Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
58 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 58 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ, ΟΙ ΠΑΝΤΟΦΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΣ!!! Κ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ Κ ΤΗΣ ΗΛΙΑΝΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΟΛΥ!!!
ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ Very Happy
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΑΓΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΠ!!! ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ!!! ΕΧΩ Κ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ...
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ Κ Η ΦΟΡΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΥΛ ΑΡΚΟΥΔΙΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΕΕΕΜΟΡΦΗ!!!!

ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ!!!
ΠΑΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ cyclops
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ Κ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 417472

Να πας, να πας!
Η φόρμα εξόδου πρέπει να είχε 19,90! Έχει και αυτάκια και ουρίτσα! Γλύκα είναι!
Καληνύχτα κοπέλα μου!!!!!!!!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 334590

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΜΙΝΑ, ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΕΙΣ Κ ΕΣΥ...
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟ Η ΜΟΝΟ ΕΠΙΝΕ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ????
Κ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΓΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΦΡΩΣΕΙΣ???
ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Η ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ???
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΒΟΗΘΑΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΗ.ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΦΥΛΑΝΕ Κ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΙΕΣ Ή ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΩΡΟ.ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ Κ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΕΔΩΣΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ..ΒΓΑΖΩ Κ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΖΩ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Κ ΓΑΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΣΤΟ ΚΟΒΕΙ ΝΩΡΙΣ.ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ Κ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΩ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΟΛΟ.

ΑΧ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!! ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ Κ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΖΙ!!!
ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΙΕΣ Rolling Eyes
Κ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Κ ΚΑΛΟ, ΤΟ ΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!
ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΛΑΦΡΩΣΟΥΜΕ...
ΝΑ ΜΗ ΠΑΘΟΥΜΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ Ε???

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Κ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΑΣ flower flower queen ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΥΧΟΜΑΙ Wink

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ..ΜΑΣΤΙΤΙΔΑ ΔΕ ΠΑΘΑΝΕΙΝΕΙΣ ΑΝ ΔΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ..ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.ΒΑΖΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΒΑΖΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΕΣΑ Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ,,ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΩ ΜΠΑΣ Κ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ.ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!!

Ευχαριστώ πολύ Μίνα μου!!!
Καλό βραδάκι και σε εσένα!!!!!!!!!
Τα λέμε αύριο!!!!!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 531909 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 531909 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 531909 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 531909 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 531909 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 531909 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 531909

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

sevi να ζησετε και κανε λιγο υπομονή ακομα, τα μωρακια σου σε λιγο θα ειναι σπιτακι σου.

Δωρα και εμενα με χει πιασει τρελα με την καθαριότητα.Ασχετο, το βιβλιο με το θηλασμο δεν το βρηκα τελικα.Εμαθα οτι μπορει να βγει στην αγορα τον Οκτώβρη αλλα θα ειναι αργα τοτε.

evvi να σου ζησει ο μικρος, γλυκας ειναι.

despoinaki πολυ ωραια πιτζαμουλα και παντοφλίτσες και εγω απο εκει τα πηρα :

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzef έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

sevi να ζησετε και κανε λιγο υπομονή ακομα, τα μωρακια σου σε λιγο θα ειναι σπιτακι σου.

Δωρα και εμενα με χει πιασει τρελα με την καθαριότητα.Ασχετο, το βιβλιο με το θηλασμο δεν το βρηκα τελικα.Εμαθα οτι μπορει να βγει στην αγορα τον Οκτώβρη αλλα θα ειναι αργα τοτε.

evvi να σου ζησει ο μικρος, γλυκας ειναι.

despoinaki πολυ ωραια πιτζαμουλα και παντοφλίτσες και εγω απο εκει τα πηρα :

Πάρα πολύ όμορφα και τα δικά σου Σέβη μου!
Μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη αλλά είπα να την πάρω όταν μαζέψω λίγο! Έφτασα τα 13,400 κιλά πάνω από ότι ήμουν αρχικά! Άντε να δω που θα φτάσω...!!! Δεν είχε και κουμπάκια το μπλουζάκι και λέω ας την για μετά την γέννα! Μου άρεσε πάρα πολύ που έχει λάστιχο κάτω! Απλά υπέροχη!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειπα να κοιμηθω μεχρι τις 3 αλλα με επιασε η φαγουρα κ ματι δεν εκλεισα!!!
Δεσποινακι μην σε αγχωνουν τα κιλα....εγω πηρα 8 στην εγκυμοσυνη κ εχω χασει ηδη 13 σε μια εβδ....τα 9 απο το νοσοκομειο!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αγαπη σε ευχαριστω για τις ευχες!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 315810
Lidiaki να σαι καλα για τις συμβουλες σου!!! να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!
Εχω ζοριστει πολυ ψυχολογικα με την μενν.....εφιαλτης εχει καταντησει!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:Ειπα να κοιμηθω μεχρι τις 3 αλλα με επιασε η φαγουρα κ ματι δεν εκλεισα!!!
Δεσποινακι μην σε αγχωνουν τα κιλα....εγω πηρα 8 στην εγκυμοσυνη κ εχω χασει ηδη 13 σε μια εβδ....τα 9 απο το νοσοκομειο!!!

Τόσα πολλά μαζεμένα χάνουμε δηλαδή με το που θα βγούμε από την κλινική? Μια χαρά τότε...!!! Τρως κανονικά δηλαδή? Μια χαρά είσαι εσύ!!!!! Στυλάκι έγινες...!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Despoinaki έγραψε:
Sevi έγραψε:Ειπα να κοιμηθω μεχρι τις 3 αλλα με επιασε η φαγουρα κ ματι δεν εκλεισα!!!

Τόσα πολλά μαζεμένα χάνουμε δηλαδή με το που θα βγούμε από την κλινική? Μια χαρά τότε...!!! Τρως κανονικά δηλαδή? Μια χαρά είσαι εσύ!!!!! Στυλάκι έγινες...!!!
Κανονικα τρωωω!!! στυλακι δεν εγινα,θελω πολλα κιλα ακομα......αλλα κατι ειναι κ αυτο!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sevi έγραψε:
Despoinaki έγραψε:

Κανονικα τρωωω!!! στυλακι δεν εγινα,θελω πολλα κιλα ακομα......αλλα κατι ειναι κ αυτο!!!

Σου εύχομαι να φτάσεις στο σημείο που θέλεις κοριτσάκι!!!
Αν και αυτό πιστεύω θα γίνει αρκετά γρήγορα...!!! Σε λίγες μέρες θα αρχίσεις το εντατικό τρέξιμο με τους μπέμπιδες στο σπίτι! Έχετε βρει πως θα τους βγάλετε? ... Για να μην τους λέμε μπέμπιδες...!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειχα παρει δεκα και εχω χασει ηδη 12! απ την μερα που βγηκα απο το νοσοκομειο δεν μπορω να φαω!!! ειμαι συνεχεια στο τρεξιμο και με κοβει η μικρη οταν τρωω και μετα δεν εχω ορεξη παλι....οποτε σε καλο δρομο ειμαι! θελω παντως αλλα 7-8 να χασω σιγουρα!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:ειχα παρει δεκα και εχω χασει ηδη 12! απ την μερα που βγηκα απο το νοσοκομειο δεν μπορω να φαω!!! ειμαι συνεχεια στο τρεξιμο και με κοβει η μικρη οταν τρωω και μετα δεν εχω ορεξη παλι....οποτε σε καλο δρομο ειμαι! θελω παντως αλλα 7-8 να χασω σιγουρα!

Α μια χαρά βρε κοριτσάκια...!!!!!!!
Πετάει η ομάδα μας...!!!!!!!
Είδες όμως πως σε βοηθάει η μπεμπούλα σου Κατερινάκι μου? Εσείς πως είπαμε θα την βγάλετε την τσούπρα?
Μην μου πεις ότι είναι στο ριλάξ και χαζεύει...!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ο ενας θα βγει Οδυσσεας απο τον πεθερο μου κ ο αλλος Παρης απο την μαμα μου που ειναι Παρασκευη αλλα δεν θελει να τον βαφτισουμε Παρασκευα...καλυτερα γιατι δεν θα εχουν γιορτη κ οι 2 κ δεν θα εχουμε ζηλιες!!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα....δεν πιστευω να κοιμαστε;;; Shocked Shocked Shocked
2 ωρες καταφερα να κοιμηθω....κ τωρα παω για θηλαστρο!!!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σταυρουλα μου χρονια σου πολλα κ ευτυχισμενα!!!
Να σε χαιρονται οι δικοι σου κ εμεις μαζι!!!
Πολυχρονο κοριτσακι μου κ του χρονου με τον μπουνιτσα σου αγκαλιτσα να γιορτασετε!!!!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 334590 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 315810 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 334590

ROSE 1980

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ 2875ΓΡ ΚΑΙ 51ΕΚ!ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ 200ΓΡ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΖΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ!ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΡΙΑΛ:ΚΛΑΜΑ,ΑΓΚΑΛΙΑ,ΚΑΡΟΤΣΙ,ΚΡΕΒΑΤΙ,ΚΛΑΜΑ,ΦΑΓΗΤΟ,ΛΙΓΟΣ ΥΠΝΟΣ Η ΜΠΕΜΠΑ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΑΠΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΖΙΦΟΣ!Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΘΗΛΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ!ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΑΛΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΣΌΥΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ROSE 1980 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΣΤΑ ΚΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ 2875ΓΡ ΚΑΙ 51ΕΚ!ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΔΥΝΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ 200ΓΡ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΖΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ!ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΡΙΑΛ:ΚΛΑΜΑ,ΑΓΚΑΛΙΑ,ΚΑΡΟΤΣΙ,ΚΡΕΒΑΤΙ,ΚΛΑΜΑ,ΦΑΓΗΤΟ,ΛΙΓΟΣ ΥΠΝΟΣ Η ΜΠΕΜΠΑ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!ΑΠΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΖΙΦΟΣ!Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΘΗΛΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΕΥΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ!ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΑΛΛΑ Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΣΌΥΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!

Kαλημερα Rose,να σου ζησει το κοριτσακι σας!!! Γερο κ δυνατο να ειναι!!!Καλο σαραντισμο να εχεις κοπελα μου!!!
1 μερα μεγαλυτερα ειναι τα δικα μου απο την μπεμπα σου!!!
Τωρα να σε βοηθησω δεν μπορω εγω,ειναι την μενν ακομα!!!
Θα σε βοηθησουν οι αλλες οι μανουλες!!!

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sevi έγραψε:Αγαπη σε ευχαριστω για τις ευχες!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 315810

Δεν ξερεις ποσο πολυ σε καταλαβαινω εγω καθε μερα εκλαιγα..αλλα μην ανυσηχεις θα περασουν γρηγορα οι μερες και θα παρεις 2 υγειεστατα αγορακια σπιτι σου!!! Σε πιο νοσοκομειο τα εχεις?? Εμεις ειμασταν ιασω και ειχαμε γινει φιλοι ολοι οι γονεις μεταξυ μας και ολοι ρωτουσαμε το ιδιο πραγμα με το ιδιο αγχος..Ποσο γαλα ηπιε σημερα!!

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

Sevi

Sevi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lidiaki έγραψε:
Sevi έγραψε:Αγαπη σε ευχαριστω για τις ευχες!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 315810

Δεν ξερεις ποσο πολυ σε καταλαβαινω εγω καθε μερα εκλαιγα..αλλα μην ανυσηχεις θα περασουν γρηγορα οι μερες και θα παρεις 2 υγειεστατα αγορακια σπιτι σου!!! Σε πιο νοσοκομειο τα εχεις?? Εμεις ειμασταν ιασω και ειχαμε γινει φιλοι ολοι οι γονεις μεταξυ μας και ολοι ρωτουσαμε το ιδιο πραγμα με το ιδιο αγχος..Ποσο γαλα ηπιε σημερα!!
Στο Γαια τα εχουμε!!!
Κανω κ αλλη δουλεια περα απο το κλαμα;;;αφου ξυπνησα στις 06.30 κ μολις ανοιξα τα ματια τα εμπηξα!!!
Εχουμε χασει τις πρωτες μερες με τα μωρα!!! αγκαλια δεν τα εχουμε παρει!!! δεν ξερω εαν θα το ξεπερασω ποτε ολο αυτο!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημέρα ομορφούλες!!!!!!!!!
Τι κάνετε???
Εγώ ψιλο-σέρνομαι...!!! Χτες κοιμήθηκα κατά τις 5+ και ξύπνησα 9 παρά για να πάω να ισιώσω μαλλί! Στις 12 παντρεύονται τα κουμπαράκια μας με πολιτικό οπότε είπα να γίνω λίγο άνθρωπος...!!! Μετά θα πάμε για μαμ και κατά το απογευματάκι θα πάμε και από τον πεθερό μου που γιορτάζει!!!!!! Χρόνια πολλά και σε σένα Σταυρούλα μου!!! Να σε χαιρόμαστε κοπέλα μου!!!!!! Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη παρέα με τους ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπάνε!!! Όπως κατάλαβες είναι η τελευταία χρονιά που θα γιορτάζεις χωρίς να είσαι μανούλα!!!!!!!!!! Από του χρόνου θα έχεις και τον μπουνίτσα αγκαλιά!!!!!!!!!!!
Rose μου να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε τρέχει τώρα η τσούπρα ε??? Όσο για τον θηλασμό μην σκας! Δεν θα παθάνουμε κιόλας!!!!!!!! Πως θα ζήσουν και οι εταιρείες με τα γάλατα? Λεπτεπίλεπτη η κουκλίτσα σου!!!! Λογικά και η δικιά μας έτσι θα βγει!!! Πριν γεννήσεις πόσα κιλάκια υπολόγιζε ο γιατρός ότι είναι?
Σέβη μου πάρε τα πάνω σου!!!!!!!! Έχει συνειδητοποιήσει ότι σε λίγες μέρες θα έχετε τα παιδάκια σας σπίτι!! Τα ονοματάκια τους τέλεια!!!!! Ειδικά το Πάρης μου αρέσει πάρα πολύ!!!!!!!!

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Sevi έγραψε:Καλημερα....δεν πιστευω να κοιμαστε;;; Shocked Shocked Shocked
2 ωρες καταφερα να κοιμηθω....κ τωρα παω για θηλαστρο!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕΒΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ..ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΟΟΛΕΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΔΛΔ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΞΥΠΝΗΣΑ 5 ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΜΠΕΜΠΑ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΓΑΡΙΔΑ..ΤΙ ΔΕ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΩΣΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7!!Ω ΝΑΙ.ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΤΖΙΦΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΒΑΖΩ Κ ΠΙΠΙΛΑ ΚΟΥΝΗΜΑ Κ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΩ ΝΑ ΦΑΕΙ ΦΙΛΙΑ

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια!!! Σταυρουλα μου χρονια σου πολλα και καλα!!! με το καλο να κρατησεις τον μπουνιτσα αγγαλιτσα γερος και δυνατος και ο μπεμπης και εσυ!!!!!!!

rose να χαιρεσαι την κορουλα σου......οτι καλητερο...και πολυ υπομομη....μια χαρα ειναι τα κιλακια της βρε και εμεις τοσο γεννηθηκαμε.....μαλλον οχι 2800 εμεις ειμαστεν 2640!! πιο μικρουλες ακομα!!! αλλα ειμαστε γυναικες και προσεχουμε πως να το κανουμε.....

Σεβη μου μην στεναχωριεσαι θα εχεις συντομα τα αγορακια σου με τα υπερωχα ονοματα στο σπιτακι σασ και τοτε θα ξυνυχταμε ολες μαζι???

μηνα?????δεν ειδες χθες κοκκινοπουλο???πωπω!!! και εγω ειδα μονο την δεκατη εντολη και μετα κοιμηθηκε η μικρη και δεν εχασα ουτε δευτερολεπτο κοιμηθηκα και εγω απο της 3 μεχρι τησ 7 και εγω μετα ξυπνησε και εγω πηγα και επλυνα χαλια..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

δεσποινακη σημερα εχεις πολλα πραγματακια να κανεις καλα να περασεις.....να σασ ζησουν τα κουμπαρακια σας και να χαιρεσται τον πεθερουλης σου!!!!!

stav2007

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΣΑΣ.ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ,ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ

tzef

tzef
STAV ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!!!

ROSE ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 50580 ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΙΚΡΗ!!!1

Κοριτσια σε λιγο θα ανοίκω στο club Κοκκινοπουλος (ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ!!!!)

despoinaki καλα να περασεις σημερα στο γαμο.Θέλω και εγω βαψιμο μαλλί πριν γεννησω.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σταυρούλα μου Χρόνια πολλάαα!!! Με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα τον μπουνίτσα σου και του χρόνου να γιορτάζετε όλη η οικογένεια!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Rose να σας ζήσει το μωράκι σας!!!

Σέβη μου υπομονή! Λίγο ακόμη έμεινε! Είναι δύσκολο τώρα, αλλά σε λίγο όλα θα έχουν τελειώσει και θα ξεχαστούν σαν ένα κακό όνειρο! Σκέψου οτι οι άντρες σου σε χρειάζονται δυνατή τώρα!

Κατερινάκι χαράς το κουράγιο σου!! Με τόσο λαό στο σπίτι και δουλειές και αϋπνία... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δωράκι μου είναι απόλυτα φυσιολογικό να αντιδράς στο σπίτι! Κάπου πρέπει να βγει η ενταση..βουρ στους τοιχους λοιπόν!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Μέχρι το Σάββατο θα αντέξουν!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Δεσποινάκι τέλεια τα πραγματάκια σας από οysho!!! Mε γεια σας!! Και το αρκουδάκι είναι μια γλύκα!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Very Happy Very Happy

ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΤΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ Κ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΣΑΣ!!

ROSE ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ I love you ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΤΥΧΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ Very Happy ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ Ε???? ΩΧ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ Rolling Eyes Rolling Eyes

ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΡΕ ΣΥ??? ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΚΔΟΔΕΙ!!!
ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΒΓΑΖΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΑ ΡΕ ΓΜΤ!!!!!
ΠΑΝΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΕΧΕΙ Κ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗ ΣΤΟ YOU TUBE!!
ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ!!
Κ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ....Κ ΟΙ ΠΑΝΤΟΦΛΙΤΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙ ΤΟ ΕΛΑΦΑΚΙ Κ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΨΗΛΑ Wink
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΣΑΣ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 32 50580
Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟΥΛΗ ΣΟΥ!!!!
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις