Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
234 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 234 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Πώς είσαστε?? Κατερινάκι μου φαίνεσαι κλειδοκράτορας του τόπικ μας! Εσύ το κλείνεις -εσύ το ανοίγεις το μαγαζί! Τι τραβάς δόλια μάνααα!! Respect Respect

Δεσποινάκι κι εμείς έχουμε μια βδομάδα διαφορά και τη μετρήσαμε 2300! Μια χαρά είναι στα κιλάκια! Μου είπε ότι υπολογίζει να μας βγει από 2800-3200. Μην αγχώνεσαι για την προηγούμενη φορά..μηχανήματα είναι και είναι σχετικοί οι αριθμοί-γίνονται λάθη και όλα είναι κατα προσέγγιση! Αυτό που δεν καταλαβα είναι γιατί από τώρα να σου λέει για καισαρική! Μόνο η θέση είναι και δε σημαίνει ότι δεν αλλάζει ακόμη! Περπατάς καθόλου? Εχεις καιρό ακόμη πάντως μου φαίνεται! Rolling Eyes Rolling Eyes

Έλα Ηλιάνα μου! Καλημέρα! Μου είπε ότι από εδώ και πέρα θα είναι πιο δύσκολο να γυρίσει...!!! Ξέρω κι εγώ? Την προηγούμενη φορά μου έλεγε ότι μπορεί να γυρίσει πάντως μέχρι και την τελευταία στιγμή...!!! Πάντως την κόρη μου την βλέπω να την καταβρήκε με το κεφαλάκι της πάνω...!!! Θα δούμε τι θα κάνει η τσούπρα...!!! Για να δούμε και την άλλη Δευτέρα την θεσούλα της...!!! Καλά να είναι μωρέ...!!! Τίποτα άλλο δεν με απασχολεί! Να μεγαλώνει φυσιολογικά....!!!!!!!! Από περπάτημα μην φανταστείς τρελά πράγματα...!! Και τις πιο πολλές φορές πάει σε συνδυασμό με ψώνια...!!! Έτσι μόνο δεν βαριέμαι...!!! Χιχιχιχι!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:Καλημερα κοριτσια, despoinaki μια χαρα ειναι τα κιλακια σας μην αγχωνεσαι.Η βασιλική ειχε πάρει 1 κιλό σε 3 εβδομάδες και βγήκε στην 38η 3200.Ο γιατρός μου πχ δεν ειναι υπερ των πολλων κιλων στο νεογεννητο.

Κατερινα υπομονη ξερω πολυ καλα απο ξενυχτι η Βασιλική ήταν ώρες ξύπνια μεσα στην νυχτα,ειχα δει ολα τα σηριαλ.

Να σου πω την αλήθεια καλύτερα να μην είναι και πάρα πολύ μεγάλη! Κανονική θα είναι το ιδανικό! Μου ήρθε απότομο απλά το ότι την έβγαλε πιο ελαφριά από πριν...!!! Πάλι καλά νιώθω το ζουζουνάκι μου μέσα στην κοιλίτσα μου και είμαι ήρεμη...!!! Σε ευχαριστώ πάντως και εσένα Tzef μου για την απάντηση! Όλες σας ευχαριστώ κουκλίτσες! Καλημέρα κιόλας...!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χθες η μαια μου είπε ότι το μαξηλάρι θηλασμού βολεύει πάαρα πολύ ειδικα τον πρώτο καιρό και εκει που έλεγα να μην την κάνω αυτη την αγορά λέω σήμερα να ρίξω μια ματια! Μου είπε οτι βολεύουν περισσότερο αυτά που είναι σαν ημικυκλιο και κάπως τα σκληρά..Θα πάω να κοιτάξω σε κανένα premamman! εσείς πήρατε?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Χθες η μαια μου είπε ότι το μαξηλάρι θηλασμού βολεύει πάαρα πολύ ειδικα τον πρώτο καιρό και εκει που έλεγα να μην την κάνω αυτη την αγορά λέω σήμερα να ρίξω μια ματια! Μου είπε οτι βολεύουν περισσότερο αυτά που είναι σαν ημικυκλιο και κάπως τα σκληρά..Θα πάω να κοιτάξω σε κανένα premamman! εσείς πήρατε?

Εγώ πήρα αυτό Ηλιάνα μου! Από το prenatal! Eίναι μέσα στον κατάλογο της chicco και έχει αν θυμάμαι καλά κοντά στα 50 ευρώ...!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Υπήρχε και αυτό...!!!

stav2007

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΤΡΕΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ,ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΝΟ ΧΑΜΗΛΑ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
HLIANA έγραψε:Χθες η μαια μου είπε ότι το μαξηλάρι θηλασμού βολεύει πάαρα πολύ ειδικα τον πρώτο καιρό και εκει που έλεγα να μην την κάνω αυτη την αγορά λέω σήμερα να ρίξω μια ματια! Μου είπε οτι βολεύουν περισσότερο αυτά που είναι σαν ημικυκλιο και κάπως τα σκληρά..Θα πάω να κοιτάξω σε κανένα premamman! εσείς πήρατε?

Εγώ πήρα αυτό Ηλιάνα μου! Από το prenatal! Eίναι μέσα στον κατάλογο της chicco και έχει αν θυμάμαι καλά κοντά στα 50 ευρώ...!!!

Υπήρχε και αυτό...!!!

Τέλεια είναι και τα τα 2! Και όπως μου τα περιεγραψε η μαία! Κάτσε να δω πού εχει prenatal κοντα μου! Tα πουλάνε και σε καταστήματα της chicco δηλαδή?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Υπήρχε και αυτό...!!!

Τέλεια είναι και τα τα 2! Και όπως μου τα περιεγραψε η μαία! Κάτσε να δω πού εχει prenatal κοντα μου! Tα πουλάνε και σε καταστήματα της chicco δηλαδή?

Ναι τα είχα δει και σε κατάστημα της Chicco!

http://www.chicco.gr/el/en_maxilari_8ilasmou_boppy83.html

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα Σταυρούλα μου! Καλημέρα! Τόσες δουλειές έκανες βρε! Από την κούραση θα είναι ο πόνος! Κάτσε και ξεκουράσου γρήγορα! Μην κάνεις υπερβολές μικρούλα!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Τρομερό!!!!!!!!
Χτες κατά τις 12 και μισή το μεσημέρι παραγγείλαμε την χελωνίτσα μας και μόλις τώρα μας την φέρανε!!!!!!!! Γρήγορη εξυπηρέρηση!!!!!!!! Θέλει να πάρουμε μπαταρίες μόνο...!!!!!!

evvi

evvi
Despoinaki έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Τρομερό!!!!!!!!
Χτες κατά τις 12 και μισή το μεσημέρι παραγγείλαμε την χελωνίτσα μας και μόλις τώρα μας την φέρανε!!!!!!!! Γρήγορη εξυπηρέρηση!!!!!!!! Θέλει να πάρουμε μπαταρίες μόνο...!!!!!!

και εμεις σκεφτομαστε να το παραγγειλουμε αυτο, αναψετο και περιμενουμε γνωμες

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ....ΤΙ ΚΛΕΙΔΑΤΟΡΑΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΗΣΥΧΗ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ......ΑΑΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....

ΤΖΕΦ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ-ΠΟΚΕΡ-ΔΕΚΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ......ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΑΡΙΔΑ.....ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΡΟΧΑΛΙΖΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΓΑΝ ΣΤΑ ΣΗΡΙΑΛ..... Mad Mad Mad Mad ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΜΕΝΑ!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΗΡΙΑΛ Κ ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΩ ΑΠ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΛΕΥΡΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!grrrrrrrrrrr.ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΣΤΟ.Κ ΚΑΘΕΤΑΙ ΗΣΥΧΗ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ?Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΛΑΙΕΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΧΕΡΙΑ.ΧΘΕΣ 3 ΩΡΕΣ ΞΥΠΝΙΑ ΠΑΛΙ.ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Κ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΙΣ 11 ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΤΡΩΓΕ Κ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΥΠΝΟΚ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ.

εμενα ειναι μικρουλα ακομα μολισ 11 ημερων μαλλον γ αυτο καθετε ησυχη!!! αλλα βρε κοριτσια αλλα 3 παιδια εκανα τοσο μικρο και τοσες ωρες ξυπνιο πρωτη φορα μου συνβαινει...... Very Happy Very Happy Very Happy οσο για τον αντρα μου αφου δεν εχει φαει ακομα καμοια μαξιλαρια στι κεφαλι αγιο εχει ! χεχεχεχεχ

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
kathrinkaterina έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ....ΤΙ ΚΛΕΙΔΑΤΟΡΑΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΗΣΥΧΗ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ......ΑΑΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....

ΤΖΕΦ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ-ΠΟΚΕΡ-ΔΕΚΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ......ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΑΡΙΔΑ.....ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΡΟΧΑΛΙΖΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΓΑΝ ΣΤΑ ΣΗΡΙΑΛ..... Mad Mad Mad Mad ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΜΕΝΑ!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΗΡΙΑΛ Κ ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΩ ΑΠ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΛΕΥΡΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!grrrrrrrrrrr.ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΣΤΟ.Κ ΚΑΘΕΤΑΙ ΗΣΥΧΗ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ?Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΛΑΙΕΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΧΕΡΙΑ.ΧΘΕΣ 3 ΩΡΕΣ ΞΥΠΝΙΑ ΠΑΛΙ.ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Κ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΙΣ 11 ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΤΡΩΓΕ Κ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΥΠΝΟΚ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ.

εμενα ειναι μικρουλα ακομα μολισ 11 ημερων μαλλον γ αυτο καθετε ησυχη!!! αλλα βρε κοριτσια αλλα 3 παιδια εκανα τοσο μικρο και τοσες ωρες ξυπνιο πρωτη φορα μου συνβαινει...... Very Happy Very Happy Very Happy οσο για τον αντρα μου αφου δεν εχει φαει ακομα καμοια μαξιλαρια στι κεφαλι αγιο εχει ! χεχεχεχεχ

Κ ΜΕΝΑ ΑΣΑΡΑΝΤΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ!!!ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΤΟΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΛΕΥΡΟ..

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ!! ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!! ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ.. ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ..ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ??
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ ΟΛΕΣ ΠΑΡΕΑ!! ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΥΛΕΣ ΩΡΕΣ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΟΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΜΥΚΗΤΕΣ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 679259
ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΒΓΑΖΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?? 36η ΒΔΟΜΑΔΑ? ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ MAIL ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυτό είναι το χειρότερο ε? Να ξενυχτάς και ο αντρούλης δίπλα να ρίχνει ένα ροχαλητό άλλο πράγμα...!!!!!!!!
Εμένα πάλι μου δήλωσε να κάνουμε λέει βάρδιες στην αρχή το βράδυ για να είναι κάποιος ξύπνιος να προσέχει την μπέμπα! Αν θέλεις λέει να κοιμάσαι το βράδυ, να αναλαμβάνω εγώ την μπέμπα και το πρωί να παίρνεις την σκυτάλη εσύ! Είδατε ο καλός μου? Για να δούμε τι θα κάνει στην πράξη όμως...!!! Βέβαια αν θηλάζουμε...!!! Μακάρι να τα καταφέρουμε βέβαια...!!! Δηλώνει ότι θα βοηθάει...!!! Τώρα τι θα γίνει πραγματικά είναι μια άλλη ιστορία...!!!
Εύη μου υπομονή κοπέλα μου με τον θηλασμό!!! Όλα θα φτιάξουν...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
swsw έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ!! ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!! ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ.. ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ..ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ??
ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΝΥΧΤΑΜΕ ΟΛΕΣ ΠΑΡΕΑ!! ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΥΛΕΣ ΩΡΕΣ!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΟΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΜΥΚΗΤΕΣ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 679259
ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ, ΒΓΑΖΩ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?? 36η ΒΔΟΜΑΔΑ? ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ MAIL ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ!!

Έλα κοπέλα μου! Σε χάσαμε βρε...!!! Λέω και εγώ που γλεντοκοπάει το κορίτσι μας?
Πάλι μύκητες ε? Καλά και εγώ σε τέτοια είμαι πολύ ευαίσθητη...!!! Γι'αυτό και είπα να μην μπω θάλασσα να φανταστείς γιατί όλο και κάποιο μικροβιάκι θα τσιμπούσα τέτοια που είμαι...!!! Ακόμα βέβαια δεν κάναμε καλλιέργεια αλλά μιας και η μπέμπα δεν γυρνάει...!!! Λογικά θα σου δώσει κάποιες κολπικές κάψουλες τώρα - εμένα μου είχε δώσει 4 προληπτικά (canesten) γιατί λέει στον φυσιολογικό τοκετό θέλουν ο κόλπος να είναι καθαρός...!!! Θα μιλήσεις και με τον γιατρό σου και θα βγάλεις άκρη! Ρώτα τον τι γίνεται σε περίπτωση που οι μύκητες δεν φύγουν μέχρι την ημέρα του τοκετού? Χρειάζεται να κάνω καισαρική ή δεν τίθεται τέτοιο θέμα! Μπορεί και να μην πειράζει! Μην το σκέφτεσαι καθόλου! Έχεις ακόμα καιρό για να φύγουν...!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
swsw έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑΚΙΑ!! ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?? ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΤΣΙΚΑ!! ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!! ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ.. ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ!! ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ..ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ??
ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΟΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΜΥΚΗΤΕΣ!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σε χάσαμε Αναστασάκι μου!! Κι εγώ την άλλη βδομάδα θα κάνω και από τελη Αυγούστου έβγαλαν την εξέταση από το δημόσιο ταμείο! Πόσο σου πήγε?
Πάντως δεν είναι τίποτα!! το πολύ να σου δώσει κανένα υποθετάκι αν πας με ΦΤ! Θα στα πει και ο ίδιος! Αυτοί οι μύκητες είναι συνηθισμένοι! Θα τον βρεις τον γιατρό σου και θα ηρεμήσεις! Να διάβασε κι εδώ : http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=45777

tzef

tzef
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HLIANA έγραψε:
ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΟΛΠΙΟΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΜΥΚΗΤΕΣ!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Σε χάσαμε Αναστασάκι μου!! Κι εγώ την άλλη βδομάδα θα κάνω και από τελη Αυγούστου έβγαλαν την εξέταση από το δημόσιο ταμείο! Πόσο σου πήγε?
Πάντως δεν είναι τίποτα!! το πολύ να σου δώσει κανένα υποθετάκι αν πας με ΦΤ! Θα στα πει και ο ίδιος! Αυτοί οι μύκητες είναι συνηθισμένοι! Θα τον βρεις τον γιατρό σου και θα ηρεμήσεις! Να διάβασε κι εδώ : http://www.parents.gr/forum/showthread.php?t=45777

ΑΣΕ ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ, ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ.. ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 90 ΕΥΡΩ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ!!) ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΒΙΟΤΥΠΟ (ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΔΩΡΕΑΝ.. ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ, ΚΑΙ ΒΙΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. ΣΤΗ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΙΚΑ ΘΕΛΑΝΕ 45 ΕΥΡΩ (ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΙΚΑ)... Ο,ΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ! ΣΤΟ ΒΙΟΤΥΠΟ Η ΕΜΜΕΣΗ COOMBS ΕΚΑΝΕ 35 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ 12!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ! (ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΛΟΓΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ!!) Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΝΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑ!! ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΧΗΛΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΦΤ!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
swsw έγραψε:
HLIANA έγραψε:

ΑΣΕ ΗΛΙΑΝΑ ΜΟΥ, ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ.. ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ 90 ΕΥΡΩ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ!!) ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΒΙΟΤΥΠΟ (ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΔΩΡΕΑΝ.. ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ, ΚΑΙ ΒΙΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. ΣΤΗ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ, ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΙΚΑ ΘΕΛΑΝΕ 45 ΕΥΡΩ (ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΙΚΑ)... Ο,ΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ! ΣΤΟ ΒΙΟΤΥΠΟ Η ΕΜΜΕΣΗ COOMBS ΕΚΑΝΕ 35 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ 12!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ! (ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΦΙΛΟΛΟΓΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ!!) Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !!

χαχαχα! θα σε βγάλω έξω με ωριαία [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Εγώ να φανταστείς την έκαν δωρεάν στην αρχή της εγκυμοσύνης (οπως και όλες τις εξετάσεις ως τώρα)..και τώρα πια πάνε τα βιβλιάρια..καταργούνται και μας βγαζουν κατι εξετασεις μεσω υπολογιστη! Οπότε δεν γράφεται! Απίστευτο! Ενα καλό ταμείο είχα! Πάει κι αυτό!! Ακου 90 ευρώ!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Despoinaki έγραψε:Αυτό είναι το χειρότερο ε? Να ξενυχτάς και ο αντρούλης δίπλα να ρίχνει ένα ροχαλητό άλλο πράγμα...!!!!!!!!
Εμένα πάλι μου δήλωσε να κάνουμε λέει βάρδιες στην αρχή το βράδυ για να είναι κάποιος ξύπνιος να προσέχει την μπέμπα! Αν θέλεις λέει να κοιμάσαι το βράδυ, να αναλαμβάνω εγώ την μπέμπα και το πρωί να παίρνεις την σκυτάλη εσύ! Είδατε ο καλός μου? Για να δούμε τι θα κάνει στην πράξη όμως...!!! Βέβαια αν θηλάζουμε...!!! Μακάρι να τα καταφέρουμε βέβαια...!!! Δηλώνει ότι θα βοηθάει...!!! Τώρα τι θα γίνει πραγματικά είναι μια άλλη ιστορία...!!!

ΚΟΙΤΑ ΔΕΣΠΟΙΑΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΘΑ ΤΗ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΤΑΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ Μ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΥΠΝΗ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Κ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Αυτό είναι το χειρότερο ε? Να ξενυχτάς και ο αντρούλης δίπλα να ρίχνει ένα ροχαλητό άλλο πράγμα...!!!!!!!!

ΚΟΙΤΑ ΔΕΣΠΟΙΑΚΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΘΑ ΤΗ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΤΑΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ Μ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΑΥΠΝΗ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Κ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Κ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...

Ε μια χαρά...!!! Βοηθάει και ο αντρούλης σου! Απλά το βράδυ δεν παλεύεται ε? Υπομονή! Θα ξεπεταχτούν και θα περάσει και αυτή η κούραση...!!!

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:

Έλα κοπέλα μου! Σε χάσαμε βρε...!!! Λέω και εγώ που γλεντοκοπάει το κορίτσι μας?
Πάλι μύκητες ε? Καλά και εγώ σε τέτοια είμαι πολύ ευαίσθητη...!!! Γι'αυτό και είπα να μην μπω θάλασσα να φανταστείς γιατί όλο και κάποιο μικροβιάκι θα τσιμπούσα τέτοια που είμαι...!!! Ακόμα βέβαια δεν κάναμε καλλιέργεια αλλά μιας και η μπέμπα δεν γυρνάει...!!! Λογικά θα σου δώσει κάποιες κολπικές κάψουλες τώρα - εμένα μου είχε δώσει 4 προληπτικά (canesten) γιατί λέει στον φυσιολογικό τοκετό θέλουν ο κόλπος να είναι καθαρός...!!! Θα μιλήσεις και με τον γιατρό σου και θα βγάλεις άκρη! Ρώτα τον τι γίνεται σε περίπτωση που οι μύκητες δεν φύγουν μέχρι την ημέρα του τοκετού? Χρειάζεται να κάνω καισαρική ή δεν τίθεται τέτοιο θέμα! Μπορεί και να μην πειράζει! Μην το σκέφτεσαι καθόλου! Έχεις ακόμα καιρό για να φύγουν...!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.. ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΜΙΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ ΚΑΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ.. ΛΕΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΜΥΚΗΤΕΣ?? ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΩ ΠΙΑ!!??? confused confused confused

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΒΡΕ???? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΡΜΗ Κ ΜΟΝΑΧΗ????
ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΙΖΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ Razz Razz Razz ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΑΣ!!!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 654316

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΤΗΣ queen ... ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 328109 Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 2500 Κ ΑΝΤΡΑΚΙ king ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ flower
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ scratch Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ!!! ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΩ???? ΣΚΕΤΟΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 911307
ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ Κ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΔΕΙΣ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 417472

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ Κ ΕΓΩ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝ Κ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Rolling Eyes Rolling Eyes
ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΛΟΙΦΟΥΛΑ Κ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟ Wink ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ!!!
ΑΠΟ ΜΥΚΗΤΕΣ Κ ΓΩ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ, Κ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ Κ ΔΕ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Rolling Eyes ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 417472

ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΤΣΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ Ε????
Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΓΑΡΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ,,,ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ cyclops cyclops cyclops
ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΥΠΝΟΥΣ!!!! ΜΟΝΟ ΑΝΑ 2 ΩΡΕΣ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ 8 ΜΗΝΩΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΤΗΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 850933 Κ ΜΕΤΑ ΤΟΥΦΕΝ ΠΑΛΙ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 29 4872

ΗΛΙΑΝΑ, ΤΟ ΜΑΞΗΛΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΡΚΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ Κ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Κ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
elenikal έγραψε:Καλημέρα σε όλες! Λοιπόν, είναι οριστικό, γεννάω το Σαββάτο με καισαρική κ επισκληρίδιο! Η γιατρός με έβαλε και έκανα ενέσεις κορτιζόνης παρόλο που είμαι στην 37η εβδομάδα! Είχατε τέτοια εμπειρία? Μου είπανε οι δικοί μου ότι δεν χρειαζόταν εφόσον θα γεννήσω 37 εβδ + 6 ημερών.... Τι να πω.... Αλήθεια, εσείς τι θα πάρετε στο μαιευτήριο μαζί σας για το μωρό? να τα πάρω από τωρα ή να μου τα φέρουν την μέρα εξόδου καλύτερα??? Πωπω άργησα να ανακαλύψω το forum η χαζή! Πάντα της τελευταίας στιγμής!!!

ΕΛΕΝΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΑΣ!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 38 ΚΑΙ 6 ΗΜΕΡΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ Cool

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις