Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πώπω ρε κορίτσια πόσα χρόνια πίσω είμαστε με τέτοιες αντιλήψεις! Άκου κόκκινες κορδελες..όχι βραδιάτικη μπουγάδα..Να τα ακούς από τπτ γιαγιαδες μου ακουγονται γλυκα και φολκλορικά, αλλά να τα ακούς από νέους και μορφωμένους ανθρώπους εκεί μου σηκώνεται η τρίχα! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 21 911307

Τα πονάκια αυτά είναι προπαρασκευαστικά φαντάζομαι, οπότε σιγά σιγά αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι είναι θέμα ημερών να σε πιάσουν και οι πραγματικές συσπάσεις!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bouki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ.
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΕΧΤΕΣ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΝΕΣ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΑΙΑΡΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΛΕΝΩ ΚΑΙΟ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩΜΑΙ ΓΙΑ ΣΙΔΕΡΟ ΤΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΡΥΟΣ ΥΔΡΟΤΑΣ

Με το καλό κοπέλα μου! όλα να ερθουν ανωδυνα και γρηγορα να κρατας το κοριτσάκι σου στην αγκαλίτσα σου!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις συνειδητοποίησα ότι η πάντα που έχουμε για το λίκνο (λευκή με κεντηματάκια) μπαίνει μια χαρά και στο μεγάλο μας κρεβατάκι οπότε είμαστε κομπλέ! Την ιδέα μου την έδωσε η πεθερά μου...!!! Μας έφερε και τα δωράκια μας πάλι...!!! Σεντονάκια κεντημένα για την μπεμπούλα! Πολύ μου άρεσαν...!!!!!!! Α ρε μπέμπα σε τι όμορφα σεντονάκια θα απλώνεις την κορμάρα σου...!!!!! 3 σετάκια ακόμα παρακαλώ...!!! Σε λίγο πιο πολλά σετ θα έχει η τσούπρα από εμάς...!!!

Σετάκι νούμερο 1:

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σετάκι νούμερο 2:

Σετάκι νούμερο 3:

Τι μου έκανε σήμερα ο αντρούλης μου...??!!
Μιλούσα στο τηλ. με μια κοπέλα...!!
Πηγαίνει αυτός στο μπάνιο και έρχεται μετά σε εμένα και μου λέει...!! Μήπως σου έσπασαν τα νερά? Κοιτάω και εγώ στο κρεβάτι που ξάπλωνα...!! Τρόμαξα...!!! Την πρώτη μέρα που μπήκα στον 9ο λέω? Τέτοια γκαντεμιά? Κοιτάω καλύτερα δεν βλέπω τίποτα! Όχι μου λέει εδώ... στο μπάνιο...!!! Γιατί πάτησα κάτι νερά...!!! Μήπως σου έσπασαν και δεν το κατάλαβες? Όχι αγάπη μου του λέω...!! Μια χαρά είμαι...!!! Τι πλάκα έχουν...!! Τρόμαξε αυτός... τρόμαξα κι εγώ...!!!!!!

Σήμερα μπήκα και εγώ στον 9οοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
DESPOINAKI!!! καλη ελευθερια!!! Very Happy μεγεια τα λευκορουχακια σας!!Σημερα γεννησε στο Ρεα μια ξαδερφη μου,παιδευτηκε λιγο αλλα ολα καλα!!ενα κοριτσακι 3500 κιλα!!ζηλευω θελω να γεννησω και εγω!!
Χθες στησαμε τη κουνια και περασα και την κουνουπιερα!!ειναι τελεια τα ροζουλια!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 21 215994

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Μόλις συνειδητοποίησα ότι η πάντα που έχουμε για το λίκνο (λευκή με κεντηματάκια) μπαίνει μια χαρά και στο μεγάλο μας κρεβατάκι οπότε είμαστε κομπλέ! Την ιδέα μου την έδωσε η πεθερά μου...!!! Μας έφερε και τα δωράκια μας πάλι...!!! Σεντονάκια κεντημένα για την μπεμπούλα! Πολύ μου άρεσαν...!!!!!!! Α ρε μπέμπα σε τι όμορφα σεντονάκια θα απλώνεις την κορμάρα σου...!!!!! 3 σετάκια ακόμα παρακαλώ...!!! Σε λίγο πιο πολλά σετ θα έχει η τσούπρα από εμάς...!!!

Σετάκι νούμερο 1:

Σετάκι νούμερο 2:

Σετάκι νούμερο 3:

Πηγαίνει αυτός στο μπάνιο και έρχεται μετά σε εμένα και μου λέει...!! Μήπως σου έσπασαν τα νερά? Κοιτάω και εγώ στο κρεβάτι που ξάπλωνα...!! Τρόμαξα...!!! Την πρώτη μέρα που μπήκα στον 9ο λέω? Τέτοια γκαντεμιά? Κοιτάω καλύτερα δεν βλέπω τίποτα! Όχι μου λέει εδώ... στο μπάνιο...!!! Γιατί πάτησα κάτι νερά...!!! Μήπως σου έσπασαν και δεν το κατάλαβες? Όχι αγάπη μου του λέω...!! Μια χαρά είμαι...!!! Τι πλάκα έχουν...!! Τρόμαξε αυτός... τρόμαξα κι εγώ...!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ!! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ (ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ) Η ΟΠΟΙΑ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ!!ΕΙΝΑΙ 70 ΧΡ ....ΣΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΕ! ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΩΡΑ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ!!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ(ΕΙΝΑΙΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ)ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΩΠΩ ΟΛΟΚΡΗΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΓΙΝΕΣ ΕΓΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΣΕΝΑ(ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ) ΚΑΛΑΜΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΣ ΠΡΩΤΗ..... ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ (ΚΛΑΜΑ Η ΓΙΑΓΙΑ)ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΩΠΩ ΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΑΚΙ(ΚΛΑΜΑ Η ΓΙΑΓΙΑ) ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ! ΑΧ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ....ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ.....ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ Κ ΕΜΕΝΑ Sad Sad Sad Sad

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Μόλις συνειδητοποίησα ότι η πάντα που έχουμε για το λίκνο (λευκή με κεντηματάκια) μπαίνει μια χαρά και στο μεγάλο μας κρεβατάκι οπότε είμαστε κομπλέ! Την ιδέα μου την έδωσε η πεθερά μου...!!! Μας έφερε και τα δωράκια μας πάλι...!!! Σεντονάκια κεντημένα για την μπεμπούλα! Πολύ μου άρεσαν...!!!!!!! Α ρε μπέμπα σε τι όμορφα σεντονάκια θα απλώνεις την κορμάρα σου...!!!!! 3 σετάκια ακόμα παρακαλώ...!!! Σε λίγο πιο πολλά σετ θα έχει η τσούπρα από εμάς...!!!

Σετάκι νούμερο 1:

Σετάκι νούμερο 2:

Σετάκι νούμερο 3:

ΤΕΛΕΙΑ!! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ (ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ) Η ΟΠΟΙΑ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ!!ΕΙΝΑΙ 70 ΧΡ ....ΣΤΑ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΔΕ! ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΩΡΑ ΛΟΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ...ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ!!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ(ΕΙΝΑΙΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ)ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΩΠΩ ΟΛΟΚΡΗΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΕΓΙΝΕΣ ΕΓΩ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΣΕΝΑ(ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ) ΚΑΛΑΜΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΑΣ ΠΡΩΤΗ..... ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ (ΚΛΑΜΑ Η ΓΙΑΓΙΑ)ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΩΠΩ ΠΟΤΕ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΩΡΑΚΙ(ΚΛΑΜΑ Η ΓΙΑΓΙΑ) ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ! ΑΧ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΩ! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΓΙΑΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ....ΤΗΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ.....ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ Κ ΕΜΕΝΑ Sad Sad Sad Sad

Mια χαρά η γιαγιάκα σου! Αχου μωρέ την καλή μου... δεν έπιασε την μπέμπα...!!! Και μικρή η γιαγιά ε? Μόνο 70? Μια χαρά! Εμένα η γιαγιά και ο παππούς μου έχουν φτάσει τα 80! Περιμένουν την μπέμπα πως και πως! Η πεθερά μου είναι γύρω στα 67, ο πεθερός μου γύρω στα 73 η μανούλα μου στα 50 και ο μπαμπάκας μου στα 55!

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΧΑΘΗΚΑ.ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΟΛΟ ΒΟΛΤΑ.ΕΧΘΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΛΗ.ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ.ΦΙΛΙΑ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΧΑΘΗΚΑ.ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,ΟΠΟΤΕ ΗΜΟΥΝ ΟΛΟ ΒΟΛΤΑ.ΕΧΘΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΛΗ.ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΩ.ΦΙΛΙΑ

Καλά αποτελέσματα να έχεις Σταυρούλα μου στον αιματολόγο! Θα περιμένουμε τα νέα σας μετά!
Ο άντρας μου περιμένει πως και πως τον Σεφαρλή να έρθει από εδώ! Του αρέσει πάρα πολύ...!!!
Φαντάζομαι θα πέρασες τέλεια με την μανούλα και την αδερφούλα σου!!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΟΛΥ ΝΤΕΛΙΚΑΤΑ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑΣ!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙ I love you I love you
Ο 9ος EINAI O ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 21 534787 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 21 534787
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΜΟΥ Laughing Laughing
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΧΑΡΑ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ Ε???? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ??? ΤΙ ΕΧΕΙ???
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΞΙΛΑΡΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΤΕΛΙΚΑ Κ ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ!!!
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ Κ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ Ε???
ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ pirat pirat
Κ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ Laughing Laughing Laughing Laughing

fennnia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΧΑΘΗΚΑΜΕ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ,ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ?

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candycandy έγραψε:
JOJO ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 8Α ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΟΛΑ ΑΚΟΛΟΥ8ΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ...ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ,,,ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΑΖΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΠΤ...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?

Σ ευχαριστω για την απαντηση. Σε δημοσιο νοσοκομειο θα γεννησω. υποθετω με ολικη ναρκωση..Θα μου βαλουν και καθετηρα; Mad

εχω και αλλο μωρο στο σπιτι και με ανησυχει οτι δεν θα μπορω να τα φροντισω και τα δυο με πονους και ραμματα κλπ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηello τσουπρές!
Πήγαμε βολτούλα σήμερα Cosmos! Και σιγά που θα φεύγαμε με άδεια χέρια! Πήραμε για την μπέμπα ζακετούλα...!!!
Την διάλεξε ο αντρούλης μου!

stav2007

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ?ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΗ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΩΡΑ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΣΤΙΣ 35 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΠΩ ΠΟΤΕ ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΙ ΠΩΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΤΗΣΤΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ.ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΩΜΑ.
ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ.ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ 20ΑΡΙΟ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΡΟ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΑ ΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ 40 ml.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ,Ε ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jojo_mama έγραψε:
candycandy έγραψε:
JOJO ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 8Α ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΟΛΑ ΑΚΟΛΟΥ8ΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ...ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΕΝ ΠΟΝΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ,,,ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΑΖΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ..ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΠΤ...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ..ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?

Σ ευχαριστω για την απαντηση. Σε δημοσιο νοσοκομειο θα γεννησω. υποθετω με ολικη ναρκωση..Θα μου βαλουν και καθετηρα; Mad

εχω και αλλο μωρο στο σπιτι και με ανησυχει οτι δεν θα μπορω να τα φροντισω και τα δυο με πονους και ραμματα κλπ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΝΑΙ ΚΑΘΕΤΗΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ!!!! ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ! ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ !!! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ! ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΟΦΙΣΗΜΑ!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για σας κοριτσάκια!
Τι κάνετε?
Μόλις έφυγαν η αδερφούλα μου και το αγόρι της! Παίζαμε κλασσικά μπιρίμπα στο μπαλκόνι αφού αρχικά κατεβάσαμε διάφορα...!! ... Γύρους, κοτομπέικον, σουτζουκάκια...!!! Ναι, ναι είμαι γουρούνα...!! Χιχιχιχι!! Έφαγα και παγωτάκι και τώρα το παίζω κυρία πίνοντας γαλατάκι!!!
Αχ μωρέ κρίμα Σταυρούλα μου! Θα γυρίσει η Σέβη σπιτάκι της χωρίς τα μπεμπάκια της...!!! Sad Sad Sad
Θα περάσουν όμως οι μερούλες...!!! Που θα πάει...???!!! Εύχομαι να μην χρειαστεί να μείνουν μέσα τόσες πολλές μέρες αλλά λιγότερες...!!! Σεβούλα μου υπομονή καλό μου!!!!!!!!
Όπως σας είπα παραπάνω ήρθε η αδερφή μου! Σιγά μην ερχόταν με άδεια χέρια...!! Έφερα στην ανηψία παλτουδάκι κόκκινο και ασορτί καλτσόν! 2 ζεύγη καλτσόν! 1 μπλέ σκούρο και ένα κόκκινο με λευκό! Θα τα βγάλω καμιά φώτο αύριο να τα δείτε! Να δω που θα τα βάλουμε όλα αυτά υα ρούχα...!!!
Καλό σας βράδυ τσούπρες!!!

stav2007

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ....ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 11.30.ΓΙΑ ΝΕ ΔΟΥΜΕ...ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΟΥΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΜΑ ΝΑ ΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΗΞΗΜΟ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ.
ΔΩΡΟΥΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΛΑ ΓΥΡΝΟΥΣΑΜΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,Ε ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΩ ΧΑΤΗΡΙ

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε πωσ ειστε????εγω πηγα σημερα το πρωι στι γιατρο με ειδε με εξετασε ειδε την καισαρικη μου μου ειπε καλητερα δεν γινεται μια χαρα ειναι ολα!!!και θα ξαναπαω σε λιγες μερες σε καμοια δεκαρια να με ξαναδει!!!! πωπω μεθ αυριο ανοιγουν τα σχολεια εγω δεν θαπαω στον αγιασμο θα τα παει ο αντρας μου!!!αντε να δουμε τι θα κανουμε και αυτη τη χρονια!! σημερα εινα χαρα θεου και λεω να βγαλω την μικρη μια βολτιτσα μολις πεσει ο ηλιος!!!

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σιγά βρε Κατερίνα ΄που θα βγεις και βόλτα! δεν φτάνει που πήγες στη γιατρό, λεχώνα γυναίκα, δεν ντρέπεσαι! 40 μέρες πίσω από την κουρτίνα! άκους εκεί θα βγεις και έξω

stav2007

ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ..ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?ΘΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΛΕΧΩΝΑ,ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
ΕΜΕΝΑ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΕΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΛΕΥΚΩΜΑ.ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ?

stav2007

ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΤΕ?ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΧΑΘΗΚΑΤΕ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια!
Σταυρούλα μου πάρε τον γιατρό σου και ρώτα! Δεν έτυχε να έχω ποτέ οπότε δεν ξέρω τι να σου πω! Μάλλον γι'αυτό είναι και τα πόδια τούμπανο ε?
Μπράβο Κατερινάκι μου για την τομή! Καλά είναι δυνατόν όμως? Άντε εσύ βγαίνεις... λεχώνα πράγμα... το μωράκι το έρμο τι το τραβάς...??? tongue tongue tongue tongue tongue
Ετοιμάσου να αντιμετωπίσεις τις κατίνες της γειτονιάς...!!! Χιχιχιχι!!!
Καλά κάνεις πουλάκι μου! Μια χαρά καιρό έχει...!!! Βουρ για βολτίτσα!!! Δεν πιστεύω να ξέχασες τις κόκκινες κορδέλες...!!!
Τα άλλα κοριτσάκια μας που είναι???
Φιλιά σε όλες!!!!!!!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 21 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 21 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 21 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 21 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 21 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 21 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 21 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 21 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 21 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 21 334590

stav2007

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΗΞΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ 8 ΜΗΝΩΝ.ΠΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΡΕΜΜΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια αυτή αν θυμάστε είναι η κούνια - ριλάξ που πήραμε!
Από ότι μου λένε μάλλον δεν έκανα σωστή αγορά! Καθώς θα κουνιέται η μπέμπα θα συνηθίσει... και μετά θα θέλει συνέχεια κούνημα μέχρι και για να κοιμηθεί! Λέτε να ισχύει? Την έβαψα...!!! Δεν ξέρω αν μπορεί να μείνει η κούνια και σταθερή...!! Ακόμα δεν την έχω ανοίξει...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΗΞΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ 8 ΜΗΝΩΝ.ΠΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΚΡΕΜΜΑΣΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

Ε μια χαρά τότε...!!!
Μπράβο Σταυρούλα μου!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!Σήμερα όπως και χθες είμαι λιγάκι κακοδιάθετη..κουρασμένη νιώθω..δυσκίνητη..γενικά μια αδιαθεσία! Ο τελευταίος μήνας μου φαίνεται βουνό αυτή την ώρα!

Ωχ η Σέβη θα είναι καταστεναχωρημένη! Μακάρι να είναι καλά τα ζουζουνάκια της και γρήγορα να τα πάρει στην αγκαλίτσα της!

Σταυρούλα μου λίγο λευκωματάκι είναι φυσιολογικό, απλά νομίζω πρέπει να περιοσρίσεις στο ελάχιστο το αλατάκι! Θα στα πει και ο γιατρός σου! Να του το πεις!

Δεσποινάκι δεν ξέρω για την κουνια..αν δεν το δουμε στην πράξη δεν θα ξέρουμε..νομίζω όμως ότι δεν θα το βάλουμε και από την αρχή, γιατί δεν θα μπορεί να σταθεί το κεφαλάκι του και γενικά δεν είναι να το έχουμε και συνέχεια! Γενικά όμως τους αρέσει η κουνίτσα μωρέ!

Κατερινάκι καλές βολτούλεεεες! Τι καλά! Πού θα την περπατήσετε την μικρή σας??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις