26 http://forum.eimaimama.gr/t7556-topic Παρ Σεπ 02, 2011 6:29 am
katerina780
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ,ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ Κ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΙΟ ΧΑΛΑΡΑ...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Είχε αγωνα καλέ σήμερα?Ευάκι έγραψε:θελω να πω στον αντρα μου να ξυπνησει που ηθελε να δει την εθνικη αλλα κοιμαται τοσο ομορφα η μικρη στην αγκαλια του που δεν θελω να χαλασω την εικονα...
επισης δε μπορω να ξανακουσω το "καλαθι απο τον καλαθη" δεν αντεχω αλλο λεμεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nena έγραψε:Είχε αγωνα καλέ σήμερα?Ευάκι έγραψε:θελω να πω στον αντρα μου να ξυπνησει που ηθελε να δει την εθνικη αλλα κοιμαται τοσο ομορφα η μικρη στην αγκαλια του που δεν θελω να χαλασω την εικονα...
επισης δε μπορω να ξανακουσω το "καλαθι απο τον καλαθη" δεν αντεχω αλλο λεμεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και τι να σου κάνει ο Καλάθης, να μη σκοράρει ο άνθρωπος????
Αλλά μια και το έφερε η κουβέντα, θέλω κι εγω να πω στον άντρα μου ότι εναμισι δεκάλεπτο αγωνα, όπου χάναμε με 1-2 πόντους διαφορά, δε σημαίνει ότι όλη η ομάδα είναι σκ@τα και οτι φέτος "ουτε που θα περάσουμε στην επόμενη φάση, όπως πέρσι" κτλ κτλ κτλ..
Επισης, να του υπενθυμίσω ότι δεν είναι βοηθός προπονητη και ότι ο πραγματικός προπονητης δεν τον ακούει όταν φωνάζει απο τον καναπέ στην τηλεόραση. Ούτε οι παικτες τον ακουν..
Θελω να πω στον αντρα της ζωης μου οτι προσευχομαι αυτη την φορα να ειναι η τυχερη μας κ να τον κανω μπαμπα.
αααααααααααααααα κ εγω μενω στην ΚαβαλαααααααCarrie έγραψε:
Επίσης θέλω να πω στην Νένα πόσο μου έχει λείψει η Καβάλα (είμαι από εκεί) και τι τυχερή που είναι που δεν μένει στην παλιοπρωτεύουσα αλλά στην επαρχία!
[/color]
koukida έγραψε: δεν καθεται σε κανενα αλλο!!!
Nena έγραψε:Θελω να πω στην Κουκίδα να κανονίσουμε καμια μαμαδοσυναντηση στην Καβάλα (ανευ μωρών σας παρακαλώ...). Γιατι, εμεις κατουρήσαμε σε κανένα πηγάδι και δεν θα μαμαδοσυναντηθούμε????
ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαNena έγραψε:Είχε αγωνα καλέ σήμερα?Ευάκι έγραψε:θελω να πω στον αντρα μου να ξυπνησει που ηθελε να δει την εθνικη αλλα κοιμαται τοσο ομορφα η μικρη στην αγκαλια του που δεν θελω να χαλασω την εικονα...
Και τι να σου κάνει ο Καλάθης, να μη σκοράρει ο άνθρωπος????
Αλλά μια και το έφερε η κουβέντα, θέλω κι εγω να πω στον άντρα μου ότι εναμισι δεκάλεπτο αγωνα, όπου χάναμε με 1-2 πόντους διαφορά, δε σημαίνει ότι όλη η ομάδα είναι σκ@τα και οτι φέτος "ουτε που θα περάσουμε στην επόμενη φάση, όπως πέρσι" κτλ κτλ κτλ..
Επισης, να του υπενθυμίσω ότι δεν είναι βοηθός προπονητη και ότι ο πραγματικός προπονητης δεν τον ακούει όταν φωνάζει απο τον καναπέ στην τηλεόραση. Ούτε οι παικτες τον ακουν..
koukida έγραψε:Κατερίνα ελααααα
ασε τα μωρα-παρε το αεροπλάνο κ ελα- θα μεινεις σε εμενα!
Lilliput έγραψε:Καλάθης?!?!?!?!
Carrie έγραψε:Θέλω να πω στην κουκίδα και στην Νένα ότι...ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΕΡΘΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
Carrie μου, εσύ μπορείς μα έρθεις αν το θέλεις στην δική μας, της Αθήνας, που ετοιμάζεται για τον Οκτώβριο
Lilliput έγραψε:NeNaKi_Gr έγραψε:
Carrie μου, εσύ μπορείς μα έρθεις αν το θέλεις στην δική μας, της Αθήνας, που ετοιμάζεται για τον Οκτώβριο
Τελικά Οκτώβρη,ε??
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 12 ... 22
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης