Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
23 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 23 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
evvi έγραψε:τσουπρες τι κανετε?? ευχομαι οσες εχετε τα μωρακια σας αγκαλια να τα χαιρεστε και σε σας που περιμενετε υπομονη δεν εμεινε τπτ ακομη.

φιλακια πολλα απο εμενα και απ τον μπεμπη μου!!!!!

Σε ευχαριστούμε για τις ευχές Ευάκι μου! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!! Είδα έχεις και αρκετό γάλα ε? Μια χαρά...!! Θρεφταράκι θα το κάνεις...!!! Πόσα κιλάκια τον γέννησες?

3.200 ειναι ο μικρουλης μου και 50 ποντους αλλα απ την μερα που ηρθαμε απ την κλινικη εχει διαφορα πηρε λιγο μαγουλακι Very Happy

Μια χαρά είναι! Μακάρι και η δικιά μας να πιάσει τόσα κιλάκια! Άντε τώρα θα έχει και μαγουλάκια να τα τσιμπολογάς...!!!
Πριν γεννήσεις πόσο τον έβγαζε ο γιατρός σου? Υπήρχε απόκλιση μεγάλη?

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Despoinaki έγραψε:
evvi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
evvi έγραψε:τσουπρες τι κανετε?? ευχομαι οσες εχετε τα μωρακια σας αγκαλια να τα χαιρεστε και σε σας που περιμενετε υπομονη δεν εμεινε τπτ ακομη.

Σε ευχαριστούμε για τις ευχές Ευάκι μου! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου!!! Είδα έχεις και αρκετό γάλα ε? Μια χαρά...!! Θρεφταράκι θα το κάνεις...!!! Πόσα κιλάκια τον γέννησες?

3.200 ειναι ο μικρουλης μου και 50 ποντους αλλα απ την μερα που ηρθαμε απ την κλινικη εχει διαφορα πηρε λιγο μαγουλακι Very Happy

Μια χαρά είναι! Μακάρι και η δικιά μας να πιάσει τόσα κιλάκια! Άντε τώρα θα έχει και μαγουλάκια να τα τσιμπολογάς...!!!

στον τελευταιο υπερηχο μου ειχε πει περιπου 3.500

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
evvi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

στον τελευταιο υπερηχο μου ειχε πει περιπου 3.500

Απόκλιση 300 γραμμάρια δηλαδή...!! Για να δούμε...!!
Εμάς η μπέμπα 1 του μηνός ήταν 2529! Αύριο έχουμε γιατρό πάλι...!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα παιδια οσο μου ειπε τοσο την βγαλαμε......2640 μ ειπε 2640 την βγαλαμε ουτε γραμαριο δεν επεσε εξω!

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kathrinkaterina έγραψε:
IreneM έγραψε:Καλημέρα κορίτσια. ελπίζω να είστε όλες καλά. Σε όσες γέννησαν να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας, στις υπόλοιπες υπόμονή.

Εγώ αυτές τις μέρες προσπαθούσα να ασχολούμε με πολλά πράγματα για να μην σκέφτομαι ότι κοντεψα τόσο πολύ.

Έστειλα και τα τρία αγόρια μου σχολείο, έβαψα το δώματιο, το ψιλοετοίμασα (χρειάζομαι ακόμα κουρτίνες). έκανα και αρκετές εξωτερικές δουλειές που είχα να κάνω και ετοιμάστηκα για αύριο. Σήμερα όμως που ξύπνησα νιώθω λίγο την μύτη μου κλειστή και ανησυχω για αύριο. Μήπως και δεν με γεννήσει.

ειρηνη μου ολικη κανεις η επισκηριδιο???εμενα αν θυμασται πηγα τριτη με βρηκαν με ακροαστικα και με στειλαν πισω και μου ειπαν ελα την αλλη τριτη αλλα η μπεμπα δεν μας εκανε την χαρη την πεμπτη με πιασαν οι πονοι οποτε ηθελαν η οχι μου εκαναν ολικη.....

Κατερίνα μου ολική κάνω αλλά ευτυχώς τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Ισως ήταν απο το κλιματιστικό ψες

stav2007

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΗΜΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΜΟΥ.ΝΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΩ.ΠΩΣ?
ΣΩΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΑΛΛΑ.....ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
EVVI ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ.
ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ.ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3500 ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 37-38 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.

stav2007

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Η ΕΣΥ ΔΩΡΑ Η ΕΣΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ.ΓΙΑΤΙ?

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια ευχαριστώ πολύ όλες σας. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να μπώ απο την κλινική αλλα μόλις μπορέσω θα σας ειδοποιήσω. Τώρα ευτυχώς είμαι λίγο καλύτερα αλλά άρχησα να ανυπομονώ και να βλέπω ότι δεν περνά η ώρα. Με κούρασα και πολύ τα αγόρια μου σήμερα γιατί έμεινα όλη μερα σπίτι λόγω του ότι ο άντρας μου πήγε δουλειά.

Ελπίζω να μην ξέχασα κατι για αυριο!!!!!!!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Η ΕΣΥ ΔΩΡΑ Η ΕΣΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ.ΓΙΑΤΙ?

γιατι το ξυδι σκοτωνει τα μικροβια!κατα καποιο τροπο αποστειρωνονται! εγω δεν τα περασα επλυνα βεβαια ολα τα καλαματα και στα μονα που εβαλα ξυδι ηταν στον αποστειρωτηρα και στο βραστηρα!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
IreneM έγραψε:Κορίτσια ευχαριστώ πολύ όλες σας. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να μπώ απο την κλινική αλλα μόλις μπορέσω θα σας ειδοποιήσω. Τώρα ευτυχώς είμαι λίγο καλύτερα αλλά άρχησα να ανυπομονώ και να βλέπω ότι δεν περνά η ώρα. Με κούρασα και πολύ τα αγόρια μου σήμερα γιατί έμεινα όλη μερα σπίτι λόγω του ότι ο άντρας μου πήγε δουλειά.

Ελπίζω να μην ξέχασα κατι για αυριο!!!!!!!!!

Με το καλο κοπελα μου αυριοοο!!!! Ολα να πανε καλα!! Λιγες ωρες ακομη με την κοιλιτσα σου και μετα θα κρατας αγκαλιτσα το κοριτσακι σου!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι κανετε κοριτσακια μου;; Γενικα δεν ειχε κινηση το φορουμ και δεν εμπαινα συχνα και τωρα μετα το μεσημερι γεμισαν 2 σελιδες! cyclops

Καλα Σταυρουλα το δωσες και καταλαβε με τον χορο! Μπραβο βρε θηριο! Εγω νιωθω οτι δεν μπορω να παρω τα ποδια μου ουτε για καφεδακι εξω πια! Μονο περπατημα κανω για κανενα 30λεπτο εδω γυρω!

Δωρουλα μου κουκλα η μικρη σου τσαχπινο Αναστασια!! Να τη χαιρεστε και σε 5 μερουλες εχουμε νεεες αφιξεις!!!

Κι εμεις αυριο το μεσημερι εχουμε γιατρο!! Ανυπομονουσα να περασουν οι μερες!! Ενα μηνα ειχα να παω η δολια! Τοτε ηταν 1640 τωρα να δουμε ποσο εφτασε το πιτσιποπακι μας! cheers
Παντως η μαμα αυτη τη βδομαδα πηρε ενα κιλο (+7( αισιως, οποτε τι στο καλο, κατι θα πηρε και η ζουζουνα!

tzef

tzef
swsw έγραψε:
tzef έγραψε:

ΔΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΝΥΦΟΥΛΑ,ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ,"ΕΓΩ ΕΙΑΜΙ ΑΥΤΗ",ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΕΜΑ",ΧΑΜΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ...
ΑΣΧΕΤΟ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ***ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ****

ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΥΦΙΚΑΚΙ!! Η ΘΕΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 215994
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ!! ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 90233 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 90233 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 90233

ΧΑΧΑ ΛΕΣ;

tzef

tzef
stav2007 έγραψε:ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Η ΕΣΥ ΔΩΡΑ Η ΕΣΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ.ΓΙΑΤΙ?

Η ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΧΕΙ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ.ΤΟ ΞΥΔΙ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΑΝΤΙΚΑ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΑ ΦΑΣΙΝΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ,

tzef

tzef
stav2007 έγραψε:ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΗΜΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΜΟΥ.ΝΕ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΩ.ΠΩΣ?
ΣΩΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΑΛΛΑ.....ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.
EVVI ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ.
ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΡΙΟ.ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3500 ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 37-38 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ.

ΒΑΖΕ ΚΡΕΜΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
swsw έγραψε:
tzef έγραψε:

ΔΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΝΥΦΟΥΛΑ,ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΠΑΘΕ ΠΛΑΚΑ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΙΔΕ,"ΕΓΩ ΕΙΑΜΙ ΑΥΤΗ",ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΕΜΑ",ΧΑΜΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ...
ΑΣΧΕΤΟ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ***ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ****

ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΝΥΦΙΚΑΚΙ!! Η ΘΕΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 215994
Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙ!! ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 90233 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 90233 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 90233

ΑΧ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 679259 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 679259
ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΚΛΑΙΕΙ....
ΤΟ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ Κ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΝΤΟ!!!! ΤΟ ΛΑΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΕΤΟ....
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΛΕΣ ΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΣΤΥΛ Κ ΤΗΣ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑΣ????
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΠΩΣ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΠΙΟ ΚΟΚΕΤΑ queen
ΑΑΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Κ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΔΕ ΛΕΕΙ!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 875502

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΕΥΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗΜΑΡΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ!!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΜΩΡΟΥΔΕΛΙΑ ΣΑΣ king

ΑΡΕ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΑ, ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ Laughing Laughing Laughing Ο ΧΟΡΟΣ-ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΓΑΔΑ ΚΛΑΜΑ Ε????
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΠΙΚΙΝΑΚΙ ΚΑΛΕ??? cyclops
ΑΝΤΕ ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ Κ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ Κ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 893968

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
tzef έγραψε:

Η ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΧΕΙ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ.ΤΟ ΞΥΔΙ ΑΠΟΛΥΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΑΝΤΙΚΑ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΑ ΦΑΣΙΝΑ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΞΥΔΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ,

ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ Wink
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΞΥΔΩΝΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ!!! Κ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.
Κ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Rolling Eyes
ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ???

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΑΓΑΠΗ@ στις Κυρ Σεπ 11, 2011 8:44 am, 1 φορά

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!
Η ΜΙΚΡΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ!!!
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΤΟ ΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 654316
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ.
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ!!! ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΕΣΗ ΣΤΗ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.. cyclops ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ...ΚΙΧ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΣΚΑΤΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 125586 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 24 125586

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:εμενα παιδια οσο μου ειπε τοσο την βγαλαμε......2640 μ ειπε 2640 την βγαλαμε ουτε γραμαριο δεν επεσε εξω!

Eίδες ο γιατρός? Ατσίδα...!!!
Αλλά πότε έκανε την μέτρηση? Λίγο πριν την γεννήσεις?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σιγά να μην έβγαζε κιχ Αγάπη μου!! Γυναίκα δεν είναι? Το παιδί τρελένεται για λούσα...!!! Η μπούκλα... μπούκλα!!! Σωστό γυναικάκι...!!! Τώρα που θα επιστρέψετε όμως το φορεματάκι από το παρανυφάκι θα έχετε πρόβλημα...!!! Κλάμα μυρίζομαι οπότε ξεκίνα να ψάχνεις φόρεμα από Βουλγαρία! Καλά το σκέφτηκες...!!! Α ρε τι τραβάνε οι μάνες των κοριτσιών...!!!??? Χιχιχιχιχι!!!
Ιrene μου με το καλό κοπέλα μου!!!!!!!!!!! Όλα καλά θα πάνε!!!!!!!!!!! Θα περιμένουμε νέα σου!!!!!!!!!!! Αύριο θα έχεις το κοριτσάκι σου!!!!!!!!!!!!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
kathrinkaterina έγραψε:εμενα παιδια οσο μου ειπε τοσο την βγαλαμε......2640 μ ειπε 2640 την βγαλαμε ουτε γραμαριο δεν επεσε εξω!

Eίδες ο γιατρός? Ατσίδα...!!!
Αλλά πότε έκανε την μέτρηση? Λίγο πριν την γεννήσεις?

1 μερα πριν γεννησω....μου ειπε ειναι 2640 και δεν θα παρει αλλο (αφου 2 μερες δεν ειχε παρει τιποτα) δεν εχεισ μου ειπε τιποτα αλλο να της δωσεις σε ξεζουμισε........

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειρηνακι μου με το καλο να υποδεχτεις την κορακλα σου..... οτι καλητερο......καλη χρονια στα αγορακια σου και σε ολα τα παιδακια που αρχιζουν αυριο τα βασανα τους!!! καλη χρονια με λιγες ασκησεισ μαθηματικων ! χαχαχαχαχ

stav2007

ΝΑ'ΜΑΙ ΠΑΛΙ.ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΞΩ.ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΙΤΙ,ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΡΟ,ΘΑ ΔΩ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΒΑΖΩ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΚΑΝΑΚΙ ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΠΑΝΙ?ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ Η ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΛΕΚΕΣ?

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΛΕΚΕ...ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ! ΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΒΟΥΡΤΣΑ! ΞΥΔΙ ΧΡΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΒΟΥΡΤΣΑ!

stav2007

ΜΕ ΤΙ ΒΟΥΡΤΣΑ?ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΙΒΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΩ?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις