Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε Σταυρούλα Σέρλοκ Χόλμς τι έγινε με την Sevi και τα νινάκια μας???????

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
POPZ ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!

ROSE ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ SEVI ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΝΤΡΠΟΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΠΩΣ

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερίνα μου η μπουμπου είναι άψογη να την χαίρεστε. Μέσα στα ροζ είναι πολύ όμορφη...

Κορίτσια έχει μια εβδομάδα να κοιμηθώ και σήμερα έλεγα ότι πεθύμησα να κοιμηθώ όλη νύχτα χωρίς να ξυπνήσω και τότε αρχήσαμε και εγώ και ο άντρας μου να γελάμε διοτι όταν γεννηθεί το μωρό παλι δεν θα κοιμάμαι για πολύ καιρό.

Άρχησα να κουραζουμε πάρα πολύ. δεν μπορώ να κάνω απολύτω τίποτα,

Σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό μου και με πήρε τηλέφωνο να μην πάω σήμερα και να πάω την Πέμπτη για να μου πάρει αίμα γιατί μάλλον θα χρειαστώ και πρέπει να πάω τα το πάρω απο το δημόσιο νοσοκομείο. έτσι το πρωι της Πέμπτης θα τρέχουμε και στο νοσοκομείο για να ετοιμαστούμε για την Δευτέρα

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:POPZ ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!

ROSE ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ SEVI ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΑΛΛΑ ΝΤΡΠΟΜΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΠΩΣ

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ....ΑΛΛΑ ΝΤΡΑΠΗΚΑ ΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ, ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Η ΚΟΠΕΛΑ Smile

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
IreneM έγραψε:Κατερίνα μου η μπουμπου είναι άψογη να την χαίρεστε. Μέσα στα ροζ είναι πολύ όμορφη...

Κορίτσια έχει μια εβδομάδα να κοιμηθώ και σήμερα έλεγα ότι πεθύμησα να κοιμηθώ όλη νύχτα χωρίς να ξυπνήσω και τότε αρχήσαμε και εγώ και ο άντρας μου να γελάμε διοτι όταν γεννηθεί το μωρό παλι δεν θα κοιμάμαι για πολύ καιρό.

Άρχησα να κουραζουμε πάρα πολύ. δεν μπορώ να κάνω απολύτω τίποτα,

Σήμερα είχα ραντεβού με τον γιατρό μου και με πήρε τηλέφωνο να μην πάω σήμερα και να πάω την Πέμπτη για να μου πάρει αίμα γιατί μάλλον θα χρειαστώ και πρέπει να πάω τα το πάρω απο το δημόσιο νοσοκομείο. έτσι το πρωι της Πέμπτης θα τρέχουμε και στο νοσοκομείο για να ετοιμαστούμε για την Δευτέρα

ΑΝΤΕ ΕΙΡΗΝΑΚΙ Κ ΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΡΟΖ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΧΩ ΝΤΟΚΤΟΡ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!!!
ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ Κ ΓΙΑ ΜΑΣ...

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!
ΑΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΞΕΝΥΧΤΙΑ!!!

ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΣΗ ΔΕ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΚΥΒΩ ΛΙΓΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ Κ ΛΕΣ Κ ΖΥΓΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΟΝΟ.

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τώρα γυρίσαμε από τον γιατρό και εμείς...2480 ο μικρός. Να μην ανησυχώ για το αμνιακό υγρό μου είπε....Ακούνε κάποιες εκεί έξω που έχουν αγχωθεί και κλαίνε? Ναι εσένα εννοώ Σταυρουλίτσα. Την άλλη εβδομάδα θα μου κάνει καρδιοτοκογράφο. Εντάξει όλα καλά φαίνονται

stav2007

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΚΦΗ ΜΟΥ.Η ΣΕΒΗ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΛΑ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΗΡΙΟΣ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΡΕΙΑΣΤΙΚΕ ΟΞΥΓΟΝΟ.ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕ

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να 'μαστε και μεις! Μετά από τον γιατρό, ένα παγωτό μηχανής, πίτσα και καρμπονάρα φούρνου ( pig ), μαζεύτηκα!
Λοιπόν νομίζω ότι θα γεννήσω το μεγαλύτερο μωρό από το groupάκι μας! Το αγόρι μου είναι 3560 και 52 πόντους! Και σύμφωνα με τις μετρήσεις 2 βδομάδες μεγαλύτερο! Αμνιακό και πλακούντας μία χαρά, οπότε εκτος απροόπτου θα πάμε πάλι γιατρό στις 20/9!
Αααααχ, ρε κορίτσια να βλέπατε κάτι μαγουλάκια που έχει! Για φάγωμα! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 15 40746 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 15 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 15 379767
Κατερίνα κούκλα η κόρη σου! Και τα ροζ της πάνε τρέλα!
Δεν είχαμε κανένα νέο από την sevi?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι σημαίνει ρε κορίτσια δεν έπιασε η επισκληρίδιος? Και πως γεννάς με καισαρική χωρίς να πιάσει καλά η επισκληρίδιος?
Γεννήθηκαν δηλαδή τα αγοράκια αλλά παιδεύτηκε η Σέβη μας!!!
Να σου ζήσουν κοπέλα μου και σε σένα γρήγορη ανάρρωση!
Είδατε ο μικρούλης...?? Μικρούλης μικρούλης αλλά μια χαρά...!!!
Καλά να είναι τα αγοράκια της να τα χαρεί αύριο!!!!!!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mpogos έγραψε:Να 'μαστε και μεις! Μετά από τον γιατρό, ένα παγωτό μηχανής, πίτσα και καρμπονάρα φούρνου ( pig ), μαζεύτηκα!
Λοιπόν νομίζω ότι θα γεννήσω το μεγαλύτερο μωρό από το groupάκι μας! Το αγόρι μου είναι 3560 και 52 πόντους! Και σύμφωνα με τις μετρήσεις 2 βδομάδες μεγαλύτερο! Αμνιακό και πλακούντας μία χαρά, οπότε εκτος απροόπτου θα πάμε πάλι γιατρό στις 20/9!
Αααααχ, ρε κορίτσια να βλέπατε κάτι μαγουλάκια που έχει! Για φάγωμα! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 15 40746 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 15 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 15 379767

Βλέπω έγινε γερό τσιμπούσι κουκλίτσα ε?
Πως να μην είναι μαγουλίθρας μετά ο μπεμπούλης σας...???
Μπράβο το καλό μου!!! Θρεφταράκι σκέτο!! Σας βλέπω να μην χρησιμοποιείτε καθόλου τα ρουχάκια με νούμερο 0!!!!!!!!!

Mpogos

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
Mpogos έγραψε:Να 'μαστε και μεις! Μετά από τον γιατρό, ένα παγωτό μηχανής, πίτσα και καρμπονάρα φούρνου ( pig ), μαζεύτηκα!

Βλέπω έγινε γερό τσιμπούσι κουκλίτσα ε?
Πως να μην είναι μαγουλίθρας μετά ο μπεμπούλης σας...???
Μπράβο το καλό μου!!! Θρεφταράκι σκέτο!! Σας βλέπω να μην χρησιμοποιείτε καθόλου τα ρουχάκια με νούμερο 0!!!!!!!!!

Από την αρχή φαινόταν ότι είναι μεγάλος οπότε φρόντισα και δεν έχω πάρει καθόλου ρουχαλάκια 0 μηνών! Laughing Από ότι είπε ο γιατρός θα τον στείλω κατευθείαν σχολείο! Laughing Laughing Laughing

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΟΣ??? ΤΟ ΕΧΩ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΑ! ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΨΙΜΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΕΙ! ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΣΗ! Η ΣΕΒΟΥΛΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΗΣ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

stav2007

ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ?

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΙΚΡΗ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΑΝΑ ΔΥΟΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΟΛΑΣ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ Κ ΟΛΑΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΤΡΑΩΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

stav2007

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ.ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΘΠΝΗΣΩ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ MALL ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΧΩ ΝΤΟΠΛΕΡ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ.ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΘΠΝΗΣΩ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ MALL ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΕΧΩ ΝΤΟΠΛΕΡ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Kαληνύχτα Σταυρούλα μου! Καλά αποτελέσματα για αύριο! Θα περιμένουμε τα νέα του μπουνίτσα!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΝΑ ΜΑΙ ΠΑΛΙ.ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ?

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΙΚΡΗ! ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ ΑΝΑ ΔΥΟΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ!!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΟΛΑΣ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΩ Κ ΟΛΑΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΕΤΡΑΩΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Σήμερα σε έχει στην τσίτα η μπέμπα Κατερινάκι μου ε?
Εμ πρέπει να πάρει κιλάκια η κούκλα!!!!!
Εσύ αντέχεις κάθε 2 ώρες?
Έχεις βοήθεια?
Φιλάκια πολλά!
Πάω για ύπνο και εγώ σιγά σιγά γιατί αύριο θα πάω για εξετάσεις... (γενική αίματος και ούρων & αυστραλιανό)!

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

SEVI MOY NA ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 15 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 15 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 15 50580 .

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΙ Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;TI NA ΠΩ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΠΕΜΠΥΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΕΙ!!! ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑΝΙ......

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ!!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΤΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΙΕΙ 60 ΓΡΑΜΑΡΙΑ 1ΩΡΑ ΚΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ!ΧΑΧΑΧ!ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΧΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΜΟΙΑ 25ΑΡΙΑ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΛΑ(ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ ΛΟΞΥΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΙΙΙ ΕΧΕΙ ΛΟΞΥΓΚΑ ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑ ΧΧΑΧΑΧ!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Πώπω ταλαιπωρηθηκε η Σέβη! Το έχω ακούσει κι εγώ ότι καμια φορά δεν πιάνει η επισκληρίδιος! Και καλά στον φυσιολογικο τοκετο..αλλά στην καισαρική είναι λίγο τραγικόοοο! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 15 534787 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 15 534787

Σταυρούλα μου όλα καλά θ απάνε με ντοπλερ! Περιμένουμε νέα σου!!

Κατερινάκι να κοιμάσαι κι εσύ όσο μπορείς όταν κοιμάται η μπεμπούλα σου, γιατί συσσωρεύεται κούραση και τώρα ακόμη δεν το καταλαβαίνεις! Ευτυχώς είναι εκει και ο άντρας σου για τον υπόλοιπο λόχο! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 15 893968

candy

candy
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ το άκουσα τις προάλες ότι μπορεί να μη σε πιάσει η επισκληρίδιος, και όταν ρώτησα δηλ. πως ήταν? μου είπε η κοπέλα πως ένοιωθε τα πάντα στη διάρκεια της καισαρικής απλά δεν πονούσε. Έτσι ήμουν και εγώ, ένιωθα το κόψιμο και το πως βγήκε το παιδί από μέσα μου, αλλά 0 πόνος. Να πω την αλήθεια, εμένα μου άρεσε κιόλας! (δεν πάω καλά)

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
candy έγραψε:εγώ το άκουσα τις προάλες ότι μπορεί να μη σε πιάσει η επισκληρίδιος, και όταν ρώτησα δηλ. πως ήταν? μου είπε η κοπέλα πως ένοιωθε τα πάντα στη διάρκεια της καισαρικής απλά δεν πονούσε. Έτσι ήμουν και εγώ, ένιωθα το κόψιμο και το πως βγήκε το παιδί από μέσα μου, αλλά 0 πόνος. Να πω την αλήθεια, εμένα μου άρεσε κιόλας! (δεν πάω καλά)
νομιζω οτι αν δεν πονας ισως ειναι ωραιο ειναι να καταλαβαινεις τι σου συμβαινει...οκ το κοψιμο δε ξερω αν θα ηθελα να το νιωσω αλλα πχ το να βγαινει το παιδι θα ειναι ιδιαιτερη εμπειρια!κι εγω σε λιγες μερες περιμενω και μιας και ειναι η πρωτη μου γεννα εχω μια αγωνια τρομερη.κυριως για το πως θα νιωθω ωσπου να παω στο μαιευτηριο...θα καταλαβω πως σπανε τα νερα;κι αν σπασουν στην τουαλετα ;κατι τετοια σκεφτομαι...

nicole78

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κατερινακι μου μας προετοιμαζεις για τα ξενυχτια μια χαρα! Smile
Σεβη μου να σου ζησουν τα αστερια σου! (ευχομαι να ξεπερασεις ολα γρηγορα)!
Εχω διαβασει και εγω πως καποιες φορες δε σε πιανει η επισκληριδιος και δε θελω ουτε να το σκεφτομαι!
Ευτυχως απο υπνο ολα καλα ακομα!Δεν εχω προβλημα ακομα!
Λοιπον τις προαλλες μου εδωσε ο γιατρος μου το τηλ της μαιας του! Οκ την καλω και τι λεω! Κλεινω ραντεβου? Και ποσο ειναι η χρεωση?

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ Κ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ....
ΓΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΚΙΑ flower flower
Η ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΟΜΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΙ..(ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ) ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΝΑΡΚΩΘΕΙ!!!
ΣΕ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΜΕ ΒΕΛΟΝΑ Κ ΡΩΤΑΝΕ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΚΑΤΙ Κ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ...
Κ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΝΟΥΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΟΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ!!!
ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.
ΣΑΣ ΕΙΠΑ Κ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΟΥ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 15 534787
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Kaatrin ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ!!!
ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ Κ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΝΤΕ ΤΕ ΑΚΟΥΣ Κ ΤΗ ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΟΥ....
ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΣΑ ΧΑΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ!!! I love you I love you

ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΠΑ ΣΤΟ ΙΝΟΞ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ....
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ Wink

ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ!!! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ Κ ΠΕΡΠΑΤΑΣ!! ΟΛΑ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
nicole78 έγραψε:Κατερινακι μου μας προετοιμαζεις για τα ξενυχτια μια χαρα! Smile
Σεβη μου να σου ζησουν τα αστερια σου! (ευχομαι να ξεπερασεις ολα γρηγορα)!
Εχω διαβασει και εγω πως καποιες φορες δε σε πιανει η επισκληριδιος και δε θελω ουτε να το σκεφτομαι!
Ευτυχως απο υπνο ολα καλα ακομα!Δεν εχω προβλημα ακομα!
Λοιπον τις προαλλες μου εδωσε ο γιατρος μου το τηλ της μαιας του! Οκ την καλω και τι λεω! Κλεινω ραντεβου? Και ποσο ειναι η χρεωση?

NICOLE Η ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΩ Κ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΔΕ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ Π.Χ ΝΑ ΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.
ΕΓΩ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ 3 ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ...Κ ΚΑΛΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.
ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟ.
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΝΝΟΕΙ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις