Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
121 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 121 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΗΝΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!!!! ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΡΗΛΑΧ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ!

Τέτοια ώρα και είναι ξύπνια η σκατού? Δεν τρώει και κοιμάται αμέσως...???
Παρέα βρε σου κάνει το κορίτσι...!!! ... Για να μην βαριέσαι μοναχούλα!!!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Despoinaki"]
kathrinkaterina έγραψε:ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΗΝΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ!!!! ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ! Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΟ ΡΗΛΑΧ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ!

Τέτοια ώρα και είναι ξύπνια η σκατού? Δεν τρώει και κοιμάται αμέσως...???
Παρέα βρε σου κάνει το κορίτσι...!!! ... Για να μην βαριέσαι μοναχούλα!!!!![/quo

ΝΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ!2 ΤΡΙΟΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ!!! ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥ!ΑΧ ΝΑΙ ΠΑΡΕΑ ΕΓΩ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΠΙΠΛΑ.....ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΠΛΥΝΩ ΧΑΛΙΑ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 654316 ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 328109

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kathrinkaterina έγραψε:ωχ εγραψα με ελληνοαγγλικα δεν το ειδα και πηρα φορα! elenikal με το καλο να υποδεχτης το μωρακι σου! τι περιμενιες αγορακι κοριτσακι????

Ευχαριστώ πολύ!!! κοριτσάκι και μάλιστα ζωηρο!!!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα σε όλες! Λοιπόν, είναι οριστικό, γεννάω το Σαββάτο με καισαρική κ επισκληρίδιο! Η γιατρός με έβαλε και έκανα ενέσεις κορτιζόνης παρόλο που είμαι στην 37η εβδομάδα! Είχατε τέτοια εμπειρία? Μου είπανε οι δικοί μου ότι δεν χρειαζόταν εφόσον θα γεννήσω 37 εβδ + 6 ημερών.... Τι να πω.... Αλήθεια, εσείς τι θα πάρετε στο μαιευτήριο μαζί σας για το μωρό? να τα πάρω από τωρα ή να μου τα φέρουν την μέρα εξόδου καλύτερα??? Πωπω άργησα να ανακαλύψω το forum η χαζή! Πάντα της τελευταίας στιγμής!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ! ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ.....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΝΩΡΙΣ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ....ΓΕΝΝΗΣΑ 37 ΒΔΜ! ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΥΧΤΙΚΑ ΟΙ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ....ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ......ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΑΝ ΘΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.....ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ! ΚΑΜΟΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΓΕΙΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣΜΕΝΗ ΜΑΝΑ! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kathrinkaterina έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ! ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ.....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΝΩΡΙΣ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ....ΓΕΝΝΗΣΑ 37 ΒΔΜ! ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΥΧΤΙΚΑ ΟΙ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ....ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ......ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΑΝ ΘΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.....ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ! ΚΑΜΟΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΓΕΙΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣΜΕΝΗ ΜΑΝΑ! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994

Καλημέρα και καλή δύναμη!!!
Έχει διπλή περιτύλιξη η σκατούλα και δεν μπορει να εμπεδωθει εντελως κάθετα! Είναι το πρώτο μου ναι, και από οτι μου έιπε η γιατρός το παίρνουμε νωρίς λόγω του διαβήτη που έχω κληρονομικοτητα... Υποτίθεται ότι είμαι εν δυνάμει ασθενής παρόλο που οι μετρήσεις μου είναι super! Έχω αγχωθεί για την εξέλιξη του πράγματος....εύχομαι να πάνε όλα καλά! Ευχαιστώ για τις πληροφορίες! ( νυχτικό ή πιτζάμα από την τρίτη μέρα????? τις προηγούμενες δηλαδή τι φοράμε????)
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 534787

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ! ΠΡΩΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ.....ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΕΡΝΕΙ ΕΤΣΙ ΝΩΡΙΣ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ....ΓΕΝΝΗΣΑ 37 ΒΔΜ! ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΛΛΕΣ 3 ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ!!!! ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΥΧΤΙΚΑ ΟΙ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ....ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ......ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΑΝ ΘΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.....ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ! ΚΑΜΟΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΣΟΥ! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΓΕΙΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣΜΕΝΗ ΜΑΝΑ! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994

Έχει διπλή περιτύλιξη η σκατούλα και δεν μπορει να εμπεδωθει εντελως κάθετα! Είναι το πρώτο μου ναι, και από οτι μου έιπε η γιατρός το παίρνουμε νωρίς λόγω του διαβήτη που έχω κληρονομικοτητα... Υποτίθεται ότι είμαι εν δυνάμει ασθενής παρόλο που οι μετρήσεις μου είναι super! Έχω αγχωθεί για την εξέλιξη του πράγματος....εύχομαι να πάνε όλα καλά! Ευχαιστώ για τις πληροφορίες! ( νυχτικό ή πιτζάμα από την τρίτη μέρα????? τις προηγούμενες δηλαδή τι φοράμε????)
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 534787

ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑ! ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΝΥΧΤΙΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ! ΠΙΤΖΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ...ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ 99% ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ....ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ.....ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ(ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ)......ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΠΟΤΕ Η ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΥΧΤΙΚΑΚΗ Η ΑΛΛΗ ΠΙΤΖΑΜΑ....Γ ΑΤΟ ΕΙΠΑ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ.....ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kathrinkaterina έγραψε:
elenikal έγραψε:

ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕΤΗΡΑ! ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΝΥΧΤΙΚΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ! ΠΙΤΖΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ...ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ 99% ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ....ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ.....ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ,ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΗΡΑ(ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ)......ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΠΟΤΕ Η ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΥΧΤΙΚΑΚΗ Η ΑΛΛΗ ΠΙΤΖΑΜΑ....Γ ΑΤΟ ΕΙΠΑ ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ.....ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ?

Ωχ! και το φοβόμουν αυτό με τον καθετήρα....πρεέπι δηλαδή να τρέξω να πάρω ΚΑΙ νυχτικό.... Τελος πάντων! Στο Λητώ γεννάω!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?// ΕΓΩ ΚΟΥΤΟΥΛΑΩ ΠΑΛΙ! ΧΘΕΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΠΗΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 4.30 ΚΑΙ 7 ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΝΑ ΝΤΥΣΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.....ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ....ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ 4.30 Η ΜΠΟΥΜΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ 8.30 ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΤΑΙΣΕΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΕΙ!!!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 654316 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 654316

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:
elenikal έγραψε:

Ωχ! και το φοβόμουν αυτό με τον καθετήρα....πρεέπι δηλαδή να τρέξω να πάρω ΚΑΙ νυχτικό.... Τελος πάντων! Στο Λητώ γεννάω!

Α ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!! ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΟΡΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kathrinkaterina έγραψε:
elenikal έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:
elenikal έγραψε:

Α ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!! ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΟΡΘΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 215994

Με αξεσουάρ τον καθετήρα???!!!! Θα γελάσουμε!!! Είναι καλό μαιευτήριο? έμεινες ευχαριστημένη γενικά?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!! Πώς είσαστε?? Κατερινάκι μου φαίνεσαι κλειδοκράτορας του τόπικ μας! Εσύ το κλείνεις -εσύ το ανοίγεις το μαγαζί! Τι τραβάς δόλια μάνααα!! Respect Respect

Δεσποινάκι κι εμείς έχουμε μια βδομάδα διαφορά και τη μετρήσαμε 2300! Μια χαρά είναι στα κιλάκια! Μου είπε ότι υπολογίζει να μας βγει από 2800-3200. Μην αγχώνεσαι για την προηγούμενη φορά..μηχανήματα είναι και είναι σχετικοί οι αριθμοί-γίνονται λάθη και όλα είναι κατα προσέγγιση! Αυτό που δεν καταλαβα είναι γιατί από τώρα να σου λέει για καισαρική! Μόνο η θέση είναι και δε σημαίνει ότι δεν αλλάζει ακόμη! Περπατάς καθόλου? Εχεις καιρό ακόμη πάντως μου φαίνεται! Rolling Eyes Rolling Eyes

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα κοριτσια, despoinaki μια χαρα ειναι τα κιλακια σας μην αγχωνεσαι.Η βασιλική ειχε πάρει 1 κιλό σε 3 εβδομάδες και βγήκε στην 38η 3200.Ο γιατρός μου πχ δεν ειναι υπερ των πολλων κιλων στο νεογεννητο.

Κατερινα υπομονη ξερω πολυ καλα απο ξενυχτι η Βασιλική ήταν ώρες ξύπνια μεσα στην νυχτα,ειχα δει ολα τα σηριαλ.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:Καλημέρα σε όλες! Λοιπόν, είναι οριστικό, γεννάω το Σαββάτο με καισαρική κ επισκληρίδιο! Η γιατρός με έβαλε και έκανα ενέσεις κορτιζόνης παρόλο που είμαι στην 37η εβδομάδα! Είχατε τέτοια εμπειρία? Μου είπανε οι δικοί μου ότι δεν χρειαζόταν εφόσον θα γεννήσω 37 εβδ 6 ημερών.... Τι να πω.... Αλήθεια, εσείς τι θα πάρετε στο μαιευτήριο μαζί σας για το μωρό? να τα πάρω από τωρα ή να μου τα φέρουν την μέρα εξόδου καλύτερα??? Πωπω άργησα να ανακαλύψω το forum η χαζή! Πάντα της τελευταίας στιγμής!!!

Με το καλό κοπέλα μου!! Όλα να πάνε καλά!! Λοιπόν να μια λίστα που έχω αντιγραψει από ίντερνετ και βοηθάει ενδεικτικά :

ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

ΜΑΜΑ
• εσώρουχα μιας χρήσης και κανονικά
• σουτιέν θηλασμού - εγκυμοσύνης
• νυχτικά – ρόμπα
• μπυζάμες
• παντόφλες ( πλαστικές για το μπάνιο)
• κάλτσες
• επιθέματα στήθους
• σερβιέτες (χοντρες κοινες)
• μαντηλάκια αποστείρωσης
• πετσέτες

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
• σαμπουάν – γαλάκτωμα
• αφρόλουτρο
• σφουγγάρι
• οδοντόκρεμα - οδοντόβουρτσα
• σαγιονάρες ( πλαστικες για το ντους)
• χτένα
• γαλάκτωμα σώματος – στήθους
• κρέμα προσώπου
• βαμπακάκια ντεμακιγιάζ
• καθρεφτάκι

ΔΙΑΦΟΡΑ
• φωτογραφική μηχανή
• κάμερα
• κινητο– φορτιστής

Μωρακι
• κουβερτούλα
• κορμάκια
• φορμάκια
• πάνες αγκαλιάς
• πετσετακια τετραγωνα για γουλίτσες
• καλτσάκια
• σκουφάκι

-lansinoh/purelan για το στήθος/θηλές αν θες να θηλάσεις
-Απλα αν παρεις τελικα νυχτικες να μην τις παρεις με μανικι γιατι εχουν πολλη ζεστη συνηθως τα μαιευτηρια. Παρε ή τιραντακι ή φαρδια τιραντα για να καλυπτει και το σουτιεν. Και με κουμπάκια μπροστα στο στηθος, αν θες να θηλάσεις. Επισης μην παρεις νουμερο μεγαλο...σκεψου οτι το μεγαλυτερο μερος της κοιλιας σου θα εχει φυγει
-Ταυτοτητα μπαμπά-μαμα- Ληξιαρχη πραξη γαμου (ίσως πια και ΑΜΚΑ, μου το είπε χθες η μαια)

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenikal έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:
elenikal έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:
elenikal έγραψε:

Με αξεσουάρ τον καθετήρα???!!!! Θα γελάσουμε!!! Είναι καλό μαιευτήριο? έμεινες ευχαριστημένη γενικά?

ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ! Η ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΜΕΣ!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΤΡΙΜΕΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΙΤΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΗ! ΣΕ ΤΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΠΑΣ?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ....ΤΙ ΚΛΕΙΔΑΤΟΡΑΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΗΣΥΧΗ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ......ΑΑΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....

ΤΖΕΦ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ-ΠΟΚΕΡ-ΔΕΚΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ......ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΑΡΙΔΑ.....ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΡΟΧΑΛΙΖΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΓΑΝ ΣΤΑ ΣΗΡΙΑΛ..... Mad Mad Mad Mad ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

tzef

tzef
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΩΝ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΓΕ ΣΤΙΣ 5 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΥΠΝΑΡΟΥ.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evvi έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:
evvi έγραψε:καμια κοπελα που γεννησε μπορει να μου πει ο μικρος μου τρωει πολυ λαιμαργα και αν τον αφησω να φαει πανω απο 5 λεπτα το βγαζει Crying or Very sad σαν ρουκετα. η παιδιατρος ειπε να τον ταϊζω μονο 5 λεπτα και να τον ξυπναω καθε 2 ωρες. αλλα 5 λεπτα βρε παιδια ειναι πολυ λιγο τον λυπαμε δεν χορτενει. η μαια μου ειχε πει να τον δινω 15+15 δλδ μιση ωρα και αυτη τωρα μου πε 5 λεπτα μονο. τον βγαζω απ το στηθος και αυτος ψαχνει παλι να φαει. τι να τον κανω?

EVVAKI ΜΟΥ Η ΡΟΥΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΗΤΕΡΟ......ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΛΙΔΡΟΜΙΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ....(ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΧΩΣΩ)ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΗ??? ΒΑΛΤΟΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑ 5 ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΑΛΤΟΝ......ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΘΥΛΑΣΑ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ....ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΧΡΙ 12 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 10! ΑΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΡΟΥΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.....

φοβαμαι ετσι που τρωει δλδ 5 λεπτα στο διωρο να μην μου λιγοστεψει το γαλα
γτ απ οτι παρατηρω δεν πετρωνει οπως οταν το αφηνα αν δεν ετρωγε στο διωρο

Εύη μου δεν παίρνεις και κανένα τηλέφωνο σε καμια κοπέλα σύμβουλο
θηλασμού? Είναι δωρεαν απ' ότι ξέρω και πολύ εξυπηρετικές! Εδώ έχει ένα
τηλέφωνο γενικό και μετά και μεμονωμενα :
http://pediatros-thes.gr/?page_id=655

evvi

evvi
αρχισα να το σκεφτομαι να δω πως θα παει μια δυο μερες ακομη και μετα μαλλον θα παρω.

το βραδυ εκει που κοιμοταν 2-3 ωρες σιγουρα τωρα στη μια ωρα ξυπνουσε γτ πεινουσε στο συνολο σε ενα γευμα του εδωσα 15 λεπτα αλλα με διαλειματα ανα 5λεπτο. πολυ στεναχωριεμε μια χαρα τα πηγαιναμε εγω εχω γαλα αυτος πειναει νομιζα ολα καλα θα ναι.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evvi έγραψε:αρχισα να το σκεφτομαι να δω πως θα παει μια δυο μερες ακομη και μετα μαλλον θα παρω.

το βραδυ εκει που κοιμοταν 2-3 ωρες σιγουρα τωρα στη μια ωρα ξυπνουσε γτ πεινουσε στο συνολο σε ενα γευμα του εδωσα 15 λεπτα αλλα με διαλειματα ανα 5λεπτο. πολυ στεναχωριεμε μια χαρα τα πηγαιναμε εγω εχω γαλα αυτος πειναει νομιζα ολα καλα θα ναι.

εγώ θα σου λεγα να πάρεις και τωρα! Δεν εχεις να χασεις τίποτα! Ενα τηλέφωνο είναι! Νομίζω ότι δεν πρέπεινα κοιτας καθόλου το ρολόι σου γενικά! Αλλά εγω δεν είμαι ειδική! Πάρε και θα νιώσεις πολύ καλύτερα! Να δεις που γίνεται λάθος, ΑΝ γίνεται και κάποιο λάθος!

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
evvi έγραψε:αρχισα να το σκεφτομαι να δω πως θα παει μια δυο μερες ακομη και μετα μαλλον θα παρω.

ΑΧ ΒΡΕ ΕΥΑΚΙ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΑΓΕ ΣΑΝ ΠΙΠΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ Κ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ.ΕΓΩ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑΕΚΑΝΑ?ΕΠΕΙΔΗ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΒΑΡΥ Ή ΝΑ ΡΟΥΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ Κ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ.ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΟΣΟ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΝΑ.ΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΣΤΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΟ ΡΕΥΕΤΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΔΩΣΤΟΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙΣ Κ ΣΥ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ.ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΠΑΝΕ.

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
kathrinkaterina έγραψε:ΗΛΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ....ΤΙ ΚΛΕΙΔΑΤΟΡΑΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΗΣΥΧΗ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ......ΑΑΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....

ΤΖΕΦ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ-ΠΟΚΕΡ-ΔΕΚΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΤΗΛΕΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ......ΑΥΤΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΑΡΙΔΑ.....ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΡΟΧΑΛΙΖΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΓΑΝ ΣΤΑ ΣΗΡΙΑΛ..... Mad Mad Mad Mad ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΜΕΝΑ!!!!ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΙΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΣΗΡΙΑΛ Κ ΑΠ ΤΗ ΜΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΩ ΑΠ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΛΕΥΡΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΟΧΑΛΗΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!!grrrrrrrrrrr.ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΣΤΟ.Κ ΚΑΘΕΤΑΙ ΗΣΥΧΗ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ?Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΛΑΙΕΙ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΧΕΡΙΑ.ΧΘΕΣ 3 ΩΡΕΣ ΞΥΠΝΙΑ ΠΑΛΙ.ΕΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Κ ΤΗΝ ΕΒΑΖΑ ΣΤΙΣ 11 ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΤΡΩΓΕ Κ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΥΠΝΟΚ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟ.

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kathrinkaterina έγραψε:
elenikal έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:
elenikal έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:
elenikal έγραψε:

ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ! Η ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗΜΕΣ!ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΤΡΙΜΕΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΙΤΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΗΣΤΗΜΕΝΗ! ΣΕ ΤΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΠΑΣ?

Ε, έτσι όπως είναι τα πράγματα σε τρίκλινο οικονομικό! Χαίρομαι, γιατι ακούω πολύ καλά λόγια γενικότερα για το Λητώ!

elenikal

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HLIANA έγραψε:
elenikal έγραψε:Καλημέρα σε όλες! Λοιπόν, είναι οριστικό, γεννάω το Σαββάτο με καισαρική κ επισκληρίδιο! Η γιατρός με έβαλε και έκανα ενέσεις κορτιζόνης παρόλο που είμαι στην 37η εβδομάδα! Είχατε τέτοια εμπειρία? Μου είπανε οι δικοί μου ότι δεν χρειαζόταν εφόσον θα γεννήσω 37 εβδ 6 ημερών.... Τι να πω.... Αλήθεια, εσείς τι θα πάρετε στο μαιευτήριο μαζί σας για το μωρό? να τα πάρω από τωρα ή να μου τα φέρουν την μέρα εξόδου καλύτερα??? Πωπω άργησα να ανακαλύψω το forum η χαζή! Πάντα της τελευταίας στιγμής!!!

Με το καλό κοπέλα μου!! Όλα να πάνε καλά!! Λοιπόν να μια λίστα που έχω αντιγραψει από ίντερνετ και βοηθάει ενδεικτικά :

ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

ΜΑΜΑ
• εσώρουχα μιας χρήσης και κανονικά
• σουτιέν θηλασμού - εγκυμοσύνης
• νυχτικά – ρόμπα
• μπυζάμες
• παντόφλες ( πλαστικές για το μπάνιο)
• κάλτσες
• επιθέματα στήθους
• σερβιέτες (χοντρες κοινες)
• μαντηλάκια αποστείρωσης
• πετσέτες

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
• σαμπουάν – γαλάκτωμα
• αφρόλουτρο
• σφουγγάρι
• οδοντόκρεμα - οδοντόβουρτσα
• σαγιονάρες ( πλαστικες για το ντους)
• χτένα
• γαλάκτωμα σώματος – στήθους
• κρέμα προσώπου
• βαμπακάκια ντεμακιγιάζ
• καθρεφτάκι

ΔΙΑΦΟΡΑ
• φωτογραφική μηχανή
• κάμερα
• κινητο– φορτιστής

Μωρακι
• κουβερτούλα
• κορμάκια
• φορμάκια
• πάνες αγκαλιάς
• πετσετακια τετραγωνα για γουλίτσες
• καλτσάκια
• σκουφάκι

-lansinoh/purelan για το στήθος/θηλές αν θες να θηλάσεις
-Απλα αν παρεις τελικα νυχτικες να μην τις παρεις με μανικι γιατι εχουν πολλη ζεστη συνηθως τα μαιευτηρια. Παρε ή τιραντακι ή φαρδια τιραντα για να καλυπτει και το σουτιεν. Και με κουμπάκια μπροστα στο στηθος, αν θες να θηλάσεις. Επισης μην παρεις νουμερο μεγαλο...σκεψου οτι το μεγαλυτερο μερος της κοιλιας σου θα εχει φυγει
-Ταυτοτητα μπαμπά-μαμα- Ληξιαρχη πραξη γαμου (ίσως πια και ΑΜΚΑ, μου το είπε χθες η μαια)

Πωπω!! Αυτή είναι οργάνωση! Ευτυχώς τα περισσότερα τα είχα προβλέψει!! Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!!! Άντε να δούμε! Μια χαρά ήρεμη ήμουν μέχρι χτες! Σήμερα αγχώθηκα!! Ελπίζω να είναι παροδικό και να μου φύγει μες στην μέρα! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 28 534787

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elenikal έγραψε:Καλημέρα σε όλες! Λοιπόν, είναι οριστικό, γεννάω το Σαββάτο με καισαρική κ επισκληρίδιο! Η γιατρός με έβαλε και έκανα ενέσεις κορτιζόνης παρόλο που είμαι στην 37η εβδομάδα! Είχατε τέτοια εμπειρία? Μου είπανε οι δικοί μου ότι δεν χρειαζόταν εφόσον θα γεννήσω 37 εβδ + 6 ημερών.... Τι να πω.... Αλήθεια, εσείς τι θα πάρετε στο μαιευτήριο μαζί σας για το μωρό? να τα πάρω από τωρα ή να μου τα φέρουν την μέρα εξόδου καλύτερα??? Πωπω άργησα να ανακαλύψω το forum η χαζή! Πάντα της τελευταίας στιγμής!!!

Kαλημέρα κοπέλα μου! Με το καλό να έρθει η μπεμπούλα σας το Σάββατο! Άργησες... αλλά μας βρήκες...!!! Αυτό μετράει! Τα πραγματάκια της μικρής πάντως μπορεί να τα φέρει και ο άντρας σου μετά! Και εγώ αυτό μάλλον θα κάνω...!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις