Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
669 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 669 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stav2007 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ.ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ?ΞΕΡΩ ΕΓΩ?ΚΑΙ Ο ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΙΚΑ?

Αυτά που θα μου δώσει τώρα το ΙΚΑ είναι γύρω στα 1040 ευρώ για τις ημέρες πριν γεννήσω και τα υπόλοιπα θα τα δώσει ο εργοδότης για να φτάσω σε αυτά που έπρεπε να πάρω αν ακόμα εργαζόμουν... και τα λεφτά που θα λείπουν από το επόμενο επίδομα που θα δώσει το ΙΚΑ όταν γεννήσω θα τα δώσει ο ΟΑΕΔ. Έτσι έμαθα! Ας μας πουν και τα άλλα κοριτσάκια! Αλλά καλά λες...!!! Αυτό το χαρτί που μας έδωσαν τώρα δεν είναι για τον ΟΑΕΔ... ίσως για εμάς... αλλά ο Εργοδότης σίγουρα θα θέλει ένα χαρτί...!!!

santi

santi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="Despoinaki"]
santi έγραψε:γεια σας κοριτσια..!μια που εγραψα για να συστηθω και μια τωρα αν και διαβαζω τα νεα σας καθε μερα.οσες εχετε ηδη τα μωρακια σας να σας ζησουν και σε μας που περιμενουμε με το καλο να ρθουν..

Γεια σου Santi μου!
Με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου!
Πότε είπαμε έχεις ΠΗΤ?
Τι περιμένεις? Αγοράκι ή κοριτσάκι? Sorry αλλά δεν θυμάμαι...!!
Σε ευχαριστούμε για τις ευχές!

αυριο παω προγραμματισμενα με καισαρικη.κοριτσακι περιμενω..το δευτερο.!εχω ενα ακομα 20 μηνων.!

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
stav εμενα μου ειπαν να το παω στην δουλεια και το πηγα κρατα και το αλλο γιατι πραγματι μπορει να χρειαστει στον ΟΑΕΔ ή στο ΙΚΑ οταν γεννησεις για να παρεις τα υπόλοιπα εγω θα παρω 2950 γιατι ολα αυτα ειναι βαση του μισθού σου αλλα και γιατι εχω ασφαλισει το πρωτο παιδι στο ονομα μου διαφορετικα θα επαιρνα 2600.

ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΕ ΝΕΑ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!!

Παντως ολα καλα κατα τα αλλα bravo ρε stav!!!

stav2007

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΩΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΑΠΛΑ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 37-38 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΣ,ΑΠΛΑ ΑΓΧΟΣ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ

stav2007

[quote="santi"]
Despoinaki έγραψε:
santi έγραψε:γεια σας κοριτσια..!μια που εγραψα για να συστηθω και μια τωρα αν και διαβαζω τα νεα σας καθε μερα.οσες εχετε ηδη τα μωρακια σας να σας ζησουν και σε μας που περιμενουμε με το καλο να ρθουν..

Γεια σου Santi μου!
Με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου!
Πότε είπαμε έχεις ΠΗΤ?
Τι περιμένεις? Αγοράκι ή κοριτσάκι? Sorry αλλά δεν θυμάμαι...!!
Σε ευχαριστούμε για τις ευχές!
αυριο παω προγραμματισμενα με καισαρικη.κοριτσακι περιμενω..το δευτερο.!εχω ενα ακομα 20 μηνων.!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΑΝΩ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΠΗΤ 31/10 ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΕΙ 10-20/10

stav2007

ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΕΧΩ.ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΛΗΞΙΑΡΧΗΚΗ ΓΑΜΟΥ,ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ.ΤΙ ΑΛΛΟ?

G.joan

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
sevi kai mpogos συγχαρητηρια!!!!!να σας ζησουν!!!σαντι με το καλοοοοο!!!
σταυρουλα εμενα το χαρτι που γραφει ποσα λεφτα πηρα για κυοφορια μου ηρθε μετα απο 1-2 εβδομαδες.δε μου το εδωσαν εκει.αλλα οπως και να χει οταν ηρθε το εστειλα στην εταιρεια.για οαεδ δε νομιζω.δε θα μας το ειχαν διευκρινησει?αλλα οτι χαρτι σου περισσευει κρατα το εννοειται για παν ενδεχομενο.και γω εχω ενα περιεργο αγχος αυτες τις μερες και μια αισθηση οτι πλησιαζει επικινδυνα η ωρα που θα γεννησω!αν και δεν ειναι ακομα.δε ξερω γιατι..λετε να ειναι προαισθημα?δε θελω ακομα Sad

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τι εγινε καλε????? γεννησε η βασω???? ποτε εγινε αυτο? τι? πως?που? με ξεθεωσε η μικρη και κοιμηθηκα το μεσημερι και εχασα τα μισα και τωρα διαβαζα!
να σου ζησει βασω γερο και δυνατο να ειναι να το χαιρεσαι!!!!!
santi με το καλο αυριο κουκλα μου με εναν πονο!(και ασ ειναι καισαρικη)!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
swsw έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΦΑΓΑΝΟΥ Η ΜΙΚΡΗ Ε??? ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΓΟΥΔΑΚΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΑ!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 17 215994
ΜΠΡΑΒΟ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ, ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ-ΜΕΡΙΚΟΥΣ Mad Mad
ΕΥΤΥΧΩΣ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ Smile
ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ(ΕΙΧΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ) ΞΑΠΛΩΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΚΟΙΛΙΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ...ΕΧΕΙ ΛΟΞΥΓΓΑ Shocked Shocked ΠΕΙΡΑΖΕΙ????
ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΕΩ, ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΕ Κ ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ, ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ Κ ΣΥ ΤΩΡΑ.... Laughing Laughing Laughing
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΛΕΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ I love you
ΜΙΑ ΑΠ΄ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΩΡΑΚΙ!! ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΛΕΩ ΧΤΕΣ "ΛΗΔΑ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ??"
Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Respect Respect Respect
ΕΙΙΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΣ ΠΑΛΙ Laughing Laughing Laughing Laughing

ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 17 215994 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 17 215994
ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΣΥ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΝΤΑΝ!! ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΟΥΛΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΓΧΩΝΕΙ!! Rolling Eyes Rolling Eyes

Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ!!!!
Η ΘΑ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ...
Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΑΘΟΡΥΒΟ... Shocked Shocked Shocked
ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΓΩ ΤΟΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΩ ΝΑ ΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ....

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΒΑΣΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 17 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 17 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 17 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 17 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 17 50580 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 17 50580
ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΒΑΡΒΑΤΟΥΛΗΣ ΣΑΣ king flower
Ε, ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΣΚΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΤΑ ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ!!! flower flower
ΧΘΕΣ Κ ΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ...Κ ΠΑΓΩΤΑΚΙ Κ ΠΙΤΣΑ Κ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ Laughing Laughing Laughing

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ!!!!!!! ΤΖΑΜΠΑ ΚΛΑΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ Very Happy Very Happy ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ... ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ... ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΟΥΝΕ!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
candy έγραψε:τι είναι βρε παιδιά το αυστραλιανό? εμένα πιο πολύ για ένα είδος αποτρίχωσης μου κάνει ή στάση καμασούτρα χαχαχχα

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!! ΑΦΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΩ!!!
ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΣΑΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!
ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Κ ΟΙ ΔΥΟ!!! ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ Ε????

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
bouki έγραψε:εχω κατι πονακια χαμηλα ποναη η μεση μου αλλα εχω ακομα 20 μερες να γεννησω τι να κανω?

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!! ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΗ...
ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

santi

santi
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
σας ευχαριστω πολυ κοριτσια.!

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
να σας ζησουν τα μωρακια σας.
santi με το καλο.
ειχα γιατρο εχθες και μου εκανε υπεριχω και το ζουζουνακι μου ηταν 2580,ειναι με το κεφαλι προς τα κατω αλλα δεν εχει παρει θεσει να μπει στην λεκανη ακομα,και την αλλη εβδομαδα ξεκιναμε το νοστρες,εχω εδω και 3-4 μερες με πονακια σαν της περιοδου,και πετρωμα στην κοιλια,ερχονται φευγουν,και αν γινουν πιο εντονα και πιο σιχνα μου ειπε να των παρω τηλ.
με κοβο μεχρη της 20-25 το πολυ

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πήγαμε μια βολτουλα το απόγευμα Mall και αγόρασα από oysho κάτι γλυκούλικα παντοφλακια για την κλινικη! Έφεραν τη φθινοπωρινη σειρά! Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα έψαχνε για παντοφλίτσες σε παλιότερα ποστ και έβρισκε κάτι τιμες 50 ευρώ..αυτά πάντως έκαναν 16 και είναι πολύ ανετα:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
συσπάσεις/πετρώματα έχω κ εγώ συνέχεια...κάθε μέρα και πιο δυνατές..

αυριο εχω παλι γιατρο. μου ειπε να πηγαινω καθε 3-4 μερες και με προγραμματισε για καισαρικη στις 21/09 στις 37+2 εβφομάδες..

Δε θέλω καισαρική ρε κορίτσια με τίποτα..είμαι να σκάσω!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jojo_mama έγραψε:συσπάσεις/πετρώματα έχω κ εγώ συνέχεια...κάθε μέρα και πιο δυνατές..

αυριο εχω παλι γιατρο. μου ειπε να πηγαινω καθε 3-4 μερες και με προγραμματισε για καισαρικη στις 21/09 στις 37+2 εβφομάδες..

Δε θέλω καισαρική ρε κορίτσια με τίποτα..είμαι να σκάσω!

Γιατί σου προγραμματισε καισαρική?? Δεν χωράει δηλαδη κάποιο ενδεχομενο για φυσιολογικό? Τώρα σου το είπε, την τελευταία φορά που πήγες ή από νωρίτερα?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eleni24 έγραψε:να σας ζησουν τα μωρακια σας.
santi με το καλο.
ειχα γιατρο εχθες και μου εκανε υπεριχω και το ζουζουνακι μου ηταν 2580,ειναι με το κεφαλι προς τα κατω αλλα δεν εχει παρει θεσει να μπει στην λεκανη ακομα,και την αλλη εβδομαδα ξεκιναμε το νοστρες,εχω εδω και 3-4 μερες με πονακια σαν της περιοδου,και πετρωμα στην κοιλια,ερχονται φευγουν,και αν γινουν πιο εντονα και πιο σιχνα μου ειπε να των παρω τηλ.

Μια χαρα τα κιλάκια σας Ελένη! Σε ποια εβδομάδα είσαι?
Άσχετο, αλλά μετά από τα ποστ σου χαλάει η σελίδα μου και τα δείχνει κάπως διαφορετικά χωρις συνοχή όλες τις παρακάτω απαντησεις μεχρι να αλλάξουμε σελίδα! Ποιος ξέρει γιατί?? Rolling Eyes Rolling Eyes

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γιατι σου προγραματισε καισαρικη?

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
HLIANA έγραψε:
eleni24 έγραψε:να σας ζησουν τα μωρακια σας.
santi με το καλο.

Μια χαρα τα κιλάκια σας Ελένη! Σε ποια εβδομάδα είσαι?
Άσχετο, αλλά μετά από τα ποστ σου χαλάει η σελίδα μου και τα δείχνει κάπως διαφορετικά χωρις συνοχή όλες τις παρακάτω απαντησεις μεχρι να αλλάξουμε σελίδα! Ποιος ξέρει γιατί?? Rolling Eyes Rolling Eyes

αυριο μπαινο στην 36

jojo_mama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γιατι ειμαστε με μονηρη ομφαλικη αρτηρια και μου ειπε οτι αυτα τα μωρα δεν τα φηνουν να παρουν πολυ απο τον 9ο γιατι μπορει να ανεβει πολυ η πιεση στην μια αυτη αρτηρια και να χασουμε το μωρο...

αλλα και με τον φυσιολογικο ισχυει αυτο; θα ζοριστει το μωρο και θα κινδυνευσει; την προηγουμενη φορα (πριν 15 μερες) μου ειπε αν εχω διαστολη στις 37+2 θα μου κανει προκληση αλλιως καισαρικη...

tzef

tzef
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΛΛΟΝ ΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Shocked Sad ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ.ΝΟΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΕΝΟΙΚΙΑ...ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...ΤΟΥΛΑΧΣΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
να σου πανε ολα καλα κοπελα μου,
νανε καλα τα μωρακια μας και δεν πηραζει εμεις ας υποφερουμε λιγο παραπανω

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΛΛΟΝ ΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Shocked Sad ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ.ΝΟΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΕΝΟΙΚΙΑ...ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...ΤΟΥΛΑΧΣΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.

Ωχ βρε Γεωργία μου! Μεγάλο ζόρι τραβάς με τη δουλειά και βρηκε να σκασει τέτοια περίοδο ρε γαμωτο!! Προσπάθησε να μην τα βάζεις όσο μπορείς στο μυαλουδάκι σου! Προέχει η ζουζουνα που έχεις στην κοιλίτσα σου τώρα και θα δεις μετά τι θα κάνεις που θα έχεις ηρεμήσει απ' όλα!

Τελικά Ιασώ ε? Πήρες τιμες και από Ρέα? Δεν έχει μεγάλες διαφορές?

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jojo_mama έγραψε:γιατι ειμαστε με μονηρη ομφαλικη αρτηρια και μου ειπε οτι αυτα τα μωρα δεν τα φηνουν να παρουν πολυ απο τον 9ο γιατι μπορει να ανεβει πολυ η πιεση στην μια αυτη αρτηρια και να χασουμε το μωρο...

αλλα και με τον φυσιολογικο ισχυει αυτο; θα ζοριστει το μωρο και θα κινδυνευσει; την προηγουμενη φορα (πριν 15 μερες) μου ειπε αν εχω διαστολη στις 37+2 θα μου κανει προκληση αλλιως καισαρικη...

Ό,τι σου λέει ο γιατρός σου! Σίγουρα όλες θέλουμε να γινονται όπως τα σκεφτόμαστε, αλλά πρώτα προέχει η υγεία των μικρούλικων που φέρνουμε στον κόσμο! Έχει και τα θετικά της μωρέ και η καισαρική! Εσύ να σκέφτεσαι το μετά! Αυτό είναι το σημαντικό!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις