Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
586 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 586 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσακια μου!!! δωρα μου με το καλο κοπελα μου ολα καλα να σου πανε...γερο να ειναι το αντρακι σου......

σταυρουλακια μου 5.500 σου ειχε πει??? ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 606100 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 606100 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 606100 και τα 3000 μια χαρουλα ειναι....και εχεισ ακομα και 4 βδομαδες! αν υποθεσουμε οτι το μωρο περνει 250 γρ στο τελος τησ κυησης εχει να παρει ακομα! μια χαρα εισαι!!

δεσποινακι μου???? σε βλεπω λιγο ανχωμενη με τα κιλακια της μικρουλας???η μου φαινεται????ολα καλα θα πανε μην ανυσηχεις!!!!

εμας ειχαν ερθει τα κουμπαρακια μας και φαγαμε......πολυ ωραια περασαμε..... τα δικα σου σημερα παρασκευη και ξεσαλωσαν δεν εχουν κοιμηθει ακομα αλλα η μαμα νυσταζει οποτε ενας ενας τους λεω να μαζευεστε!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου!!! δωρα μου με το καλο κοπελα μου ολα καλα να σου πανε...γερο να ειναι το αντρακι σου......

σταυρουλακια μου 5.500 σου ειχε πει??? ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 606100 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 606100 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 606100 και τα 3000 μια χαρουλα ειναι....και εχεισ ακομα και 4 βδομαδες! αν υποθεσουμε οτι το μωρο περνει 250 γρ στο τελος τησ κυησης εχει να παρει ακομα! μια χαρα εισαι!!

δεσποινακι μου???? σε βλεπω λιγο ανχωμενη με τα κιλακια της μικρουλας???η μου φαινεται????ολα καλα θα πανε μην ανυσηχεις!!!!

εμας ειχαν ερθει τα κουμπαρακια μας και φαγαμε......πολυ ωραια περασαμε..... τα δικα σου σημερα παρασκευη και ξεσαλωσαν δεν εχουν κοιμηθει ακομα αλλα η μαμα νυσταζει οποτε ενας ενας τους λεω να μαζευεστε!!!!

H αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι Κατερινάκι μου για τα κιλάκια της αλλά που θα πάει? Θα ηρεμήσω!
Η Σταυρούλα λογικά έκανε λάθος με τα κιλάκια! 5500 είναι πάρα πολλά! Μήπως ήθελε να γράψει 3500?
Καληνύχτα σε όλες τσούπρες! Τα λέμε αύριο! Χαίρομαι που περάσατε όμορφα Κατερινάκι μου!!!!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:καλησπερα κοριτσακια μου!!! δωρα μου με το καλο κοπελα μου ολα καλα να σου πανε...γερο να ειναι το αντρακι σου......

H αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι Κατερινάκι μου για τα κιλάκια της αλλά που θα πάει? Θα ηρεμήσω!
Η Σταυρούλα λογικά έκανε λάθος με τα κιλάκια! 5500 είναι πάρα πολλά! Μήπως ήθελε να γράψει 3500?
Καληνύχτα σε όλες τσούπρες! Τα λέμε αύριο! Χαίρομαι που περάσατε όμορφα Κατερινάκι μου!!!!!!

μην ανχωνεσαι βρε η δικια σου θα ειναι ποιο μεγαλη απο την δικια μου και 2800 να παει μια χαρουλα θα ειναι η μπουμπουκα σου!!! ολα καλα!!!! στο νοσοκομειο ειχα μια κοπελα που γεννησε εναν μπεμπαρο 3.900 35 βδμ! μπηκε θερμοκιτιδα και επαθα πλακα....επειδη ηταν πρωωορο και ασ ειχε πολλα κιλακια η δικια μου που ηταν σταλιτσα-μινιατουρα δεν μπηκε μονο και μονο επειδη πιασαμε της 37 βδμ!

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 3.500 ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΤΩΣΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 3 ΚΑΙ 33 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΗΤΑΝ 2 ΚΙΛΑΚΙΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΙΚΡΑ,ΒΓΗΚΑΝ ΜΕΓΑΛΑ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα μέλλουσες μανούλες με τις κοιλίτσες σας και μανούλες με τα νινάκια σας!!!!!!!!!
Ευτυχώς Κατερινάκι μου και εμείς αύριο θα είμαστε 37 εβδομάδων! Πάλι καλά! Από εδώ και πέρα δεν θεωρούμαστε πρόωρα αν δεν κάνω λάθος...!!! Τόσα πολλά κιλάκια και χρειάστηκε θερμοκοιτίδα ε? Άρα δεν παίζουν και πάρα πολύ μεγάλο ρόλο τα κιλά...!!! Βλέπω τις φώτος της μπεμπούλας σου και λέω μακάρι να βγούμε και εμείς τόσες και να μην χρειαστούμε θερμοκοιτίδα...!!!
Τώρα η Δώρα λογικά θα είναι στο νοσοκομείο!! Με το καλό Δωρίτσα μου να έρθει ο μπεμπούλης!!!!!!!!! ... Που μπορεί να ήρθε κιόλας δηλαδή!!!!!!!!!!
Εσείς οι υπόλοιπες τι κάνετε τσούπρες?
Άντε Αναστασία μου μια μερούλα έμεινε και αύριο θα δείτε την μπεμπουλίνα σας!!!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να και οι τιμούλες μας από το Γένεσις στην Θεσσαλονίκη!

4κλινο φυσιολογικός τοκετός 1200 - Καισαρική 1150

3κλινο φυσιολογικός τοκετός 1300 - Καισαρική 1350

2κλινο α φυσιολογικός τοκετός 1700 - Καισαρική 1950

2κλινο lux φυσιολογικός τοκετός 1850 - Καισαρική 2100

1κλινο β φυσιολογικός τοκετός 2400 - Καισαρική 2900 (δεν έχει καναπέ για να κοιμάται ο συνοδός)

1κλινο α φυσιολογικός τοκετός 2750 - Καισαρική 3250 (έχει και καναπέ για να κοιμάται ο συνοδός)

1κλινο lux φυσιολογικός τοκετός 3100 - Καισαρική 3600 (έχει και καναπέ για να κοιμάται ο συνοδός, ιδιωτικό πάρκινγκ, διαλέγεις από 2 φαγητά και νομίζω τρώει και ο συνοδός)

Σουίτα καισαρική 4750

Παιδίατρος - 150 ευρώ
Αναισθησιολόγος φυσιολογικός τοκετός - 140 ευρώ
Αναισθησιολόγος καισαρική - 160 ευρώ
Φάρμακα αναισθησίας - 100 ευρώ
extra - 100 ευρώ

Μετά υπολογίζουμε και πόσα θα δώσουμε στην γιατρό - στον γιατρό μας!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπηκα επιτελους στον μηνα μου!!!!!εχω μια πελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωρια λαχταρα να αγκαλιασω το μπεμπε μου!!!!!!

ωστοσω ενω δεν εχω παρει κιλα τον τελευταιο μηνα νιωθω αλλη τοση σαν γουρουνα.......πφφφφφφφφφ.....!!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
steef έγραψε:μπηκα επιτελους στον μηνα μου!!!!!εχω μια πελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωρια λαχταρα να αγκαλιασω το μπεμπε μου!!!!!!

ωστοσω ενω δεν εχω παρει κιλα τον τελευταιο μηνα νιωθω αλλη τοση σαν γουρουνα.......πφφφφφφφφφ.....!!!!!!!!!!

Mε το καλό Steef μου να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το μπεμπέ σου!!!!!!!!!!!
Ένα μηνάκι έμεινε! ... Υπομονή!!!!!!
Τι να πως και εγώ που πήρα 13 κιλά και 400 γραμμάρια? Αλλά πάλι δεν μπορώ να πω ότι με δυσκολεύουν...!!! Αφού αν δεν βλέπω την κοιλουμπίτσα μου... ξεχνάω ότι είμαι έγκυος...!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 215994 ... Που λέει ο λόγος...!!!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
steef έγραψε:μπηκα επιτελους στον μηνα μου!!!!!εχω μια πελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωρια λαχταρα να αγκαλιασω το μπεμπε μου!!!!!!

Τι να πως και εγώ που πήρα 13 κιλά και 400 γραμμάρια? Αλλά πάλι δεν μπορώ να πω ότι με δυσκολεύουν...!!! Αφού αν δεν βλέπω την κοιλουμπίτσα μου... ξεχνάω ότι είμαι έγκυος...!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 215994 ... Που λέει ο λόγος...!!!

τι να πω...εγω για να γυρισω πλευρο θα θελω ριμουλκο σε λιγο Shocked !!!χαχαχαχα

την τριτη θα παω να δουμε το αντρακι μου!!!αντε να δουμε!!! ελπιζω να μην ειναι μηνας δεσποινακι!!!! Smile

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
steef έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

τι να πω...εγω για να γυρισω πλευρο θα θελω ριμουλκο σε λιγο Shocked !!!χαχαχαχα

την τριτη θα παω να δουμε το αντρακι μου!!!αντε να δουμε!!! ελπιζω να μην ειναι μηνας δεσποινακι!!!! Smile

Εγώ πάλι είμαι τόσο χέστης που με το που μπήκα στον μήνα μου εύχομαι να τον πάρω ολόκληρο...!!!
Ο άντρας μου, μου λέει άντε φτάνει! Γέννησε...!!! Αλλά εγώ όλο συζητήσεις με την μπέμπα είμαι! - Μην τον ακούς πουλάκι μου τον μπαμπά σου! Εσύ στην ώρα σου να βγεις...!!!
Με το καλό να δείτε την Τρίτη το αγοράκι σας!
Εμείς θα πάμε Δευτέρα απόγευμα να δούμε την τσούπρα μας!!!
Από εδώ και πέρα μας βλέπει κάθε εβδομάδα...!!!!!!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
steef έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Εγώ πάλι είμαι τόσο χέστης που με το που μπήκα στον μήνα μου εύχομαι να τον πάρω ολόκληρο...!!!
Ο άντρας μου, μου λέει άντε φτάνει! Γέννησε...!!! Αλλά εγώ όλο συζητήσεις με την μπέμπα είμαι! - Μην τον ακούς πουλάκι μου τον μπαμπά σου! Εσύ στην ώρα σου να βγεις...!!!

καλα και εγω ετσι λεω αλλα οσο πλησιαζουν οι μερεσ με λουζει κρυος ιδρωτας!!!!μια χαρα εχει βολευτει η μπεμπουλα σου νομιζω!!!!αν αποφασισει παντωσ οτι βαρεθηκε εκει μεσα θα βγει και λεγε εσυ οτι θες!!!χαχαχαχαχαχ
!αχ καλα να πανε ολα και ασ ειναι οποτε θελουν τα ζουζουνια μας!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
steef έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
steef έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

καλα και εγω ετσι λεω αλλα οσο πλησιαζουν οι μερεσ με λουζει κρυος ιδρωτας!!!!μια χαρα εχει βολευτει η μπεμπουλα σου νομιζω!!!!αν αποφασισει παντωσ οτι βαρεθηκε εκει μεσα θα βγει και λεγε εσυ οτι θες!!!χαχαχαχαχαχ
!αχ καλα να πανε ολα και ασ ειναι οποτε θελουν τα ζουζουνια μας!!!

Ναι δεν το συζητώ...!!
Γερά να είναι και όποτε θέλουν ας βγουν...!!!
Αλλά ας μείνουν μωρέ λίγο ακόμα μέσα να πάρουν κανένα γραμμάριο παραπάνω...!!!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια καλημέρα σας. Να με και γώ.

Ηρθαμέ χτες σπίτι με την μικρή μπουμπού και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε ολοι με τα νέα δεδομένα. Προσπάθησα χτες να μπώ να σας διαβάσω αλλά τόσα πολλά γράψατε που τώρα τελείωσα.

Τα δικά μου νέα είναι ότι γέννησα την Δευτέρα πρωί πρωί. 8:15 βγήκε η μικρή. Ζυγιζε 2650 και μπήκε για τρείς ώρες στην θερμοκοιτίδα αλλά μετα βγήκε και ήταν καλά. Άρχησα και την θύλαζα καιήταν εντάξει μέχρι την πέμπτη. Το πρωί που ήρθε να την δει ο παιδίατρος μου και μας είπε ότι έχει ικτερο και αναγκαστηκά μπηκε στην θερμοκοιτίδα με τις λάμπες. Σταμάτησα να την θυλάζω και το έβγαζα αλλά μου κακοφάνηκε πάραπολύ.
ηταν πολύ άσχημο να την βλέπω να είναι κλείστα τα ματάκια της και να βράζει εκεί μέσα. Απο την μία ήθελα να κλαίω και απο την άλλη δεν ήθελα να με δεί κανένας να κλαίω. Τελικά ευτυχώ την παρασκευή το πρωί ήρθαν οι αναλύσεις που κάναμε και ήταν εντάξει μπορούσαμε να φύγουμε. Αλλά πρέπει να την βάζω στο παράθυρο να την βλέπει ο ήλιος.

Και νά μας είμαστε σπίτι!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IreneM έγραψε:Κορίτσια καλημέρα σας. Να με και γώ.

Ηρθαμέ χτες σπίτι με την μικρή μπουμπού και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε ολοι με τα νέα δεδομένα. Προσπάθησα χτες να μπώ να σας διαβάσω αλλά τόσα πολλά γράψατε που τώρα τελείωσα.

Τα δικά μου νέα είναι ότι γέννησα την Δευτέρα πρωί πρωί. 8:15 βγήκε η μικρή. Ζυγιζε 2650 και μπήκε για τρείς ώρες στην θερμοκοιτίδα αλλά μετα βγήκε και ήταν καλά. Άρχησα και την θύλαζα καιήταν εντάξει μέχρι την πέμπτη. Το πρωί που ήρθε να την δει ο παιδίατρος μου και μας είπε ότι έχει ικτερο και αναγκαστηκά μπηκε στην θερμοκοιτίδα με τις λάμπες. Σταμάτησα να την θυλάζω και το έβγαζα αλλά μου κακοφάνηκε πάραπολύ.
ηταν πολύ άσχημο να την βλέπω να είναι κλείστα τα ματάκια της και να βράζει εκεί μέσα. Απο την μία ήθελα να κλαίω και απο την άλλη δεν ήθελα να με δεί κανένας να κλαίω. Τελικά ευτυχώ την παρασκευή το πρωί ήρθαν οι αναλύσεις που κάναμε και ήταν εντάξει μπορούσαμε να φύγουμε. Αλλά πρέπει να την βάζω στο παράθυρο να την βλέπει ο ήλιος.

Και νά μας είμαστε σπίτι!!!

Να σου ζήσει Irene μου!!!!!!!!!!!!!
Να' ναι γερό, δυνατό και ευτυχισμένο το κοριτσάκι σας και εσείς για να την μεγαλώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!!!!!!! Πως ήταν η διαδικασία της καισαρικής? Με καισαρική δεν γέννησες? ... Ή μήπως κάνω λάθος...???
Μια χαρά είναι το κοριτσάκι σου!!! Ο ίκτερος τίποτα δεν είναι! Πολλά μωράκια κάνουν και όλα οκ είναι...!!!
2650 η μινιατουρίτσα σου ε? Στις πόσες εβδομάδες είπαμε γέννησες? 37? Οι μετρήσεις του γιατρού πριν γεννήσεις ήταν κοντά στα κιλάκια της μπέμπας?
Αχ είσαι μανούλα τώρααααααααααααα................!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι καλάαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
Φαντάζομαι θα έχουν τρελαθεί όλοι από την χαρά τους...!!!!!!!!!!!

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
irene συγχαρητηρια!!!να σας ζησει!!!να ειναι γερο και τυχερο!εχεις καθολου βοηθεια τωρα στην αρχη η δεν χρειαζεται?πως παθαινουν ικτερο τα μωρα?και 2 φιλες μου που γεννησαν το ιδιο συνεβη.ειναι οντως πολυ συχνο μαλλον.δεσποινακι και εγω στο γενεσις θα γεννησω.ειπες εχεις γυναικα γιατρο ε?παντως και εγω μεθαυριο κλεινω την 36η αλλα οσο και αν ανυπομονω να δω τον μπεμπη,παρακαλαω να περασει ολος ο μηνας!απο θαρρος αλλο τιποτα απ'οτι βλεπω οι θεσσαλονικιες!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
G.joan έγραψε:irene συγχαρητηρια!!!να σας ζησει!!!να ειναι γερο και τυχερο!εχεις καθολου βοηθεια τωρα στην αρχη η δεν χρειαζεται?πως παθαινουν ικτερο τα μωρα?και 2 φιλες μου που γεννησαν το ιδιο συνεβη.ειναι οντως πολυ συχνο μαλλον.δεσποινακι και εγω στο γενεσις θα γεννησω.ειπες εχεις γυναικα γιατρο ε?παντως και εγω μεθαυριο κλεινω την 36η αλλα οσο και αν ανυπομονω να δω τον μπεμπη,παρακαλαω να περασει ολος ο μηνας!απο θαρρος αλλο τιποτα απ'οτι βλεπω οι θεσσαλονικιες!!

Είδες οι θεσσαλονικιές? Τρελό θάρρος!
Ναι γυναίκα γιατρό έχω!
Και όπως το βλέπω για καισαρική πάω!
Η μπέμπα είναι ακόμα με το κεφάλι προς τα πάνω...!!!

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μπορει να εχει γυρισει τωρα η μπεμπουλα!μην ανησυχεις.αλλα και καισαρικη να ειναι εχει και τα καλα της!δες ολα τα κοριτσια εδω που γεννησαν με καισαρικη ..μια χαρα.και μονο δηλ που ξερεις τι ακριβως σε περιμενει ειναι καθησυχαστικο.εγω τουλαχιστον τωρα που ειμαι αγχωμενη για την γεννα αυτο σκεφτομαι!φανταζομαι οτι μπορει και να ειμαι η μονη που δε θα στεναχωρηθω αν μου πει για καισαρικη. Laughing

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ααα..και να σας πω οτι η γαιδουρα μολις τωρα τελειωσα με το σιδερωμα για το μωρο και εφτιαξα την βαλιτσα μου!ολε!!!!μ'αρεσει που ειμαι και αγχωμενη!

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
G.joan έγραψε:ααα..και να σας πω οτι η γαιδουρα μολις τωρα τελειωσα με το σιδερωμα για το μωρο και εφτιαξα την βαλιτσα μου!ολε!!!!μ'αρεσει που ειμαι και αγχωμενη!

χμμμ... εγω ακομα δεν τελειωσα με τη βαλιτσα!!!! Embarassed

steef

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
G.joan έγραψε:μπορει να εχει γυρισει τωρα η μπεμπουλα!μην ανησυχεις.αλλα και καισαρικη να ειναι εχει και τα καλα της!δες ολα τα κοριτσια εδω που γεννησαν με καισαρικη ..μια χαρα.και μονο δηλ που ξερεις τι ακριβως σε περιμενει ειναι καθησυχαστικο.εγω τουλαχιστον τωρα που ειμαι αγχωμενη για την γεννα αυτο σκεφτομαι!φανταζομαι οτι μπορει και να ειμαι η μονη που δε θα στεναχωρηθω αν μου πει για καισαρικη. Laughing

και εγω ντρεπομαι που το λεω αλλα πιο πολυ με αγχωνει ο φυσιολογικος απο οτι η καισαρικη....!

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αχχ μπραβο!με κανεις και νιωθω καλυτερα! Smile

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
Η ΔΩΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΑΡΟ 3800.ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ 3.800.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΑΠΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΒΗΧΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΑΝΕ?

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Despoinaki έγραψε:
G.joan έγραψε:irene συγχαρητηρια!!!να σας ζησει!!!να ειναι γερο και τυχερο!εχεις καθολου βοηθεια τωρα στην αρχη η δεν χρειαζεται?πως παθαινουν ικτερο τα μωρα?και 2 φιλες μου που γεννησαν το ιδιο συνεβη.ειναι οντως πολυ συχνο μαλλον.δεσποινακι και εγω στο γενεσις θα γεννησω.ειπες εχεις γυναικα γιατρο ε?παντως και εγω μεθαυριο κλεινω την 36η αλλα οσο και αν ανυπομονω να δω τον μπεμπη,παρακαλαω να περασει ολος ο μηνας!απο θαρρος αλλο τιποτα απ'οτι βλεπω οι θεσσαλονικιες!!

Είδες οι θεσσαλονικιές? Τρελό θάρρος!
Ναι γυναίκα γιατρό έχω!
Και όπως το βλέπω για καισαρική πάω!
Η μπέμπα είναι ακόμα με το κεφάλι προς τα πάνω...!!!

μην φοβασαι λενε οτι και μεχρη τελευταια στιγμη μπορει να γυρισει,περπατας καθολου?

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
Η ΔΩΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΑΡΟ 3800.ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ 3.800.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ,ΑΠΛΑ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΒΗΧΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.
ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΓΑΖΑΝΕ?
να σου ζηση δωρουλα μου και νανε παντα καλοτηχω,μωρε μπραβο της 3800 θα ειναι θυριο ο μπεμπης

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!!
ΔΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 654316
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΟ "Η ΔΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΕ, Η ΣΕΒΗ ΓΕΝΝΗΣΕ, Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕ!!".. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ.. ΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 534787 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 534787 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 534787 ΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Μ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ??!!!
ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ?? ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΑ??
ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Η ΚΟΡΟΥΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ??? ΤΩΡΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ??
ΑΧ ΡΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΙ ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ!! ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ 5,5 ΚΙΛΑ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΠΝΙΓΩ!! ΓΕΛΑΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!! ΛΕΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΛΙ Η ΤΡΕΛΗ!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ 13!!
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 4650!!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ, ΛΕΩ ΚΑΛΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΝΑΙ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΟ.. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ??
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.. ΛΕΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ!!
ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ, ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΡΑΨΙΜΟ, ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΛΕΓΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕΤΑ, ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΣΤΙΚΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 38 315810

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις