351 Απ: ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3 Τρι Σεπ 06, 2011 8:32 am
Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Βρε Σταυρούλα Σέρλοκ Χόλμς τι έγινε με την Sevi και τα νινάκια μας???????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tzef έγραψε:POPZ ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!
ROSE ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ SEVI ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΝΤΡΠΟΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΠΩΣ
IreneM έγραψε:Κατερίνα μου η μπουμπου είναι άψογη να την χαίρεστε. Μέσα στα ροζ είναι πολύ όμορφη...
Κορίτσια έχει μια εβδομάδα να κοιμηθώ και σήμερα έλεγα ότι πεθύμησα να κοιμηθώ όλη νύχτα χωρίς να ξυπνήσω και τότε αρχήσαμε και εγώ και ο άντρας μου να γελάμε διοτι όταν γεννηθεί το μωρό παλι δεν θα κοιμάμαι για πολύ καιρό.
Άρχησα να κουραζουμε πάρα πολύ. δεν μπορώ να κάνω απολύτω τίποτα,
Σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό μου και με πήρε τηλέφωνο να μην πάω σήμερα και να πάω την Πέμπτη για να μου πάρει αίμα γιατί μάλλον θα χρειαστώ και πρέπει να πάω τα το πάρω απο το δημόσιο νοσοκομείο. έτσι το πρωι της Πέμπτης θα τρέχουμε και στο νοσοκομείο για να ετοιμαστούμε για την Δευτέρα
Mpogos έγραψε:Να 'μαστε και μεις! Μετά από τον γιατρό, ένα παγωτό μηχανής, πίτσα και καρμπονάρα φούρνου ( ), μαζεύτηκα!
Λοιπόν νομίζω ότι θα γεννήσω το μεγαλύτερο μωρό από το groupάκι μας! Το αγόρι μου είναι 3560 και 52 πόντους! Και σύμφωνα με τις μετρήσεις 2 βδομάδες μεγαλύτερο! Αμνιακό και πλακούντας μία χαρά, οπότε εκτος απροόπτου θα πάμε πάλι γιατρό στις 20/9!
Αααααχ, ρε κορίτσια να βλέπατε κάτι μαγουλάκια που έχει! Για φάγωμα!
Κατερίνα κούκλα η κόρη σου! Και τα ροζ της πάνε τρέλα!
Δεν είχαμε κανένα νέο από την sevi?
Despoinaki έγραψε:Mpogos έγραψε:Να 'μαστε και μεις! Μετά από τον γιατρό, ένα παγωτό μηχανής, πίτσα και καρμπονάρα φούρνου ( ), μαζεύτηκα!
Λοιπόν νομίζω ότι θα γεννήσω το μεγαλύτερο μωρό από το groupάκι μας! Το αγόρι μου είναι 3560 και 52 πόντους! Και σύμφωνα με τις μετρήσεις 2 βδομάδες μεγαλύτερο! Αμνιακό και πλακούντας μία χαρά, οπότε εκτος απροόπτου θα πάμε πάλι γιατρό στις 20/9!
Αααααχ, ρε κορίτσια να βλέπατε κάτι μαγουλάκια που έχει! Για φάγωμα!
Κατερίνα κούκλα η κόρη σου! Και τα ροζ της πάνε τρέλα!
Δεν είχαμε κανένα νέο από την sevi?
Βλέπω έγινε γερό τσιμπούσι κουκλίτσα ε?
Πως να μην είναι μαγουλίθρας μετά ο μπεμπούλης σας...???
Μπράβο το καλό μου!!! Θρεφταράκι σκέτο!! Σας βλέπω να μην χρησιμοποιείτε καθόλου τα ρουχάκια με νούμερο 0!!!!!!!!!
stav2007 έγραψε:ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ?
stav2007 έγραψε:ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ.ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΘΠΝΗΣΩ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ MALL ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΧΩ ΝΤΟΠΛΕΡ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
kathrinkaterina έγραψε:stav2007 έγραψε:ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ?
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΙΚΡΗ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΑΝΑ ΔΥΟΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΟΛΑΣ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ Κ ΟΛΑΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΤΡΑΩΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!!
νομιζω οτι αν δεν πονας ισως ειναι ωραιο ειναι να καταλαβαινεις τι σου συμβαινει...οκ το κοψιμο δε ξερω αν θα ηθελα να το νιωσω αλλα πχ το να βγαινει το παιδι θα ειναι ιδιαιτερη εμπειρια!κι εγω σε λιγες μερες περιμενω και μιας και ειναι η πρωτη μου γεννα εχω μια αγωνια τρομερη.κυριως για το πως θα νιωθω ωσπου να παω στο μαιευτηριο...θα καταλαβω πως σπανε τα νερα;κι αν σπασουν στην τουαλετα ;κατι τετοια σκεφτομαι...candy έγραψε:εγώ το άκουσα τις προάλες ότι μπορεί να μη σε πιάσει η επισκληρίδιος, και όταν ρώτησα δηλ. πως ήταν? μου είπε η κοπέλα πως ένοιωθε τα πάντα στη διάρκεια της καισαρικής απλά δεν πονούσε. Έτσι ήμουν και εγώ, ένιωθα το κόψιμο και το πως βγήκε το παιδί από μέσα μου, αλλά 0 πόνος. Να πω την αλήθεια, εμένα μου άρεσε κιόλας! (δεν πάω καλά)
nicole78 έγραψε:Κατερινακι μου μας προετοιμαζεις για τα ξενυχτια μια χαρα!
Σεβη μου να σου ζησουν τα αστερια σου! (ευχομαι να ξεπερασεις ολα γρηγορα)!
Εχω διαβασει και εγω πως καποιες φορες δε σε πιανει η επισκληριδιος και δε θελω ουτε να το σκεφτομαι!
Ευτυχως απο υπνο ολα καλα ακομα!Δεν εχω προβλημα ακομα!
Λοιπον τις προαλλες μου εδωσε ο γιατρος μου το τηλ της μαιας του! Οκ την καλω και τι λεω! Κλεινω ραντεβου? Και ποσο ειναι η χρεωση?
Είμαι μαμά! » ΟΜΑΔΕΣ » Ομάδες εγκυμοσύνης » ΝΕΟ - ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης