίτα, ξέρεις και εσύ που έγινε μέλος μόνο και μόνο για να σου κάνει επίθεση και όλες τότε σε υπερασπιστήκαμε. Και το κάναμε γιατί έτσι νιώσαμε. Σαν απειλη βλέπουν πολλές κοπέλες και αυτή την ιστορία τώρα. Δεν τις δικαιολογώ, απλά κατανοώ τις αντιδράσεις τους γιατί είχαμε πολλά κρουσματα απο κακόβουλους χρήστες στο παρελθόν. Αυτό που θέλω να διαφέρει από εδώ και πέρα είναι ένα πράγμα. Να μην γίνονται καβγάδες. Δεν λέω πως αυτή η ιστορία είναι ψευδής, πως θα μπορούσα να ξέρω άλλωστε; Απλά δεν μου αρέσουν οι κόντρες. Γιατί ακόμα και αν είναι αληθινή αυτη η ιστορία, θα χαλάσει με τους τσακωμους και θα είναι κρίμα. Με καταλαβαίνεις;
Η διαφορά της Μαρουλοκατινουλίτας με τη φίλη Ρινούλα είναι ότι η πρώτη ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ σε εμένα προσωπικά -και μάλιστα χωρίς να με γνωρίζει. Μίλησε άσχημα και με πρόσβαλε.
Η φίλη Ρινούλα δε νομίζω να "ενόχλησε" κανέναν...
Ούτε πρόσβαλλε, ούτε μίλησε άσχημα, ούτε τίποτα. Οπότε είναι ανόμοια πράγματα για να τα συγκρίνουμε...
Γιατί το συνεχίζω και δεν κάνω ναυλοσύμφωνα άραγε?
Μήπως γιατί δε θέλω να μείνουμε "τσακωμένες"?
Ρε κορίτσια, ας το κόψουμε... δε μπορώ... σας παρακαλώ...