Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
563 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 563 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despinaki παει τριτη φετος εχει και γερμανικα και αγγλικα και ηθελε και καρατε,τα καταφερνει ο ατιμος σε ολα ειναι ζουζουνι...
Εχω μπει 3 μερες στον μηνα μου...ολο αυτο σκεφτομαι σημερα,να μου πεις νωρις ειναι..θελω να την δωωωωωωω!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 40 328109

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:Καλημερα κ καλη Κυριακη να εχουμε!!!
Irene να σου ζησει το παιδακι σου!!!
Με το καλο κ οι αλλες εγκυουλες μας!!!!

Λογικα αυριο θα παρουμε κ τον μικρο στο σπιτι μας!!! κ αυτος ησυχος
φαινεται σαν τον μεγαλο....μακαρι γιατι δεν ξερω τι εχω παθει κ δεν
αντεχω....ψυχολογικα κ σωματικα!!!
Αφηστε που το μωρο ειναι ησυχο ολη μερα κ κοιμαται κ οταν ανεβαινει η
πεθερα μου στις 8 το απογευμα καθε μερα,τον πιανει μια γκρινια κ ενα
κλαμμα απιστευτο για 2-3 ωρες!!! δεν μπορω να τον βλεπω ετσι!!!
Η τομη με παοναει οπως στο νοσοκομειο κ σερνομαι!!! νυσταζω ολη μερα,μου
μιλανε απανταω κ δεν το θυμαμαι μετα!!! τοσο καλα ειμαι!!!

Κάθε μέρα στις 8 ε?
Πολύ ωραία...!!!
Ελπίζω να μην κάνει αρμένικη βίζιτα!
Καταλαβαίνει το παιδί ότι δεν θέλει να βοηθάει και αντιδράει...!!! Τι να πεις?
Τώρα όσον αφορά την τομή...!! Παίρνεις κανένα παυσίπονο? Υπομονή κοριτσάκι! Θα περάσει κι αυτό! Που θα πάει...???
Τι καλά να πάρετε αύριο και τον μικρούλη σας!!!!!! Με το καλό κοπέλα μου! Να είστε όλη η οικογένεια μαζί...!!!
Ελπίζω όταν θα πάρεις και τον μικρό να έχεις ένα χέρι βοηθείας...!!! Όσο να'ναι δυο μωράκια δεν είναι και εύκολη υπόθεση...!!! Να το απαιτήσετε από την πεθερά σου ή από όποιον άλλο μπορεί αν νιώθεις ότι θα κλατάρεις...!!! Άνθρωπος είσαι...!! Όχι μόνο επισκέψεις και μετά γεια σας!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Despinaki παει τριτη φετος εχει και γερμανικα και αγγλικα και ηθελε και καρατε,τα καταφερνει ο ατιμος σε ολα ειναι ζουζουνι...
Εχω μπει 3 μερες στον μηνα μου...ολο αυτο σκεφτομαι σημερα,να μου πεις νωρις ειναι..θελω να την δωωωωωωω!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 40 328109

Μωρέ και εγώ θέλω πολύ να την δω... και ο άντρας μου... και πολλοί άλλοι...!!! Αλλά το έχω πει πολλές φορές...!! Είμαι και πολύ χέστης...!!! Οπότε και στις 40 να γεννήσω δεν με χαλάει...!!! Καλά να είναι η μπέμπα...!!!
Τρίτη ε? Μεγάλωσε και το αγοράκι σου!!! Αφού τα καταφέρνει μην τον φοβάσαι...!!! Απλά πρέπει να υπάρχει ένα άτομο για να τον τρέχει σε όλα αυτά! Εσύ δουλεύεις κανονικά ή είσαι στο σπιτάκι?

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τωρα ειμαι σπιτι αλλα θα την βρω την ακρη...μαλλον ο πεθερος μου θα τον τρεχει, και στο σχολειο ο αντρας μου..

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Τωρα ειμαι σπιτι αλλα θα την βρω την ακρη...μαλλον ο πεθερος μου θα τον τρεχει, και στο σχολειο ο αντρας μου..

Λύση πάντα βρίσκεται...!!!!!!!!
Α ρε τι μου κάνουν την γκαστρωμένη...???
Κάποιος ψήνει ψάρια και μου έχει πάρει την μύτη...!!!!!!!!! Μιαμ, μιαμ...!!!!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεσποινακι μου θα ερχοταν η μαμα μου απο αυριο αλλα κρυωσε!!!μονο φαγητο θα μας φτιαχνει μεχρι να γινει καλα!!!
Για αρμενικη βιζιτα δεν ερχεται,αλλα την ωρα που το ταιζω κ αρχιζει...εγω εκανα αυτο,εγω εκανα το αλλο,αυτα τα φαρμακα επινα κ αλλες τετοιες μπουρδες!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλεεεεεεεεεεεεεεεε τα καταφερα εβαλα φωτο με τον γιοκα!!!Τρεμε Δεσποινακι!!!χαχαχα!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 40 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 40 328109

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:Δεσποινακι μου θα ερχοταν η μαμα μου απο αυριο αλλα κρυωσε!!!μονο φαγητο θα μας φτιαχνει μεχρι να γινει καλα!!!
Για αρμενικη βιζιτα δεν ερχεται,αλλα την ωρα που το ταιζω κ αρχιζει...εγω εκανα αυτο,εγω εκανα το αλλο,αυτα τα φαρμακα επινα κ αλλες τετοιες μπουρδες!!!

Όταν αρχίζουν και λένε ο ένας το κοντό του και ο άλλος το μακρύ του πολύ νευριάζω...!!! Τουλάχιστον να το λένε μόνο μια φορά...!!! Και αν θέλουμε το ακολουθούμε... αν δεν θέλουμε... δεν το ακολουθούμε...!!!
Περαστικά της κοπέλα μου! Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά! Η βοήθεια από την μανούλα είναι καλύτερη...!!! Και αν αρχίσει και λέει και η μάνα μας τα δικά της αν δεν μας αρέσουν μπορούμε να την βάλουμε στην θέση της πιο εύκολα και χωρίς παρεξηγήσεις!!! Με τις πεθερές μπερδεύονται τα πράγματα! Εκεί πρέπει να παίρνει την σκυτάλη ο γιος!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Καλεεεεεεεεεεεεεεεε τα καταφερα εβαλα φωτο με τον γιοκα!!!Τρεμε Δεσποινακι!!!χαχαχα!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 40 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 40 328109

Μπράβο βρε Anthaki!!!!!!!!!!!!!
Τρέμωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!! Χιχιχιχι!!!
Να τον χαίρεσαι κοπέλα μου! Μοιάζετε ε? Με το καλό να έρθει και το μωράκι τώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
Sevi έγραψε:Δεσποινακι μου θα ερχοταν η μαμα μου απο αυριο αλλα κρυωσε!!!μονο φαγητο θα μας φτιαχνει μεχρι να γινει καλα!!!

Όταν αρχίζουν και λένε ο ένας το κοντό του και ο άλλος το μακρύ του πολύ νευριάζω...!!! Τουλάχιστον να το λένε μόνο μια φορά...!!! Και αν θέλουμε το ακολουθούμε... αν δεν θέλουμε... δεν το ακολουθούμε...!!!
Περαστικά της κοπέλα μου! Ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά! Η βοήθεια από την μανούλα είναι καλύτερη...!!! Και αν αρχίσει και λέει και η μάνα μας τα δικά της αν δεν μας αρέσουν μπορούμε να την βάλουμε στην θέση της πιο εύκολα και χωρίς παρεξηγήσεις!!! Με τις πεθερές μπερδεύονται τα πράγματα! Εκεί πρέπει να παίρνει την σκυτάλη ο γιος!
Εννοειται οτι με τις μαμαδες μας εχουμε αλλο θαρρος....αμα πει η δικια μου κατι μια φορα θα της πω οτι δεν θελω να το κανω ετσι κ τελειωσε εκει!!!
Αααα ειναι κ εξυπνη τις μακακιες δεν τις λεει μπροστα στον αντρα μου αλλα μονο σε μενα κ με φουντωνει!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Εννοειται οτι με τις μαμαδες μας εχουμε αλλο θαρρος....αμα πει η δικια μου κατι μια φορα θα της πω οτι δεν θελω να το κανω ετσι κ τελειωσε εκει!!!
Αααα ειναι κ εξυπνη τις μακακιες δεν τις λεει μπροστα στον αντρα μου αλλα μονο σε μενα κ με φουντωνει!!!

Αυτό είναι το χειρότερο!!!
Δεν πιστεύω και εσύ να μην πας να του τις πει μετά...!!!???
Ανάμεσα στο ζευγάρι δεν υπάρχουν μυστικά...!!! Χιχιχιχιχιχι!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άνοιξα νέα σελίδα κοριτσάκια! Πάμε κατά εκεί για να μην χαθούν οι 50 μας σελίδες...!!!

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Despoinaki έγραψε:
kaatrin έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
kaatrin έγραψε:μια μια θα αρχισουμε να καταθετουμε πια τις εμπειριες μας απο την γεννα ε;περασε ο καιρος!να σου ζησει irene !αυτην την πρωτη μερα στο σπιτι την σκεφτομαι κι εγω πολυ εντονα.μεγαλη αλλαγη ε;αντε καλη λευτερια κ σε ολες μας τις υπολοιπες...περασε ο καιρος!!!

Πέρασε δεν λες τίποτα...!!!
Και ούτε το κατάλαβα πλάκα πλάκα...!!!
Άσε που τώρα στο τέλος οι μέρες μου φαίνονται να κυλάνε σαν νεράκι...!!!!!!
Καλέ σε 3 εβδομάδες το πολύ γεννάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναιαιαιαιαι!!!εχω μια περιεργεια πως να ειναι η φατσα του.εγω δεν εχω κανει υπερηχο τρισδιαστατο και δεν εχω καμια εικονα.βεβαια εγω το καταλαβα το χρονικο διαστημα γιατι περασα λιγο δυσκολα...πολλη ξαπλα αναγκαστικα,αλλα δε βαριεσαι!περασε η μαλλον περναει γιατι ακομα σε ξαπλα με εχει για καμια εβδομαδα ακομα

Πως και έτσι? Δεν κάνατε Β επιπέδου? Ή κάνατε και δεν φαινόταν το προσωπάκι του?
Υπομονή...!!! Τίποτα δεν έμεινε! Γιατί σε είχε ξάπλα? Συσπάσεις?
Και εγώ έχω περιέργεια να δω την φατσούλα της! Θα μοιάζει με την εικόνα της Β επιπέδου? Αν ναι θα είναι πολύ γλυκούλα!!!!!!!!!!!!!!!! Κουκουβαγίζω ή μου φαίνεται...???
Ωραία φώτο!!!!!!!!!!!!!!!!
δεσποινακι,χθες βγηκα γιατι ειχα κατι πονακια.σημερα και η μεση με τσιμπαει λιγο...πλησιαζει.ναι με ειχε ξαπλα για συσπασεις.και βεβαια θα ειναι πολυ γλυκουλα σα την μαμα της!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις