Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
417 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 417 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

926 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 23, 2011 8:49 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dora. έγραψε:
MariaM έγραψε:
dora. έγραψε: Καλημέρα κορίτσια!! Τσιπη καλά αποτελέσματα να έχετε!
Εμένα η μικρή χθες το απόγευμα κοιμόταν από τις 7,ξύπνησε στις 11 την τάισα κ είχε κέφια,πολυλογία γελάκια,τελκά κοιμηθήκαμε στις 12.Και το πρωι..ξύπνησε στις 5!!! Την ταιζω αλλά η κυρια δεν έλεγε να κοιμηθει!Με τα πολλά κοιμήθηκε στις 6.30. Στις 7.30 που ξύπνησε ο άντρας μου, άκουσε το ξυπνητηρι κ ενοχλήθηκε αλλά την πήρα στο κρεββάτι (ξέρω οτι δεν κάνει αλλά υπέκυψα! ) και κοιμηθήκαμε μέχρι τι 10! Ευτυχώς γιατι δεν θα την πάλευα!

Καλή μέρα να έχουμε!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 215994

Α, μια χαρα!!! Γιατι δεν κανει;

ΓΑΤΑ έγραψε:ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ, Ο ΜΠΕΜΠΕΚΟΣ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ 2.5.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Αχου τι ομορφα! Να τα χαιρεσαι!

Για το κρεββάτι λες ε?! Δε λένε ότι δεν κάνει να τα βάζουμε στο κρεββάτι μας να κοιμούνται μαζί μας γιατί κακομαθαίνουν?!
Πάντως εμένα πολύ μου άρεσε! χεχε!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 654316

τι τελεια που ειναι αλλα κ μενα ο Διονυσης μου φωναζει κ δεν με αφηνει για να μην μαθει στο κρεββατι μας. Αλλα κανενα μεσημερακι την πεφτουμε στο καναπε...

927 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 23, 2011 12:28 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τσιπη καλα αποτελεσματα! Ευχομαι γρηγορα στη ζεστασια του σπιτιου!

Γατα τι κουκλια ειναι αυτα?! Να σου ζησουν! Και ολες κοριτσια εχετε υπεροχα μωρα! Αγγελικη μοιαζουν λιγο οι κορες μας!

Κοριτσια βλεπω τα μωρα σας κοιμουνται πολυ! Μπραβο! Εμενα μεσα στην ημερα το συνηθισμενο ειναι καθε υπνος να διαρκει γυρω στο μισαωρο μια ωρα το πολυ. Οταν ειναι μονη με το μπαμπα της μπορει να κοιμηθει μεχρι τρεις ωρες το πολυ αλλα κι αυτο σπανια. Οταν ειμαι κι εγω σπιτι δεν τα κανει αυτα. Ισως χορταινει περισσοτερο με το ξενο που της δινει ο αντρας μου οταν λειπω γι αυτο να κοιμαται περισσοτερο ενω οταν ειμαι εγω και τη θηλαζω να μην την πιανει τοσο. Οσο για τις νυχτες? Στο 2ωρο-3ωρο εχει ξυπνησει αλλα και παλι τη θηλαζω. Δε ξερω τι να κανω για τον υπνο και απλα περιμενω να στρωσει το προγραμμα της!

Ντορα εγω κοιμαμαι συχνα εως καθημερινα μαζι της! Δεν το θελω βεβαια γιατι θελω το κρεβατι μου αλλα να τι συμβαινει: Οπως εχω πει κοιμαται στο δωματιο της στο οποιο εχουμε κι ενα ημιδιπλο κρεβατι. Εκει τη θηλαζω τη νυχτα και τη βαζω στη κουνια. Στον "πρωτο" υπνο ολα οκ. Αλλα συνηθως γυρω στις δυο το αργοτερο τρεις ξυπναει για να φαει. Εγω πλεον δεν εχω δυναμεις για να μενω ξυπνια τις νυχτες οπως στην αρχη και παντα με παιρνει ο υπνος οταν τη θηλαζω. Οποτε συνηθως αν δω οτι με παιρνει ο υπνος για να μην μου πεσει απ'τα χερια την ξαπλωνω και ξαπλωνω κι εγω στο ημιδιπλο και θηλαζει ενω εγω ξεκουραζομαι. Μετα με πσιρνει ο υπνος και συνηθως μενω εκει το υπολοιπο βραδυ. Μου λειπει ομως ο αντρας μου και το κρεββατακι μου!!! Γι αυτο ανυπομονω να κοιμαται τα βραδια ή εστω να μην κοιμαμαι εγω και να αντεχω να τη θηλαζω ξυπνια!!

Σας αφηνω γιατι πεινασε και τσιριζει!
Φιλακια!!

928 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 23, 2011 1:25 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:
dora. έγραψε:
MariaM έγραψε:
dora. έγραψε: Καλημέρα κορίτσια!! Τσιπη καλά αποτελέσματα να έχετε!
Εμένα η μικρή χθες το απόγευμα κοιμόταν από τις 7,ξύπνησε στις 11 την τάισα κ είχε κέφια,πολυλογία γελάκια,τελκά κοιμηθήκαμε στις 12.Και το πρωι..ξύπνησε στις 5!!! Την ταιζω αλλά η κυρια δεν έλεγε να κοιμηθει!Με τα πολλά κοιμήθηκε στις 6.30. Στις 7.30 που ξύπνησε ο άντρας μου, άκουσε το ξυπνητηρι κ ενοχλήθηκε αλλά την πήρα στο κρεββάτι (ξέρω οτι δεν κάνει αλλά υπέκυψα! ) και κοιμηθήκαμε μέχρι τι 10! Ευτυχώς γιατι δεν θα την πάλευα!

Καλή μέρα να έχουμε!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 215994

Α, μια χαρα!!! Γιατι δεν κανει;

ΓΑΤΑ έγραψε:ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ, Ο ΜΠΕΜΠΕΚΟΣ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ 2.5.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Αχου τι ομορφα! Να τα χαιρεσαι!

Για το κρεββάτι λες ε?! Δε λένε ότι δεν κάνει να τα βάζουμε στο κρεββάτι μας να κοιμούνται μαζί μας γιατί κακομαθαίνουν?!
Πάντως εμένα πολύ μου άρεσε! χεχε!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 654316

τι τελεια που ειναι αλλα κ μενα ο Διονυσης μου φωναζει κ δεν με αφηνει για να μην μαθει στο κρεββατι μας. Αλλα κανενα μεσημερακι την πεφτουμε στο καναπε...

Αντε καλε; Ο καθενας με το μακρυ του και το κντο του! Και επειδη το λενε; Σαν μανουλες θα κανετε αυτο που νιωθετε. Οι αγκαλιες, τα φιλια και τα χαδια μεγαλωνουν υγειεις ενηλικες. Wink Και ο κοινος υπνος ανηκει στην φιλοσοφια του attachment parenting. Πραγμα που τελικα σημαινει πως αν εσεις θελετε το παιδι στο κρεβατι σας, οτι και να λεει ο κοσμος δεν εχει καμια σημασια. Και δεν θα αναφερω καν ποσο καλο κανει στην ψυχολογια του παιδιου. Αν παλι δεν ειστε ανετα με το παιδι στο κρεβατι τοτε ξερετε πως παλι ειναι δικη σας αποφαση να κοιμαται αλλου ασχετα με το τι λεει ο κοσμος. Πολυ απλα τον κοινο υπνο πρεπει να τον χαιρονται ολοι, δηλ και ο μπαμπας. Να μην αναγκαζεται δηλαδη να κοιμηεθι στον καναπε η να φοβαται να γυρισει πλευρο. Το μεγαλυτερο ψεμα που θα ακουσετε ειναι ισως πως το παιδι θα προσκολληθει πανω σας. Γενικα ακουτε το ενστικτο σας και οχι τους μπαμπουλες γυρω σας.

929 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 23, 2011 1:50 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η Τσιπη κι ο μπεμπης τι κανουν;

930 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 23, 2011 10:56 pm

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
MariaM έγραψε:Η Τσιπη κι ο μπεμπης τι κανουν;

ελα μου ντε! γιατι καθυστερει το ανακοινωθεν?

931 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: Kούνια fischer-price Τετ Νοε 23, 2011 11:09 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα! Εδω ειμαστε κ εμεις;με τσαντιζει λιγο το κινητο κ δν μπορω να γραψω ευκολα.σημερα μου ειπαν θα φυγω.περιμενω να επαναλαβουμε μια εξεταση που δν εγινε χτεσ.δν θελω να σκεφτομαι οτι θα βγει θετικη αυτη η εξεταση γιατι υποδηλωνει μια πολυ σοβαρη κ ανιατη ασθενεια(ατιμο ιντερνετ δημιουργεισ αγχος...) απο την οποια εχουμε αρκετα συμπτωματα...

932 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 23, 2011 11:12 pm

αγγελικημαρια

tsiph έγραψε:Καλημερα! Εδω ειμαστε κ εμεις;με τσαντιζει λιγο το κινητο κ δν μπορω να γραψω ευκολα.σημερα μου ειπαν θα φυγω.περιμενω να επαναλαβουμε μια εξεταση που δν εγινε χτεσ.δν θελω να σκεφτομαι οτι θα βγει θετικη αυτη η εξεταση γιατι υποδηλωνει μια πολυ σοβαρη κ ανιατη ασθενεια(ατιμο ιντερνετ δημιουργεισ αγχος...) απο την οποια εχουμε αρκετα συμπτωματα...

αντε καλε!δεν θα βγει θετικη!με το γαλα τι εγινε?

933 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: Kούνια fischer-price Τετ Νοε 23, 2011 11:24 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Συνεχιζω το ιδιο.το αιμα κ οι βλεννες ειναι μαλλον υπολειματα απο το προηγουμενο γαλα κ αυτο που πινουμε τωρα δν εχει προλαβει να επουλωσει το εντερο

934 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 23, 2011 11:35 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Καλημερα! Εδω ειμαστε κ εμεις;με τσαντιζει λιγο το κινητο κ δν μπορω να γραψω ευκολα.σημερα μου ειπαν θα φυγω.περιμενω να επαναλαβουμε μια εξεταση που δν εγινε χτεσ.δν θελω να σκεφτομαι οτι θα βγει θετικη αυτη η εξεταση γιατι υποδηλωνει μια πολυ σοβαρη κ ανιατη ασθενεια(ατιμο ιντερνετ δημιουργεισ αγχος...) απο την οποια εχουμε αρκετα συμπτωματα...

Καλημερα!

Μην το σκεφτεσαι καν! Τιποτα κακο δε θα συμβει. Φιλακια στο μπεμπακι. Αντε να πατε σπιτακι σας να ξεκουραστεις και εσυ. Καλα αποτελεσματα!

935 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Νοε 24, 2011 12:10 am

αγγελικημαρια

τσιπη τιποτα δε θα ναι....απο βαρος πως πατε?
τα υπολοιπα νινακια τι κανουν>?
εμεις πολυ γκρινια ρε κοριτσια! τι επαθε παλι!!!!!μαρια αν μπορεις ανεβασε λιγο το λινκ με τα αλματα αναπτυξης γιατι δε το βρηκα.
γατα κουκλακια τα παιδακια σου!
γεωργια μοιαζουν οι μικρες ε???δηλαδη 2 ειναι θεες???τελεια! Very Happy

936 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Νοε 24, 2011 12:51 am

dora.

dora.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tsiph μακριά από το ιντερνετ! Μόνο άγχος θα σου φέρει και πανικό.Σ'αυτές τις περιπτώσεις μάλλον είναι καλύτερη η άγνοια παρα να διαβάζεις στο ιντερνετ και ποιος ξέρει τι! Κάτσε να σας πουν οι γιατροί,όλα καλά θα'ναι θα δεις!

Γεωργία μου μη νομίζεις κ εμένα η μικρή που πίνει ξένο μέσα στην ημέρα δεν κοιμάται!Το πολύ 30'. Όπως είχε πει η Μαρία μπορεί να της λείπεις κ για αυτό να ξυπνάει όταν είσαι εσύ.Που θα πάει θα μεγαλώσουν και θα κοιμούνται!! Very Happy

Καλημέρα κορίτσια!!

937 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Νοε 24, 2011 1:21 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:τσιπη τιποτα δε θα ναι....απο βαρος πως πατε?
τα υπολοιπα νινακια τι κανουν>?
εμεις πολυ γκρινια ρε κοριτσια! τι επαθε παλι!!!!!μαρια αν μπορεις ανεβασε λιγο το λινκ με τα αλματα αναπτυξης γιατι δε το βρηκα.
γατα κουκλακια τα παιδακια σου!
γεωργια μοιαζουν οι μικρες ε???δηλαδη 2 ειναι θεες???τελεια! Very Happy

Οριστε: http://forum.eimaimama.gr/t1497-topic Διαβασε το 5ο ποστ.

Εμεις σημερα εχουμε το τελευταιο εμβολιο! Επισης θα θελει να του κατεβασει το πετσακι απο το πουλακι αλλα δεν θα την αφησω. Ελπιζω να μην με αναγκασει να τσακωθω μαζι της. Ειναι η πρωτη φορα που θα της πω οχι και δεν ξερω πως θα το παρει. Ελπιζω να μην της διαφευγει πως το παιδι ειναι δικο μου αρα και η ευθυνη και η αποφαση.

938 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Νοε 24, 2011 1:50 am

αγγελικημαρια

αντε βρε μαρια μου με το καλο! να το αφησει ησυχο το πετσακι! ελπιζω να μη χρειαστει να αγριεψεις...

939 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Νοε 24, 2011 1:55 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:αντε βρε μαρια μου με το καλο! να το αφησει ησυχο το πετσακι! ελπιζω να μη χρειαστει να αγριεψεις...
Αχ και εγω γιατι δεν μου αρεσει καθολου να αγριευω. Βασικα φοβαμαι τον εαυτο μου αν με φτασει ο αλλος στα ορια μου. Οτι και να γινει δε θα φταιω.  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 4872 Το πετσακι μια φορα θα παραμεινει αθικτο...

940 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: Kούνια fischer-price Πεμ Νοε 24, 2011 3:24 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εδω ειμαστε κ εμεις.μασ λατρεψαν κ δν μασ αφηνουν να φυγουμε.το τεστ που επρεπε να κανουμε δν τα καταφεραμε ουτε σημερα κ θα το προσπαθησουμε απο την αλλη βδομαδα.μας αλλαξαν το γαλα κ μας εδωσαν πιο ειδικο.θελουν να κανουμε κ εναν υπερηχο κ βλεπουμε.τωρα που χορταινει το παιδι κοιμαται ολο το βραδυ!επισησ βαρος παιρνουμε ικανοποιητικα! Μπηκαμε 5760 κ σημερα ειμαστε 6120!

941 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Νοε 24, 2011 3:34 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Εδω ειμαστε κ εμεις.μασ λατρεψαν κ δν μασ αφηνουν να φυγουμε.το τεστ που επρεπε να κανουμε δν τα καταφεραμε ουτε σημερα κ θα το προσπαθησουμε απο την αλλη βδομαδα.μας αλλαξαν το γαλα κ μας εδωσαν πιο ειδικο.θελουν να κανουμε κ εναν υπερηχο κ βλεπουμε.τωρα που χορταινει το παιδι κοιμαται ολο το βραδυ!επισησ βαρος παιρνουμε ικανοποιητικα! Μπηκαμε 5760 κ σημερα ειμαστε 6120!
Δηλαδη Τσιπη μου θα καθισετε και την αλλη εβδομαδα; Καλε ετσι οπως παει αυτος διπλασιος θα γυρισει σπιτι, χαχα! Να ναι καλα το παιδακι! Εσυ εισαι καλα; Κουραζεσαι; Τρως καλα; Εχεις τη δυνατοτητα να κανεις ενα μπανιο να αισθανθεις καλυτερα;

942 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Νοε 24, 2011 6:40 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσια.

Μαρια μου οτι επιθυμει η μαμα φανταζομαι γινεται δεν μπορει να σε πιεσει με το ζορι,εκτος αν σε πεισει..
Καλο εμβολιο λοιπον!

Τσιπη μου δεν θα φυγετε δηλαδη; απο βαρος παντως μια χαρα!!Ελπιζω να κρατας γερα...

Κοριτσια τι γνωμη εχετε για τον υπνοσακκο; Το βραδυ εχουμε λιγο κρυο κ βαζω καλοριφερ το οποιο καιει τρελο ρευμα και αρχησα να σκεφτομαι αυτο το σεναριο,αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην τον δεσμευει.
Αυτο που εχει γελιο με τον μπεμπη ειναι τον αφηνεις ανασκελα κ αυτοματως εχει γυρισει μπρουμητα. Το βραδυ ξυπνησε κατα τις 3 κ εφερνε βολτα την κουνια ολη,γυρισε μπρουμητα κ μπουσουλαγε-σερνοντας.Τον κοιταζα κ αναρωτιωμουν τοσους γυρους δεν κουραστηκε; κρατησε 1 ωρα αυτο.
Αλλα κ την ημερα οταν ειναι ξυπνιος ολο μπρουμητα θελει να ειναι,φανταζομαι ειναι κατορθωμα για αυτον!!

943 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Νοε 24, 2011 11:10 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:καλησπερα κοριτσια.

Μαρια μου οτι επιθυμει η μαμα φανταζομαι γινεται δεν μπορει να σε πιεσει με το ζορι,εκτος αν σε πεισει..
Καλο εμβολιο λοιπον!

Τσιπη μου δεν θα φυγετε δηλαδη; απο βαρος παντως μια χαρα!!Ελπιζω να κρατας γερα...

Κοριτσια τι γνωμη εχετε για τον υπνοσακκο; Το βραδυ εχουμε λιγο κρυο κ βαζω καλοριφερ το οποιο καιει τρελο ρευμα και αρχησα να σκεφτομαι αυτο το σεναριο,αλλα απο την αλλη φοβαμαι μην τον δεσμευει.
Αυτο που εχει γελιο με τον μπεμπη ειναι τον αφηνεις ανασκελα κ αυτοματως εχει γυρισει μπρουμητα. Το βραδυ ξυπνησε κατα τις 3 κ εφερνε βολτα την κουνια ολη,γυρισε μπρουμητα κ μπουσουλαγε-σερνοντας.Τον κοιταζα κ αναρωτιωμουν τοσους γυρους δεν κουραστηκε; κρατησε 1 ωρα αυτο.
Αλλα κ την ημερα οταν ειναι ξυπνιος ολο μπρουμητα θελει να ειναι,φανταζομαι ειναι κατορθωμα για αυτον!!
Και ναι κυριες μου εχω να ανακοινωσω οτι ο γιος μου πρωτη φορα στα χρονικα Χ3ΣΤΗΚ3 στην παιδιατρο,χαχαχα! Να ναι καλα το αγορι μου, χαχαχαχχα! Σαββατογενημενος ειναι και οσο να ναι θεωρητικα παντα, ειναι πολυ τυχερος χαχα!

Φωφη ο γιος σου εφυγε ε; Φοβερη αναπτυξη!

Για υπνοσακκο θα πω μονο να ακολουθησεις επακριβως τις οδηγιες που αναγραφονται για τις θερμοκρασιες που ειναι καταλληλος. Εμενα με μολις 3 βαθμους πανω, επαθε θερμοπληξια. Αλλα δεν τα ζυισα σωστα τοτε και την επαθα.

944 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Νοε 24, 2011 1:53 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τσιπη μου μενετε μεσα,ε? Μην ανησυχεις παντως! Ειστε σε καλα χερια κ ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα! Πες μας τα νεα σου οταν μπορεσεις...

Χαχα Μαρια! Γουρι γουρι! Ειναι η εννοια μου αυτη οταν πηγαινουμε στη παιδιατρο αλλα προς το παρον μονο την ελαφρια της αναγκη εχει κανει! Με το πετσακι τι εγινε τελικα?

Ντορα κ εγω αυτο περιμενω...να μεγαλωσει κ να κοιμαται!

Αγγελικη ιδιες οι κορες μας. Κ εμενα μια μελαχροινη θεα ειναι!!!
Χτες πηγαμε για εμβολιο. Η μικρη εφτασε 68 ποντους κ 7200 κ κατι! Η γιατρος ακουσε κ φυσημα στη καρδια αλλα μας ειπε οτι τα περισσοτερα μωρα το εχουν κ να μην ανησυχουμε. Για σιγουρια θα κανουμε εναν υπερηχο βεβαια...

945 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Νοε 24, 2011 2:02 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α! Για τον υπνοσακο δεν ξερω κ πολλα. Εμεις εχουμε κατι σαν σλιπιν μπαγκ αυτο ειναι? Δεν τον εχουμε χρησιμοποιησει ακομα αλλα δεν ειμαι αρνητικη αρκει να μη σκαει το παιδι! Δεν ηξερα οτι εχει οδηγιες χρησης...

946 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Νοε 24, 2011 2:04 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το πετσακι στη θεση του! Εβαλε και ο γλυκος μου τα φυσικα εμποδια που ανεφερα,χαχα!

947 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 12:00 am

αγγελικημαρια

καλημερα!!! μαρια γουρι βρε!φοβηθηκε για το πετσακι του το γιαβρι μου κ λεει κατσε να τους εμποδισω!
τσιπη υπομονη! αντε να κανετε την εξεταση κ να πατε σπιτακι σας!
αντι για υπνοσακο εχω δει κουβερτουλες με φερμουαρ, την ιδια δουλεια κανουν κ νομιζω θα εισαι πιο ησυχη.
http://www.eimaimama.gr/2011/11/paplwma-mwroudokosmos.html δες κ αυτο .
κοριτσια αν θυμαστε ειχα παραγγειλει photobook της μικρης κ ενα ημερολογιο τοιχου με φωτο της μπεμπας. χθες τα πηρα κ ειναι τελεια! το ημερολογιο θα το κανουμε δωρο στη γιαγια κ τον παππου για τα χριστουγεννα κ ελπιζω να τους αρεσει.παντως φωτο δε ξαναεμφανιζω! ή στον υπολογιστη ή θα τις κανω σε βιβλιο. επισης το σκεφτομαι κ για τη βαφτιση γιατι το ψηφιακο κοστιζει αρκετα. αυτα! σας κουρασα!

948 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 5:20 am

αγγελικημαρια

ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ????????????

949 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 5:37 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε: ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ????????????

Aσε τα νευρα μου!!!Ειχε διακοπη και τωρα ηρθε το ρευμα απο το πρωι!!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 654655  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 654655  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 654655  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 654655  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 654655  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 654655  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 654655

Μπηκα να δω αν εχουμε κανενα νεο απο την Τσιπη!

Ωραια ιδεα τα ημερολογια! Ξερεις αν ισχυει ακομα η εκπτωση; Επισης ποσες μερες εκαναν να στο στειλουν;

950 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 38 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 5:45 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τα φωτα σας!!!!!!!!!!εχουμε το γυμναστηριο της fischer price αυτο με τις πεταλουδες.το jungle!ηδη ειδα οτι το εχουν πολλα απο τα μωρακια της ομαδας μας.μεχρι στιγμης δεν το εχω πλυνει,απλα βαζω πανα και ξαπλωνει το μωρο και μεχρι στιγμης τα κρεμαστα παιχνιδια απλα τα επιανε και μετα της επλενα τα χερακια πριν τα βαλει στο στομα.τωρα ομως κρεμιεται στην κυριολεξια απο τα κρεμαστα παιχνιδακια(αφου τις ξηλωσε τις πεταλουδες,και τρομαξε...) και τα βαζει και στο στομα μιας και τα φτανει.οποτε βαζω τωρα πλυντηριο με παιχνιδια της και ετοιμαζω να βαλω και το γυμναστηριο.το ελυσα και λεω να το βαλω....ομως φοβαμαι ειδικα για το παπλωματακι που ξαπλωνει μην το χαλασω στο πλυντηριο.τα πλαστικα που εχει,το καθρεφτακι.εσεις που το εχετε,το πλυνατε?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις