Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
618 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 618 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
HLIANA έγραψε:
Despoinaki έγραψε:Ας στείλε καμιά τσούπρα και σε εμένα το κινητό της να σας ενημερώσω και εγώ για τον ερχομό της φουσκίτσας...!!! Μην σας έχω στην αγωνία...!!!!!!!!!

Λέτε η Σταυρούλα να έχει άκρες και με νοσοκόμες στην Θεσσαλονίκη??

Ποτέ δεν ξέρεις! Είναι μαμούνι μεγαλο! Προς το παρον μόνο την επισημη ξερουμε στο Λητω! Τις άλλες τις κρύβει!!
ΧΑΧΑΧΑ!! Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.. ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟ, ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ!! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ EXEI VODAFONE ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ!! ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 215994

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΝΟ SEX ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!
ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ!!!
ΜΑ Π0ΙΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΓΚΟΥΣΓΚΟΥΝΗ???? Razz Razz Razz Razz
ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ...(ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ 4ΜΗΝΟ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΩ) Razz Razz Razz Razz

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΝΑΙ!!!!
ΔΕ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 654316 ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!
Ε!!! ΜΑ ΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ????? Razz Razz Razz Razz

ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΕΝΝΑΩ Κ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΒΥΖΙ Κ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 893968

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΩ Κ ΜΕΤΑ, ΕΧΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ NA MOY ΛΕΕΙ... ΜΑΜΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΤΟ ΑΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΛΕΥΕΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.....
ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ BARBIE ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 585182

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΟΣΜΟΤΕ....ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ 1.200' ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 654316

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
swsw έγραψε:
HLIANA έγραψε:Μπα Γεωργία μου μπαίνουμε κι εμείς στο club! Τόσες λίγες φορές καθ' όλη τη διάρκεια που ειναι σαν μην.. Μας έχει γίνει εμμονή..αντε ελπίζω τουλάχιστον να επανέλθουμε μετά γρήγορά ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 604962 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 4872 Αφού οι φίλοι μας μας κοροιδευούν ότι θα μας κρατάνε τη μικρη γαι να επανελθουμε στα φυσιολογικά μας!χαχαχα

Σταυρούλα έναν καφέ με μέσα φρέντο συνεχίζει να μην τον έχω πιει! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 536304 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 536304

Δεσποινάκι κι εμεις τη Δευτέρα θα δούμε την μπουμπούκα μας! Αντεεε να φυγει κι αυτή η βδομάδα γρήγορα! Ανυπομονώωωω

ΗΛΙΑΝΑ ΑΣΧΕΤΟ.. Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΦΕΤΟΣ.. ΚΥΚΛΑΔΕΣ!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΟΝΟΥΣΑ Ή ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ!! ΕΚΕΙ ΠΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?? ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝ ΣΧΟΛΕΙΟ.. ΤΟΥΣ 3 ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΠΙΤΙ!! ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.. ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑΑΑ!!ΧΑΧΑΧΑ!!

Ωχ Αναστασακι είναι λίγο πίκρα εκεί από συναδέλφους που ξέρω! Το ότι είναι λιγα τα παιδια πάλι πικρα είναι γιατι θα βαρεθει λιγάκι! Το καλό είναι όμως που διορίζεται και έχει τη χαρά της νεοδιοριστης! Ε! Θα έχει και όλο νέους συναδέλφους.. Εμένα το νησι ήταν χλιδή..σαν φοιτητικές διακοπες δυο χρόνια, αλλά με λεφτα! Η αδερφή μου είχε διοριστεί Ηρακλεια που ήταν δίπλα, αλλά έκατσε πολύ λίγο, γιατί την τράβηξαν Ναξο λόγω κενου και σώθηκε! Μήπως γίνει κάτι τέτοιο και με την αδεφούλα σου! Εξαρταται και από την ειδικότητα και τις θέσεις! Κι όχι τπτ άλλο τώρα είναι και 3 χρόνια υποχρεωτικά! Shocked Rolling Eyes

stav2007

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑΙ ΝΑΙ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ?
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΙΔΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ.ΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ......

swsw

swsw
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑΙ ΝΑΙ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ?
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΙΔΙΑ.ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΕΓΩ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ.ΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΗΛ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ......
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΚΑΤΣΕ, ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ!!

stav2007

swsw έγραψε:
stav2007 έγραψε:ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑΙ ΝΑΙ.ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ?
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΚΑΤΣΕ, ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ!!
ΣΩΣΩ ΕΧΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ VONTAFON ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ.ΟΠΟΠΤΕ ΚΑΝΕ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ

stav2007

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ,ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΜΑΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ.ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΦΙΛΙΑ

tzef

tzef
ΚΙΝΗΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ.

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙΑ.ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ 5 ΑΤΟΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΤΚΙΑ ΑΦΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Mpogos έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια! Τί κάνετε? Έλειψα 2 μέρες και τώρα διάβασα τα νέα σας! Γέννες, εξετάσεις, υπερήχους! Όλα καλά θα πάνε! Και εμείς αύριο έχουμε ραντεβού να δούμε τον μπόγο μας! Πριν 2 βδομάδες ήταν 3 κιλά! Να δούμε πόσο θα έχει φτάσει αύριο! Κάτι μου λέει ότι αύριο δεν θα την γλιτώσω και την εξέταση με το χέρι και δεν είμαι στα καλύτερά μου! Rolling Eyes Αφού είπα στον άντρα μου ότι απόψε θα κάνουμε sex για να ανοίξει λίγο! Wink Εννοείται ότι και εγώ ανήκω στο club Wink του no sex!!! Embarassed

Άντε μπράβο κουκλίτσα! Θα δείτε και εσείς το ζουζούνι σας αύριο! Λογικά θα έχει φτάσει τα 3.500 κιλά! Μπορεί και παραπάνω! Θα περιμένουμε νέα και από την εξέταση... αν και εύχομαι να την αποφύγεις..!! Είναι ενοχλητική?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τhanks για το τηλεφωνάκι Αναστασία μου! Σου στέλνω και εγώ το δικό μου σε λίγο! Όποια άλλη το θέλει μου λέει!
Άντε μπράβο Σταυρούλα μου! Θα δεις και τον μπουνίτσα νωρίτερα! Περιμένουμε νέαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
Πριν λίγο ήρθε και το πακετάκι από την babylino! Έχει μέσα 1 πακέτο σερβιέτες every day night, 2 πακέτα μωρομάντηλα, 1 πακέτο βαμβάκι, εκπτωτικά κουπόνια και ένα κανονικό πακέτο πάνες αλλά για μωράκια 11-25 κιλά! Λήγουν αυτές? Εμείς για να τις βάλουμε αυτές θα πρέπει να περάσουμε τον χρόνο! Είπα ότι γεννάω Οκτώβρη αλλά μάλλον δεν είχαν πιο μικρές! Εσάς τι σας έστειλαν?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακι μου καλησπεραααααααααα!!!!!! ειμαστε σπιτι μας και ειμαστε καλα!!! τι κανετε???πως ειστε????εμεις γεννηθηκαμε την παρασκευη 10.10 το πρωι 2650 50 εκ μικρες αλλα καλες! και δοξα το θεο ολα καλα πηγαν.....σημερα ηρθαμε σπιτι....δεν εχω διαβασει ολες τισ συζητησεις αλλα ξερω οτι γεννησε η evvi!!!
εvvi μου να σου ζησει και να τον καμαρωσεις οπωσ εσυ θες!!!
σταυρουλα μου ευχαρηστω για το τηλεφωνο να σαι καλα με το καλο με εναν πονο!!!
κοριτσακια μου αν και δεν τα διαβασα ολα σασ ευχαρηστω ολες για τις ευχες σασ! σειρα σασ τωρα με το καλο γερα παιδακια με εναν πονο!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 379767 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 379767 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 334590

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλως όρισες Κατερίνα. Καλά να στε και εσύ και το κοριτσάκι σου και τα μεγάλα αγόρια.

Πως είναι η ζωή με την κόρη. Χα χα

Σταυρούλα μου μην ανησυχείς δεν είσαι μόνη ο άντρας μου μετρά μέρες απο τον μήνα που έμεινα έγγυος. (βάζει και τις σαράντα μετά).

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλοσ σασ βρηκα ! ευχαρηστω! χαχαχαχα η ζωη με την κορη να σασ πω αλλα μην γελασετε! μεχρι που της εβγαλα και την πανα και ειδα τη ειχε μεσα δεν ημουν σιγουρη !! χαχαχαχ!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!!! Πριν λιγο γυρισαμε κ εμεις!!!
Πτωμα ειμαι περιττο να το πω... δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ απο την φαγουρα!!!
Καναμε την ενεση,καναμε το N.S.T.(καρδιοτοκογραφημα)...μια χαρα ειναι οι μικροι!!! ειχα φαει μια μηλοπιτα κ γυρναγανε σαν παλαβα που χαναμε τους παλμους τους!!!
Αλλα καναμε ξανα doppler(εκπληξη του γιατρου)....μας το εκανε αλλος σημερα κ οι μικροι ειναι μια χαρα,μαλλον μ@@@@@@ιες μας ελεγε ο αλλος την Παρασκευη!!!
Πηρα τον γιατρο τηλ κ μου λεει για Πεμπτη γεννα......εγκεφαλικο εγω!!!
Τον ξαναπηρα σε 5 λεπτα κ του ζητησα να γινει αυριο,γιατι εχω κοψει τις innohep κ δεν αντεχω αλλο την φαγουρα!!! ειπε οκ αλλα το βραδυ θα μαθω λεπτομερειες κ ωρα!!!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kathrinkaterina έγραψε:καλοσ σασ βρηκα ! ευχαρηστω! χαχαχαχα η ζωη με την κορη να σασ πω αλλα μην γελασετε! μεχρι που της εβγαλα και την πανα και ειδα τη ειχε μεσα δεν ημουν σιγουρη !! χαχαχαχ!

Κατερίνα μου και γώ το ίδιο νιώθω. Ακόμα δεν το πολύ πιστευώ. Να μην σου πώ ότι ο άντρας μου ακόμα είναι πολύ επιφυλακτικός που αγοράζουμε ροζ.
Γέννησε καλά; Η τέταρτη καισαρική πως είναι; Οι μικροί τι λένε για την μπεμπα σας;

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κατερινάκι μου, να σου ζήσειιιιι!! Να την καμαρώσετε όπως επιθυμετε, με υγεία και όλα τα καλά να πάρει με πολλή πολλή αγάπη που σίγουρα θα την έχει από τη μαμά της και τους τόσους άντρες που θα την περιβάλλουν!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κατερινακι μου να σας ζησει η μπουμπου σας!!!

Κοριτσια εγω εχω σταθερο,συνδεση vodafone κ cosmote με 1200 λεπτα!!!
Διαλεξτε κ παρτε!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 215994
Σταυρουλα μου με το καλο να δεις τον μπουνιτσα σου!!!
Το ονομα μου το θελω ψηλα στον τοιχο!!!
Σου βρηκα στο περιπου τα χρωματα,δεν εχεις παραπονο!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΚΙΝΗΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ.

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙΑ.ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ 5 ΑΤΟΜΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΝΩ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΤΚΙΑ ΑΦΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Καλά είναι τελείως διαφορετικά απ' ό,τι ζουνε τα παιδιά στις πόλεις και στα μεγάλα σχολεία! Κι εγώ στην κατεύθυνση είχα στην τάξη 5 άτομα.. Και εννοείται από ένα τμημα η κάθε τάξη..κάποτε χτυπούσε το κουδούνι ο επιστάτης, το παλιό που το κρατάς, όταν χαλούσα από την υγρασία το άλλο! Laughing Laughing Μ' αυτά τα παιδάκια ακόμη κρατάμε επαφές και εννοείται όλο εκεί θέλω να πηγαίνω! Δένεσαι αλλιώς σε τέτοια μέρη! Μόνο καλές αναμνήσεις μπορώ να έχω!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!! Πριν λιγο γυρισαμε κ εμεις!!!
Καναμε την ενεση,καναμε το N.S.T.(καρδιοτοκογραφημα)...μια χαρα ειναι οι μικροι!!! ειχα φαει μια μηλοπιτα κ γυρναγανε σαν παλαβα που χαναμε τους παλμους τους!!!
Αλλα καναμε ξανα doppler(εκπληξη του γιατρου)....μας το εκανε αλλος σημερα κ οι μικροι ειναι μια χαρα,μαλλον μ@@@@@@ιες μας ελεγε ο αλλος την Παρασκευη!!!
Τον ξαναπηρα σε 5 λεπτα κ του ζητησα να γινει αυριο,γιατι εχω κοψει τις innohep κ δεν αντεχω αλλο την φαγουρα!!! ειπε οκ αλλα το βραδυ θα μαθω λεπτομερειες κ ωρα!!!

Άντε βρε Σέβη μου να δείτε τι θα κάνετε! Ό,τι σου πούνε οι γιατροί! Σου είπαν αν θα πάνε καθόλου σε θερμοκοιτιδα ή τη γλιτώνεις με τις ενέσεις που έκανες? Πάντως όσο το καθυστερείς να μπεις και στην 36η δεν είναι καλύτερα? Δεν ξέρω κιόλας..

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:Τhanks για το τηλεφωνάκι Αναστασία μου! Σου στέλνω και εγώ το δικό μου σε λίγο! Όποια άλλη το θέλει μου λέει!
Άντε μπράβο Σταυρούλα μου! Θα δεις και τον μπουνίτσα νωρίτερα! Περιμένουμε νέαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!
Πριν λίγο ήρθε και το πακετάκι από την babylino! Έχει μέσα 1 πακέτο σερβιέτες every day night, 2 πακέτα μωρομάντηλα, 1 πακέτο βαμβάκι, εκπτωτικά κουπόνια και ένα κανονικό πακέτο πάνες αλλά για μωράκια 11-25 κιλά! Λήγουν αυτές? Εμείς για να τις βάλουμε αυτές θα πρέπει να περάσουμε τον χρόνο! Είπα ότι γεννάω Οκτώβρη αλλά μάλλον δεν είχαν πιο μικρές! Εσάς τι σας έστειλαν?

Δεσποινάκι εμενα μου είχε ερθει το νούμερο 1 για νεογεννητα, αλλά πριν αρκετό καιρό που είχα παραγγειλει! Ποιος ξέρει..ίσως να είναι σε έλλειψη!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
HLIANA έγραψε:

Άντε βρε Σέβη μου να δείτε τι θα κάνετε! Ό,τι σου πούνε οι γιατροί! Σου είπαν αν θα πάνε καθόλου σε θερμοκοιτιδα ή τη γλιτώνεις με τις ενέσεις που έκανες? Πάντως όσο το καθυστερείς να μπεις και στην 36η δεν είναι καλύτερα? Δεν ξέρω κιόλας..
Δεν υπαρχει λογος να τα αφησουμε κ αλλο!!! Θεωρειται πολυ καλη εβδ για διδυμα!!! κ δεν αντεχω αλλο την φαγουρα,την αυπνοια,το αγχος για 2 μερες παραπανω!!! δεν εχει οφελος!!!
Θερμοκοιτιδα κανεις δεν μπορει να ξερει απο πριν εαν θα χρειαστει η οχι.....ποσο εμεις!!! μακαρι να μην μπουνε κ να γυρισουμε κ οι 4 σπιτι μας!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Άντε Σταυρούλα περιμένουμε νέα από τον μπουνίτσα σου! Να δούμε και πόσα κιλάκια/γραμμαριάκια είναι! Όλα καλά να πάνε!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 727892 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 9 727892

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:
HLIANA έγραψε:

Δεν υπαρχει λογος να τα αφησουμε κ αλλο!!! Θεωρειται πολυ καλη εβδ για διδυμα!!! κ δεν αντεχω αλλο την φαγουρα,την αυπνοια,το αγχος για 2 μερες παραπανω!!! δεν εχει οφελος!!!
Θερμοκοιτιδα κανεις δεν μπορει να ξερει απο πριν εαν θα χρειαστει η οχι.....ποσο εμεις!!! μακαρι να μην μπουνε κ να γυρισουμε κ οι 4 σπιτι μας!!!

Θα δεις όλα καλά θα πάνε!!! Άντε έχουμε γεννητούρια αύριο!!! Τι καλά!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Κατρινάκι μου να σου ζήσει η μπεμπουλίτσα σου!
Τι λένε τα αγόρια σου? Ο μικρός?
Θέλουμε περιγραφή...!!! Σε ποιον μοιάζει???
Αχ μια σταλίτσα είναι...!!! Ντελικάτο το κοριτσάκι σας!!!!!!!!!!!!
Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είναι κοπέλα μου! ... Και εσείς να είστε καλά για να την μεγαλώσετε με τον καλύτερο τρόπο! Σε ποια εβδομάδα είπαμε γεννήθηκε? 37?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις