Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
396 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 396 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 22]

51ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Σαβ Σεπ 03, 2011 9:19 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mama katerina έγραψε:
Lilliput έγραψε:Καλάθης?!?!?!?! confused confused

scratch scratch scratch scratch scratch scratch
Νικόλαος Καλάθης - Παίκτης της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ και... του Παναθηναϊκού? (Θα σας γελάσω... Rolling Eyes)

Αααα και να μην το ξεχάσω... Και κατά την -όπου φυσάει ο άνεμος- γνώμη του άντρα μου... ΑΜΠΑΛΟΣ(κατά διαστήματα ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ... όταν κερδίζουμε δλδ Cool) Razz

52ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Σαβ Σεπ 03, 2011 9:27 am

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:Νικόλαος Καλάθης - Παίκτης της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ και... του Παναθηναϊκού? (Θα σας γελάσω... Rolling Eyes)

Αααα και να μην το ξεχάσω... Και κατά την -όπου φυσάει ο άνεμος- γνώμη του άντρα μου... ΑΜΠΑΛΟΣ(κατά διαστήματα ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ... όταν κερδίζουμε δλδ Cool) Razz [/color][/size]
Κι εδω κι εδω, το ιδιο Razz Razz Razz Razz ...

53ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Σαβ Σεπ 03, 2011 9:33 am

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θελω να πω στην απο πανω μου να σταματησει να τραβα καρεκλες κ κρεβατια ολη την ωρα κ κυριως το μεσημερι που κοιμαται το μωρο κ κατεχω οτι το κανει επιτηδες γιατι δεν το χω σε πολυ να της πεταξω χειροβομβιδα της καργιας... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 654655 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 654655 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 654655

https://www.youtube.com/cretanvenus

54ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Σαβ Σεπ 03, 2011 11:39 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια ποσες ειμαστε βορειες να μαζευτουμε- λεω να παμε για ρετσινες ενα απογευμα -θα γελασουμε πολυ!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 654316
δεν ξερω ποσες ειμαστε..
Carrie αν δεν κανω λαθος απο δω εισαι ετσι? που θα παει θα ερθεις κ απο τα παλια ου τα λιμερια!
Κατερινακι μακαρι να ερθεις προς τα εδω- να μας ειδοποιησεις εεεε!!!!

55ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Σαβ Σεπ 03, 2011 12:33 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:κοριτσια ποσες ειμαστε βορειες να μαζευτουμε- λεω να παμε για ρετσινες ενα απογευμα -θα γελασουμε πολυ!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 654316
δεν ξερω ποσες ειμαστε..
Carrie αν δεν κανω λαθος απο δω εισαι ετσι? που θα παει θα ερθεις κ απο τα παλια ου τα λιμερια!

εννοειται!!!!

56ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Σαβ Σεπ 03, 2011 12:51 pm

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
NeNaKi_Gr έγραψε:
Carrie έγραψε:Θέλω να πω στην κουκίδα και στην Νένα ότι...ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΕΡΘΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Carrie μου, εσύ μπορείς μα έρθεις αν το θέλεις στην δική μας, της Αθήνας, που ετοιμάζεται για τον Οκτώβριο Smile (Λέγαμε για Σεπτέμβρη, αλλά δεν βόλεψε τελικά...)
Νομίζω ότι σε έχω τσεκάρει στο τεφτέρι μου κι όλας, για personal pm πρόσκληση...

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσεις με την παρουσία σου... μπορεί να μην είμαστε η μαμαδοσυνάντηση που θα προτιμούσες περισσότερο να παραβρεθείς, καταλαβαίνω Wink, αλλά σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις εξίσου όμορφα και μαζί μας Very Happy

Όταν μαζευτούν τα άτομα, την ημερομηνία θα την κοιτάξουμε όλες μαζί μετέπειτα Wink

Κανονιστε τα εσεις με ημερομηνιες κτλ και αν μου κατσει και μπορεσω (ειμαι και μακρυουτσικα Razz ) κι εμενα θα σας ερθω!

57ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Σαβ Σεπ 03, 2011 1:11 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
Carrie μου, εσύ μπορείς μα έρθεις αν το θέλεις στην δική μας, της Αθήνας, που ετοιμάζεται για τον Οκτώβριο Smile (Λέγαμε για Σεπτέμβρη, αλλά δεν βόλεψε τελικά...)
Νομίζω ότι σε έχω τσεκάρει στο τεφτέρι μου κι όλας, για personal pm πρόσκληση...

Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσεις με την παρουσία σου... μπορεί να μην είμαστε η μαμαδοσυνάντηση που θα προτιμούσες περισσότερο να παραβρεθείς, καταλαβαίνω Wink, αλλά σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις εξίσου όμορφα και μαζί μας Very Happy

Όταν μαζευτούν τα άτομα, την ημερομηνία θα την κοιτάξουμε όλες μαζί μετέπειτα Wink

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 536304 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 536304 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 536304 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 536304 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 536304 Ναι θέλω!!!!Ήθελα πολύ να έρθω και στην προηγούμενη αλλά ρε γαμώτο έλειπα και δεν μπορούσα!!!!Μ'αρεσουν οι μαμαδοσυναντήσεις αν και έχω πάει μόνο σε μία μονο που κάναμε με τις εγκυούλες της ομάδας μας!!Μια χαρά θα είμαι και σε άδεια και θα είμαι και ξεκούραστη!!!

58ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Σαβ Σεπ 03, 2011 1:13 pm

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:κοριτσια ποσες ειμαστε βορειες να μαζευτουμε- λεω να παμε για ρετσινες ενα απογευμα -θα γελασουμε πολυ!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 654316
δεν ξερω ποσες ειμαστε..

Όμως με την πρώτη ευκαιρία που θα ανέβω Καβάλα θα σας το πω για να βρεθούμε!!!!!Smile

59ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Σαβ Σεπ 03, 2011 1:18 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:
δεν ξερω ποσες ειμαστε..

Όμως με την πρώτη ευκαιρία που θα ανέβω Καβάλα θα σας το πω για να βρεθούμε!!!!!Smile
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 564595 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 564595 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 564595 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 315810

60ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Σαβ Σεπ 03, 2011 1:40 pm

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θελω να πω στα φασολακια "ΒΡΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

61ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Σαβ Σεπ 03, 2011 1:42 pm

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν ξερω ποσες ειμαστε..

ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΑΘΗΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΒΕΡΑ ΔΡΑΜΙΝΗ- ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ- ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΟΡΕΙΑ!! ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΛΕΣΤΩ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!! (ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΝΝΑΩ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!) ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 654316

62ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Σαβ Σεπ 03, 2011 2:00 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σωσω -μακαρι να ερθεις προς τα πανω πριν γεννησεις!!! να τα πουμε απο κοντα!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 564595 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 315810

63ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Σαβ Σεπ 03, 2011 2:19 pm

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koukida έγραψε:Σωσω -μακαρι να ερθεις προς τα πανω πριν γεννησεις!!! να τα πουμε απο κοντα!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 564595 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 315810
ΜΑΚΑΡΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ!! ΣΤΙΣ 16 ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ! ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ! ΔΡΑΜΑΑΑ!! ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ!!

64ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 04, 2011 1:45 am

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θέλω να πω στα κοριτσάκια μου καλή αρχή στην καινούρια τους ζωή, μιας και ξεκινούν αύριο το σχολείο και ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 35468 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 35468 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 35468 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 35468 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 35468 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 35468 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 35468 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 35468 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 35468 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 35468 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 35468

65ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 04, 2011 1:57 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
blackrose έγραψε:Κανονιστε τα εσεις με ημερομηνιες κτλ και αν μου κατσει και μπορεσω (ειμαι και μακρυουτσικα Razz ) κι εμενα θα σας ερθω!
Κουρκουμπινάκι μου εσύ! :-P ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 417472
Κάνε ότι είναι δυνατόν και ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ!
Θα ήταν τέλειο να σε έχουμε κοντά μας! :-D
Η κορυφαία μαμαδοσυνάντηση ever :-D
Θα περιμένουμε με μια τεράστια αγκαλιά για σένα και το σποράκι σου... :-D

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΩ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΕΚΕΙΕΙΕΕΙΕΙ...cheers

Carrie έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 536304 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 536304 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 536304 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 536304 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 536304 Ναι θέλω!!!!Ήθελα πολύ να έρθω και στην προηγούμενη αλλά ρε γαμώτο έλειπα και δεν μπορούσα!!!!
cheers cheers cheers
Χαίρομαι πολύ που το σκέφτεσαι σοβαρά, θα ήθελα πολύ να τα πούμε απο κοντά! :-)
Μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να συναντηθούμε σε κάποιον θέμα ή σε διάλογο του τσατ, κρίμα, αλλά ποτέ δεν είν' αργά... :-D Είμαστε πιο άμεσες μάλλον... Θα το πάμε κατευθείαν πρόσωπο με πρόσωπο στο Live ;-) :-D

Τι διαβάζω... είσαι και βόρεια!
Εγώ Ξανθιώτισσα είμαι... Γεννήθηκα Καβάλα, μεγάλωσα Ξάνθη και... τα τελευταία χρόνια διαμένω στην Αθήνα.
Πηγαινοέρχομαι όμως, γιατί το σπιτάκι μας δεν το εγκαταλείπουμε ποτέ :-D ...Φαντάζομαι κάπως έτσι και συ :-)
Οπότε, θα έχουμε παραπάνω όμορφα πράματα να πούμε...:-D

Τέλεια κούκλα μου!
Όταν έρθει ο καιρός, θα σου στείλω Pm για να κανονίσουμε ημερομηνία :-)

(K)(K)(K)
Φιλάκια και... που και που να μας έρχεσαι στο τσατάκι να τα λέμε και σε πραγματικό χρόνο :-)

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ CARRIE... Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣΕΙΣΕΙΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 328109

66ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 04, 2011 2:04 am

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Θέλω να πω στο Νενάκιgr:

ΔΕΣ ΤΑ ΠΜ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Mad Mad Mad Mad Mad Mad !!!!

67ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 04, 2011 2:37 am

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
natali-maria έγραψε:Θέλω να πω στο Νενάκιgr:
ΔΕΣ ΤΑ ΠΜ ΣΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Mad Mad Mad Mad Mad Mad !!!!

Δεν μπορώ να μπαίνω τέτοιες ώρες ρε σε λεω... ΧΑΜΕΝΟ! Razz
Έχω δουλειά και τα μηνύματα στο φόρουμ τα γράφω με διακοπές... ΜΠΟΥΦΟ! Razz

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗ ΝΑΤΑΛΙ... ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣΤΉΡΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ... ΑΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΤΩΝ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΟΜΟΡΦΩΝ ΚΩΛΟΜΕΡΙΩΝ ΤΗΣ Razz

68ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 04, 2011 3:50 am

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θέλω να πω στον άντρα μου ότι τον ευχαριστώ για τα 12 χρόνια γάμου και όλα όσα μου έχει προσφέρει. 12 χρόνια ηρεμίας -τρέλας - χαράς -δακρύων έντονων συναισθημάτων πάντα δίπλα ο ένας στον άλλον να στηριζόμαστε και να προχωράμε μαζί με το καμάρι μας . άντε να πάμε για τα 13 και να έχουμε μόνο εύχαριστα

69ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 04, 2011 4:55 am

blackrose

blackrose
Θελω να πω σε ολες σας ενα μεγαλο ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Uploaded with ImageShack.us[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Uploaded with ImageShack.us

70ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 04, 2011 5:00 am

anastazia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ BLACKROSE ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΔΩΣΕ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.................

71ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 04, 2011 5:08 am

blackrose

blackrose
anastazia έγραψε:ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ BLACKROSE ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΔΩΣΕ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.................

Aν ειναι μαθημα ζωης για εσας οι για καποιες απο εδω χαιρομαι πολυ που ειμαι ο μεσολαβητης!!!γιατι ειμαι υπερηφανη που μπορεσα και αντεξα και πονεσα και ποναω το γιοκα μου αλλα χωρις να κατατροπονω το εγω μου και του συντροφου μου....Η ζωη ειναι ωραια!! εχει πολυ πονο και λυπες αλλα οι ευτιχισμενες στιγμες τηςμας δινουν πνοη για αλλη μια ζωη να αντεχουμε!!! ειμαι αισιοδοξη και ευχομαι το σπορακι μου να ριζωσει καλα εκει μεσα μεχρι την καταλληλη ωρα να εμφανιστει!!! ευχομαι καμια να μην ζησει οτι εγω και ενα ευχαριστω απο μενα ειναι το λιγοτερο για εσας! μονο αισιοδοξια....ολα τα αλλα ειναι ασημαντα μπροστα σε καταστασεις που μας φτανουν στο χειλος του γκρεμου...η ζωη ειναι οτι πιο ιερο..η υγεια μας!!! και μετα ,τα δανεια,τα χρεη,οι τσακωμοι και τα κουτσομπολια ειναι τριτα η τελευταια...εγω καταλαβα την ουσια..ετσι νιωθω.πως ο θεος μεσα απο αυτο με εκανε καλυτερο ανθρωπο,και πιο δυνατο..!!!!!!!!!
και τωρα προσπαθω να συνειδητοποιησω το δωρο Του!!!!!

72ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 04, 2011 5:26 am

minubaki

minubaki
Γλυκεια μου κλειω εισαι εγκυος? Εχω καιρο να μπω κ καθολου σχεδον χρονο μπαινω στη ζουλα απο το κιν καμια φορα αλλα για πολυ λιγο΄οποτε δεν ειμαι κ ενημερωμενη τι γινεται...

73ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 04, 2011 5:28 am

blackrose

blackrose
minubaki έγραψε:Γλυκεια μου κλειω εισαι εγκυος? Εχω καιρο να μπω κ καθολου σχεδον χρονο μπαινω στη ζουλα απο το κιν καμια φορα αλλα για πολυ λιγο΄οποτε δεν ειμαι κ ενημερωμενη τι γινεται...

Ναι!!!!!!!! ειμαι!!! εσυ τι κανεις εισαι καλα κοπελα μου????

74ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 04, 2011 5:43 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
cheers cheers cheers
Χαίρομαι πολύ που το σκέφτεσαι σοβαρά, θα ήθελα πολύ να τα πούμε απο κοντά! :-)
Μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να συναντηθούμε σε κάποιον θέμα ή σε διάλογο του τσατ, κρίμα, αλλά ποτέ δεν είν' αργά... :-D Είμαστε πιο άμεσες μάλλον... Θα το πάμε κατευθείαν πρόσωπο με πρόσωπο στο Live ;-) :-D

Τι διαβάζω... είσαι και βόρεια!
Εγώ Ξανθιώτισσα είμαι... Γεννήθηκα Καβάλα, μεγάλωσα Ξάνθη και... τα τελευταία χρόνια διαμένω στην Αθήνα.
Πηγαινοέρχομαι όμως, γιατί το σπιτάκι μας δεν το εγκαταλείπουμε ποτέ :-D ...Φαντάζομαι κάπως έτσι και συ :-)
Οπότε, θα έχουμε παραπάνω όμορφα πράματα να πούμε...:-D

Τέλεια κούκλα μου!
Όταν έρθει ο καιρός, θα σου στείλω Pm για να κανονίσουμε ημερομηνία :-)

(K)(K)(K)
Φιλάκια και... που και που να μας έρχεσαι στο τσατάκι να τα λέμε και σε πραγματικό χρόνο :-)

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΗΝ CARRIE... Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣΕΙΣΕΙΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 328109

Αλήθεια???Μ'αρεσει τόσο πολύ η Ξάνθη,μένει ο αδερφός μου τώρα εκεί γιατί έκει εργάζεται και όσο σκέφτομαι ότι προχθές άρχισαν οι γιορτές της Παλιάς Πόλης...γμτ!!!Μόνο μία φορά έτυχε να πάω!!!Είναι ο άνδρας μου στρατιωτικός οπότε είμαστε από εδώ και από εκεί αλλά που θα πάει,δεν θα μας κάτσει μία Ξάνθη?????Θα μας κάτσει!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 587529 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 587529 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 587529 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 587529

Στο τσατ όσες φορές μπήκα (από την δουλειά το πρωί) δεν βρήκα κανέναν Crying or Very sad και τα βράδια που υποθέτω μπάινετε όλες εγώ ή κοιμάμαι ή περνάω χρόνο με τον άνδρα μου πριν έρθει ο μπέμπης!! Wink Wink

Εννοείται πως θα έρθω!!Μ'αρεσουν πολύ οι συναντήσεις και νιώθω πολύ όμορφα μέσα σε αυτό το φόρουμ οπότε γιατί να μην σας γνωρίσω και από κοντά??? Very Happy Very Happy Very Happy

75ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. - Σελίδα 3 Empty Απ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ.. Κυρ Σεπ 04, 2011 6:00 am

minubaki

minubaki
Αχ Θεε μου ποσο χαιρομαι΄τι καλα νεα αυτα...ολα καλα θα πανε θα το δεις κουκλα μου΄το αξιζεις κ με το παραπανω... Εγω γλυκεια μου ειμαι σπιτι με τη μπουμπουκα μου αγκαλια΄μολις την εβαλα για υπνο δηλ κ μπηκα λιγο βιαστηκα... Γεννησα 12αυγουστου 10.45το πρωι ενα υγιεστατο κοριτσακι...ολα πηγαν κατΈυχην κ 15αυγουστου ηρθαμε σπιτακι μας... Σημερα γιναμε 23ημερων... Εχουμε εδω κ 1τ εβδ. Πονακια αλλα βαζω τα δυνατα μου να τα περασουμε οσο πιο ανωδυνα γινεται... Με συγκνησες πολυ τωρα΄δευτερη φορα μεσα σε 1 μηνα που κλαιω αλλα απο χαρα κ της 2φορες...
Ξερω οτι μεσα σου πολλες φορες θα περναν διαφορες σκεψεις ισως να εχεις λιγο παραπανω αγχος αλλα να σκεφτεσαι θετικα οσο μπορεις κ ο γιοκας σου να δεις που θα σε βοηθησει σε ολα...ειναι κ θα ειναι παντα διπλα σας οπως κ σε μας κ ξερω οτι παντα απο εκει ψηλα θα προσεχει τη μικρη του αδερφουλα...πολυ χαρηκα ειλικρινα κλειω μου κ οπως σου ειχα ξαναπει δεν θελω να δειστασεις ουτε στιγμη οτι χρειαστεις μπορω να ειμαι ΄διπλα σου΄.... Φιλακια πολλα κ ολα τελεια...σου ευχομαι να εχεις μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη κ συντομα να παρεις κ εσυ το σπορακι σου αγκαλια...
του ηρθαμε σπιτακι μας... Σημερα γιναμε 23ημερων... Εχουμε εδω κ 1τ εβδ. Πονακια αλλα βαζω τα δυνατα μου να τα περασουμε οσο πιο ανωδυνα γινεται... Με συγκνησες πολυ τωρα΄δευτερη φορα μεσα σε 1 μηνα που κλαιω αλλα απο χαρα κ της 2φορες...
Ξερω οτι μεσα σου πολλες φορες θα περναν διαφορες σκεψεις ισως να εχεις λιγο παραπανω αγχος αλλα να σκεφτεσαι θετικα οσο μπορεις κ ο γιοκας σου να δεις που θα σε βοηθησει σε ολα...ειναι κ θα ειναι παντα διπλα σας οπως κ σε μας κ ξερω οτι παντα απο εκει ψηλα θα προσεχει τη μικρη του αδερφουλα...πολυ χαρηκα ειλικρινα κλειω μου κ οπως σου ειχα ξαναπει δεν θελω να δειστασεις ουτε στιγμη οτι χρειαστεις μπορω να ειμαι ΄διπλα σου΄.... Φιλακια πολλα κ ολα τελεια...σου ευχομαι να εχεις μια καλη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη κ συντομα να παρεις κ εσυ το σπορακι σου αγκαλια...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 22]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις