Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
252 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 252 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
evvi έγραψε:καμια κοπελα που γεννησε μπορει να μου πει ο μικρος μου τρωει πολυ λαιμαργα και αν τον αφησω να φαει πανω απο 5 λεπτα το βγαζει Crying or Very sad σαν ρουκετα. η παιδιατρος ειπε να τον ταϊζω μονο 5 λεπτα και να τον ξυπναω καθε 2 ωρες. αλλα 5 λεπτα βρε παιδια ειναι πολυ λιγο τον λυπαμε δεν χορτενει. η μαια μου ειχε πει να τον δινω 15+15 δλδ μιση ωρα και αυτη τωρα μου πε 5 λεπτα μονο. τον βγαζω απ το στηθος και αυτος ψαχνει παλι να φαει. τι να τον κανω?

ΕΥΗ, ΚΟΥΚΛΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ king king
Κ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!! flower
ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ...ΚΟΨΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ.
ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΡΟΥΚΕΤΑ Κ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΝΗ...
ΑΝΤΕ Κ ΚΑΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 30 417472

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ???? ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ!!!
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ Κ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΟΝΙΑΚ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 30 911307 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 30 911307 cheers cheers cheers rabbit rabbit

evvi

evvi
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
evvi έγραψε:καμια κοπελα που γεννησε μπορει να μου πει ο μικρος μου τρωει πολυ λαιμαργα και αν τον αφησω να φαει πανω απο 5 λεπτα το βγαζει Crying or Very sad σαν ρουκετα. η παιδιατρος ειπε να τον ταϊζω μονο 5 λεπτα και να τον ξυπναω καθε 2 ωρες. αλλα 5 λεπτα βρε παιδια ειναι πολυ λιγο τον λυπαμε δεν χορτενει. η μαια μου ειχε πει να τον δινω 15+15 δλδ μιση ωρα και αυτη τωρα μου πε 5 λεπτα μονο. τον βγαζω απ το στηθος και αυτος ψαχνει παλι να φαει. τι να τον κανω?

ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ...ΚΟΨΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ.
ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΡΟΥΚΕΤΑ Κ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΝΗ...
ΑΝΤΕ Κ ΚΑΛΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 30 417472

αχ λες να φταει το γαλα που πινω?? και πινω καθε μερα τουλαχιστον ενα ποτηρι γαλα και καμια φορα το απογευμα και γιαουρτακι. και νομιζα οτι το ζεστο γαλα το πρωι κανει καλο επειδη φερναν και στην κλινικη

evvi

evvi
evvi έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

αχ λες να φταει το γαλα που πινω?? και πινω καθε μερα τουλαχιστον ενα ποτηρι γαλα και καμια φορα το απογευμα και γιαουρτακι. και νομιζα οτι το ζεστο γαλα το πρωι κανει καλο επειδη φερναν και στην κλινικη

καλε τι μουλαρα ειμαι ενα ευχαριστω δεν ειπα.

σε ευχαριστω πολυ!!!!! και εσυ με το καλο και το δευτερο παιδακι σου!!!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
evvi έγραψε:
evvi έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

καλε τι μουλαρα ειμαι ενα ευχαριστω δεν ειπα.

σε ευχαριστω πολυ!!!!! και εσυ με το καλο και το δευτερο παιδακι σου!!!!!

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ flower ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ...ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ Κ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ... ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ Κ ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΓΙΟ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΕΓΩ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!
ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ Κ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΝΑ ΔΕΙΣ Wink

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γραφω.....ναι μαλλον γραφω δεν ειναι ονειρο !χαχαχαχ! τι το ηθελα να κοιμηθω????απο της 6.45 μεχρι της 7.30 45 λεπτα υπνος! ειναι χειρωτερα τωρα! σαν να με εχεις χτυπησει στο κεφαλι....θα φτιαξω ενα σκετο καφε....
ευακι πολυ κουκλακι ο μπεμπαρος.......να σου ζησει και παλι..... την ιδια μερα γεννησαμε??? η εσυ μια μερα ποιο πριν????

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candy έγραψε:
Ranou έγραψε:Δεσποινακι μου σε ευχαριστω μακαρι να βγει ο πριγκηπακος μου γιατι ολοι τον περιμενουμε με λαχταρα και καθε μερα μετραμε σαν τους φανταρους....Κατερινακι ι μικρη σου ειναι πανεμορφη να σου ζησει Very Happy Very Happy καλα αποτελεσματα σε ολες και με το καλο να ερθουν συντομα τα μωρακια μας.Το μπιμπερο παρεπιπτοντως εχω μια εβδομαδα και κατι που το παρηγγειλα και δεν μου εχει ερθει κατι ποτε περιπου ερχεται γνωριζει καμια? Rolling Eyes Rolling Eyes αυριο μπαινουμε αισιως στις 40 εβδομαδες για να δουμε.... Embarassed Embarassed
Λες να ειδωθούμε στο νοσοκομείο? Στο Έλενα και εγώ, στις 20 όμως
ΛΕΣ???ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΠΙΑ ΜΠΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΥΟ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΙΜΑ....ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.. Shocked Shocked :shock Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Shocked Shocked Shocked ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ....ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ....ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ.....ΦΟΒΑΜΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ...!ΑΓΑΠΗ ,ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ,ΗΛΙΑΝΑ,ΣΕΒΗ ,CADY ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΣΑΣ Very Happy Very Happy Very Happy

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ranou...σε τι δωμάτιο θα μπεις? εγώ θα ζητήσω μονόκλινο λουξ, μου το είπε και ο γιατρός μου. Ποιον γιατρό έχεις αν επιτρέπετε?

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεσποινάκι, εντάξει είναι τα κιλά. Εμάς ο μικρούλης στις 35 + 5 ήταν 2480γρ. Πολύ φοβάμαι ότι με το ζόρι θα πιάσουμε τα 2800γρ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
swsw έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ!! ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!! ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ.. ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ..ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ??
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ ΟΛΕΣ ΠΑΡΕΑ!! ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΥΛΕΣ ΩΡΕΣ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΟΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΜΥΚΗΤΕΣ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 30 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 30 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 30 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 30 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 30 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 30 679259
ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΒΓΑΖΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?? 36η ΒΔΟΜΑΔΑ? ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ MAIL ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ!!

Έλα κοπέλα μου! Σε χάσαμε βρε...!!! Λέω και εγώ που γλεντοκοπάει το κορίτσι μας?
Πάλι μύκητες ε? Καλά και εγώ σε τέτοια είμαι πολύ ευαίσθητη...!!! Γι'αυτό και είπα να μην μπω θάλασσα να φανταστείς γιατί όλο και κάποιο μικροβιάκι θα τσιμπούσα τέτοια που είμαι...!!! Ακόμα βέβαια δεν κάναμε καλλιέργεια αλλά μιας και η μπέμπα δεν γυρνάει...!!! Λογικά θα σου δώσει κάποιες κολπικές κάψουλες τώρα - εμένα μου είχε δώσει 4 προληπτικά (canesten) γιατί λέει στον φυσιολογικό τοκετό θέλουν ο κόλπος να είναι καθαρός...!!! Θα μιλήσεις και με τον γιατρό σου και θα βγάλεις άκρη! Ρώτα τον τι γίνεται σε περίπτωση που οι μύκητες δεν φύγουν μέχρι την ημέρα του τοκετού? Χρειάζεται να κάνω καισαρική ή δεν τίθεται τέτοιο θέμα! Μπορεί και να μην πειράζει! Μην το σκέφτεσαι καθόλου! Έχεις ακόμα καιρό για να φύγουν...!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.. ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ.. ΛΕΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΥΚΗΤΕΣ?? ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΩ ΠΙΑ!!??? confused confused confused

Bρε όχι μην το σκέφτεσαι! Όλα καλά θα πάνε! Ρώτα και τον γιατρό σου! Φαντάσου ότι στην Tzef δεν έκαναν ποτέ τέτοια εξέταση όσο ήταν έγκυος άρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο να γεννήσεις φυσιολογικά!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βγηκα εξω η λεχωνα !!!!! χαχααχχαχαχα! ντροπη μου ! ντροπη και αισχος!!! αλλα τι να κανω????τα μεγαλα μου θελαν πραματακια για το σχολειο.....θελαν και παπουτσακια.....ο αντρας μου δεν το εχει πολυ το θεμα σε τετοια πραματα!!!! τους περνει 5 νουμερα μεγαλητερα!! ηρθε η μαμα μου για 3 ωριτσες μου κρατησε την μπεμπα και πηρα τα αγορια μου και πηγαμε.....βασικα το χρειαζομουν κ ολας να βγω λιγο εξω γιατι εχω αρχισει να ψυχοπλακωνομαι εδω μεσα εχει και ωραιες μερπυλες γαμωτο πολυ θελω να κανω μια βολτουλα την μπεμπα με το καροτσακι της!

Ranou

Ranou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
candy έγραψε:Ranou...σε τι δωμάτιο θα μπεις? εγώ θα ζητήσω μονόκλινο λουξ, μου το είπε και ο γιατρός μου. Ποιον γιατρό έχεις αν επιτρέπετε?
CANDY ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΤΟ ΕΧΩ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΞ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ???ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΤΕ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ Wink Wink

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:Δεσποινάκι, εντάξει είναι τα κιλά. Εμάς ο μικρούλης στις 35 + 5 ήταν 2480γρ. Πολύ φοβάμαι ότι με το ζόρι θα πιάσουμε τα 2800γρ

Γερά να είναι μωρέ και ας βγουν και 2800 τα γλυκούλια μας!!!!!!!!!

evvi

evvi
για ποια εξεταση λετε? δεν καταλαβα

στην φωτο φαινετε λες και ειναι ζουμπουρλουδικο αλλα ειναι μια σταλιτσα το παλικαρι μου.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την evvi στις Τρι Σεπ 13, 2011 12:13 pm, 1 φορά

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:για ποια εξεταση λετε? δεν καταλαβα

Αυτή που προς το τέλος βάζει χέρι ο γιατρός και πιάνει νομίζω το μωρό...!!

evvi

evvi
Despoinaki έγραψε:

ναι και εμενα με εξεταζε τον τελευταιο μηνα και απο κατω ειδικα στο τελος και μια μερα πριν γεννησω που πηγα για εξεταση και μενα μου επιασε το κεφαλακι. εγω δεν πεθανα στον πονο απλα ειχα μια εντονη ενοχληση πονο πολυ λιγο απλα επειδη ειναι αρκετα κλειστο και με πονεσε το χερι του αλλα υποφερτο οχι τραγικος πονος

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια....τα εχω παιξει τελειως!!! παιδι δεν εχω σπιτι κ καθε 3 ωρες κανω την αγελαδιτσα κ ηδη δεν φτανει για τα μικρα!!! πρωι κ απογευμα στην μενν!!!
Να σας πω τα νεα μου!!!
Ο μεγαλος τρωει με μπιμπερο μεχρι 25ml κ περιμενω να τον πανε στα κουνακια,ζυγιζε το πρωι 2300...
Ο μικρος τρεφεται με σωληνακι αλλα του δινουν κ μπιμπερο!!! αφου πειναγε το απογευμα κ ρουφαγε με μανια την πιπιλα!!! αυτος ζυγιζε 1880γρ...μας ειπαν οτι εαν περασει τα 2 κιλα κ τρωει μπιμπερο παμε σπιτι μας!!!
Ελπιζω μεχρι την Κυριακη να εχουμε τον μεγαλο....

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ranou έγραψε:
candy έγραψε:Ranou...σε τι δωμάτιο θα μπεις? εγώ θα ζητήσω μονόκλινο λουξ, μου το είπε και ο γιατρός μου. Ποιον γιατρό έχεις αν επιτρέπετε?
CANDY ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΤΟ ΕΧΩ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΞ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ???ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΤΕ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ Wink Wink
δεν τον έχω ακουστά για να πω την αλήθεια. Εγώ έχω τον Παππά. Θα ζητήσεις μονόκλινο λουξ, αυτά είναι ανακαινισμένα (καλύτερα και από ιδιωτικά μαιευτήρια). έχει και ειδική πολυθρόνα θηλασμού μέσα, η οποία γίνετε κρεβάτι και μπορεί να κοιμηθεί ο αντρούλης σου (έτσι έχω διαβάσει). Η διαφορά στην τιμή μεταξύ απλού και λουξ είναι ελάχιστη. Όταν πήγα πριν 2 εβδομάδες στο έλενα για το Doppler, και ρώτησα γιαυτό στα ταμείο (120 τη βραδυά με ασφάλιση ΙΚΑ), στεκόταν πίσω μου ένας κύριος, και μου είπε ούτε να το σκεφτώ να πάω σε απλό. Τα λουξ είναι τέλεια (έπερνε εξιτήριο η γυναίκα του εκείνη τη μέρα). Μου είπε πως στην εισαγωγλη λέω σε τι δωμάτιο θέλω μπω. Τον ρώτησα τι γίνετε σε περίπτωση που δεν υπάρχει και μου είπε, σίγουρα θα έχει, να μην ανησυχώ!!! Για να δούμε

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:Γεια σας κοριτσια....τα εχω παιξει τελειως!!! παιδι δεν εχω σπιτι κ καθε 3 ωρες κανω την αγελαδιτσα κ ηδη δεν φτανει για τα μικρα!!! πρωι κ απογευμα στην μενν!!!
Να σας πω τα νεα μου!!!
Ο μεγαλος τρωει με μπιμπερο μεχρι 25ml κ περιμενω να τον πανε στα κουνακια,ζυγιζε το πρωι 2300...
Ο μικρος τρεφεται με σωληνακι αλλα του δινουν κ μπιμπερο!!! αφου πειναγε το απογευμα κ ρουφαγε με μανια την πιπιλα!!! αυτος ζυγιζε 1880γρ...μας ειπαν οτι εαν περασει τα 2 κιλα κ τρωει μπιμπερο παμε σπιτι μας!!!

Αχ τι καλά Σέβη μου! Μπράβο τα αγοράκια σου!!!!!!!!!!!!!! Άντε με το καλό να τα δεχτείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evvi

evvi
Sevi έγραψε:Γεια σας κοριτσια....τα εχω παιξει τελειως!!! παιδι δεν εχω σπιτι κ καθε 3 ωρες κανω την αγελαδιτσα κ ηδη δεν φτανει για τα μικρα!!! πρωι κ απογευμα στην μενν!!!
Να σας πω τα νεα μου!!!
αντε με το καλο να παρεις τα μωρακια σου σπιτι

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

ναι και εμενα με εξεταζε τον τελευταιο μηνα και απο κατω ειδικα στο τελος και μια μερα πριν γεννησω που πηγα για εξεταση και μενα μου επιασε το κεφαλακι. εγω δεν πεθανα στον πονο απλα ειχα μια εντονη ενοχληση πονο πολυ λιγο απλα επειδη ειναι αρκετα κλειστο και με πονεσε το χερι του αλλα υποφερτο οχι τραγικος πονος

Για να δούμε...!!!
Θα γυρίσει η μπεμπούλα για να την κάνουμε και εμείς αυτή την εξέταση?

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να στε καλα κοριτσια!!!
Εν τω μεταξυ εχουμε επετειο γαμου σημερα 3 χρονια!!! μετα την μενν πηγαμε στο Σταυρο της Αγ.παρ/υης να αναψω κερακι για τα μικρα!!! καθε χρονο στην επετειο μας παμε,εεεεε δεν υπηρχε περιπτωση να μην παω φετος κ ας ειμαι λεχωνα!!!!

Δεσποινακι θα γυρισει η μπεμπα,μην ανησυχεις!!! μιλα της εσυ κ θα στο κανει το χατηρι!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sevi στις Τρι Σεπ 13, 2011 12:57 pm, 1 φορά

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Αυτό είναι το χειρότερο ε? Να ξενυχτάς και ο αντρούλης δίπλα να ρίχνει ένα ροχαλητό άλλο πράγμα...!!!!!!!!
Εμένα πάλι μου δήλωσε να κάνουμε λέει βάρδιες στην αρχή το βράδυ για να είναι κάποιος ξύπνιος να προσέχει την μπέμπα! Αν θέλεις λέει να κοιμάσαι το βράδυ, να αναλαμβάνω εγώ την μπέμπα και το πρωί να παίρνεις την σκυτάλη εσύ! Είδατε ο καλός μου? Για να δούμε τι θα κάνει στην πράξη όμως...!!! Βέβαια αν θηλάζουμε...!!! Μακάρι να τα καταφέρουμε βέβαια...!!! Δηλώνει ότι θα βοηθάει...!!! Τώρα τι θα γίνει πραγματικά είναι μια άλλη ιστορία...!!!
Εύη μου υπομονή κοπέλα μου με τον θηλασμό!!! Όλα θα φτιάξουν...!!!

ΚΟΙΤΑ ΔΕΣΠΟΙΑΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΘΑ ΤΗ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΤΑΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ Μ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΥΠΝΗ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Κ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...

Ε μια χαρά...!!! Βοηθάει και ο αντρούλης σου! Απλά το βράδυ δεν παλεύεται ε? Υπομονή! Θα ξεπεταχτούν και θα περάσει και αυτή η κούραση...!!!

αχχχχχ και εμενα σηκωνεται το βραδυ και τις φτιαχνει γαλα...αλλα αν δεν κοιμηθει δεν μπορω να κοιμηθω.....και ησυχα να καθεται δεν μπορω.....το ιδιο και με τον μικρο μου αν δεν τον ακουσω να ροχαλιζει δεν μπορω....ασε που το βραδυ παντα σηκωνομαι και γυρναω σαν την αδικη καταρα μεσα στα σπιτι και σκεπαζω και τα μεγαλα που εχουν πεταξει τα σεντονια κατω απ το κρεβατι......

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΑΧ ΒΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ!!!!
Η ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑ ΕΙΣΑΙ????
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΛΟΚΑΤΖΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ!!!!
Κ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
Κ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ
Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ..... Shocked Shocked Shocked
ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΣ Κ ΕΠΛΥΝΕΣ Κ ΤΑ ΧΑΛΙΑ???? ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!
Κ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΡΙΝ 11 ΜΕΡΟΥΛΕΣ????
ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕ??? ΒΙΟΝΙΚΗ??? ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ????

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΙΣ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ!!!!
ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΑΚΑΤΑΣΤΑΤΑ Κ ΒΡΩΜΙΚΑ Mad Mad Mad
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΕΤΕΞ ΕΙΜΑΙ Κ ΚΑΘΑΡΙΖΩ....
ΜΑΛΩΝΩ Κ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ Κ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΟΥΡΛΑ Κ ΠΕΡΑΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΕ ΧΛΩΡΙΝΗ....
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΞΥΔΟΝΕΡΟ.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ΤΙ ΜΙΡΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις