Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
566 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 566 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

951 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 5:46 am

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ...ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ... ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠ ΤΗ ΤΣΙΠΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ
ΕΛΕΝΑΚΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΕΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ?

952 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 5:52 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω Ελενακι ειχα το αλλο με τα ψαρακια και το επλενα στους 30 βαθμους με λιγες στροφες στυψιμο. Φανταζομαι ειναι ιδιο το υλικο αλλα δεν ξερω και σιγουρα.

953 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 5:52 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αγγελικημαρια έγραψε:Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ...ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ... ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠ ΤΗ ΤΣΙΠΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

αχ ολο στο χερι λεω,αλλα δεν βρισκω ρε κοριτσια χρονο καθολου.η μπεμπα αν ειναι ξυπνια δεν με αφηνει να κανω τιποτα.πριν την μπεμπα ειχα τρελα με το σπιτι.επρεπε ολα να ειναι στην εντελεια.τωρα που δεν τα προλαβαινω να τα εχω οπως τα θελω,μου την δινει.οσο και να τρεχω με το που ξυπνησει η μπεμπα,τερμα οι δουλειες....ετσι ειστε και εσεις βρε κοριτσια?

954 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 5:54 am

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Εγω Ελενακι ειχα το αλλο με τα ψαρακια και το επλενα στους 30 βαθμους με λιγες στροφες στυψιμο. Φανταζομαι ειναι ιδιο το υλικο αλλα δεν ξερω και σιγουρα.

αχ θα το τολμησω....αφου μου λες οτι το εβαλες εσυ μαρακι,θα το τολμησω ξκαι ο θεος βοηθος!παω παω να βαλω πλυντηριο,και αν δεν ξυπνησει ως τοτε η γκρινιαρα μμου,θα τα ξαναπουμε...

955 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 5:56 am

αγγελικημαρια

ετσι κ χειροτερα! κ εγω δε προλαβαινω τιποτα! πολυ χαλια η κατασταση ασε! μονο αν ειναι εδω ο αντρας μου κανω δουλειες...

956 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 6:03 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αγγελικημαρια έγραψε:Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΝΟΜΙΖΩ...ΣΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ... ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠ ΤΗ ΤΣΙΠΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ

Σε ευχαριστω Αλικη μου!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 417472

elenaki85 έγραψε:
MariaM έγραψε:Εγω Ελενακι ειχα το αλλο με τα ψαρακια και το επλενα στους 30 βαθμους με λιγες στροφες στυψιμο. Φανταζομαι ειναι ιδιο το υλικο αλλα δεν ξερω και σιγουρα.

αχ θα το τολμησω....αφου μου λες οτι το εβαλες εσυ μαρακι,θα το τολμησω ξκαι ο θεος βοηθος!παω παω να βαλω πλυντηριο,και αν δεν ξυπνησει ως τοτε η γκρινιαρα μμου,θα τα ξαναπουμε...

Ωχ, ελπιζω να μη σε πηρα στο λαιμο μου...  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 534787

957 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 6:32 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κ απο εμενα!
Μαρακι ετσ ο Γιαννακης δεν αφηνει κανεις αλλος εκτος την μαμα του να του παρει τον αερα!

Αλικη αν μπορεις βαλε λινκ για τις φωτο.

Ελενακι κ εγω αυτο με τα ψαρακια εχω να πω την αληθεια το στρωματακι ουτε εγω το εχω πλυνει.Βαζω μια πανα,αλλα καθρεφτακι κ ιπποποταμο τα ειχα σαπουνησει.

Κοριτσια θα με τρελλανει ο μικρος τον βαζω στην κουνια του για νανι φευγω κ τον βρισκω μπρουμητα να κοιταει τον μπαγκς μπαννυ στην παντα του,ειπαμε χρυσε μου πρεπει να κοιμηθεις κιολας.
Ξυπνησε κατα τις 4 το βραδυ κ ειχαμε μαραθωνιο στην κουνια απο την μια μερια στην αλλη. Λες κ το πρωι δεν μπορει να το κανει.. Οσο για τον υπνοσακο καλυτερα λετε αυτα με την σακουλα ή με τα ποδαρακια; ποιος λετε να βολευει περισσοτερο δεδομενου τα χιλιομετρα που θελουμε να κοβουμε το βραδυ;

958 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 7:33 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Γεια σας κ απο εμενα!
Μαρακι ετσ ο Γιαννακης δεν αφηνει κανεις αλλος εκτος την μαμα του να του παρει τον αερα!

Αλικη αν μπορεις βαλε λινκ για τις φωτο.

Ελενακι κ εγω αυτο με τα ψαρακια εχω να πω την αληθεια το στρωματακι ουτε εγω το εχω πλυνει.Βαζω μια πανα,αλλα καθρεφτακι κ ιπποποταμο τα ειχα σαπουνησει.

Κοριτσια θα με τρελλανει ο μικρος τον βαζω στην κουνια του για νανι φευγω κ τον βρισκω μπρουμητα να κοιταει τον μπαγκς μπαννυ στην παντα του,ειπαμε χρυσε μου πρεπει να κοιμηθεις κιολας.
Ξυπνησε κατα τις 4 το βραδυ κ ειχαμε μαραθωνιο στην κουνια απο την μια μερια στην αλλη. Λες κ το πρωι δεν μπορει να το κανει.. Οσο για τον υπνοσακο καλυτερα λετε αυτα με την σακουλα ή με τα ποδαρακια; ποιος λετε να βολευει περισσοτερο δεδομενου τα χιλιομετρα που θελουμε να κοβουμε το βραδυ;

Xαχχαχαχα! Ειδικα για εσας ψηφιζω αυτον με τα ποδαρακια!

959 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 7:36 am

αγγελικημαρια

http://www.eimaimama.gr/2011/11/photobooks-photomemories.html αυτο ειναι το λινκ με τις φωτο
καλε μονο η διια μου η χοντροκ@λα δε γυρναει μπρουμυτα! αντε να δουμε! δε ξερω απο υπνοσακο φωφη, αν κρινω απ τη δικια μου που θελει να εχει ανεση στις κινησεις μηπως αυτος με τα ποδαρακια ειναι καλυτερος?

960 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 7:51 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας ευχαριστω κοριτσια.Κ εγω αυτον με τα ποδαρακια σκεφτομουν.
Διαβαζω στο ιντερνετ οτι συνηθως μποσουλανε στον 8 με 10 μηνα.Εμεις κανουμε το μπουσουλημα του κομαντος απορω ρε κοριτσια πως κ τοσο νωρις; Χαιρομαι βεβαια δεν λεω αλλα δεν εχω ξανα ακουσει ή διαβασει κατι παρομοιο.

961 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 9:59 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Σας ευχαριστω κοριτσια.Κ εγω αυτον με τα ποδαρακια σκεφτομουν.
Διαβαζω στο ιντερνετ οτι συνηθως μποσουλανε στον 8 με 10 μηνα.Εμεις κανουμε το μπουσουλημα του κομαντος απορω ρε κοριτσια πως κ τοσο νωρις; Χαιρομαι βεβαια δεν λεω αλλα δεν εχω ξανα ακουσει ή διαβασει κατι παρομοιο.
Ετσι, ειναι αλλα δεν ειναι καθολου κακο! Χαχαχα! Ενιωσε ετοιμος και εφυγε απλα και ομορφα! Εσυ, Αλικη μην το αποπαιρνεις το κοριτσι! Θα κανει τα δικα της κι αυτη. Και αν κρινω απο τη φατσουλα προβλεπεται να γινει μια καταφερτζου... Με μιση καρδια θα της λετε οχι, χαχαχα! Πραγματικα ειναι για πολυ ρουφηγμα!

Κανενα νεο απο την Τσιπη;

962 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 10:08 am

αγγελικημαρια

οχι ρε μαρια κανενα νεο!αραγε εκαναν την εξεταση?? κ οσο για το καταφερτσου ειμαι σιγουρη, απο τωρα μας πουλαει κ μας αγοραζει!

963 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 10:09 am

αγγελικημαρια

ε αντε γραψτε κατι να παμε στο ν.3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

964 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 10:10 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια! Ναι είναι γεγονός είμαστε σπίτι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σόρυ αν γράψω πράγματα που έχω ξαναγράψει αλλά θέλω να σας τα πω μαζεμένα! Φύγαμε σήμερα αργά το μεσημέρι! Απ' όσο φαίνεται μας πείραξε το ξένο γάλα όπως έγραψα και πάλι και εκεί οφειλόταν το αίμα και οι βλέννες. Πήραμε τα πάνω μας από βάρος! Σε 5 μέρες 400 γραμμάρια! Δεν είναι πολλά γιατί αναπλήρωσε αυτό που του έλειπε! Σήμερα άρχισε να επιβραδύνει το ρυθμό πήρε 40 γραμμάρια ενώ τις άλλες μέρες έπαιρνε 100!

Οι οδηγίες είναι να παίρνουμε το epadoren για ένα μήνα. Το ειδικό γάλα neocate σίγουρα μέχρι το χρόνο. Αυτό μας πόνεσε λίγο γιατί έχει 50 ευρώ το κουτί!!!!!!!! Ευτυχώς που το δικαιολογεί το ΙΚΑ... Αν μετά από μια βδομάδα δούμε πάλι αίμα πρέπει να κάνουμε επαναεισαγωγή. Σε 10 μέρες θα πάμε στη παιδίατρό μας να ζυγιστούμε να δούμε πως προχωράει. Το παιδί κόντεωε να πάθει ανορεξία και ήταν 1 κιλό πίσω από αυτό που έπρεπε να είναι! Η παιδίατρός μας ξαφνιάστηκε ρε κορίτσια νευρογενής ανορεξία σε παιδί 4 μηνών!!!!!!!!!! Σε 1 μήνα θα πάμε να μας ξαναδεί η παιδοαλλεργιολόγος, να μας δώσει οδηγίες πως θα ξεκινήσουμε τα στέρεα. Θα καθυστερήσουμε λίγο πρέπει να έχει περάσει 5,5 μηνών για να ηρεμήσει ο οργανισμός του από αυτή τη ταλαιπωρία. Τέλος εγώ πρέπει να γίνω πολύ αυστηρή στη δίαιτά μου και να προσέχω και τα κρυμμένα γαλακτοκομικά.

Αν χρειαστεί μετά από μια βδομάδα να κάνουμε εισαγωγή θα χρειαστεί να κάνει κολονοσκόπηση. Ελπίζω να το αποφύγουμε!

Στα κατορθώματά μας τώρα... Γυρίσαμε πρώτη φορά μπρούμυτα! Καλά το κάναμε μια φορά μην το επαναλάβουμε και καταντήσει κουραστικό εξάλλου μας τσαντίζει το μπρούμυτα! Στο κουνάκι γύρισε τελείως στο πλάι από ανάσκελα για να πιάσει ένα πιαχνίδι και το έφερε πάνω του για να παίξει! Οι κοιλιακοί μας δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό και ξετρέλαναν τους πάντες! Όποιος έμπαινε στο δωμάτιο σήκωνόταν να τον δει ακιπαρακολούθαγε τα πάντα! Χωρίς πλάκα όλοι είχαν να λένε για τον μπέμπη! Επιμελητές, ειδικευόμενοι, φοιτητές, νοσοκόμες, ΌΛΟΙ!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 215994

Ερχονται χτες για επίσκεψη και τον έχω στο κρεβάτι. Πάει από πάνω του η αλλεργιολόγος τον κοιτάει και του λέει έλα σήκω. Ρε κορίτσια μόλις του το είπε έκανε κοιλιακό να σηκωθεί! Έλιωσαν όλοι στα γέλια!!!!!!!!!!!! Αχ η κουκουβάγια ξέσπασε!

Επίσης λίγδωσε το αντεράκι μας και κοιμάμαστε ελεεινά πολλές ώρες! Δεν σας κρύβω πως δεν με χαλάει καθόλου.

Τέλος Ρίο vs Καραμανδάνειο για μένα σημειώστε 1! Άψογο προσωπικό, εξυπηρέτηση, φαγητό, αντιμετώπιση τα πάντα!

Ότι άλλο θυμηθώ εδώ είμαστε!

965 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 10:12 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ε παραπονιάρες! Ξέρετε πόσα πλυντήρια έπρεπε να βάλω;;; Πάλι καλά που ήρθε η μάνα μου και τα σιδέρωσε και έπλυνε και τα πιάτα! Ξεράθηκα στον ύπνο το μεσημέρι παρέα με τον μπέμπη! Αν και είχα κρεβάτι ήταν άβολο και έτριζε και κάθε φορά που πήγαινα να γυρίσω πεταγόταν ο μπέμπης και πιάστηκα η κακομοίρα!

966 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 10:16 am

αγγελικημαρια

καλως ηρθατε στο σπιτακι σας!!!!!!!!!!!!α ρε κουκουβαγια, σε λιγο θα βγαλεις και αυτογραφα! Very Happy Very Happy

ολα καλα λοιπον! ευτυχως που το γαλα το δικαιολογει το ικα! θα παρει τα πανω του το γιαβρι μου κ θα ηρεμησει...
μωρε θα αρχισει να βαζει κιλα και δε θα σταματαει! τελος καλα ολα καλα!!!

967 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 10:18 am

αγγελικημαρια

καλα καλα! δε παραπονιομαστε!χαχαχα!

968 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 10:30 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελα βρε Τσιπη μου! Εγω με την Αλικη σιγουρα πλαθαμε στο μυαλο μας σεναρια που δεν τολμουσαμε να ξεστομισουμε! Ποσο χαιρομαστε με τα νεα σου δε φανταζεσαι!

Να δοσεις πολλα φιλακια στο γιο σου!!! Αντε μια χαρα θα ειναι το μαναρακι μας απο εδω και περα!!! Πριν λιγες μερες χαριζε μια κοπελα 2 κουτια απο αυτο το γαλα αλλα το εψαξα και ειδα οτι τα εδωσε... Κριμα,γμτ. Αφου τα δικαιολογει το ΙΚΑ παλι καλα! Φιλια και καλους υπνους! Wink

969 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 10:59 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μόλις γύρισα από το φαρμακείο με ένα μίνι εγκεφαλικό... 58 ευρώ το κουτί.... Η βλακεία είναι πως κάποιες φορές το φτιάχνω για να το πετάξω αλλα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο πρέπει να φτιάχνω σε κάθε γεύμα. Μαρία ευχαριστώ για το ενδιαφέρον το είχα δει και εγώ αλλά δεν μας έκανε. Η κοπέλα έδινε το neocate advance που είναι μετά το χρόνο. Εγώ να δείτε όσο ήμουν μέσα τι σενάρια έπλαθα. Η εξέταση που δεν κάναμε λέγεται τεστ ιδρώτα. Κάνε μια αναζήτηση στο google και θα δεις τι πέρασα ένα ολόκληρο βράδυ. Μου είπαν όμως πως δεν πειράζει ας μην τη κάνουμε. Επίσης ηρέμησα γιατί το παιδί πήρε βάρος (η στασιμότητα βάρους είναι ένα από τα συμπτώματα)και η στασιμότητα ήταν εξαιτίας ελλιπούς σίτισης.

Επίσης έβρισα πολλές φορές τον εαυτό μου. Έχουμε μπει 2 φορές στο νοσοκομείο, τη μια με υπερφαγία και την άλλη με ελλειπή σίτιση. Πόσο άχρηστη μπορεί να είμαι δηλαδή να μην μπορώ να τον ταίσω κανονικά;;; Twisted Evil

970 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 11:14 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελα βρε Ξανθη μου δε φταις εσυ και το ξερεις. Η ΓΟΠ και η εντονη αλλεργια προκαλεσαν και τα 2. Την πρωτη φορα εφταιγε η ΓΟΠ και τωρα η αλλεργια πιθανον γιατι διαβασα καπου πως ευθυνεται για χαμηλο βαρος. Τι μπορουσες να κανεις εσυ; Απλα το ταιζες οποτε ηθελε. Ηταν ομολογουμενως πολυ υψηλο το επιπεδο δυσκολιας.

971 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 11:18 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία μου τον τάιζα όποτε ήθελα αυτός έπινε πολύ λίγο και δεν παραπονιόταν. Έσπασα το κεφάλι μου να βρω τι φταίει. Μήπως κάποια στιγμή που τον σήκωνα να ρευτεί παραπονιόταν γιατί ήθελε και άλλο και εγώ μόλις έβγαζε γουλιά τον μπούκωνα με τη πιπίλα και δεν του έδινα άλλο; Αλλά και αυτός δεν ζητούσε πάλι. Ρούφαγε την πιπίλα και σταμάταγε, εγώ ήξερα ότι όταν πεινάει ένα παιδί κλαίει. Στο Καραμανδάνειο με έιχαν κατηγορήσει για υπερφαγία τι να έκανα; Με το ζόρι να τον έβαζα στο στήθος;;;;;

972 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 11:52 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Μαρία μου τον τάιζα όποτε ήθελα αυτός έπινε πολύ λίγο και δεν παραπονιόταν. Έσπασα το κεφάλι μου να βρω τι φταίει. Μήπως κάποια στιγμή που τον σήκωνα να ρευτεί παραπονιόταν γιατί ήθελε και άλλο και εγώ μόλις έβγαζε γουλιά τον μπούκωνα με τη πιπίλα και δεν του έδινα άλλο; Αλλά και αυτός δεν ζητούσε πάλι. Ρούφαγε την πιπίλα και σταμάταγε, εγώ ήξερα ότι όταν πεινάει ένα παιδί κλαίει. Στο Καραμανδάνειο με έιχαν κατηγορήσει για υπερφαγία τι να έκανα; Με το ζόρι να τον έβαζα στο στήθος;;;;;

Σου ειπαν να τον σταματας πριν χορτασει και αυτο εκανες, δεν φταις εσυ. Ε, και συνηθισε μαλλον ο μικρος και ετρωγε και εκεινος λιγο μετα, ποιος ξερει; Rolling Eyes

973 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 11:54 am

αγγελικημαρια

τσιπη δε φταις εσυ κ το ξερεις...δε μπορουσες να κανεις διαφορετικα! αφου δε ζητουσε να τον μπουκωνες με το ζορι? δε φταις κ μη το σκεφτεσαι!

974 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 12:32 pm

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσια. ηρθα κι εγωωωωωωωω.
λοιπον ν'αρχισω με τα φρεσκα.
τσιπη μου τελος καλο ολα καλα λοιπον. αντε γυρισατε με το καλο στο σπιτακι σας, πηρε και ο μπεμπης τα πανω του. καλα για τα υπολοιπα δε θα σχολιασω.... νομιζω ειναι ο πιο ζωηρος της ομαδας κι ας εχει περασει τοσα ο μικρουλης, μπραβο στο παλικαρι σου. καλα για το οτι εισαι αχρηστη..... δεν εχω να πω κατι!!!!!!! μονο μη το ξαναπεις!!!!!
ας παω και στα παλια....
υπνοσακο εγω της βαζω εδω και αρκετο καιρο. η δικια μου δεν καθετε σκεπασμενη με τιποτα. της εχω παρει δυο "τσουβαλακια" και μου εχουν φερει κι ενα με ποδαρακια. προς το παρον εχω χρησιμοποιησει μονο τα τσουβαλακια, το αλλο να κανει λιγο περισσοτερο κρυο. και να σας πω οτι διαβασα, οπως σας ξαναειπα για τη θερμοκρασια δωματιου το βραδυ να ειναι 18-20 βαθμοι. ελεγε επισης οτι για να καταλαβουμε αν κρυωνει το μωρο καλυτερα ειναι να πιανουμε την κοιλιτσα και την πλατη. η πλατη δεν πρεπει να ειναι ιδρωμενη.
για το γυμναστηριο, αν και λιγο αργα τωρα, εγω το επλυνα στο χερι. για πες τι εγινε που το εβαλες στο πλυντηριο, να ξερω για την επομενη φορα.
κι αλλα νομιζω ηθελα να σχολιασω.... παω να ξαναδιαβασω τα προηγουμενα και αν ειναι σας ξαναρχομαι να σας ζαλισω λιγο ακομα.

975 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 25, 2011 12:45 pm

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ξαναρθα!!!!
δεν συμπληρωνω στο προηγουμενο ποστ, για να γραψω ακομα ενα ......η αλικη ειπε να γραφουμε να παμε στο ν 3...... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ηθελα να πω οτι απο δουλειες κι εγω μια απο τα ιδια..... η δικια μου καλη χρυση αλλα δεν θελει μονη της!!!! καθετε στο γυμναστηριο και παιζει μονη της κανα μισαωρο, μετα θελει παρεα. στο ριλαξ δεν το συζητω.... 10 λεπτα κι αν.....
αλικη μη στενοχωριεσε... κι η δικια μου ετσι ειναι!!!! ειχε γυρισει μπρουμυτα οταν ηταν 2,5 εβδομαδων και τωρα..... τιποτα, λιγο στο πλαι γυρναει. χοντροκωλα στην κυριολεξια!!!!
Μαρια ο γιος σου εφτασε σ'αυτην την ηλικια για να χε... στον παιδιατρο!!!!! εμεις σας φαγαμε λαχανο!!!!! τη δευτερη φορα τα κανε!!!! να και μια πρωτια που εχει η δικια μου  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 328109  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 328109  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 39 328109
τωρα νομιζω τα ειπα....
καληνυχτα και φιλια σε ολες.
καλο κουραγιο στη φωφη με το δρομεα της.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις