Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
572 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 572 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

76 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Σεπ 11, 2011 10:56 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπωπω ένα μωρό! Φτου, φτου να μην βασκαθεί! Φτύνω απο αποσταση το μωρό της Αγγελικης που δεν το αγγίζουν τα μικρόβια, χαχα!

Τσίπη μου μέσα απο την καρδιά μου καλή επιτυχία! Έχεις επιλέξει θέμα για πτυχιακή; Τι σπουδάζεις;
Εγώ τελικά στις 43 μέρες αδιαθέτησα, όπως το περίμενα! Δεν απογοητεύτηκα γιατι δεν προσπαθουσαμε και ειχα ελαχιστες πιθανοτητες αλλα λογω καθυστερησης με τρελαναν οι ορμονες την πρωτη μερα! Και πηγα και σε βαπτιση και σερνομουν, χαχα! Θελω λιγο αργοτερα να κανω το δευτερο αλλα αν τυχαινε θα χαιρομουν -εννοειται- και θα ημουν αισιοδοξη!

77 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Σεπ 11, 2011 12:29 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγγελικημαρια έγραψε:μπραβο φωφη μου που συνεχιζεις να θηλαζεις! μην ανησυχεις για τα δεκατα φυσιολογικο ειναι...αυριο δε θα χει τιποτα!αχ βρε κοριτσια να περασουν αυτοι οι ατιμοι κολικοι να ηρεμησει το πουλακι μου. ολος ο κοσμος λεει οτι το παιδι μου ειναι γκρινιαρικο κ νευριαζω. ναι ειναι αλλα θα το λεω μονο εγω!αφου ποναει το παιδι τι να κανει! οι υπολοιπες καλα ειστε???

ΑγγελικηΜαρια μηνδινειςς σημασια σε αυτα που λενε το μωρακι σου ποναει και ειναι λογικο να κλαιει πως αλλιως να δειξει τον πονακο του ελεος δηλαδη.. Οπως μου ειχε πει και εμενα μια φορα η μανα μου γιατι κλαει το παιδι τοσο πολυ τα αγορια δεν κανει να κλαινει πολυ..Τι μας λες ρε μανα της λεω και τι να κανει δηλαδη να μου το πει με νοηματα; μην δινεις σημασια κοριτσι μου σε κανεναν..

78 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Σεπ 11, 2011 12:31 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tsiph έγραψε:Μαρία! Είχα διαβάσει κάποιο ποστ σου για τριήμερο! Πέρασες καλά;;; Με το τεστάκι τι αποφάσισες; Την επόμενη μέρα της επίσκεψεις πήγα πάλι από τη γιατρό για ένα χαρτί και την ρώτησα όταν λείπω πόσο ξένο να του δίνω. Του έδωσε η πεθερά μου 150 ml και νόμιζα ότι είναι υπερβολικό. Μου είπε και 180 αν θέλει αλλά να μην τον πιέσω και δεν θέλει με τίποτα να κόψω τον θηλασμό. Βέβαια για μια φορά στις τόσες δεν νομίζω να γίνει κάτι!

Κορίτσια την Τρίτη δίνω το τελευταίο μάθημα που χρωστάω στη σχολή μου και μετά μο μένει η πτυχιακή. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τίποτα. Ευτυχώς που κοιμάται ο μπέμπης. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία....

Τσιπη μου καλη επιτυχια!!! Το νινι σου να σου φερει γουρι!!

Τι σπουδαζεις;

79 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Σεπ 11, 2011 12:35 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τσιπη μου καλη επιτυχια κ απο μενα! Ολα να πανε κατ'ευχην! Βεβαια καταλαβαινω την ελειψη συγκεντρωσης (μια απ'τα ιδια κ εγω!) ομως πιστευω το μωρο σου θα σου φερει τυχη!
Αγγελικη κουκλακι ζωγραφιστο το μωρακι σου!
Κοριτσια θελω τη γνωμη σας,.. Απο τη Πεμπτη θα ανεβουμε για 4 μερες Αθηνα. Βαφτιζονται τα ανηψακια μας κ θα συνδυασουμε γιατρο κ καποιες αλλες υποχρεωσεις. Επειδη δεν εχουμε μπει σε προγραμμα με προβλημματιζει τι θα κανω με το θηλασμο. Οταν θα ειμαστε σε σπιτι οκ αλλα αν αφησω τη μικρη στα πεθερικα οταν παω στη γιατρο? Κ ειδικα τη μερα της βαφτισης που θα ειμαστε στην εκκλησια? Δεν ξερω κ δε νομιζω να προλαβω να βγαλω τοσο γαλα με το θηλαστρο. Σκεφτομαι μηπως οταν δεν ειμαι μαζι της πω να της φτιαξουν ξενο. Κ να της δωσω κ ξενο πριν φυγουμε για εκκλησια για να την κρατησει κ να μην εχω το αγχος στο μυστηριο. Τι λετε? Sorry αν σας κουρασα! Ειναι να μην με πιασουν οι προβληματισμοι μου! Χαχα!

80 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Σεπ 11, 2011 12:36 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρακι σε καταλαβαινω ετσι ημουν και εγω την πρωτη ημερα σερνομουν απο τον πονο.

Εμεις κοριτσια σημερα συνηρθαμε πηγαμε και σε μια βαπτιση με τον μπεμπη και περασαμε ομορφα.
Δε σας ειπα χθες ειδα στο κεφαλακι του οτι εβγαλε νινιδα και με λιγο λαδακι την βγαλαμε σημερα.

81 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Σεπ 11, 2011 12:39 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
georgia84 έγραψε:Τσιπη μου καλη επιτυχια κ απο μενα! Ολα να πανε κατ'ευχην! Βεβαια καταλαβαινω την ελειψη συγκεντρωσης (μια απ'τα ιδια κ εγω!) ομως πιστευω το μωρο σου θα σου φερει τυχη!
Κοριτσια θελω τη γνωμη σας,.. Απο τη Πεμπτη θα ανεβουμε για 4 μερες Αθηνα. Βαφτιζονται τα ανηψακια μας κ θα συνδυασουμε γιατρο κ καποιες αλλες υποχρεωσεις. Επειδη δεν εχουμε μπει σε προγραμμα με προβλημματιζει τι θα κανω με το θηλασμο. Οταν θα ειμαστε σε σπιτι οκ αλλα αν αφησω τη μικρη στα πεθερικα οταν παω στη γιατρο? Κ ειδικα τη μερα της βαφτισης που θα ειμαστε στην εκκλησια? Δεν ξερω κ δε νομιζω να προλαβω να βγαλω τοσο γαλα με το θηλαστρο. Σκεφτομαι μηπως οταν δεν ειμαι μαζι της πω να της φτιαξουν ξενο. Κ να της δωσω κ ξενο πριν φυγουμε για εκκλησια για να την κρατησει κ να μην εχω το αγχος στο μυστηριο. Τι λετε? Sorry αν σας κουρασα! Ειναι να μην με πιασουν οι προβληματισμοι μου! Χαχα!

Γεωργια μου δεν της εχεις δωσει ποτε ξενο;Αυτο ειναι πολυ καλο!!

Εμενα δεν μου φαινεται παντως κακο αρκει να το δεχτει το παιδι.

82 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Κυρ Σεπ 11, 2011 1:26 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τσιπη εισαι πολυ τυχερη που καταφερνεις και το δινεις το μαθημα!και εγω εχω κατι εκρεμμοτητες με την σχολη μου(χημικο),αλλα δεν μπορω να παω να δωσω μαθημα,πρωτον γιατι ειναι γιαννενα η σχολη μου ενω μενω αθηνα,και δευτερων θελει Τ Ο διαβασμα(κανα 2μηνο προετοιμασια)και που δεν το καταφερω με την μπεμπα.θα εχεις ανθρωπο να σου κραταει το παιδι και διαβαζεις,ε?αλλιως το θεωρω αδυνατο τουλαχιστον για τα δικα μου στανταρ.ποτε προλαβαινεις και διαβαζεις?και για αν ειναι τα τελευταια μαθηματα,θα ειναι λογικα τα παλουκια της σχολης,τουλαχιστον ετσι ειναι σε εμενα.εδινα εδινα και με εκοβε με 4 Mad Mad Twisted Evil Twisted Evil να σου πω εχω τυψεις που δεν το προσπαθησα εστω,αλλα που θα αφησω το κοριτσακι μου μια ολοκληρη μερα?γιατι πρεπει να φυγω για γιαννενα ξημερωματα της μιας μερας και να γυρισω ξημερωματα της αλλης.εκτος της ταλαιπωριας,που την παραβλεπω μια και το εχω κανει πολλες φορες για αυτα τα μαθηματα οσο ειμαι παντρεμενη,θα πρεπει να βγαζω το γαλα μου με θηλαστρο.και πως θα γινει αυτο?μεσα στις τουαλετες στη σταση που θα κανει το λεοφωρειο 'η στις τουαλετες της σχολης?ενα 20λεπτο θα πρεπει να ειμαι κλεισμενη και να ακουγεται παφ-πουφ παφ-πουφ Laughing συν του οτι θελει πολυ καλη προετοιμασια το συγκεκριμενο μαθημα που δεν εχει γινει αφου και καθε ωρα η μπουμπουκα μου ζηταει φαγητακι.μετα ουα για νανι,μετα παλι μαμ στην ωρα οταν τρωει μονο στηθος.μονο οταν δινω και συμπληρωμα καθεται παραπανω.αχ απορω πως προλαβαινεις βρε τσιπη? Shocked μπραβο μπραβο παντως,χαρα στο κουραγιο σου!!! Wink καλη επιτυχια να εχεις και ολα να πανε κατ'ευχην! study study

83 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Δευ Σεπ 12, 2011 2:31 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες! Σπουδάζω στο ΤΕΙ Πληροφορικής και ΜΜΕ στον Πύργο. Δεν είναι δύσκολο το μάθημα είναι μόνο μπλα μπλα αλλά εγώ έχω τσακωθεί με την αποστήθιση! Δώσε μου μαθηματικά-φυσική και πάρε μου την ψυχή. Ενώ έχω πολύ καλή μνήμη και ένα λογοτεχνικό βιβλίο μπορεί να το συγκρατήσω με ότι δεν με ενδιαφέρει δεν μπορώ να ασχοληθώ. Very Happy

Το κακό-καλό (δεν ξέρω τι από τα δυο ισχύει περισσότερο!) είναι ότι πριν ένα χρόνο το τμήμα μας άλλαξε πρόγραμμα σπουδών. Αυτό σημαίνει ότι όσοι χρώσταγαν λίγα μαθήματα από το Παλαιό πρόγραμμα σπουδών τα δίνουνε μέσα σε τέσσερις διπλές εξεταστικές. Αν δεν τα περάσουν για να πάρουν πτυχίο πρέπει να επαναλάβουν ΟΛΑ τα καινούρια μαθήματα από την αρχή (εδώ πάει το κακό!). Χρώσταγα 3 και μου έχει μείνει ένα. Έχω ευκαιρία τώρα και σε άλλες 2 εξεταστικές. Το τμήμα είναι μικρό και καινούριο. Οι καθηγητές τους παλιούς τους ξέρουν με τα μικρά τους ονόματα. Έχουμε δώσει κοινούς αγώνες να γίνει αυτό το τμημα ΤΕΙ από το μπάχαλο που ήταν όταν ξεκίνησε. Δεν υπάρχουν αίθουσες άρα καταλαβαίνετε ότι αν πρέπει να επαναλάβουν τόσα άτομα όλα τα μαθήματα από την αρχή θα πελαγώσουν. Έτσι με πολύ λίγη προσπάθεια το Παλαιό Πρόγραμμα σπουδών θέλουν να το διώξουν και βοηθάνε( και εδώ είναι το καλό!)! Το Φεβρουάριο πέρασα ένα μάθημα που ήμουν σίγουρη ότι έχω γράψει 3 με το ζόρι 4!

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω καλά αλλά θα πάω μήπως σταθώ τυχερή! Είμαι από Πάτρα και λόγω οικονομικής στενότητας δεν έμεινα στον Πύργο αλλά τόσα χρόνια πηγαινοερχόμουν Πάτρα-Πύργο (2 ώρες να πάω και άλλες τόσες να γυρίσω) και ενδιάμεσα δούλευα. Υπήρξαν εξάμηνα που έφευγα 6 το πρωί από Πάτρα και γύρναγα 10 το βράδυ και 6 το πρωί έπρεπε να ξαναφύγω. Υπήρξαν εξάμηνα που είχα ένα μάθημα 8 το πρωί και ένα 6 το απόγευμα και όλοι την υπόλοιπη μέρα την έβγαζα σε μια καρέκλα στο κυλικείο της σχολής. Είναι το γαμώτο τόσα χρόνια κούρασης να μην πάνε χαμένα. Με έχει πιάσει πείσμα να πάρω το πτυχίο όχι για να το χρησιμοποιήσω κάπου-για πέταμα είναι- αλλά για να ξεπληρώσω έτσι τους κόπους μου…

Δεν μου κρατάει κανείς το μωρό. Ευτυχώς έχουμε μπει σχεδόν σε πρόγραμμα και βρίσκω ευκαιρία να διαβάσω όταν κοιμάται. Έχω πάρει απόφαση ότι μέχρι την Τρίτη θα κάνω μόνο το μαγείρεμα και ας είναι αχούρι το υπόλοιπο σπίτι. Και θα εκμεταλλευτώ και τις 2 ώρες μέχρι να πάω αύριο και τις άλλες 2 που θα περιμένω εκεί. Βλέπετε τα δρομολόγια είναι τόσο χάλια και αραιά που ενώ δίνω στις 1.30 θα φτάσω κάτω στις 11 και θα γυρίσω Πάτρα κατά τις 5 το απόγευμα… Τον μπέμπη θα τον κρατήσει ο μπαμπάς μας το πρωί και από το μεσημέρι και μετά η μαμά μου για να πάει για δουλειά ο μπαμπάς.

Πάλι έγραψα πολλά… Πάλι σας μούρλανα!

84 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Δευ Σεπ 12, 2011 2:45 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αγγελική μου κούκλα η μπουμπού σου! Τη φτύνω από απόσταση ασφαλείας!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 215994 Τις προάλλες μου ξέφυγε το σχολιάκι σου για τα γελάκια! Αν σκεφτείς ότι τόσο που την μπουκώναν από το φαί βαρυστομάχιαζε το κακόμοιρο, που να βρεί όρεξη να σου γελάσει;;;; Επίσης συμφωνώ με τη Μαρία πώς να μην γκρινιάζει όταν βαρυστομάχιαζε;;

Θέλω και εγώ να βάλω φώτο αλλά φοβάμαι ρε γαμώτο… Δεν ξέρω γιατί… Ίσως να πάρω θάρρος και να βάλω κάποια που δεν φαίνεται και τόσο πολύ…

MariaM έγραψε:...Τσίπη μου μέσα απο την καρδιά μου καλή επιτυχία! Έχεις επιλέξει θέμα για πτυχιακή; Τι σπουδάζεις;
Εγώ τελικά στις 43 μέρες αδιαθέτησα, όπως το περίμενα! Δεν απογοητεύτηκα γιατι δεν προσπαθουσαμε και ειχα ελαχιστες πιθανοτητες αλλα λογω καθυστερησης με τρελαναν οι ορμονες την πρωτη μερα! Και πηγα και σε βαπτιση και σερνομουν, χαχα! Θελω λιγο αργοτερα να κανω το δευτερο αλλα αν τυχαινε θα χαιρομουν -εννοειται- και θα ημουν αισιοδοξη!

Μαρία μου θέμα έχω επιλέξει εδώ και 2 χρόνια αλλά έκανα την βλακεία και άκουσα τον καθηγητή που επέμενε ότι έχω πολλές δυνατότητες (ήθελε να με στείλει εξωτερικό αλλά αρνήθηκα για οικονομικούς λόγους…) και έχω πάρει μια πτυχιακή παλούκι! Να δω πότε θα την κάνω και αυτή… Δεν πειράζει για το νινί αφού δεν το είχατε προγραμματίσει και για τώρα! Εγώ πόναγα πολύ στην περίοδο και τρέμω την μέρα που θα αποφασίσει να με επισκεφθεί πάλι!

fofi έγραψε:....ΑγγελικηΜαρια μηνδινειςς σημασια σε αυτα που λενε το μωρακι σου ποναει και ειναι λογικο να κλαιει πως αλλιως να δειξει τον πονακο του ελεος δηλαδη.. Οπως μου ειχε πει και εμενα μια φορα η μανα μου γιατι κλαει το παιδι τοσο πολυ τα αγορια δεν κανει να κλαινει πολυ..Τι μας λες ρε μανα της λεω και τι να κανει δηλαδη να μου το πει με νοηματα; μην δινεις σημασια κοριτσι μου σε κανεναν..

Αχ Φώφι μου… Καλά της απάντησες! Εμένα ο μπέμπης για να κοιμηθεί κλαίει. Το ίδιο έκανε και η μικρή της αδερφής μου. Έχουμε μια ξαδερφή απίστευτη αλλά με κόλλημα να μην κλαίει το παιδί. Λέει στην αδερφή μου (με χιουμοριστική διάθεση) άκαρδη μάνα τι αφήνεις το παιδί σου και κλαίει;; Λέει σε μένα άλλη μέρα Άλλη μας βρήκε από δω δεν κάνει να κλαίνε τα αγόρια. Και τι να του κάνω ρε Ελένη αφού κλαίει για να κοιμηθεί! Πάντως σπαστικό το δεν κάνει να κλαίνε τα αγόρια! Εμένα εμφανίζει ξηροδερμία στα φρύδια και η γιατρός μου είπε να βάλω baby-oil. Μια φορά έβαλα και είδα μεγάλη καλυτέρευση.

georgia84 έγραψε:Τσιπη μου καλη επιτυχια κ απο μενα! Ολα να πανε κατ'ευχην! Βεβαια καταλαβαινω την ελειψη συγκεντρωσης (μια απ'τα ιδια κ εγω!) ομως πιστευω το μωρο σου θα σου φερει τυχη!

Γεωργία μου από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί! Εγώ του έχω δώσει πολλές φορές ξένο αν θέλω να τον κρατήσει ή για να μην τον ταίσω κάπου που δεν μπορώ. Αν έχει ξαναφάει δεν θα έχεις πρόβλημα.

85 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Δευ Σεπ 12, 2011 2:46 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πριν λίγο μου πνίγηκε μέσα στον ύπνο του. Πως να συγκεντρωθώ όταν το ένα αυτί είναι τεντωμένο προς το καρότσι; Το απόγευμα θα πάω στη μαμά μου θα της τον φορτώσω και θα κλειστώ στο δωμάτιό μου μπας και κάνω τίποτα γιατί αλλιώς δεν το βλέπω....

86 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Δευ Σεπ 12, 2011 2:54 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πωπω μπράβο σου Τσίπη μου το αξίζεις να περάσεις το μάθημα με τόσο κοπο και τοση ταλαιπωρία τόσα χρόνια... Εγώ σπούδασα στην πόλη μου και δεν το έχω ζήσει όλο αυτό. Στο πρώτο εξάμηνο όμως είχα μια φίλη που ερχόταν το πρωί όπως λες και έφευγε αργά το απογευμα! Ενδιάμεσα δεν έτρωγε και έτρωγε μόνο το βράδυ που πήγαινε στο σπιτι της! Μετά πρέπει να πήρε μεταγραφή... Θετική σκέψη να έχεις! Εγω πέρασα το δυσκολότερο μάθημα της δικής μου σχολής έχοντας διαβάσει από τα 10 κεφάλαια μονο το 1ο και το τελευταίο και έπεσαν αυτά! Αν το ήξερα θα έπαιζα και λαχείο εκείνη την ημέρα, χαχα! Από τα 280 ατομα που το δίναμε εκείνη την φορά, πέρασα εγώ και άλλα 6! Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου ωρες-ωρες δηλαδή... Δεν γίνεται να ειχαν πάει όλοι αδιάβαστοι.. Τεσπα, εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου καλή επιτυχία και αυτή η προσπάθεια να είναι και η τελευταία. Μετά η πτυχιακή βγαίνει πιο εύκολα. Μονο τις πληροφορίες συγκεντρώνεις στην αρχή και μετά είναι σαν να γράφεις βιβλίο! Πολύ όμορφη εμπειρία! Σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων και το θέμα μου ήταν για τον τουρισμο στην Ελλάδα. Μου αρεσε και το θέμα και έγραψα πολλά (τα οποία φυσικά έπρεπε να ξέρω και απέξω και είναι ένα πρόβλημα, χαχα)! Ο άντρας μου στην μηχανολογία είχε θέμα για τα υβριδικά αυτοκίνητα! Πολύ όμορφο θέμα και αυτό! Λέμε να τα τυπώσουμε κάποια στιγμή να τα έχουμε στην βιβλιοθήκη μας! Είναι δημιούργημά σου όσο να' ναι και το καμαρώνεις!

87 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Δευ Σεπ 12, 2011 3:26 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ουφ δεύτερο πνίξιμο σε λίγη ώρα... Υπομονή... Η γιατρός μου είπε να τον έχω πάντα κοντά μου να τον προσέχω και να τον ακούω για να μην πνιγει... "Πάντως μετά τα κλάματα γιατί η κακιά μαμά ήθελε να βάλει ορό στη μυτούλα μου και να το ρουφήξει με εκείνο το πράμα που βάζει στη μυτούλα μου εγώ τώρα γελαω τους φωνάζω όταν δεν μου δίνουν σημασία και βγάζω περίεργους ήχους από το λαιμό μου που μου αρέσουν και τους επαναλαμβάνω! Με έχει πιάσει και ένας κακός λόξυγγας..."

Μαρία η πίκρα με τη δική μου πτυχιακή είναι ότι μελετάω ένα καινούριο σχετικά τσιπάκι και η βιβλιογραφία είναι ΌΛΗ στα αγγλικά και δεν τα πάω πολύ καλά μαζί τους.... Τυχερή με το μάθημα!Αλλά το κόβω όταν το πάρω απόφαση να παρκάρω τον μπέμπη στη μαμά μου και να κλειστώ μέσα!

88 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Δευ Σεπ 12, 2011 3:35 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Ουφ δεύτερο πνίξιμο σε λίγη ώρα... Υπομονή... Η γιατρός μου είπε να τον έχω πάντα κοντά μου να τον προσέχω και να τον ακούω για να μην πνιγει... "Πάντως μετά τα κλάματα γιατί η κακιά μαμά ήθελε να βάλει ορό στη μυτούλα μου και να το ρουφήξει με εκείνο το πράμα που βάζει στη μυτούλα μου εγώ τώρα γελαω τους φωνάζω όταν δεν μου δίνουν σημασία και βγάζω περίεργους ήχους από το λαιμό μου που μου αρέσουν και τους επαναλαμβάνω! Με έχει πιάσει και ένας κακός λόξυγγας..."

Μαρία η πίκρα με τη δική μου πτυχιακή είναι ότι μελετάω ένα καινούριο σχετικά τσιπάκι και η βιβλιογραφία είναι ΌΛΗ στα αγγλικά και δεν τα πάω πολύ καλά μαζί τους.... Τυχερή με το μάθημα!Αλλά το κόβω όταν το πάρω απόφαση να παρκάρω τον μπέμπη στη μαμά μου και να κλειστώ μέσα!

Ωχ... μελέτησε λιγο την ορολογία και κάπως θα σε βοηθήσει... Από εκεί και ύστερα, η μεταφραση του google κάνει θαύματα, απλά θα το ελέγχεις κάθε φορά και θα διορθώνεις τις λέξεις που αφορούν ορολογία και θα τις μεταφράζει όπως θέλει. Ας πούμε chest σημαίνει και στήθος και μπαούλο... Αυτό το μεταφράζει συνέχεια στήθος!

Ο μπέμπης σου είναι αστέρι! Αν δεν σου έχει πάρει ακόμα τα μυαλά ήρθε η ώρα να το κάνει με τα νάζια του απο εδώ και πέρα!

89 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Δευ Σεπ 12, 2011 2:40 pm

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μπραβο βρε τσιπη που το παλευεις για το πτυχιο! θα εισαι προτυπο για το παιδακι σου! ευχαριστω κ για τα σχολια για τη φωτο, η συγκεκριμενη ειναι πριν ενα μηνα. τωρα ξεχειλιζουν τα μαγουλα κ τα προγουλια μας! αλλα δε προκειται να εμφανισω φωτο με τα περιττα κιλα!χαχαχα!!! λοιπον σημερα το γιαβρι μου ολη μερα κοιμαται! μη τη ματιαξω αλλα δεν πονεσε καθολου! βρε κοριτσια πειτε μου την αληθεια με το χερι στη καρδια! σας λειπει εστω κ λιγο το οτι δεν ειστε μονες με τον αντρα σας?νιωθω καπως σημερα...

90 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Δευ Σεπ 12, 2011 11:10 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:μπραβο βρε τσιπη που το παλευεις για το πτυχιο! θα εισαι προτυπο για το παιδακι σου! ευχαριστω κ για τα σχολια για τη φωτο, η συγκεκριμενη ειναι πριν ενα μηνα. τωρα ξεχειλιζουν τα μαγουλα κ τα προγουλια μας! αλλα δε προκειται να εμφανισω φωτο με τα περιττα κιλα!χαχαχα!!! λοιπον σημερα το γιαβρι μου ολη μερα κοιμαται! μη τη ματιαξω αλλα δεν πονεσε καθολου! βρε κοριτσια πειτε μου την αληθεια με το χερι στη καρδια! σας λειπει εστω κ λιγο το οτι δεν ειστε μονες με τον αντρα σας?νιωθω καπως σημερα...

Τις πρώτες μέρες στο σπίτι μου ελειπε πάααααρα πολύ αυτό που λες Αγγελική! Πάρα πολύ όμως! Τώρα όχι πια. Απολαμβάνουμε την "μοναξιά" όταν κοιμάται αλλά μας λείπει και καθόμαστε και τον χαζεύουμε παρέα! Και ενώ έχουμε περάσει ωραία χρόνια μαζι και έχουμε πολλά να θυμόμαστε απο εκείνα τα ανεμελα χρονια, για κάποιο τρόπο δεν θέλουμε πια να γυρίσουμε εκεί γιατί δεν υπήρχε ο Γιάννης που πλέων είναι το πιο σημαντικό μέλος της οικογένειας!

Χθες ρε κορίτσια μου εκανε πολύ εντύπωση το παιδί μου. Είχαμε πάει στο σούπερ μαρκετ και συναντήσαμε τους κουμπάρους μας. Ο Γιάννης ήταν στο καρότσι του σούπερ μαρκετ και είχε κρατούσε ένα μπουκάλι λάδι. Σε κάποια στιγμή το είχε βάλει στο στόμα και δεν το είχα δει. Του λέει λοιπον ο κουμπάρος "βγάλτο αυτό από το στόμα είναι βρώμικο"... Ο Γιάννης πετάει αμέσως το μπουκάλι και μετά καθόταν και τον κοίταζε... Τον κοίταζε και κοκκίνιζε... Έπειτα άρχισε λίγο να σφίγγει και τα χειλάκια... Τον έβλεπες ότι ζοριζόταν... Μετά τα ματάκια του γίνανε υγρά... ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΦΙΓΓΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΙ!!! Προσπαθούσε να μην κλάψει! Κοίτα εγωισμό μια σταλιά παιδί! Μου εκανε πολύ εντύπωση! Προσβλήθηκε που του έκανε παρατήρηση κάποιος άλλος και όχι οι γονείς του!

91 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Δευ Σεπ 12, 2011 11:55 pm

αγγελικημαρια

MariaM έγραψε:
αγγελικημαρια έγραψε:μπραβο βρε τσιπη που το παλευεις για το πτυχιο! θα εισαι προτυπο για το παιδακι σου! ευχαριστω κ για τα σχολια για τη φωτο, η συγκεκριμενη ειναι πριν ενα μηνα. τωρα ξεχειλιζουν τα μαγουλα κ τα προγουλια μας! αλλα δε προκειται να εμφανισω φωτο με τα περιττα κιλα!χαχαχα!!! λοιπον σημερα το γιαβρι μου ολη μερα κοιμαται! μη τη ματιαξω αλλα δεν πονεσε καθολου! βρε κοριτσια πειτε μου την αληθεια με το χερι στη καρδια! σας λειπει εστω κ λιγο το οτι δεν ειστε μονες με τον αντρα σας?νιωθω καπως σημερα...

Τις πρώτες μέρες στο σπίτι μου ελειπε πάααααρα πολύ αυτό που λες Αγγελική! Πάρα πολύ όμως! Τώρα όχι πια. Απολαμβάνουμε την "μοναξιά" όταν κοιμάται αλλά μας λείπει και καθόμαστε και τον χαζεύουμε παρέα! Και ενώ έχουμε περάσει ωραία χρόνια μαζι και έχουμε πολλά να θυμόμαστε απο εκείνα τα ανεμελα χρονια, για κάποιο τρόπο δεν θέλουμε πια να γυρίσουμε εκεί γιατί δεν υπήρχε ο Γιάννης που πλέων είναι το πιο σημαντικό μέλος της οικογένειας!

Χθες ρε κορίτσια μου εκανε πολύ εντύπωση το παιδί μου. Είχαμε πάει στο σούπερ μαρκετ και συναντήσαμε τους κουμπάρους μας. Ο Γιάννης ήταν στο καρότσι του σούπερ μαρκετ και είχε κρατούσε ένα μπουκάλι λάδι. Σε κάποια στιγμή το είχε βάλει στο στόμα και δεν το είχα δει. Του λέει λοιπον ο κουμπάρος "βγάλτο αυτό από το στόμα είναι βρώμικο"... Ο Γιάννης πετάει αμέσως το μπουκάλι και μετά καθόταν και τον κοίταζε... Τον κοίταζε και κοκκίνιζε... Έπειτα άρχισε λίγο να σφίγγει και τα χειλάκια... Τον έβλεπες ότι ζοριζόταν... Μετά τα ματάκια του γίνανε υγρά... ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΦΙΓΓΟΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΕΙ!!! Προσπαθούσε να μην κλάψει! Κοίτα εγωισμό μια σταλιά παιδί! Μου εκανε πολύ εντύπωση! Προσβλήθηκε που του έκανε παρατήρηση κάποιος άλλος και όχι οι γονείς του!
καλημερα μανουλες! βρε μηπως ο κουμπαρος εχει φωναξει μπροστα στο παιδι κ του χει μεινει? σωστο αντρακι παντως! σου λεει δε θαφησω να δουν το αδυναμο μου σημειο!δε πιστευω να του λεει κανενας οτι οι αντρες δε κλαινε κ κατι τετοια???

92 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Σεπ 13, 2011 1:46 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!
Φωφη μου, οχι, δεν της εχω δωσει καθολου ξενο για αυτο δεν ξερω πως να το χειριστω το θεμα. Λετε να την πειραξει το ξενο? Παντως με μπουκαλι της δινει ο μπαμπας οταν λειπω αυτο που εχω βγαλει απο το θηλαστρο.
Σημερα για πρωτη φορα κοιμηθηκε 6(!!) συνεχομενες ωρες το βραδυ και απο το πρωι εχει κρατησει τριωρο αναμεσα στα γευματα. Αν και νωρις για συμπερασματα εχω μια ελπιδα οτι θα μπουμε σε προγραμμα επιτελους!
Αγγελικη κι εμενα τις πρωτες μερες μου ελειπε λιγο ο αντρας μου γιατι δεν προλαβαινα να τον δω καθολου! Εγω ολη μερα θηλαζα κι αυτος ετρεχε για τις εξωτερικες δουλειες! Τωρα εχω ηρεμησει λιγο και απλα που και που αναπολω τις ωραιες στιγμες που εχουμε περασει οι δυο μας. Ομως οταν κοιταμε τη μπουμπου μας δε θελουμε τιποτα διαφορετικο! Νομιζω οτι ειμαστε πιο ευτυχισμενοι απο ποτε παρα τα προβληματα!
Μαρια φανταζομαι ο γιος σου ειναι σε μια ηλικια που θα σε εκπλησσει καθε μερα! Αν και τελικα πιστευω οτι καθε μερα σε καθε ηλικια τα παιδια μπορει να σε εκπληξουν! Φοβερο τυπακι ομως!!
Κοριτσια δυστυχως πρεπει να βρω γυναικα να μου κραταει τη μικρη για λιγες ωρες που θα λειπω στη δουλεια. Ηταν να τη κραταει ο αντρας μου γιατι εληγε η συμβαση του και θα ηταν ανεργος αλλα του την ανανεωσαν! Very Happy Το μονο κακο ειναι οτι θα νιωθω πως την αφηνω σε ξενα χερια και ειναι τοσο ευθραυστη!!

93 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Σεπ 13, 2011 3:29 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:
MariaM έγραψε:

καλημερα μανουλες! βρε μηπως ο κουμπαρος εχει φωναξει μπροστα στο παιδι κ του χει μεινει? σωστο αντρακι παντως! σου λεει δε θαφησω να δουν το αδυναμο μου σημειο!δε πιστευω να του λεει κανενας οτι οι αντρες δε κλαινε κ κατι τετοια???

Χαχαχαχα, όχι! Αλλά και να του το πούνε δεν καταλαβαίνει ακόμα! Wink

94 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Σεπ 13, 2011 3:35 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:Καλημερα κοριτσια!
Φωφη μου, οχι, δεν της εχω δωσει καθολου ξενο για αυτο δεν ξερω πως να το χειριστω το θεμα. Λετε να την πειραξει το ξενο? Παντως με μπουκαλι της δινει ο μπαμπας οταν λειπω αυτο που εχω βγαλει απο το θηλαστρο.
Σημερα για πρωτη φορα κοιμηθηκε 6(!!) συνεχομενες ωρες το βραδυ και απο το πρωι εχει κρατησει τριωρο αναμεσα στα γευματα. Αν και νωρις για συμπερασματα εχω μια ελπιδα οτι θα μπουμε σε προγραμμα επιτελους!
Αγγελικη κι εμενα τις πρωτες μερες μου ελειπε λιγο ο αντρας μου γιατι δεν προλαβαινα να τον δω καθολου! Εγω ολη μερα θηλαζα κι αυτος ετρεχε για τις εξωτερικες δουλειες! Τωρα εχω ηρεμησει λιγο και απλα που και που αναπολω τις ωραιες στιγμες που εχουμε περασει οι δυο μας. Ομως οταν κοιταμε τη μπουμπου μας δε θελουμε τιποτα διαφορετικο! Νομιζω οτι ειμαστε πιο ευτυχισμενοι απο ποτε παρα τα προβληματα!
Μαρια φανταζομαι ο γιος σου ειναι σε μια ηλικια που θα σε εκπλησσει καθε μερα! Αν και τελικα πιστευω οτι καθε μερα σε καθε ηλικια τα παιδια μπορει να σε εκπληξουν! Φοβερο τυπακι ομως!!
Κοριτσια δυστυχως πρεπει να βρω γυναικα να μου κραταει τη μικρη για λιγες ωρες που θα λειπω στη δουλεια. Ηταν να τη κραταει ο αντρας μου γιατι εληγε η συμβαση του και θα ηταν ανεργος αλλα του την ανανεωσαν! Very Happy Το μονο κακο ειναι οτι θα νιωθω πως την αφηνω σε ξενα χερια και ειναι τοσο ευθραυστη!!

Πραγματικά ετσι ειναι Γιωργια! Κάθε ηλικία σε εκπλήσσει! Είναι ευαίσθητος ο δικός μου και ατίθασος και προσπαθεί να κρυβει τις ευαισθησίες του. Τον ξέρω καλά αυτον τον χαρακτήρα...
Μην ανησυχεις για το μωρό. Το παν είναι η γυναίκα που θα βρεις να αγαπάει τα παιδιά πραγματικα! Και το ιδανικό για εμένα θα ήταν να έχει και δικά της παιδιά.

95 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Σεπ 13, 2011 5:48 am

candycandy

candycandy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ...ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ..ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΦΕΣ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑΤΑ..ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΖΟΥΜΕ

96 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Σεπ 13, 2011 10:29 am

αγγελικημαρια

ΜΑΡΙΑΜ μου ο γιος ειναι μαγκας κ καραμπουζουκλης!!!του εθιξε τον εγωισμο ο κουμπαρος! Very Happy
georgia ας εχουμε δουλεια κ ολα θα γινουν απλα δεν υπαρχει καμια γνωστη σου να το κρατησει?
candy μπραβο κ σε σενα που διαβαζεις! μα καλα αυτη η ομαδα μονο πτυχιουχες εχει βρε παιδι μου????
tsiph σημερα δεν ηταν το μαθημα που εδινες ή κανω λαθος? πως πηγε???
εμεις σημερα ειμαστε πολυ κυριες!δε γκρινιαξε καθολου( μη τη ματιαξω) εριξε κ ενα χαμογελο αλλα χωρις ηχο ακομη! επισης παρατηρησα οτι αλλαξε το κλαμα της...βγαζει φωνουλα ουι ουι ουι!

97 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Σεπ 13, 2011 10:37 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Xαχαχαχα! Ειδες Αγγελικη; Συνερχεται το παιδι!Με το πολυ φαι δεν ειχε ορεξη για γελακια! Ειναι μια γλυκα παντως! Σε ποιον μοιαζει; Εμενα ο Γιαννης ειναι ιδιος ο μπαμπας! Σαν να καναμε κλωνοποιηση ενα πραγμα!

Candy καλη επιτυχια ευχομαι! Σας θαυμαζω κοριτσια που διαβαζετε! Εγω θα τα ειχα φορτωσει στον κοκορα!

98 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Σεπ 13, 2011 12:21 pm

αγγελικημαρια

αχ! πονεμενη ιστορια η ομοιοτητα! πρωτα απολα να σας πω οτι η μανουλα μου που την εχω χασει ηταν ξανθια με πρασινα ματια, εγω μαυροτσουκαλο οπως κ ο αντρας μου κ με κατι φρυδια καραμανληδικα! ε απτην αρχη ευχομουν το παιδι να μοιασει στη γιαγια του τουλαχιστον στα χρωματα. μεχρι στιγμης ομως αν εξαιρεσεις το ματι που ειναι μπλε ολα ταλλα τα πηρε το ατιμο! αφου τα φρυδια βλεπω να της τα βγαζω στο δημοτικο! οχι απλα ειναι πυκνα αλλα ειναι κ μακριες οι τριχες...επειδη κ εγω μοιαζω πολυ με τον αντρα μου δε φαινεται ακομα σε ποιον μοιαζει η μικρη(αλλα εννοειται οτι εγω κ ολο μου το σοι λεμε οτι μοιαζει σε μενα!)

99 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Σεπ 13, 2011 11:14 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:αχ! πονεμενη ιστορια η ομοιοτητα! πρωτα απολα να σας πω οτι η μανουλα μου που την εχω χασει ηταν ξανθια με πρασινα ματια, εγω μαυροτσουκαλο οπως κ ο αντρας μου κ με κατι φρυδια καραμανληδικα! ε απτην αρχη ευχομουν το παιδι να μοιασει στη γιαγια του τουλαχιστον στα χρωματα. μεχρι στιγμης ομως αν εξαιρεσεις το ματι που ειναι μπλε ολα ταλλα τα πηρε το ατιμο! αφου τα φρυδια βλεπω να της τα βγαζω στο δημοτικο! οχι απλα ειναι πυκνα αλλα ειναι κ μακριες οι τριχες...επειδη κ εγω μοιαζω πολυ με τον αντρα μου δε φαινεται ακομα σε ποιον μοιαζει η μικρη(αλλα εννοειται οτι εγω κ ολο μου το σοι λεμε οτι μοιαζει σε μενα!)

Αχ αυτό το φρύδι! Εγώ μαυροτσούκαλο μπορεί να μην είμαι αλλά από τρίχα άλλο τίποτα! Στην εφηβεία ειδικά είχα πολυ. Τώρα είμαι κανονική. Αλλά το φρύδι όπως λες!!! Άλλο πράγμα! Τεράστιο! Έχω αφαιρέσει το μισό και πάλι έχω! Δεν είναι καθόλου λεπτό, είναι απλά κανονικό τώρα!

100 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 4 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Σεπ 14, 2011 1:50 am

αγγελικημαρια

μα οταν λεω στον αντρα μου οτι θα της τα βγαλω νευριαζει!εμενα παντως με κοροιδευαν στο σχολειο για τα φρυδια μου κ δε θελω να κοροιδευουν κ το παιδι μου...να φανταστειτε οτι ηδη φαινονται αρκετες τριχες κ αναμεσα στα φρυδια πανω απ τη μυτη!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις