Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

tzef

tzef
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
HLIANA έγραψε:
tzef έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΛΛΟΝ ΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Shocked Sad ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ.ΝΟΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΕΝΟΙΚΙΑ...ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...ΤΟΥΛΑΧΣΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.

Ωχ βρε Γεωργία μου! Μεγάλο ζόρι τραβάς με τη δουλειά και βρηκε να σκασει τέτοια περίοδο ρε γαμωτο!! Προσπάθησε να μην τα βάζεις όσο μπορείς στο μυαλουδάκι σου! Προέχει η ζουζουνα που έχεις στην κοιλίτσα σου τώρα και θα δεις μετά τι θα κάνεις που θα έχεις ηρεμήσει απ' όλα!

Τελικά Ιασώ ε? Πήρες τιμες και από Ρέα? Δεν έχει μεγάλες διαφορές?

THANKS HLIANA ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΑ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΕΡΙΞΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΑΣΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="santi"]
Despoinaki έγραψε:
santi έγραψε:γεια σας κοριτσια..!μια που εγραψα για να συστηθω και μια τωρα αν και διαβαζω τα νεα σας καθε μερα.οσες εχετε ηδη τα μωρακια σας να σας ζησουν και σε μας που περιμενουμε με το καλο να ρθουν..

Γεια σου Santi μου!
Με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου!
Πότε είπαμε έχεις ΠΗΤ?
Τι περιμένεις? Αγοράκι ή κοριτσάκι? Sorry αλλά δεν θυμάμαι...!!
Σε ευχαριστούμε για τις ευχές!

αυριο παω προγραμματισμενα με καισαρικη.κοριτσακι περιμενω..το δευτερο.!εχω ενα ακομα 20 μηνων.!

Mε το καλό κοπέλα μου να έρθει η μπεμπούλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:
eleni24 έγραψε:να σας ζησουν τα μωρακια σας.
santi με το καλο.
ειχα γιατρο εχθες και μου εκανε υπεριχω και το ζουζουνακι μου ηταν 2580,ειναι με το κεφαλι προς τα κατω αλλα δεν εχει παρει θεσει να μπει στην λεκανη ακομα,και την αλλη εβδομαδα ξεκιναμε το νοστρες,εχω εδω και 3-4 μερες με πονακια σαν της περιοδου,και πετρωμα στην κοιλια,ερχονται φευγουν,και αν γινουν πιο εντονα και πιο σιχνα μου ειπε να των παρω τηλ.
με κοβο μεχρη της 20-25 το πολυ

Μια χαρα τα κιλάκια σας Ελένη! Σε ποια εβδομάδα είσαι?
Άσχετο, αλλά μετά από τα ποστ σου χαλάει η σελίδα μου και τα δείχνει κάπως διαφορετικά χωρις συνοχή όλες τις παρακάτω απαντησεις μεχρι να αλλάξουμε σελίδα! Ποιος ξέρει γιατί?? Rolling Eyes Rolling Eyes

Αυτό το παρατήρησα και εγώ! Από την αρχή που γράφει η Ελένη το κάνει αυτό και η σελίδα γίνεται κάπως... μέχρι να πάμε στην επόμενη...!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tzef έγραψε:
HLIANA έγραψε:
tzef έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΑΛΛΟΝ ΙΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Shocked Sad ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ.ΝΟΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΕΝΟΙΚΙΑ...ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ...ΤΟΥΛΑΧΣΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ.

Ωχ βρε Γεωργία μου! Μεγάλο ζόρι τραβάς με τη δουλειά και βρηκε να σκασει τέτοια περίοδο ρε γαμωτο!! Προσπάθησε να μην τα βάζεις όσο μπορείς στο μυαλουδάκι σου! Προέχει η ζουζουνα που έχεις στην κοιλίτσα σου τώρα και θα δεις μετά τι θα κάνεις που θα έχεις ηρεμήσει απ' όλα!

Τελικά Ιασώ ε? Πήρες τιμες και από Ρέα? Δεν έχει μεγάλες διαφορές?

THANKS HLIANA ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΑ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΕΡΙΞΑ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΚΑΛΑ ΛΕΦΤΑ.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΑΣΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑΝ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

είναι δύσκολο! Τι να λέμε! Αλλα σ' αυτη τη φάση δεν μπορείς να κάνεις τίποτα! Θα τα σκεφτεις όλα με πιο ηρεμο κεφαλι μετα! Οι υπόλοιποι συνάδελφοι σου κι αυτοί απλήρωτοι είναι, ε? Δεν μπορεί να πάει τπτ δικαστικά?? Όλο κανόνια ακούω να χτυπανε οι εταιρείες να παρει ευχή! Όλο μειώσεις στις μειώσεις..έρχονται δύσκολά! Απλά τωρα προσπάθησε να μην τα σκέφτεσαι!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
HLIANA έγραψε:
eleni24 έγραψε:να σας ζησουν τα μωρακια σας.
santi με το καλο.
ειχα γιατρο εχθες και μου εκανε υπεριχω και το ζουζουνακι μου ηταν 2580,ειναι με το κεφαλι προς τα κατω αλλα δεν εχει παρει θεσει να μπει στην λεκανη ακομα,και την αλλη εβδομαδα ξεκιναμε το νοστρες,εχω εδω και 3-4 μερες με πονακια σαν της περιοδου,και πετρωμα στην κοιλια,ερχονται φευγουν,και αν γινουν πιο εντονα και πιο σιχνα μου ειπε να των παρω τηλ.
με κοβο μεχρη της 20-25 το πολυ

Μια χαρα τα κιλάκια σας Ελένη! Σε ποια εβδομάδα είσαι?
Άσχετο, αλλά μετά από τα ποστ σου χαλάει η σελίδα μου και τα δείχνει κάπως διαφορετικά χωρις συνοχή όλες τις παρακάτω απαντησεις μεχρι να αλλάξουμε σελίδα! Ποιος ξέρει γιατί?? Rolling Eyes Rolling Eyes

Αυτό το παρατήρησα και εγώ! Από την αρχή που γράφει η Ελένη το κάνει αυτό και η σελίδα γίνεται κάπως... μέχρι να πάμε στην επόμενη...!!!
Α! και σένα σου το κάνει Δεσποινάκι? Ποιος ξέρει γιατί? Μήπως υπάρχει κάποια εικόνα που δεν μπορεί να σηκώσει η σελίδα?? Πάντως είναι περίεργο!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσάκια!
Να'μαι και εγώ!
Σήμερα με πονάνε οι φρονιμίτες μου (οι 2) και είμαι......!!!!!!!! Αυτό μου έλειπε τώρα...!!! Ελπίζω αύριο να είμαι καλύτερα!
Βγήκαν και οι εξετάσεις μου και όλα είναι μια χαρά...!! Μέχρι και ο αιματοκρίτης από 34,1 πήγε 36,2! Ούτε ξέρω πως έγινε αυτό...!!! Έχω να πιω χυμό πορτοκάλι πολύ καιρό...!!! Πάλι καλά...!!! Και από πυοσφαίρια στα ούρα τίποτα...!!! Προχωράμε ακάθεκτοι λοιπόν...!!!
Σέβη μου τι δουλειά κάνεις? Πάλι καλά που θα πάρεις και το 6μηνο του ΟΑΕΔ δεν λές...??? Τουλάχιστον αυτούς τους μήνες θα πληρώνεσαι...!!!
Και εμένα τα πράγματα στην δουλειά είναι άστα να πάνε...!! Πάλι καλά που θα κάτσω σπιτάκι μου μερικούς μήνες και θα ηρεμήσω...!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
HLIANA έγραψε:Πήγαμε μια βολτουλα το απόγευμα Mall και αγόρασα από oysho κάτι γλυκούλικα παντοφλακια για την κλινικη! Έφεραν τη φθινοπωρινη σειρά! Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα έψαχνε για παντοφλίτσες σε παλιότερα ποστ και έβρισκε κάτι τιμες 50 ευρώ..αυτά πάντως έκαναν 16 και είναι πολύ ανετα:
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ηλιάνα μου τέλεια τα παντοφλάκια σου!!!!!!!!!
Και εγώ από oysho πήρα...!!!
Πολύ βολικά πραγματικά!!!
Και τα δικά μου του ίδιου στυλ είναι!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
HLIANA έγραψε:Πήγαμε μια βολτουλα το απόγευμα Mall και αγόρασα από oysho κάτι γλυκούλικα παντοφλακια για την κλινικη! Έφεραν τη φθινοπωρινη σειρά! Δεν θυμάμαι ποια κοπέλα έψαχνε για παντοφλίτσες σε παλιότερα ποστ και έβρισκε κάτι τιμες 50 ευρώ..αυτά πάντως έκαναν 16 και είναι πολύ ανετα:

Ηλιάνα μου τέλεια τα παντοφλάκια σου!!!!!!!!!
Και εγώ από oysho πήρα...!!!
Πολύ βολικά πραγματικά!!!
Και τα δικά μου του ίδιου στυλ είναι!!

ευχαριστώ Δεσποινάκι μου! Μου άρεσαν που είναι διαφορετικά το έν αμε το άλλο! Πλάκα έχουν! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 18 654316

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Τελικά είπα στην αδερφούλα μου να μου κρατήσει και αυτό το πυζαμάκι για την μπέμπα σε νούμερο 3-6 μηνών από τα GAP! Θα ρίχνουμε έναν ύπνοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!! ... Σικάτες........!!!!!!!!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι απίστευτο!!!!!!!!
Μένουμε Κάτω Τούμπα και ακούμε πεντακάθα την συναυλία των ΠΥΞ - ΛΑΞ που είναι στο Καυτατζογλειο...!!!
θυμηθήκαμε τα νιάτα μας...!!!!!!!! Όχι ότι μας πήραν τα χρόνια τώρα.....!!!!!!!!

tzef

tzef
ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΙΣΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ.

despoina ΕΧΩ ΤΕΛΙΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΑΝ ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΗΣΤΡΙΑ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SOFTWARE ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΙΧΑΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ.

ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΠΙΤΖΑΜΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΗΡΑ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσακια μου καλησπερα να πω καλημερα να πω τι να πω??? απο το πρωι μαζευω ρα ασυμαζευτα τοσο ημερων!!! εκανα γενικη το σπιτι και δεν τελειωσα αυριο εχει και συνεχεια Shocked Shocked εβαλα πλυντηρια στεγνωτηρια τα σιδερωσα! πανικος!!! θελουν ολες οι ντουλαπεσ καθαρισμα μεσα τα ανακατεψαν τις μερες που ελειπα και παω να παρω ενα ρουχο και μου πεφτουν 5!

αχ πολυ ωραιες παντοφλιτες ειχα παρει κατι πιζαμες που ηταν σχεδον στο ιδιο σχεδιο !!! πολυ ωραιο μαγαζι και τελεια σχεδιακια!!

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kathrinkaterina έγραψε:κοριτσακια μου καλησπερα να πω καλημερα να πω τι να πω??? απο το πρωι μαζευω ρα ασυμαζευτα τοσο ημερων!!! εκανα γενικη το σπιτι και δεν τελειωσα αυριο εχει και συνεχεια Shocked Shocked εβαλα πλυντηρια στεγνωτηρια τα σιδερωσα! πανικος!!! θελουν ολες οι ντουλαπεσ καθαρισμα μεσα τα ανακατεψαν τις μερες που ελειπα και παω να παρω ενα ρουχο και μου πεφτουν 5!

αχ πολυ ωραιες παντοφλιτες ειχα παρει κατι πιζαμες που ηταν σχεδον στο ιδιο σχεδιο !!! πολυ ωραιο μαγαζι και τελεια σχεδιακια!!

Χαρά στο κουράγιο σου Κατερινάκι!!!
Σου βγάζω το καπέλο!!!!!!!!!!!!!

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια μου!!! τι κανετε??? εμεις εδω το βραδυ ομολογο δεν με κουρασε το μωρο μου!!!φαγαμε στησ 12 μετα στησ 4 τωρα στης 8 ξυπνησε και εφαγε!!! ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 18 328109 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 18 328109
τι να κανουν τα κοριτσακια μας που γεννησαν εχει καμοια κανα νεοτερο??

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ Very Happy
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ Very Happy

ΑΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕΣ ΕΠΙΑΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ Ε???? ΜΗ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΡΕ ΣΥ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΤΟΜΗ...
ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ....
Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Sleep Sleep ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ flower
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 18 654316

ΗΛΙΑΝΑ ΟΙ ΠΑΝΤΟΦΛΙΤΣΕΣ ΣΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΞΑΝΑ, ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΣΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΣΥ!!!
ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΟ ΕΙΜΑΙ Κ ΠΙΠΙΝΑΚΙ Razz Razz

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΙΤΖΑΜΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ???? ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 18 215994 ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΑ???
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ??? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ Rolling Eyes
ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΟΙ ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΙΕΣ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,(ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ) ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 18 536304

ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ Κ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΜΑΛΑ flower
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ, ΑΚΟΥΣΤΕ Κ ΜΕΝΑ Κ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ...

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΙΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ.
ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΡΒΑΤΕΨΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 18 536304 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 18 536304
Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ queen queen
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ Κ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ flower flower flower ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 18 536304 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 18 536304

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!
ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΑΣΕ Κ ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ Sad Sad
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.
ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙΑ, ΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑΚΙΑ, ΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΝΙΑ, ΤΑ ΣΥΚΑ, ΤΑ ΑΝΕΤΑ ΡΟΥΧΑ Κ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ......Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ!!!
ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 18 534787 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 18 534787 ΝΕΟ -  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2011 ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!! N.3  - Σελίδα 18 534787

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα.
αγαπη δεν νομιζω ακομα,ολος ο σεπτεμβρης με ζεστη θα την βγαλει.
αν εχουν καπιο προβλημα η υπογραφες μου πειτε μου να της βγαλο,εγω δεν καταλαβενω κατι

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου! Χθες κατά τις 5 είχα πονάκια για μια ώρα και πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη! Η μικρή ήταν πολύ ανήσυχη και όλο έβγαινε ένα εξόγκωμα πάνω από την κοιλιά και κάτω από το στήθος! Για το πωπωδάκι της το κόβω να ήταν! scratch

Ελένη για κάνε μια δοκιμή να τα βγάλεις να δούμε! Οι υπογραφές σου δεν φαίνονται ούτως ή άλλως αν έχεις και είναι η τρίτη σελίδα που χαλάει με το που γράφεις! Και γίνονται όλα πιο δυσαναγνωστα! Τώρα δεν ξέρω αν θα πρέπει να αλλάξει η σελίδα πάλι για να δούμε διαφορά!

Δεσποινάκι τέλεια τα πυτζαμάκια, αλλά για τόσο μικρούλι μήπως πρέπει να κλείνει και στα πόδια για να μην κρυώνει? Θα είναι και χειμώνας..Δεν ξέρω κιόλας.. santa santa

Δωράκι εμένα μ' αρέσει που φθινοπώριασε! Αν και εδώ στην Αθήνα δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη, αλλά τέλος πάντων! sunny sunny Μου κάνει τώρα έναρξη μιας νέας εποχής που έρχονται και τα ζουζουνια μας! Άσε που το καλοκαίρι για μένα είναι μπάνια(μόνο ένα φέτος κι εγώ), από το πρωί ως το βράδυ παραλία, νησάκια, κοκτέηλς τα βραδάκια..τι άλλο απαγορευμένο να πω?? Του χρόνου με τα μωράκια μας τώρα διακοπούλες!!

Κατερινάκι πραγματικά είσαι ήρωας! Respect Respect Respect Μετά από χειρουργείο και με νεογέννητο και φτιάχνεις ντουλάπες!! Respect Respect

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα ομορφούλες με τις κοιλίτσες σας!!!!!! Αν και μερικές πλέον είναι μανούλες!!!!!!!!!!!!
Αγάπη μου το πυζαμάκι το πήρα από τα GAP. Είναι μέσα στο εμπορικό κέντρο στην Αριστοτέλους απέναντι από τον κινηματογράφο! Η αλήθεια είναι βέβαια ότι οι τιμές είναι πιο ανεβασμένες από ότι στα H&M δυστυχώς αλλά μιας και έχω την αδερφούλα εκεί...!!! Το συγκεκριμένο πυζαμάκι είναι δυο κομμάτια αλλά δεν νομίζω να κρυώνει μωρέ η μπεμπούλα μας βρε Ηλιάνα! Έχουμε ζεστό σπιτάκι και θα φοράει και από κάτω ολόσωμο κοντομάνικο κορμάκι και καλτσάκια! Θα δείξει στην πράξη! Χτες ετοίμαζα και την τσαντούλα μου και ψιλό έχει τινγκάρει η άτιμη και ακόμα λείπουν και πραγματάκια...!!! Π.χ. τα ρουχαλάκια της μπέμπας δεν τα έβαλα μέσα ακόμα! Σε ιδιωτικές κλινικές τι άλλο θέλει για τα μωράκια εκτός από τα ρουχάκια που θα βάλουν όταν βγούμε? Πήρα και μωρομάντηλα μαζί, θα πάρω και καμιά κουβερτούλα και πάνα...!!! Για πείτε...!!!
Ελένη μου πάλι χάλασε η σελίδα όταν έγραψες! Βγάλε τις υπογραφές σου γιατί έτσι κι αλλιώς δεν φαίνονται...!! Σαν να μην έχεις καμιά είναι...!!!
Ευτυχώς τα δοντάκια είναι καλύτερα σήμερα! Έχω λίγο μούδιασμα...!!! Πάλι καλά...!!!
Φαντάζομαι Ηλιάνα μου τα χρειάστηκες χτες ε? Σήμερα είσαι καλύτερα?
Αγάπη μου καλά ψώνια να κάνετε με τον αντρούλη σου!!!!!!!!!!

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ναι μωρέ..της έλεγα δεν είναι η ώρα ακόμη..κάτσε εκεί που είσαι..καλά είσαι! Laughing Laughing Σήμερα είμαι μια χαρά!

Εγώ τώρα έπλενα τα νεσεσερ μου και τέτοια ψιλιπρααγματακια για να βάζω κι εγώ στη βαλίτσα σιγά σιγά! Δεν την άρχισα ακόμη, αλλά έχω ετοιμάσει τη λίστα μου! Rolling Eyes Rolling Eyes Κι εγώ σε ιδιωτικό θα είμαι Δεσποινάκι, αλλά λέω να βάλω και κανένα δικό μου φορμάκι για το μωρό και εσωρουχάκια, όχι μόνο της εξόδου! Εμένα η βαλιτσούλα μου είναι ψιλομεγάλη..μεσαία προς μεγάλη..θα με κοροιδεύουν λέτε..θα λένε πού πάει αυτή με όλη την προίκα της?? Αλλά λιγα λιγα μαζεύονται!!

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
την εβγαλα την υπογραφει,ειναι ενταξει τωρα?
τα πραγματα ολα που ειναι να παρω μαζι τα εχω βαλει μεσα σε δυο συρταρια,και λεω απο την αλλη εβδομαδα να τα βαλω στην βαλιτσα,

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το Ελενάκι πρέπει να έβγαλε τις υπογραφές γιατί έφτιαξαν οι σελίδες από ότι βλέπω!
Εμένα η τσαντούλα είναι μεσαία προς μικρί οπότε με βλέπω να μην τα χωράω όλα! Σιγά μην μας την πουν κιόλας για την τσάντα...!!! Ο καθένας ότι θέλει παίρνει!!
Άσε και εγώ μια από τα ίδια είμαι! Κάθομαι και μιλάω στην μπέμπα...!!! Της λέω εσύ πουλάκι μου καλά είσαι εκεί που είσαι! Μην βγεις πριν την ώρα σου!!
Βλέπω κάτω στο τικεράκι που λέει ότι μένουν περίπου 4 εβδομάδες ακόμα μέχρι να γεννήσω και με πιάνει κάτι...!!!
Ερώτηση κορίτσια:
Πόσες πάντες πήρατε?
Εγώ μια μέχρι στιγμής αλλά λέω μπας και χρειάζεται ακόμα μια...!!!
Τι λέτε?
Ποιες πήρατε?

tzef

tzef
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΝΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΚΟΚ.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩ ΡΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ.

ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥΤΙΕΝ ΘΗΛΑΣΜΟΥ,ΕΣΩΡΟΥΧΑ,ΠΕΤΣΕΤΑ,ΠΑΝΑΚΙΑ,ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ,ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ , 4 ΠΙΤΖΜΑΜΕΣ - ΝΥΧΙΚΑ - ΡΟΜΠΑ,ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ,ΚΕΤΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΛΤΣΟΥΛΕΣ

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ,ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ,ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ - ΚΡΕΜΑ,ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΟΥ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ,ΚΑΜΕΡΑ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΚ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ.

ΔΩΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΝΤΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙ ΘΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ.

despoinaki εχω δυο παντες.

HLIANA

HLIANA
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ελενάκι ναι τέλεια! Έφτιαξεεε!

Δεσποινακι μια πάντα για αρχη μου φαινεται αρκετη! Αλλωστε δεν θα τη βάζεις στην κούνια ακόμη! Αλλά δε λερώνεται μωρε κι αυτή αμέσως! Θα σου φέρουν και πολλά και δεν θα ξέρεις πώς να τα αλλάξεις ή τι να ζητησεις αν σε ρωτανε! Εμενα η δικιά μου είναι μια γλύκα ροζ με λευκό, μ' ένα κοριτσάκι και τρισδιάστατα κοτσιδάκια, όλο μ' αυτά θα παίζει, αλλά είναι καινουργιο κομμάτι της pierre cardin και δεν μπορώ να σου τη δείξω ακόμη. Δεν το έχει βγάλει ούτε σε προσπέκτους! Στις φωτογραφίες που θα ανεβάσω κάποια στιγμή του δωματίου της θα στις δείξω!

eleni24

eleni24
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
συγγνωμη κοριτσια,δεν ειχα καταλαβει τιποτα,εμενα μου τα εβγαζε κανονικα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις